Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2019

ΕΤΕ

X.A.A. LIVE 




                                                                          σχόλια για τη συνεδρίαση online
ΕΤΕ: ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ...

Η διαγραμματική απεικόνιση της μετοχής από την αρχή της χρονιάς και τα χαμηλά των 0,90€ .
Την κίνηση ορίζει η γραμμή τάσης G50. Η μετοχή αρνήθηκε την υπέρβαση των 2,80€ και κατευθύνεται προς την πρώτη στήριξη των 2,52€ της Z1.

Εχει ταυτόχρονα εισέλθει, εντός του καναλιού των κινητών 30 ημ και στο αρνητικό σενάριο θα διασπάσει καθοδικά την στήριξη και θα κατευθυνθεί προς την επόμενη Ζ2 των 2,13 €  αναλόγως και το χρονισμό καθώς είναι πιθανή η στήριξη και στην γραμμή τάσης G50.
Tο επίπεδο αυτό, είναι το τελευταίο οχυρό πριν τα χαμηλά του Αυγούστου στα 1,89 ευρώ.
Στο θετικό σενάριο, πάτημα στην Ζ1 και άμεση αντίδραση, θα επαναφέρει τη μετοχή προς το χθεσινό gap [ 2,667-2,734] και κατόπιν τα υψηλά των  2,808 ευρώ.
ΜΟΝΟ πάνω απο εκεί ο τίτλος θα προσεγγίσει τα 3 ευρώ. 

93 σχόλια:

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

https://www.protothema.gr/blogs/g-x-papagewrgioy/article/931302/i-nea-diasosi-ton-trapezon-metatrepei-ta-skoupidia-se-hruso/

mixalis mixalios είπε...

Το θέμα είναι να προχωρήσει το σχέδιο αυτό το συντομότερο γιατί τα σύννεφα μαζεύονται τριγύρω (κυριολεκτικά και μεταφορικά) https://www.euro2day.gr/news/world/article/1700622/dasmoys-se-eyropaika-aeroskafh-oyiski-tyria-vazoyn.html
Καλημέρες

mixalis mixalios είπε...

https://www.marketwatch.com/story/asian-markets-sink-amid-wall-street-losses-new-us-tariffs-against-eu-2019-10-02?mod=markets

mixalis mixalios είπε...

https://www.euro2day.gr/news/economy/article/1700620/ypo-thn-epopteia-staikoyra-to-shedio-hraklhs-.html
Και εδώ προβλήματα...

ArTaXiA είπε...

Βρε βρε....

Διακρίνω πως έφυγε το πέπλο από τα μάτια σας και πλέον βλέπετε καθαρά τι γίνεται στον κόσμο.

Μπράβο παίκτε μου.

Βασίλης Πασπαλιάρης είπε...

Καλημέρα,
τα προβλήματα των τραπεζών είναι γνωστά ...οι προτεινόμενες λύσεις σύμφωνα με τις καταχωρήσεις του Μηχάλη Μηχαλιού ..όχι και τόσο ξεκάθαρες αλλά με θετική προοπτική.

Γενικά είναι θετικό ότι όλοι τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη καταλαβαίνουν ότι τα προβλήματα των Τραπεζών είναι το νο1 θέμα που πρέπει να λύσουν προκειμένου να λειτουργήσει η αγορά - οχι ότι δεν το ξέραν πρίν αλλά με την Ευρώπη και τα κράτη της οχυρωμένα το καθένα για να μη χάσουν τα κεκτημένα ή οφέλη τους δεν μπορούσε να λειτουργήσει καμία πολιτική.

Κίνδυνοι υπάρχουν πχ Τράμπ, Brexit, Μεταναστευτικό, ΑΙ & ρομποτική τεχνολογία και κύρια έλλειψη Ευρωπαϊκής πολιτικής προς την Ολοκλήρωση, πάγωμα ή απομόνωση.

Ωστόσο έχω την εντύπωση ότι ο Μητσοτάκης και η κυβέρνησή του θέλουν να έχουν ενεργητικό ρόλο.
Στη δεδομένη στιγμή αυτή η στάση και στρατηγική είναι απαραίτητη και για αυτό θετική εφόσον και οι πράξεις δείξουν συνέπεια.
Ήδη είμαι ευχαριστημένος γιατί με έμμεσο τρόπο αυτή η Κυβέρνηση έχει βάλει πάγο στο κόμμα καθορίζοντας έστω κάποιες αχνές γραμμές για τον ρόλο του.
Το δόγμα ναι σε όλα (καθώς έχει αλλάξει η θέση της Ελλάδος μετά και την θετική ανταπόκριση της προηγούμενης κυβέρνησης που λειτούργησε σε αυτό το πλαίσιο) ή του γάτζου (τα προβλήματα θα λυθούν από μόνα τους) δεν είναι για τη δεδομένη στιγμή.

Βέβαια οι προθέσεις δεν αρκούν από μόνες τους...αλλά ανοίγονται θετικές προοπτικές με τη θέση της νέας κυβέρνησης.

Αν η κυβέρνηση συνεχίσει στο διαχωρισμό κόμματος και Κυβέρνησης θα έχουμε να λέμε μόνο θετικά.
Οι έξω (από Κράτη ώς και επενδυτές) όταν μας είχαν/ουν ως default ή κράτος με διαπλεκόμενες δραστηριότητες αυτό είναι που κοιτάζουν αν από μπανανία θα γίνουμε οργανωμένο Κράτος.
- Μικρά πραγματάκια ακόμα και η απαγόρευση του καπνίσματος συνηγορούν προς την παραπάνω πολιτική της Νέας Κυβέρνησης.

Οπότε το outlook μου είναι θετικό.

Τώρα να πάμε λίγο και ΧΑΑ...νομίζω δεν υπάρχει κάποιος (όσο και αθεράπευτα αισιόδοξος) που να μην αντιλαμβάνεται από την πτώση του Αυγούστου ώς και τα τέλη του Οκτώμβρη θα υπήρχαν τουλάχιστον Μία άνοδος - πτώση και μετά και την παράταση του Brexit άνοδος αν βέβαια δεν πατήσει κανένα κουμπί ο Τράμπ :)

Ακολουθεί σύνδεσμος της ομιλίας της Lagarde στο Ευρωκοινοβούλιο.
https://www.europarl.europa.eu/ep-live/en/committees/video?event=20190904-0900-COMMITTEE-ECON

Λευτερης είπε...

Αυτό που γίνεται στον κόσμο βρίσκει την χώρα μας οπλισμένη με μια σοβαρή και υπεύθυνη κυβέρνηση και σίγουρα θα πέσουμε στα μαλακά.
ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ μας να είχαμε τον Μπαρούφα και δραχμή.
Καλημέρα σας.

mixalis mixalios είπε...

Με τα χαμηλά επιτόκια και την απλωμένη ρευστότητα που αναζητά επενδυτικές ευκαιρίες οι αναμπουμπουλες δημιουργούν σημεία εισοδου για τους μεσοπροθεσμους.Προφανως πιο χαμηλά από εδώ...

Λευτερης είπε...

Ποια τύχη θα είχαμε με
Λαφαζάνη
Τασία
Πολάκη
Δρίτσα
Βαλαβάνη
Στρατούλη
Φλαμπουράρη
Τσίπρα........

mixalis mixalios είπε...

https://www.euro2day.gr/news/world/article/1698540/europe-faces-eight-more-years-of-negative-rates-jp.html

ArTaXiA είπε...

Σωστά πολύ σωστά. Επενδυτικές ευκαιρίες υπήρχαν πολλές το 2015. Όσοι τις εκμετελλεύτηκαν σωστά, μπορεί να μην χρειαστεί να εργαστούν ξανά στη ζωή τους.

(Απαντώ στο "υπάρχουν ευκαιρίες πιο χαμηλά από εδώ")

Επαγωγικά, εάν οι ευκαιρίες είναι πιο κάτω από τα τρέχοντα, μάλλον οι τρέχουσες τιμές δεν είναι και τόσο ευκαιρίες. Φανταστείτε τώρα πόσο χειρότερες ήσαν οι τιμές στο απόγειο των σειρηνών περί παράδεισου Μητσοτάκη τον Ιούλιο. Οπότε παιδιά, πάρτε τη Lagarde ένα τηλέφωνο, στείλτε και καμιά επιστολή στον Άδωνη, να σας στηρίξει το μαγαζί.

ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΣΗΜΕΡΑ ΘΕ ΜΟΥ!

ArTaXiA είπε...

Επίσης, εντελώς πληροφοριακά, στο μήνα η Αθήνα έχει τη χειρότερη απόδοση ανάμεσα στις αγορές. Θα φταίνει οι εξαγγελίες της ΔΕΘ για ανάπτυξη, τι να πω...

austin είπε...

Καλημέρα.

Αρχικά με τους δασμούς του Τράμπ γάμησε την αγορά. 24% πάνω τα ροδάκινα από Ελλάδα για παράδειγμα..

Αφετέρου. Σήμερα η Αμερική έχει και άλλα στοιχεία προς δημοσίευση. Τζογάρετε όσοι θετε, και όποιος τζογάρει σωστά, αύριο ταμείο!

Βασίλης Πασπαλιάρης είπε...


Πιστεύω Λευτέρη θα συμφωνείς στο ακόλουθο:

Κόμμα = Κυβέρνηση => Διαφθορά (Μπανανία).

Κυβέρνηση = f(κόμμα) => Σοβαρό Κράτος όσο πιο μικρό συντελεστή έχει το Κόμμα.

Ο Μητσοτάκης φαίνεται να έχει τη Φιλοδοξία να σπάσει την παραπάνω ισότητα.

Στο επόμενο δεν χρειάζεται να συμφωνείς.

Η επιλογή που είχαμε ανάμεσα στον Σαμαρά (ΝΔ) και το Τσίπρα ήταν σαφώς αρνητική για το Σαμαρά = Γάτζος αφημένος στον κομματικό μηχανισμό και στις απαιτήσεις του με ανταποδοτικά οφέλη.

Εγώ δεν καταλογίζω στον Τσίπρα ή και τον Βαρουφάκη το κλείσιμο των τραπεζών αλλά στο ΣΑΜΑΡΑ που έκανε μικροπολιτική σε βάρος μας.

ο ΣΑΜΑΡΑΣ θα μπορούσε να περιμένει έως και την εκλογή του προέδρου (το Πάσχα) να διαπραγματευτεί όσο καλύτερα μπορούσε τα εξτραδάκια τότε που είχαν θέσει οι "Θεσμοί" να συμφωνήσει και να κλείσει το μνημόνιο με κάθε τρόπο.
Ωστόσο αυτός από τον Ιούλιο (αμέσως μετά και το roadshow) τα παράτησε όλα.
Με το στρατήγημα ...πρώτη φορά αριστερά ώστε να ξαναβγεί όταν θα πέσει προ της ώρας της η τότε νέα όπως έδειχναν τα ποσοστά κυβέρνηση.
Η πρόβλεψή του έγινε ...ούτε χρόνο δεν κράτησε η νέα κυβέρνηση αλλά στις εκλογές πήρε αυτό που έπρεπε να πάρει...

ArTaXiA είπε...

Κάναμε εμείς εξαγωγή ροδάκινα στις ΗΠΑ;

Πόσα ροδάκινα βγάζει πια αυτή η χώρα κι έχει γεμίσει η υφήλιος. Μην είναι σαν το Vinsanto που αν αθροίσεις τα μπουκάλια που πουλιούνται, τα αμπέλια θα έπρεπε να καλλιεργούνται σε μια έκταση σαν τη Χαλκιδική;

Λευτερης είπε...

Το θέμα Βασίλη είναι ότι απαλλαχτήκαμε από τους Αριστεροτίποτα.
Τα καλά είναι μπροστά μας, όποιος μπορεί βέβαια να τα δει.

mixalis mixalios είπε...

Art εχθρός του φθηνού είναι το φθηνότερο...έτσι και οι ευκαιρίες έχουν διαβάθμιση σε μικρές και μεγαλύτερες.Τώρα όποιος περίμενε να αγοράσει τράπεζες στις 05/07/2019 και όχι μετά το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών που η αγορά προεξοφλούσε είναι αλήθεια ότι θα χρειαστεί να περιμένει περισσότερο. Αλλά δεν πειράζει κι αυτός θα κερδίσει απλά λιγότερο....
Ας κερδίζουν κάποιοι λιγότερο και άλλοι περισσότερο, αρκεί να κερδίζουν.

mixalis mixalios είπε...

Επιτέλους συνεδρίαση με μεταβλητότητα, να ανάβουν τα αίματα....

mixalis mixalios είπε...

Ο Τραμπ λοιπόν βάζει δασμούς σε Κίνα και ΕΕ, η ΕΕ μπαίνει σε ύφεση, η ΕΚΤ μείωνει κι ΄λαλλο τα επιτόκια ή αυξάνει την Ποσοτική Χαλάρωση, η FED μηδενίζει τα επιτόκια, κάνει QE και ξανά τα χρηματιστήρια ανεβαίνουν. Πως το έλεγε? Μεγάλη αναταραχή, υπέροχη κατάσταση.

Stavros είπε...

χάλια η Εθνική ! τρελό ξεφόρτωμα!

mixalis mixalios είπε...

https://www.euro2day.gr/news/economy/article/1700654/synelhfthh-o-limenarhhs-thessalonikhs-kai-4-epihei.html

michele είπε...

Καλημέρα, καλημέρα σε όλους, πολλη ενέργεια βλέπω καλό ειναι αυτο :))

austin είπε...

Εννοείται και κάνουμε...Τα καλύτερα ροδάκινα του κόσμου έχουμε.

Και βεβαίως σήμερα δέχτηκα τηλεφωνήματα ψιλοπανικού τι θα γίνουν με τα φορτία που είναι στο νερό.

ArTaXiA είπε...

Οι δασμοί του Trump να τους πεις, έχουν εφαρμογή από 18/10 και όπως όλες οι εξαγγελίες του, έχουν ως σκοπό να σύρουν την Ε.Ε. στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

Οπότε, πες στους φίλους, να προλάβουν να εκτωλωνίσουν και τα υπόλοιπα κομπόστα.

ArTaXiA είπε...

Εντωμεταξύ για πείτε μου λίγο. Το Παρίσι που θα φάει τους δασμούς γιατί σήμερα ανεβαίνει;

Δεν θα εξάγουν ροδάκινα αυτοί, ε;

austin είπε...

1) Κομπόστα είναι
2) Όταν λένε άμεση εφαρμονή από 18/10, και το έστειλε χθες. Είναι πολύ οριακά τα πράγματα.
3) Οι δασμοί είναι μόνο για το θεαθήναι και για τους μικρούς υπό την εξής έννοια: Οι μεγάλοι βρίσκουν τρόπο είτε με συνεργασίες είτε με κάποιες εταιρείες "περίεργες" και παρακάμπτουν τους δασμούς.
Όταν όμως εσύ είσαι ένα περιφερειακό εργοαστάσιο με ένα κύκλο εργασιων για παράδειμγα 5 εκατομύρια, όλα αυτά δεν γίνονται...

Άρα συμφωνώ ότι είναι για το τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Μέχρι τότε όμως, το αγγούρι ξέρεις που.

austin είπε...

Έλα ρε αρταξία τώρα...

Εγώ δεν το είπα ότι πέφτουμε για αυτό. Αν είναι δυναυόν. απλά υπάρχει μία ένταση γενικώς και εξαρτώμαστε πλέον από το τι θα πει ο τραμπ και τι αποτέλεσμα θα βγεςι το βράδυ.

(ειδικά για Γαλλία, τους έβαλε 25% στο τυρί και στο κρασί)

Stavros είπε...

πέστα ΑrTaxiA! και ΙΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΙΣΠΑΝΙΑ πάνω! τι ροδάκινο είναι αυτό τελικά??

austin είπε...

Μα έχει χαθεί η μπάλα...

michele είπε...

Eχει την πλάκα του που συνδεόυμε την καθε κίνηση της αγορας με μεμονωμένες -συγκεκριμενες ειδησεις, βγαινουν παντως ωραιες συζητησεις

να θυμισω οτι ο Pmi της Γερμανιας βρισκεται στο χαμηλό 7 ετων
και ο PMI της Ελλαδας σε υψηλό 11 ετίας

ArTaXiA είπε...

Όπως προανέφερα, η Αθήνα είχε τη χειρότερη μηνιαία επίδοση μετά τη Μ. Βρετανία στο μήνα, ενώ -σύμφωνα με τους παπαγάλους εδώ και παραδίπλα- ήταν το καλύτερο play παγκοσμίως. Αυτά το Σεπτέμβριο και αφού είχε προηγηθεί η πτώση του καλοκαιριού.

Χθες, φόρτωσαν το -3.03% στον Trump. Ωραία. Παρεμπιπτόντως, η ξένοι έχασαν λιγότερο, αλλά θα το αντιπαρέλθω.

Σήμερα;

Σήμερα γιατί; Τι σαχλαμάρα θα εφεύρουν πάλι σήμερα για να μην παραδεχτούν πως η νέα κυβέρνηση ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΧΩΡΑ;

Θα σου πω τι θα πουν. Θα μιλήσουν για εποχικότητα, για κακό διεθνές κλίμα και για το πέμπτο κύμα που τελείωσε και τώρα είναι το 3ο εσωτερικό του a.

Και είναι και αξιοπρεπή τα κέρδη που ανακοινώθηκαν. Οπότε ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΟΥΤΕ ΤΑ FUNDAMENTALS.

mixalis mixalios είπε...

Νομίζω και σε ορίζοντα 15λ είχαμε τη χειρότερη απόδοση παγκοσμίως...Αν είχαμε τον Βαρουφάκη αυτή η ποιοτική αλλαγή θα είχε έρθει ήδη!

Stavros είπε...

ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΙΩΣ δεν αφήνουν τον δείκτη!

mixalis mixalios είπε...

ΔΕΗ θετική...κάποιος έλεγε χτες για 825

Stavros είπε...

αν απο -4(ετε πειρ) το μαζέψουν θα πρασινίσει!

ArTaXiA είπε...

Εκείνος που έλεγε για 825, είναι φίλος μας, ακριβώς επειδή ξέρει τι λέει!

mixalis mixalios είπε...

Και όχι μόνο για το ΧΑΑ Art αλλά σε όλα του....

mixalis mixalios είπε...

Πάντως η ΔΕΗ έχει κάνει 400Κ ήδη, το πιο ωραίο και ελπιδοφόρο χαρτί (όχι για άλλο λόγο, απλά επειδή έχω "φορτώσει")

Βασίλης Πασπαλιάρης είπε...

Art το ότι
-δεν έχει δείξει ακόμα η νέα κυβέρνηση τι θα κάνει τελικά είναι δεδομένο.
-οι έξω είδαν την Νέα Κυβέρνηση της ΝΔ αρνητικά ή επιφυλακτικά επίσης είναι δεδομένο με βάση το αρνητικό ισοζύγιο των επενδύσεων στο ΧΑΑ τουλάχιστον.

Ωστόσο ότι μοιράζονται και την πεποίθηση ότι θα είναι και ανίκανη είναι λογικό άλμα.

Τα παιχνίδια στο ΧΑΑ έχουν να κάνουν περισσότερο με το πόσο εύκολη είναι στο να κάνει κανείς παιχνίδι.

mixalis mixalios είπε...

https://www.newmoney.gr/roh/palmos-oikonomias/nautilia/exodiko-gia-to-master-plan-tis-olp-ae-anavi-foties-sto-limani/

Τα λιμάνια έχουν την τιμητική τους σήμερα όχι για καλούς λόγους....

ArTaXiA είπε...

Δεν έχω ισχυριστεί ποτέ πως η κυβέρνηση είναι ανίκανη.

Εκείνο που ισχυρίζομαι είναι πως η προηγούμενη κυβέρνηση δεν ήταν και τόσο ανίκανη, όσο θέλετε να πιστεύετε.

Stavros είπε...

το 835 του ΓΔ από στήριξη πλέον αντίσταση και με τέτοιες τράπεζες χλωμό!

mixalis mixalios είπε...

Για να ποικίλλει και το πρόγραμμα

https://www.marieclaire.gr/celebrities/emili-ratakofski-ta-esoroucha-tis-se-souper-market/

mixalis mixalios είπε...

Οι τράπεζες έχουν λίγο ακόμη ζόρι Σταύρο αλλά κοντός ψαλμός αλληλούια, αν βγεί ο Ηρακλής με το ρόπαλο μπορεί να τις εκσφενδονίσει (λέμε τώρα...)

michele είπε...

Παντελως για τον πο@τσο ηταν. Η κυβερνηση συριζανελ

Παμε τωρα στα σοβαρα.
Το 825 αντε μαξιμουμ 820 διατηρει ενα σχηματισμο αναποδου ωκω ( μη συμβατικο παντως) ο οποιος αν δεν χαλασει μπορει να δωσει αντιστροφη και επαναφορα προς τα πανω

Stavros είπε...

Θέλω την γνώμη σας σχετικά με τις τράπεζες!Είμαι με κέρδος σε ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΕΤΕ απο 1,32 και 2,20 αντίστοιχα...έκανα το λάθος- απληστία να μην πουλήσω ειδικά την ΕΤΕ σε πολύ καλύτερες τιμές ...πουλάω τώρα και περιμένω για νέα είσοδο η κοιτάω την πτώση και το πιθανό γύρισμα? κάθε γνώμη σεβαστή και καλοδεχούμενη!ευχαριστώ!

austin είπε...

Ε ναι ρε συ Αρτ...Τι σου αποδεικνύει ότι δεν ήταν παντελώς ανίκανη??

Δύο πράγματα κατάφερε να κάνει¨

1) Να ξεφιλίσει την Ελλάδα χωρίς να γκρινιάζει κανείς, ενώ παλιά γκρίνιαζαν και λύσσαγαν.
2) Να κάνει όλα τα χατήρια των ξένων κατεβάζοντας βρακιά και έτσι να ξεφτιλίσει την (υποτιθέμενη) αριστερά και έτσι σήμερα οι (υποτιθέμενοι) αριστεροί να μην μπορούν να λένε πολλά.

Κατά τα άλλα μιλάμε για την βλακεία σε όλο το μεγαλείο της.

michele είπε...

Χτες ηταν μερα πωλήσεων Σταυρο, ειναι και τεχνικα σαφές αν δεις το διαγραμμα της ΕΤΕ
Βεβαια ειναι καλο που εχεις χαμηλοτερη απο εδω τιμη κτησης
Οι δυο επόμενες στηριξεις στο ΔΤΡ ειναι 733 και 715

Απο την αλλη, πανω απο 785 θα επιστρεψουν οι τραπεζες

mixalis mixalios είπε...

Αν δεν είσαι βραχυtrader Σταύρο μην πολυχολοσκας...

michele είπε...

Τοτε ησαν ( και απεδειχθησαν) και επικίνδυνοι. Τωρα τουλαχιστον μας κανουν και γελαμε.
Τελευταιο παραδειγμα η υποθεση με τη συμβαση των υδρογονανθρακων
27 Ιουνιου θριαμβολογει ο Τσιπρας για το θεμα

Τωρα που ερχεται ιδιο και απαραλλακτο ψηφιζει παρων. Καλα τους ειπε ο αλλος στη βουλη ειστε για ομαδικη ψυχοθεραπεια

ΓΕΛΆΣΤΕ ελευθερα : https://www.youtube.com/watch?v=1ooPfsMHBTg

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Καλημερα σε ολες και ολους...
Δεν σας κρυβω οτι και χθες και σημερα βγηκα αγοραστης...
Και οταν κανω δουλειτσες...δεν εχω χρονο για τον Μητσοτακη και τον Τσιπρα..

mixalis mixalios είπε...

https://www.newmoney.gr/roh/bloomberg/oli-ren-periorismeni-i-dinatotita-tis-ekt-na-tonosi-tin-anaptixi/

Άλλα δεν έλεγε αυτός το καλοκαίρι?

Καλό μας κουράγιο...

austin είπε...

Εγώ από την άλλη βλέπω ότι είτε χθες είτε σήμερα αν αγόρασε κάποιος για κουβά πάει η κατάσταση.

Στα πράσινα των άλλων. Εμείς κάτω. Και στην αντίδραση που έκανε, σαν φλασιά ήτανε.

Stavros είπε...

ευχαριστώ michele και mixalis mixalios...όχι mixalios δεν είμαι βραχυtrader απλά θα ξενερώσω αν φθάσω πάλι στις τιμές εισόδου (ΑΛΦΑ 1,32 και ΕΤΕ 2,20 )χωρίς να έχω πάρει κάποιο κέρδος από την όλη κίνηση.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Για κουβα θα παει οποιος θελει να γινει πλουσιος σε 2 ημερες...

austin είπε...

Καλά αν σπάσει εδώ κάτω και αν τα νούμερα το βράδυ δεν είναι καλά, αφορμή θα βρεθεί, και πάλι για να φτάσει εδώ που είναι σήμερα θα χρειάζεται κανά μήνα. Οπότε δεν κοιτάμε τις δύο μέρες...κοιτάμε την ταλαιπωρία!

Κατά τα άλλα, το απαράδεκτο της υπόθεσης στην Ελλάδα είναι ότι έκανε τα πάντα, μόνο τα αρχαία δεν πουλήσαμε, έρχεται κυβέρνηση για υλοποιήσει αυτά όλα που υπεγράφησαν και προς το παρόν, δεν βλέπω και κανά καλό τυράκι να δώσανε σε μας.

Μόνο κάτι υποσχετικές...και αν το ένα το άλλο.

Βασίλης Πασπαλιάρης είπε...


Στην Κούβα θα στείλω όποιον πουλήσει Ευροβ στο 0.827

άντε μπράβο χαχχα

michele είπε...

Xαμηλά εισαι δεν σου δινουμε Βασίλη :))

ΚΡΟΝΟΣ είπε...

Καλησπέρα Μιχάλη. Η Αττικής ετοιμάζεται να μπεί στό τρίγωνο;

michele είπε...

Εχει ξεμυτίσει ενδοσυνεδριακα και την "κρατάνε" απ ότι βλέπω

michele είπε...

Εννοω να μην το χασει ολοκληρωτικά, θέλει προσοχη εδω

Βασίλης Πασπαλιάρης είπε...

Πάρτε θέση γιατί κάποιος ετοιμάζεται να πάρει 1μυριο κομμάτια στην Αττ
:))
Αστείες με βεβαια

austin είπε...

Έφαγαν τα κέρδη οι αγορές, εννοώ εμείς τρωγόμασταν γενικά και βολοδέρναμε.

Ευκαιρία για νέο χώσε.

austin είπε...

Νάτο και το νέο κύμα...Ακόμα ανοδική αγορά δεν είμεθα. Ακόμα και σήμερα, κάθε άνοδος, ευκαιρία για σορτ!

michele είπε...

Μετα απο τετοια δυνατη πτώση σαν τη χτεσινη και εδω και εξω, υπαρχει ταλαιπωρια παντα ( γι αυτο δεν αγοραζουμε την πρώτη μερα, υπαρχει ορμη)
και σεβασμος στα τεχνικα σημεία

austin είπε...

Ε το ίδιο λέμε... Κάνει άνοδο με το στανιό και μετά ταλαιπωρείται επειδή τρώει κατά κέφαλα 3%.

Έχει γίνει και εγώ δεν ξέρω πόσες φορές ακόμα και μετά τις εκλογέςς που θα πρεπε να έχει αντοχές αν όντως το μαγαζί είναι προεξοφλητικός μηχανισμός.

Lorac είπε...

Καλησπέρα σας! Ένα πανί το έστησα πάντως σήμερα. Όντως έχει τεχνικά και τεχνικότερα νούμερα χαμηλότερα, ίσως και 3-4% χαμηλότερα. Μυτιλ πχ είχα στήσει <9,10 και >9,01 για την αντίδραση του 3-4% και τελικά πέτυχα 100% την αντίδραση, αλλά πήρα 0% στην πτώση χαχχαα

μπαρμπαλιας είπε...

....και μη ξεχναμε οτι εχουμε και υπεραποδοση εναντι των αλλων εξω.
ειμαστε πρωωωω των πρωωωω.
υπομονη θα περασει κιαδαυτο

μπαρμπαλιας είπε...

γρηγορειτε,
ο φιλος της στηλης Πομποτακι προβλεπει οτι κατι μεγαλο και δυνατο ερχεται.
συνηθως ειναι καλα πληροφορημενος
φρομ δε χορσέ μαούθ

michele είπε...

Aν η ΕΤΕ (τιμώμενη σημερα) εκανε 300% απο την αρχη του χρόνου Αustin τι λες δεν ειναι προεξοφλητικός μηχανισμος; :))

austin είπε...

Όταν η ΕΤΕ όμως έχει κάνει από 2,40 ας πούμε έχει πρώτα κάνει 2,5 φορές κάτω (δεν θέλω να πω 62,5% κάτω γιατί παραπλανά σε σχέση με την πτώση) και μετά κάνει 300%, και σήμερα είναι ακριβώς στο ίδιο σημείο πριν την αρχική πτώση δεν το βλέπω ως προεξοφλητικό μηχανισμό. Το βλέπω απλά ως διόρθωση της υπερβολής στοι κάτω

Εκτός αν κάποιος είχε ΕΤΕ μόνο στο 0,9 ευρώ.

michele είπε...

Aυτο που περιγραφεις ειναι μια μακροπροθεσμη απεικονιση. Απο τη στιγμη απου οι τραπεζες μηδενισαν το 2015 και εκανα ΑΜΚ ταλαιπωρουνται με διακυμανσεις ακομα και μεγαλες μεχρι να λυσουν τα προβληματά τους

Ε το γεγονος οτι εγραψε 0,90 και τωρα ειναι εδω, σημαινει οτιειμαστε σε διαδικασια εξυγίανσης και επομένως ας το εχουμε υπ οψη μας το επόμενο διάστημα

μπαρμπαλιας είπε...

τι κουβεντα ειναι αυτη;;;
οταν μιλαμε για τραπεζες θα βαζουμε μπροστα τα μηδενια
ο,οοοοοοοοο25 κλπ
τα ξεχασαμε ολα;;;;

μπαρμπαλιας είπε...

και μεαυτα και με ταλλα,παμε για το 820 του Μικε....για να μην μας πουνε μαλακε οτι ταχα δεν ακολουθουμε τις χαρακιες...

michele είπε...

Ναι απο τα 3,80 του 2017 η ΕΤΕ γυρισε να διορθωσει πανω απο το 61,8% της ολης κινησης
Και να μην ειχε καποιος στο 0,90 και στο 1,20 εκανε διαδρομη εμφατικη της κινησης
και σημερα -τωρα ειναι σε ενδιαφέρον σημειο που δεν εχω προσθεσει στο γραφημα
Αν τους εβαζα ολους δεν θα διαβαζοταν

μπαρμπαλιας είπε...

και η ΣΑΤΟ το χαβα της...
καλα εκεινο το κυριο γκότσι ειναι ακομη προεδραρα (φολι "η φολαρα)
"η αλλαξε η κατασταση;;

michele είπε...

Βασιληηηηη, σου εκαναν την χαρη στην ΕΥΡΩΒ χαχα

michele είπε...

Οχι εφυγε ο Γκότσης, ειναι η ευειδης Βασιλικη Λαζαράκου

michele είπε...

Στη Sato η εταιρεια εχει πει οτι βρισκεται σε διαδικασια εκκαθαρισης ποιος ξερει γιατι ασχολουνται, αλλωστε εχει κανει 2830 ευρω τζιρο

μπαρμπαλιας είπε...

αχαχαααα ρε Μικε χρονια ειχα να ακουσω αυτη την ελλ λεξη.
τωρα παιζει στην πιατσα το μιλφαρα

Βασίλης Πασπαλιάρης είπε...

Δε ξεύρω παίδες αλλά από την παραλία τα βλέπω χλωμά τα πράματα... ;)

ArTaXiA είπε...

Ρώτησα κι αλλού και δεν έλαβα απάντηση...

ΟΛΠ αγοράσατε ή περιμένετε κάτι άλλο;

Χρήστος είπε...

χαχαχα βρε Ηλία.....δεν παίζεσαι....και εσύ πάλι βρε Μιχάλη που την ξέθαψες αυτή τη λέξη!!!
Την καλησπέρα μου σύντροφοι επενδυτές.

austin είπε...

Δεύτερη μέρα χωρίς τον απο μηχανή θεό το τέλος.

μπαρμπαλιας είπε...

σημερα ο ΔουΝουσ...τα ριχνει ευθεως για σχεδιασμενη φτωση απο τους φωστηρες του υποικ....και ακολουθησαν οι θεσμικοι κλπ κλπ.
αν ειναι ετσι(που το ταβλέ λεει οτι ετσι ειναι...)που ειναι ο εισαγγελεας επι των οικονομικων και διαφθορας;;;να καλεσει το Μπιλλυ να λαλισει γιατι ο ανθρωπος τα γραφει ,δε λεει ειπα αλλα ΕΝΝΟΟΥΣΑ αλλα.
τελικα αν ειναι ετσι γαμίωντε ολοι

μπαρμπαλιας είπε...

κλσ Χρησταρα παλιοσειρα,δε βλεπεις εδω και μονον εδω τα χαλια;;;

michele είπε...

Θα μπορουσα να πω και καλλίπυγος αλλα η λεξη παραπέμπει σε συγκεκριμένο σημείο του σωματος και την απέφυγα :))

Υγ. Μπαρμπα: Ο,τι θέλει λεει ο καθένας Μπαρμπα μου, πληρώνει φόρο;
εδω ο Λεω τα εχει βαλει με ολους τους κεντρικους τραπεζιτες Στουρναρα-Draghi κλπ

μπαρμπαλιας είπε...

https://www.mikrometoxos.gr/ch-a-ek-ton-eso-psychri-ektelesi-kyrioi-toy-yp-oik-xypniste/

Μικε η αγορα ειναι πολυ ρηχαδουρα και με ενα τλφ μεταξυ τους πρωινο κανουν την δουλεια.δε βλεπεις τελευταια που κονομανε με φραχτη το 880-890 τουμπαλιν τρεις 'η τεσσερες φορες πηγε και γυρισε...

μπαρμπαλιας είπε...

Μικε τωρα δε λεμε καλλιπυγος.
λεμε "ρε μια κωλαρααα"

michele είπε...

OK το διάβασα,κλασσικη γκρίνια κάποιου που είναι long και δεν κρατάει πισινη. Δηλ τόσον καιρό που "δουλευόταν" η αγορά κοντα στα ψηλά, δεν υποψιάζεται κανείς ότι μια ρηχή αγορά
όσο εύκολα σπάει επάνω, άλλο τοσο εύκολα χάνει την κατω στήριξη;

100 ΦΟΡΕΣ ειπαμε εδω η ζωνη ειναι 860-877

michele είπε...

Σχ. 5.13 συμφωνω, αλλα στο διαδικτυο κρατούμε την αστικη ευγενεια ει δυνατον

εκτος αν μου λενε οτι η προηγουμενη κυβερνηση δεν ηταν ΤΟΣΟ χαλια χαχχα

Βασίλης Πασπαλιάρης είπε...



Ήταν Πολύ Καλή!
Ήταν Super!
Βοήθησε τον τόπο όσο καμία από τις προηγούμενες.

Ζήτω ο Τσίπρας!

χαχαχα

michele είπε...

Χαχαχα