Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019

ΧΑΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 


                      ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ

5 σχόλια:

mixalis mixalios είπε...

Καλά, για τα υπόλοιπα δεν ξέρω αλλά ρε αγνωστε γράφεις σε χρηματιστηριακό blog ότι πουλήθηκε η ΕΥΔΑΠ και τα ΕΛΠΕ? Ποιο αρρωστημένο μυαλό τα έχει γράψει αυτά?

mixalis mixalios είπε...

Καλά κι εδώ που τα λέμε δεν είσαι και πολύ άγνωστος.... θυμήθηκα και την παλιά έκφραση γνωστοί- άγνωστοι

mixalis mixalios είπε...

Α και το τελειωση γράφεται τελειώσει....α πουλήθηκε και η ΔΕΗ από ότι είδα ...πότε έγινε αυτό? Γιατί ούτε το documento το έγραψε....εν τω μεταξύ διαβαζω ότι στην εξαιρετική αυτή εφημερίδα άρχισαν απολύσεις, προφανώς σταμάτησε να πέφτει κρατικό χρήμα και διαφημίσεις

Λευτερης είπε...

Eπικεφαλής δημιουργικού (Chief Creative Officer) στο Μέγαρο Μαξίμου ως ειδικός σύμβουλος του Πρωθυπουργού αναλαμβάνει με απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη ο Στιβ Βρανάκης.

Ο κ. Βρανάκης, όπως ανακοινώθηκε από το Μαξίμου, θα συμβάλει συμβουλευτικά στο re-branding της Ελλάδας στο εξωτερικό σε συνεργασία με το υπουργείο Εξωτερικών και το Enterprise Greece καθώς και στον σχεδιασμό, την υλοποίηση και προώθηση περισσότερων καινοτόμων εφαρμογών στις δημόσιες πολιτικές της χώρας. Είναι βραβευμένος για τις δημιουργίες του, έχοντας εργαστεί σε έργα της Apple και της Amazon στο Ηνωμένο Βασίλειο, για λογαριασμό της NASA, των Hνωμένων Εθνών και της UNICEF. Τα τελευταία οκτώ χρόνια εργαζόταν στο Δημιουργικό Εργαστήριο της Google σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική.

Βασίλης Πασπαλιάρης είπε...


:) εε δύο χαχαχα

Όπως είπε και ο Γεώργιος Παπανδρέου ο νεότερος λίγο παραφρασμένα αλλά η ουσία είναι απολύτως :)
- εε δύο χρόνια θα απολεστεί μέρος της Εθνικής Κυριαρχίας.