Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2019

ΧΑΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 


                      ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ

4 σχόλια:

michele είπε...

Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή, Ερατοσθένους 13 στο Παγκράτι, είσοδος.
Ένα υπέροχο δείγμα, όχι τέχνης αλλά πολιτισμού: ο πίδακας πόσιμου νερού διαθέτει τρεις θέσεις : για ενήλικες, για άτομα σε αμαξίδια και παιδιά στα αριστερά, για τα ζώα και τα πουλιά στα δεξιά, με τροφοδοσία από το πλεόνασμα των άλλων δύο.

Λευτερης είπε...

Day of the girl - Διεθνής Ημέρα Κοριτσιών
12 εκατομμύρια κορίτσια παντρεύονται κάθε χρόνο πριν από τα 18α γενέθλιά τους κι 130 εκατομμύρια δεν πάνε σχολείο.

https://newmedia.thebest.gr/i/w630/xikkodaplr5da02bcb461fb.jpg

SCALPER είπε...

http://lastpoint.gr/sto-lakko-ton-lykon-o-erntogan/
Στο λάκκο των λύκων ο Ερντογάν!.

hippy είπε...

Κύριε Peter Vlaso δεν γνωρίζω σε τι ακριβώς αναφέρεστε. Για λόγους εντιμότητας θα σας πω γιατί έσβησα τα 2 δικά μου μυνήματα. Το παληκάρι απ΄την φωτογραφία που ποστάρατε είναι φίλος μου. Τηλεφώνησα να μάθω εάν και τι συζήτησαν με τον Καματάκη. Δεν ήταν σημαντικά όμως μετέφερα κάποια στην γνώμη δίχως να τον ρωτήσω. Κακώς κάκιστα....και τα διέγραψα.

Το άρθρο του Λεώ με τις "πληροφορίες του bankingnews.gr για μεγάλες ρευστοποιήσεις του τελευταίου διαστήματος είναι επενδυτικό τμήμα τράπεζας, όχι όμως συστημικής" κρίνεται από μένα απλώς ανόητο. Κυκλοφόρησαν άλλωστε παρόμοιες version που αναφέρονται σε ΑΧΕΠΕΥ.

Από τη συμπεριφορά ωστόσο του χαρτιού στο ταμπλό πιθανολογώ ότι την Δευτέρα θα γυρίσει (από χαμηλότερα επίπεδα βέβαια).