Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2019

TENΕΡΓ

X.A.A. LIVE 




                                                                          σχόλια για τη συνεδρίαση online

TENEΡΓ: ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ...

Εντός του ανοδικού καναλιού από την αρχή της χρονιάς, κινείται η μετοχή παρά την διόρθωση από τα υψηλά των 7,87€ της 2ας Σεπτεμβρίου.

Ο τίτλος προσπαθεί να αντιδράσει από την Α των 7,05 ευρώ και μπορεί αυτή η προσπάθεια να είναι επιτυχής έως τα 7,54 της ΚΑ.
Αρνηση υπέρβασης της όμως θα την επαναφέρει προς την κάτω πλευρά του καναλιού και την σύγκλιση με την Β των 6,85€.

Κίνηση καθοδικής διάτρησης της G2  θα σηματοδοτήσει αρνητική διαγραμματική εξέλιξη με στόχo την ισχυρή στήριξη των χαμηλών του Αυγούστου στα 6,54€,  ενώ αντίθετα κίνηση πάνω από την ΚΑ θα προσδώσει μεγαλύτερη ορμή στην μετοχή, αύξηση του όγκου συναλλαγών και στόχο αφ ενός με τα υψηλά 7,87 , αφ ετέρου την άνω πλευρά του καναλιού G1.

7 σχόλια:

austin είπε...

https://www.mikrometoxos.gr/ch-a-top10-oi-deka-metoches-poy-axizoyn-tora-tis-prosochis-mas/

michele είπε...

Σε γενικες γραμμες αξιολογες, καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους :)
Αντίδραση με χαμηλό όγκο

Stavros είπε...

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλη την ομάδα! Νομίζω ήταν θετικό που έστειλα τις τράπεζες την προηγούμενη εβδομάδα...δεν με πείθει μέχρι στιγμής η αντίδραση.

michele είπε...

Eγινε μια μικρο-αντιδραση απο τα χαμηλα μιας ημερας χρηματιστηριακου υπνου, λογω προφανως του mandate για εκδοση 10 ετους ομολογου

hippy είπε...

Η οποία είδηση ήταν που έστειλε την τρέχουσα απόδοση του τίτλου στη δευτερογενή αγορά στο 1,45% (+6%) για να βγάλουν το κάτιτις τους οι Underwriters και νέοι δυνητικοί πελάτες. Έτσι γίνεται κάθε φορά πριν την νέα έκδοση. Το κουπόνι του τίτλου που είχε εκδοθεί τον Μάρτιο φέτος ήταν 3,875%, δεν γίνεται το νέο να είναι 1,40%.

Μια απόδοση του νέου γύρω στο 1,70% θα τους αφήσει όλους ικανοποιημένους...προσωπικά όμως θα ήθελα μεγαλύτερη διάρκεια (15ατία) κι ας πληρώναμε κάπως μεγαλύτερο κουπόνι...η χώρα θα έδειχνε οτι μπορεί

hippy είπε...

Με τέτοιο κουπόνι (1,70%) θα μπω με στόχο το 103-104 σ΄ένα μήνα...δεν ξεχνάμε πως είναι αφορολόγητο (και πολλαπλάσιο του 1000)

michele είπε...

Δεν θα ειναι 1,4% αλλα ψηλο μου φαινεται και το 1,70% Ηippy
θα μπορουσε να βγει και με 15 ετες λογω του οτι η διαρκεια ξεπερνα το 2032 και σηματοδοτει την τοτε εποχη ( βιωσιμο χρεος κλπ)
αλλα μαλλον θελουν να φτιαξουν την καμπυλη, μικρη θα ειναι η εκδοση

του χρονου εχουμε λιγες δανειακες υποχρεωσεις πάντως, θα μπορουμε να αναχρηματοδοτησουμε τις ακριβες παρελθόντων ετων