Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2019

ΙΝΤΚΑ

X.A.A. LIVE 




                                                                          σχόλια για τη συνεδρίαση online
ΙΝΤΚΑ: ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ...

Ενα μεγάλο κανάλι T1-T2 έχει δημιουργήσει η μετοχή από τον Απρίλιο και εντεύθεν.
Μετα τα υψηλά του Ιουλίου στα 1,20€ ο τίτλος κινήθηκε σε διορθωτική πορεία δημιουργώντας και ένα σχηματισμό ωκω, η ενεργοποίηση του οποίου δεν έχει επιτευχθεί καθώς βρίσκει μεγάλο εμπόδιο στην Τ2 .
Απο αυτό το σημείο, αναμένεται ανοδική αντίδραση με πρώτο στόχο την F2 στα 0,97€.
Επόμενος στόχος με την ανοδική διάσπαση της F2 τα 1,09 της F ,η υπέρβαση της οποίας θα σηματοδοτήσει την ακύρωση του σχηματισμού ωκω με μεσοπρόθεσμο στόχο την άνω πλευρά του καναλιού Τ1.
Αρνητική διαγραμματική εξέλιξη, θα υπάρξει μόνο με την καθοδική διαφυγή από το κανάλι  που θα αναπτύξει ιδιαίτερες πιέσεις προς την ζώνη των 0,70€.

36 σχόλια:

Βασίλης Πασπαλιάρης είπε...

Εταιρεία με πρακτική να φεσώνει τους εργολάβους της δεν αγοράζω με τπτ.

michele είπε...

Ειναι μια αποψη :) Καλημέρα, καλημέρα σε όλους

hippy είπε...

Είχα την εντύπωση ότι αυτό το έκανε μόνο η ΙΝΚΑΤ χε χε!! Ο εργολάβος που έκτισε την πολυκατοικία τους έχει στα δικαστήρια για 180,000 συν τόκοι από το 2014

michele είπε...

Aγαπημένη ΙΝΚΑΤ :))
Εδω τεσταρουμε τις αντιστασεις 877 για ΓΔ 865 για ΔΤΡ
τζίρος καλός σήμερα

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Καλημερα..αυτοι οι σοτρ..ρε παιδακι μου...

michele είπε...

Ειπαμε η χρονικη φαση και η συμπεριφορα της αγορας, δεν βολεύει short κινησεις, ειχαμε και προχτες μια ωραια κουβεντα με τον Art γι αυτο

Λευτερης είπε...

ΕΥΡΩΒ ο,9215 mixalio

μπαρμπαλιας είπε...

882 "η 901;;;;
δεν την ξαναματαπαταω...
θα πουλησω λιγα και ΑΝ περασει 901
παλι μεσα.
επιφυλακης συνεχεια...

ArTaXiA είπε...

Bonjour. Όπως ανέφερα και στην ομάδα, για εθιμοτυπικούς και χρονικούς λόγους δεν λαμβάνω καμιά νέα θέση ούτε κλείνω ο,τιδήποτε πριν το αυριανό κλείσιμο των παραγώγων.

Να δούμε πρώτα τους σκοπούς των δυνατών χεριών.

μπαρμπαλιας είπε...

και γιατι να τρεχω αντι να τους χαζευω;;;"η δε θα το ξαναματαδιορθωσουν οι πουστιδι;;;

Λευτερης είπε...

ΑΤΤ μας κούρασε.........

Lazaros είπε...

Καλημέρα..
Ελλάκτωρ με καλό όγκο για αρχή...

Λευτερης είπε...

Κε Ευάγγελε τι θα κάνετε. ?.?.?.?.?

leky είπε...

Χαιρετώ όλη την παρέα. Μιχάλη, είπαμε...αργά και σταθερά πάνω με τα απαραίτητα πισωγυρίσματα για να σπάζουν τα νεύρα των πολλών... Ο έχων υπομονή θα ανταμειφθεί...Από εδώ και πέρα θα υπάρχουν και έντονες ανοδικές ημέρες, γιατί ξεκινάμε...Συνονόματε Λευτέρη, θα ανεβεί και η ΑΤΤ...άλλωστε μαζεύει αρκετό καιρό σε αυτά τα επίπεδα και έχει δώσει πολλά φέτος...Πιστεύω ότι θα σπάσει με έντονη κίνηση την αντίστασή της. Αγαπητέ Μιχάλη, συμφωνείς;

Βασίλης Πασπαλιάρης είπε...

Ωραία αρχίζουμε και ξεθαρρεύουμε, διορθόνεται και ο τζίρος...
Άντε καλά αποτελέσματα σε ημιμαθείς και μή :)

michele είπε...

Leky συμφωνω και το γραφω και με νουμερα. Ποτέ βέβαια στις αγορες δεν ειμαστε εμμονικοί ,αν η αγορα μας δείχνει μια κατεύθυνση δεν παμε κόντρα

leky είπε...

Μιχάλη εννοείται αυτό που λες.

michele είπε...

Nεα υψηλά για σήμερα

mixalis mixalios είπε...

Συγκινητική η ΕΥΡωβ αλλά και η αγορά είναι γενικότερα καλή με τζίρο και σπάσιμο αντιστάσεων....να δουμε βέβαια και παράγωγα που λέει και ο Art

μπαρμπαλιας είπε...

ο ΠΕΙΡ εχει προβλημα στις...καλωδιωσεις

michele είπε...

Εκει στα ψηλα ετους, θα αφησουμε καμια πίτσα και κανα δυο μπύρες που λεγε παλια ο Χαρρυ Κλυν

mixalis mixalios είπε...

Έχει τα θεματακια της με τα Coco's η Πειραιώς....160 μύρια είναι να πληρώσει...

Βασίλης Πασπαλιάρης είπε...

Λές να πάει 900 σήμερα?

austin είπε...

Τι έγινε ρε παιδιά?? Γιατί τέτοια άνοδος?

michele είπε...

Οχι Βασίλη δεν το βλέπω για σήμερα απ ότι βλεπω τις δημοπρασιες

Βασίλης Πασπαλιάρης είπε...

είναι να πάρουν bonus τα Golden Boys..

Εννοήται ότι εμείς είμαστε τα Golden Boys :)

michele είπε...

Austin για να κάψουμε καποια χεράκια που σορταρουν χααχχ

ArTaXiA είπε...

Χαιρετίζω -εκ νέου- τους χαλαρωμένους πλέον παίκτε και έχω να καταθέσω τα εξής, τα οποία θα μας χρειαστούν πολύ σύντομα.

1 Η αγορά έκανε προχθές δείκτη κάτω από 858, ενώ ο FTSE δεν ακολούθησε, παρ' όλα αυτά διαβάσαμε τους πανεπιστήμονες πως δόθηκαν short σήματα.

2 Χθες η αγορά αντέδρασε πολύ δυνατά, δεν διάβασα κανέναν πανεπιστήμονα να γράψει "συγγνώμη λάθος" μπήκαμε short και στοπαριστήκαμε, ή έστω, "χαχα, δεν μπήκαμε short βρε, χωρατό κάναμε, η αγορά γύρισε αφού".

3 Σήμερα τρίτη ημέρα και αφού έχουμε περάσει πλέον και το σήμα long των 878 που μας είχε θέσει ο οικοδεσπότης, αλλά και κάποιοι άλλοι, υποθέτω, έκλεισαν όλα τα short και μπήκαν όλοι long, και μπράβο τους.

4 Αν αύριο η αγορά είναι κάτω, θα υποθέσω πως όλοι είστε long ως τα μπούνια και αγορασμένοι, αφού η αγορά παραμένει πάνω από το 878.

5 Θέλω πολύ να βάλω τα νούμερα αυτά σε ένα excel και να βγάλω τη σούμα προκειμένου να σας αποδείξω πως όποιος πιστά ακολουθεί απλώς τα νούμερα όχι μόνο δεν βγάζει χρήματα, αλλά μπαίνει και μέσα. Ο Vlaso ας πούμε ήταν ήδη αγορασμένος, αλλά έγραψε πως αγόρασε και προχθές. Σκέφτομαι λοιπόν εγώ πως δεν ήταν full αγορασμένος, αλλά εάν δεν ήταν full αγορασμένος, πότε πούλησε, ώστε να εξασφαλίσει ρευστότητα, αφού εδώ και μήνες τον ακούμε συνεχώς αγορασμένο. Σκέφτομαι φωναχτά, μη δίνετε σημασία.

6 Με κάνα δυο εξαιρέσεις όπως ο αξιότιμος Lorac, ο ΟΠΛΑ, και ίσως κάποιος άλλος που μου διαφεύγει, όλοι ήσασταν αγορασμένοι και στις 900 και στις 870 και στις 860 και σήμερα. Τα κέρδη δεν βλέπω, να με συμπαθάτε.

Βεβαίως κι εγώ μπορώ τώρα να πω πως έχω ένα σεβαστό κομμάτι ΠΕΙΡ κάτω από ευρώ που το έχω κρατήσει και Βαγγέλα και ΔΕΗ και τι γαμάτος που είμαι που κερδίζω, αλλά το θέμα μας είναι να λέμε πράγματα με ουσία, όχι να καυχιόμαστε ο ένας στον άλλον.

Εν κατακλείδι, μέχρι να διαβάσω πως π.χ. ο Ζαχαράκης που έγραψε στον Εκηβόλο προχθές έκλεισε τα Short που άνοιξε προχθές, όλα τα περί γραμμών, τιμών και σχεδίων θα τα ακούω βερεσέ. Τον γαμπρό τον ξυρίζουν στο τέλος. Φιλούθκια.

michele είπε...

Σατανική μουλάρα ΕΤΕ +6,66%

michele είπε...

Καλα. Εδω καναμε ευτυχως μια καλη συζητηση κι εγω οπως υπενθυμιζω δεν μιλησα για short και εξεφρασα τις αμφιβολίες μου σε μια ερώτησή σου '
δεν αρκουν οι γραμμες οπως είπαμε
θέλει και..αίσθηση της αγορας

ArTaXiA είπε...

Ελπίζω να κατέστησα σαφές πως δεν αναφέρομαι σε σένα. Εσύ έθεσες θέμα αισθητηρίου και πολύ σωστά και συμφώνησα μαζί σου. Αναφέρομαι στους πανεπιστήμονες.

michele είπε...

Τωρα τα νουμερα. Ναι ΟΣΟ παραμενει ο ΔΤΡ πανω απο 886,54
και ο ΓΔ πανω απο 878 ο επενδυτης μου ειναι long

Πολλες ειναι ευλογες οι τοποθετησεις σου Αρτ γι αυτο και εκανα κατι που δεν συνηθίζω, να πω την πρωτη επανατοποθέτηση μου long
στα συμβόλαια της ΕΤΕ στο 2,81

michele είπε...

Οκ συμφωνω, μα ολοι εχουν μια αποψη για την αγορα. Μπορει και μια επαρκως τεκμηριωμενη θέση να αποδειχθεί ..λάθος πολλες φορές

Βασικη μου αντιρρηση υπηρξε μια γενικευμενη ..γκρινια περι ανόδου και φυσικα καποια δημοσιοευματα τυπου του φιλου μας του ΛΕΩ ..τρομοκρατικου περιεχομένου

Βασίλης Πασπαλιάρης είπε...

έ ρε φίλε ζηλεύω αλλά φοβάμε τα παράγωγα, εδώ στις απλές μετοχούλες και απλά τα κουτσοβολεύω.
Μιχάλη εύχωμε άλλο ένα +4 για αύριο και κερνάς :)

ArTaXiA είπε...

Αυτό με την ΕΤΕ δεν ήθελα να το αναφέρω, αλλά αφού το βάζεις στο πλαίσιο, θα σου πω την ένστασή μου. Πώς είναι δυνατόν να μπαίνεις long στο σημείο εκείνο που είναι κρίσιμο για short, αναμένοντας επιβεβαίωση; Θέλω να πω, εάν παγίως θεωρείς την αγορά για πάνω, και έτσι τη θεωρείς όπως προκύπτει από όλα όσα έχεις γράψει, τότε δεν πρέπει να υπάρχει ούτε υποψία σκέψης short, μόνο bottom fishing και ό,τι προκύψει. Μας βγήκε, μπράβο μας, δεν μας βγήκε, κρίμα.

Στα κρίσιμα σημεία σκεφτόμαστε να αποεπενδύσουμε, δεν προσθέτουμε θέσεις, αυτό τουλάχιστον κάνω εγώ. Εάν δεν το κάνω, τότε δεν υπήρχε τίποτα το κρίσιμο, ήταν απλώς ένα τεχνικό σημείο.

Τώρα Vlaso, ειλικρινά δεν με απασχολεί τι έχεις, τι δεν έχεις, τι βγάζεις και τι δεν βγάζεις. Είσαι μια καρικατούρα που απλώς πετάς πράγματα, τα οποία όταν σου ζητώ να αποδείξεις κάνεις την πάπια. Ακόμη περιμένω τη βεβαίωση του αποθετηρίου περί μη μεταβολής μετοχολογίου στη ΦΦ και τη σελίδα με το κοινό μυστικό επιλογής κλεισίματος 31ης Οκτ. για bonus. Όταν προσκομίσεις αυτά για αρχή, θα μπορέσω να σε πάρω στα σοβαρά. Μέχρι τότε, παραμένεις απατηλός.

michele είπε...

Θα σου εξηγησω Αρτ το σκεπτικό μου.
1) Εχω πουλήσει πανω απο 2,90
2) περιμενω στην σοβαρη στηριξη -κατ'εμε εμε-2,80 να δω τι θα κανει.
3) στις 11/11 ΚΙΝΕΙΤΑΙ μεταξυ 2,7560 και 2,81 ( σκεφτομαι: αυριο τη χανει η ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΑ να γυρισει πανω.
4) Στις 12/11 κανει ενα ωραιο κερι ( διακυμανση 2,75-2,85) υψηλοτερο χαμηλο απο την προηγουμενη μερα
και προς το τελος της συνεδριασης καταλαβαινω -με τα δικα μου μετρα και σταθμα οτι θελει να επανακτησει το 2,80 και οχι να το αφησει οριστικα και μπαινω στο 2,81 που εγραψα εκεινη την ημέρα

Λεπτομερεια: στις 11.11 το χαμηλό 2,71 ηταν ΑΚΡΙΒΩΣ πανω στον εκμο 50ημ και γυρισμα στο 2,75