Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2019

ETE

X.A.A. LIVE


                                                                                                                                                                                                                                          σχόλια για τη συνεδρίαση online 
ETE: ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ...

Η μετοχή προσέγγισε στα χθεσινά χαμηλά της την κάτω πλευρά G2 του σφηνοειδούς σχηματισμού πάνω στην οποία βρίσκεται ο εκμο 50 ημ. Αναμενόμενη ήταν μια ημερήσια κίνηση προς το κλείσιμο των 2,9520 €.

Παρ όλα αυτά, μόνο ένα  κλείσιμο πάνω από την ΜΑ των 3,05 ευρώ, μπορεί να επαναφέρει τον τίτλο προς τα τοπικά υψηλά και την άνω γραμμή του σχηματισμού, υπερβαίνοντας τα 3,15 ευρώ.

Αντίθετα η μετοχή μπορεί να επιστρέψει σε πτωτική τροχιά εντός της σφήνας, μετατρέποντας σε αρνητική την διαγραμματική εξέλιξή της, εάν και εφ όσον λύσει καθοδικά τον σχηματισμό με ελάχιστο στόχο τα 2,808 της ΜΒ και επόμενη στήριξη τα 2,71€ της F1 .


18 σχόλια:

ΑΡΤ είπε...

Προβληματίστηκα έντονα «τι να πω στον κυρ Σάββα εγώ το ΠΑΟΚάκι», εξού και η καθυστέρηση.
Τι να του έλεγα αλήθεια;
Μήπως για την μεγαλύτερη ποδοσφαιρική παράδοση (1/4 του αιώνα), που για να σπάσει έπρεπε να θεμελιωθεί η παράγκα, εκείνου που σήμερα βαφτίζουν ως persona non grata;
Μήπως για την μεγαλύτερη εντός έδρας ήττα στην ιστορία τους;
Μήπως για την εξάρα στις Σέρρες, που έπρεπε να παίξουν με τη Γιουβέντους για να μετρήσουν περισσότερα;
Μήπως για την πρώτη άλωση του νέου Καραΐσκάκη και για τα περισσότερα διπλά εκεί μέσα;
Ή μήπως να του θύμιζα πως την τελευταία φορά που πήρε τους τρεις βαθμούς, έπρεπε να φορέσει κολάρο;
Καλύτερα να μην πω τίποτα, τα λέει όλα εκείνος, όταν κοιμάται και ξυπνάει με τη λέξη ΠΑΟΚ στο στόμα.
Εκπροσωπώντας ομάδα με τόσους τίτλους όπως επαίρεται, ορίζει εκείνος το μέγεθος και την αξία του ΠΑΟΚ, ασχολούμενος μαζί μας σε καθημερινή βάση...

Λευτερης Δουκας υπευθ.επικ.ΠΑΕ ΠΑΟΚ

χοχοχο...

dionisos είπε...

Το ποδόσφαιρο είναι το Όπιο του λαού
κάποιοι δέχονται μεγαλύτερη εξάρτηση !!!
Καλημέρα σε όλους ΥΓΕΙΑ

ArTaXiA είπε...

Αφήνω αυτό εδώ, γιατί δεν νομίζω πως έλαβε την προβολή που του αξίζει, καθώς η Βιβή ασχολείται με τους θρησκευτικούς ηγέτες σήμερα. Κατά τα λοιπά, εσείς στα Δωδεκάνησα πάρτε κανένα μπισκότο και καμιά φακή, γιατί απ' ότι ακούω, τα πλοία ανοικτής θαλάσσης του πολεμικού μας ναυτικού, είναι είτε παροπλισμένα, ή μη αξιόπλοα.


"Στη φυλακή οδηγούνται τρεις από τους καταδικασθέντες στην υπόθεση Siemens, στους οποίους το δικαστήριο δεν έδωσε ανασταλτικό αποτέλεσμα στην έφεση.

Στη φυλακή, με απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, οδηγούνται το πρώην στέλεχος της ελληνικής Siemens, Πρόδρομος Μαυρίδης, το πρώην στέλεχος του ΟΤΕ, Γιώργος Σκαρπέλης, αλλά και η Μάρθα Καραβέλα. Το δικαστήριο αρνήθηκε να χορηγήσει ανασταλτικό αποτέλεσμα στην έφεσή τους, αποδεχόμενο ανάλογη πρόταση της εισαγγελέως που τους έκρινε υπόπτους τέλεσης νέων αδικημάτων, τονίζοντας πως ακόμη και σήμερα «απολαμβάνουν» χρήματα προερχόμενα από τα «μαύρα ταμεία» της Siemens.

Το δικαστήριο δεν έδωσε επίσης ανασταλτικό αποτέλεσμα στην έφεση του Μιχάλη Χριστοφοράκου και των καταζητούμενων Χρήστου Καραβέλα και των τραπεζικών στελεχών, Φάνη Λυγινού και Ζαν Κλοντ Όσβαλντ, ακολουθώντας ανάλογη εισαγγελική πρόταση, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Στους επτά Γερμανούς καταδικασθέντες, πρώην στελέχη της μητρικής Siemens δόθηκε ανασταλτικό στην έφεση ενώ σε δυο από αυτούς επιβλήθηκε και χρηματική εγγύηση ύψους 100.000 ευρώ.

Το δικαστήριο έδωσε ανασταλτικό χαρακτήρα και στα υπόλοιπα πρώην στελέχη του ΟΤΕ, επιβάλλοντας, πλην ενός, χρηματικές εγγυοδοσίες που ξεκινούν από 80.000 ευρώ και φτάνουν τις 100.000 ευρώ. Επιπλέον, στους καταδικασθέντες από τον ΟΤΕ επιβλήθηκε ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Αντίστοιχα, χρηματικές εγγυήσεις ύψους 30.000 ευρώ στον καθένα επιβλήθηκαν και στους επιχειρηματίες, Αλέξανδρο Λέτσα και Γιώργο Καλδή."

michele είπε...

Καλημέρα, καλημέρα σε όλους :) Στρατηγε μου, ο Σαββας ειναι ενας απο εκεινους τους ανθρωπους που αναρωτιεται κανεις " Δεν εχει εναν ανθρωπο απο την οικογενεια του να τον μαζεψει;"
εχει λαλησει ο ανθρωπος -εδω και χρόνια- και ειναι για λυπηση στα 80 τοσα σου να παρουσιαζεις αυτη την εικόνα

hippy είπε...

Καλημέρα

δεν μου πέφτει λόγος αλλά κύριε Vlaso προφανώς εννοείτε ότι τα ΝΕΑ χαρτιά της ΛΑΜΔΑ τα έχετε με κόστος 6,51 καθώς για να έχετε δικαιώματα σημαίνει ότι είχατε θέση στην εταιρεία πριν την αποκοπή. Θεωρώ λοιπόν ότι σωστότερα σαν κόστος πρέπει να υπολογίζετε το μέσο όρο (για σας όχι για μένα που όπως είπα δεν με αφορά)

Θανασης Κ είπε...

αγαπητέ Μιχάλη νομίζω οτι όλλοι γνωρίζουν ποίος ειναι ο κυρ Σάββας, ο Ολυμπιακός και οι τακτικές που χρησιμοποιόυν προκειμένου να επιτύχουν τον σκοπό τους... δυστυχώς κ αυτή η κυβέρνηση που έχουμε δεν θα μπορέσει να βάλει τάξη στην κορυφή του παγόβουνου που λέγεται "Ελληνικό ποδοσφαιρο"
Νέοι είματε ακόμα...χρόνο έχουμε κ βέβαια υπομονή να δούμε κ αυτό το οχυρό να πέσει με κρότο..όπως και πολλά άλλα μέχρι σήμερα...

hippy είπε...

Εκμεταλλεύτηκες δηλαδή Peter την βουτιά της μαμάς όταν ανακοίνωσε την τιμή της ΑΜΚ στα 6,70? Μαγκιά.

michele είπε...

Και ηρθε ο.. Ιβαν ( ο λαγος) ( που δεν θα γινοταν ποτε πρωθυπουργος ο Μητσοτακης) να εξυγιάνει το ποδοσφαιρο Θαναση

Θανασης Κ είπε...

Μιχάλη νομίζω οτι ο Ιβαν ειναι χειρότερος απο τους παράγοντες τύπου Μαρινακη κ Σάββα... όταν μπήκε στο ποδόσφαιρο ζητούσε ίση αντιμετώπιση πρός όλους ένω απο την εποχή που ανέβηκε ο απίθανος Τσίπρας, ασέλγησε κ αυτός με την σειρά του στο πτώμα του ελληνικού ποδοσφαίρου...
δεν ενδιαφέρονται για το καλό του ποδοσφαίρου παρά μόνο για τα συμφεροντά τους... ο καλύτερος απ όλους είναι ο δικός μας βέβαια αφου δεν ενδιαφέρεται ούτε για την ομάδα του... έχουνε πλάκα όλοι τους....

austin είπε...

Και κάτι προς επιρρωση τω ν λεγομένω του Hippy...

Η εικόνα του παραγώγου τους 3ου της λαμδα δεν την λες και ελπιδοφόρα. Κανονικά αν όλα ήταν τέλεια, δεν θα έπρεπε να παίζει πάνω από αυτό του 12ου? Κάνω κάπου λάθος ή ξεχνώ κάτι?

hippy είπε...

austin επειδή ψάχνεσαι με τη ΛΑΜΔΑ (και καλά κάνεις) θεωρώ σχεδόν απίθανο ενδεχόμενο να χάσει το χαρτί το 7ευρο μέχρι τις 13/12 δλδ τη λήξη της ΑΜΚ. Την τελευταία περίοδο (1,5 μήνας) υπάρχει σκοπιμότης, δεν βοηθά η ΤΑ.

Εάν μπεις σήμερα με αγορά ΛΑΜΔΑΔ θα έχεις κόστος 0,35/1,217 = 0,29 + 6,70 = 6,99 (κι εάν δώσουν αδιάθετες 14 λεπτά πιο οικονομικά). Πιστεύω όμως ότι θα βρούμε το δικάιωμα και λίγο καλύτερα (.κάτω από 0,30)

Το γεγονός ότι η εταιρεία θα ανακοινωσει αποτελέσματα εννιαμήνου καθυστερημένα (9/1) με προβλημάτισε. Μάλλον θα είναι καλά (όλα τα 3μηνα είναι καλά άλλωστε αλλά με 99,50% πληρότητα νοικιασμένων χώρων μέρισμα δεν δίνει). Καθώς το χαρτί διακρατείται από χέρια που δεν τρέμουν πιθανολογώ (>75% πιθανότητες) να παιχτεί (είναι κι οι μέρες του Ιανουαρίου συνήθως θετικά παιχνιδιάρες).

Προσωπικά θα το τζογάρω αλλά αρνούμαι να αγοράσω για εκμετάλλευση ένα ακίνητο που θα μου δώσει το πρώτο ενοίκιο το 2025 (και βάλε).

ΥΓ Είναι σαφές ότι όποιος αγοράζει τούτες τις μέρες απ΄το ταμπλό (όπως κ. Peter) πληρώνει 3-5% παραπάνω αλλά έχει το πλεονέκτημα ότι μπορεί να εκμεταλλευτεί πιθανή ανοδική κίνηση της μετοχής στο μεσοδιάστημα από 16/12 έως 30/12 που θα μπουν οι νέες μετοχές. Προσωπικά όμως προτιμώ την αγορά με έκπτωση.

junk04 είπε...

και εγω θα παιξω την αγορα απο το ταμπλο αν την δω κατω απο 7 ευρω...πιστευω ενα 5% θα το παρω μεχρι να μπουν οι νεες...θα δειξει...

michele είπε...

Aλλο παλιό κόλπο αυτο Hippy.Παίζαμε τη μετοχη στο διαστημα που δεν ειχαν μπει ακομα οι νεες να παει πιο ψηλα να εχουμε περιθωρια για αυτους που ηθελαν να τις πουλησουν
ο πληθυντικος "ευγενειας" ειναι

austin είπε...

Να σαι καλά Hippy!

Στα άλλα νέα, ο ελλάκτωρας ανοίγει αύριο το βιβλίο και τρώει ξύλο! ούτε το γκαπάκι δεν μπορεί να κλείσει με την αγορά να στέκεται κοντά στα ψηλά της.

Κατηγορία σαπακίου μου φαίνεται μπαίνει και αυτός

Paolo GG είπε...

υπάρχουν ενδείξεις (σοβαρές) για εύρος 6- 6,50 % , οπότε γι αυτό ίσως πέφτει.
όταν αφήνεις τα μίντια να γράφουν για 4 .....

michele είπε...

Τα media γραφουν ο,τι θελουν Paolo. Ο φίλος ο ΛΕΩ παντα για chaos μιλαει.
Κουραστικη ανοδικοτητα ,λεει το 2020. Κουραζει η ανοδος ΛΕΩ; ΧΑΧΑ

michele είπε...

45 εκ καθαρα σημερα μετα τον χθεσινο σχετικα μεγάλο τζιρο με το μαζεμα απο κατω

888,68 ο ΓΔ 880,41 ο ΔΤΡ ο οποιος "πατησε" χτες το 848 και τωρα πλησιάζει το 886,54 την επόμενη αντίσταση.

Βασίλης Πασπαλιάρης είπε...

Στην Alpha αυτό το καρδιογράφημα που βλέπω μοιάζει με ανακοπή και ανάνηψη!