Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020

ΕΛΛΑΚΤΩΡ

X.A.A. LIVE


                                                                                                                                                                                                                                       σχόλια για τη συνεδρίαση online

ΕΛΛΑΚΤΩΡ: ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ...

Ενας πυθμένας τύπου V χαρακτηρίζει την διαγραμματική απεικόνιση της μετοχής από τον Μάιο του 2019, από τα χαμηλά της αντίστασης των 1,51€.

Η πρώτη μεγάλη αντίσταση Ε50 στα 1,84€ υπερκεράστηκε με ακόλουθο retest που έδωσε καινούργια ώθηση στην μετοχή με στόχο την G1 στα 1,98€.

Υπέρβαση και της αντίστασης αυτής, αλλα και της κατερχόμενης περιοριστικής Μ από τα υψηλά του Αυγούστου, θα δώσει την ευκαιρία στην μετοχή να κατακτήσει την επόμενη αντίσταση στα 2,10 της  G2.

Aντίθετα, άρνηση υπέρβασης των 1,98€ θα φέρει διόρθωση στην μετοχή και αποθέρμανση στους ταλαντωτές, με ισχυρή στήριξη την Ε1 στα 1,84€.

12 σχόλια:

austin είπε...

Την καλημέρα μου! Είμαστε στον δεν σπάει με τίποτα πάνω ο τραπεζικός.

hippy είπε...

Καλημέρα

ξεψαρώσαμε και (ξανα)βγάζουμε και ομόλογο...καλό νέο (εκτιμώ) για την μετοχή...μένει να δούμε βέβαια και το επιτόκιο...θα αυξήσω λίγο τη θέση μου

FRIGOGLASS INTENDS TO LAUNCH EU260M BOND OFFER
2020-01-24 08:33:59.454 GMT

hippy είπε...

Το προηγούμενο που εξέδωσαν κατά την αναδιάρθρωση του δανεισμού συνολικού ποσού €97.959.370 έχει κουπόνι 7%, λήξη στις 31/3/2022 και κάνει πράξεις περί το 91...δηλαδή έχει απόδοση περίπου 11,50%...συνεπώς εάν πετύχει κάτω από 7% θα το θεωρήσω επιτυχία για την εταιρεία

https://www.finanzen.net/anleihen/a19r42-frigoglass-finance-bv-anleihe

ArTaXiA είπε...

Και δεν παίρνω το ομόλογο της ΜΛΣ, να πάω για τα τριπλά;

Bonjour mes amis

michele είπε...

Καλημέρα σε όλους :) Πολλα λεφτα..

hippy είπε...

Αγαπώ την ελεύθερη αγορά για τις πολλές επιλογές που μου δίνει. Προσωπικά ωστόσο την φοβάμαι την ΜΛΣ. Τα χρήματα που επένδυσε ο Καματάκης στην Maic ήσαν πολλά για το μέγεθος της εταιρείας, το προιόν παραπατάει και κατά το γιο μου (σχετικός με το χώρο, στέλεχος στην Samsung) δύσκολα θα τα καταφέρει απέναντι στους αμερικάνικους κολοσσούς, δεν θα πιάσει τους στόχους και τελικά μάλλον θα ζημιώσει την εταιρεία. Δεν ψήνομαι φίλε καλλιτέχνη.

ArTaXiA είπε...

Αυτά, μπορεί να ενδιαφέρουν τους μετόχους. Ο ομολογιούχος προσδοκά μόνο πως η εταιρεία θα μπορέσει να πληρώσει τοκομερίδια και πως δεν θα έχει πτωχεύσει μέσα στην επόμενη διετία.

hippy είπε...

Πρώτον δεν είναι σίγουρος. Ιδίως αυτός που έχει τις δυο πιο πρόσφατες εκδόσεις.

Δεύτερον εγώ αναφέρθηκα στις μετοχές. Στην εταιρεία (ΦΡΙΓΟ) μπαίνουν χρήματα, ανακουφίζεται και ευκολότερα προγραμματίζει το επόμενο θέμα με μια μικρή ΑΜΚ να λύσει το πρόβλημα των αρνητικών ιδίων κεφαλαίων. Η προηγούμενη ΑΜΚ έγινε στα 0,36 ευρώ/μετοχή όπως μας θύμισε ο φίλος Μιχαλιός

austin είπε...

Ο οικοδεσπότης που είναι?

Βέβαια με συνεδρίαση ύπνου, κάνει δουλειές.

Φαίνεται να σπάμε πάνω, αλλά με ραθυμία και προφανώς χωρίς τον τραπεζικό.

michele είπε...

Eδω ειμαι, οπως τα ειπες ακριβως Austin ! Καινουργιο υψηλο με ιδιους τζιρους

michele είπε...

To θεμα ειναι οτι παιζουν και τα μικρα πολυ εδω και μερες παντως ενα ακομα υψηλοτερο κλεισιμο σημερα προβλέπω

michele είπε...

Πανηγυριζει ο φιλος μου ο Μιχαλιός :) ΦΡΙΓΟ on fire