Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2020

ΧΑΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 


                      ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ

7 σχόλια:

mixalis mixalios είπε...

Δηλαδή αυτοί θα κάνανε και πόλεμο ενάντια στην Αμερική...

https://www.naftemporiki.gr/story/1548413/iran-toulaxiston-50-oi-nekroi-stin-kideia-tou-souleimani

Χλωμό. Για να δούμε....

mixalis mixalios είπε...

Ένα από τα ρισκαδόρικα "χαρτιά" που είχα επιλέξει εδώ και καιρό όπου μάζευα στα χαμηλά ήταν η ΦΡΙΓΟ. Κίνηση υψηλού ρίσκου βέβαια. Σήμερα όλοι βλέπουν τιμές ψηλότερα. Άλλος 0,28, άλλος 0,4 άλλος 0,8 άλλος 1 ευρώ κ.ο.κ. Κανείς δεν βλέπει κάτω κι αυτό με ανησυχεί, η αλήθεια είναι όχι πολύ (τουλάχιστον ακόμα)
Ο μόνος που δεν έχει μιλήσει ακόμα είναι το boss, ξέρω ότι έχει θέμα τις σε επιτήρηση μετοχές (και καλά κάνει) αλλά την άποψη του θα την ήθελα....Αφεντικό περιμένω την εκτίμησή σου για το απόλυτο χαρτί (λέμε τώρα)

hippy είπε...

Πόσο όμορφο είναι να έχεις φιλαράκο "ευχάριστες ανησυχίες" έ? Σε ότι με αφορά μου φαίνεται λογική μια διόρθωση (ο rsi σπάει μπαλόνια στο ταβάνι). Ιδανικά θα την ήθελα μέχρι τα 0,23 αλλά κι αν φτάσει τα 0,22 (τοπικό υψηλό του Οκτωβρίου) θα το αντέξω. Έχω την αίσθηση πως ο Ιανουάριος θα είναι δυνατός για την αγορά και για την ΦΡΙΓΟ φυσικά. Έχω κατά νου στα 0,28-0,30 να ρευστοποιήσω (τουλάχιστον) το 50% καθώς θεωρώ δύσκολο να ξεπεράσει εύκολα και με την πρώτη την τιμή της ΑΜΚ. Εκατομμύρια οι εγκλωβισμένες μετοχές γαρ.

michele είπε...

Kαι ομως:( παρακολουθουσα τις ερωτησεις δημοσιογραφων στη συναντηση Τραμπ -Μητσοτακη)

Εχω αναφερει ως σημαντικό επίπεδοτα 0,24-0,25 ευρω, που κατα την αποψή μου εαν το διασπασει θα σημάνει και ενα καλο θεμελιωδως τελος χρονιάς ( που δεν γνωρίζουμε ακόμη) και που θα μπορουσε να οδηγήσει σε ενα πραγματικο turn around story

michele είπε...

Συμφωνω με τον Ηλία, οτι η προσεγγιση της τιμης της ΑΜΚ θα προκαλέσει πιεση πωλητών

mixalis mixalios είπε...

Έτσι είναι Ηλία,

Έχω αναφερθεί κι εγώ σε μια πτώση της τάξεως των 1-2 λεπτών που θα ήταν χρήσιμη. Πράγματι εκατομμύρια τα εγκλωβισμένα κομμάτια, απλά να θυμίσω ότι η ΑΜΚ είχε λάβει χώρα στα 0,36 και πάνω από το 50% είχε καλύψει ο βασικός μέτοχος. Προφανώς ήδη κάποιοι εγκλωβισμένοι αποσύρονται σταδιακά, εξ΄ού και οι όγκοι. Επειδή τυγχάνει να έχω και μια γνωριμία εκ των έσω η πληροφόρηση που υπάρχει στα στελέχη είναι ότι τα νούμερα είναι πέραν των αρχικών στόχων και υπάρχει αισιοδοξία. Μην ξεχνάμε ότι είχε φτάσει στα πρόθυρα χρεοκοπίας (της πραγματικής και όχι της χρηματιστηριακής) αλλά ο βασικός μέτοχος στήριξε.

Θα εχει ενδιαφέρον το μέλλον της...

hippy είπε...

Κακό πράγμα η τεμπελιά. Είχα την εντύπωση ότι η ΑΜΚ είχε γίνει στο 0,31. Ήταν και λίγο μπερδεμένη καθώς είχαμε και μετατροπή των ομολογιών και βαρέθηκα να το ψάξω. Θενξ.