Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020

ΔΕΗ

X.A.A. LIVE


                                                                                                                                                                                                                                           σχόλια για τη συνεδρίαση online
ΔΕΗ: ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ...

Καθοδική διάσπαση της Α50 στα 4,05€ με gap down και μεγαλοπρεπές κερί έστειλε και τον ταλαντωτή RSI 14 με ευκολία στην υποτιμημένη ζώνη και με μεγάλη αύξηση του όγκου συναλλαγών. Η μετοχή είχε από τα μεγαλύτερα κέρδη από το περσινό Μάιο.
Συνέχεια της κίνησης θα βρει στήριξη στην ισχυρή ζώνη S100 [ 3.22-3.44], επιβεβαιώνοντας την καθοδική τμήση της γραμμής τάσης R1.
Μόνο  άμεση επαναφορά πάνω από την R1 και κλείσιμο πάνω από 3,70€ θα καλλιεργήσει προσδοκίες για προσπάθεια κλεισίματος του μεγάλου gap ( 3,92-4,12) που άφησε η μετοχή κατά την χθεσινή συνεδρίαση.



15 σχόλια:

cornelsen είπε...

Καλημέρα. Αν και παρακινδυνευμένη μια ανάλυση μετά από έναν τέτοιο πανικό (τελικά κάτι έδειχνε το GREK τόσον καιρό) μια άποψη για την ΔΕΗ https://tvc-invdn-com.akamaized.net/data/tvc_a4183a489530e2d07f6d8e12fae8f0b6.png

michele είπε...

Καλημέρα Γιάννη, καλημέρα σε όλους. Ωραια αποψη του εβδομαδιαίου, ταυτιζεται με την ιδια ζώνη στηριξης
Σημνατικη θα ειναι η διαφυγη απο το τριγωνο ,ειτε κάτω ,είτε πάνω

michele είπε...

Γι αυτο εγω κοιταω τας γραμμάς και πορεύομαι ησυχος με τη συνειδησή μου

michele είπε...

Οι κρίσεις δημιουργούν ευκαιρίες :)

https://www.iefimerida.gr/kosmos/koronoios-ti-agorazoyn-oi-kinezoi

ArTaXiA είπε...

Ρε συ Vlaso, ναρκωτικά παίρνεις; 14,85 η Macy's και είναι ήδη 3,88% κάτω. Κατά τα λοιπά, σου κάνουμε και bullying, ενώ απλώς προστατεύω τους υπόλοιπους από κάτι άσχετους τύπους σαν κι εσένα.

ArTaXiA είπε...

Ναι, ειδικά, εάν την κοιτάς στο preopening σαν άσχετος....

ArTaXiA είπε...

Ναι, 17.000 άσχετα κομμάτια, τα οποία για τα μεγέθη της εταιρείας είναι το απόλυτο τίποτα, σε μια συναλλαγή "για νοικοκυρές" όπως λέει η αργκό, την οποία ήρθες και σημείωσες σαν αυθεντικός άσχετος που τον σφαλιαρίζει η αγορά σε κάθε ευκαιρία κι εσύ ζητάς κι άλλο.

Τουλάχιστον, ο "Κύκνος" που την πρότεινε, είχε την στοιχειώδη ευθιξία να εξαφανιστεί, ως αρμόζει σε ανάλογα ξεφτιλίκια. Εσύ, ωστόσο όχι, έρχεσαι και ξανάρχεσαι και ξανάρχεσαι και θέλεις περισσότερο spanking. Δεν σου έφτασε η ΛΑΜΔΑ, δεν σου έφτασε ο ΜΥΤΙΛ, τώρα θέλεις spanking και με επιλογές τρίτων.

Σηκώνω τα χέρια ψηλά. Η περίπτωσή σου είναι ανίατη.

michele είπε...

Peter απ οτι βλεπω παντως τρωει χοντρο ξυλο η λεγαμενη

ArTaXiA είπε...

Αυτά τα καταστήματα retail, έκλεισαν από τις 2 το μεσημέρι ως τώρα υποθέτω, γιατί στις 14,01, κάποιος έκανε 17.000 κομμάτια στο 16,70, έτσι δεν είναι;

Κρίμα ρε Vlaso, που αυτή η φα-ντα-στι-κή συναλλαγή δεν θα καταγραφεί ούτε στο ημερήσιο κερί, ούτε πουθενά και ο μόνος που θα την γνωρίζει θα είσαι εσύ, ο γάτος που πούλησε κι ο δύστυχος που αγόρασε. Πόσο γούστο σε κάνω.

ArTaXiA είπε...

Άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε....

ArTaXiA είπε...

Βρε κακομοίρη που θα μου πεις over and out, πες μας πρώτα τι έκανες με τα ΜΥΤΙΛ που αγόρασες, μετά πες μας για τα ΛΑΜΔΑ, μετά πες μας, αφού τα κέρδη της Macy's είναι τόσο καλά, γιατί τρώει τέτοιο ξύλο και αν σου έχει μείνει ίχνος αξιοπρέπειας, ζήτα και μια "συγγνώμη" από όλους όσους έχεις πάρει ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΟΥ. ΠΑΝΑΣΧΕΤΕ!

kostas είπε...

Αγαπητοι βλασο και αρταξια σε περιπτωση που δε το εχετε καταλαβει ακομη δε βοηθατε κανενα με αυτη τη διαμαχη. Στη σπανια περιπτωση που μπορει να πειτε κατι σωστο κανεις δε παιρνει σοβαρα τη γνωμη δυο μικρων παιδιων

kostas είπε...

Φτανει πια

michele είπε...

MRNA εχει σημερα το μενου

mixalis mixalios είπε...

Αυτή η μοντέρνα με τι ασχολείται? Μήπως πρόκειται να βρει κανά εμβόλιο?
Πάλι ξύλο φαίνεται για αύριο...