Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Τρίτη 31 Μαρτίου 2020

ΕΥΡΩΒ

X.A.A. LIVE


                                                                                                                                                                                                                                           σχόλια για τη συνεδρίαση online

EYΡΩΒ: ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ...

Στα χαμηλά του Φεβρουαρίου του 2016 γύρισε η μετοχή, μετά την καθοδική διάσπαση της διακεκομμένης γραμμής τάσης και την επακόλουθη επί πέντε εβδομάδες συνεχή πτωτική της πορεία.
Η τεχνική αντίδραση που βρίσκεται σε εξέλιξη, έχει μπροστά της τρεις αντιστάσεις [  0,4260 €- 0,4750€ της Α10 και κυρίως την SE στα 0,5520]. 
Η διάσπαση των αντιστάσεων απαιτεί και παράλληλη αύξηση του όγκου συναλλαγών , ενώ θα παραμείνει τέτοια όσο κινείται κάτω από την SE των 0,5520€.
ΜΟΝΟ  με διάτρηση της SE η μετοχή θα μεταβάλλει την βραχυπρόθεσμη εβδομαδιαία τάση της αλλάζοντας επίπεδο.
Ο εβδομαδιαίος ταλαντωτής RSI 14  παρά την αντίδραση, που βρίσκεται στην 2η εβδομάδα κινείται ακόμα στα υπερπουλημένα επίπεδα.





34 σχόλια:

austin είπε...

Που πάει? Δεν πάει πουθενά... χαχα. Καλημέρα.

Θα θελα να σημειώσω εδώ ότι υπάρχουν γραμμές, πληροφορήσεις, πιστεύω για την αγορά κτλ κτλ.

Υπάρχει όμως και μία μερίδα κόσμου, μικρή, που αφυπνά και εκεί που φοβάσαι...

Τρελή εντύπωση μου κάνει ότι η Πειραιώς είναι η καλύτερη τράπεζα στην αντίδραση μετά την καταστροφή.

ArTaXiA είπε...

Το γράφω εδώ, αν και θα μπορούσα να το αναφέρω μόνο κατ' ιδίαν.

Υπάρχουν οι γραμμές. Φανερώνουν την τάση. Το μειονέκτημά τους ωστόσο είναι πως κάποιος θα πρέπει να έχει διαβλέψει αυτήν την τάση.

Υπάρχει και η αντίληψη. Φανερώνει την τάση πριν αυτή φανεί στις γραμμές.

Το κακό με την αντίληψη είναι πως επειδή δεν είναι κτήμα των περισσοτέρων, όταν σε ρωτούν "γιατί το λες αυτό", ή "πώς προκύπτει", συχνά δεν μπορείς να τους το εξηγήσεις με τρόπο που θα το καταλάβουν.

Οπότε, τους λες για κύματα και χωρίστρες και κόκαλα και για την πανσέληνο της 8ης Απριλίου. Σημειώστε την ημέρα.

Bonjour ολούθε, κι αν θέλει ο Μικρός που είναι τόσο καταρτισμένος στα οικονομικά των κομμάτων, ας μου πει, εάν τελικώς ο Βορίδης πλήρωσε εκείνη την πίτα από την τσέπη του, ή όχι.

ArTaXiA είπε...

Αυτό φοβόμουν κι εγώ....

Όχι πως αμφέβαλα δηλαδή!

michele είπε...

Καλημέρα, καλημέρα σε όλους :) Αυτη ακριβως ειναι η μικρο-παλια πολιτικη που χρόνια τωρα υπαρχει, το τραπέζωμα Βορίδη σε ολους τους υπαλληλους του υπουργειου. Απο που κι ως που η πιτα να μην ειναι στο γραφειο του με λιγα ατομα και τους εκπροσωπους των εργαζομενων ;
παπαριες καμαρωτες

Βασίλης Πασπαλιάρης είπε...

Συμπέρασμα? ...τα γνωστά ...και κάποιοι άλλοι πηγαίναν διακοπές με το πρωθυπουργικό αεροπλάνο ή επιδοτούμενα σεμινάρια siemens και πάει λέγοντας.

Artaxia δεν είναι ο Βορίδης ...απλά διαδικασίες ελέγχου δεν υπάρχουν και δεν είναι μόνο στις μπλέ καρέκλες.

Οι υπουργοί βουλευτές κτλ αισθάνονται μόνο τη ζάλη της εξουσίας και τα παρακάλια και τα πεσίματα από διάφορους για μπίζνες ή εξυπηρετήσεις.

Ποιός τους ελέγχει ...ο τύπος? οι δικαστές? το βουλευτικό σώμα? το κόμα τους?

Ότι και να είναι δεν λειτουργεί και αυτό πρέπει να διορθωθεί!

michele είπε...

Παμε τωρα σε καποια σοβαρα ερωτηματα που εθεσε χτες ο Bill o Πασπαλιάρης:

"Γιατί η κυβέρνηση θα πρέπει να ασχολείται με διορισμούς και κρίσεις ή αξιολογίσεις?
Γιατί ο υπουργός θα πρέπει να ασχολείται με εγκρίσεις επιχειρηματικών σχεδίων?"

Σαφως και η κυβερνηση πρεπει να ασχολειται με διορισμους, κρισεις και αξιολογησεις.
Ειναι καθαρα διοικητικο θέμα, ειναι θεμα θεσμων που η κυβερνηση που ψηφιζουμε εφαρμοζει τη λειτουργία τους και αυτη γνωριζει που υπαρχουν κενα, και καθοριζει και τον τροπο κρισεων ωστε αυτες να ειναι αδιαβλητες. Η διαφάνεια δεν ειναι αφηρημενη εννοια, καποιος πρεπει να την εφαρμοσει και αυτος ειναι αυτος που ψηφιζουμε.
Και κρινεται στις κάλπες.

Στο δευτερο: Και τοτε τι τους εχουμε τους υπουργους Αναπτυξης; ποιος θα φέρει επενδυτες και θα διευκολυνει την γραφειοκρατια ωστε να προχωρησουν επενδυσεις; Οι επενδυσεις ειναι ΑΣΚΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ
Η οικονομική διπλωματια ειναι ασκηση πολιτικής που ερχεται απο τα πάνω απο την κυβερνηση. Και κρινονται και αυτες στην κάλπη.

michele είπε...

"Πχ να δώσει προτεραιότητα στο δημόσιο σύστημα υγείας ή στο ιδιωτικό ή κάποιο μείγμα.
Που στέκει ο υπουργός να διαλέγει τους Διευθυντές των νοσοκομείων?"

Η προτεραιοτητα που θα δωσει εδω μια κυβερνηση σε δημοσιο η μεικτο συστημα υγειας, ειναι και αυτο ΑΣΚΗΣΗ πολιτικης. Ποιος θα την εφαρμόσει; οι διοικητες των νοσοκομειων, ποιος θα τους τοποθετήσει;
η κυβερνηση φυσικα.
Εδω λοιπον το προβλημα ειναι ΠΟΙΟΥΣ επιλεγεις και οχι αν πρεπει να τους επιλεγεις. Και με τετοια κριτηρια ωστε αν δεν κανουν σωστα τη δουλεια τους, να φευγουν και οχι να ερχεται ο επόμενος να βαλει τον δικο του

michele είπε...

Για την αγορα εχουμε πει εδω και μερες 590-596 προς το παρόν

Βασίλης Πασπαλιάρης είπε...

Μιχάλη ας μην κοροιδευόμαστε,

Όταν κάθε Κυβέρνηση

Αξιολογεί και Αναβαθμίζει
Επιλέγει και τοποθετεί

Όλο το οργανώγραμμα του Ευρήτερου Δημόσιου και Δημόσιου τομέα μέχρι και του κατώτερου διοικητικού επιπέδου, αναπαραγάγουμε το γνωστό φαύλο σύστημα.

Ας πουμε στο υπουργείο Αμύνης:

Ναι η Κυβέρνηση έχει λόγο για τους Αρχηγούς των Σωμάτων.

Οχι δεν πρέπει να έχει λόγο στις τυπικές λειτουργείες ένος οργανωμένου συστήματος αξιολόγησης και κρίσης που πρέπει να λειτουργεί ανεξάρτητα των κομάτων με καθαρά αντικειμενικά κριτήρια.

Τώρα έχουμε τις αξιολογίσεις του υπουργού για κάθε θέση στο οργανώγραμμα μέχρι και υποδιοικητή.
Το αστείο είναι ότι έχουν λόγο ακόμα και για τους έφεδρους ή κάποιων εξ αυτών.

Η πολιτική έχει να κάνει με τους πόρους που θα παρέχει και κάποια ουσιώδει στοιχεία οργάνωσης του στρατού όπως πχ αν θα κάνει αξιολόγιση ή θα λειτουργεί βυσματικά.

Το υπουργείο δεν είναι τσιφλίκι του κόματος!

Το ίδιο ισχύει και σε όλα τα υπόλοιπα υπουργεία.

Σύμφωνοι ο τελικός κριτής είναι η ψήφος σε μια Δημοκρατία.

Ωστόσο το παραπάνω μπορεί να ισχύει με βασική προυπόθεση ότι οι Κυβερνήσεις και συνακόλουθα τα κόματα δεν λειτουργούν λες και ο Δημόσιος τομέας είναι της κυριότητάς τους.

Βασίλης Πασπαλιάρης είπε...

Για τον απλούστατο λόγο ότι τα κόματα έχοντας την ισχύ του μεγαλύτερου εργοδότη και επιχειρηματία -> Εξαρτούν την ψήφο ή για να γίνω πιο κατανοητός την εξαγοράζουν ή με δολιότητα την αποσπούν με ταξίματα.

Πολιτική Μαυρογιαλούρου :)

Βασίλης Πασπαλιάρης είπε...

Συγνώμη για τα ορθογραφικά λάθη ...είμαι δυσλεκτικός με διάσπαση προσοχής

Βασίλης Πασπαλιάρης είπε...

Μαζί τα Φάγαμε....

Λευτεριά στο Τσοχατζόπουλο

χαχα

streetboy είπε...

Εσύ δηλαδή πανσεληνε είσαι της αντίληψης;
Όπως τότε που μας μιλούσες για εκρηκτικές ανόδους ή όταν μας προετρεπες να πάρουμε φολι;
Χαχα σε κάνω γούστο τελικά.....

michele είπε...

Και στον Παπαντωνιου ομως ,που ψαχνει να βρει 150 χιλ και δεν βρισκει για να βγει

michele είπε...

Να μην ξεχναμε Βασιλη οτι στην πολιτικη Μαυρογυαλουρου ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ για ιδιον οφελος οι πολιτες που δεν φταινε ποτε και σε τιποτα χαχα

ArTaXiA είπε...

Ας μου επιτραπεί μια παρέμβαση, διθυραμβική θα έλεγα...

Mic, το αφήγημά σου μπάζει. Όταν μια κυβέρνηση επιλέγει όλα τα πρόσωπα ευθύνης του κράτους, από τις διοικήσεις των τραπεζών, μέχρι τον πρόεδρο του ΣτΕ, τότε ουσιαστικά ΕΛΕΓΧΕΙ το κράτος. Μια δημοκρατική κυβέρνηση δεν νοείται να ελέγχει το κράτος, μόνο τα απολυταρχικά καθεστώτα επιδεικνύουν τέτοιες πρακτικές. Εξάλλου, ας μην ξεχνάμε πως τόσο η Ρωσία, όσο και η Τουρκία, έχουν πρωθυπουργούς και δημοκρατικό πολίτευμα. Στα χαρτιά όμως, καθώς Putin και Erdogan, έχουν φροντίσει να τοποθετήσουν άτομα της απολύτους εμπιστοσύνης των στις καίριες θέσεις.

Politics #101.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Χθες και σημερα γινετε ο χαμος στις τραπεζες...ουρα να παρουν την συνταξη...και μιας και μας λενε μερες τωρα για εκτακτες καταστασεις και ποσο σημαντικο ειναι να μεινουμε σπιτι...δεν σκευτηκαν να βαλουν λευτα πριν απο λιγες ημερες κααι να τα παρουν με το ψηφιο του αφμ τουςμερα παρα μερα για να μην βλεπουμε αυτο το τριτοκοσμικο μπαχαλο...ψιλα γραμματα ε;τι λεω τωρα..και να θυμαστε...φυλαξε ο θεος και δεν ειμαστε ιταλια..πιο κρατος..χαχα

Βασίλης Πασπαλιάρης είπε...

Ωραίο ερώτημα ...σε ένα Πελατειακό Κράτος, φταίνε οι πελάτες ή αυτοί που λειτουργούν το μαγαζί? :))

Οι πελάτες φταίνε αν τα κράτη ήταν το ανάλογο του μαγαζιού δηλαδή αν είχαμε και άλλα.
Αλλά το μαγαζί είναι αποκλειστικό για αυτή τη γωνιά.

Ενώ επίσεις υπάρχει μια σύγχηση για το ποιος είναι πελάτης ποιός είναι εργαζόμενος ή εν δυνάμη εργαζόμενος και ποιός προμηθευτής ή εν δυνάμη προμηθευτής.

Με λίγα λόγια...
Όλοι καταλαβαίνουμε ότι είχαμε και έχουμε Πελατειακό Κράτος.
Θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι?

Λυπάμε πραγματικά και για τον Παπαντωνίου που πρέπει να τιμωρήσουμε για τα μάτια του κόσμου (μπας και κοροιδεψουμε τα ψηφουλάκια ακόμα μια φορά).

Οπότε ναί ...
Κάτω τα χέρια από τον Παπαντωνίου :)))


ArTaXiA είπε...

Πάρε εδώ και σχόλιο για τον φίλο σου τον Μαυρίδη.

"O Λαυρέντης Μπέρια θα μπορούσε να χαρακτηριστεί τρολ - νεοφιλελεύθερο, υπερσυντηρητικό και συχνά χυδαίο. Κατά καιρούς έχει πετάξει λάσπη και fake news με το τσουβάλι για να χτυπήσει τους πολιτικούς αντιπάλους της ΝΔ, γλείφει τον Μητσοτάκη και το σόι του με κάθε ευκαιρία, και γενικά είναι ένα πιστό τσοπανόσκυλο, το οποίο προφανώς ανταμείβεται με κάποιον τρόπο για τις υπηρεσίες του. Λέγεται ότι ο λογαριασμός ανήκει στον Θανάση Μαυρίδη, τον εκδότη του Liberal, που όταν είχε παρουσιαστεί σε αστυνομικό τμήμα κατηγορούμενος για συκοφαντική δυσφήμιση είχε βάλει τα χέρια πίσω από την πλάτη του έτσι ώστε να φαίνεται ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ του έβαλε χειροπέδες για να φιμώσει την ελευθερία λόγου. Μπουμπούκι.

Και όμως, ακόμα και αυτός ο άνθρωπος εξανίσταται με το τελευταίο σκάνδαλο μιας κυβέρνησης που υποτίθεται ότι διαχειρίζεται άψογα την υγειονομική κρίση του κορονοϊού και την οικονομική κρίση που θα τη διαδεχτεί. Αν και όλο και λιγότεροι δείχνουν να το πιστεύουν αυτό πια. Μέχρι και την Τρέμη εγκάλεσαν ως συριζαία, όταν τόλμησε να αμφισβητήσει ότι πρέπει να ενοικιαστούν οι ιδιωτικές ΜΕΘ στο διπλάσιο από το κανονικό κόστος.

Αφορμή του ξεσπάσματος του Λαβρέντη, η είδηση ότι δικηγόροι και επιστήμονες θα λάβουν ένα έκτακτο επίδομα 600 ευρώ, όχι όμως σε μετρητά, αλλά σε κουπόνια για πρόγραμμα τηλεκατάρτισης κόστους 180 εκατομμυρίων ευρώ. Ναι, σωστά διαβάσατε. Εν μέσω πανδημίας, με τις απεγνωσμένες εκκλήσεις γιατρών και νοσηλευτών για μάσκες και αναπνευστήρες στα νοσοκομεία να δημοσιεύονται ακόμα και σε κρατικά μέσα, η κυβέρνηση Μητσοτάκη δίνει 180 εκατομμύρια ευρώ σε ιδιώτες επιχειρηματίες (ημέτερους, προφανώς) για να κάνουν online μαθήματα σε εργαζόμενους που μπορεί να έχουν ανάγκη χρήματα για να πληρώσουν λογαριασμούς και να αγοράσουν τρόφιμα στις οικογένειες τους. Γιατί δεν είναι όλοι οι δικηγόροι πλούσιοι, και οι επιστήμονες στην Ελλάδα ποτέ δεν ήταν.

Δεν ξέρω τι θα ακολουθήσει μετά τον κορονοϊό (όποτε και όπως έρθει αυτό το "μετά"). Δεν ξέρω αν θα ξανακυβερνήσει ο Τσίπρας, αν θα κάνουν πραξικόπημα τίποτα φασίστες ή αν θα γίνει επιτέλους η οικουμενική κυβέρνηση που ονειρευόταν ο Λεβέντης (τώρα που το κόμμα του δεν είναι πια στη Βουλή όμως). Ξέρω όμως ότι όταν και ο τελευταίος αρουραίος εγκαταλείπει το πλοίο, δεν χωράει πια καμία αμφιβολία ότι αυτό βυθίζεται."

austin είπε...

ο Ελλάκτωρας ούτε μέχρι το 67 δεν μπορεί να φτάσει

michele είπε...

Αρτ στις κρατικες τραπεζες οπου η συμμετοχη του δημοσιου ειναι πλειοψηφικη, σαφως και πρεπει να ελεγχει τη διοικηση της τραπεζες
ειδες ποτε επι Κωστοπουλου στην ΑLPHA να το εχει λόγο το κράτος;

Τωρα ας μην μιλαμε για Putin, Erdogan η Orban το καθεστως εκει το διοικητικο και συνταγματικό δικαιο δεν εχει καμια σχεση με αυτα των δυτικων χωρων

Στο δικαστικό τομέα, να συμφωνησω μερικώς, καθως ομως και εκει πρεπει να υπαρχει ελεγχος, διαφορετικα οι δικαστες μπορουν να βγαζουν ακομα περισσοτερες αποφασεις υπερ των συμφεροντων τους και υπαρχουν θεσμοι συνεκτικοτητας μεταξυ νομοθετικης και εκτελεστικής εξουσιας.
Επισης επειδη ειναι σοβαρος θεσμος η δικαιοσυνη, αποφευγεται ετσι και η συντεχνιακη αναδειξη ατομων σε υψηλες θεσεις Ελεγκτικο Συνεδριο, ΣΤΕ
Πραγματι τα τελευταια χρονια εκτος ελαχιστων εξαιρεσεων οι προεδροι αυτων των οργανων εχαιραν ακρας εμπιστοσυνης απο ολους και δικαστικους και κομματα.

Και βεβαια εδω δεν μιλαμε για αφηγημα, μιλαμε με ορους συνταγματικου και διοικητικου δικαίου

michele είπε...

Δεν ξερω ποιος ασχετος γραφει αυτες τις παπαριες, αλλα ο lavrenti ειναι αλλου επαγγέλματος και μικροτερος σε ηλικια. Ουτε τα βασικα πες του
τα εχουμε πει, θεωριες στο μυαλο ορισμενων ειναι για αδαεις.Και μονο αυτο δεν ειμαι εγω, ουτε θα αφηνω να περνανε εδω ψεκασμενες αναρτησεις. Θα απανταω παντα με οσα μπορω να λεω φυσικα.

Η Τρεμη που ψηφιζει ΚΚΕ να πεις στον απλυτουλη, επειδη ετυχε να τη δω οταν ελεγε τις μαλακιες για τις ΜΕΘ καλο ειναι να παει να μαθει. ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΘΗΣΟΥΜΕ να μαθαινουμε τα βασικα
αλλωστε γνωστο ειναι οτι μεγαλο μερος της πνευματικης πτωχευσης της Ελλαδας, οφειλεται σε δημοσιογραφους, γλυφτες, αδιαβαστους και κομματικα προσκολλημενους.

michele είπε...

Εννοειται οτι γνωριζω τον συντακτη του κειμενου που μας μετεφερες Αρτ
αλλα επειδη εχω αναφερθει στο ποιος ειναι δεν ξανασχολουμαι

Βασίλης Πασπαλιάρης είπε...

Λυπάμε που θα το πώ ...αλλά το κράτος μας έχει αλοιωθεί από τον "κομουνισμό".

Ζήτω το Κόμμα χαχα

ArTaXiA είπε...

Mic, χαίρομαι που απαντάς. Καλό είναι να υπάρχει αντίλογος, τα έχουμε ξαναπεί!

michele είπε...

Αντίλογος ναι, αλλα ξερεις αυτους τους τυπους τους πολεμαγα χρονια και βαριεμαι, ασε που τωρα ειναι στα κάτω τους. Τους openborders τους δημοσιογραφους ( αρκετους να μην γενικευω) της ΕΦΣΥΝ που βγαινουν στο διαδικτυο και με nicknames, τους υποστηρικτες του να τα κανουμε ολα λιμπα, τους "ανθρωπιστες" που οταν γινονται εργοδοτες ( Ριζοσπαστες- Στο Κοκκινο- Αυγη) απολυουν για πλακα τα παιδακια που δουλευουν για την ψυχη τους για 3 και 60.

Αυτους τους αλητες λοιπον, βαρεθηκα να τους πηδαω. Αντιλογος ναι αλλα με όρους λοιπόν.

Βασίλης Πασπαλιάρης είπε...

Σύντροφε Μιχάλη μην αφήνεις να σε στεναχωρούν οι φιλελεύθεροι του ΚΚΕ :)

michele είπε...

Βill δεν στενοχωριέμαι ευκολα :)) κράζω ομως ευκολα ;) χαχα

austin είπε...

Με αυτά και με εκείνα..πιάσατε κομμουνισμό κτλ το μαγαζί τα φαγε τα κέρδη του.

Βασίλης Πασπαλιάρης είπε...

Επιστροφές ...Καταστροφές..
https://www.youtube.com/watch?v=uYyYLICpq3g

Βασίλης Πασπαλιάρης είπε...

:) το παράκανα σήμερα πρέπει να αναπληρώσω δουλειά τώρα.

Καλή συνέχεια!

austin είπε...

Λαικισμός λένε τα άλλα κόμματα την πρωτοβουλία Μητσοτάκη για 50% κάτω ο μισθός.

Βέβαια είναι καλύτερο να παίρνει κάποιος όλο τον μισθό του, όταν η επιχείρηση έχει κλείσει βάση νόμου του!

Παιδια, να κάνουμε κριτική, αλλά να βλέπουμε και ποιος είναι ο πραγματικά σάπιος...

Βασίλης Πασπαλιάρης είπε...

Αχ αυτός ο Γιωργάκης μας λείπει ....

Λεφτά υπάρχουν ...τι είχε στο μυαλό του δεν κατάλαβα ( Μάλλον ο Στρως Καν τον είχε πεί ότι η ΕΕ θα βγάλει Ευρωομόλογο χαχα)
Οπότε φούσκωσε και το έλλειμα για να έχει να παίρνει ...Θεός!

Μιχάλη ταιριάζει με αυτό που λέγαμε για καταστροφικούς?

Claudia Klein είπε...

Γεια σας και Καλώς ήλθατε στην Spotcap Παγκόσμια Δανειοδοτικές Υπηρεσίες, το όνομά μου είναι Claudia Klein, είμαι δανειστής και επίσης σύμβουλος δανείου.

Χρειάζεται μεγάλη οικονομική ενίσχυση; χρειάζεστε ένα δάνειο για διάφορους σκοπούς; αν η απάντησή σας είναι ναι, θα σας συμβουλεύσω να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μου μέσω | spotcapglobalservices@gmail.com | ή να μας στείλετε μήνυμα στο WhatsApp: +4915758108767 | και να έχετε ένα δάνειο στο λογαριασμό σας εντός 24 ωρών, διότι παρέχουμε άριστες υπηρεσίες δανείου σε όλο τον κόσμο.

Προσφέρουμε κάθε είδους δάνειο (Προσωπικό Δάνειο, Επιχειρηματικό Δάνειο και πολλά άλλα), προσφέρουμε μακροπρόθεσμα και βραχυπρόθεσμα δάνεια και μπορείτε επίσης να δανειστείτε μέχρι και 15 εκατομμύρια ευρώ. Η εταιρεία μου θα σας βοηθήσει να επιτύχετε μια ποικιλία στόχων με ένα ευρύ φάσμα δανειακών προϊόντων.

Γνωρίζουμε ότι η απόκτηση ενός νόμιμου δανείου ήταν πάντα ένα τεράστιο πρόβλημα Στα άτομα που έχουν οικονομικό πρόβλημα και χρειάζονται λύση σε αυτό, πολλοί άνθρωποι το βρίσκουν τόσο δύσκολο να πάρουν δάνειο μετοχών από τις τοπικές τους τράπεζες ή άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα λόγω του υψηλού ενδιαφέροντος ποσοστό, ανεπαρκείς εξασφαλίσεις, λόγος χρέους προς εισόδημα, χαμηλό πιστωτικό αποτέλεσμα ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο

Δεν υπάρχουν πλέον χρόνοι αναμονής ή αγχωτικές επισκέψεις τράπεζας. Η υπηρεσία μας είναι διαθέσιμη 24/7 - μπορείτε να πάρετε ένα δάνειο και να ολοκληρώσετε τις συναλλαγές σας όποτε και όπου θέλετε

Παρέχουμε υπηρεσίες δανείου παγκόσμιας κλάσης 24 ωρών. Για ερωτήσεις / ερωτήσεις; - Στείλτε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε | spotcapglobalservices@gmail.com | ή να μας στείλετε μήνυμα στο WhatsApp: +4915758108767 | & Λήψη απάντησης Σε μια στιγμή.

Η οικογένειά σας, οι φίλοι και οι συνάδελφοί σας δεν χρειάζεται να ξέρουν ότι έχετε χαμηλά μετρητά, απλά γράψτε μας και θα λάβετε ένα δάνειο.

Η οικονομική σας ελευθερία είναι στα χέρια σας!