Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Πέμπτη 4 Ιουνίου 2020

ΔΤΡ

X.A.A



                                                                             σχόλια για τη συνεδρίαση online

ΔΤΡ: ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ...
Η ζώνη συσσώρευσης με τα χαμηλά των 263 μονάδων και τα υψηλά της Β1 των 386 μονάδων θα σηματοδοτήσει την επόμενη ημέρα για τον κλάδο. Ενδεχόμενη ανοδική διαφυγή, θα προσδώσει ορμή και όγκο συναλλαγών στον δείκτη με επόμενο στόχο την AS στις 470 μονάδες, με ενδιάμεσο στόχο το 23,6% της fibo διόρθωσης της όλης κίνησης. Να επισημανθεί ο εκθετικός κμο 50 ημερών που "τρέχει" στις 366 μονάδες και ίσως αποτελέσει προσωρινό εμπόδιο στην κίνηση.
Το αρνητικό σενάριο θα εμφανιστεί, εάν ο δείκτης αρνηθεί την υπέρβαση της B1, γεγονός που θα επαναφέρει πιέσεις στους τραπεζικούς τίτλους με πρώτη στήριξη τις 342 μονάδες.
Ο ταλαντωτης RSI14 βρίσκεται στην ουδέτερη ζώνη στις 58,4 μονάδες, εχοντας περιθώρια  υποστηρίξης  του ανοδικού σεναρίου.

124 σχόλια:

Βασίλης Πασπαλιάρης είπε...

Ωχ μωβ χρώμα ...

Καλημέρα σας

Βασίλης Πασπαλιάρης είπε...

Χμ..εντάξει ήταν άσχημο αστείο :)

austin είπε...

Καλημέρα! Και τώρα ξεκινάει την διόρθωση σιγά σιγά ο Αμερικάνος (λογικό, ράλλι έκανε) και εμείς εδώ μας βλέπω ούτε στον εκθετικό να μην φτάνουμε.

ArTaXiA είπε...

Γεια σου Austin με τη γκρίνια σου.

Αλλά θα πω: Και το short του Θεού είναι.

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

Καλημερα ,λεβεντες μου.
ΑΡΤ,φιλε μου, αλλη φορα την ιντριγκα με τον Πητερ να την κανετε, κατα την διαρκεια της συνεδριασης και οχι αργοτερα,γιατι ετσι δεν εχουμε την συμμετοχη του φιλοθεαμονος κοινου.χαχαχαχα
Ξεχωρη καλημερα φιλε μουθ

austin είπε...

Μακάρι τότε που (ξανα)γκρίνιαζα και ήμουν ο μόνος που έβλεπε αδυναμία και κεφάλια και ώμους στον τραπεζικό να ήμουν σορταρισμένος. Σήμερα αν δεν πάμε κάν προς τον εκθετικό θα αρχίσω να το σκέφτομαι...

Απόδοση ΜΙΓ από τα χαμηλά 72%. Απόδοση ΑΛΦΑ τράπεζας 21%. Αυτό τα λέει όλα για το που μας έχουν κατατάξει.

Ο σανός, τότε που λέγαμε με τον ΣΥΡΙΖΑ γύρισε κάπως τούμπα, και τώρα μόνο σανό μοίραζαν για το πόσο καλά χειριστήκαμε τον ιό.

Αφού τον χειριστήκαμε καλά και έχουμε και καλή κυβέρνηση, ας φανεί και στο ταμπλό (καλά για πραγματική οικονομία δεν το συζητάμε, έχουμε μπροστά μας τρελό δρόμο)

ArTaXiA είπε...

Εσύ ΤαΒερνιαρΗΣ πάλι, ποιος είσαι; Ή μάλλον ποιος ήσουν;

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

Πω,πω γκρινια,βρε Γιωργο.
Προτιμω του ΟΠΛΑ
ΟΠΛΑ γραψε κι ας γκρινιαζεις χαχαχα.
Εχω αρκετο χρονο τωρα το πρωι.χαχαχαχαχααχαα
Κι αυτο που εγραψες βρε Γιωργο...."και ήμουν ο μόνος που έβλεπε αδυναμία και κεφάλια και ώμους στον τραπεζικό"δεν διαβαζετε καθολου μα καθολου καλα!!!!!!!!

ArTaXiA είπε...

Αχ βρε Austin, πετάς καλές πάσες, στο δίνω.

Η κυβέρνηση στο θέμα του ιού όφειλε να κάνει ένα πράγμα:

ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ.

Τι έκανε; Γονάτισε την οικονομία, μας έκλεισες μέσα δυο μήνες, πετσόκοψε τον τουρισμό και τώρα τι μας λένε; Να τηρούμε τα υγειονομικά πρωτόκολα και να είμαστε φρόνιμοι ΕΜΕΙΣ. Τι θα έπρεπε να μας λένε; Τους τελευταίους τρεις μήνες δεν καθήσαμε με σταυρωμένα τα χέρια, φτιάξαμε 200 ΜΕΘ, κινητές μονάδες περίθαλψης και είμαστε έτοιμοι για το επόμενο κύμα, αν, όταν και εφόσον χωρίς εσείς να χρειάζετε να κάνετε κάτι.

Τους βαθμολογείς ως άξιους; Εγώ όχι!

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

Βρε ΑΡΤ τι σε νοιαζει ποιος ειναι???
Αστον να γραφει.Γι αυτο σε κατηγορουν για'' σαιτοφυλακα''.Εκει χανεις.Εμενα βεβαια και ετσι μ'αρεσεις!!!!!!!χαχαχαχα

ArTaXiA είπε...

Ρωτώ, ώστε να γνωρίζω πως θα του συμπεριφέρομαι. Είμαι κύριος εγώ!

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

Στα πολιτικα βεβαι εισαι...ΚΕΦΑΛΑΣ ,μετα συγχωρησεως και σου θολωνουν την υπολοιπη εικονα.
ΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑ

ArTaXiA είπε...

Για πες εσύ ΤΣΑΜΠΗΣ που είσαι απόφοιτος της ανωτάτης σχολής δημοσίας διοίκησης την άποψή σου; Όφειλε η κυβέρνηση να ενισχύσει το σύστημα περίθαλψης ή όχι;

Από την προκύρηξη για τις έκτακτες θέσεις ιατρικού προσωπικού, πόσοι ανταποκρίθηκαν;
Οι υπόλοιπες θέσεις; Τι έγινε με τις επιπλέον ΜΕΘ; Τι έγινε με τις κινητές μονάδες;

Πόσες από τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού στο πρώτο του διάγγελμα υλοποιήθηκαν;

Αναμένω!

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

ΜΠΑΡΜΠΑ,τσορτσοπια λενε οταν καθαριζουμε το εδαφος μπροστα απο τις μπιλιες,για να πεταξουμε τον Βωλο μας και, να μην βρει εμποδια.
Οποτε,αυτην την εποχη,στην μετοχη που πηρες με...αλλαγη γινονται τσορτσοπια για να υπαρξουνε καλες βολες.
https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=%CE%BC%CE%B5%CE%B9%CE%BD%CE%B5+%CE%BF%CF%80%CF%89%CF%82+%CE%B5%CE%B9%CF%83%CE%B1%CE%B9+%CE%BC%CE%B7%CE%BD+%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%B6%CE%B5%CE%B9%CF%82+%CF%84%CE%B9%CF%80%CE%BF%CF%84%CE%B1

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

Δεν τα ξερω φιλε μου.Δεν τα κατεχω.Ομολόγω την αγνοια μου.Και στο τελος-τελος,δεν με απασχολει γιατι δεν μπορω να το λυσω.
Με απασχολουν ΟΠΑΠ,Περιστεροχαρτα,αυτες τις μερες κοκκαλοχαρτα ΚΛΠ.
χαχααχα

Andreas D. είπε...

Δημήτρη,

σε περίμενα στο 6,63 αλλά δεν...

αναγκάστηκα να τα πάρω στο 6,72...

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

Και μιας και εχω χρονο,12.00-14,00 πιανω βαρδια στο ταμπλω και μετα τις 16,00 χαχαχα,ας προσεξουμε και το χρυσο σταυρο της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ.Ειμαστε πλεον σε αριστο δρομο ,χωρις να χρειαζονται πολλες βοηθειες.!!!!!!!!!!!!!!!
Για την πρωτη προταση μου, ειναι δυσκολο να την καταλαβεις και σε ερωτησεις, δεν απαντω
ΧΑΧΑΧΑΧΑ

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

Στην βαρδια μου ΑΝΔΡΕΑ,ισως το δουμε αλλα,το θεωρω ακατορθωτο.
Το χθεσινο ...φεγγαρι,που εδειξα. το ειδες,η ,κοιταζες το δαχτυλο???????
χαχαχαχα

austin είπε...

Ότι και αν θεωρεί ο καθένας ως σωστό ότι πρέπει να κάνει μία κυβέρνηση, εμένα με ενοχλεί η "παραπλάνηση" και αυτό το μοίρασμα σανού

Είτε αυτ΄γινόταν με τον ΣΥΡΙΖΑ και είχες όλο αυτό το συρφετό στις λαικές να τσακώνεται είτε ο σανός που μοιράσανε εξωγενώς

"DO IT AS A GREEK". 10 χρόνια μας είχαν στην πρέσα (και προφανώς φταίγαμε και εμείς) και ξαφνικά όλως τυχαίως γίναμε ο καλύτερος λαός επειδή αλλάξαμε κυβέρνηση.

Αλλά από λεφτά μας δίνουν με το ζόρι και με εποπτεία κτλ κτλ. Αυτά συχωράτε με είτε την εποχή του ΣΥΡΙΖΑ είτε της ΝΔ είναι για τους ανόητους με απώτερο σκοπό να αποπροσανατολιζόμαστε και να γίνονται δουλίτσες.

Αυτά για τα πολιτικά και τέλος για σήμερα, γιατί όσο ξεκίναγα να γράφω δεν καταφέρνει η ΑΛΦΑ να σπάσει το 0,63. χαχα

ArTaXiA είπε...

Εν τω μεταξύ ο καραγκιόζος άφαντος, περιμένει μήπως και γυρίσει θετική η αγορά να έρθει να θυμηθεί τη ΛΑΜΔΑ που είχε αγοράσει τον Δεκέμβριο 30% πάνω από εδώ.

austin είπε...

Και γιατί γκρινιάζω...Με πόσο ζόρι πήγε η αλφα στο 0,63 και πόσο έυκολα γύρισε στο 0,615.

ArTaXiA είπε...

Σου πήγε στο 0,63 για να ξανασκεφτείς μήπως πρέπει να πουλήσεις, επειδή την πρώτη φορά ήσουν αφηρημένος/αιρετικός/ξεροκέφαλος.

ArTaXiA είπε...

Αλλά μην ανησυχείς, είμαστε για πάνω, αυτό δεν λένε όλοι; Πακτωλός, και να τα ομόλογα και "αρνητικό το spread με τα ιταλικά ομόλογα" και "με μια πεντάρα στου Κωνσταντάρα".

Εδώ γυρίζει. Το βλέπεις για πάνω; Ρίξε παρά.

Το βλέπεις για κάτω; Πούλα!

Δεν έχεις άποψη; Χαζολόγησε εδώ να ξεχαστείς, ή εναλλακτικά στήσε καμιά ΕΠΣΙΛ στο -15%. Μία όμως, γιατί για παραπάνω δύσκολο κι έλα μετά και πες μας "δεν κοιτάμε δείκτες, κοιτάμε μετοχές".

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

Αντε γεια σας.
Ας ετοιμαστω για την ...βαρδια μου.Θα τα πουμε στις 14.30 περιπου.
ΑΓΑΠΗ ΜΟΝΟ....χαχαχα.
Γιωργο. για προσεξε να δεις, τι φταιει .Μηπως εμπιστευεσαι ατομα, που δεν το ξερουν το χρηματιστηριακο τομεα καλα και αγνοεις αλλα,που εχουν χαρισει χαρες στον κοσμο???
Λεω εγω τωρα.!!!!!

μπαρμπαλιας είπε...

ΤΣΑΜ...κοιτα αλλαξοκωλιες που για πρωτη φορα μου βγηκαν...
εδωσα την ΤΕΝΕΡΓ...πηρα ΓΕΚ και προχθες εγκαιρως τη γυρισα και πηρα το ιπταμενο σκατουλινι...τωρα λεω να το ξαναματαδωσω και να παρω το περιστερι...τι λες;;

michele είπε...

Καλημέρα,καλημέρα σε όλους :) Τωρα που θα ομαλοποιηθει ο FTSE και δεν θα χειραγωγείται απο την ΕΕΕ και τον ΟΤΕ θα γινουν και πιο αντιπροσωπευτικοι και οι δείκτες.
Η πανδημια ειναι πισω,( αλλα δεν εχει εξαλειφθει) αλλα τα λεφτα ειναι μπροστα. Και ειναι πολλά.
Οποτε πραττουμε κατα το δοκουν.

ArTaXiA είπε...

"Τα "bear market rallies” τροφοδοτούνται από μια αχτίδα ελπίδας ότι η αγορά επιστρέφει σε ανοδική τροχιά προς τα υψηλά της, σηματοδοτώντας την ανάκαμψη και ενδεχομένως την έλευση μιας νέας "αγοράς των ταύρων” (bull market). Τέτοια ανοδικά "ξεσπάσματα” μπορεί να καταγραφούν ξανά και ξανά κατά τη διάρκεια μιας "αγοράς αρκούδων”. Τελικά, κάποιο από αυτά θα στεφθεί με επιτυχία, οδηγώντας σε μια νέα "ανοδική αγορά” (bull market).

Ο δείκτης S&P 500 έχει τη δική του ιστορία στα "bear market rallies”. Μετά το κραχ του 1929, που αποτέλεσε την απαρχή της "Μεγάλης Ύφεσης”, ο S&P 500 (και ο προκάτοχός του δείκτης) έχει βιώσει 14 διαφορετικά "bear market rallies”. Το φαινόμενο αυτό μάλιστα είναι πιο διαδεδομένο τα τελευταία χρόνια, σύμφωνα με τους υπολογισμούς του Bloomberg. Από το 2000, μάλιστα, μέχρι σήμερα έχουν καταγραφεί πέντε τέτοια ράλι.

Το πρόβλημα ωστόσο με τα "bear market rallies” είναι ότι μπορεί να σε ξεγελάσουν, καθώς μπορεί να είναι μακροχρόνια. Τα "ψευδή” αυτά ράλι μπορεί να διαρκέσουν εβδομάδες ή μήνες προτού η αγορά γυρίσει εκ νέου καθοδικά και πιάσει "πάτο”. Σύμφωνα με τα στοιχεία του Bloomberg, τα "bear market rallies” που έχουν καταγραφεί από τα τέλη του 1927 και μετά διήρκεσαν κατά μέσο 627 ημέρες προτού οι δείκτες σημειώσουν και πάλι πτώση και "γράψουν” νέα χαμηλά. Σύμφωνα πάντα με το Bloomberg, το μεγαλύτερο διήρκεσε 1.616 ημέρες και το πιο βραχύβιο 133 ημέρες.

Εν μέσω δε ενός "bear market rally”, είναι εύκολο οι επενδυτές να σχηματίσουν την ψευδή αίσθηση ότι η αγορά ανακάμπτει από μια σφοδρή πτώση. Μετά όμως κατακρημνίζονται εκ νέου. "

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

ΜΠΑΡΜΠΑ Την μαμα,την μαμα,εκει γινονται τα τσορτσοπια!!!!!!!!!
ΒΒ

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

Εννοειται οτι συμφωνω Α Π Ο Λ Υ Τ Α !!!!!!!!!!

austin είπε...

Εμ χάζευα...και δεν έδωκα στο 0,63. χαχα. Αδυναμίες βλέπω και stop loss

socialnick είπε...

ιπταμενο σκατουλινι χαχαχα αρε μπαρμπα εισαι απιστευτος!! Λογικά αφου τρεχουν σαπάκια ΜΑΛΛΟΝ τοπικά υψηλά τα είδαμε ή είναι κοντα. Εγω τα σορτακια στην Πειρ τα ανοιξα στο 1,44 για σήμερα για intraday.

Βασίλης Πασπαλιάρης είπε...

Εγώ πάντως εξακολουθώ να βλέπω αχτίδα φωτός τουλάχιστον για σήμερα.

Andreas D. είπε...


Blogger Ο/Η ArTaXiA είπε...
30/4 υψηλό 1565, το νου σας ρεμάλια!
27 Μαΐου 2020 - 2:09 μ.μ. Διαγραφή

Blogger Ο/Η michele είπε...
Σόρταρες στο 1565 Art ?
27 Μαΐου 2020 - 2:41 μ.μ. Διαγραφή


ΑΚΟΜΑ περιμένει απάντηση ο Μιχάλης...


Blogger Ο/Η μπαρμπαλιας είπε...
ο Αχτωρ γιατι τοσο νευρικος;;;
27 Μαΐου 2020 - 11:50 π.μ. Διαγραφή

Blogger Ο/Η ArTaXiA είπε...
Εμπλοκή με τη Μαρίνα Αλίμου;
27 Μαΐου 2020 - 12:04 μ.μ. Διαγραφή


0,92 τότε ο ΕΛΛΑΚΤΩΡ... Ό,τι του φανεί του λωλοστεφανή...

επίσης στις 27-05:

Avatar
ArTaXiA •

Παίκτε κι αρχιπαίκτε. Μια γκουρουδιά θα σας πω και θα αποσυρθώ. Οι αγορές ηδονίζονται να ξεγελούν τους εμπλεκομένους. Και βέβαια, όπως μας λένε τα βιβλία και μαθαίνουμε κι οι ίδιοι, πάντοτε κάνουν το αντίθετο από εκείνο που περιμένουμε να κάνουν. Ως εκ τούτου....

Τη στιγμή που οι περισσότεροι εξ ημών θα αισθάνονται σίγουροι και άνετοι και πρόθυμοι να αναλάβουν κίνδυνο, τη στιγμή εκείνη η αγορά θα μας χαιρετήσει. Πού να είναι εκείνο το επίπεδο; Να είναι πάνω από το 650; Να είναι την τέταρτη-πέμπτη ανοδική; Να είναι στις αρχές του επόμενου μήνα; Πολλά τα ενδεχόμενα σημεία με τερματικό την προτελευταία εβδομάδα του Ιουνίου. Τι σημαίνει αυτό; Αυτό σημαίνει πως όποιος τέλος Ιουνίου έχει χαρτιά, θα πρέπει να αισθάνεται πολύ τολμηρός. Πως το εκμεταλλευόμαστε εμείς; Ξεκινούμε αποεπένδυσεις με το που βλέπουμε το 650. Δεν βγαίνουμε σορτ, δεν αγοράζουμε σε τοπικές βυθίσεις διότι οι εγκλωβισμοί είναι αναμενόμενοι. Κάθε συνεδρίαση σαν και την χθεσινή, θα πρέπει να μας βρίσκει με όλο και λιγότερα χαρτιά.

επίσης:

ArTaXiA Guest
Η άποψη μου είναι η εξής: Θα μου φανεί πολύ περίεργο να περάσει η αγορά συλλογικά το επίπεδο του 660 στις επόμενες εβδομάδες. Δεν έχει λόγο αφ' ενός και ούτε διάθεση αφ' ετέρου

ArTaXiA 07/05/2020 γδ= 600 μον
Καλημέρα παίκτε μου. Διακρίνω μία σφίξη, εκεί που σφύζατε από ενέργεια και χαμόγελα στόλιζαν τα πρόσωπά σας. Τι έγινε; Δεν είναι και τόσο καλά τα πράγματα τελικώς;

ArTaXiA • 05/05/2020

Όλοι μας έχουμε από μία γνώμη και βεβαίως στο χρηματιστήριο δεν αγοράζουμε δείκτες αλλά μετοχές και άλλα χαριτωμένα. Ένα νούμερο έχω καρφιτσωμένο εδώ στο γραφείο, και γράφει 1378.

Andreas D. είπε...

Παίζω ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ χρήματα...

ράφω τις αγορές μου ... δεν γράφω για monopoly πωλήσεις εκ των υστέρων...
έχω ΟΛΑ τα πινακίδια μου...

ξέρεις ότι δεν σου δίνω καμία σημασία... και αυτά που έγραψα πολλά είναι...

το blog δεν είναι δικό μου αλλιώς εννοείται πως δεν θα έγραφες εδώ...

πες την αλήθεια:πόσα ΦΦΓΚΡΠ σου έμειναν?

ArTaXiA είπε...

Ωραία θα περάσουμε.

Απάντηση στο #1

Η αγορά πήγαινε για διπλή κορυφή και όλοι περιμέναμε να διαπιστώσουμε εάν θα την περάσει ή όχι. Ήταν ένα σημαντικότατο επίπεδο.

Απάντηση στο #2

Όχι δεν σόρταρα, γι αυτό και δεν απάντησα. Ήταν προφανές θεωρώ.

Απάντηση στο #3

Άκυρη απάντηση σε άκυρη ερώτηση. Το λένε χιούμορ.

Απάντηση στο #4

Σύμφωνος με όσα δηλώνω, έχω αποεπενδύσει το 1/3 των θέσεων μου και πάω για συνολική αποεπένδυση ως το τέλος του μήνα.

Aπάντηση στο #5

Δήλωση 5/5 με δείκτη 1481

14/5 Δείκτης 1404.


Και bonus track:

Παίζεις πραγματικά χρήματα, γι αυτό αγοράζεις ψιλολοϊδια. Πραγματικά χρήματα δεν σημαίνει σοβαρά χρήματα. Σοβαρά τώρα: Σε νοιάζει πόσα FF μου έμειναν; Θέλεις πρώτα να απαντήσεις εάν γίνονται μεταβιβάσεις εξωχρηματιστηριακά σε μετοχές υπό αναστολή; Εσύ, σίγουρα θα ξέρεις.

Andreas D. είπε...

Blogger Ο/Η TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...
Στην βαρδια μου ΑΝΔΡΕΑ,ισως το δουμε αλλα,το θεωρω ακατορθωτο.
Το χθεσινο ...φεγγαρι,που εδειξα. το ειδες,η ,κοιταζες το δαχτυλο???????
χαχαχαχα

Λίγα για το φέρ' ειπείν και για να μη με πρήζεις!!

χαχαχαχα

michele είπε...

Bγηκε και το ΑΕΠ -0,9% το Α τρίμηνο σε σχέση με το αντιστοιχο του 2019
-1,6% σε σχεση με το προηγουμενο Δ τρίμηνο του 2019
Παλι καλα να λέμε.
Η μεγαλη πτώση, θα ειναι του Β τριμήνου

michele είπε...

-3,8% ηταν η πτώση του ΑΕΠ της Ευρωζωνης στο Α τρίμηνο σε σχεση με το προηγουμενο Δ τρίμηνο του 2019
και -3,2% σε σχεση με το αντίστοιχο περσινο Α τρίμηνο

Andreas D. είπε...

ΟΠΛΑ,

αν και ΗΔΗ έχω, αγόρασα 1190 Χ 2,5504 επειδή κάνει κομμάτια...

έδωσα βέβαια 250 Χ 2,74 πριν...

ArTaXiA είπε...

Peter Vlaso

Επειδή το παραπάνω σχόλιο σου, αποτελεί συκοφαντική δυσφήμιση, σου δηλώνω πως έχει ήδη αποθηκευτεί και θα ζητήσω νομική συνδρομή προκειμένου να σε εξαναγκάσω σε αποζημίωση για ηθική βλάβη. Κι επειδή "είναι για άνδρες", ως άνδρας προς άνδρα σου ζητώ να το αφήσεις εκεί, ώστε να μπορέσουμε να βρούμε την IP σου, μέσω της δίωξης.

Η πλάκα έχει κι ένα όριο.

austin είπε...

Εμ καθόμουν και εγώ και το ανέλυα... Κλείσιμο ήθελε και σορτ η φάση! Αφού έχει πομπάρει την κατάσταση ακόμα και η κουτσή μαρία, κάτω θα πηγαίναμε. Μπορεί να έχασα το σορτάκι στο 0,63 (που μέχρι στιγμής μου έκατσε 3-4 φορές, αλλά σήμερα περίμενα κακώς σπάσιμο πάνω) αλλά τουλάχιστον έχω την ηθική ικανοποίηση ότι η γκρίνια ήταν σωστή πάλι. χαχα

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Καλημερα.
Ανδρεα που παμε;

Andreas D. είπε...

οπου λες εσύ!!!

χαχαχαχα

austin είπε...

Πουθενά..Που να πάμε. Δεν βλέπεις ΟΠΛΑ μου? Μόνο το σορτ δίνει λεφτά εδού χάμο εκτός και αν παίζεις τις 5-10 σοβαρές εταιρείες.

ΛΑΜΔΑ λέγανε για κατεδαφίσεις δεν κατάφερε να σπάσει καν το 6,63.
Τράπεζες ακόμα και η ΤΕΝΕΡΓΑ γύρισε απότομα κάτ.ω

michele είπε...

Αrt, τα συμβολαια που σου ειπα χτες τα εδωσα στο ,52 ( ενστικτωδως που λενε) και σκεφτομαι να τα ξαναπαρω χαχ Αλλα μαλλον κατι αλλο θα παρω

socialnick είπε...

Ερώτηση προς όποιον γνωρίζει και θέλει να απαντήσει:
Υπάρχει χρηματιστηριακή που να χρεώνει προμήθεια στο ποσό της συναλλαγης και όχι στην ονομαστική αξία;

socialnick είπε...

στα συμβολαια παραγωγων

ArTaXiA είπε...

Peter Vlaso 12:26, βλέπω πως ένα πράγμα που σε χαρακτηρίζει τελικώς, είναι πως τιμάς τα παντελόνια που φοράς. Δεν πειράζει. Υπάρχει και το σχόλιο και η διαγραφή πλέον.


Socialnick, ναι υπάρχει και είμαι σίγουρος θα την βρεις. Εγώ δυστυχώς, δεν δύναμαι να αναφέρω.

socialnick είπε...

Ευχαριστω για την απάντηση artaxia. Από τα αναρτημένα τιμολογια δεν έχω δει κατι που να μου έκανε θετικη εντυπωση. Με 0,3 προμηθεια που εχω στην ονομαστικη και 0,15 στο intraday θέλω το πολυ 0,5 στο ποσο συναλλαγης για να αξίζει τον κοπο και δεν έχω βρει κατι ακομα

ΑΡΤ είπε...

Peter Vlaso...ξεκιναω με σενα γιατι αν καταλαβα καλα ποιος εισαι , εισαι φιλος μου...καποια στιγμη αυτη η πλακα πρεπει να σταματησει .

ArTaXiA ...οι αντρες τις διαφορες τους τις λυνουν μονοι τους και δεν μπερδευουν αστυνομιες και δικηγορους ....γνωμη μου .



Επισης δεν εχω αποψη καθως την περιοδο που τον κατηγορειται δεν ημουν καθημερινα ενεργος , αλλα μου αρεσει η "γραφη" του ειδικα οι "κοντρες " του με τον Μιχαλη χωρις αυτο να σημαινει οτι συμφωνω με τα γραφομενα του... δεν μου ειναι ιδιαιτερως συμπαθης...το αντιθετο μαλιστα,,,περισσοτερο αντιπαθεια μου βγαζει .

Ομως να τα λεμε ολα...ηταν ο μονος στα τελη ιανουαριου που αντιληφθηκε αυτο που ερχοταν και εχει ιδιαιτερη σημασια αυτο καθως οπως αποδειχτηκε τα νεα που ερχοταν τοτε απο την κινα δεν ειχαν σχεση με την πραγματικοτητα .
Ο/Η ArTaXiA είπε...
10.000.000 Κινέζοι τουρίστες. Που δεν θα έρθουν φέτος λόγω του υιού. Έχει και τα καλά του. Σαντορίνη χωρίς Κινέζους. Βενετία χωρίς Κινέζους. Παρίσι χωρίς Κινέζους. Βερολίνο χωρίς Κινέζους. Ακυρώσεις και ενδεχόμενες πιέσεις στα καταλύματα. Συν, τους υπόλοιπους τουρίστες που ίσως να μείνουν στις πατρίδες τους την άνοιξη τουλάχιστον. Να σφίξουν και λίγο τα κωλιά των συμπαθών ξενοδόχων, ερμπιενπμίδων και λοιπών παρεπιδημούντων στα νησιά μας. Φθηνότερες τιμές για μας και ίσως κάποια ευκαιρία; Εκατόν πενήντα ελληνικά τουριστικά λεωφορεία που ήσαν αποσπασμένα σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες για μεταφορά Κινέζων, επιστρέφουν λόγω έλλειψης δρομολογίων. Εκατόν πενήντα οικογένειες χωρίς εισόδημα το επόμενο τρίμηνο. Αλλά, τι μας νοιάζει εμάς γι αυτούς; Θα πάμε στο Ελληνικό να χαζεύουμε τις μπουλντόζες.

Bonjour

30 Ιανουαρίου 2020 - 10:30 π.μ.

socialnick είπε...

Πουσαι στρατηγεεεεεεεε χρονια και ζαμανια!!!!!!!!!

michele είπε...

Στρατηγε μου και socialnick χαιρετώ. Δυο παλιες δοξες του μπλογκ :))

ArTaXiA είπε...

ΑΡΤ, ευχαριστώ πολύ και χαλάλι που σας είμαι αντιπαθής.

Ως απάντηση ωστόσο, θα ήθελα να αναφέρω πως η αιχμές και οι κόντρες και οι διαπληκτισμοί είναι ένα πράγμα, η συκοφαντία και τα απροκάλυπτα ψεύδη εντελώς διαφορετικό. Θα προτιμούσατε να αυτοδικήσω;

socialnick είπε...

Γεια σου Μιχαλη !!! Δεν μπορεσα να αφησω τον μπαρμπα ασχολιαστο με το ιπταμενο σκατουλινι χαχαχα

michele είπε...

Ο Μπαρμπας παραμένει γλωσσοπλαστης και αγαπημένος. Παροτι γέρασε είναι πιο νέος απο πολλούς απο μας

socialnick είπε...

Ετσι ακριβως!!

ΑΡΤ είπε...

ArTaXiA...η αντιπαθεια πηγαζει απο τις εμμονες στα γραφομενα ...παραταυτα μου αρεσει να σε διαβαζω...σε προσωπικο επιπεδο απο την στιγμη που δεν γνωριζομαστε δεν μπορω να πω τιποτα...

Σε καμμια περιπτωση δεν εννοουσα αντιδικια...αλλα ειμαι σιγουροες ( το ειχα διαβασει )οτι σε προτεινε να βρεθειτε ...πιστευω οτι θα λυνατε τις διαφορες σας .

ΑΡΤ είπε...

1:57 μ.μ... οπου αντιδικια...αυτοδικια

THE REBEL είπε...

και οι διορθώσεις καλες έιναι όταν η αγορά ανεβαίνει buy the dips δε λένε?
πάντως οι κυματίες άρχισαν να σχολιάζουν αν πήρε καλά το μάτι μου και κατάλαβα σωστά πόσο δίκιο έιχαν πάλι ...

καλησπέρα

ΥΓ παλία έγραφα σαν NikosT.και όχι ΝίκοςΤ.(ο μιχάλης μπορεί να το θυμάται) αλλούθε και εδώ ανέγνωσκα ...για την ταυτοποίηση χαχαχα

michele είπε...

Το θυμαμαι αλλα δεν σε ταυτοποίησα. Τωρα που το λες βεβαια το θυμηθηκα! Απλα θυμαμαι οτι ο Νικος Τ ειναι εκπαιδευτικος και το ειχε στα ελληνικα το νικ του και ετσι σας ξεχώριζα :)

THE REBEL είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
ArTaXiA είπε...

ΑΡΤ

Η περσόνα αυτή εμφανίστηκε από το πουθενά, αποκτώντας υπόσταση μέσα από επιθέσεις στο άτομό μου. Κανείς δεν θα ασχολιόταν μαζί του και κανείς δεν θα τον ανέφερε εάν δεν αναγκαζόμουν να απαντώ στις προκλήσεις του. Είναι κυριολεκτικά διαδικτυακό δημιούργημά μου. Και φροντίζει μεθοδικά να ενισχύει την υπόσταση αυτή, όχι μέσω δικής του αξίας, δεν διαθέτει καμιά άλλωστε, αλλά μέσω τις συχνής αναφοράς σε δικά μου γραφόμενα και προσπάθειας αμφισβήτησής των. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΚΤΟΣ ΕΜΟΥ. Εάν δεχόμουν, όχι να τον συναντήσω όπως λες, αλλά έστω και να μιλήσω μαζί του στην πραγματική ζωή, θα ήταν σαν να τον αντιμετωπίζω ως αξιόλογο συνομιλητή και όχι ως ένα διαδικτυακό σκουπίδι.

Είναι λοιπόν ποτέ δυνατόν να προσέφερα τέτοιο δώρο αναγνώρισης αξιοπιστίας σε κάποιον ο οποίος το μόνο που κάνει είναι να κοκορεύεται όλη την ώρα πως τάχα μου με τσάκωσε αναξιόπιστο, χωρίς να έχει προσφέρει το παραμικρό στο forum εδώ; Ακόμη κι όταν έγραφε τι αγόραζε, πριν ξεφτιλιστεί από τα γεγονότα, ποτέ μα ποτέ δεν αιτιολόγησε τις αγορές του -με οποιονδήποτε τρόπο, θεμελιώδη, τεχνικό, αστρολογικό-. Πάσχιζε να πέσει μια φορά μέσα, ώστε μετά να μπορεί να κορδώνεται πως "κοιτάχτε πέφτω κι εγώ μέσα στις μαντεψιές μου". Αλλά δεν του βγήκαν. Κι έτσι το εγκατέλειψε κι αυτό, προσπαθώντας μετά να ερμηνεύει εκ των υστέρων κινήσεις, σαν να είχε φωτιστεί από μια εσώτερη δύναμη.

Αυτά είναι καθρεφτάκια για ιθαγενής ΑΡΤ φίλε μου. Δεν συνομιλούμε με τέτοιους ανθρώπους. Δεν τους δίνουμε αξία. Ας την βρουν με τον δύσκολο δρόμο, όπως την αποκτήσαμε κι οι υπόλοιποι. Μελέτη και σκληρή δουλειά.

Βασίλης Πασπαλιάρης είπε...

όταν περάσει το 666 πέστε μου :)

Βασίλης Πασπαλιάρης είπε...

δεν βγαίνει και το Χρηστινάκι..να πει τπτ

μπαρμπαλιας είπε...

μπυρουλα δροσερη μετα μεζε στον πλατανο ...σημερα γυρισε ζεστη.
χαιρετω με αγαπη ολους τους παλιους μΠΑΟΚξηδες ,socialnick(τι κανεις ωρε ψυχη...)κλπ

kostas είπε...

Ησυχα αρταξια. Ποιος νομιζεις οτι εισαι? Μας προσβαλεις ολους με αυτα που γραφεις

kostas είπε...

Προς πληροφορηση σου τα σχολια σας οταν δε τσακωνεστε εχουν την ιδια ακριβως αξια για τους υπολοιπους απο μας.

Ο ρατσισμος δεν ειναι της μοδας τελευταια.

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

Καλο μεσημερι ...συντροφοι.
Η ξεκουραση του πολεμιστη.ηρθε.
Αρταξια,η απειλη για δικαστηρια,δεν σε τιμα καθολου.
Ελπιζω να το διαγραψεις και να μη το ξαναγραψεις.
Εξαλλου ολοι...συντροφοι ειμαστε.Και με τα λαθακια μας και με τις επιτυχιες μας
χαχαχαχαχα

Βασίλης Πασπαλιάρης είπε...

Επειδή δε θέλω να λάβω κάποιο μέρος ...
Ήσυχα Πέτρο :)

streetboy είπε...

Πανσέληνε το νου σου,εδώ γυροφερνω και εγώ.... γιατί βλέπω τελευταία ο κωλος σου ξαναπήρε αέρα.

michele είπε...

Και βεβαια η επεκταση του Pepp μεχρι του χρονου 30/6 εδωσε την ωθηση, τα +500 δισ μαλλον ηταν προεξοφλημένα

michele είπε...

ΜΙΚΡΕ τι ελεγες χτες και μπερδευτηκα συνεκρινες ΙΝΚΑΤ με ΕΚΤΕΡ
ω γαμωτο!! χεχε

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

Πω.πω,πω
Και αυτη τη φορα η καταιγιδα χρηματων,θα ειναι διαχειρισιμη,ΑΠΟ ΑΕΤΟΥΣ.
Βρε παραγγειλτε...χρυσα κουταλια.!!!!!!!!!!
Χωρις ιχνος ειρωνιας.χαχαχα
ΑΡΤαξια.Περιμενω απαντηση στο ποσταρισμα μου.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Ανδρεαααα...
P.T.χαχα.
Εκει θα γινει πολεμος μεγαλος.

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

Τι ειναι αυτο ρε ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΜΕ ΕΧΕΤΕ ΣΤΗΝ απεξω??????

michele είπε...

Ναι τη Β εθνικη, αλλα μιλαμε για 4 φορες την κεφαλαιοποίηση της ΕΚΤΕΡ χαχα

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

Αν δεν υπηρχαν, οι μακακιες του Σωκρατη Μικελ, υπηρχε μονος του ο ΚΩΝ/ΟΣ και το κουφαρι η ΙΝΛΟΤ, ξεκαθαριζε οτι ειχε δικο της δρομο,ουτε θα σκεφτομσστε να συγκρινουμε ΙΝΚΑΤ με ΕΚΤΕΡ.
Τωρα ομως, η πρωτη ζει με ονειρα και η δευτερη με στοιχεια.
χαχαχα

michele είπε...

συγνωμη, +600 δισ το PEPP

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Το χαρτι αυτο το εχω οταν δεν τους ηξερε κανενας...
Η τυχη; καποτε με εφερε να συνεργαστω μαζι τους..και ειδα οτι ειναι οτι πιο νοικοκυρεμενο μπορεις ναα βρεις..
Δεν το πομπαρω για να μην λενε οτι..
Ο Ανδρεας καταλαβε γιατι κατι ειπα προχθες.
Η τιμη που γραφει τωρα ειναι το 1/5 που θα δει.

Βασίλης Πασπαλιάρης είπε...

Μεγάλε και σε περίμενα για τα χάπια μου...χαχα

Andreas D. είπε...

ΟΠΛΑ,

Blogger Ο/Η Andreas D. είπε...
ΟΠΛΑ,

αν και ΗΔΗ έχω, αγόρασα 1190 Χ 2,5504 επειδή κάνει κομμάτια...
έδωσα βέβαια 250 Χ 2,74 πριν...
4 Ιουνίου 2020 - 12:27 μ.μ. Διαγραφή

1500 τελικά x 2.54

Βασίλης Πασπαλιάρης είπε...

Δίνει και μέρισμα??

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

Ταβερνιαρη
Κανεις δεν σε χωνει, αν δεν θελεις να χωθεις.
χαχαχαχα!!!

austin είπε...

Πραγματικά ο καθένας λέει ότι του κατέβει!

Ανδρέα. Η μόνη που στέκεται στην ευφορία των "χρημάτων από το ελικόπτερο" είναι η ΓΕΚΑΡΑ. αΔεν θα βγει μάλλον σήμερα το trade

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

ΑΓΑΠΗ ΜΟΝΟ.
Αν καταφερω και τον ΑΡΤαξια σε αυτο να τους αγαπαει ΟΛΟΥΣ δηλαδη,τοτε κατι θαχω πετυχει. χαχαχαχα
Αλλα ΑΓΑΠΑ τον πλησιον σου με τα ελλατωματα του.!!!!!!!!!

Andreas D. είπε...

ΟΠΛΑ,

τον Ιούλιο του 2019 που έκανε ΠΟΛΛΑ τμχ, έκανα καταπληκτικά intraday και κρατάω απο τότε κομμάτια... το ΕΠΣΙΛ το έχω απο πιο παλιά...

τα intraday τα είχα στείλει στον Μιχάλη μιας και εγώ παίζω πραγματικά χρήματα...

michele είπε...

https://www.ecb.europa.eu/press/tvservices/webcast/html/webcast_pc_youtube.en.html

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

austin
Σε καλο δρομο βλεπω,βρισκεσαι.
Και πως ο ΣΟΛΩΝ
"Μηδενα προ του τελους μακαριζε"

Andreas D. είπε...

Γιώργο,

στο πρόγραμμα είναι κι αυτό...
μόνο οι ψεύτες κερδίζουν κάθε μέρα...

michele είπε...

Ποιος ειπε οτι δεν παιζεις πραγματικα λεφτα Ανδρεα; το θεμα ειναι και ΤΙ παιζεις χαχαχα

Andreas D. είπε...

Μιχάλη,

τα διάβασες?

ΧΑΧΑΧΑΧΑ

austin είπε...

Ο τραπεζικός παρά το τίναγμα δεν τα κατάφερε.... Εκ νέου θα πάμε λογικά σε χωσέ!

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

ΟΠΛΑ χωρις γκρινια,
καφες χωρις τσιγαρο!!!!!!!
ΟΠΛΑ,κατι καλο σουκανε ο ΑΔΩΝΗΣ και δεν μας το λες εεεεεεεεεεε??????

michele είπε...

Ο Αδωνις θα παρει και 15.000 απο τον βοθρο- Πολακη αυτο ειναι το μονο σιγουρο. Θα εψαχνα να βρω και τη συγνωμη που ειναι υποχρεωμενος να κανει στο fb
αλλα τωρα βλεπω Lagarde

-8,7% δινει στην Ευρωζώνη για το 2019 χμμ

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Ανδρέα.
Δεν είσαι Μονοπολυ.
Σε έχω τσεκάρει.

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

Ανδρεα
Σημερα και μεχρι ισως 640+ τσορτσοπια.
Οχι αγριαδες.
Πλησιαζει 16.00 και αρχιζει η βαρδια μου στα μονιτορς.
Καλο απογευμα.

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

Μικελ
Νομιζεις δεν τα βλεπει ο ΟΠΛΑ???
Αλλα η γκρινια ειναι στο DNA του!!!!!!!!!!!!!
χαχαχαχα
Αγαπημενος μου ο ΟΠΛΑ!!!!!!!!

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Τσαμπης.θες να γκρινιάζω όλη μερα?
Αντε να γρινιαξω.
04/06/2020 και δεν έχω λάβει ακόμα το μειωμένο ενοίκιο. Χαχαχα.

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

Αν δεν γκρινιαζεις ΟΠΛΑ εσυ,δεν εχει νοημα η ζωη.
Αλλα, κατι πρεπει, η, να σας εδωκε, η, να σας υποσχεθηκε
Χαχαχαχαχαχα

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

Ισως,τελος,δεν παει και 640+ ,αλλα,μεχρι να ξεκαθαρισει, δεν μπαινω σε αγριαδες.
Μετα...εδω ειμαστε!!!!!!!!

michele είπε...

Aσε ΤΣΑΜΠ γκρινιαζει, αλλα τα τσεπωνει, μια απο τις μετοχες,μια τον ΦΠΑ που εγινε 13% χαχχαχα με τον αντικαπνιστικο δυσκολευεται αλλα δεν πειραζει!

-8,7% το 10 ετές λογικο.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Δεν τσεπωνω.
Απλά όταν ο φίλος Αλέξης τον αύξησε...απορρόφησα την ζημιά...χωρίς αύξηση τιμών.
Τώρα για να ρεφαρω θα πρέπει να έχω και δουλειά και να διατηρηθεί για χρόνια εδώ..πού δεν το βλέπω.

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

ΟΠΛΑ
Δεν μ'αφηνεις βρε φιλε, απερισπαστο και θα κανω κανα λαθος.
ΕΣΕΝΑ δεν σε φοβαμαι.Εισαι γατονι...πρωτης.χαχαχαχα
Τις βρισκεις παντα τις λυσεις σου.
Δεν ειναι τυχαια η εκτιμηση μου.
χαχαχαχα
Απ.οτι καταλαβαινω και του Μικελ και αρκετων αλλαων.
Τυχαιο,δεν νομιζω.
Ευτυχως σημερα δεν προβλεπεται οτι...θα χρειαστουν παρεμβασεις
χαχαχαχα

michele είπε...

4.08 Ειδες! ο Αλεξης σε εβαλε να απορροφησεις τη ζημια, ο Κυριακος στη δίνει πισω ,το ιδιο λέμε :))

michele είπε...

4 φορες σημερα εχει περασει πανω-κατω απο το 666 μπρρρρρ

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

ΜΠΑΡΜΠΑ
Μια ερωτηση για σενα και μονο.
Την εκανες την αλλαγη που εγραφες το πρωι????

μπαρμπαλιας είπε...

παντως οι στραβογαμμιαδες τις απανω αντιστασεις τις πιανουνε...μονο προς τα κατω εχουμε κουτρουμπαλες απιαστες.

austin είπε...

Έτσι μπάρμπα!

Ο Γερμανός είναι μόλις 9% κάτω από τα ιστορικά του υψηλά πριν τον Ιό...εμείς εδώ παλεύουμε αν θα σπάσει ο τραπεζικός τον 354 μετά από 11 χρόνια και βρισκόμαστε καμιά 30% κάτω από τα ΤΟΠΙΚΑ υψηλά.

Κατά τα άλλα Νο. 1 στην αντιμετώπιση του Ιού....

Όπως νούμερο 1 σε απόδοση για το 2019.

austin είπε...

Και πλέον, δεν βρίσκω και άλλους καταλύτες μπροστά μας. Δλδ τι άλλο πρέπει να βγει για να ανέβουμε?? Άρα το κάτω το βλέπω πιο πιθανό να είμαι ειλικρινής

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Είπαμε. .ο Μιχάλης είναι επαγγελματίας.
Έχει τρέλα με την πολιτική...και θα μπορούσε να ασχοληθεί και ενεργά...
Η Κρίστιν βλέπω πως έχει σχεδιάσει ένα μεγάλο (V)..για να τα λέμε και αυτα.
όλοι να έχουμε τον νου μας γιατί οι απόψεις διίστανται.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

4:30
Γιατί μπρρρρ....
Του διαβόλου πράματα είναι αυτά πού κάνουμε..χαχα.

μπαρμπαλιας είπε...

δεν την εκανα τελικα...θα το εγραφα.αλλα αφηνει εκεινος ο ΟΠΛΑ;;για να δουμε ,πολλα τα κοματια

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

...Mη φοβασαι ....να την κανεις.
Δεν θαναι ,ολες οι μερες ιδιες ...νομιζω

μπαρμπαλιας είπε...

ο ΜΙΚΕΣ στη Βουλη,συμφωνω απολυτα και κατι του ειχα πει πολυ παλαιοτερα σε κουβεντα αερα.
γιατι λιγα μλάρια και ταγαρια εχουμε εκει μεσα;

μπαρμπαλιας είπε...

Τ.4.53...γκαζωνω

michele είπε...

Παιδες εμενα παρ οτι μ αρεσει η πολιτικη, δεν ασχολήθηκα ποτε ενεργα ,για να μην μου πεις κανεις ποτε, "θα πεις αυτο και κεινο". Ατυπως εχω βοηθησει πολιτικους με διαφορες "συμβουλές".

Αustin υπολογισε οτι ο ΓΔ μας είναι 45% απο τα χαμηλά και με τις τραπεζες να είναι ΑΚΟΜΑ στον πάτο

Παντως η 342 που εγραψα ( που πηγε 338,63) του ΔΤΡ ελπίζω να τιμήθηκε :))

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

Αν δεν παρει ο ΜΠΑΡΜΠΑΣ
γιοφυρι,δεν στερειωνει
χαχαχαχα

michele είπε...

4,54 Μπαρμπα τι θες να πεις και εγω μουλαρι και ταγαρι; χαχαχχαχχααχ
Η αληθεια ειναι οτι οι περισσοτεροι απ ολα τα κομματα ειναι βρασε ρυζι. Αδιαβαστοι και κολλημένοι.

michele είπε...

Αισθανομαι δε, το λεγαμε με το συναδελφο πριν, οτι ειναι η πρωτη φορα που ΒΡΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ και ΔΕΝ κρατάμε ομπρέλα.
Στα υποψιν.

austin είπε...

Ακριβώς Μιχάλη. Δεν κρατάμε ομπρέλα και η συμπεριφορά είναι λες και κρατάμε.

Όπως δεν ανέβαινε στις 900 και ήρθε το χοντρό χώσιμο, ίσως και τώρα δεν θέλουν ανάλυψη ρίσκου γιατί περιμένουν τον τούρκο ή και εγώ δεν ξέρω τι.

Οπότε προτιμάνε Αμερική ή Γερμανία κτλ κτλ

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Μπάρμπα την αγάπη μου.
Έμαθα έκανες σωστές δουλειές.
Μιχάλη (5:02)μας πετάς τώρα ένα υπόψιν και φεύγεις. .σκέφτεσαι αυτό που σκέφτομαι?
Ο.θ.Γ.Τ.Τανας?
Χαχα

μπαρμπαλιας είπε...

τη σκατογρια την ειδατε σημερα;
1,285 - 1,36 ...και με αγοραστες!!!

michele είπε...

5.10 Kατι τέτοιο γενικως :))

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

https://www.protothema.gr/politics/article/1013575/epiki-erotisi-skoufa-suriza-ta-agglika-sto-nipiagogeio-mipos-exupiretoun-amerikanika-sumferoda/