Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Τετάρτη 15 Ιουλίου 2020

ΟΤΕ

X.A.A  



                             σχόλια για τη συνεδρίαση online
ΟΤΕ: ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ...
Η μετοχή διανύει μια περίοδο συσσώρευσης μεταξύ των F10 στα 11,80€ και της κάτω πλευράς της ισχυρής ζώνης D100 στα 12,74€.  Επιπροσθέτως ο εκμο 200 ημερών την έχει "στοπάρει" από τα τέλη Μαΐου. 
Ανοδική υπέρβαση του κινητού μέσου, θα προσδώσει νέα ορμή στη μετοχή με αυξημένες πιθανότητες ανοδικής διάσπασης και της ζώνης D100 ( 12,74- 12,92 €)
με επόμενο στόχο το gap S1-S2 ( 13,69-13,91€ ).
Αρνητική διαγραμματική εξέλιξη θα υπάρξει μόνο με καθοδική διάσπαση της F10 στα 11,80€ με επάνοδο πωλητών και στόχο τα 11,38€.
Κινείται ανοδικά και ο ταλαντωτής RSI14 στην ουδέτερη ζώνη στις 55 μονάδες.

40 σχόλια:

Λευτερης είπε...

Καλημέρα σε όλους.
Από της 2 Ιουλίου kai 662 μον έχει να πρασινίσει ο ΓΔ, με οκτώ πτωτικά κλεισίματα σερί. Για να δούμε σήμερα, δεδομένου ότι δεν υπάρχουν καλές ειδήσεις ακόμη.

Λευτερης είπε...

Συρρικνώνεται η παρουσία των μεγάλων ελληνικών κατασκευαστικών εταιρειών στο εξωτερικό. Οι απώλειες της Άβαξ στο Κατάρ και της ΕΛΛΑΚΤΩΡ στην Αυστραλία.

https://www.businessdaily.gr/oikonomia/21190_oi-peripeteies-kai-oi-zimies-ellinikon-kataskeyastikon-sto-exoteriko

Βασίλης Πασπαλιάρης είπε...

Αλελουια αδερφοί :)

Βασίλης Πασπαλιάρης είπε...

Για το πρώτο σχόλιο του Λευτέρη ...
Για το δεύτερο απεταξαμην.

Λευτερης είπε...

Κλείσιμο αγγλικών funds που σορτάρουν, κλείσιμο ελληνικών desks απολύσεις στελεχών κρύβονται πίσω απο τις έντονες ρευστοποιήσεις στο ελληνικό χρηματιστήριο. Τις τελευταίες ημέρες παρατηρούνται έντονες πιέσεις στις τραπεζικές μετοχές και σε blue chips με τους πωλητές να φεύγουν σε κάθε τιμή. Προηγήθηκε η αναφορά για κλείσιμο fund της Lansdowne και κάποιες απολύσεις σε fund που σχετίζονται με την Ελλάδα.
Bunker

Λευτερης είπε...

Η «Επιτροπή Πισσαρίδη» προτείνει να δοθούν φορολογικά κίνητρα στα νοικοκυριά, ώστε να τοποθετούνται μακροπρόθεσμα σε ελληνικές εταιρείες που διαπραγματεύονται στο Χρηματιστήριο Αθηνών, όπως γίνεται σε χώρες όπως η Βρετανία, η Γαλλία, και η Ιταλία.

Λευτερης είπε...

Πέντε «παίκτες» για το μεγάλο φωτοβολταϊκό της ΔΕΗ στην Κοζάνη
Για το έργο, συνολικού προϋπολογισμού 110 εκατ. ευρώ (περιλαμβάνει και τη σύνδεση του πάρκου με δύο υποσταθμούς 150kV), ενδιαφέρον έχουν εκδηλώσει οι εταιρείες Resinvest, AVAX, ARCHIRODON και METKA-EGN καθώς και η κοινοπραξία Sunel UK - Shanghai Electric Hong Kong.

https://www.insider.gr/epiheiriseis/energeia/140961/pente-paiktes-gia-megalo-fotoboltaiko-tis-dei-stin-kozani

Λευτερης είπε...

Καλημέρα Αντρέα.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

https://www.protothema.gr/greece/article/1026715/koronoios-stin-teliki-fasi-dokimon-sto-telos-iouliou-to-emvolio-tis-moderna/


Καλημερα σας.

Σοφια είπε...

Καλημέρα σε όλους !

Ας κάνει μια αντίδραση επιτέλους...

michele είπε...

Καλημέρα, καλημέρα σε όλους! Ευχαριστουμε Λευτερη για τις ειδήσεις :)

ArTaXiA είπε...

Bonjour bonjour. Αφήνω αυτό εδώ να δω λίγο κάτι.

"Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος, ανέβασε τους τόνους ακόμα περισσότερο, λέγοντας πως "θέλει να έχει κανείς πολύ θάρρος για να παραδεχτεί ότι τελικά ο κύριος πρωθυπουργός πήγε σε μια ψεύτικη εκδήλωση, να εγκαινιάσει ένα έργο στο Ελληνικό, όπου σήμερα έρχεται η ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών και μας λέει ότι ούτε η σύμβαση διανομής δεν έχει γίνει… ". Ο ίδιος ζήτησε από τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνη Γεωργιάδη "να κατέβει από τις μπουλντόζες και να μην το παίζει μαθητευόμενος μπουλντοζιέρης ή μαθητευόμενος μάγος, γιατί η ελληνική κοινωνία δεν τρώει σανό και έχει καταλάβει τι κυβέρνηση πολιτικής απάτης έχουμε". Αναρωτήθηκε δε, πόσο αξιόπιστος είναι ένας υπουργός Οικονομικών, "που στις 11 Φεβρουαρίου λέει ότι ολοκληρώθηκε η διανομή στο Ελληνικό και έρχεται πέντε μήνες μετά να κάνει μια τροπολογία για το πώς θα γίνει μια σύμβαση διανομής των κτηρίων". "Είμαι σίγουρος ότι οτιδήποτε ζητήσει η Lamda Development θα το φέρετε να το νομοθετήσετε" σχολίασε ο κ. Φάμελλος, ενώ ανέφερε πως 41 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσαν αίτηση κατάθεσης εγγράφων για τις κατεδαφίσεις που έγιναν στο Ελληνικό παρουσία του πρωθυπουργού, καθώς αυτές φέρεται να έγιναν πριν εκδοθεί η απαιτούμενη αδειοδότηση, άρα ήταν παράνομες."

Andreas D. είπε...

Καλημέρα,

Λευτέρη, επειδή ίσως αγωνιάς (χαχαχα) :
αγορές ΑΑΑΠ
802 x 1,58
4652 x 1.52
500 x 1.51
πωλήσεις ΑΑΑΠ
2954 x 1,52
300 x 1.82
500 x 2.17
1000 x 2.18
ή πουλάω εδώ (αν μπορέσω) και παίρνω 1.909 ή βγαίνει απο το ταμπλό και χάνω 683...

έχω κρατήσει ΟΛΑ τα Κεκρcoin...

michele είπε...

Ποιος ασχολειται με τους Συριζαιους ρε Art, ειναι πεθαμενοι και δεν το ξερουν

ArTaXiA είπε...

Με τους Συριζαίους ουδείς. Με το εάν κάποιος υπουργός της κυβέρνησης ψεύδεται, υποθέτω όλοι.

austin είπε...

O Άδωνις προχθες είπε (και τον συμπαθώ μπορώ να πω ευθέως) ότι τα funds και οι επενδυτές του εξωτερικού έχουν συμπεριλάβει μέσα στα μοντέλα τους και τον δείκτη που δείχνει πόσο αποτελεσματικά διαχειρίστηκε ένα κράτος την πανδημία και αυτό είναι ένα θετικό νέο, να μην τα βλέπουμε όλα μαύρα και ότι οι επενδύσεις θα έρθουν!

Το βλέπουμε στο ΧΑΑ αρχικά...και έχουμε και συνέχεια!

Είπαμε...η κοροιδία είναι κακό πράγμα, Ο μητσοτάκης μίλησε με ερντογάν λέει και μετά είδαμε την Αγία Σοφία.

Όταν τότε συζήταγαν για μία λειτουργία στην Αγία Σοφία, όλοι είχαν βγει στα κάγκελα λέγοντας ότι έχουν βρει μπόσικο τον Τσίπα. Σήμερα???? Δεν είμαστε μπόσικοι!

Καλημέρα και με το καλό να πάει η αγορά...

ArTaXiA είπε...

Εδώ ο Δένδιας -λέει-, δυσαρεστήθηκε που οι Τούρκοι διάρρευσαν την τριμερή συνάντηση στο Βερολίνο. Καταφανές για το ποιόν μιας κυβέρνησης που θέλει το λαό στο ημίφως, με προσεκτικά σερβιρισμένες ειδήσεις από μέσα που επιχορηγούνται μέσω λιστών Πέτσα και χρημάτων που κυκλοφορούν μεταξύ αναδόχων, υποαναδόχων και σκόϊλ ελικικού, πάντοτε χρημάτων των άλλων.

Όπως -καλή ώρα- της ΛΑΜΔΑ, που τη βάλαμε γκιουλέκα να φτιάξει το Ελληνικό, ένα έργο προϋπολογισμού 5.5 δις με ίδια κεφάλαια 650 εκ. Μια ΑΜΚ, ένα ομολογιακό κι ένα δεύτερο που τρέχει, καλυπτόμενα από το εγχώριο τραπεζικό και επενδυτικό κεφάλαιο (μαλάκες είναι οι άλλοι να κάψουν τα λεφτά τους);

Μιλάμε, όχι άλλο σαξές στόρυ στη χώρα, γκιώσαμε!

austin είπε...

Αξίζει κανείς να βάζει καθημερινώς τις ειδήσεις του google και να διαβάζει τίτλους!

Ας πούμε χθες το in.gr είχε τον εξής τίτλο:

"Πάρτι στο twitter με τον Τσίπρα στα κουφονήσια¨"Όταν σου λένε ότι κέρασες μέχρις και τις ντισκομπάλες".

Και η φωτογραφία του ως ξεμαλιασμένος.

Όσο και αν σιχαίνομαι τον Τσίπρα, άλλο τόσο σιχαίνομαι που η είδηση που επιλέχθηκε να προμοταριστεί ήταν αυτή και όχι η τριμερής επικοινωνία.

Βεβαίως, καταλαβαίνουμε, ότι με τέτοιο ΣΑΝΟ που θέλουν να μοιραστεί, η οικονομία δεν πάει πουθενά, εξού και μοιράζουν ΣΑΝΟ...όπως οι προηγούμενοι.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Στην τριμερη ηταν μεσαζοντες.
Για να γινουν οι δουλειες πρωτα οι μεσαζοντες μιλανε και τα αφεντικα υπογραφουν.
Το Αιγαιο δεν ανηκει στα ψαρια...ανηκει στους καρχαριες.
Αυτοι θα κανουν την μοιρασια και μετα θα ερθει και ο νεος ανοδικος ιστορικος κυκλος του ΧΑ που και οι τυφλοι θα δουν ...και οι κουτσοι θα περπατησουν...και οι αλαλοι θα φωναξουν...
Ζητω το Εθνος..Ζητω ο μαυρος χρυσος...Ζητω οι μπιζνες...

michele είπε...

Τι ουδεις ρε Αρτ, ο,τι κοπιαρεις ειναι Συριζαιικο, εμποδια για το Ελληνικο, τωρα μας φταιει η Λαμδα που ζηταει λεφτα περαν των ιδιων λες και εγινε ποτε μεγάλο έργο με ίδια κεφάλαια και χωρις δανεισμο

που να χτυπιέσαι όλα θα προχωρήσουν χαχα. Και συ και όποιος χτυπιέται
Τα λεω τώρα, οπως τα ελεγα παλιά και δικαιώθηκα, είτε για τους κατσαπλιαδες, ειτε για τη ΔΕΗ, είτε για μεγάλο μέρος του δημοσιογραφικου κόσμου, δίκιο έχει ο Austin εδώ

δεν συνετελεσαν στην χρεωκοπία, μεγάλοι και μικροί δημοσιογραφοι με την χρηματοοικονομικη τους άγνοια; δεν παρέσυραν κόσμο;

λίγοι και συγκεκριμενοι ξέρουν τι τους γινεται.

Λευτερης είπε...

Αντρέα πρέπει να έχεις σιδερένιο στομάχι

hippy είπε...

Ως προς τους συριζαίους βρωμούν και ζέουν στην πλειοψηφία τους (80%). Εννοείται ότι ξεχωρίζουμε την εξαιρετική τριάδα Τσακαλώτος-Χουλιαράκης-Πιτσιόρλας στην οποία εύχομαι ολοψύχως να μοιάσουν οι κύριοι Σταικούρας, Σκυλακάκης, Ζαββός αλλά δεν το θεωρώ εύκολο, είναι ψηλά ο πήχυς.

Το μπλογκ όμως είναι χρηματιστηριακό (?) το θέμα μας είναι η ΛΑΜΔΑ και αυτό νομίζω έθιξε ο καλός καλλιτέχνης.

Προσωπικά όπως έχω τοποθετηθεί και στο παρελθόν ΔΕΝ μου αρέσει διόλου η εταιρεία, μετοχή και ομόλογο, για πολλούς λόγους. Κατ΄αρχήν ως προς το ομόλογο κρατάμε αυτό (από το ενημερωτικό)

Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΙΤΗΘΕΙ ΤΗΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΗΣ ΠΙΣΤΟΛΗΠΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ Ή ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΟΘΕΙ ΔΙΑΒΑΘΜΙΣΗ ΠΙΣΤΟΛΗΠΤΙΚΗΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ Ή ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΟΜΟΛΟΓΙΕΣ.

Εμμέσως ομολογείται στον σκεπτόμενο επενδυτή ότι εάν έβγαινε στη διεθνή αγορά για senior ομόλογο σαν τον Ελλάκτωρα ή την ΦΡΙΓΟ το κουπόνι θα ήταν πολύ μεγαλύτερο, προσωπικά πιστεύω πάνω από 7%.

Εννοείται ότι δεν θα γραφτώ...γενικότερα πάντως αυτή η αγορά των εταιρικών ομολόγων του ΧΑΑ είναι πια τραυματισμένη με ευθύνη της επιτροπής κεφαλαιαγοράς η οποία έδωσε την ευκαιρία στις τελευταίες εκδόσεις να "σηκώσουν" οι εταιρείες πολλά λεφτά με μικρά κουπόνια. Κρίμα γιατί η αγορά είναι ρηχή και τα στερούν από τις μετοχές.

hippy είπε...

Πάντως η ΑΜΚ θα πετύχει πάνω στις πλάτες των επενδυτών αμοιβαίων κεφαλαίων. Νυν υπέρ πάντων οι-μεγάλες-προμήθειες (για τις τράπεζες). Τους επενδυτές ποιος τους χ*ζει?

(νομίζω ότι η προηγούμενη έκδοση του GEKTERNAB2 διαβάστηκε σωστά)



ArTaXiA είπε...

Πες τα Hippy!

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

https://www.newmoney.gr/roh/palmos-oikonomias/oikonomia/me-anartisi-afisas-sta-magazia-to-epidoma-534-evro-se-eleftherous-epangelmaties-ke-epichirisis/

ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΦΙΣΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΧΡΟΝΕΜΕΝΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ 534.

ΠΑΡΑΔΙΠΛΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΦΙΣΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΧΑΣΑΜΕ ΜΕ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΜΑΣ ΚΛΕΙΣΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΝΟΙΚΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΑΓΕ.

ΛΙΓΗ ΝΤΡΟΠΗ ...

austin είπε...

Hippy...Καλά τα λες! Και ειδικά εκείνο για τις ξένες αγορές.

Έχουν κάτι να πουν οι τεχνολογικές σε πάρα πολλούς τομείς.

Απορούν με την Tesla, αλλά πέρα από το κομμάτι της φούσκας λόγω σπιραλ αγοραστών και ότι προτιμούν να πάρουν Τεσλα από Χαλίμπερτον, αγνούν κάτι

Ποιος άλλος είναι τόσο καλός στην αυτόνομη οδήγηση όπως η Τεσλα.
Τι δεδομένα έχει μαζέψει η Τέσλα από την αυτόνομη οδήγηση?
Ποιος άλλος έχει φουλ γκάμα ηλεκτροκίνητων (με πιο σημαντικό το φορτηγό)?

Όταν η ιδιοκτησία αυτοκινήτων σιγά σιγά θα εξαλείφεται (όπως ήδη το leasing έχει αυξηθεί μεταβαίνουμε σε μία εποχή όπου πλέον θα καλείς από το app το αυτοκίνητο, θα σε πηγαίνει εκεί που θες και θα πληρώνεις το αντίτιμο) ποιος θα είναι ο πρωτοπόρος εφαρμογής αυτής της λογικής?

Όλα αυτά και ίσως ακόμα περισσότερα που δεν μπορεί κάποιος να φανταστεί κάνει θελκτική μόνο την Τέσλα και την Αμαζον σε σχέση με τις μετοχές της μπανανίας.

Στερνή μου γνώση (και ηρεμία) να σε είχα πρώτα και να τοποθτούμουν στην χρυσή ευκαρία του ιού, για τις τεχνολογικές...

Εδώ λοιπόν, είχαμε μεν την ευκαιρία (πολιτική, μεταμνημονιακή κτλ κτλ) να γίνουν πραγματάκια, αλλά είχαμε την ατυχία του ιού και στην αντιμετώπιση του post corona effect οδηγό έχουμε πάλι την βλακεία, όπως αυτό που έβαλε ο οπλα (!!!!)

hippy είπε...


Με αφορμή την έκδοση του ομολόγου χάζευα τα αποτελέσματα των 3 τελευταίων ετών της ΛΑΜΔΑ. Ζημιές-ζημιές-ζημιές (τα περσινά "κέρδη" των 49,9 εκ. οφείλονται σε έκτακτη αναπροσαρμογή των ακινήτων κατά 65 εκ περίπου...δίχως αυτό ξανά ζημιές)

Η εταιρεία "υπερηφανεύεται" ότι η μέση πληρότητα των εμπορικών κέντρων αγγίζει σταθερά το 100%, ενώ συνέχισε να καταγράφεται έντονο ενδιαφέρον από νέους μισθωτές. Αναρωτιέμαι...αν με όλα τα μαγαζιά νοικιασμένα δεν καταφέρνει να βγάλει κέρδη πότε στην ευχή θα τα καταφέρει? 

Ως προς το Ελληνικό νομίζω το τοπίο έχει σκοτεινιάσει επικίνδυνα. Προσωπικά δεν πιστεύω ότι θα ξεκινήσει φέτος. Είναι εμφανές ότι ο καριόλης ο Λάτσης εάν δεν πάρει την άδεια για το καζίνο δεν πρόκειται να βάλει τούβλο. Η Black Rock-σύμφωνα με δηλώσεις του κυρίου Γεωργιάδη που είδα προ τριμήνου στην τηλεόραση-είναι πιθανό να συνεχίσει να ανακαλύπτει λάθη του διαγωνισμού και να βάζει δικαστικά προσκόμματα. Η Mohegan Gaming & Entertainment όπως το σύνολο των καζίνο χτυπήθηκε βάναυσα απ΄την πανδημία και αγωνίζεται για την επιβίωση της. Ζόρικα, πολύ ζόρικα τα πράγματα και μακάρι για τη χώρα τα παιδιά μου κι εμένα να κάνω λάθος.

https://www.cnn.gr/oikonomia/story/224096/ritra-mi-ptoxeysis-gia-omologo-500-ekat-dolarion-ypegrapse-i-mohegan-gaming-entertainment

Οπότε αναρωτιέμαι...Λάτσης όπως Στασινόπουλος ή Λάτσης όπως Εμφιετζόγλου?

ΙωσηφΑυγε είπε...

Περιμενα κι εγω ο ερμος να μας γραψη ο αντζουλης αρταξιας κατι για τι χριματιστιριο να ξεστραβοθουμε μπας και κερδισουμε κανα εβροπουλακι κι αφτος ασχολιτε μα πολιτικα.
Πες κατι αντζουλη μου για χριματιστιριο να μαθουμε και μεις.Αν δεν μας ξεστραβοσης εσυ πιος περιμενης να το κανη Εγω.Θα κανη τιποτες η ιντρακομ η τζαμπα την αγορασα 10,000 κοματια.Μπορης να με βοιθησης.

ΙωσηφΑυγε είπε...

Μπραβο σου βρε χιππι που κατι μας γραφης και μας ενιμερονης κι εμας τους αδαης.

hippy είπε...

austin χθες με κάτι ρευστά ευρώπουλα που είχα στην ΙΒ πρόσθεσα SAP στα €132 πολύ κοντά στα απολυτα υψηλά (€137). Εάν το τραίνο κινείται εκεί τι στην ευχή να περιμένω απέναντι? (την προτίμησα λόγω ευρώ)

ArTaXiA είπε...

ΙωσηφΑυγέ, δεν ρωτάς πριν αγοράσεις. Γιατί ρωτάς μετά;

Υπάρχει κάποιο story πίσω από την αγορά σου; Ή ξύπνησες μια μέρα και είπες ας αγοράσω;

Αν σου πω, πούλησέ τα όλα, θα το κάνεις; Τι είδους πληροφορία θέλεις τέλος πάντων;

ΙωσηφΑυγε είπε...

Καπιος μουπε να αγορασο και τοκανα ανζουλη μου.Σσ ειχα ροτιση και σενα τοτες αλλα δεν μου απαντισες.Τορα σε ξαναροταο.Εκανα καλα που πιρα 10.000 με 5,10 σχεδο.Τι γνομη εχης εσυ.

ΙωσηφΑυγε είπε...

Παντος οτι και να μου πης θα το κανο και κακια δεν κραταο σε κανενα ιδιετερα σε σενα που σου ζηταο να με βοιθισης.Πες μου μονο τι πιστεβης

ArTaXiA είπε...

Η ΙΝΤΚΑ είναι ένα χαρτί που 9 φορές σε καίει και 1 σε πληρώνει. Αν θεωρείς τον εαυτό σου τόσο τυχερό, ώστε να πέσεις στη 1, συνέχισε. Προσωπικά δεν έχω πληρωθεί από την ΙΝΤΚΑ.

ΙωσηφΑυγε είπε...

Μπραβο αντζουλη μου.Εφχαριστο πολυ.Παρολο που σκεφτομε οτι εκανα μα....κια.

Βασίλης Πασπαλιάρης είπε...

Taught crowd... Καλησπέρα σε ολους ως τώρα :)

austin είπε...

Δεν άντεξε την συγκίνηση η ΑΛΦΑ. Πολύ μεγάλη για τα ξένες τράπεζες...και δεν ήξερε πως να την διαχειριστεί, άρα χωσέ στο τέλος! Λογικό, έκανε και μεγάλη κίνηση

Andreas D. είπε...

Λευτέρη,

Πώληση ΑΑΑΠ
500 Χ 2,60

μπαρμπαλιας είπε...

Γιωργη τη μαζευει ο ψαλτης για να γινει πρωτοψαλτης.
ανοδο θελατε;λιγο τσοτσομ για τη γκρινια σας και μετα σορτε

hippy είπε...

Σωστός!!!!