Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Δευτέρα 27 Ιουλίου 2020

ΕΛΠΕ

X.A.A 
                     
                                                                                                                     
σχόλια για τη συνεδρίαση online 

EΛΠΕ: ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ...

Η αδυναμία της μετοχής μετα το rebound από τα χαμηλά της 16ης Μαρτίου και τα 4,40€ να υπερβεί την R50 στα 6,46€, επέφερε μια διορθωτική πορεία σε ένα καθοδικό διευρυνόμενο σχηματισμό S1-S2.
Στην ανοδική αντίδραση απο την R30 των 5,47 €, ο τίτλος αρνήθηκε να υπερβεί και τον εκμο 50 ημερών και την S1 του σχηματισμού, επιστρέφοντας προς την R30 που αν δεν κρατήσει  θα οδηγήσει την μετοχή προς την κάτω πλευρά S2 με επόμενη στήριξη την M2 στα 5,10€.
Στο θετικό σενάριο, η μετοχή πρέπει να διαφύγει ανοδικά του S1-S2 για να προσεγγίσει τα τοπικά υψηλά των 6,62€ και ΜΟΝΟ με επιβεβαιωμένη υπέρβαση θα "κοιταξει" τον στόχο του καθοδικού gap του Φεβρουαρίου  ( 7,55-7,74€).

35 σχόλια:

austin είπε...

https://www.mikrometoxos.gr/27-7-poio-einai-tora-to-apolyto-deep/

Την καλημέρα μου. Χθες η ερώτηση μου ήταν πολύ πιο απλή, και δεν είχε νόημα η αντιστροφή, ούτε προσπαθώ να πω αν έχει δίκιο ο Ερντογάν Το θέμα είναι τι θα κάναμε και τι θα θέλαμε εμείς στην υποθετική αυτή περίπτωση.

Λευτερης είπε...

Καλημέρα σε όλους και χρόνια καλά στους εορτάζοντες.

Μη ξεχνάτε ότι την ημέρα της εισβολής των Τούρκων στην Κύπρο,
ο Αραφάτ με τους Παλαιστίνιους είχε στήσει ξέφρενο χορό στην Δυτική Όχθη του Ιορδάνη γιορτάζοντας το γεγονός. Και οι ηλίθιοι Έλληνες είναι υπέρ των Παλαιστινίων, λόγω ψυχασθένειας αντισημιτισμού.

Ο Παλαιστίνιος πρόεδρος συνεχάρη τον Τούρκο ομόλογό του για την Αγία Σοφία και "ευχήθηκε αυτή η ιστορική εξέλιξη να έχει ευνοϊκά αποτελέσματα για τον Ισλαμικό Κόσμο", σύμφωνα με ανακοίνωση της τουρκικής προεδρίας.

https://www.euro2day.gr/news/world/article/2034799/sygharhthria-ampas-ston-erntogan-gia-th-metatroph.html

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Αριστερα καταλοιπα συνεπεια αριστερης ιδεολογικης ηγεμονιας.
Οπως τους Αριστερους τους εχω σε μια κατηγορια( Συριζαιους..κκεδες..πασοκτζηδες..ετσι και τους παλαιστηνιους τους εχω στην ιδια κατηγορια με τους τρομοκρατες...κουρδους..τουρκους..καταριανους..και ολους τους Ισλαμοφασιστες απανταχου...
Καλημερα σας.

hippy είπε...

Καλημέρα

κατ΄αρχάς "τρώγοντας ανοίγει η όρεξη" όπως λέει ο λαός φίλε austin. Προσωπική μου άποψη ότι ο καυγάς ΔΕΝ γίνεται για τα πιθανά (ή όχι) κοιτάσματα φυσικού αερίου τα οποία δεν ξέρουμε εάν υπάρχουν και σε ποια ποσότητα, εάν θα συμφέρει σε 10 ή περισσότερα χρόνια η εμπορική τους εκμετάλλευση (καθώς θα έχουν αναπτυχθεί κι άλλες πηγές ενέργειας) κλπ. Ο καυγάς γίνεται τη διαφέντευση της ευρύτερης περιοχής και ανομολόγητες μελλοντικές επιδιώξεις (ίσως και εδαφικές).

Απαντώντας επακριβώς στην ερώτηση σου ομολογώ πως κι εγώ θα ήθελα όπως κι ο Ερντογάν την μεγάλη δοξασμένη πατρίδα δλδ τουλάχιστον την ευρωπαϊκή Τουρκία με την Πόλη, την Σμύρνη του παππού μου και το σύνολο της Αιολικής γης.

Επίσης και την Σκάρλετ Γιόχανσον όπως κι ο συμπαθής Ευκλείδης.

austin είπε...

Σε ευχαριστώ Hippy. Περίεργοι καιροί και πολλές φορές σε εντάσεις ένας τρόπος λύσης της έντασης (μιλώντας σε ατομικό επίπεδο) το να "μπεις στα παπούτσια του άλλου" ίσως δώσει λύση στο πρόβλημα.

Εδώ βέβαια είναι πολύπλοκα τα πράγματα... Θολά και όπως είπες θέματα κυριαρχία-επιρροής.

Αυτή η λαμδα τι έπαθες...? Μετά το καμπανάκι που χτύπησε ο CEO μετά ήρθε η Καμπάνα?

Λευτερης είπε...

Ως συνήθως οι Λάτσιδες την κάνουν, τώρα όμως με χασούρα.

Λευτερης είπε...

Δήλωση όλα τα λεφτά..........


Ο Βακάκης ερωτώμενος για το αν θα συμμετάσχει στην επένδυση στο Ελληνικό, απάντησε κατηγορηματικά: “Είμαι κάθετα αρνητικός. Ο ορίζοντας για το έργο είναι πολύ μακρινός. Η Ελλάδα είναι ένας επενδυτικός παράδεισος, υπό την προϋπόθεση οι επενδυτές να είναι αθάνατοι…”

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Στις 3 Ιουνιου Ρωτησα..Απαντηση δεν πηρα...Καλημέρα σας...είμαι καινούργιος και θέλω τα φώτα σας.
Θα το κάνει το πρότζεκτ η Λάμδα;

ΑπάντησηΔιαγραφή

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Να σας δώσω εγώ την απάντηση. ..
Με πορδες δεν βάφεις αυγά.
Μπορεί όμως να το κάνει κανένας άλλος.
Για κάντε μου μια πρόσθεση ομολογιακό. ..δάνεια. ..πόσα ειναι?ΠΟΣΑΑΑΑΑ????
ΒΡΕ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ..Η ΑΓΟΡΆ ΔΕΝ ΚΆΝΕΙ ΠΟΤΈ ΛΑΘΟΣ..λέτε να ήταν να γίνει και η μετοχή της να Βόλοδερνε εδώ κατω?
Έπρεπε να ήταν ήδη επί δύο αλλά δεν είναι..

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Γιατί σημασία δεν έχει τι λέει ο υπουργός. ..σημασία έχει να υπάρχει το χρήμα.
Αυτές τις δικαιολογίες ότι μαζεύουν τις άδειες τις ακούω βερεσέ. .αν ήταν σίγουροι θα είχαν ξεκινήσει από χτες να σκάβουν γιατί όταν δεν πάει ο Μωάμεθ στο βουνό πάει το βουνό στον Μωάμεθ. .αλλά εδώ ισχύει το...πότε ο Γιάννης δεν μπορεί ποτέ το κωλος του πονει..

Λευτερης είπε...

Αν γίνει στραβή στην βάρδια αυτής της κυβέρνησης δεν θα το χρεωθεί η Κυβέρνηση, είναι ιδιωτικό επιχειρηματικό πρότζεκτ, που έχει επενδύσει πολλά όνειρα και φιλοδοξίες αυτή η κυβέρνηση. Μεγάλο πάτημα για την αριστερή καφρίλα.

Λευτερης είπε...

Καλημέρα Μιχάλη, σχολίασε μας κάτι και μη μας αγαπάς.

michele είπε...

Καλημέρα, καλη εβδομάδα σε όλους :)

Ευλογη η απορία του Αustin. Πραγματι ο αναθεωρητισμός του Ερντογαν συγκλινει στην αποψη οτι θελει να μεινει στην ιστορία ως αυτός που "ξεπέρασε" τον Κεμάλ.
Χρησιμοποιεί επομένως ολες τις σφαίρες επιρροής που μπορεί να εχει, Κουρδοι, Συρια, Λιβυη, Ανατ.Μεσόγειος πατάει το πόδι του οπου μπορει
και αν δεν βρει αντίσταση, προχωράει. Αν βρει κάνει ένα βήμα πίσω

Τωρα, έχει απόλυτο δίκιο ο Ηλίας οτι το θέμα των υδρογονανθράκων, που σε 10 χρόνια θα έχουν ηδη γίνει πολλά στο θέμα εναλλακτικών μορφών, σαφώς και είναι θέμα "επιρροής" και οχι ουσίας ( Ποσα είναι, σε τι βάθος, ποιο το κόστος εξόρυξης κλπ).

Το θεμα του Καστελλόριζου είναι όντως ενδιαφέρον γιατι υπάρχουν παγκοσμίως ανάλογες περιπτώσεις συγκεκριμένες
οπου η διαιτησια ( Χαγη) θα μπορούσε να μας αποδείξει οτι έχουμε μαξιμαλιστικές θέσεις. Δηλ να ..χάσουμε αυτο που υποτίθεται οτι ειμαστε σίγουροι.
Ο ελληνικός λαός ( αυτη ήταν η ερώτηση του Austin) δεν είναι προετοιμασμένος για ενα τέτοιο ενδεχόμενο, γιατί πάγια πολιτική σταση των κυβερνήσεων ήταν το δόγμα Μολυβιάτη, δόγμα κατευνασμού και υποστήριξη της ευρωπαϊκής πορείας της Τουρκίας.
Οταν ομως κρύβεις τα θεματα κατω απ το χαλί καποια στιγμη οταν το σηκώσεις θα βρεις πολλα σκουπίδια απο κάτω.

Προέκυψε όμως ο αναθεωρητισμός του Ερντογαν για τους λόγους που αναφέραμε. Εκεινο που ειναι σαφώς διαφοροποιημένο στην πολιτική μας ειναι οτι η διπλωματία μας έχει κάνει σαφή βήματα το τελευταίο διάστημα.
Κυριως η θέση οτι τα δικά μας σύνορα ειναι ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ κάτι που ολοι ξερουν αλλα κανεις δεν το ελεγε εκτος απο μας.
Τωρα οι Ευρωπαίοι άρχισαν να το λένε με μπροσταρηδες τους Γαλλους, Αυστριακους κλπ. Αυτη η διεθνοποίηση του θέματος λειτούργησε ήδη στον Εβρο και φαίνεται οτι λειτουργεί και στην Αν.Μεσόγειο.

Βασίλης Πασπαλιάρης είπε...

Εντάξει πια και όλες οι ελπίδες της Ελλάδος για ανάπτυξη δεν μπορεί να μπλέκουν με ένα έργο.
Η επίτροπή σοφών για προσδιορισμό στόχων ανάπτυξης της οικονομίας είναι θετικό βήμα ...Ωστόσο θα γίνει και καμιά συζήτηση με τα άλλα κόματα ώστε να έχει και την μεγαλύτερη δυνατή υποστήριξη?

Απο λεφτά είμαστε στην εποχή των χρημάτων απο το ελικόπτερο οπότε κάτι που στοιχειολογείται με ένα σωστό πλάνο πιστεύω μπορεί να έχει την αναγκαία χρηματοδότηση...αυτά και για το Ελληνικό που από μόνο του δεν αρκεί!

Ο Κορονοιός ανάδειξε προβλήματα και ελλείψεις που στο προηγούμενο μοντέλο δεν είχαν συνυπολογιστεί οπότες...

Επίσης ο Ερντογάν μας έδειξε πόσο λάθος είχαν όσοι πίστευαν ότι μπορούμε να έχουμε στρατό Ελβετίας (μέσα σε αυτούς είμαι και εγώ - καθώς θεωρούσα ότι η Ευρώπη θα είχε κάποιο ρόλο αλλά φευ). Οπότε και η ανάπτυξη των ελληνικών βιομηχανιών άμυνας ...εννοήται, σε βάσεις λειτουργίας ανάλογη των ιδιωτικών εταιρειών έχει και πρέπει να έχει μεγάλη προσοχή.

hippy είπε...

Ο/Η ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...
Στις 3 Ιουνιου Ρωτησα..Απαντηση δεν πηρα...Καλημέρα σας...είμαι καινούργιος και θέλω τα φώτα σας.
Θα το κάνει το πρότζεκτ η Λάμδα;

ΑπάντησηΔιαγραφή

27 Ιουλίου 2020 - 12:45 μ.μ.

Να με συμπαθάς αλλά από πέρσι πριν τις εκλογές ο Χίππης υποστήριζε ότι "όχι σε μια βδομάδα, όχι σ΄ένα μήνα, ούτε καν μέχρι το τέλος του χρόνου δεν θα καταφέρει ο Άδωνης να κεκινήσει το έργο όπως υποστηρίζει". Και αιτιολογούσα

α) όλοι μα όλοι και Τσίπρας και ο Σαμαράς και ο ΓΑΠ θα ήθελαν να ξεκινήσει η επένδυση επί των ημερών τους...αλλά δεν τα κατάφεραν

β) χρειάστηκαν περίπου 8 χρόνια για να ξεμπλοκάρει το καταπληκτικό έργο του ιδρύματος Νιάρχου λίγο πιο κάτω...έργο πολύ πιο εύκολο και με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση

Προσωπικά θα είμαι αρκετά ευχαριστημένος εάν τουλάχιστον κατεδαφιστεί το σύνολο των αυθαιρέτων κτισμάτων μέχρι τέλος του χρόνου ώστε να ενωθεί το Φάληρο με την Γλυφάδα για τον περιπατητή...αλλά κι αυτό είναι δύσκολο

austin είπε...

Την αγορά θα την καθορίσει το 330-326 του τραπεζικού. Αν σπάσει, όλη η αγορά σύσσωμη θα ακολουθήσει.

Μέχρι στιγμής έχει πολύ φλερτ με αυτή την ζώνη και δεν φαίνεται να θέλει να την αφήσει.

Προσωπικώς ήμουν σορτ για το σκ, στην περίπτωση που. Δεν μου έκατσε και βιαστικά πήγα να κλείσω τα μισά στο άνοιγμα. Βλέπω όμως ότι τώρα βγαίνει(???) το Barbaros. Και παρότι πιστεύω ότι τίποτα δεν θα γίνει, αυτά σε μία διαλυμένη οικονομία είναι βούτυρο στο ψωμί τους να το πάνε όπου θέλουν.

hippy είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
hippy είπε...

Ως προς τα επιχειρήματα και τις επιδιώξεις της Τουρκίας να συμπληρώσω ότι σωστά ισχυρίζεται πως στους όρους της συνθήκης της Λωζάνης περιλαμβάνεται ο αφοπλισμός των νησιών. Κατά τη γνώμη μου καλά έκαναν οι ελληνικές κυβερνήσεις μεταπολεμικά που παραβίασαν τον όρο και τα εξόπλισαν, άλλωστε και οι Τούρκοι δεν σεβάστηκαν αρκετά άρθρα (πχ διωγμός Ελλήνων Κωνσταντινούπολης το Σεπτέμβρη 1955). Ωστόσο είναι σαφές ότι δεν υπάρχει καμιά περίπτωση να αρχίσουν συνομιλίες με μόνο θέμα τον καθορισμό της ΑΟΖ όπως επιθυμεί η χώρα μας.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Hippy σωστα τα ελεγες..
Να σου πω την αλληθεια δεν περιμενα να μην εχουν ξεκινησει ακομα τα εργα...πιστευα πως οι Συριζαιοι δεν ηθελαν..αλλα εδω βλεπουμε πως το θεμα ειναι σοβαροτερο.

THE REBEL είπε...

καλησπέρα ...βράζουμε στο ζουμί μας παρακαλάμε να κρατήσει το 1525 φτσε και το 330 δτρ και βλέπω τον ζεστό μήνα Αύγουστο στα μπάνια του λαού να επιδιώκεται αντιστροφή της τάσης αργά αργά και αργότερα ....αναζητούνται επειγόντως αγοραστές εν μέσω θέρους εν τη απουσία τουλάχιστον των πωλητών( κάτι είναι και αυτό )...

michele είπε...

1.48 Σωστα Ηippy. Kαι σωστα τα νησια ειναι αρματωμένα. Το πρόβλημα που επισημαίνω ειναι οτι ο ελληνικος λαός δεν ειναι ενημερωμένος απο τις πολιτικες ηγεσίες, ειναι και δυσκολα θέματα αυτα.
Οτι κατι αλλάζει και θα αλλαξουν πραγματα ειναι σαφές. Αλλα εξαρτωνται οι κινησεις και απο τον απεναντι.

Lorac είπε...

Καλησπέρα σας!! Για να μην γράφουμε ανακρίβειες και γινόμαστε άθελα "γιουσουφάκια" της τουρκικής προπαγάνδας δεν βλάπτει και λίγη επιφανειακή μελέτη.

https://www.mfa.gr/zitimata-ellinotourkikon-sheseon/eidikotera-keimena/tourkikoi-ishirismoi-apostratikopoiisis-nison-aigaiou.html

Ο τουρκος έχει σοβαρό πρόβλημα, και το έξυπνο διεθνές χρήμα το έχει καταλάβει και για αυτό αποχωρεί επενδυτικά από εκεί.

Δεν μπορώ να πω ότι μια κατάρρευση θα είναι καλή για εμάς, από τη στιγμή που γίναμε νοτιοανατολικό σύνορο της ΕΕ, καθώς τότε θα δεχτούμε σημαντικές πιέσεις.

Μέχρι τώρα το γεωπολιτικό σκορ μετράει 2-0 και δεν έχουν μπει στο παίγνιο οι παικταράδες μας.

ΙωσηφΑυγε είπε...

Oρματε γενεοι αντζουληδες και τς φαγαμαν.
ΑΕΡΑΑΑΑΑΑΑ.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Προσωπικα θα ηθελα μια διαλυση και μια εξαφανηση του Τουρκου απο τον χαρτη εστω και αν αυτο θα ειχε επιπτωσεις στην τσεπη μου.

ΙωσηφΑυγε είπε...

Aφεντικο Μιχαλη
Τι γλεπης τεχνικα στην ιντρακομαρα.
Οστιν μη παρης κοματ και πεση η μετοχη.

ΙωσηφΑυγε είπε...

Αρταξια αντζουλη μου.
Εσυ τη αποψι εχης για τη γεκτερνα.Βοιθα με λιγο.
Βοιθατε πεδια και μας τους λιγους.

michele είπε...

Αντζουλη τεχνικα εχω επισημανει για την ΙΝΤΚΑ την προηγουμενη εβδομαδα τα εξης, τα οποια συνεχιζουν να ισχυουν

http://freeforumstocks.blogspot.com/2020/07/blog-post_23.html#more

michele είπε...

Lorac προ ημερων διαβαζα αυτο το κείμενο :)
Ευχομαι καλο καλοκαιρι στους παικταράδες μας :)

ΙωσηφΑυγε είπε...

Εμενα αφεντικο μουπανε οταν τη πιρα στο 0,510 πως πμορη και να φταση 2,5 εβρο σε 1-2
χρονια να πανε ολα καλα.στην πατριδα.Ιπερβολη ομος μου φενετε ετσι αντζουλη μου.

ΙωσηφΑυγε είπε...

Παντος αφεντικο σεφχαριστο που ασχολιθικες μαζι μου

hippy είπε...

"Η Ελληνική Κυβέρνηση ανέλαβε μόνον την υποχρέωση, σύμφωνα με το Aρθρο 13 της Συνθήκης Ειρήνης της Λωζάννης, να μην εγκαταστήσει εκεί ναυτικές βάσεις ή οχυρωματικά έργα. Ειδικότερα, το ανωτέρω άρθρο προβλέπει τα εξής:

"Προς εξασφάλισιν της ειρήνης, η Ελληνική Κυβέρνησις υποχρεούται να τηρή εν ταις νήσοις Μυτιλήνη, Χίω, Σάμω και Ικαρία τα ακόλουθα μέτρα:

• Αι ειρημέναι νήσοι δεν θα χρησιμοποιηθώσιν εις εγκατάστασιν ναυτικής βάσεως ή εις ανέργερσιν οχυρωματικού τινος έργου."


Κύριε Lorac ευχαριστούμε για την ενημέρωση (κι αν έλειπε ο χαρακτηρισμός "άθελα "γιουσουφάκια" της τουρκικής προπαγάνδας") θα ήταν καλύτερη. Πάνω κάτω την ίδια "ουσία" που αναγράφεται στο κείμενο-τα οχυρωματικά έργα-είχα κατά νου χρησιμοποιώντας (κακώς) την λέξη αποστρατικοποίηση. Όλοι γνωρίζουμε πως η Λέσβος πχ έχει γίνει κεφαλοτύρι και σωστά καθώς απειλούμεθα απ΄τον Τούρκο

Εγώ σε πρώτη φάση ήθελα να εστιάσω σε αυτό που αφορά το χρηματιστηριακό κομμάτι. Ότι δηλαδή οι τουρκικές παραβιάσεις και προκλήσεις δεν πρόκειται να σταματήσουν, ούτε υπάρχει περίπτωση οι ΥΠΕΞ των 2 χωρών να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι με ΜΟΝΟ  θέμα συζήτησης τις ΑΟΖ. 

Προφανώς όμως και δεν ψαρώνουμε, τα σύνορα είναι θέμα Τουρκο-Ευρωπαϊκό. Ενδεικτικό της "τάχα" κρισιμότητας της κατάστασης την περασμένη εβδομάδα στα μάτια των ξένων ήταν ότι τα ομόλογα σκαρφάλωναν αδιαφορώντας πλήρως για τα εγχώρια δελτία ειδήσεων. Το ΧΑΑ, φαίνεται απ΄τον τζίρο, είναι εσωτερική μας υπόθεση. Κρατώ την μεγάλη εικόνα. Τα καλά βαριά περίπου ακούνητα-στις τζογοτράπεζες το μεροκάματο του τρόμου.

austin είπε...

Πωπωπω την λαμδα πως την πάνε..μετά από 1 ΑΜΚ, 2 ομολογιακά που μόνο οι τράπεζες και ο κυρ μήτσος κάλυψε.. την ξεπουλάνε με ομορφιά...

το μεγαλύτερο project της ελλάδος που θα δείχναμε και εικόνα μεταστροφής. Τρομάρα μας.

Καλά θυμάμαι που εγώ απορούσα γιατί οι μπουλντόζες μπήκαν μεν, αλλά ακούνητες ήταν δε...

austin είπε...

Το συστηματάκι ανόδου στο άνοιγμα και ξύλου μετά καλά κρατά.

Και έκλεισα και με χασούρα τα μισά σορτ...

Lorac είπε...

Η ενημέρωση είναι επιφανειακή, όπως είπα, υπάρχει σημαντική επιστημονική αρθρογραφία (με ελεύθερη πρόσβαση σε ορισμένες περιπτώσεις) για τα θέματα.

https://www.mikrometoxos.gr/anarotietai-kanenas-poios-chrimatodotei-toys-antifa/

όσον αφορά τα "γιουσουφάκια", νομίζω υπάρχουν μπόλικα εντός των τειχών με άγνωστες προθέσεις, που κινούνται ανέμεσα στην αμορφωσιά και στην σύμπλευση συμφερόντων με ένα εχθρικό, βίαιο απολίτιστο κτλ ισλαμοφασιστικό μόρφωμα.

austin είπε...

Νέο τοπικό χαμηλό για τον τραπεζικό.., και μάλιστα σε κλείσιμο.

Ή βλέπει η αγορά ότι δεν είναι απλά τα πράγματα παρά τις παρεμβάσεις ή μας κοροιδεύουν με false breakout.

Ελλάκτωρα όλο αγοράζουν και όλο στα ίδια επίπεδα είναι.