Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Σάββατο 22 Αυγούστου 2020

   ΣΆΒΒΑΤΟ..

με LIBERAL MARKETS 

Η LIBERAL MARKETS ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ...

και μέσα στο κατακαλόκαιρο, γίνεται ολοένα και καλύτερη. Στο αυριανό φύλλο που κυκλοφορεί μαζί με το Φιλελεύθερο μπορούμε να διαβάσουμε:

Το άρθρο του Μάνου Χατζηδάκη με τίτλο “Χρηματιστήριο Αθηνών, Quo Vadis?”, στο οποίο παρουσιάζει την εξέλιξη των βασικών μεγεθών του Ελληνικού Χρηματιστηρίου κατά την τελευταία 15ετία.

Τα άρθρα της Μαίρης Βενέτη για τον “Χρυσό Κανόνα”, και για τον κορωνοϊό που θα σφυροκοπά τις οικονομίες για καιρό. 

Την ανάλυση του Μιχάλη Μιχαηλίδη για την εξαγορά της Forthnet, την τεχνική ανάλυση της Motor Oil και μικρές αναφορές στην Ideal, στον ΟΤΕ, στον ΑΔΜΗΕ και στα ΕΛΠΕ.

Τις εξελίξεις στον πόλεμο, της Google Play και της App Store, απέναντι στις εταιρείες ψηφιακών παιχνιδιών, από τον Κωνσταντίνο Καρδιασμένο.

Τις διαγραμματικές αναλύσεις και τις τιμές κλειδιά, του Γενικού δείκτη του ΧΑ, του FTSE-25, του Τραπεζικού Δείκτη, του ΟΤΕ, του ΤΙΤΑΝ, των ΕΛΠΕ, του S&P και του DAX, από τον Ηλία Ζαχαράκη, ο οποίος επισημαίνει την αναγκαιότητα κατοχύρωσης των 663 μονάδων σε εβδομαδιαίο κλείσιμο.

Τις αναλύσεις του Σπύρου Αλεξόπουλου για το μέλλον της General Motors και τη στασιμότητα που επικρατεί στην αγορά πετρελαίου.

Το άρθρο του Νίκου Κωστόπουλου για τις “τρελές” αποδόσεις των κρυπτονομισμάτων μέσα στο καλοκαίρι.

Την ανάλυση του Ευάγγελου Κόντη, για την ανατροπή του νόμου του Νεύτωνα στα χρηματιστήρια.

Την ανάλυση του Κωνσταντίνου Μαριόλη, για το μηδενισμό του κόστους δανεισμού της Ελλάδας.  

Και τα άρθρα του Κωνσταντίνου Χαροκόπου, για την επιτάχυνση των τραπεζών στην ψηφιακή λεωφόρο και για το επιθετικό ψηφιακό τραπεζικό εγχείρημα της  Standard Chartered Βank μαζί με την Airtel στην Αφρικανική Ήπειρο.

147 σχόλια:

austin είπε...

Επέκταση της Navtex από τον Τουρκο.

Έχει πολύ ενδιαφέρον πως θα τελειώσει η καριέρα του ερντογαν, αλλά αναμφίβολα, θα τον αναφέρει ο ιστορικός ως μια από τις κυρίαρχες προσωπικοτητες των ημερών μας.

Νομίζω ότι κάτι τέτοιο τύποι έχουν κακό τελος βεβαια... αλλα αυτό θα το δούμε ποτε και αν θα γίνει.

ArTaXiA είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Βασίλης Πασπαλιάρης είπε...

ο Πόντιος είναι της σχολής think Big ως τα τώρα όντως η συγκηρία με Ντόναλτ και Βλάντι ήταν σχετικά καλή και έχει παρησφρύσει ώστε να θεωρείται από τους λουκανικάδες φίλους του ως μια υπολογίσιμη δύναμη με δυνατότητες για business.

Εμείς πολύ σωστά κάναμε αντιNavtex για αεροναυτικές ασκήσεις.

Ακούω κάτι δημοσιογράφους για τον αυτοέλεγχο που δείχνει ο Ελληνικός στρατός ...δεν τσιμπάνε κτλ αλλά με την συγκέντρωση που υπάρχει αν δεν κάνουν πίσω δεν θα έχουμε ατύχημα αλλά προδιαγεγραμμένο συμβάν και ο Σεπτέμβριος είναι μακριά.
Ο Στόλος πάει μήνα και που είναι επί ποδός και δεν θέλει να είναι κανείς ιδιαίτερα οξυδερκείς για να καταλάβει πως αυτό είναι παράγοντας που χαλαρώνει την αυτοσυγκράτηση γενικότερα.
Φαντάσου ότι είσαι σε ένα από τα πληρώματα αρόδο και παρακολουθείς, σχεδιάζεις και αντιδράς υπό πίεση.

Επίσης είμαι περίεργος αν οι Τούρκοι είχαν lockαρει το Γαλλικό πλοίο στην επιχείρηση Ειρήνη τότε τι κάνουν σε αυτή τη φάση που εννοήται κάνουμε και εμείς.

Απορώ που η Ελληνική Κυβέρνηση δεν κάνει χρήση της "συμπαράστασης" που λεκτικά έχουμε από τα Γερμανά ώστε να σταματήσουν να τους εφοδιάζουν με ανταλακτικά στρατιωτικό υλικό και ...νέα υποβρήχια!

austin είπε...

Art καλημέρα.

Δεν μπορώ ούτε θέλω να ασχοληθώ. Είπα να σταματήσει η κόντρα γιατί εδώ η αγορά έχει γίνει εξωφρενικά ρηχζή και δύσκολη και δεν χρειάζονται κοκορομαχίες.

Άλλωστε είδαμε τι και πως από α γραφόμενα.

ArTaXiA είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Βασίλης Πασπαλιάρης είπε...

Artaxia
αν το bid είναι 11,6 και το ask 11,58 τότε έχουμε ένα bid kai 4 ask αλλά επί του όγκου έχουμε 160 ask και 157 bid δηλαδή είναι επί του bid.

Αλλά πάλι και εγώ είμαι σε αυτούς που δεν έχουν τέτοια στοιχεία, εδώ δεν έχω live χαχα

Βασίλης Πασπαλιάρης είπε...

167

ArTaXiA είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Βασίλης Πασπαλιάρης είπε...

Με βάση τον όγκο φαίνεται για bid αλλά η διαφορά είναι μικρή

Δυστοιχώς δεν έχω live feed οπότε και ως τα τώρα δεν έχω ασχοληθεί πολύ με το day trading.

Λευτερης είπε...

Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα.

Frigoglass. Η σύμβαση του νέου ομολογιακού, που διέθεσε σε διεθνείς επενδυτές, στις 12 Φεβρουαρίου 2020, η εισηγμένη, περιορίζει τη δυνατότητά της να αντλήσει περαιτέρω δανεισμό, ενώ ενέχει όρους ως προς την καταβολή μερισμάτων, επαναγορά μετοχών και τη διενέργεια κάποιων επενδύσεων.

Εννοείται ότι προβλέπεται ενεργοποίηση καταγγελίας, εφόσον υπάρξει πώληση σημαντικών περιουσιακών στοιχείων ή απόφαση συγχώνευσης/ενοποίησης ή έστω σημαντικών συναλλαγών με συνδεδεμένα μέρη.
Κάθε μία από τις δεσμεύσεις υπόκειται σε ορισμένες σημαντικές εξαιρέσεις και προϋποθέσεις.

Οι ομολογίες έχουν προνομιακή εξασφάλιση επί ορισμένων περιουσιακών στοιχείων της Frigoglass και των εγγυητριών θυγατρικών της. Το δε επιτόκιο ανέρχεται στο 6,875%.

Βασίλης Πασπαλιάρης είπε...

Μπορεί να κάνω λάθος αλλά βλέπω ένα συγκινονούν δοχείο μεταξύ TENERG & GekTerna :).

Θέλουν την Gek να την κρατήσουν πάνω από 6 και την TENERG κάτω από 12 αλλά και πάλι δεν λέει τίποτα σαν παρατήρηση.

Τα Γεωστρατηγικά οι Κορονο-ιοί και τα οικονομικά δεν δίνουν πολλά περιθώρια για πάνω.

Βασίλης Πασπαλιάρης είπε...

Contrarian θα έβλεπα ΔΕΗ ΟΤΕ jumbo και ΕΕΕ πιθανά αλλά και πάλι ...δεν θα το έπαιζα.

austin είπε...

Αδιάφορη η προκλητικότητα του Τούρκου. Κουμάντο κάνει η Γερμανία και θα κάτσουμε στο τραπέζι. Λογικά τυπικού ζητήματος το navtex και antinavtex.

Μόνο αν πέσει κανάς πυροβολισμός πλέον θα πάει χοντρά κάτω.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Καλημερα σε ολους..
Εγω θελω να μου πειτε ποιο εινααι το καλυτερο σορτ που ερχεται.

Βασίλης Πασπαλιάρης είπε...

Όπως όλοι μας εγώ καταλαβαίνω ότι το δολάριο αναμένεται να κάνει κάποιο πληθωρισμό.
Από την άλλη για το Ευρώ δεν αναμένεται.
Επίσης έχεις και την απόδωση του ΧΑΑ στα χειρώτερα του κόσμους (αν όχι το χειρότερο).

Κανονικά όποιος είχε δόλάρια θα ήθελε να τα επενδύση σε ευρώ και ένα μικρό ποσοστό να το κάνει ελληνικές μετοχές (μόνο και μόνο το καλήτερο πέρσι με το χειρώτερο φέτος δίνει ψαλίδα κέρδους έστω και στο μισό).

Βλέπει κάποιος να μπαίνει τπτ στο ΧΑΑ?
Το γιατί είναι το ερώτημα.

hippy είπε...

Καλημέρα

λογικά όταν η τιμή πάει από το 11,58 στο 11,60 έχουμε αγορά από τους πωλητές, δλδ μάζεμα και τούμπαλιν. Ωστόσο για μένα (που παρακολουθώ τη συνεδρίαση live με κάποια διαλείμματα εννοείται) είναι ευκολότερο να προσέχω την κίνηση των μετοχών κατά τη δημοπρασία των 5.05-5.09 για να πιθανολογήσω ποιοι βασικοί μέτοχοι-market makers ενδιαφέρονται για τις μετοχές τους και "φροντίζουν" τις τιμές κλεισίματος. Η ΤΕΝΕΡΓΑ ανήκει σ΄αυτές.

hippy είπε...

Κύριε Βασίλη προσωπικά έχω παραιτηθεί απ΄την προσπάθεια σωστής μαντεψιάς στο forex. Το δολάριο είναι το παγκόσμιο νόμισμα οπότε θέλω να έχω μια θέση. Τα υπερατλαντικά χρηματιστήρια ορίζουν την κίνηση των αγορών κι αυτό δεν βλέπω ν΄αλλάζει στο ορατό από εμένα μέλλον. 'Οποια σημαντική νέα τεχνολογική-ιατρική-καταναλωτική ανακάλυψη εκεί θα ανθίσει ή θα εξαγορασθεί.

Ο μόνος λόγος που κάποιος επενδυτής (να το ξαναπώ επενδυτής) αξίζει να μπει στο ΧΑΑ είναι μερικές διεθνοποιημένες έντονα μερισματοφόρες εταιρείες (πχ ΜΥΤΙΛ) είτε οι σχετικά φθηνές εταιρείες υποδομών (ΟΛΠ, ΑΔΜΗΕ).

Το ότι τα συστημικά βαμπίρ δανείζονται με αρνητικά επιτόκια από την ΕΚΤ και παρ΄όλα αυτά έχουν μειώσει πάνω από 40% τις χορηγήσεις μου δείχνει δύο πράγματα. Μυωπικό τραπεζικό μάνατζμεντ και φόβος-έλλειψη εμπιστοσύνης στους επιχειρηματίες. Οπότε γιατί κάποιος να ρισκάρει επενδύοντας στα μαγαζιά τους? Για τον τζόγο υπάρχει και το στοίχημα. Μια χαρά πλήρωσε στα παιχνίδια της η Μπάγερν.

Βασίλης Πασπαλιάρης είπε...

Να δώσω και μια γρήγορη απάντηση πχ το "Ελληνικό" περιμένει τους δικαστές να γυρίσουν από τις διακόπές τους που ήθισται να είναι 2,5 μήνες και φέτος μόνο 1,5.
Εντάξει τώρα, φτιάξε τα δικαστήρια ( τώρα με κορονοιό πρέπει να έχουν ατομικά καθίσματα ) με σωστά συστήματα A/C (όχι split της πλάκας που δύσκολα συντηρούνται ).
Μια που λέμε για δικαστήρια είναι δυνατόν να μην έχουν προτυποποιήσει κάποια ελάχιστα κριτήρια για χώρους που λειτουργούν οι κρατικές υπηρεσίες?
Εντάξει είπαμε να μην πειράζουμε τις δεξαμενές των ψηφοφουλακίων αλλά να μην κάνουμε έστω τα ελάχιστα να είναι χαρούμενοι που έχουν δουλειά και εργάζονται σε κατάλληλους χώρους τι το λές αυτό.
Αλλά ξέχασα κάθε απορυθμισμένο περιβάλον ρυθμίζεται με τους γνωστούς τρόπους εργολαβίες επί εργολαβιών και σπατάλη με κάποιους του δημοσίου που τα χειρήζονται ως συλλέκτες ...γιατί τώρα να τα βάζουμε σε τάξη.

Το τριτοκοσμικό εφάμηλο των πρώην χωρών του ανατολικού μπλόκ είναι η ταξινόμησή μας και δεν δίνουμε έστω κάποια ελπίδα ότι θα ξεφύγουμε.

Τα δικαστήρια η κωδικοποίηση και η παραγωγή αποφάσεων σε σχέση με τον όγκο είναι ένα από τα κριτήρια που φαίνονται εύκολα.
Τα δύσκολα όλοι τα σπρώχνουν στον επόμενο...πάμε λέει έξω και ο εκάστοτε πρωθυπουργός ζητά επενδύσεις με διαδικασίες και υποδομές τριτοκοσμικές.

Δεν είναι θέμα αριστερών - δεξιών είναι το χρήμα και οι τσέπες ηλίθιε κατά το γνωστό απόφθευγμα λίγο παραλαγμένο στα δικά μας.

Βασίλης Πασπαλιάρης είπε...

Ηλία έχεις κάποιο δίκιο σχετικά με το ευρώ και όντως το θέμα της αξιοπιστίας του σε σύγκριση με το δολάριο θα έπρεπε να είναι πασιφανές αλλά...
Υστερα από τόσα χρόνια η αξιοπιστία του ευρώ Brexit - Italexit - Grexit - German Exit είναι ακόμα θολό.
Αλλά και πάλι σε σχέση με το δολάριο και τους κινδύνους του δεν παύει να αποτελεί ένα νόμισμα διασποράς κινδύνου.

austin είπε...

Νέα ιστορικά υψηλά στην Αμερική. Πολύ δυνατή άνοδος στην Γερμανία. Δήθεν βρέθηκε και θεραπεία μέσω πλάσματος μπα μπλα μπλα.

Δλδ τόσο καιρό ανέβαινε προεξοφλώντας την θεραπεία-εμβόλιο.

Αυτά ακόμα δεν έχουν βγει επίσημα και η γνώμη μου είναι ότι θα αργήσουν και συνεχίζει και ανεβαίνει. Δλδ διόρθωση πλέον δεν θα έρθει ΠΟΤΕ... Αυτό μας λέει η εικόνα.

Για να έρθει διόρθωση στο Αμέρικα έπρεπε να κλείσει όλος ο πλανήτης.

Κάτι δεν πάει καλα...

hippy είπε...

Για να έρθει διόρθωση στο Αμέρικα πρέπει να πάψει να e-τυπώνει χρήμα η Fed νομίζω είναι ορθότερο...και σίγουρα ευκολότερο για να εστιάσουμε για ενδείξεις αλλαγής της τάσης.

austin είπε...

Πάντως τέτοιο ράλλι δεν το περίμενα... Γίνεται της πόπης στον πλανήτη... και αυτό Αμερικα δεν σταματά.

austin είπε...

https://www.kathimerini.gr/1093018/gallery/epikairothta/ellada/ta-dilhmmata-kai-oi-astoxies-me-ton-io

Εδώ κάποιες πρώτες αντιδράσεις από τους φίλους... δεν γκρίνιαζαμε κάποιοι άνευ λόγου...

austin είπε...

https://www.capital.gr/o-dimitris-papakonstantinou-grafei/3476064/kati-den-paei-kala-prepei-na-diorthothei-i-poreia

Όπα και άλλο... Τι συνέβη δεν άντεξαν άλλο τα μέσα??? Αρταξία, αυτά για το αρχείο ως "αντιτιθέμενα άρθρα στην κυβέρνηση"

Μάριος είπε...

Ο/Η hippy είπε...
Κύριε Βασίλη προσωπικά έχω παραιτηθεί απ΄την προσπάθεια σωστής μαντεψιάς στο forex. Το δολάριο είναι το παγκόσμιο νόμισμα οπότε θέλω να έχω μια θέση. Τα υπερατλαντικά χρηματιστήρια ορίζουν την κίνηση των αγορών κι αυτό δεν βλέπω ν΄αλλάζει στο ορατό από εμένα μέλλον. 'Οποια σημαντική νέα τεχνολογική-ιατρική-καταναλωτική ανακάλυψη εκεί θα ανθίσει ή θα εξαγορασθεί.

Ο μόνος λόγος που κάποιος επενδυτής (να το ξαναπώ επενδυτής) αξίζει να μπει στο ΧΑΑ είναι μερικές διεθνοποιημένες έντονα μερισματοφόρες εταιρείες (πχ ΜΥΤΙΛ) είτε οι σχετικά φθηνές εταιρείες υποδομών (ΟΛΠ, ΑΔΜΗΕ).

Το ότι τα συστημικά βαμπίρ δανείζονται με αρνητικά επιτόκια από την ΕΚΤ και παρ΄όλα αυτά έχουν μειώσει πάνω από 40% τις χορηγήσεις μου δείχνει δύο πράγματα. Μυωπικό τραπεζικό μάνατζμεντ και φόβος-έλλειψη εμπιστοσύνης στους επιχειρηματίες. Οπότε γιατί κάποιος να ρισκάρει επενδύοντας στα μαγαζιά τους? Για τον τζόγο υπάρχει και το στοίχημα. Μια χαρά πλήρωσε στα παιχνίδια της η Μπάγερν.

-------------
σημεία των καιρών, κ. hippy, σημεία των καιρών, το ίδιο γίνεται σε όλο τον κόσμο, οι μμε δεν έχουν πρόσβαση σε φτηνή χρηματοδότηση πουθενά στον κόσμο πάντα σε σύγκριση και αντίθεση με τους γίγαντες και το ύψος των επιτοκίων που σε αυτούς παρέχεται... τα buybacks των μεγάλων είναι αποτέλεσμα αυτού όπως και ο s&p5 (faang) σε σύγκριση με τον s&p495 :)...

τα παραπάνω δε τα γράφω για να φανώ έξυπνος, αλλά για να βρω την ευκαιρία και να σας ρωτήσω και τους υπόλοιπους συνδαιτήμονες φυσικά, τι έχει πάθει το κακόμοιρο μας?? ή τελικά μόνο αν περνάνε οι συντάξεις από μέσα θα δει άνοδο? πέρα από τα γνωστά seasonal effects???

καλησπέρα, σας διαβάζω χρόνια, πρώτη φορά είπα να γράψω...

Βασίλης Πασπαλιάρης είπε...

Καράβι το φεγγάρι ..σαράντα κύματα (μικρά) με τζίρους 19 εκ.
Του κορονοιού η νύχτα μένει.
Ο τουργκούτ μας πίκρανε φαρμάκι
Τα μελιτζανιά δεν θα τα ξαναπάρω πιά.
Για αυτό και δεν θα ξανακάνω φυλακή με τον Καπετανάκι.

Βασίλης Πασπαλιάρης είπε...

άντες ρε Πέτρο πες κανα καλό μην τα περιμένεις όλα από τους άλλους :))

hippy είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
hippy είπε...

"Ο Μάριος είπε...

σημεία των καιρών, κ. hippy, σημεία των καιρών, το ίδιο γίνεται σε όλο τον κόσμο, οι μμε δεν έχουν πρόσβαση σε φτηνή χρηματοδότηση πουθενά στον κόσμο πάντα σε σύγκριση και αντίθεση με τους γίγαντες και το ύψος των επιτοκίων που σε αυτούς παρέχεται... τα buybacks των μεγάλων είναι αποτέλεσμα αυτού όπως και ο s&p5 (faang) σε σύγκριση με τον s&p495 :)"


Συμφωνώ κι επαυξάνω. Παρόμοια εικόνα και στην Ευρώπη....ο DAX -5% από τα απόλυτα υψηλά του ΦΕΒ/2020 ενώ η βιομηχανία σέρνεται...-37% η Bayer, -40% η Basf για να μην πούμε για τις αυτοκινητοβιομηχανίες. Ίδια εικόνα και σε Αγγλία, Γαλλία κλπ. Οπότε κατά τη γνώμη μου δεν πρέπει να μας λείπει (για τις ξένες αγορές) πληροφορική, φάρμακα για να΄χουμε κάποια χαρά στο χαρτοφυλάκιο...αφού εκεί πάει η αγορά εμείς γιατί να πάμε αλλού...all time classic. Ωστόσο προσωπικά δεν συμπαθώ και αποφεύγω τις μικρές κεφαλαιοποιήσεις...οι μεγάλες μου προσφέρουν ένα αίσθημα ασφάλειας.

austin είπε...

Γιούρια! Με γκαπ θα ανοίξει ο Γερμανός (και πλέο φαίνεται να ακυρώνει πανηγυρικά τον ωκω) με γκαπ θα ανοίξει και σήμερα ο Αμερικάνος.

Γενικά τέτοιο πάρτι με το φαλιρισμα εταιρειών να πηγαίνει σύννεφο δεν έχει ξαναυπάρξει..

την καλημερα μου

ArTaXiA είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
austin είπε...

Στο ελλάντα σα να αρχίζει πάλι να δουλεύει το συστηματάκι με το άνοιγμα πάνω και μετά κάτω. Βέβαια σφιχτά τα πράγματα εδώ που βρισκόμαστε...

ArTaXiA είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
austin είπε...

Άχαστο?? Ε μην το κάνομε και θεό!

Αυτή η υποτιθέμενη αναθεώση του MSCi πότε είνια?

austin είπε...

Άντε να αδειάσουν και την Ευρωβ.. έχουμε δήθεν την είσοδο της στον δείκτη (δλδ θα βάλουν την ευρωβ στον δείκτη όταν το χαα παραπάιει...? τι να πω μπορεί να πέφτω τοοοσο έξω) και την κρατάνε εκεί πάνω

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Αγορα ..κααι εντολη σε αναμονη σε εταιρια συμμετοχων.
Καλημερα σας.

austin είπε...

https://www.mononews.gr/oikonomia/thewiseman/i-sintonismeni-ipotimitiki-kerdoskopia-ston-mitilineo-ke-pii-kinigane-ton-alexandro-fourli

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Πλεον αναμενω το θετικο γυρισμα του ΓΔ για να πωληθει η εταιρια συμμετοχων με ικανο κερδος.

ArTaXiA είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
ArTaXiA είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
ArTaXiA είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Βασίλης Πασπαλιάρης είπε...

Που πας ρε Πέτρο, θα μας λείψουν οι εμμονές και η οπαδική σου διάθεση ...Ολυμπιακάρα.
Θα συμβούλευα εκεί σε κανα ουζερί να μην αρχίσεις τα του opinion maker θα γελάν και τα ψάρια.

ArTaXiA είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
austin είπε...

Κοίτα αντοχές η ευρωβ... Μόνο με πυροβολισμό θα πέσει δαύτη!

austin είπε...

Στα άλλα νέα, αναμένουμε την είδηση ότι πάμε για συνομιλίες με την ατζέντα του Τούρκου... Με κερδισμένο τον Τούρκο... και εμάς απλά να λέμε ευχαριστώ σε Γερμανία και όποιον άλλο εν τέλει σιγοντάρει την συμφωνία που ρίχνουν εμάς και όχι τους Τούρκους.

Στα άλλα, απορώ που αφήνει ο Μητσοτάκης τα στρατιωτικά μέσα ενημέρωσης να του πηγαίνουν κόντρα...

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

Επεστρεψα,σε κατ'οικον καραντινα.
Θα τελειωσουν οι καραντινες και εκει, κατα τις 10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ θα ερθουν κι αλλοι,
ΜΕΓΑΛΟΒΟΥΒΑΛΟΙ.
Τα νεα του Ομιλου(ενας ειναι ο ομιλος)τα μαθατε.Απο καλα σε καλυτερα.Ολοι βαλανε το χερακι τους,αλλα ο Προεδρος...ψυχη τε και σωματι.
Ακουω βεβαια και παραπονα.
ΑΓΑΠΗ ΜΟΝΟ θελω και κανεις, μα κανεις, δεν θα μεινει... παραπονουμενος.

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

Εγω σε κατ'οικον καραντινα κι ο φιλος ΑΡΤΑξιας επιμενει σε κατ'οικον ΚΑΡΑΝΙΚΑ.
Αχ ρε Τζο μυαλο δεν θα βαλεις ποτε.Ιδιο σε ξαναβρισκω.Απαραλλαχτον και ιδιον.Παρτο αλλιως λεβεντη μου,εχεις βρει σε ξερες και παρασυρεις πολλους στην ροτα σου.Απο σενα γλυτωνουν κατα τυχη οποιοι δεν ξερουν να κυβερνουν και ευτυχως τους πετανε γρηγορα οξω τα ...απονερα ρου.
Εσυ παιδι μου εχεις κοψει αζιμουθιο για...
Παρολα αυτα...σε αγαπαω πολυ και το ξερεις.

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

Και μην ξεχνατε και τουτο.
Πρωτα η ΓΕΚαρα πειστικοτατα (καλυτερο ΒΕΤΑ) και στην συνεχεια ολα τα αλλα.Με διαφορετικη σειρα ειναι φεικ ανοδος.
Η συνεχεια....επι της οθονης.

μπαρμπαλιας είπε...

καλωστον τσαμπη αποτας διακοπας.
σε ακουσα και κρατησα γεκ και μυτ
και σωθηκα ,γιατι ηθελα να τα τουμπαρω πληροφορικες ...τοσον καιρο

τα λεμε

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

Γεια σου βρε ΜΠΑΡΜΠΑ ...δυναμιτη.
Ετσι σε θελω...με κεφια και ...ΑΓΑΠΗ ΜΟΝΟ
χαχαχαχα

austin είπε...

"Πρόσεχε με το φουσκωτό, μην ξανοίγεσαι, είδες τι έπαθε το κοριτσάκι με τον Μονόκερω."

Και είχαμε και άλλα αν είδατε...

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Καλημερα σε ολους..
Παντου διαβαζω για τριπλασιασμο τραπεζων...μακαρι..
Η Γιουρομπανκ που πηρα στο 0.385 ξανατρακαρε στο 0.43..την κραταω.
Η εταιρια συμμετοχων ειναι ικανη να δωσει κατι καλο..
Γενικα εκτος απο καποιες μετοχες που εχουμε δεσμο...ειμαι εκτος..πολυ εκτος εδω και μηνες..ΑΛΛΑ..εχω την εντυπωση πως αυτη η συσωρευση θα σκασει πανω..αρκετα πανω ..πολυ πανω..οποτε τον νου μας.

Χασαμε και τον Αδωνη...
Καποια στιγμη τα λογια τα μεγαλα τελειωνουν..και πρεπει να ερθουν οι πραξεις..
Στην αγορα ολα μαυρα..μονο δανεικα..ρυθμισεις..επιστροφες..να δω ποιος θα τα πληρωσει..
Το οικονομικο επιτελειο δεν μπορεσε να διαχειριστει την κριση..λιγο και ανικανο..
Ο Αλεξης ψαχνει τα πατηματα του..οταν τα βρει θα επιστρεψει..
Ο Μητσοτακης δεν θα παει σε εκλογες λεει για να μην τον πουν αναξιοπιστο..βεβαια τα ποσοστα που εχει τωρα δεν θα τα ξαναδει ουτε στον υπνο του..λαθος και εδω...δηλαδη φθαρμενος οταν παει σε εκλογες θα κανει διπλες;Ναι καλα..ας αλλαξει συμβουλους λεω εγω.
Νομιζω πως η ευκαιρια που ειχε..χαθηκε και λογο κορονοϊου.
Ο Αλεξης τον περιμενει ηρεμος και σιωπηλος..ξερει οτι θα ειναι ξανα ο επομενος..οχι γιατι ειναι ικανος..αλλα γιατι δεν υπαρχει αλλος αυτη την στιγμη και γιατι ο κοσμος μεσα την απελπισια του θα ξαναπεισθει απο λογια παχια.
Καλη συνεδριαση.

austin είπε...

Οπλα... Πέρασα από Βύρωνα προχθες (έχει ένα κορυφαίο μαγαζί με χειροποίητες πίτες) που παλιά πούλαγα διάφορα σε διάφορα μαγαζιά.

Είδα πάνω από 5 να έχουν κλείσει... Έπαθα σοκ η αλήθεια είναι, μας περιμένει δύσκολος χειμώνας

Frances είπε...

Ποια πατήματα βρε οπλαρχηγέ, λίγος αποδεικνύεται και στην αντιπολίτευση και τρώει σφαλιάρες, όπως η χθεσινή. Τι παρών είμαστε σοβαροί; Ο μόνος λόγος που θα επιστρέψει αυτός ο τύπος θα είναι αν δεν παράξει έργο η σημερινή κυβέρνηση, οπότε ο κόσμος λόγω απελπισίας θα πάει να βρει τον Μωυσή στον Αλ6. Μακάρι να μπορούσε να βρει τα πατήματα για να ασκήσει κάποια πίεση και στην κυβέρνηση η οποία λόγω της διαφοράς που παρουσιάζεται έχει χαλαρώσει πολύ.

Καλημέρα και καλή σαιζόν σε όλους.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Αυτο γραφω φιλε Frances..
Οτι ο κοσμος θαα ξαναπαει στον αχρηστο για τον ιδιο λογο που πηγε και το 2015.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Austin...εκλεισαν γιατι δεν πηραν φραγκο οι μικροι.
Αυτοι που ελαβαν επιστρεπτεες και διαφορες παροχες τα εκαναν καταθεση και κοκτειλ..ξερεις γιατι;γιατι δεν τα ειχαν αναγκη.

hippy είπε...

Το γεγονός ότι αντί να κάνουμε κριτική στον πρωθυπουργό που καταπατάει (προσχηματικά) το σύνταγμα κάνουμε στο άλλο που το σέβεται ειλικρινά με ξεπερνάει.

ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΘΕ 4 ΧΡΟΝΙΑ. Όπως στην Αμερική. Εάν θέλουμε να είμαστε πολίτες και όχι υπήκοοι του κάθε πολιτικάντη κερδοσκόπου.

Θεέ μου στην άλλη ζωή κάνε με Γάλλο, Ιταλό, Αμερικάνο....στην Ελλάδα μόνο για διακοπές

hippy είπε...

Καλημέρα...

austin είπε...

Αχ Hippy πόσο συμφωνό... Το ρητό αλλού τρώς αλλου κοιμάσαι αλλού πίνεις αλλού πας και το δίνεις είναι το καταλληλότερο για την Ελλάδα.

Με κούρασε η ευρωβ... είναι η μόνη που κρατάνε όπως πριν κανα 20 ήμερο κράταγαν την πειραιώς. rotation στο κράτημα των τραπεζών κάνουν μου φαίνεται

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Ναι ...εκλογες καθε τεσσερα χρονια...αλλα...υπαρχει μια εκρεμοτητα...
Οι επομενες ειναι με απλη αναλογικη και αν δεν αλλαξει ο νομος θα εχουμε καθε μηνα εκλογες..
Γιαυτο επρεπε ο Μητσοτακης να τις ειχε κανει ηδη για να αλλαξει τον νομο..ουτε αυτο δεν ειναι ικανος να κανει.
Αν νομιζει πως καθε μερα θα εχει το 40% στο τσεπακι..ειναι γελασμενος..

hippy είπε...

Κάθε φορά υπάρχει και μια δικαιολογία για τους πολιτικάντηδες ΟΠΛΑ...όμως ο νόμος πρέπει να ακολουθείται ΠΑΝΤΑ όπως δίδαξε με το παράδειγμα του ο Σωκράτης και τον τιμούμε γι αυτό...δλδ τι στην Αμερική δεν υπάρχουν καλύτεροι ή χειρότεροι πρόεδροι, δεν υπάρχουν τάχα λόγοι πρόωρης ή αργότερης προσφυγής στις κάλπες? Είδαμε όμως το κράξιμο ΟΛΩΝ των πολιτών στον Τραμπ όταν έκανε την σχετική αναφορά του.

Εάν είναι σωστός και μάγκας ο Μητσοτάκης (εγώ αυτό πιστεύω) οφείλει να κάνει την σωστή διαχείριση στην τρικυμία κι ο σκεπτόμενος πολίτης θα τον επιβραβεύσει. Ο σκεπτόμενος, όχι ο κομματικός που θέλει την παράταξη του σταθερά στην εξουσία και για τον εαυτό του καρέκλα στο μαγειρείο.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Συμφωνω σε ολα οσα γραφεις.

austin είπε...

Από τον Μυτιλο λέει κάποιος έβγαινε και πιεζόταν μέχρι χθες (?)

Από την Μπελα βλέπουμε ότι κάτι αντίστοιχο συμβαίνει.

Η Γεκάρα κολλημένη, ο ΟΠΑΠ έκανε ένα τίναγμα. Ουσιαστικά ΟΤΕ, ΤΕΝΕΡΓΑ είναι τα ανθεκτικά (α και η ευρωβ)

hippy είπε...

Αν είναι κάθε που γκρινιάζουμε να προκαλούμε άνοδο τότε να το κάνουμε συνέχεια χε χε

austin είπε...

Δεν ξέρω γιατι ανεβαίνει το ΧΑΑ σήμερα...ίσως γιατί έκανε πίσω λίγο ακόμα ο Κυριάκος στις προκλήσεις? Ίσως γιατί όλοι θεωρούν ότι είνια θέατρο που θα τελειώσει αργά η γρήγορα.

Αυτό που μου κάνει περίεργο είναι γιατί ανεβαίνει μία μέρα πριν την επέκταση της Navtex που αύριο κιόλας επικυρώνεται η ΑΟΖ με την Αιγυπτο (σωστά δεν το λεω? Είναι τόση η πληροφόρηση που χάνεσαι)

Λευτερης είπε...

Οι επόμενες εκλογές θα γίνουν με απλή αναλογική. Για σχηματισμό Κυβερνήσεως πρέπει να συμμετάσχει υποχρεωτικά το πρώτο κόμμα, (που θα είναι η Ν Δ).
Η Ν Δ δεν θα συμμετάσχει οπότε πάμε σε δεύτερες εκλογές με το σύστημα που έχει ψηφίσει Η θα ψηφίσει ο Μητσοτάκης.
Τα δύσκολα είναι αν η Ν Δ δεν βγει πρώτο κόμμα, πράγμα πολύ δύσκολο.

Καλημέρα.

Λευτερης είπε...

Ο/Η hippy είπε.

Εάν είναι σωστός και μάγκας ο Μητσοτάκης (εγώ αυτό πιστεύω) οφείλει να κάνει την σωστή διαχείριση στην τρικυμία κι ο σκεπτόμενος πολίτης θα τον επιβραβεύσει. Ο σκεπτόμενος, όχι ο κομματικός που θέλει την παράταξη του σταθερά στην εξουσία και για τον εαυτό του καρέκλα στο μαγειρείο.

Ακριβώς έτσι, μπράβο Ηλία.

Λευτερης είπε...

ΚΕΚΡ Ο Σεπτέμβρης πλησιάζει για την απόφαση του Α.Π

Λευτερης είπε...

Αν δεν υπήρχε Covi19 Η χρονιά θα ήταν της ΙΝΤΚΑ

hippy είπε...


Ownership

The percentage of Americans who own stock, either directly or through retirement or mutual funds, is falling. It most recently stood at about 55%, according to an April Gallup poll, down from a high of 67% in 2002. Stock ownership is increasingly concentrated among a sliver of the population. The top 10% of Americans by wealth owned 87% of all stock outstanding in the first quarter, according to data from the Federal Reserve. That share has grown over the past decade, from 82.4% in 2009. The stock market has surged over that period, with the S&P 500 more than quadrupling from its low during the financial crisis in March 2009. - WSJ


Tο 10% των Αμερικανών έχει το 87% όλων των μετοχών μας ενημερώνει η Wall Street Journal. Το δε 1% κατέχει το 50%!!! Αν ευδοκιμούσαν κι εκεί οι συριζας και ψήφιζαν Παναγιώτη Λαφαζάνη θα τους έφερνε μια σεισάχθεια να τους τα κάνει όλα ίσωμα.

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

Γεια και χαρα λεβεντες μου.
Χαιρομαι που μεσα σε 3 περιπου μηνες ανακαλυπτω.
Ο austin μεγαλωσε αρκετα μπορω να πω.Αν με διαβαζει και προσεκτικοτερα πλεον θα γινει και με ευρω χαχαχα.Δωρα πολλα ...θα διδονται.
Ο hippy εγινε αρκετα σοφοτερος και διαβαστεροτερος και πλεον τον συμπαθω...τα μαλλα.
Ο ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ ιδιος αγαπημενος....γκρινιαρουλης αλλα υπεροχος,
Ο Μπαρμπας-συμπαθεστατος-. ευτυχως δεν εφαγε στραπατσο και θα ανταμοιφθει ...οπως του
αξιζει.
Ο Βασιλης πασπ.μμμμμμ.......
Ο αξιος ΑΝΔΡΕΑΣ χαθηκε....τον περιμενω πως και πως να τον διαβαζω.
Ο Μιχαλης σοβαροτατος επαγγελματιας,αριστος αρχηγος.
Ο Λευτερης επαξια παιρνει το χρισμα του υπαρχηγου.
Ο Frances θα μαθει,εχει θεληση.
Και ο ΑΡΤΑΞΙΑΣ θολωμενος ακομη(τον αραπη κι αν τον πλενεις ...)χρειαζονται παντοτε τετοιες αποψεις για να βλεπουμε την... διαφορα.
Ομως σας λεω ...τουτο.
ΑΓΑΠΗ ΜΟΝΟ χαχαχα

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Έλειψα κάποιες μέρες τον Αύγουστο και το μεγαλύτερο δώρο πού έκανα στον εαυτό μου ήταν πως δεν έβλεπα ειδήσεις. ..Μόνο την συνεδρίαση έβλεπα κάθε μέρα. ..σήμερα λοιπόν είπα να δω τι συμβαίνει γύρω μας. ..
Και τι άκουσα...άκουσα ότι ο Τούρκος βρήκε αέριο. ..ο Έλληνας να μεγαλώνει την Ελλάδα(12μιλια). ..ο Τσιπρας και ο Κουτσουμπας να μιλάνε για πατρίδα και άλλα τέτοια ωραία. ...Το συμπέρασμα μου μετά από αυτά ένα και μόνο ένα. .ΈΡΧΕΤΑΙ ΠΕΙΝΑ...τις κουταμαρες που ταΐζουν τους Τούρκους. ..τις σερβίρουν και σε εμάς.
Έτσι μου έρχεται να πάω στο γυναικοχωρι (Αυστραλία )αλλά και εκεί θερίζει ο ιός.

austin είπε...

Ίσως και να είναι το επόμενο τριήμερο το πιο κρίσιμο...

Κύρωση της συμφωνίας, λήξη της Navtex, απειλές εκατέρωθεν και στο βάθος τραπέζι με ρηγμένους ΜΟΝΟ εμάς.

Ο τζόγος είναι με ποιο τρόπο θα οδηγηθούμε στο τραπέζι.

**** επειδή θέλω να είμαι πολύ δίκαιος (όσο μπορώ), την εποχή που ο Τσίπρας έκανε την ντίλια των μεγάλων δυνάμεων για τα Σκόπια ΒΓΑΙΝΑΜΕ όλοι (πλην του Hippy του Αρταξία (αν δεν κάνω λάθος) και κανενός ακόμα που ξεχνώ) και κράζαμε για το πόσο λίγος είναι και ότι τα δωσε όλα.

Να δούμε εδώ που θα δώσουμε φαινομενικά πιο πολλά πράγματα (φαινομενικά, γιατί σιγά μην είναι δικά μας τα κοιτάσματα εξ αρχής, αλλά μεγάλη κουβέντα αυτή) να δούμε ποιος θα βγει και τι θα πει. χαχα

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Austin..εμένα δεν με χαλάει καθόλου αν υπάρχει πλούτος και μπορούμε να τα μειραστουμε με τους Τουρκους..

hippy είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
hippy είπε...

Νομοτελειακά τον πλούτο (εάν υπάρχει) θα τον μοιράσουμε με τον Τούρκο (και τον Ισραηλινό, τον Κύπριο, τον Αιγύπτιο κλπ).

Η Βόρεια Μακεδονία ήταν επίσης μονόδρομος και σημαντική κίνηση του Τσίπρα που πήρε το κόστος κι έφραξε τον βαλκανικό δίαυλο του Ερντογάν.

Αλλά ποιος μπορεί να πει την αλήθεια στην χώρα των Μπαρουφάκηδων και των Μπεεελόπουλων...την αλήθεια που έχει τραγουδήσει εδώ και χρόνια ο Σαββόπουλος...σε μια γραμμή τα λέει όλα

"φταίνε τα τραγούδια του, φταίει κι ο λυράρης μα φταίει κι ο ίδιος του ο λαός γιατί ΄ναι μαραζιάρης"

https://www.youtube.com/watch?v=7rYSqKA2qDs

(εννοείται ότι δεν εξαιρώ τη μούρη μου απ΄αυτόν τον λαό)

austin είπε...

Hippy μόνο έναν προβληματισμό έχω ως κύριο στο μυαλό μου για τα σκόπια... ότι μπορούν να λένε τα προιοντα τους Μακεδονικά, ενώ άλλο έιναι το γεωργικό προιόν της Μακεδονίας και άλλο των Σκοπίων... Αν αυτό το πράγμα είχαν φροντίσει να προστατευθεί, τότε δεν θα ήταν και τόοοσο σοβαρό το ζήτημα.

(έχουμε τύπου Φέτα, έχουμε τύπου Καλαμών από άλλες χώρες και επειδή τα δικά μας είναι τοπ προιοντα αλλά και για άλλους λόγους πιο ακριβά, ο κόσμος που δεν ξέρει να τρώει εν γένει, βρίσκοντας ένα "ελληνικό" ή τύπου ελληνικό προιόν σε καλύτερη τιμή το προτιμά)

Κατά τα άλλα, ο πλούτος θα μοιραστεί και εγώ είμαι σύμφωνος, γιατί πολύ απλά είναι αφελές να πιστεύουμε το αντίθετο (για όλους τους λόγους).

Το θέμα είνια, ότι όταν έκανες καραγκιοζιλίκια ως αντιπολιτευση στον Τσίπρα και ξεκίναγες να κράζεις για την Αγία Σοφία, τη Βορεια Μακεδονια κτλ κτλ κτλ, πως θα περάσεις το μοίρασμα στο πόπολο????

Έτσι λοιπόν για να κάτσει στο τραπέζι και να το παίζουμε και καμπόσοι, διαλύεις την πενιχρή τουριστική περίοδο στο Καστελόριζο κοκ...

μπαρμπαλιας είπε...

συνεδριαση "ξεφορτωματος"(βλ.ΙΝΤΚΑ ,τραπεζες κλπ)προς οφελος αλογομουρηδων.αυτη η μαλακια ΕΚ δε μπορει να τσεκαρει κωδικους;
τινα πεις;εκμεταλευση και του κουλουροπωλη που τον αβαντσαρουν οι γερμανοι

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

Μπαρμπα εχεις δικιο.
Πρεπει να βγει η Ε.Κ. και να μας πει,ποιοι ειναι αυτοι που πουλανε ,πριν πουλησουμε εμεις.Ποιοι ειναι αυτοι που δεν μας αφηνουν να κερδοσκοπησουμε.
Αλλα τι να πεις.Δεν υπαρχει κρατος,δεν υπαρχει τιποτε σ'αυτη τη χωρα.Και η κυβερνηση παιζει το παιγνιδι τους.Ακους να κερδιζουν αυτοι και μεις ...τιποτε.
Αισχος!!!!
χαχαχαχα.Γελιο που μας βγαζει η αγανακτηση.
Κι ας σε εχω καταταξει στους...γατους-πεταλατους.

μπαρμπαλιας είπε...

μετα το 1.20...θα κερδοσκοπισω

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

Εν τω μεταξυ......αρκετοι κερδιζουν και με αυτο το χαα!!!
Μπα,τιποτε λαμογια, τιποτε κλεφτες,τιποτε απατεωνες θα ειναι!!!!
Ο καλος ο λογος ξεχειλιζει...
Κανεις δεν θα βρεθει να πει.Μηπως ειμαστε και λιγακι μαλακες εμεις???Μπα δεν νομιζω.
Και πανω που το σκεφτηκα.Μαλλον εκεινος ο Δ.Ν. φταιει για ολα.
Και ξεμπερδεψα ...................αφου πρωτα απ'ολα αθωωσα τον εαυτο μου.
Η και ο ΑΡΤΑΞΙΑΣ μπορει να φταιει,ο Πετρος Βλασσος ....και αρκετοι αλλοι.

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

Μπαρμπα 4.36 μμ.
Να δεις που τοτε, καποιοι θα ζητανε την Ε.Κ. .που τους τα ...φορτωσε ο ΜΠΑΡΜΠΑΣ χαχαχαχα

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

Της στραβης ψ.λης,οι τριχες της φταινε.
Αντε καλο απογευμα και υγιαινετε!!!!!!!!!

μπαρμπαλιας είπε...

ο ΔουΝους πομπαρει κατα το δοκουν
με σιμαδεμενη τραπουλα....

οι εκτος ,μπορουν να παρουν και Βακακι με εννεα φτωτικες σημερα

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

Αν ηταν ετσι ΜΠΑΡΜΠΑ μου θα ηταν δισεκατομ.αλλα εξ οσων ξερω μαλλον μεροκαματιαρης ειναι.
Ετσι απλα.

Βασίλης Πασπαλιάρης είπε...

Δεν είναι κακο, φαντάζομαι είναι χαρουμενοι όπως εμείς που ξεπέρασες τις έμονες σου :)

ArTaXiA είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Εγω που εχω πλακωθει και πινω χυμους και γιαουρτια...και πινω και ντεκαφεινεδες εχω προβλημα;η μονο νερο;
Απορια οπλαρχηγου.
Κατα τα λοιπα...μου αρεσε πολυ η τοποθετηση Παφιλη στην βουλη...
Ξερω..ξερω..θα το ψαξω...

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Υ.Γ.
Προς Κυριον Μιχαλη...
Ξερω περνατε καλα εκει στην νοτια Ελλας..
Ανοιξτε ομως και μια νεα ενοτητα...χαθηκαμε εδω μεσα..
Οχι ολο Μοχιτο στον Μυλο..εχουμε και μια στηλη εδω..
Χαχαχα..φιλια .

ArTaXiA είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
ArTaXiA είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Βασίλης Πασπαλιάρης είπε...

Καλά τα λέμε ...αλλά έχει φύγει το μέτρο.
Ασχολούμαστε με τα ψυχολογικά μας περισότερο από το ΧΑΑ.
Παρά που η ενασχόληση μονο με το ΧΑΑ δίνει ένα ψυχολογικό αποτύπωμα, προτείνω να φύγουμε κάποια στιγμή από αυτό και να πάμε στο κυρίως θέμα που είναι πληροφορίες και σκέψεις για ΧΑΑ οικονομία άντες και πολιτική ώστε να μειώνουμε τις χασούρες μας μάθουμε τπτ και βγεί κάτι στο τέλος.

Για κανένα δεν έχει νόημα το ποιος είναι καλύτερος από ποιόν.
Όποιος έχει τέτοιες ανάγκες ας πάει στο fb και να βγάζει selfie με τα φαγητα τις γκόμενες τα μέρη και ότι άλλο θέλει.

Το μη μιλάς εσυ γιατί εγω έχω χαρτοφυλάκιο χχχχχχχχχ ή εγώ πήρα εκεί τόσα κομάτια και έβγαλα τόσα σε χ διάστημα δεν ενδειαφέρει όσο η σκέψη.
Ευτυχώς υπάρχουν αρκετοί που έχουν εμπειρία, επίπεδο και παιδεία και δίνουν μια εικόνα παραπάνω που βοηθά όλους.

Οπότε οι εξυπνάδες τα μονολεκτικά επιχειρήματα και οι ειρωνείες που είναι για παιδιά δημοτικού καλό θα ήταν να σταματήσουν γιατί όπως πολλοί έχουν προειπεί εδώ,....είναι ΒΑΡΕΤΑ και ΑΣΧΕΤΑ.

Βασίλης Πασπαλιάρης είπε...

Τώρα όσο αφορά το ΧΑΑ εύχωμε να βγώ λάθος αλλά το momentum οικονομίας και γεωστρατηγικών δεν ευνοει το κλίμα και το γύρισμα του προς το παρόν.

Μετά από τέτοια πτώση θα πρέπει να αρχίσει ο τζίρος να ανεβαίνει - εγώ θα περίμενα να είχε ήδη ανέβει, ώστε να έχουμε δεδηλωμένη την πίστη των επενδυτών για το άμεσο μέλον.
Το μαρτύριο του σταγονόμετρου με ανοιχτά αρνητικά θέματα προιδεάζει για πτώση τουλάχιστον βραχυπρόθεσμα. ΄

Εκτώς και αν βγεί καμια ανατρέπτική είδηση για κάποιους κλάδους.

austin είπε...

Θυμάστε που έλεγα για το σορτ στην Μπελα...? Έλεγα μην το παρακάνω, σοβαρή εταρεία, αλλά την έχουν πάει ασάλιωτη.

Δλδ μόνο την ευρωβ κρατάνε πλέον??? έλεος. χαχα

hippy είπε...

Κατά τη γνώμη μου είναι η Grivalia που κάνει τη διαφορά στην Eurobank (εγώ ευτυχώς την έδωσα πριν την συγχώνευση).

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

Βασιλη Πασπ.
Ανεβηκες στην εκτιμηση μου!!!
Peter Vlaso
Δωσε προσωρινα...τελος.Αυτη η κοντρα, τον στεναχωρει,τον εκνευριζει αλλα επειδη εξακολουθει να ειναι, στην επικαιροτητα με την κοντρα ...τον θρεφει!!!
ΑΡΤΑΞΙΑ,διακοπες δεν πηγες???.Παλι δεν εχεις μπικικινια.Μια ζωη μιζερο σε θυμαμαι.Μονο μια εποχη που νομιζες οτι,ειχες λεφτα μεγαλοπιαστηκες και εκανες τον ...γκαμαο.Αλλαξε το το νουμερο και αντι να μας διασκεδαζεις ολους εμας, που σε ξερουμε,θα διαπιστωσεις οτι.κατα βαθος, σε αγαπαμε ΟΛΟΙ.
ΑΓΑΠΗ ΜΟΝΟ φιλαρακο μου και φροντισε να τα βρισκεις πρωτα με τον εαυτο σου ,για να καταφερεις να τα βρεις ΚΑΙ με τους αλλους.ΟΛΟΙ, ειμαστε προθυμοι να σε βοηθησουμε, με οποιο τροπο μας υποδειξεις εσυ.Και πρωτος απ'ολους εγω.

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

austin 2.32 μμ
Αφου παρα πολλες φορες το βλεπεις γιατι δεν το παιζεις.???

ArTaXiA είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

Δεν σας ταλεγα οτι,ειναι καλο παλληκαρι!!!
Οκ.ΑΡΤΑΞΙΑ φιλε μου θα ασχολουμε γραφοντας μονο καλα λογια για παρτι σου,για να μην μενουμε και βουβοι εδω μεσα,
ΑΓΑΠΗ ΜΟΝΟ,χωρις προκλησεις.!!!!!!!!!

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
ArTaXiA είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

Ο,τι πεις φιλε μου.
Δεν ειμαι φωστηρας,δεν γνωριζω και πολλα χρηματιστηριακως και σιγουρα δεν εχω την απαιτουμενη, χρηματοοικονομικη αντιληψη.
ΑΠΛΑ,τα κουτσοκαταφερνω.
Ισως(χωρις ιχνος ειρωνειας) επειδη,σε διαβαζω μετα προσοχης, ΕΣΕΝΑ και αρκετους αλλους εγκριτους,συμβουλους και συμβουλατορες.
ΑΓΑΠΗ ΜΟΝΟ.

hippy είπε...

Εμπρός στο δρόμο που χάραξε ο Μιχάλης? Της αποχής εννοώ.

Φίλε καλλιτέχνη ξέρεις ότι έχεις την εκτίμηση μου κι αυτό δεν υπάρχει περίπτωση ν΄αλλάξει. Παύλα, τελεία. Αν δεν επιστρέψει ο οικοδεσπότης με γόμα για τους δικαστές και τους κατα φαντασίαν γκουρούδες δεν έχει νόημα η συμμετοχή. Η δική μου τουλάχιστον.

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

Λαδι στη φωτια...ο ΑΜΠΕΛΟΦΙΛΟΣΟΦΟΣ!!!!!!!!!!!!!
Παυλα και τελεια.Κοιταζοντας τον καθρεφτη,γραφουμε λεμε,λεμε γραφουμε.Χειροκροτατε με βρε!!!!!!Θα ικανοποιηθω, τα μαλλα και θα κοιμηθω ησυχα.Και μετα θα ξυπνησω και θα ξαναγραφω ...μεχρι να ξανακοιμηθω.Ειμαι ο πρωτος και μετα απο μενα...κανεις.

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

Κοιτατε αν δεν με πιστευετε το Νικνειμ και τη φωτο.Απο τα νιατα μου επαναστατης ΑΜΠΕΛΟΦΙΛΟΣΟΦΟΣ.Μετα με παρεσυρε η κονομα, αλλα μου εμεινε το κουσουρι, του ΑΜΠΕΛΟΦΙΛΟΣΟΦΟΥ.Βρε ουστ.

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

Ετυμολογια.
ΑΜΠΕΛΟΦΙΛΟΣΟΦΩ
Λαω παπαριες με στομφο!!!!!

Σοφια είπε...

,@ Τσαμπης

Τι πίνεις...?

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

Σοφια είπε...
Παλιο και εξυπνο.Μ'αρεσεις οποιος και να εισαι.

Σοφια είπε...

Το νου σου τον έχεις εδώ..απάντησες γρήγορα...είδες πόσο δίκιο έχει ο Artaxia ?

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

ΕΧΩ...ρεπο σημερα!!!!!!!ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ!!!!!!!Δεν με διαβασες προχθες????

Σοφια είπε...

Καληνύχτα....

Λευτερης είπε...

Ο υφυπουργός κ. Μάνος Κόνσολας επεσήμανε ότι φέτος το καλοκαίρι συμπεριλαμβανομένου και του Αυγούστου έχουν έρθει 2,6 εκατ. επισκέπτες. Τα έσοδα, σύμφωνα με τον ίδιο, οριοθετούνται στα 3,5 δισ. ευρώ.

Καλημέρα σε όλους

Λευτερης είπε...

Την Πρωτοχρονιά του 2021 θα αποκαλυφθεί το σχέδιο προτάσεων που θα αποστείλει η Ελλάδα στην Ε.Ε. για να δεσμεύσει πόρους από τα 32 δισ. του Ταμείου Ανάκαμψης και τα 40 δισ. του νέου ΕΣΠΑ. Το Εθνικό Σχέδιο Μεταρρυθμίσεων υπό μορφή προσχεδίου αναμένεται να υποβληθεί το φθινόπωρο στην Κομισιόν, μετά τις 15 Οκτωβρίου, ενώ στην πλήρη μορφή του θα αποκαλυφθεί μετά την 1η Ιανουαρίου 2021, οπότε και έχει τεθεί το σχετικό ορόσημο από την Ε.Ε. Bunker

Λευτερης είπε...

Σε έλλειµµα ύψους 7.463 εκατ. ευρώ διαµορφώθηκε το πρωτογενές αποτέλεσµα για
την περίοδο του Ιανουαρίου - Ιουλίου 2020.

Λευτερης είπε...

https://www.capital.gr/analusi/3476284/agoraste-metoxes-pou-den-einai-trendy

Λευτερης είπε...

Η στασιμότητα σκοτώνει τους επενδυτές

https://www.liberal.gr/apopsi/i-stasimotita-skotonei-tous-ependutes/319547

austin είπε...

Την καλημέρα μου. Πάλι με τρώει το χεράκι μου στο Σορτ... Λέω λίιιγο ακόμα να περιμένω

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Αustin κατσε στα αυγα σου...

austin είπε...

Για να μην ξεχνιόμαστε... Στον 1 γεμάτο χρόνο Μητσοτάκη, το ΧΑΑ επί ημερών του έχει κάνει μόνο πτώση και στασιμότητα.

Αυτό για το αρχείο μας και για να μην μπερδευόμαστε ότι η κυβέρνηση αλλάζει την οικονομία. Άλλος την αλλάζει...

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Μηπως ειδατε τον Αδωνη;
Βεβαια οταν αρχισα να τον κραζω..πριν μηνες μου τον παρουσιαζατε ως τον εκφραστη της αναπτυξης..τωρα που τον κλαδεψε ο Μητσοτακης ειναι αφαντος..
Να το ξαναπω λοιπων..Σταικουρας- Αδωνης ..η ταφοπλακα της οικονομιας.ασχετοι και λιγοι.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Βέβαια. ..έρχεται ο άλλος τώρα και σου λεει...μα οι σύριζα ιοί ήταν άχρηστοι. .μα φυσικά και ήταν και είναι. .αλλά αν το μέλλον της πατρίδας μας τελειώνει σε κάποιους σύριζα ιούς και σε αδωνιδοσταικουρες χαθηκαμε κύριοι. .
Και ερωτώ...δεν υπάρχουν 5 άνθρωποι της αγοράς να μπούνε μπροστά και με ένα σχέδιο να βγάλουν την χώρα από το τέλμα?
Αυτό το οικονομικό επιτελείο μας είπε τον Μάρτιο. ..αναβολή πληρωμών για Αύγουστο. Και τώρα περιμένουν να πάει ο άλλος να πληρώσει με κλειστές επιχειρήσεις. .με μηδέν τζιρο...τόσο μπροστά έβλεπαν...και βλέπουν. ..
Τόσο άχρηστοι. ..

THE REBEL είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
THE REBEL είπε...

Καλημέρα σας .. η αγορά αποπειράται για μια ακόμη φορά την αντιστροφή μετά απο τόσο καιρό να μαζεύει κάτι μπορεί να γίνει τον καλό μήνα Σεπτέμβρη αφού ο Αυγουστος μας αφήνει σχεδόν στα ίδια επίπεδα( +30 μον σε σχέση με τον Ιούλη)..

austin είπε...

Οπλα μου, ο Άδωνις (που δεν συσκρινόταν θεωρητικά με τους συριζαίους) έλεγε ότι τα funds έχουν στα μοντέλα τους στάθμιση (και μάλιστα υψηλή) για το ποια χώρα διαχειρίστηκε καλύτερα τον ιό.

Βεβαίως για την ώρα δεν βλέπουμε στην πράξη τίποτα τέτοιο να ισχύει.

Επίσης τώρα που με τους τουρίστες δεν το διαχειριστήκαμε καλά, μάλλον θα πέσουμε στην κατάταξη.

Βεβαίως η λύση είναι να βάλουν τα παιδιά μάσκες στο σχολείο, όταν με 10 κρούσαμτα είχαμε κλείσει τα σχολεία.

Συμβουλές, αποφάσεις, γνώμες αλά καρτ βλέπω εγώ. Και ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται ένας άνθρωπος με μάσκα κολλητά με ένα άλλον άνθρωπο με μάσκα για 2-3-5 και ώρες να κάθονται σε ένα αεροπλάνο και όλα να είναι καλά, αλλά ένας άνθρωπος στο κομμωτήριο με μάσκα να πρέπει να είναι μακριά από έναν άλλον άνθρωπο με μάσκα και να σου τρώει και 2-3-5 καρέκλες εργασίας στο κομμωτήριο, για 1 ώρα το πολύ που θα κάτσει μέσα στο κομμωτήριο.

Αλά καρτ αποφάσεις και αλα καρτ επιπτώσεις του ιού.

austin είπε...

Στα άλλα νέα, ο Μωυσής για κάποιο λόγο τα κατάφερε καλά στο 1ο κύμα του ιού αλλά όχι τόσο καλά στο 1,5 κύμα του ιού.

Τώρα προετοιμάζεται για το 2ο κύμα του ιού, να το διαχειριστεί καλά, έτσι ώστε να πάμε σιγά σιγά για τον εμβόλιο, που κλείσαμε και εμείς συμφωνία, αλλά ακόμα δεν είναι η 3η φάση εγκυρη... και η εταιρεία λέει δεν θα ευθύνεται για τις παρενέργειες.

Επειδή όμως έχουμε και πολλούς ψεκασμένους που πιστευουν τσιπάκια ότι δεν υπάρχει ο ιός και όλα αυτά τα χαζά... Θέλει προσοχή και στις δύο πλευρές.

Αν κοιτάξουμε το ύφος των media κυρίως αλλά και της κοινής γνώμης στα χρόνια του Συριζα και στον 1 χρόνο του Μητσοτάκη είναι μία "υπερβολή" στις θέσεις που πέρνωνται.

τότε για όλα έφταιγε ο Τσίπρας (μαζί και εγώ σε αυτό) τώρα όλα τα κάνει καλά ο Μητσοτάκης.

Η προπαγάνδα σε όλο το μεγαλείο με κοινή ουσία τότε και τώρα

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

Κι αφου τα πηγαμε τοσο καλα με τα χρηματιστηριακα πεπραγμενα(τι Γουορεν Μπαφετ και πρασινα αλογα)Εγω τα ξερω καλυτερα.!!!
Πιασαμε τον κορωνοιο που ειναι και το αντικειμενο διατριβης μας(τι Τσιορδας και πρασινα αλογα)Εγω τα ξερω καλυτερα.!!!
Καποιοα στιγμη ανακαλυψαμε και το ταλεντο μας στην διπλωματια(τι Δενδιας και λοιποι διπλωματικοι του ΥΠΕΞ)Στο στοιχειο μου τωρα.Σε τα μας.Εγω τα ξερω καλυτερα.!!!
Στα οικονομικα δεν το συζηταω.Τα παιζω στα δαχτυλα.(Τι Σταικουρας,σοφος Πισσαριδης,Αλεξ Πατελης κλπ.)Ποιοι ειναι αυτοι?Πουθεναδες.Εγω τα ξερω καλυτερα.!!!
Ευτυχως που προς το παρον δεν εχουμε πολεμο να σας δειξω και τις στρατιωτικες μου γνωσεις.Γιατι ,οπως καταλαβατε και εκει. Εγω τα ξερω καλυτερα.!!!
Και δεν σας μιλαω, για τις φωτιες ,τον καιρο τους σεισμους.Εκει Εγω δεν παιζομαι σας λεω!!!
Βρε καντε με εμενα μια βδομαδα Πρωθυπουργο και θα δειτε.Που βαζετε και μας κυβερνουν,τσιρακια,λουμπινες, αχρηστοι,τενεκεδες κλπ....

Μαστορα βαλε μου ενα κατρουτσο κρασι!!!!!!!!Αργεις και εχω ρεντα, διακυβερνησης.Τζαμπα τα πηρα τοσα πτυχια!!!!!!!!!

austin είπε...

Δεν πιάνω τίποτα φίλτατε... απλά κρίνω την προπαγάνδα.

Αλλά εσύ τα βλέπεις όπως θες!

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

Δεν τα γραφω, για σενα μονο, φιλε μου Γιωργο.
Ολοι,σ'αυτο το κειμενακι, αναγνωριζουμε ...τον εαυτο μας.!!!!!

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Φιλε Τσαμπης..
Μην σου κανει εντυπωση οτι πολλοι απο εμας μπορει να ειμαστε ικανοτεροι των ηλιθιων...
Προσωπικα θα εβαζα και στοιχημα οτι ειμαστε.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Δηλαδη υπαρχει αμφιβολια για το ποιος ειναι ικανοτερος...ενας εργατης σε σκουπιδια..η ο Γιωργακης γαπ;αν δεν κανω λαθος..μονο Αγγλικα γνωριζε..υποχρεωτικα.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Και μιας και ανεφερα το ονομα ΓΑΠ..να υπεθυμισω πως οτι τραβαμε τωρα και θα τραβηξουν και τα εγγονια μας ειναι αποτελεσμα του ολετηρα Ανδρεα Π.που αυτος και μονο αυτος ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΜΑΣ.

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

ΟΠΛΑ
Εσενα σε παω με χιλια !!!
Θελω την αποψη σου για το ΧΑΑ μας ,προκειμενου να κερδοσκοπησουμε.Η δικη σου αποψη, βαραινει πολυ, στην δικη μου ζυγαρια.
Τα υπολοιπα θα βρουμε χρονο.
Αχρηστε ΥΠΕΧΩΔΕ,by the way xaxaxaxa
Για να μην ξεχνιομαστε.χαχαχα

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Κοιτα..αν μιλησουμε καθαρα οικονομικα επρεπε ηδη να ειμαστε400 μοναδες και παρακατω.
Αλλα οπως ειπες πρεπει να κερδοσκοπησουμε και πλεον οι ελεφαντες δεν μπορουν να βγαλουν απο την μυγα ξυγκι..θα βγαλουν απο τον ταυρο στεκια Τ.Μπον..Αργεντινικα .
Εχω την εντυπωση πως παμε στον νεο μεγαλο ανοδικο κυκλο.

austin είπε...

Ορίστε... Δεύτερη φορά που μίλησε η Μερκελ και το ΧΑΑ ανεβαίνει.

Εγώ να τα βλέπω που γκρίνιαζα για τους Γερμανούς ότι είναι κατά μας.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Εσυ κοιτα να αφησεις τα σορτ.
Θυμασαι που στο 0.5 της Αλφα εβλεπες υποδιπλασιασμο.

μπαρμπαλιας είπε...

...ανοδικο κυκλο με αρχηγο τοΓκοτση...sri το Σταικουρα.
συμπαθεστατος αλλα ολιγον ολιγος

Τσαμπηηηη ΓΕΚ και ξερο ψωλι...απορω με τους πουστηδες και την υπομονη τους

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

ΟΠΛΑ
Συμφωνω με τις αποψεις σου.
ΜΠΑΡΜΠΑ
Η συνεχεια... επι της οθονης.Να βαλεις στη ζυγαρια, εκτος των ...πουστηδων και τον αχρηστο ΥΠΕΧΩΔΕ κι αν δεις, καμμια μπουλντοζα στο δρομο ...γραψε μου.
Παντως, σε ενα αβεβαιο περιβαλλον ,η ΓΕΚ εξακολουθει να ειναι σε βεβαιο δρομο!!!!

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

Και ειμαι και σε ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ,μεχρι την Τριτη λογω ...κορωνοιου.!!!!!!!!!
χαχαχα.Για λογους ,ξεσαλωματος το καλοκαιρι και οχι λογω κορωνοιου!!!!!!ΑΚΟΜΗ βεβαια ,ΘΕΟΥΛΗ μου.
χαχαχαχα

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

Η μοναδικη, που εχει το πουγκι, τιγκαρισμενο,οταν ολοι οι αλλοι ,δεν εχουν μαντηλι να κλαψουν.Εξαιρεσ,η η ΜΕΤΚΑ!!!
Αλλα ,μονο ενας Ε65, δεν φτανει!!!Πρεπει να κουνηθει ...ο κουραδας.
χαχαχαχα

μπαρμπαλιας είπε...

Τσαμπ,σου εγραψα οτι κρατησα ΓΕΚ...αχαχααα
και φυσικα ενα μηνα τωρα τα εχω
γυρισει ενδερ...ετσι για την πλακιτσα.
η περιστερα δεν παει πουθενα την βρισκω και με σπορακια

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

Γι αυτο σ' αγαπαω ΜΠΑΡΜΠΑ μου.
Πλυνε ...τα λιοκια σου στο Καλαμιτσι(γι αυτο σε ζηλευω)κι ασε το χρονο να κυλησει, πινοντας κανα κρασακι.
Και που ξερεις.Ισως ερθει η στιγμη ,να ανεβω και εγω στο τοπο σου ,να το πιουμε μαζι.!!!

μπαρμπαλιας είπε...

γουελκαμε
παρ κιαυφτο

ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ Α. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ
Παραιτήθηκε ο γενικός γραμματέας Ιδιωτικών Επενδύσεων και ΣΔΙΤ, Ν. Ματζούφας
Πηγή: iefimerida.gr - https://www.iefimerida.gr/politiki/paraitithike-gg-idiotikon-ependyseon-kai-sdit

μπαρμπαλιας είπε...

τα λιοκιαμ τα βρεχω ντειλι...
τωρα που οι μεγαλοπαιοι επεβαλαν
κυρωσεις στον τουρκο θα τα κανω
"παρουσιαστε αρμ"

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

Κι αν μετρησεις ποσα εργα ΣΔΙΤ εγιναν το τελευταιο χρονο που ειναι ο ΜΑΝΤΖΟΥΦΗΣ γενικος και οχι ειδικος γραμματεας,δεν θα σου φτανουν τα δακτυλα σου.

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

Μονο που πρεπει να εισαι 30 χρονια μαραγκος δουλευοντας πριονοκορδελλα.

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

Αντε γεια σας τωρα,πριν ερθει και η ΣΟΦΙΑ και με επιπληξει.Δεν θα το αντεξω, παλι.
χαχαχαχα

μπαρμπαλιας είπε...

κόρδελος ο φοβερος,με 5 τεμ

επιβεβαιωση της κουβεντας του ΟΠΛΑ.εκει στην ΕΚ τη φραπεδιατους