Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2020

 X.A.A 

                     

Σχόλια για τη συνεδρίαση   on line

AΛΦΑ : ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ...
Από τις 10 Αυγούστου και τα χαμηλά των 0,4830€ η μετοχή κινείται ανοδικά με την γραμμή τάσης D2 να ορίζει την κίνησή της. Η ανοδική διάσπαση της E10 στα 0,5780 και η ταυτόχρονη ανοδική διάτρηση του ακμο 50 ημερών προδιαθέτουν για συνέχεια της κίνησης οσο ο τίτλος κινείται πάνω από την Ε10.
Σε τέτοια περίπτωση η κίνηση θα αποκτήσει ανοδική ορμή προς τον επόμενο στόχο τα 0,67€ της R1. Διαφορετικά, στο αρνητικό σενάριο,ενδεχόμενη καθοδική διάσπαση των 0,5780€ θα οδηγήσει προς την στήριξη της γραμμής τάσης D2 και τα 0,5480€. Στην ουδέτερη ζώνη ο ταλαντωτής RSI14 στις 60 μονάδες.


         
                                                                                                                                                   

30 σχόλια:

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

''Bonjour στους παίκτε. Έχω μια ερώτηση για όσους τυχόν γνωρίζουν και αφορά στην ΤΕΝΕΡΓ. Η διοίκηση είχε ανακοινώσει πως με την ΑΜΚ με παραίτηση των παλαιών μετόχων το dilution θα ήταν μικρό διότι το μεγαλύτερο μέρος των μετοχών που θα εκδοθούν θα αφορά ίδιες μετοχές που ήδη κατέχει η εταιρεία. Σήμερα, διαβάζω στην ανακοίνωση πως "η πίστωση των μετοχών στους δικαιούχους θα ανακοινωθεί μπλα μπλα". Εφόσον, οι μετοχές υπάρχουν γιατί να εκδοθούν; Δεν θα έπρεπε να περάσουν με πακέτο με πωλητή την εισηγμένη και αγοραστές τα funds; Όσοι έχουν εμπειρία με το θέμα, παρακαλώ ας βοηθήσουν. Ευχαριστώ.''

Καλημερα και να με συγχωρειτε κιολας.Αν αυτο το ποστ, δεν ειναι παπαρατζες ενος γλυκυτατου, κατα τα αλλα ,....γνωστη της αγορας,τοτε τι ειναι???
Αλλα ειπαμε.Αυτον ξεραμε αυτον εμπιστευομαστε.Γι'αυτο και οσοι, παρακολουθειτε και πιστευετε φελους.... κατασταρφηκατε.Και προσπαθει τα τελευταισ χρονια να γινει και επαγγελματιας στο χωρο....ΤΡΟΜΑΡΑ του.

Frances είπε...

Καλημέρα, καλη σαιζόν κι επίσημα!

michele είπε...

Καλημέρα σε όλους, καλη εβδομαδα

hippy είπε...

Χαίρετε

Θα πιστωθούν κανονικά οι 6.229.422 μετοχές από την ΑΜΚ της ΤΕΝΕΡΓΑ στους δικαιούχους και αργότερα, σε δεύτερο χρόνο, θα ακυρωθούν οι 4.293.268 ίδιες μετοχές.


"Η Εταιρεία δεν προτίθεται να διαθέσει τις 4.293.268 ίδιες μετοχές που έχει αποκτήσει κατά εφαρμογή προγραμμάτων επαναγοράς μετοχών, οι οποίες αντιπροσωπεύουν ποσοστό 3,769 % του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας, αλλά αντίθετα να τις ακυρώσει προσεχώς. Έτσι, αφαιρουμένου του ποσοστού που οι μετοχές αυτές αντιπροσωπεύουν στο μετοχικό κεφάλαιο της Εταιρείας, η αποτελεσματική αραίωση που θα υποστούν οι μέτοχοι της Εταιρείας λόγω της αύξησης, είναι, κατά μέγιστο, μόλις της τάξης του 0,997%, ποσοστό σημαντικά μικρότερο από τα οφέλη που θα αντληθούν."

https://www.capital.gr/epixeiriseis/3473833/terna-energeiaki-egs-gia-auxisi-metoxikou-kefalaiou-me-idiotiki-topothetisi


Προσωπικά πιθανολογώ ότι ο σοβαρός κ. Περιστέρης θα φροντίσει ώστε η μετοχή θα κρατήσει τα επίπεδα € 11,60-11,70. Εάν κάνω λάθος και δω τιμές κάτω απ΄το 11,30 θα προσπαθήσω κάποιο trade. Το έκανα και μετά την ΑΜΚ. Η βασική θέση είναι κλειδωμένη, δεν θέλω να την αυξήσω άλλο.


Μιχάλη καλωσόρισες

cornelsen είπε...

Καλημέρα και καλό φθινόπωρο (αφήστε το "καλό χειμώνα" για αργότερα)

michele είπε...

Nαι βρε σεις 30 βαθμους, ποιο χεμωνα :) Μου πήραν και τη ΔΕΗ οι market makers αχ αχ

THE REBEL είπε...

Δεν κάνει κρύο στην Ελλάδα κρύο δεν έκανε ποτέ λέει το τραγούδι ,,καλημέρα καλή ανοδική βδομάδα ...

Frances είπε...

Αυτή η ΔΕΗ θα με στοιχειώνει μέχρι τα βαθειά γεράματα όταν την έδωσα στα 3,1€ και δεν πήρα πάλι θέση.

michele είπε...

Υπαρχουν και φορες Frances που αξιζει να ξανα-πάρουμε θέση ψηλότερα απο εκει που δώσαμε.
Να πω και το προσωπικό μου γιατι η ΔΕΗ κινείται υψηλότερα απο την πρώτη εβδομαδα του Ιουνιου ωθουμενη και απο τα αποτελεσματα του β ΄τριμήνου που δείχνουν την συνεχεια ( ηδη 3 καλα τρίμηνα στη σειρα)

Θα την περιμενω λοιπον εαν και εφ όσον συνεχισει μεχρι 4,70 περιπου να διορθώσει, ηδη επιασε το 1 δισ κεφαλαιοποίηση. Θα βρεθεί πιστευω τιμή

michele είπε...

Σημερα εχουμε -ακομα- χαμηλότερο τζίρο, δεν λειτουργει η Αμερική labor day

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

Για να μη ξεχνιομαστε(γιατι ετσι οπως παμε δεν το γλυτωνουμε το αλτσχαιμερ)

Σχολιο 1ο
ΔΕΗ
Εν αρχη, ητο ο Γιανης ,με το ένα( ν) και υπαρχηγους τον Τσακιλοτα κλπ, και αυτοι με αρχηγους, τον Λιβεντη Αλεξη και τον υπαρχηγο Παπα.
Παρελαβαν την ΔΕΗ (με κερδη) στα 12 ευρω. Και την παρεδωσε ο Τσακιλοτας(με τεραστιες ζημιες} στο 1 ευρω.
Στην συνεχεια ηρθε ο ‘’κακος’’Μητσοτακης ,πηρε την ΔΕΗ ΣΤΟ 1,2 και σημερα βρισκεται στα 4,5ευρω.
Στο μεσοδιαστημα δε,ενας ξαδερφος του Τσακιλοτα ανελαβε να διεθετησει, τα χρεη των καταναλωτων προς τη ΔΕΗ.(με το αζημιωτο προφανως οι υπηρεσιες του).

michele είπε...

Ε καλα΄, αναμενόμενα πράγματα. Παρα τις δυσκολες περιστασεις και τα μεγάλα προβλήματα της ΔΕΗ που ακόμα υπάρχουν ηταν το πιο "ευκολο" χρηματιστηριακό στοίχημα

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

Μικελ.
Ευκολο στοιχημα ειναι, γιατι ηρθαν ετουτοι και φυγαν ,οι αλλοι οι''κατεργαραιοι''.
Τελος παντων.
Μπαρμπαλια.
Απο τη μερα που γυρισα ,απο τις ''διακοπες'' μου,σε ενημερωσα!!!!!!!
χαχαχαχα.
Πλυνε με χαρα τα λιοκια σου, στο Καλαμιτσι και ασε τα υπολοιπα...
Στο τελος, σε βλεπω με ...ιδιωτικη παραλια.
Καλο απογευμα!!!!!
ON DUTY!!!!!!!

THE REBEL είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
THE REBEL είπε...

Το μεγάλο νεοιδρυθέν κανάλι με τον ένα κ μοναδικό μέτοχο αποζητεί διαφημίσεις με ελκυστικό κοστολόγιο μέχρι στιγμής...σπεύσατε...

-:)))

https://therebelos.blogspot.com/2020/09/blog-post.html

THE REBEL είπε...

χαχαχα... βασικά κινδυνεύει να κλείσει λόγω ελλείψεως επενδυτώνε

Lorac είπε...

Καλημέρα Μιχάλη και φίλοι! Πολύ δυνατό το liberal markets να συνεχίζεται έτσι! Μάλιστα μερικά άρθρα γενικής-γεωοικονομικής φύσεως τα διακρατώ για μελλοντική ανάγνωση.

Αύριο πρωί-πρωί ο Μυτιλ με τα -παρελθοντικά- αποτελέσματα του. Ήδη οι τιμές αλουμινίου έχουν κάνει ανάκαμψη τύπου "V" και μάλιστα δεν έχουμε πλήρη εικόνα πόσοι ανταγωνιστές του και τι μέρος της παραγωγής επιβίωσε μετά την πυρηνική έκρηξη covid-19. Υπομονετικός στόχος πολύ πάνω από τα προηγούμενα υψηλά.

austin είπε...

Την καλημέρα μου!

Οι πλάνες για διακράτηση του 330 κτλ κλτ κτλ συνεχίζονται. Δυστυχώς, το σορτ μου το έκλεισα, έβλεπα μία διακράτηση του 0,40 δήθεν σώνει και ντε, δήθεν λόγω της bofa...

Βλέπουμε την μπόφλα που τρώει και αυτή!

austin είπε...

Βεβαίως δεν σου πάει κια η καρδιά να κρατάς σορτ για τόσο καιρό και με τέτοιο ράλλι στα ξένα...

austin είπε...

https://www.capital.gr/o-kostas-stoupas-grafei/3478919/kuriako-den-pame-kala

Ποιος...ο Στούπας! Ποιός...ο Στούπας! χαχα

10 δις μας περισσεύουν για να πάρουμε στρατιωτικό εξοπλισμό όμως. Μπανανία και πάλι μπανανία, αλλά τουλάχιστον με σοβαρή κυβέρνηση.

michele είπε...

Καλημερα σε ολους ! Δεν υπαρχει ενδιαφερον τεχνικα, εξ ου και αφηνω την ιδια αναρτηση. Βρισκομαστε σε κατάσταση καταστολης οπως ειναι ευκολως ορατο.
Ευχαριστω Lorac για τα καλα λογια θα τα μεταφερω και στον εκδοτη :)

austin είπε...

Είμαστε σε φάση "κάθε μεγάλη κίνηση ευκαιρία για σορτ".

Ακόμα και ο οτε.. Έδωσε μέσα σε δύο μέρες κοντά στο 1 ευρώ στην πτώση.

Μπελα δεν καταφέρνω να πουλήσω στο 15,19 που τα έχω στημένα 4-5 μέρες τώρα.

Τράπεζες δεν το συζητώ. Την άλφα να πόνταρες για το κάτω χθες έβγαζες μπόλικα. Αλλά όπως είπα, η ελπίδα ότι κάτι, ίσως, μπορεί, με τα ξένα στο θεό... Θολώνουν λίγο την φάση.

Frances είπε...

0,3% κάθε μέρα και την έκτη έρχεται με -2%. Δηλαδή τι πράγμα είναι αυτό πλέον... Πάνω που λες θα ηρεμήσει η κατάσταση, σήμερα τι δικαιολογία βρίσκουμε για το -2%;

austin είπε...

Ότι διορθώνουν τα ξένα.

Στην πτώση συντονιζόμαστε ακόμα και με τις μαρκετιές στο συμβόλαιο του αμερικάνου ή και το Dax.

Παρατήρησε διάγραμμα και θα εκπλαγείς ότι ακολουθούμε μόνο στην πτωση.

Κοίτα πόσο θα καθυστερήσουμε εμείς σε πιθανή αντίδραση στα έξω

Frances είπε...

https://www.mononews.gr/agores/sxolio-agoras/ipotoniko-xekinima-sto-chrimatistirio-piesis-stis-trapezes

Μιλάμε μία υπερβολή, μία μαλακία.

michele είπε...

https://www.mononews.gr/agores/sxolio-agoras/ipotoniko-xekinima-sto-chrimatistirio-piesis-stis-trapezes?fbclid=IwAR0y6gzsMfLm5dQkq4zE98SrQEZs3FdhVQ4-yR_N56y4wcQuTNuZnSBlRJY

Θα εχουμε πόλεμο αφου :)

austin είπε...

Μα ο Τούρκος είναι η καλύτερη αφορμή για να είναι το χαα στα τάρταρα.

Όλοι λένε, φταίει η τουρκική προκλητικότητα!

Frances είπε...

Τι μπουρδέλα είναι αυτά ρε. Τι αηδία σε πιάνει δηλαδή.

austin είπε...

Μήπως πάμε σε πόλεμο τελικά και δεν το ξέρουμε??? Γιατί το πολεμάνε το χαα καλά.

Lorac είπε...

Μιχάλη, να τα μεταφέρεις γιατί τα αξίζετε και πιστεύω γνωρίζεις/καταλαβαίνεις ότι δεν είναι τυπικό σχόλιο από μέρους μου.

Ένα μεγάλο μπράβο στον μυτιλ για τη σημερινή συμπεριφορά του, καλά αποτελέσματα αύριο, θα αναμένουμε με εξαιρετικό ενδιαφέρον τις συζητήσεις μετά το κλείσιμο, για να πάρουμε την ευρύτερη εικόνα.

Austin πλησιάζουμε σε περίεργες ημερομηνίες, που παίζουν ρόλο στην αρρωστημένη ψυχοσύνθεση των ισλαμοναζιστών, εξ ου και η γενικότερη ένταση.