Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2020

ΓΔ

 X.A.A 



 



      
ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ  ONLINE 

ΓΔ: ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ...
    Ο  σχηματισμός καθοδικού τριγώνου Τ10-Τ20 κυριαρχεί στην κίνηση του ΓΔ τους τελευταίους μήνες αναδεικνύοντας την μεγάλη συσσώρευση δεικτών αλλα και ορισμένων δεικτοβαρών μετοχών. Ο δείκτης για ακόμα μια φορά διέσπασε καθοδικά το απλό κινητό μέσο 50 ημερών και βρίσκεται πολύ κοντά στην σημαντική στήριξη Τ20. Ενδεχόμενη καθοδική διάσπασή της θα έχει ως επόμενο στόχο το τελευταίο οχυρό της Χ100 στις 592 μονάδες ( χαμηλό 14/5 584,87 μονάδες).
Στο θετικό σενάριο απαιτείται αρχικά η ανοδική διάτρηση του κμο 50 ημερών ( 636 μον) με στόχο τις 648 μονάδες.
 Ανοδική διαφυγή από την Τ10 και ιδιαίτερα εάν συνοδευτεί με αύξηση του όγκου συναλλαγών θα δώσει άμεση κίνηση με πρώτο στόχο τα υψηλά περιόδου στις 688,67 μονάδες).

141 σχόλια:

Stratos είπε...

Αν δεν πάει πάνω θα πάει κάτω

austin είπε...

https://www.mikrometoxos.gr/to-mystiko-toy-foyrli-oli-i-alitheia-gia/

Την καλημέρα μου! Εξελίξεις λέει από το εμβόλιο.

Εδώ όμως έχει Τούρκικο το μενού.

ArTaXiA είπε...

Νομίζω ότι και οι τελευταίοι συμπατριώτες μας που έτρεφαν την ελπίδα πως ίσως η κυβέρνηση Μητσοτάκη αντιδράσει στις τουρκικές προκλήσεις και υπερασπιστεί τα κυριαρχικά μας δικαιώματα, θα έχουν συνειδητοποιήσει τώρα πια πως εξαπατήθηκαν ασύστολα από τις κυβερνητικές εξαγγελίες. Ο Ερντογάν έχει «διαβάσει» άριστα τον Μητσοτάκη και ξέρει πως δεν πρόκειται να συναντήσει καμία δυναμική αντίσταση στις κινήσεις έμπρακτης αμφισβήτησης των ελληνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων. Δεν πρόκειται να αντιδράσουμε ούτε αν το «Ορούτς Ρέις» μπει μέσα στα 6 ναυτικά μίλια των χωρικών μας υδάτων – είμαι απολύτως σίγουρος γι’ αυτό, αν και δεν ξέρω αν θα το δοκιμάσει κάποια στιγμή ο Ερντογάν. Επομένως αν όντως οι Τούρκοι επιδιώκουν θερμό επεισόδιο (πράγμα για το οποίο πολύ αμφιβάλλω) είναι εντελώς απίθανο να το καταφέρουν διότι πολύ απλά η Ελλάδα είναι άφαντη στις προκλήσεις που κάνουν. Για να το πω με ποδοσφαιρικούς όρους, οι Τούρκοι κατεβαίνουν στο γήπεδο για να παίξουν μπάλα, κι εμείς δεν εμφανιζόμαστε στον αγωνιστικό χώρο αλλά απλώς τους παρακολουθούμε διακριτικά από την εξέδρα - κι έτσι οι Τούρκοι κερδίζουν κάθε παιγνίδι στα χαρτιά με 3-0, ενώ εμείς πανηγυρίζουμε ότι «τους τη σκάσαμε πάλι». Η όλη κατάσταση θα ήταν γελοία αν δεν ήταν άκρως επικίνδυνη για τα εθνικά μας συμφέροντα.

Στα ελληνοτουρκικά η Νέα Δημοκρατία εξαπάτησε και παραπλάνησε τον ελληνικό λαό, όπως ακριβώς έκανε το 2018-19 στο ζήτημα του σκοπιανού προβλήματος. Επί μήνες απέφευγε να παραδεχτεί πως δεν είχε σκοπό να αντιδράσει σε περίπτωση που οι Τούρκοι επιχειρήσουν να στείλουν ερευνητικό σκάφος εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας, και χρησιμοποιούσε την υπεκφυγή πως αν συνέβαινε κάτι τέτοιο, εμείς θα κάναμε «ό,τι χρειαστεί». Τον Ιούλιο, όταν η Τουρκία εξέδωσε την πρώτη NAVTEX, κινητοποιήθηκαν οι ελληνικές ένοπλες δυνάμεις, ανακλήθηκαν οι άδειες του στρατιωτικού προσωπικού και γενικά υπήρξε μία εικόνα μεγάλης επιφυλακής, ενώ βέβαια στην πραγματικότητα όλα αυτά ήταν μία μεγάλη μπλόφα αφού δεν υπήρχε καμία πραγματική πρόθεση δυναμικής αντίδρασης εκ μέρους μας. Όταν ο Ερντογάν δεν έβγαλε τελικά το «Ορούτς Ρέις» από το λιμάνι της Αττάλειας κάποιοι αφελείς ή αδαείς έσπευσαν να πανηγυρίσουν ότι «ο σουλτάνος ηττήθηκε» και ότι τάχα «υποχρεώθηκε να κάνει πίσω λόγω της σθεναρής ελληνικής στάσης». Και τότε ήρθε το απόλυτο ξεγύμνωμα της κυβέρνησης Μητσοτάκη με τις επόμενες τρεις τουρκικές NAVTEX του Αυγούστου, του Σεπτεμβρίου και του Οκτωβρίου. Φθάσαμε τώρα στο σημείο όχι μόνο να αφήνουμε ανενόχλητους τους Τούρκους να αλωνίζουν στην υφαλοκρηπίδα μας, αλλά να μην μπαίνουμε ούτε στον κόπο να κάνουμε στρατιωτική κινητοποίηση, έστω για το θεαθήναι. Αυτή τη στιγμή που το «Ορούτς Ρέις» έχει φθάσει σε απόσταση μικρότερη των 12 ναυτικών μιλίων από το Καστελόριζο, το ελληνικό στρατιωτικό προσωπικό στη Ρόδο και σε άλλες παραμεθόριες περιοχές αιτείται και λαμβάνει κανονικά άδεια και δεν υπάρχει καμία αυξημένη επιφυλακή. Έχουμε αποδεχτεί δηλαδή πλήρως τα τετελεσμένα της Τουρκίας, στα οποία δήθεν θα αντιδρούσαμε δυναμικά τον Ιούλιο. Πάει η κοροϊδία σύννεφο εκ μέρους της κυβέρνησης.

Τα ίδια φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ που πριν λίγο καιρό θριαμβολογούσαν ότι τάχα η ελληνική στρατιωτική κινητοποίηση είχε τρομάξει τον Ερντογάν, άρχισαν στη συνέχεια να εφευρίσκουν ηλίθια επιχειρήματα για να δικαιολογήσουν τον εξευτελισμό της κυβέρνησης. Διατείνονταν ότι «οι Τούρκοι κάνουν τις συνηθισμένες προκλήσεις για λόγους εσωτερικής κατανάλωσης», ότι «δεν τσιμπήσαμε στις προκλήσεις των Τούρκων», ότι «έχουμε ισχυρούς συμμάχους οι οποίοι θα απομονώσουν την Τουρκία», ότι «ο Ερντογάν είναι στριμωγμένος λόγω της κακής οικονομικής κατάστασης της χώρας του» και ότι «όπου να ’ναι η Τουρκία θα καταρρεύσει οικονομικά». Όλα αυτά αποδείχθηκαν βλακείες από την ίδια τη ζωή, αλλά εκείνοι που τα υποστήριζαν συνεχίζουν απτόητοι στο ίδιο μοτίβο, μη θέλοντας να ανοίξουν τα μάτια τους και να αντικρίσουν την πραγματικότητα."

ArTaXiA είπε...

"Και η θλιβερή πραγματικότητα είναι πως έχουμε ένα πρωθυπουργό ο οποίος είναι ανίδεος περί τα στρατιωτικά, δεν ξέρει την τύφλα του από στρατηγική και από το πώς χειρίζεται κανείς τους παράγοντες ισχύος, φροντίζει να περιστοιχίζεται από συμβούλους που είναι οπαδοί του ενδοτισμού και της συνεκμετάλλευσης του Αιγαίου με τους Τούρκους, αποφεύγει να ζητήσει ακόμη και οικονομικές κυρώσεις από την ΕΕ σε βάρος της Τουρκίας, δεν λαμβάνει κανένα μέτρο οικονομικών αντιποίνων εναντίον της γείτονος χώρας, και αθετεί επιδεικτικά όλες τις υποχρεώσεις που έχει η Ελλάδα έναντι της Κύπρου ως Εγγυήτρια Δύναμη. Επίσης, δεν χάνει ευκαιρία να δηλώνει πως είναι συνειδητά αντίθετος με τη «στρατιωτικοποίηση της κρίσης» και πως δεν πρόκειται να κάνει χρήση της στρατιωτικής βίας σε καμία περίπτωση, επειδή τη θεωρεί εντελώς αναχρονιστικό εργαλείο το οποίο ανήκει σε προηγούμενους αιώνες. Ο άνθρωπος εθελοτυφλεί, είναι εκτός τόπου και χρόνου, και το μόνο που τον ενδιαφέρει πραγματικά είναι να μην διαταράξει τη νομή της εξουσίας από την οικογενειακή πολιτική δυναστεία στην οποία ανήκει. Η μοναδική του έγνοια είναι να μην χαλάσει το «οικογενειακό μαγαζί» για το οποίο κοπίασε ο πατέρας του επί 30 χρόνια, και το οποίο φιλοδοξεί τώρα ο ίδιος να κληροδοτήσει ανθηρό και κερδοφόρο στον ανιψιό του σε καμιά δεκαριά χρόνια, και στον γιο του σε 20-25 χρόνια από σήμερα. Για να κρατήσει άθικτο το «οικογενειακό μαγαζί» είναι έτοιμος και πρόθυμος να εκχωρήσει ελληνικά κυριαρχικά δικαιώματα στο όνομα μιας ψεύτικης και ντροπιαστικής για τους Έλληνες ειρήνης."

Αναδημοσίευση

Bonjour και Το Νου Σας

austin είπε...

Με αυτά και με εκείνα μπήκαμε και στο τελευταίο γκαπ του τραπεζικού δείκτη, την ώρα που λένε οι Boston και δεν ξέρω γω ποιοι άλλοι ότι θα γίνει θερμό επεισόδιο.

να δούμε αν θα μας σταματήσει η κατρακύλα στο γκαπ ή έχει και άλλο

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Ο Μητσοτάκης διέλυσε την οικονομία.
Και με το λοκ νταουν που δεν χρειαζόταν. .καθ με τα μίνι λοκ νταουν τώρα.
Τελικά είμαστε τυχεροί που δεν έχουμε τσιπρα και άτυχοι που έχουμε Μητσοτάκη.

austin είπε...

Ο μητσο θα φάει την ρετσινιά που λεει ο Οπλα και ο Αρτ (εξού και παλιότερα έχω γράψει ότι το πιθανότερο είναι να τον λιντσάρουν αν ΔΕΝ αναστήσει την οικονομία).

Στα άλλα... κάτι δείχνει ότι οι αποφάσεις για lockdown δεν ήταν και τόσο αυτόνομες αποφάσεις του εκάστοτε πρωθυπουργού των χωρών...

Στα άλλα, θα είμαστε έτσι μέχρι τον Δεκέμβριο??? Ζήτων που καήκαμε.

hippy είπε...

Καλημέρα

φίλε καλλιτέχνη γνωρίζεις ότι οι Έλληνες, σταθερά γκρινιάρηδες, συνηθίζουν να διαβάζουν (και όχι να μελετούν) κατά την κρίση τους τα γεγονότα. Κρίνουν, κατακρίνουν, ΔΕΝ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ. Ακριβώς όπως κάνει και το άρθρο που ποστάρισες. Με τα τόσα λογικά άλματα και τις αυθαίρετες διαπιστώσεις. "Εθελοτυφλεί", "τον ενδιαφέρει μόνο να μην διαταράξει τη νομή της εξουσίας από την οικογενειακή πολιτική δυναστεία στην οποία ανήκει" και λοιπά ξεράσματα (συγνώμη ε?)

Διαφωνώ οριζόντια, κάθετα και διαγώνια.

Θα ήθελα όμως να μάθω ποιος το έγραψε, εάν ο αρθρογράφος είχε διατυπώσει στο παρελθόν κάποια πρόταση απεγκλωβισμού από την κρίση που δεν εισακούσθηκε και γι αυτό βγάζει χολή. Θα μ΄ενδιέφερε επίσης η δική σου πρόταση-λύση

michele είπε...

Καλημέρα, καλημέρα σε όλους :) Ηippy μου πρόκειται για μελος forum του Capital με ψευδώνυμο φυσικά. Ενας ακομα μυρωδιάς που αυθαιρετεί σε καθε φράση.


https://i-epikaira.blogspot.com/

Και το blog που δημοσιεύτηκε το εν λογω, για να παρεις μια ιδέα

michele είπε...

Στον αγαπητο φιλο Lorac για την χτεσινη του επισήμανση. Ο λόγος που ανεφερα την ΛΑΒΙ με τα αρνητικα ιδια κεφαλαια ειναι ακριβως αυτος. Εχει βελτίωση μεγεθών σε σχεση με περσι, εκμεταλλευομενη και την διεθνη αγορα φαρμάκου και γι αυτο ερωτω στο τελος " Θα ειναι ενα ακόμα turn around story; "

michele είπε...

Επίσης παρουσιασε μια καλη κινηση με ογκο για τα δεδομενα της με ενα 50% τον τελευταιο μηνα, ιδωμεν

austin είπε...

Οφείλω να ομολογήσω ότι το Σαμάρι, μετά τις θετικές εκτιμήσεις του οικου, έχει μία καλύτερη συμπεριφορά.

Γυρνάει στα κόκκινα και ο Γερμανός...

austin είπε...

πήρε και ο άβακας την γραμμή μετρό.

Τέλειωσε για την ώρα και η κερδοσκοπία του ελλάκτωρ

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

Καλημερα και καλη βδομαδα.
Αποψη μου και μονο .
Το θεωρω απιθανο να κατασκευασει μονος του,τη γραμμη 4 του ΜΕΤΡΟ ο ΑΒΑΞ!!!!!
Μπραβο του ομως οπως και ναχει.!!!!

ArTaXiA είπε...

Hippy μου, εύλογη η παρατήρησή σου, "δεν προτείνουν", ωστόσο η θέση του σχολιαστή δεν είναι να προτείνει. Ούτε καν στην κυβέρνηση "δεν προτείνουν". Άκουσες ποτέ κάποιον πολιτικό να βγει δημοσίως και να δηλώσει έχουμε την α' και τη β' εναλλακτική, εμείς προτείνουμε την α', εσείς τι γνώμη έχετε; Κι όταν λέω δημοσίως, δεν εννοώ στα κανάλια σαν τον γλίτσα, εννοώ στη βουλή. Οι μόνοι που έχω ακούσει πράγματι να προτείνουν, άσχετο εάν συμφωνώ ή όχι, ήταν ο Βαρουφάκης και το Τζίμερος. Άντε και ο Θεοδωράκης όταν το θυμόταν. Οι υπόλοιποι όλοι, στεγνή αντιπολίτευση.

Τώρα τα "μυρωδιάδες", "γράφουν με ψευδώνυμο" και "δες που έχει δημοσιευτεί τα ακούω βερεσέ. Είναι το αντίθετο ακριβώς από το "δημοσιεύτηκε στο Protagon", "το είπε ο Πορτοσάλτε" "το διάβασα στο Liberal". Γνωρίζεις εκ των προτέρων τι θα διαβάσεις/ακούσεις.

Πριν κλείσω αυτό το χαρούμενο σχόλιο, λίγο κονιακάκι και καφέ της παρηγοριάς στους μετόχους του ΕΛΛΑΚΤ, όλους εκείνους τους μύστες που "δεν έχουν πουλήσει ούτε κομμάτι", τους ξερόλες, τους σταλεγάκηδες, τους "τον είχα επισημάνει πριν ένα μήνα"

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

ΜΕΤΡΟ γραμμη 4
Δουλεια,για πολλους.
Καστελλι(οσονουπω)
Δουλεια για εναν.
Ελληνικο(αμ και εφοσον).
Δουλεις για πολλους.!!!!!!!
Κατι εχει αρχισει να κινειται...νομιζω!!!!!

austin είπε...

Ίσως εκεί πέριξ του 1,35-1,36 να ήταν ευκαιρία για αγορά στον ελλάκτωρα, αλλά εγώ κώλωσα ολίγον.

Έχει μία γραμμούλα μεν, αλλά μεγάλη η ομρή, και επίσης έχει και το 1,25 περίπου. ιδωμεν

ArTaXiA είπε...

Θα μας πει ο ΤΣΑΜΠΗΣ τώρα που τα παίζει αυτά στα δάχτυλα και δεν χάνει κίνηση.

austin είπε...

Πάτησε και γύρισε ωραία... Κάτι το νέο. κάτι η κίνηση κάτι ο Τούρκος... το φοβάσαι

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

ANDREAS D.
Εγω,(ειμαι σιγουρος και εσυ),δεν φοβηθηκα ιδιαιτερα ,με τη εξελιξη αυτη!!!!
Βεβαια, δεν ειναι και η καλυτερη αλλα,φαινεται οτι, τα πραγματα αρχιζουν και στροφαρουν.
Ελπιζω, σε καλυτερς μερες.!!!!!!!!!!

ArTaXiA είπε...

Όταν πεθαίνει η λογική, ανασταίνεται η ελπίδα.

michele είπε...

Το θεμα δεν ειναι να προτείνει, το θεμα ειναι οτι γραφει παπαριές. Και ποιος θα αχοληθεί δηλαδη να απαντήσει μια προς μια τις παπαριες του; εγω παντως οχι
και λεω τη λεξη "μυρωδιάς" με ονοματεπωνυμο και οχι με ψευδώνυμο.

Ακριβως αυτο λεω Art
Eιναι ακριβως το ιδιο το liberal με το iepikaira blog του καθε τρόμπα για σένα, οποτε τι να συζητησω, χαμένος χρόνος παικτη μου :)

Andreas D. είπε...

Δημήτρη,
απο την προηγούμενη εβδομάδα μαθαίναμε οτι θα το πάρει ο ΑΒΑΞ...
την Παρασκευή έκανα το κομμάτι μου και στα 2 χαρτιά... Εχω πάλι ΟΛΗ την θέση μου...

Για τον ΕΛΛΑΚΤΩΡ "φωνάζω" απο τα 80 λεπτά...
Άσε τους άλλους που δεν έχουν προτείνει ποτέ μια μετοχή να πάιζουν 1-2 δείκτες , να κερδίζουν 25 πόντους με 23 πόντους διακύμανση και να σβήνουν σχόλια...
Μιλώντας για ΕΛΛΑΚΤΩΡ διάβασε μια σούπερ μαλακία:

Sep 16, 2020
Όποιος είναι στην άνοδο του ΕΛΛΑΚΤ με ...000 κομμάτια, ήταν σίγουρα και στην πτώση του ΕΛΛΑΚΤ με άλλα τόσα θα συμπληρώσω εγώ. Από "Ελεύθερη Γνώμη", έχετε καταντήσει "Γραφική Γνώμη". Φιλιά και Ξύδι.

Το διανοείσαι? ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

μπαρμπαλιας είπε...

εγω ολως περιεργα τον κραταω απο τη βουτια των νεωτερων χαμπηλων ,δεν μου παει να τον πλησω ακομη και σημερα ...και βεβαιως δε χανω

Andreas D. είπε...

Μπάρμπα,

τι να λέμε τώρα... τέτοιες μαλακίες δεν έχουμε διαβάσει πουθενά...
και απ΄ότι φαίνεται θα συνεχίσουμε να διαβάζουμε μιας και δεν τηρούν τον λόγο τους και να ξεκουμπιστούν...

άσχετο: δεν υπάρχει χειρότερο απο το να χαίρεσαι με τις ζημιές του άλλου...
εγώ δεν ήθενα να χάσει ΚΑΝΕΝΑΣ απο το ΦΦΓΚΡΠ... ούτε καν ο "επόμενος"...
καταλαβαίνεις τι θέλω να πω...

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

Andreas D.
Ενας εξαιρετος συνεργατης μου,απο τα μερη του Μπαρμπαλια,μουχει μαθει μια εκφραση,που χρησιμοποιουν στα μερη του.
''Γιατι ιδρωσες????
Απαντηση. Προσπαθουσα να συννενοηθω με εναν βλαχο''
Ετσι και εγω,εδω και αρκετοοοοο καιρο,σταματησα να προσπαθω να συννενοηθω.
Απλα αρκετες φορες,κοντραρομαι επιτηδες,για να ...αλλατιζω τη μερα μου και να γελαω.
χαχαχαχαχα.

ArTaXiA είπε...

Mic.

Όχι δεν είναι το ίδιο. Το Liberal είναι πολύ χειρότερο. Κανένα iepikaira δεν θα αποκαλούσε τον Κυριάκο "Μωυσή".

Andreas, τσούζει λίγο, ε;

Έτσι αγόρι μου. Να σφίγγουν λίγο τα κ@@ια γιατί πολύ "χαχαχα" και έπαρση οδηγούν σε λάθος εκτιμήσεις και επιλογές. Εύχομαι να βάλεις λίιιιιιγο μυαλό.

ArTaXiA είπε...

Α και πού'σαι!

Πριν ζητήσεις από μένα "να κρατήσω το λόγο μου", τήρησε εσύ τον δικό σου που "θα επανέλθεις όταν γίνει χρηματιστηριακό το blog". Εκτός κι αν έγινε χρηματιστηριακό με τον ΤΣΑΜΠΗΣ και με τα ΚΜΟΛ που σχολίασες τις προάλλες.

Αν έγινε, να μας το πεις!

kostas είπε...

Artaxia μεχρι να αρχισεις να ξαναγραφεις ειχε φτιαξει λιγο το μπλογκ . πες μας τι προσφερες σημερα με τα κακεντρεχη σχολια σου

ArTaXiA είπε...

Προσφέρω νέμεση φίλε Kostas.

Βγήκαν την Παρασκευή να με μειώσουν επειδή τόλμησα να γράψω πως η ΜΠΕΛΑ αγοραζόταν και ένα ευρώ πάνω από εδώ, πόσο μάλλον σήμερα. Βγήκαν με ειρωνία και έπαρση, άνθρωποι οι οποίοι εάν τους δώσεις να διαβάσουν έναν ετήσιο απολογισμό θα τον κρατήσουν ανάποδα, όχι να τον μελετήσουν.

Είδες όμως η που$$να η ζωή πως τα φέρνει; Στη επόμενη συνεδρίαση τους πέρασε σουβλάκι. Να μη χαρώ που το κάρμα is a bitch;

Όχι ρε Kostas. Χαίρομαι. Δεν θα έπρεπε, αλλά χαίρομαι.

michele είπε...

Kαλα κάτσε διάβασε το επίμαχο άρθρο με το "Μωυση" με αλλα γυαλιά και πείσε με. Γιατι εγώ διαβαζω με προσοχή πολλά κείμενα και όλων των χώρων. Και εχω να κανω κριτική βασει όσων διαβαζω και όχι βασει του "κοινού αισθήματος" των τρολ του διαδικτύου.
Αυτους τους γραφω κανονικά και ασχολούμαι μόνο όταν έχω ορεξη.

Andreas D. είπε...

Kosta,
οπως βλέπεις κι εσύ με κάθε σχόλιο του (το οποίο δεν σβήνει μετά) επαλυθευεί αυτά που (όλο και περισσότεροι)λένε ...

austin είπε...

Μικ, μπορεί να είναι υπερβολικός στις αναλύσει;ς του ο Αρταξία, αλλά και εγώ πιστεύω ότι θα το πληρώσει το λιβανιστίρι ο Κυριάκος.

Οι πρώην, νυν, μετανιωμένοι, απογοητευμένοι κτλ κτλ Συριζαίοι, είναι στα κάγκελα γενικώς και ειδικώς.

Ξέρω δεν μας νοιάζουν, αλλά αυτοί θα κινήσουν το πράγμα μαζί με τους απογοητευμένους (που θα υπάρξουν) από την πολιτική του Κυριάκου. (να θυμήσω ότι στο δημοψήφισμα κάποιοι ψήφιζαν όχι για "να πάνε κόντρα στα μέσα").

Είναι πολύ καλύτερος αλλά είναι κρίμα να χάσει έδαφος από το ΤΟΟΟΣΟ γλειψιμο

michele είπε...

Η πρόβλεψή σου ειναι σεβαστη, παιζει δηλ στα δεδομενα των εκτιμήσεων που εχει ο καθένας, αντίθετα ο ΑRT που δεν ..φοβόταν τον Τσίπρα όταν εγω ελεγα οτι είναι κατσαπλιάδες, είναι απλώς εμπαθής με το συγκεκριμένο πρόσωπο. Αλλα ειναι fan του Βαρουφάκη ξέρω εγω. Οκ και αυτό σεβαστό αλλα να διαχωρίζουμε ανάλυση απο ανάλυση.

Απο την άλλη εγώ εχω πει και συνεχίζω να το λεω γιατί συνηθίζω να "βλέπω" μπροστα σε αρκετό διάστημα με τα δικά μου μάτια φυσικά, οτι ο Κυριακος ειναι τυχερός ( μεσα στα προβλήματα που βγήκε μπροστά του) και ταυτόχρονα ειναι τυχερή και η Ελλαδα.

Αυτες οι δυο αντικρουόμενες εκτιμήσεις βέβαια θα επαληθευτούν ή οχι, περίπου τρία χρόνια αργότερα. Αλλα εγώ υπομονή διαθέτω :)

μπαρμπαλιας είπε...

γιατι ανανηφτει ο ελλαχτώρ;;;

austin είπε...

Για να το ξεκαθαρίσω...Η εκτίμηση μου εύχομαι να μην βγει σωστή και έχει πιθανότητες αν δεν καταφέρει οικονομική αναγέννηση.

Μπάμρπα...γιατί ήταν ψιλογνωστό και γιατί πάτησε ακριβώς και γύρισε (για να το παίξω και εγώ τραβογραμιάς)

streetboy είπε...

Ο/Η ArTaXiA είπε...
Προσφέρω νέμεση φίλε Kostas.

Το μόνο που προσφέρεις είναι άσχημη μυρωδιά από τα κόπρανα σου που αφήνεις εδώ μέσα....
Βεβαίως στο Σόλων δίπλα δεν τολμάς να κάνεις τέτοια σχόλια γιατί θα φας κλωτσιά στα καπουλια μεγαλύτερη από αυτή που τρως από το χρηματιστήριο....
Σήμερα δηλαδή τι μας προσφερες; Βγήκες να μας κάνεις σχόλιο για το Μητσοτάκη (περισσότερο για να την πεις στο Μιχάλη), μετά μας έκανες σχόλιο ότι δεν ξέρουμε να διαβαζουμε ισολογισμό (είμαστε ολοι βλακες δηλαδη και εσύ ο παντογνωστης), επίσης μας δήλωσες ότι το καταχαρηκες που κάποιοι εδώ μέσα έχασαν και χάνουν χρήματα από λάθος επιλογες τους(γιατί δεν είναι σαν και εσένα που κερδίζεις συνέχεια στο χρηματιστήριο και έχεις γίνει billionaire). Πραγματικά τόση κακία, κόμπλεξ, εμπάθεια, ναρκισσισμο και εν τέλει ψυχικη διαταραχή σε άνθρωπο έχω καιρό να δω.
Προτείνω στους υπόλοιπους εδώ μέσα να συμπεριφερονται στο μ@λ@κ@ μας όπως σήμερα ο τσαμπης :ΠΛΗΡΗΣ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ στο κοπρόσκυλο!!

austin είπε...

Ελπίδες για εμβόλιο, πάνω οι αγορές (λογικό και δεν αναφέρομαι για ελλάδα)

Δεν προχωράει το stimulus του αμερικάνου, πέφτει ο Αμερικάνος πέφτει και ο πλανήτης.

Η πιο απλή ερώτηση/απάντηση είναι και η πιο δύσκολη.... Γιατί συμβαίνει αυτό...? (κατ εμέ η απάντηση φαίνεται απλή αλλά δεν είναι, δλδ ότι παίζουν αλγόριθμοι).

Την καλημέρα μου

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

Ο/Η μπαρμπαλιας είπε...

γιατι ανανηφτει ο ελλαχτώρ;;;

19 Οκτωβρίου 2020 - 4:44 μ.μ.

Μπαρμπα
Ισως ,την απαντηση τη βρεις ,στα σχολια 14,50' και 15.05'.Ισως!!!!!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ αγαπητοι μου.

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

Τολμησα να αγορασω,.000 ΠΕΙΡ.
Ετσι,στα πλαισια του αυτοφωρου και μονο, για το παιγνιδι.
Καλη συνεχεια,μεχρι να τα ξαναπουμε.!!!!!

michele είπε...

Re- opening του 15 ετους του Ιανουαρίου ( που ειχε απόδοση 1,875%)
Καλό μεσημέρι σε όλους

Lorac είπε...

Καλησπέρα σας!! Μιχάλη ξεκάθαρο το σκεπτικό για τον "ιατρικό κλάδο". Μου κάνει εντύπωση που σχεδόν ανύπαρκτος στο ΧΑΑ ένας τέτοιος παραγωγικός κλάδος.

-Από τα δηλωθέντα εισοδήματα των 75,22 δισ. ευρώ, τα 32,5 δισ. ευρώ δηλώθηκαν από μισθωτούς, τα 24,84 δισ. ευρώ από συνταξιούχους, τα 9,6 δισ. ευρώ από φορολογούμενους με επιχειρηματική δραστηριότητα, τα 5,141 δισ. ευρώ από εισοδηματίες και 3,112 δισ. ευρώ από αγροτική επιχειρηματική.

Τότε τα 20δις που μας λένε ότι είναι ο τουρισμός που είναι?? Μόνο ΔΥ και συνταξιούχοι έχουν rooms to let στην επικράτεια??

Αν δεν αντιμετωπισθεί αυτό το θέμα (μαύρο χρήμα) δεν πρόκειται να δούμε προκοπή.

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

Ειχα να επιλεξω αναμεσα απο 3 προβατα και ενα σκυλο.
Επελεξα το σκυλο, (ΠΕΙΡ)και αφησα τα προβατα(ΕΤΕ,ΑΛΦΑ,ΕΥΡΩΒ)
Μπραβο μου πετυχεσια!!!!!!
Τι τα θες βρε Δημητρακη ...τα κοπαδια????
ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ να τα ξεχωριζεις!!!!!!
χαχαχαχαχαχαχα

Andreas D. είπε...

Τρομερές απαντήσεις έμαθα οτι (δεν) έδωσε η Ε.Κ

austin είπε...

Lorac... Πολύ μεγάλο κλισέ αυτό με το μαύρο χρήμα.

Γερμανικές καφετέριες και εστιατόρια δεν κόβουν ούτε για δείγμα απόδειξη (πέρνω ένα τυχαίο παράδειγμα) δεν έχουν τόσο χοντρά θέματα.

Το θέμα του μαύρου χρήματος είναι πολύπλευρο, πολυπείπεδο, σίγουρα ΟΧΙ μονόπαντο κτλ κτλ κτλ.

Ένας μεγάλος όμιλος, όταν μπορεί και κάνει τριγωνικές πωλήσεις μπλα μπλα μπλα, και μειώνει την φορολογία του στην Ελλάδα τι κάνει?

Μπορεί ένας μικρός να κάνει το ίδιο?

Όταν αυτή την στιγμή μία μικρομεσαία επιχειρήση με 2-3 υπαλλήλους είναι 100% νόμιμη (όχι μόνο για το ΦΠΑ) -και με την κατάσταση που επικρατεί στην αγορά τα τελευταία κάμποσα χρόνια - μπαίνει μέσα με την ΒΟΥΛΑ και επί της ουσίας ελάχιστα business plan είναι θετικά (μιλάω για μικρομεσαίες επιχειρήσεις).

Στην μικρομεσαία επιχείρηση που μπορεί να έχει μαύρο χρήμα, ο υπάλληλος (για διάφορους λόγους) το πιθανότερο είναι να έχει καλύτερες απολαβές και καλύτερο εργασιακό περιβάλλον από μία πολυεθνική με έδρα στο εξωτερικό (το πιθανότερο) που είναι με το 500άρικο.

Προφανώς υπάρχουν και οι περιπτώσεις μαύρου χρήματος σε big scale όπως ναρκωτικά, λαθραία τσιγάρα ποτά κτλ κτλ κτλ που είναι λαίλαπα μεν αλλά δύσκολα διαχειρίζεται.

Αν θέλουν να καταπολεμηθεί το μαύρο χρήμα για την πρώτη κατηγορία, ρίχνεις ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ την φορολογία και τις εισφορές και μετά το ξαναπιάνουμε το ζήταμα.

Α και να μην ξεχάσω ότι όλη αυτή η φορολογία πάει σε έναν τρύπιο κουβά και έργα τύπου ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ και γενικές λαμογιές.

Αυτά...

ArTaXiA είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
ArTaXiA είπε...

Lorac, τουρισμός δεν είναι τα "rooms to let". Είναι και Αegean, είναι και Fraport, είναι και Hochtief και ΜΩΡΕΑΣ Α.Ε. και SeaJeats και Grimaldi. Πολλοί από αυτούς προσλαμβάνουν εποχικούς (μισθωτοί), ενώ οι τζίροι των επιχειρήσεων αυτών ανάθεμα κι αν φορολογούνται στην Ελλάδα. Τα περισσότερα rooms to let είναι μέχρι 15 δωμάτια και ο κύκλος εργασιών αυτών παίζει να είναι και λιγότερο του 20% του συνολικού τουριστικού εσόδου. Τα AirBnB πάνε στους "εισοδηματίες" ή στην "επιχειρηματική δραστηριότητα".

Τώρα, το να ψέγουμε τον ταβερνιάρη για φοροδιαφυγή είναι απαράδεκτο. Η Κύπρος έχει 19,500 ευρώ ετήσιο αφορολόγητο, δεν έχασε και η Βενετιά βελόνι, δεν περιμένει η χώρα να καλύψει έσοδα από τέτοιους φόρους, κι αν περιμένει κάτι δεν πάει καθόλου καλά.

austin είπε...

Μιχάλη, έκδοση ομολόγου...άρα πάμε εκ νέου σε ταλαιπωρία?!?!?

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

LORAC..τα εισοδήματα των συνταξιούχων και των ΔΥ εγω δεν τα υπολογίζω γιατί Γιάννης πίνει Γιάννης κερνάει. .
Επίσης αν δε υπήρχαν τα μαύρα όπως τα λες..θα είχαμε πείνα στην Ελλάδα.
Σκέψου τώρα ένας κάπου σε ένα χωριό που έβγαλε 20 χιλιαρικακια από τα δωμάτια το καλοκαίρι να τα είχε δηλώσει. .
Ούτε τα μισά δεν θα είχε τώρα. ..
Τους κλέφτες τους κλέβεις πρώτος. ..Όσο για το κοινό συμφέρον. ..λόγια χωρίς αντίκρισμα. .μπούρδες. .
Όταν υπάρχει σεβασμός ανταποδοτικοτητα..κράτος δικαίου. ..Πρέπει να είμαστε κύριοι. .Όταν σε κλέβουν τους κλέβεις και εσύ. .
Εγώ βέβαια δεν συμφωνώ με όλα αυτά. .αλλά τι ακούω σου γραφω..

μπαρμπαλιας είπε...

ο ανεζουλακις με 40 ευρα πεφτει -24%...
ΕΚ βαρβατη.

η τραπεζα που πηρες δεν πολυτραβαει,αλλα εκεικατω μπορει να κανει τσαφ

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

Μπαρμπα
Τι θελω και μπλεκω με παλιοχαρτα,που δεν με απασχολουσαν,καθολου??????
Ας ελπισω οτι,μεχρι τη Πεμπτη,δεν θα χασω τουλαχιστον!!!!
Ας προσεχα!!!
χαχαχαχαχαχαχαχα.
Εσυ,θα αγοραζες ΠΕΙΡ??????

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Ασχολείστε ακόμα?
Χαχαχα..
Τα λεφτά ούτε καν στην χρηματηστηριακη...Ούτε καν στον λογαριασμό.

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

ΟΠΛΑ
Το καβει η π.τανα το μαμησι????????
χαχαχαχαχαχαχα

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Όχι δεν το κοβει.

michele είπε...

Σαφως και η μεγαλύτερη φοροδιαφυγη ειναι των μικρομεσαίων στην Ελλαδα. Ευκαιρια να στραφουμε και σε μεγαλυτερες επιχειρησεις αλλαζοντας το μοντέλο

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Φοροδιαφυγή οι μικρομεσαί?
Είσαι σίγουρος ότι οι μεγάλες και πολύ μεγάλες δεν κλέβουν? Ας πούμε να Novartis..έχει αφήσει θετικό αποτύπωμα?
Όλη η μπιζνα με την κλεψιά οφελησε το Δημόσιο κορβανα?
Στην θέση της Novartis βάλτε και οποία άλλη βάζει ο νους σας..
Και φυσικά άλλη η φοροδιαφυγή του μικρού για να επιβιώσει και άλλη των μεγάλων για να αγοράσουν κοτερα

μπαρμπαλιας είπε...

τις εστι κωλος που γραφει μαλακιτσες;

μπαρμπαλιας είπε...

τσαμπ,λογικη μια αντιδραση

austin είπε...

Τέτοια ευκαιρία για στροφή σε μεγάλες εταιρείες με μισθό 400-500 κατοστάρικα δεν ματαξανάγινε...

Αλλαγή μοντέλου σε μπανανία=εξωφρενική ζημιά. Τουλάχιστον το μοντέλο που υπήρχε, έδινε αντίβαρα στην καφρίλα.

Τώρα και καφρίλα, και άνευ αντίβαρου. Εκτός αν θεωρεί κάποιος ότι στα επόμενα 20 χρόνια θα δει καμία σοβαρή δομική αλλαγή...Και όταν λέμε δομική δεν εννοώ το taxisnet..αλλά κουλτούρας, λογικής και κατευασματος σωβράκων

austin είπε...

Αλφα η ζωντανή που έχει σειρά να στηρίξει τον δείκτη (αν δεν καταρεύσει). Οι άλλες θα βολοδέρνουν

austin είπε...

Υπάρχει μία εταιρεία. Μεγάλη, ονόματα δεν λέμε. Και έχει διάφορα τμήματα για διάφορες δουλειές.

Η δουλειές (στην συντριπτική πλειοψηφία) είναι παρόμοιες έως και απολύτως ίδιες.

Κάποια κομμάτια πληρώνονται πολύ καλύτερα από κάποια άλλα (ίδια θέση...). Ο λόγος είναι γιατί το ένα διέπεται από "ξένη νομοθεσία" και το άλλο από ελληνική.

Επιπροσθέτως, όταν ψάχνουν θέσεις εργασίας συγκεκριμένες "εθνικότητες" (δεν μπορώ δημοσίως να γράψω παραπάνω) έχουν καλύτερες απολαβές από ότι άλλες.

Εξού και αναφέρω "κατεβάζουμε σώβρακα" που είναι απόρροια κουλτούρας βεβαίως βεβαίως.

austin είπε...

113 τμχ συνέχεια παίρνουν από τον πωλητή του Μυτιλου...

austin είπε...

Τελικώς ήσαντο ευκαιρία το 1,36 χθες στον ελλακτωρα

michele είπε...

Μιλαω συγκεκριμενα για τη φοροδιαφυγη ΟΠΛΑ, οι θυγατρικες οι περισσοτερες των μεγαλων Fraport ( Greece) κλπ καταθετουν εδω ισολογισμους και εισφορες και φόρους
δεν μιλαω για λαμογιες τυπου Νοvartis ειναι ΑΛΛΟ θεμα

Οι μεγαλες πληρωνουν και φόρους και εισφορες στους δε μικρους η φοροδιαφυγη ειναι εκτεταμενη, αν και τα τελευταια χρόνια εχει περιοριστει. Kαι αυτο οφειλεται και στο ειδος απασχολησης ( εστιαση κλπ). Αλλο το καφε της γειτονιας και αλλο το Απολλώνιο η τα Starbucks η φουρνοι που ξεπλένουν :) ( αλλα πληρωνουν φόρους)

μπαρμπαλιας είπε...

Τσαμπ,
να δω τις μαντεψιες σου να παιζουν στο ταβλε και ταβλα εγω (ΓΕΚ/ΠΕΙΡ)

michele είπε...

Στο τελος Ιουλιου στο αρθρο μου για τη ΔΕΗ με τίτλο "Turn Around Story σε εξέλιξη"
στον προλογο που εκανα, ελεγα αυτο που πιστεύω και που συζητάμε :

"..Ο μετασχηματισμός της οικονομίας πρέπει στοχεύσει στην αρωγή των βιώσιμων μεσαίων και μεγάλων επιχειρήσεων, καθώς η χώρα μας βρίσκεται κάτω από το μέσο όρο σε σχέση με την Ευρώπη σε θέματα μεγέθους και απασχόλησης, έχει πολύ υψηλό ποσοστό αυτοαπασχολούμενων, με επιχειρήσεις χαμηλής προστιθέμενης αξίας, χαμηλής παραγωγικότητας και σχετικά υψηλής φοροδιαφυγής. Είναι η τελευταία ευκαιρία για την μετάβαση σε ένα διαφορετικό αναπτυξιακό μοντέλο, που θα μας φέρει πιο κοντά στις προηγμένες οικονομίες, καθώς τα χρήματα είναι πολλά και η διάθεση υπάρχει ώστε να εκμεταλλευτεί χώρα αυτή τη μεγάλη ευκαιρία.."

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

Μπαρμπα.
Ενας συνεργατης μου,(πατριωτακι σου)μου ειπε.
Σημερα, θα παιξουν οι τραπεζες!!!Και με αφησε να διαλεξω.(μη φανταστεις μεγαλα νουμερα),το 0,04% του χαρτοφυλακιου μου)Και εγω,ο τετραπερατος, διαλεξα Πειρ.Τωρα βλεπω οτι αυτος εχει διαλεξει ΑΛΦΑ.Εκει να δεις.Εχει γουστο,παντως.
χαχαχαχαχαχαχα
Η ΓΕΚ εξακολουθει να εχει 4% αξια στο χαρτοφυλακιο μου ,οπου η ΤΕΝΕΡΓΑ εχει 54%περιπου.
Καλο απογευμα,σε ολους!!!!!!!!!!!!

Βασίλης Πασπαλιάρης είπε...

Γεια σας...
Είπα να γράψω το 70 γιατί το 69 είναι κάπως.

Εγώ στα των πολιτικών να σχολιάσω ότι είναι λογικό να υπάρχουν δύο χοντρικά ομάδες α) Η ομάδα που θέλει κυβέρνηση σταθερότητας που την εξασφαλίζουν ιστορικά κόμματα με ανθρώπους που γνωρίζουν το σύστημα τα παιδιά τους τα εγγόνια τους κτλ
Καθώς βολεύεται η είναι προς το συμφέρον της η επικρατησή τους.
Β) Η ομαδα που υποστηριζει πολιτικές παρατάξεις που είναι ενάντια στην α ομάδα για τους ίδιους λόγους.
Την ομάδα των ιδεολογων λέω να την αφήσω έξω.

Κανείς δεν είναι που δεν καταλαβαίνει.
Δηλαδή όλοι καταλαβαίνουμε

Θεωρώ ότι δεν θέλει πάθος το πραμα.
Δεν πιστεύω ότι κάποιοι είναι ποιο έξυπνοι από τους άλλους εκτός από κάποιους που είναι :)

Υπεραπλουστευτικα αλλά το 69 έγινε 70 :)



ArTaXiA είπε...

Εδώ δελτίο τύπου της ΕΛΣΤΑΤ ΓΙΑ ΤΟ 2019, όπου φαίνεται πως οι μεθοδεύεσεις της κυβερνησάρας, πήγαν τον τουρισμό σφαίρα.

Εν τω μεταξύ, αυτά δεν τα δημοσιεύουμε, λέμε για την εξαιρετική πορεία των ελληνικών ομολόγων (ψυχούλα η Κριστίν) και ό,τι συμβαίνει το αποδίδουμε στον κορωνοϊό.



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΑΦΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣ ΣΤΑ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΚΑΙ ΚΑΜΠΙΝΓΚ: Έτος 2019 (Οριστικά στοιχεία)
Η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ) ανακοινώνει τα στοιχεία της Έρευνας Κίνησης Καταλυμάτων
Ξενοδοχειακού Τύπου και Κάμπινγκ για το έτος 2019, καθώς και αναθεωρημένα στοιχεία για το έτος 2018,
τα οποία αναφέρονται στο 100% των εν λόγω καταλυμάτων και των αντίστοιχων κλινών τους.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της Έρευνας, προκύπτει ότι, κατά το έτος 2019, στο σύνολο των καταλυμάτων
αυτών παρουσιάζεται αύξηση στις αφίξεις κατά 1,3% και μείωση κατά 0,1% στις
διανυκτερεύσεις σε σχέση με τα αντίστοιχα στοιχεία του έτους 2018.
Συγκεκριμένα, κατά το 2019 σε σχέση με το 2018 παρουσιάζεται αύξηση κατά 1,7% στις αφίξεις και μείωση κατά 0,2% στις διανυκτερεύσεις των αλλοδαπών, και αύξηση κατά 0,5% στις αφίξεις και κατά 0,2%στις διανυκτερεύσεις των ημεδαπών.
Η συνολική πληρότητα κλινών στα ξενοδοχειακά καταλύματα (πλην κάμπινγκ) το έτος 2019 ανήλθε σε 48,7%, έναντι 50,6% το έτος 2018.

Bonjour παίκτε!

Andreas D. είπε...

ο εμίρης:

https://www.bankingnews.gr/index.php?id=525325

και ο κακομοίρης:

https://www.mikrometoxos.gr/ellaktor-metro-itan-kai-chathike/

austin είπε...

Πάτησε και γύρισε ρε γαμώτο... Περίμενε μία ακόμα υπέρβολή να έσπασε λίγο το 1,35 αλλά δεν.

Τώρα κωλώνω βεβαίως να ξαναμπω. Βλέπουμε. Καλμηέρα

μπαρμπαλιας είπε...

εγω Ανδρε ,αχτώρ δεν πουλησα..

Andreas D. είπε...

https://www.capital.gr/epixeiriseis/3489362/stratigiki-sumfonia-ellaktor-me-edp-renewables-apo-koinou-anaptuxi-xartofulakiou-aiolikon-parkon

Andreas D. είπε...

Μπάρμπα,

το γνωρίζω, μην επηρεάζεσαι απο κανέναν παπάρα...

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

Καλημερα αγαπητοι μου.!!!!!!!!

Andreas D. είπε...
Αγαπητε Ανδρεα.Δεν μπορεις να πεισεις ,καποιον(..ους),που δεν θελει να πεισθει.Καταθετεις την αποψη σου κι αν θελει, ακολουθει.Αν οχι...κακο του κεφαλιου του.
χαχαχαχαχα.
Αλλωστε,δεν πρεπει να χαλαμε και τη ζαχαρενια μας.
Το σχολιο παντως του μ/μ,δεν ηταν κακο.!!!!!!!!!

Andreas D. είπε...

Δημήτρη,

είναι άσχετος αλλά κάποια αρνητικά δημοσιεύματα πολλές φορές βοηθούν...

hippy είπε...

Ο ευκολότερος τρόπος για την κυβέρνηση να απορροφήσει και να χρησιμοποιήσει τα χρήματα των Ευρωπαϊκών προγραμμάτων για την θεραπεία των προβλημάτων της πανδημίας είναι τα δημόσια έργα. Κι απ΄εκεί στην κατανάλωση για να ωφεληθούν και οι υπόλοιποι. Κατασκευές, πληροφορική κλπ. Η γραμμή 4 του μετρό είναι απλά η κορυφή του παγόβουνου. Βόρειος άξονας Κρήτης, Πάτρα-Πύργος, οχυρωματικά, στεγαστικές δομές προσφύγων, πολύ πράγμα. Φτάνει βέβαια να γίνουν σωστές μελέτες που θα βοηθήσουν στην έγκαιρη απορρόφηση. Φτάνει επίσης οι τράπεζες να κάνουν τη δουλειά τους (χρηματοδότηση)...αλλά δεν την κάνουν και κρατούν τα λεφτά της ΕΚΤ στο συρτάρι...εδώ ισχύει η παροιμία "όποιος καεί στο χυλό φυσάει και το γιαούρτι)

Καλημέρα

μπαρμπαλιας είπε...

Τσαμπ,οσωνουπω kalamitsibeach...
το καλοκαιρι ειναι εδω

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

Τιιι????? Κανεις μπανιο???????
Εμεις εδω, το δαγκωνουμε λιγακι και σημερα!!!!!!!!!
Μπραβο μπαρμπα!!!!!ΖΩΑΡΑ!!!!!!!!!!
χαιρομαι ειλικρινα.!!!

austin είπε...

κράτατε οι τράπεζες παρά το χωσέ στα έξω (αναφέρομαι στις τράπεζες) γιατί τα υπόλοιπα ψιλοκάθονται.

Πειραιώς κάποιος βγαίνει, όλα έδειχναν για μία ακόμα τεχνική αντίδραση αλλά οι φόβοι του ιού μας κρατάνε.

Αυτά

austin είπε...

Από τις λίγες φορές που η αξία είναι μεγαλύτερη στην Πειραιώς από ότι στις άλλες. Και η μόνη μέχρι στιγμής χωρίς αντίδραση.

Andreas D. είπε...

Ο Σταύρος πούλησε αλλά ο Μανώλης και η Μαρία δεν αγόρασαν...

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

Aγαπητε austin.!!!!

Ο πινων μεθα και ο παιζων χανει.
Ετσι και εγω.θα μαζεψω...τα βρεγμενα μου, αυριο,για να μαθω να...μην παιζω αυτη την εποχη με τα παλιοχαρτα (ΠΕΙΡ στη προκειμενη)
χαχαχαχαχα.
Ετσι, για να μαθω να μην παιζω, σε λαθος εποχη.
χαχαχαχα
Σε αυτον, που θα μου τα παρει...αυριο,του ευχομαι,ΚΑΛΑ ΚΕΡΔΗ

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

Μπαρμπα.
Η ΓΕΚ κατεχει τωρα, το 5+ του χαρτοφυλακιου μου αφου απαλλοτριωσα .000 μετ,σημερα στα χαμηλα.
χαχαχαχα.
Το 9+ κατεχει ο ΕΛΛΑΚΤΩΡ!!!!!!!!!
Καλο μεσημερι ,ξεχασα να σας ευχηθω!!!

Andreas D. είπε...

Δημήτρη,

κάνεις μουαγιέν προς τα πάνω στον ΕΛΛΑΚΤΩΡ?

ίσως σου βγει σε καλό...χαχαχαχα

austin είπε...

Με τις βλέψεις για lockdown μετά τις 9...δεν ξέρω αν έχει άλλα καύσιμα η αγορά για πάνω.

Πέφτουν τα ξένα. ασθμαίνει το δικό μου. Πάλι σήμερα έλεγα ότι το σαμάρι θα φύγει πάνω και δεν άντεξε την συγκίνηση της ανόδου.

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

Andreas D
Eιχα σπρωξει αρκετα ,πανω απο 1,5 και κατω απο κει, ξαναμαζευω.
Ειχα θεση πανω απο 13%.
χαχαχαχαχαχα
Αυτα τα ....διαμαντια,τα ξερω καλα.!!!!!
χαχααχχαχα
Με τα παλιοχαρτα, τι γινεται???
Γι'αυτο δεν τα ακουμπω και δεν τα κρατω,περαν του αυτοφωρου ,οταν το κανω.
Απλα για το παιγνιο και για το μεταξυ μας στοιχημα!!!!
χαχαχαχαχαχα. Τωρα πλερωνω και το στοιχημα αχ αχ αχ αχ!!!!!!!

Andreas D. είπε...

ΜΕΤΡΟ ήταν και πάει λέμε...

ArTaXiA είπε...

Αχαχαχαχαχαχαχα, κοιτάχτε τώρα τι διάβασα!!!!!

Η Αρτοβιομηχανία Καραμολέγκος σε συνέχεια της από 19.10.2020 ενημέρωσης που έλαβε από τους μετόχους της Σταύρος Νένδος Α.Ε. Αρτοποιία και Σταύρος Νένδος (φυσικό πρόσωπο), με ημερομηνία συναλλαγής 15.10.2020, ενημερώνει οι ανωτέρω μέτοχοι προέβησαν στην πώληση του συνόλου των ονομαστικών μετοχών με δικαίωμα ψήφου που κατείχαν στην εισηγμένη στις 15.10.2020, το οποίο αντιπροσωπεύει ποσοστό 7,875% και 1,630% αντίστοιχα και συνολικά 9,505%.

Τους ξέρω εγώ καλά τούτους δω αχ αχ αχ!!!!!!!!

Μετά την ως άνω συναλλαγή οι Σταύρος Νένδος Α.Ε. Αρτοποιία και Σταύρος Νένδος (φυσικό πρόσωπο) έπαψαν να κατέχουν δικαιώματα ψήφου στην Αρτοβιομηχανία Καραμολέγκος.

Μουαχαχαχαχαχα, μπα σε καλό τους, τι γούστο και χαρά σήμερα!!!!!!!1!!!!

Andreas D. είπε...

Δημήτρη,

μπορείς να μου πεις πόσο έκλεισε ο ΕΛΛΑΚΤΩΡ?

όχι τιποτα άλλο αλλά χθες έπεφτε...

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

Andreas D.

Kαλουτσικα,πρεπει να τα πηγε.Δεν εχω και καλη εικονα,ομως.!!!!!!\
χαχαχαχαχαχαχα.
Καλο απογευμα σε ολους.!!!!!!

ArTaXiA είπε...

Αχαχαχαχαχα χαχαχαχαχαχ

Για πες Vlaso, ποιος πήρε τα χαρτιά του ΚΜΟΛ και γιατί;

Εγώ δεν ξέρω χαχαχαχαχαχαα!!!!!1

Andreas D. είπε...

Peter, φημολογείται οτι είναι ο Σαράντης,θα δούμε... πάντως έχω κρατήσει τα κομμάτια μου...

hippy είπε...

Αχ βρε Δημητράκη, αφού είχες τα πολλά στον Ελλάκτωρα και τα λιμά στην ΓΕΚ γιατί στην ευχή τσαντιζόσουν και μου τά΄χωνες τις προάλλες που υποστήριζα ότι ακριβώς αυτό έπρεπε να κάνει ο παίκτης στον κλάδο?

Δεν είναι μπηχτή, ούτε αμφισβητώ την ειλικρίνεια. Λοιπόν τούτη την ώρα προσωπικά δεν έχω καθόλου θέση στον κλάδο. Μελέτησε προσεκτικά και στα μισά του Δεκέμβρη που θα αυξήσω τη ρευστότητα στο ΧΑΑ θα σε ρωτήσω (σοβαρά).

Συνεχίζω όμως σταθερά να έχω την ΓΕΚ στο μικροσκόπιο του trade (3-5%) αφού αγαπιέται και στηρίζεται απ΄τους βασικούς μετόχους.

Andreas D. είπε...

https://www.capital.gr/epixeiriseis/3489662/ti-psaxnoun-oi-epsilon-net-kai-space-hellas-sti-singular-logic

https://www.capital.gr/epixeiriseis/3489656/giati-odigithikan-sto-diazugio-karamolegkos-nendos

ArTaXiA είπε...

Απόλαυση είναι να ξέρεις πως ακομη κι εκείνοι που σε βρίζουν, σε ψάχνουν σε όλα τα fora προκειμένου να σε διαβάσουν.

Bonjour παίκτεεεεεεεεεεε

Mε Μωυσή Κυριάκο, η χώρα νίκησε τον κορωνοϊό!

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

Kαλημερα Αγαπητοι μου.
Επαιξα εχασα και θα πληρωσω....το ασμα!!!!!!!!!
χαχαχαχαχα.
Χιππη (κανεις χιππης, δεν ηθελε το Κυριος .ως προταγμα της ιδιοτητας του).
Την εποχη εκεινη, ηταν σε εξελιξη,το ομολογιακο της ΓΕΚ.Αν αυτο σας λεει κατι,αλλα ,περαν αυτου...ουδεν.
Αν ομως, με διαβαζεις πραγματικα,θα διαπιστωνεις οτι, κατα καιρους εχω γραψει πως,δεν εχω μεγαλη θεση στη ΓΕΚ,αλλα ,σκοπευω να τη κανω ΤΕΡΑΣΤΙΑ.Αρχικα ...ψαρευω στα ρηχα.(νομιζω οτι πρεπει να σου ικανοποιησα πληρως τη περιεργεια σου).

Frances είπε...

https://www.youtube.com/watch?v=6Db-NmHSQpA&ab_channel=manosioanidis

Η μόνη αντίδραση που μου έρχεται

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

10.43' ΥΠΟΛΟΙΠΟ.
Να σημειωσεις δε,μεταξυ αλλων χιππη οτι,οσο ασχετος ειμαι με τις τραπεζες,το πανω κατω και πλαγιως(χαχαχαχαχα)σε αυτες τις μετοχες,το ξερω, απο καλως, εως λιαν καλως!!!!!!
ΙΝΑΦ

hippy είπε...

Πολύ μεγάλος ο όγκος της ΜΟΗ Δημητράκη...μπαίνει (είναι) στο μικροσκόπιο...ίσως δεν χρειαστεί να περιμένουμε τις αποφάσεις της Μοργκάνας στις αρχές του επόμενου μήνα.

hippy είπε...

Η άποψη μας κρίνεται στο ταμπλό αγαπητέ....σε ότι με αφορά όπως είπα σφίγγω το ρευστό για τον Δεκέμβρη με το καλό...

-κι αν φύγει ανοδικά η αγορά?

-μακάρι...θα κερδίσουν αυτά που έχω.

-κι η ΜΟΗ?

-στο μικροσκόπιο είναι...αν χρειαστεί θα κάνουμε μια μικρή εξαίρεση στο Τζίγκερ

austin είπε...

Η αγορά έσπασε και το 613 (προσωρινώς??). Κάτι που έχει να γίνει από 22 Μαίου.

Από το καλό στο καλύτερο πάμε. Μπράβο!

Την καλημέρα μας.

hippy είπε...

Πες κάτι και για το σαμάρι χε χε

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Austin.
Για να τα βάλουμε κάτω. ..περιμένεις κάτι θετικο;
Σώσε ότι μπορείς. .δεν φαντάζεσαι τι έρχεται.

austin είπε...

Όπως είπε και ένας γνωστός μου...Τι νομίζεις ότι επειδή έχουμε μητσοτάκη θα βγουν τα funds να ασχοληθούν με την ελλάδα και να αγοράζουν??

Ενώ είμαστε σε Επίπεδα πολύ χαμηλά.

Ενώ τα ξένα σήμερα μάζεψαν πολύ απότομα. Εμάς εδώ έκανε μία μαρκετιά η ευρωβ καμιά 20Κ και χαρήκαμε.

Αυτά....

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Μην βλέπεις το δέντρο.

austin είπε...

To σαμάρι κάθεται καλώς για την ώρα. Συγκριτικά με τα άλλα. Εδώ και πιέζουν μέρες τον ΟΤΕ (έφυγα νωρίς ευτυχώς, κάτι δνε μου άρεσε).

Εδώ ξεκινάνε οι φήμες για να μην αφήσουν έξοδο λόγω 28ης...

Άντε να κλείσουμε και τα μαγαζιά μας ξανά για να τελειώνει η υπόθεση. Να κλείσουμε την χώρα και συνολικά και να λέμε τουλάχιστον έχουμε σοβαρή κυβέρνηση.

Όχι όπλα δεν βλέπω τίποτα θετικό για την ώρα. Παρόλα αυτά υπάρχουν ακόμα χαρτιά που κρατάνε.

hippy είπε...

Austin τα χαρτιά εν ευθέτω χρόνο θα πάνε εκεί που ορίζουν τα θεμελιώδη τους. Ο Τιτάνας στα € 14 και οι συστημικές στην πρέσα. Στους προσγειωμένους επενδυτές της πιάτσας αποτελεί κοινό μυστικό πως με τις συστημικές να αποτιμώνται σε λιγότερο από 4 δισ. και με τα NPLs 15 φορές περισσότερα, είναι ΑΔΥΝΑΤΗ η προσέλκυση νέων κεφαλαίων/επενδυτών που δυνητικά θα μπορούσαν να βάλουν σε τρέχουσες τιμές τουλάχιστον 4 με 5 δισ. ευρώ ώστε να τραβήξουν το κάρο απ΄το βούρκο.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Και σε ρωτάω εγώ Austin. ..
Αν γίνει γενικό λοκ νταουν?
Αν μπλέξουμε με τον Τούρκο?
Αν αυτά πού σου λέω έχουν τιμολογηθει στο ΧΑ..τότε να τρέξουμε μην χάσουμε την αγορά. ..αν όμως δεν εχουν..το 615 που βλέπεις θα είναι όαση.
Ας αποσυρθώ στην σπηλιά μου.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Παρόλα αυτά υπάρχουν ακόμα χαρτιά που κρατάνε.(είπε ο austin)
Όταν γίνει το τσαφ..τρεχάτε ποδαράκια μου..

austin είπε...

Hippy συμφωνώ για τις μπάνκες...σε αυτή την φάση δεν με νοιάζουν τόσο αυτές. Αλλά βλέπεις ότι η τιμή πχ του Τιτάνα και όχι μόνο δεν πάει εκεί που λες... αντ αυτού υπάρχει ραθυμία.

Επίσης η πρόταση για την bad bank υπάρχει... απλά δεν είναι η ώρα ακόμα? Κάτι περιμένουν...

austin είπε...

Με ενοχλεί απλά...τότε που σόρταρα μαζικά την ευρωβ πάνω από τα 0,40 που επηρρεαζόμουν ότι θα έρθει μία καλύτερη μέρα και έβγαναν και νέα εισόδου στον MSCI και οι οίκοι που ανέβαζαν στόχους κτλ κτλ κτλ! Εύκολα λεφτά, ακριβώς όπως αυτά του Μυτιλου

austin είπε...

Τουλάχιστον η συμπεριφορές των τραπεζών είναι ευδιάκριτη. Στην φάση αυτή η ΑΛΦΑ είναι η καλύτερη και προηγείται.

Andreas D. είπε...

Γιώργο,

έχετε τρελαθεί με τις σκατοΤράπεζες... υπάρχουν κι άλλα χαρτιά...

εκτός εαν βγάζεις μεροκάματο οπότε παω πάσο...

austin είπε...

Andrea περισσότερο παρατηρώ παρά τις παίζω.

Οι τράπεζες απλά τραβάνε και τις άλλες κάτω (εξαιρώ ελλάκτωρα την τελευταία περίοδο και ΚΟΥΕΣ και ΣΑΡ και ΤΕΝΕΡΓ)

hippy είπε...

"Ο Andreas D. είπε...
Γιώργο,

έχετε τρελαθεί με τις σκατοΤράπεζες... υπάρχουν κι άλλα χαρτιά...

εκτός εαν βγάζεις μεροκάματο οπότε παω πάσο..."


Επιτέλους σύμμαχος...πέστα βρε Αντρέα...και για να βοηθήσω τους παθιασμένους της περιπέτειας θα τολμήσω να επαναλάβω "Πολύ καλή η συμπεριφορά της ΔΕΗ"...που δεν ξεχνώ ότι έχει την στήριξη του Κυριάκου...δηλαδή του πρωθυπουργού της επόμενης 7ετίας καλά να είναι (έως το 2027)

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

Kαλο μεσημερι.!!!


Τασος ο λιμοκοντορος είπε....

Αγαπητε μου Τασο.
Ειμαι σιγουρος οτι εχεις πολλα να γραψεις και να προσφερεις,σε ολους μας,απο το να βριζεις.
Ειμαι πολυ σιγουρος.

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

Γιωργο,αν μου επιτρεπεις να πω και εγω,την αποψη μου.
Δεν εχουν κανενα λογο να παιξουν τωρα, οι τραπεζες,που με γνωμονα τα φανταμενταλς,δεν εχουν να παρουσιασουν,κατι το αξιολογο.Οταν φταονυμε στη ληξη συναγερμου(κορωνοιου,)τοτε θα ασχοληθει,σοβαρα ο επενδυτικος κοσμος.
4-6 μηνες μετα,ισως παμε σε εκλογες,με τις τραπεζες αρκετα υψηλα και με πραγματικη αξια.!!!!!
Μεχρι τοτε ...μακρια και αγαπημενοι.

austin είπε...

Παιδιά ωραία τα λέμε... αλλά μία ερώτηση¨

Αν εξαιρέσουμε τις απόλυτα μεμονομένες κινήσεις (βλ. ελλακτωρα, ΜΥΤΙλ, ΒΙΟ πιο πριν κτλ) η αγορά με τη ασταμάτητη πίεση στις τράπεζες, επί της ουσίας δεν παίρνει ούτε ανάσα, ούτε τάση.

Η εκτίμηση μου είναι, ότι ξυπνάνε μία μέρα, και επειδή είμαστε ατασικοί κτλ κτλ αποφασίζουν και πιέζουν την Μπελα. Μετά τον ΟΤΕ, μετά τον ΜΥΤΙλ (τρελή μαρκετιά προς τα κάτω).

Κάνω λάθος? Μπορεί να είναι για μεγάλη διάρκεια η αγορά χωρίς την συμμετοχή των τραπεζών? Άλλωστε πάλι αν δεν κάνω λάθος, το πρώτο εξάμηνο που ζωντάνεψε όλο το ταμπλό, ζωντάνεψε πάλι με μοχλό από τις τράπεζες.

hippy είπε...

"Οταν φτανουμε στη ληξη συναγερμου(κορωνοιου,)τοτε θα ασχοληθει,σοβαρα ο επενδυτικος κοσμος.
4-6 μηνες μετα,ισως παμε σε εκλογες,με τις τραπεζες αρκετα υψηλα και με πραγματικη αξια.!!!!!"


Ε ναι...ΒΝΡ κερδοφόρα, με Ρ/Ε 5,8 - BV 0,4 - προβλεπόμενη μερισματική απόδοση 9% (2021 που θα επιτρέψει μερίσματα η ΕΚΤ) - ΝPLs < 6% κι απόσταση από τα φετινά υψηλά 65% κι ο (ανόητος) φραγκάτος ξένος θα προτιμήσει την Πειραιώς με ΝPLs > 25% καταχρεωμένη με 2 δις cocos υποχρεωμένη να καταβάλει ετήσιους τόκους 160 εκατ στο κράτος που περιμένει να την σώσει ο Ηρακλής...κι αν αντί αυτού έρθει ο Σαμψών με το "«Αποθανέτω η ψυχή μου μετά των αλλοφύλων"?

Ημαρτον Δημητράκη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σοβαρέψου

Andreas D. είπε...

Τραπεζες μόνο με ΑΜΚ για μενα...

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

Ισως ναχεις δικιο αγαπητε μου χιππη.
Αλλωστε,ποιος ειμαι εγω,που μπορει να εχει. καποια σοβαρη αποψη???

austin είπε...

Ανδρέα να πω ότι έχεις άδικιο...προτίμησα στν βύθιση λίγο αλφα από Ελλακτωρα, έλεγα λίγο θα κάτσει γύρω από το 1,4 πρώτα...αλλά έχει φύγει καρφί!

Andreas D. είπε...

Γιώργο,

στο 1,4924 πήρα λίγα και ΜΥΤΙΛ στο 9,4674 αλλά μάλλον την πάτησα...

Α, και ΦΡΛΚ στο 3,80 και ΠΕΤΡΟ στο 4,20...

austin είπε...

Μπήκε στο Γκαπ ο ελλάκτωρας. Είχα πει να έχω πάντα τμχ, αλλά δεν είχα κρατήσει τίποτα. Τι να πω... βλακεία

Andreas D. είπε...

ΛΕΥΤΕΡΗ,

Μετρό ήταν και πάει...

Andreas D. είπε...

Γιώργο,

γι αυτό δεν κοιτάμε/παίζουμε δείκτη αλλά μετοχές...

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

Ο/Η Andreas D.

Ολα καλα??????

Καλο απογευμα,σε ολους.!!!!!!!

hippy είπε...

κι εγώ πήρα λίγο ΠΕΤΡΟ

Andreas D. είπε...

Έλα Δημήτρη σε ξέχασα...

χάλια είναι δεν τα βλέπεις? -0,92% ο δείκτης...

ΧΑΧΑΧΑΧΑ

austin είπε...

Αν σπάσει το 613... Που θα οφείλεται στις τράπεζες περισσότερο, τότε θα ξεκινήσει το καλο.. το σωστό χωσέ και στα άλλα!

μπαρμπαλιας είπε...

λιγα ΟΤΕ στο 11.82 για το ντουφεκα/ξεπετα.
ρε σεις διαγραμματαρα φτωτικη οτεσ

Andreas D. είπε...

Το πιο πιθανο... βοηθάει και ο ΟΤΕ...

Andreas D. είπε...

Να βάλω κι εγώ ενα γκάλοπ:

Ποια νομίζετε οτι θα ήταν η καλύτερη συντροφιά για τον μεγαλύτερο (αποδεδειγμένα) παπάρα του διαδυκτίου?

1. https://www.protothema.gr/life-style/article/1056978/afedra-paei-gia-psonia-sto-souper-market-me-andra-skulo-sta-tessera-kai-me-louri/

2. https://www.protothema.gr/world/article/1057634/streit-tsehos-pou-edose-hiliades-euro-gia-na-moiasei-stin-barbi-anazita-anoihtomuali-gunaika/

μπαρμπαλιας είπε...

και φυσικα ολα αυτα περι στηριξεων ...παπαρια .
στην ανοδο τους παραδεχομαι τους γραμμογαμιαδες

ArTaXiA είπε...

Ευτυχώς που υπάρχεις ρε Andreas και "έγινε επιτέλους χρηματιστηριακό το blog".

Andreas D. είπε...

Τι είναι το «troll» στο Διαδίκτυο και πώς να το αντιμετωπίσετε

https://www.iefimerida.gr/news/135999/%CF%84%CE%B9-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%BF-%C2%ABtroll%C2%BB-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B4%CE%AF%CE%BA%CF%84%CF%85%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%80%CF%8E%CF%82-%CE%BD%CE%B1-%CF%84%CE%BF-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%BC%CE%B5%CF%84%CF%89%CF%80%CE%AF%CF%83%CE%B5%CF%84%CE%B5

austin είπε...

Ντου από παντού! ωραία

austin είπε...

Η υθίσαμε τίποτα του τούρκου...

Η αυτή η ξαφνική πτ΄βση έχει να κάνει με τα νέα της bad bank...

austin είπε...

Μπάρμπα και εγώ μαζί σου στο ΟΤΕ...τα ξαναπήρα.

μπαρμπαλιας είπε...

Γιωργη
κερουμπα δυνατη