Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2020

 X.A.A 

   




                                                                                         Σχόλια για τη συνεδρίαση online

CENERGY HOLDINGS: ΙΣΧΥΡΗ ΚΕΡΔΟΦΟΡΙΑ ΜΕ 
"ΑΝΟΣΙΑ" ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ...
To γεγονός της εβδομάδας ήταν αναμφίβολα η επίσκεψη του υπ. Εξωτερικών των ΗΠΑ στην Ελλάδα χωρίς ανάλογη εμφάνιση στην Τουρκία, όπως επιτάσσει το εθιμικό «δίκαιο» επί δεκαετίες. Ο Μάικ Πομπέο βρέθηκε αρχικά στη Θεσσαλονίκη εκφράζοντας την προσδοκία ότι η Βόρεια Ελλάδα γενικότερα θα δει πολλές αμερικανικές επενδύσεις, τονίζοντας τον ρόλο των λιμανιών που εντάσσονται στα σχέδια διαφοροποίησης της ενεργειακής πολιτικής της Ευρώπης, κάτι που ενδιαφέρει ιδιαίτερα τις αμερικανικές επιδιώξεις...

80 σχόλια:

Frances είπε...

Παρατηρώ καιρό και το χθες είναι άλλη μια επιβεβαίωση ότι τα συμβάντα που "θίγουν" την αριστερίζουσα ιδεολογία παίρνουν μεγάλη έκταση, ενώ συμβάντα που "θίγουν" την δεξιά ιδεολογία να μην παίρνουν τις ανάλογες διαστάσεις ή ακόμα και να χλευάζονται, βλ. το πλέον ηχηρό γεγονός της MARFIN. Μου κάνει εντύπωση που όλη η κοινωνία έπειτα ακολουθεί αυτή την πεπατημένη οδό λες και όλοι κοροιδευόμαστε μεταξύ μας και πρέπει να λέγεται η συγκεκριμένη άποψη, ενώ αν πεις κάτι αντίθετα από αυτό πέφτουν να σε φάνε με τον πλέον φασιστικό τρόπο, χλευάζοντας κτλ

Ως μεγαλωμένος στο Κερατσίνι εγώ θεωρώ ότι όλο αυτό ήταν προσωπική διαφορά και έτσι λέγεται και στο Κερατσίνι μεταξύ των δημοτών. Ο τύπος αυτός προσπαθούσε με φασισμό να πολεμήσει το φασισμό, όχι με κάποιο κοινωνικό έργο. Τη μάνα δε τη θεωρώ, αν και χωρίς παιδιά εγώ, το πλέον αποτυχημένο παράδειγμα και το παράδειγμα προς αποφυγήν και με λυπεί που είναι "το πρότυπο" όταν αναφωνεί "τα κατάφερες", λες και ήταν ο Μωυσής και ήρθε να απαλλάξει τον κόσμο από το ναζισμό.

Θεωρώ ότι πήρε μεγάλες διαστάσεις και το 2020 δεν μπορείς να θεωρείς απειλή το ναζισμό ούτε την ΧΑ, μπορεί να είχε φτάσει στα όρια της αντιπολίτευσης, αλλά όλοι γνωρίζουμε ότι με το που τελείωνε η οικονομική ανέχεια σίγουρα θα έφθιναν τα νούμερα της, όπως έπεσαν όταν ο κόσμος κατάλαβε περί τίνος πρόκειται.

Το δε γελοίο της υπόθεσης είναι που ακόμα και γνωστοί από το facebook που διαρρηγνύουν τα ιμάτια τους περί μάσκας, ακόμα και σε εξωτερικό χώρο, δεν έχουν κάνει την παραμικρή αναφορά που το πόπολο μαζεύτηκε έξω από το εφετείο, ΑΛΛΑ, όλοι φορούσαν μάσκα ισχυρίζονται.

Μπορεί να είμαι σε μικρή ηλικία να μην ξέρω τι λέω, μπορεί να ανακαλύπτω τον κόσμο, αλλά έπρεπε να τα γράψω.

Καλημέρα κούκλοι, καλή συνεδρίαση σας εύχομαι, μακριά από όλη την μιζέρια.

austin είπε...

Καλημέρα καλημέρα!

984 συμβόλαια πουλάνε στο 1,16 στην ΕΤΕ... Τώρα αυτό είναι τούβλο για "να το πάρουν" ή στοπ δεν έχει μέλλον ο τραπεζικός?

μπαρμπαλιας είπε...

Frances ,
μιας και δηλωνεις οτι εισαι μικρη,μακρυα απο κομματα και παραμυθια .διαβασμα ,γνωση ,σκληρη δουλεια και η ανταμοιβη θα ελθει.
για τη μανα λυπαμαι αλλα ο γιος ηταν οχετος στο μικροφωνο και η δραση φερνει αντιδραση.

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

Καλημερα μας.
Ελπιζω και ευχομαι,να εισαστε καλα.

Frances
Να πω οτι διαφωνω με τα γραφομενα σου?Θα εγραφα ψεματα ,τοτε.
Αλλα να,βρε παιδακι μου ,υπαρχουν και ατομα που τα βλεπουν με αλλο ματι.Ισως θολωμενο.
Αιφνης ο γνωστος φιλος ΑΡΤ αναρωτιεται,διπλα στον Μιχαλη γιατι οι Περιστερηδες !!!εδωσαν,τοσο μεγαλο τιμημα για την αδεια καζινο μιας και δεν υπηρχε ανταγωνισμος,αφου δεν υπηρχε ,αλλος υποψηφιος.Γραφει πρωτα απόλα''Περιστερηδες''με την ιδια ευκολια που εγραφε Κουλης καποτε η αργοτερα Μωυσης.Θεωρει οτι,ετσι υποβιβαζει αυτους στους οποιους αναφερεται.Και αντε καλα στα πολιτικα,αλλα να υποβιβαζεις ενα'' Περιστερη'', στην Ελαδα???????
Ο ανθρωπος,(Περιστερης)πρεπει να τομαθε αυτο και σταναχωρηθηκε πολυ.Δεν περιμενε αυτη την αντιμετωπιση, απο εναν εξυπνο, οπως ο ΑΡΤΑΞΙΑΣ.Αλλα σκεφτηκε,οτι ο πανεξυπνος ΑΡΤΑΞΙΑΣ(τερας επιχειρηματικοτητας)ειχε ξεχασει, πως η οικονομικη προσφορα ειχε κατατεθει τοτε και οχι τωρα και οτι ,οικονομικη προσφορα ειχε καταθεσει και η μπλακροκ,το τιμημα της οποιας δεν θα το μαθουμε και ενδεχομενως να ηταν 151 εκ.
Ο γνωστος καλλιτεχνης(ενα πραγμα δηλαδη,σαν το πωπο της κατσικας που κανει χαντρες κομπολογιου)για μια ακομη φορα, διεπρεψε.Πρεπει ομως ,εξαιτιας αυτου του τετραπερατου πονηματος, να βρηκε δουλεια,γιατι υποψιαζομαι οτι τετοια μυαλα,οι ''Περιστερηδες''δεν τα αφηνουν να πανε χαμενα.Τα προσλαμβανουν,ως συμβουλους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
χαχαχαχχαχααχα

Αντιπαρερχομαι του γεγονοτος δε,οτι ο 25αρης ειναι πανω απο το 1506 που ο ιδιος προεβλεπε εσαφλμενα ως σημειο υποχωρησης και τα πληθη (οπαδοι)τον αποθεωνα,οταν εφτασε εκει.
Μωρε μηπως κανω λαθος???????
χαχαχαχα.

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

Βεβαια, αν τον ξεφορτωθηκαμε εμεις και τον φορτωθηκε, ο Σολωνας και οι εκει φιλοι του...χαιρομαι ιδιαιτερα.

Σας αφιερωνω κι αυτο \,οπου καποιες ομοιτητες θα ανακαλυψετε!!!
http://libsearch.teiep.gr/Record/1%2F14747

Andreas D. είπε...

Δημήτρη,

δεν υπάρχει λόγος... παράτα το(ν)...

μπαρμπαλιας είπε...

σουστος...κλμ τουτι

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

Εχεις δικιο,γιατι ετσι ,ισως το εκλαβει οτι τον προκσλω και ξαναρθει.!!!!!!
ΩχΩχΩΧ...σαν εφιαλτη,το σκεφτομαι!!!Ανουσιες παλαβομαρες, που μονο γελωτα προκαλουν .
Αλλα,παντοτε σε ολο τον καοσμο ,κατι τετοιοι δημιουργουν και τις δικες του...εκκλησιες βρισκοντας προθυμους,ορκισμενους οπαδους.
Και αφου αυτοι οι οπαδοι,πρωτα καταστραφουν και μετα καταλαβουν,η μονιμη επωδος.''ΔΕΝ το καταλαβα.με ξεγελασε,ηταν πειστικοτατος κλπκλπ .
χαχαχαχαχα

ArTaXiA είπε...

Απευθύνομαι στον Μ@@Λ@@Α #1 και Μ@@Λ@@Α #2. Όποιος θέλει να κάνει αντίλογο και είναι σοβαρός, ας έρθει να το κάνει στον Σόλωνα. Το να με σχολιάζετε εδώ σας τις κυρά Κατίνες, σας καθιστά περισσότερο καραγκί@@δες από ότι θα μπορούσε κανείς να πιστέψει.

Σας άφησα και αποχώρησα αλλά το όνομά μου δεν θα το δω ξανά γραμένο εδώ, διότι υπάρχουν και δικηγόροι που ζουν απ' αυτά.

Φιλιά και Ξύδι.

austin είπε...

Πολύ εντύπωση μου κάνει τέτοιο στόμωμα ακόμα και στα καλά χαρτιά.

Ο οπαπ οκ, αντέδρασε, αλλά όχι κάτι σπουδαίο. Ο οτε βαλτωμένος και μακριά από τα τοπικά ψηλά του.

Μπέλα τα ίδια.

Τράπεζες δεν το συζητάμε...εδώ σηκώνουμε τα χέρια ψηλά.

Μόνο 2 χαρτιά κάνουν επί της ουσίας κίνηση. Η ΔΕΗ και ο Μυτιλος.

Μαύρος Κύκνος είπε...

Σας άφησα και αποχώρησα αλλά το όνομά μου δεν θα το δω ξανά γραμένο εδώ, διότι υπάρχουν και δικηγόροι που ζουν απ' αυτά.

Αγαπητέ με ψευδώνυμο που γράφεις εσύ και όλοι οι άλλοι πλην του Μιχάλη, δε στέκει καμία ποινική διαδικασία. Εξάλλου απο όσα έχω διαβάσει εσύ ο ίδιος ουκ ολίγες φορές έχει μιλήσει υποτιμητικά για άλλους χρήστες...

Εκτός και αν το γράφεις για να "τρομοκρατήσεις" χρήστες οπότε είναι ακόμα χειρότερο..

Lorac είπε...

Καλημέρα σας! Χτες η δικαστική απόφαση ενίσχυσε την εικόνα της χώρας μας ως λίκνο της δημοκρατίας, αλλά σήμερα ο Κοντονής μας προσγειώνει στην πραγματικότητα, ότι δηλαδή υπάρχει περίπτωση ελάφρυνσης των ποινών με βάση αποφάσεις που πήρε στο παρελθόν ο Τσύριζα.

Οπότε ο δρόμος της μεταρρύθμισης και του εξορθολογισμού είναι ακόμα μακρύς και δύσβατος.

Στα του ΧΑΑ, ειδήσεις σαν και αυτή δεν βοηθά βραχυπρόθεσμα την στρατηγική μου έναντι του τιτάνιου. Αλλά η μακροπρόθεσμη οπτική με βρίσκει σύμφωνο. https://www.capital.gr/agores/3486372/citi-erxetai-rali-ano-tou-50-sti-metoxi-tis-titan-katalutis-ta-apotelesmata-g-triminou

Σημαντικό tweet από τον τσεο του DFC Adam Boehler, που περνάει για την ώρα απαρατήρητο. ΑΝ η εξέλιξη είναι τελικά η συνένωση των 2 ναυπηγείων θα μιλάμε για μια νέα πραγματικότητα στην ευρύτερη περιοχή.

austin είπε...

Ξέχασα τον ελλάκτωρα στο παραπάνω σχόλιο μου...

Andreas D. είπε...

Blogger Ο/Η Andreas D. είπε...

Γειά σου Δημήτρη, έχω κρατήσει ΟΛΗ την θέση μου στον Ελλακτωρ...

6 Οκτωβρίου 2020 - 3:05 μ.μ. Διαγραφή

Skoil Elikiku είπε...

ΟΛΗ ΤΗ ΘΕΣΗ; ΚΑΙ ΤΑ 20 ΚΟΜΜΑΤΙΑ;

Andreas D. είπε...

Μιχάλη,

thn βλέπεις την BYTE έ?

Andreas D. είπε...

Blogger Ο/Η Skoil Elikiku είπε...
ΟΛΗ ΤΗ ΘΕΣΗ; ΚΑΙ ΤΑ 20 ΚΟΜΜΑΤΙΑ;

βρε συ, δεν τσιμπάω...

γράψε κάτι χρηματιστηριακό...

Andreas D. είπε...

H Reggeborgh θα ενεργοποιήσει την option για το 12,5% στον Ελλάκτωρα τέλη Νοεμβρίου

https://www.bankingnews.gr/index.php?id=522712

austin είπε...

Άντε όμως να πάμε στο γκαπ...

Τασος ο λιμοκοντορος είπε...

Οτε καλη τιμουλα πλεον.

Πως τον βλεπετε στα 12.40.


Εχει πεσει πολυ μηπως ειναι ευκαιρια.

THE REBEL είπε...

καλό μεσημέρι κάτι βαθιά μέσα μου λέγει ότι θα πάμε ακόμη πιο πάνω ...για να δούμε

Τασος ο λιμοκοντορος είπε...

Έιπε θα σας παει στα δικαστήρια γιατι συνεχιζετε να τον προσβάλετε?


Οτε πως τον βλέπετε εδω.

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

''Σιγα μην κλαψω,σιγα μη φοβηθω''.
Ζητω ταπεινα συγγνωμη,απο τους φιλους αυτου του μπλογκ!!!!
Καλο μεσημερι,αγαπητοι μου.

Andreas D. είπε...

Δημήτρη, σε συγχωρώ...

https://www.youtube.com/watch?v=kwRP3pE1-hw

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

Ας γραψω και τουτο.
Αν υποθεσουμε οτι,εισαι διαχειριστης κεφαλαιων και ενας μονο πελατης,σου εδινε 3 εκατ.ευρω να τα τοποθετησεις, στη Σοφοκλεους,σε 3-4 μετοχες.Αν λοιπον, εισαι τιμιος και σοβαρος-υπαρχουν τετοιοι αρκετοι-,σε πια χαρτια θα τα τοποθετουσες,χωρις να φτασεις τη τιμη τους,στα υψη!!!!!!!!!
Νομιζω οτι,σε λιγα εως ελαχιστα,αυτη την εποχη.
Αυτη τη σκεψη κανω και αναρωτιεμαι.Υπαρχουν τετοιοι πελατες???
Απαντω μονος μου και για μενα.Ναι καμποσοι!!!!!!!!!
Με αυτες τις σκεψεις, επαναλαμβανω.Λεφτα υπαρχουν πολλα,χαρτια ομως λιγα!!!!!
Εξυπακουεται ,μιλαμε για καλες εταιρειες με ισχυρα φανταμενταλς.

michele είπε...

Καλο μεσημερι σε όλους, να σχολιάσω καποια θέματα. Το δικαστήριο (Τριμελες Εφετειο) δεν αποφανθηκε οτι η ΧΑ ειναι εγκληματική οργάνωση.
Αποφανθηκε οτι ο ΠΥΡΗΝΑΣ στελεχων της ΧΑ ειχαν συστήσει και είχαν τη διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης που εκφραστηκε με διαφορες εγκληματικές ενέργειες με αποκορύφωμα αυτη του Φυσσα. ( Εδω δεν εξετάζουμε το ποιον του θανόντος, μονο σε περιπτωση που θα ειχε συμμετοχή και αυτος σε εγκληματική ενέργεια που θα μπορουσε να αποφερει ελαφρυντικά στον κατηγορουμενο).

Η αποφαση του Εφετείου ( που ειναι δυσκολο να αλλαξει σε δευτερο βαθμο) ειναι μια νικη της δημοκρατίας και οπως σωστα επισήμανε και ο Lorac εχει και διεθνη διάσταση πολυ θετική για τη χώρα.

Το πολιτικο θεμα τωρα ειναι αρκετα πολυπλοκο, καθως πολλοι ανθρωποι που ψηφισαν το κομμα αυτο, ειχαν ψηφο διαφορετικης προελευσης και σκοπου. Αλλοι ειχαν ακροδεξια προέλευση, αλλοι ψηφισαν αντισυστημικά, εναντιον του παλιου πολιτικου συστηματος ( γι αυτο και οι ερευνες εντοπισαν μετακινηση μεταξυ ψηφοφορων Συριζα- Χρ Αυγης) αλλοι εκφραστηκαν κρυβοντας ενα φασιστακο μεσα τους που θελει να τους πηδηξει, βαρεσει, εξαφανισει ολους τους "κακους", κοινωνικα φαινόμενα που υπαρχουν και στον υπόλοιπο κόσμο.

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

Ευχαριστω πολυ ANDREAS D.
Mουφυγε ενα,μικρο βαρος.
χαχαχαχαχα.

Μ'αρεσει που κρατας σταθερα και τη θεση σου.
Καποια θεσουλα και εγω,την εχω ακομη.
Ελπιζω και ευχομαι, το καλυτερο!!!

michele είπε...

Για τις ποινες, ναι μειωθηκε απο το νομο η διευθυνση εγκληματικής οργανωσης κυριως, το ανωτερο οριο το κατωτερο οριο νομιζω 5 χρόνια, παρεμεινε σταθερο.

michele είπε...

Για τις εταιρειες πληροφορικής μεταξυ των οποιων και η BYTE Ανδρεα μου, εχουμε αναφερθει και συ και εγω αρκετες φορες :))

hippy είπε...


"Ο Andreas D. είπε...

H Reggeborgh θα ενεργοποιήσει την option για το 12,5% στον Ελλάκτωρα τέλη Νοεμβρίου

https://www.bankingnews.gr/index.php?id=522712"



Αντρέα στα ομόλογα βρίσκονται 670 εκ υποχρεώσεις της εταιρείας. H είσοδος της Reggeborgh θα τους δώσει ανάσα τουλάχιστον ως το 95. Οπότε τα παρακολουθούμε ταυτόχρονα με την μετοχή. Προς το παρόν δεν αντιδρούν όπως θα΄πρεπε.


https://www.boerse-frankfurt.de/bond/xs2092381107-ellaktor-value-plc-6-375-19-24

https://www.finanzen.net/anleihen/a2sbg2-ellaktor-value-anleihe

michele είπε...

Αustin σαν κατοχος συμβολαιων ΕΤΕ περι το 1,12 δεν ανησυχω. Ακόμα χαχα

Andreas D. είπε...

Μιχάλη,
ελπίζω το πακέο να είναι θεσμικού... πρέπει να έχουν αρκετα κομμάτια ακόμα...

Ηλία,
ό,τι είναι να γίνει ΘΑ γίνει...

Δημήτρη,
τα καλύτερα είναι μπροστά μας!!!

michele είπε...

Eγινε χαμηλά το πακετο Ανδρεα στο 1,07 δεν με ανησυχει ,καλο το βλέπω
τα απο πανω πακετα με ανησυχουν γιατι συνηθως ειναι παρκάρισμα

hippy είπε...

"Ο/Η Frances είπε...

Τη μάνα δε τη θεωρώ, αν και χωρίς παιδιά εγώ, το πλέον αποτυχημένο παράδειγμα και το παράδειγμα προς αποφυγήν και με λυπεί που είναι "το πρότυπο" όταν αναφωνεί "τα κατάφερες", λες και ήταν ο Μωυσής και ήρθε να απαλλάξει τον κόσμο από το ναζισμό."


Frances απίστευτα επιπόλαιος...σε λυπάμαι

Περιττό φαντάζομαι να πω τα αυτονόητα....ότι ως γονιός θέλω, ελπίζω, απαιτώ να μπορούν να πουν τα ίδια με τη μάνα του Φύσσα και οι γονείς των νεκρών της ΜΑΡΦΙΝ, οι γονείς της φοιτήτριας στη Ρόδο, του Βαγγέλη Γιακουμάκη στο Μεσολόγγι, του Θάνου Αξαρλιάν κλπ...κανένας γονιός δεν αξίζει τέτοια φρίκη.


Frances είπε...

κ. Hippy νομίζω παρανοήσατε τις λέξεις.

Δεν είπα ότι αξίζουν αυτά που έπαθε. Είπα ότι δεν τη θεωρώ πρότυπο γονέα. Έχει πολύ μεγάλη διαφορά.

Frances είπε...

Ο/Η μπαρμπαλιας είπε...
Frances ,

για τη μανα λυπαμαι αλλα ο γιος ηταν οχετος στο μικροφωνο και η δραση φερνει αντιδραση.

Με την ίδια λογική να καταδικάσουμε τον μπαρμπαλιά επειδή έγραψε αυτό. Προφανώς δεν είπαμε να βγαίνουμε με τα μαχαίρια να σκοτώνουμε, όποιον διαφωνεί μαζί μας, απλά ορισμένες αντιδράσεις υπερβαίνουν τα "πλαίσια".

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

Παρακολουθωντας και τη πορεια της ΔΕΗ,αναρωτιεμαι.
Που ειναι, ολοι αυτοι που εβριζαν ,απο τους πρωτους κιολας μηνες, το ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ,για τη πορεια της ΔΕΗ????????????
Μωρε ΤΣΙΠΡΑΣ, που μας χρειαζεται παλι!!!!!!!!
χαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχα.
Εδω χωρουν και περισσοτερα γελια,αλλα,ας οψεται!!!!!!

austin είπε...

Για κεκροπα κανείς? Ακόμα η απόφαση η τελικη?

μπαρμπαλιας είπε...

Τσαμπ,την εχω απο 2.40 και προσθετω σε καθε φτωτικη.αλλα δεν εχω και τα αναδρομικα ...
περιττο να σου πω οτι εχω πουλησει στα 25 τον καιρο της λολας

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

Μπαρμπα...δεν παιζεσαι!!!!!!!!!!
Βγες και συ, για επαναστατικη γυμναστικη ,τωρα!!!!!!!!
Αντι να καθεσαι στο σπιτι,ακολουθα, τα κοκκινα λαβαρα.
χαχαχαχαχαχα.
Κοιτα, μη κανεις κανενα λαθος και ακολουθησεις, τιποτε διαμαρτυρομενους απολυμενους, του 902,της τυποεκδοτικης κλπ...
Αν καταλαβεις οτι,ακολουθας αυτους... φυγε!!!!!!!
Εισαι,σε λαθος πορεια.Γρηγορα στους σωστους ,καθολικους διαμαρτρομενους!!!Οι αλλοι ειναι ...προτεσταντες.
χαχαχαχαχαχα
Ναμαστε καλα.
Καλο απογευμα!!!!

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

Εγω μπαρμπα.μετα τη δουλεια

https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=%CE%B8%CE%B1+%CE%BA%CE%B1%CF%84%CF%83%CF%89+%CF%83%CF%80%CE%B9%CF%84%CE%B9.

Και κοιτα, πραγματα.
Χτες περασε το ΠΑΜΕ,50-100 ατομα θες 200,θες 2000 οκ.
Σημερα, περασε το ΚΚΕ.
Βαζω στοιχημα οτι και στη πορεια των συνταξιουχων,τις ιδιες φατσες, θα δω.
Μασκα φορανε μπαρμπα μου, η,οι ιδιοι ειναι????????
χαχαχαχαχαχαχα

μπαρμπαλιας είπε...

οΛουκι ωραιοτατος.
και εδω στο χωριο ειχαν πολλλλλλυ καιρο να βροντοφωνησουν για τα δικια του εργατη του αγροτη του φτωχου μεροκαματιαρη καιβγαλαν αποθημενα...
ειπα σεναν "ωρε ΒορειαΚορεα που σας χρειαζεται "αλλα ειμαστε φιλοι και γελαγε.εχουν βρει το ρεμπελο
του ΤσιπροΜητσο

μπαρμπαλιας είπε...

εφαγα φολα στη ΓΕΚ...
ολα τα μασωνικα παιζουν ακομη και το ΕΚΤΕΡακι και η ΤΕΝΕΡΓ ...
τωρα ειναι αργα

μπαρμπαλιας είπε...

https://www.iefimerida.gr/politiki/syriza-paraitithike-apo-kentriki-epitropi-kontonis

ωραιος ο Ζακυνθηνος.

μπαρμπαλιας είπε...

η...καλη μου στο παραπεντε κρατιεται για να γυρισει στο 6

hippy είπε...

Μιχάλη ωραία η ανάλυση των 2:43 μ.μ.

Προσπερνάμε την συνουσία κι εστιάζουμε στην ουσία...η οποία είναι κατά τη γνώμη μου ότι αυτοί (οι χρυσαυγήτες) είναι οριστικά καταδικασμένοι στη συνείδηση του κόσμου.

Και στα καθ΄ημάς (τα χρηματιστηριακά) το 70-80% θα επιστρέψει στο πολιτικό χώρο που συγγενεύει...διευκολύνοντας την 2η τετραετία του Κυριάκου. Καλό μου φαίνεται.

Lorac είπε...

Καλησπέρα κ.Hippy, εάν διατηρείτε ακόμα το ενδιαφέρον, μια εικόνα τιτάνια, που αύριο θα έχει ξεχωριστό ενδιαφέρον καθώς ενώ στην Ελλάδα ανέβαινε σφριγηλός στο Βέλγιο έφαγε ισχυρή φάπα. Επομένως αύριο θα δούμε που βρίσκεται η αλήθεια. Σε κάθε περίπτωση στο ΧΑΑ στο πάνω μέρος του πολύμηνου range 10,20-11,60 με όγκο.
Εικόνα... https://invst.ly/seekc

hippy είπε...

Ένα θεματάκι με τον όγκο το έχουν όλες όσες διαπραγματεύονται έξω θολώνοντας λίγο την εικόνα. Προς το παρόν έχω μικρή θέση ακόμα, πάνω από το 11,60 θα τριπλασιάσω επιτόπου, αλλιώς μάλλον θα περιμένω τα μισά του Δεκέμβρη.

Ευχαριστώ πολύ για το γράφημα φίλε.

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

Kαλημερα.
Ο Δημητρακης ,παντοτε σας γραφει σχολια,που θα τα διαβασετε σαν ειδησεις αρκετοοοοοοοο καιρο αργοτερα.
Παρτε και το παρακατω,για τον χειριστο ΥΠΕΧΩΔΕ,που σας γραφει μηνες τωρα,ο Δημητρακης,ο οποιος Δημητρακης ,αξιζει να σημειωθει οτι,ποτε του δεν ειχε, κομματικες παρωπιδες και ουτε τον απασχολουσαν και ποτε τα κομματα!!!
https://bankingnews.gr/index.php?id=522874

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

Μπαρμπα.
Εγω δεν γουορυ.Καθολου,μα καθολου!!!!!!
χαχαχαχαχα

austin είπε...

Την καλημέρα μου!

Παρακολουθούσα στενά στο άνοιγμα το ΣΑΜΑΡΙ ή αλλιώς ΤΙΤΑΝ...

Τράκαρε πανηγυρικά στο 11,60 αν και πίστευα πραγματικά ότι θα το σπάσει βούτυρο περισσότερο λόγω της μεγάλης συσσώρευσης και του ρεπορτ της CITI...Αμ...δε!

ArTaXiA είπε...

"Ο Δημητρακης,παντοτε σας γραφει σχολια,που θα τα διαβασετε σαν ειδησεις αρκετοοοοοοοο καιρο αργοτερα.
Παρτε και το παρακατω,για τον χειριστο ΥΠΕΧΩΔΕ,που σας γραφει μηνες τωρα,ο Δημητρακης"

Ορισμός του εγωπαθούς:

Άτομα που περιαυτολογούν, ισχυρογνώμονες, που πιστεύουν ότι είναι αλάνθαστοι και κρίνουν αυστηρά τους άλλους, ακόμα κι όταν σε έναν αντικειμενικό παρατηρητή είναι ολοφάνερο ότι δεν υπερτερούν έναντι αυτών τους οποίους κατακρίνουν.

Τι έγινε Δημητράκη; Ορφάνεψε η θέση του κόκορα κι είπες να την οικιοποιηθείς;

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=%CF%84%CE%BF%CF%85+%CE%B1%CE%BD%CF%84%CF%81%CE%B1+%CF%84%CE%BF%CF%85+%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BB%CE%B1+%CE%B2%CE%B1%CF%81%CF%85

Ο λογος του κοκκορα...συμβολαιο!!!!!!!!!!!
χαχαχαχαχαχαχαχα

kostas είπε...

δημητρακη εχει δικηο ο αρταξιας . Οι κομπασμοι δε βοηθουν και σιγουρα δε καταλαβαινουμε γιατι σε καθε σχολιο σου γραφεις χαχαχαχαα.
Τα θεωρεις γελοια?

Lorac είπε...

Καλημέρα επενδυτές!! Φίλε austin από το διάγραμμα ΤΙΤΑΝ που έβαλα χτες στον κ.Hippy φαίνεται ότι μπορεί να παραμένει εντός του ανοδικού σεναρίου εφόσον κρατάει τα τεχνικά σημεία της (πχ 11,2 - 11,0 - 10,88 κτλ) οπότε εδώ θέλει πολύ υπομονή.

https://www.liberal.gr/apopsi/i-exotiki-metochi-tis-cairo-mezz-einai-to-megalo-stoichima-tou-chrimatistiriou/328075

Στα 0,10 θεωρώ δίκαιη τιμή για να δώσω ότι μάζεψα την 1η μέρα της. Έλεγα να περιμένω και τα 0,12, αλλά κάλιο 5 και στο χέρι παρά 10 και καρτέρι!

austin είπε...

Lorac και σωστός και με αφυπνισες λιγο με τον Τιτάνα. Τον είχα ξεχασμένο ότι είχα κρατήσει αλλα σημερα ειπα ότι θα σπάσει και αύξησα λιγο.

Το ανοδικό μπορεί να παραμένει... αλλα σπάει νεύρα ρε παιδι μου!

Lorac είπε...

Austin ΗΠΑ με Δημοκρατικούς ίσως υπάρχει πίεση. Αίγυπτος και Τουρκία με δικά τους εσωτερικά προβλήματα, οπότε υπάρχει πάντα και το αρνητικό σενάριο στο τραπέζι. Για την ώρα παρακολουθώ την απόκλιση με Βέλγιο.

hippy είπε...

Επειδή έχω σβύσει τις τράπεζες απ΄τις επιλογές μου (+ η καλοκαιρινή ραστώνη) δεν το είχα παρακολουθήσει καθόλου το έργο Cairo Mezz. Το άρθρο με πληροφόρησε αρκετα.

Νομίζω πράττατε άριστα κύριε Lorac (σιγά μην περιμένατε εμένα να το πω) και μπράβο σας που εντοπίσατε αυτήν την "ιδιαίτερη" κερδοσκοπία. Είναι εμφανές ότι η εταιρεία θα συγκεντρώσει μικρό μέρος των απαιτήσεων και κάθε χρόνο θα επιβαρύνεται με τα έξοδα διαχείρησης.

Καλημέρα

hippy είπε...

Θα ξεκινήσουν το 1ο τρίμηνο να παρέχονται στα κράτη κάποια απ΄τα 750 δις χρήματα της ΕΕ (και τα 32 δις στη χώρα μας)?

Θα ξεκινήσουν εντός της επόμενης χρονιάς Ελληνικό και γραμμή 4 μετρό?

Θα γίνουν οι διαγωνισμοί 1,5 GW ΑΠΕ για το 2021?

Οι διαγωνισμοί για τα έργα πληροφορικής?

Θα είναι συνεπής στο ετήσιο ραντεβού της η Άνοιξη του Ιανουαρίου? (όχι οι Αλκυωνίδες το effect χα χα)


Εάν η απάντηση είναι ναι τότε η επιλογή Τιταν είναι μια χαρά. Επενδυτική όμως (18-24 μήνες). Για ξεπέτα υπάρχουν άλλες.

Lorac είπε...

Έτσι ακριβώς κ.Hippy στο τιτάνιο ευελπιστώ πιο μακρο να κλείσει μια μέρα την πτώση covid που ξεκίνησε τον Φεβρουάριο, κάτι που άλλες "μεγάλες" πχ ΟΤΕ Μυτιλ κτλ τα καταφέρανε ήδη.

austin είπε...

Και εγω αυτό ευελπιστω.. εξου και ηδη εγινα μεσοπροθεσμος τόσο καιρό που κρατάω κάποια...

austin είπε...

Ωραίες οι αναλύσεις...αλλά Σαμάρι...Σαμάρι!

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

Ο/Η kostas είπε...

11.41

Φιλε,διαβασα μετα προσοχης την αποψη σου και σε ευχαριστω πολυ.
Θα φροντισω να διορθωθω,προκειμενου να διορθωθω!!!!!
χαχαχαχαχα

Αν δεν σου αρεσουν αυτα που γραφω και ετσι οπως τα γραφω,υπαρχει και η δυνατοτητα,,η να μη τα διαβαζεις,η,να τα αγνοεις.
Μ'αρεσει βεβαια,που σκεφτεσαι,οπως ο φιλος σου,αλλα σιγουρα σαν εσενα,σκεφτονται και αρκετοι,αλλοι.
Δεν ενδιαφερε πιστευω ομως, τους υπολόιπους επισκεπτες,οι προσωπικες μου αντιδικιες?????? και δεν θα τη συνεχισω.!!!!!!
Εδω.... δεν παει το χαχαχαχαχα.

austin είπε...

Μάλλον πρέπει να πιάσω την γόμα... Μάζεψε με το που το έκραξα ως ΣΑΜΑΡΙ. χαχα

hippy είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
hippy είπε...

Austin εάν σε τρώει δώσ΄τον και πάρε κάτι πιο ελαφρύ πχ με το μισό κεφάλαιο (για να μειώσεις το ρίσκο) ΟΤΟΕΛ.

Ερώτηση...τι πιστεύετε ότι θα γίνει στην περίπτωση της Aegean? Θα αναγκαστεί στο τέλος ο Βασιλάκης να ζητήσει κρατική ενίσχυση παραχωρώντας πακκέτο μετοχών? Τα λεφτά του ομολογιακού ήρθαν-κατά τύχη-την καλύτερη στιγμή αλλά δεν θα κρατήσουν αιώνια (φαντάζομαι ότι από αυτά "τρέφεται" η εταιρεία και κάνει τον καμπόσο τ΄αφεντικό της).

H Lufthansa στη Γερμανία συνθηκολόγησε με το καλημέρα. Η Μέρκελ την στήριξε με 9 δις ευρώ και πήρε το 20% και κάποιες παραχωρήσεις. Το θέμα είναι ότι 9 δις ήταν η κεφαλαιοποίηση ΟΛΗΣ της εταιρείας πριν την κρίση (4,5 σήμερα). Σαν να λέμε οι Γερμανοί συμφώνησαν να πληρώσουν (τμηματικά) 5πλάσια τιμή απ΄όσο άξιζε στο ταμπλό τον Γενάρη φέτος.

Σκέφτομαι ότι ίσως στην Ελλάδα βρεθεί άλλος τρόπος (πχ ΑΜΚ που σημαίνει διάχυση για τους παλιούς μετόχους ή κάτι άλλο) και δεν αποφασίζω να ρισκάρω. Όμως για την ΟΤΟΕΛ η περίπτωση μου φαίνεται περισσότερο ελκυστική γι αυτό και ζήτησα και την άποψη της τεχνικής ανάλυσης προ 2 εβδομάδων απ΄το Μιχάλη. Η επιλογή δείχνει να επαληθεύεται. Ωστόσο κάνω μικρά βήματα, κρατώ και μια επιφύλαξη, καθώς ναι μεν πάει καλούτσικα αλλά βοηθάει και το κλίμα.

Φίλε Lorac θα ήθελα και τη δική σας διαγραμματική άποψη.

hippy είπε...

Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους (Πλάτωνας)

Αυτή την συνήθεια των μικρών, στις μέρες μας την λες και κουτσομπολιό.

Lorac είπε...

Κ. Hippy χωρίς διάγραμμα, δεν έχει σημασία άλλωστε αυτή την περίοδο.
Η τιμή των 2,80 ήταν ένα σημαντικό σημείο και όντως αντέδρασε από εκεί δυναμικά. Δεν συμμετείχα. Η περιοχή του 2,3-5 το επόμενο σημείο, εκεί εκτιμώ θα συμμετάσχω, αν και εφόσον πάει.

Από την αραιγ περιμένουμε μια σημαντική ανακοίνωση. Τι θα κάνει με τα νοικιασμένα.
α) δεν συνεχίζει ενοικίαση => η δκση εκτιμά ότι θα συνεχιστεί το πρόβλημα στον κλάδο και παίζει αμυντικά. Θα πιεστεί η μετοχή αλλά πλέον, μαζί με τη ρύθμιση για τα νέα αεροσκάφη που επιμήκυνε χρονικά τις παραλαβές, εξοικονομεί αρκετό μετρητό, ώστε να μην φοβάται κάποιος.
β) ανανεώνει ενοικίαση. Η δκση παίρνει ρίσκο και είτε υπολογίζει σε θετικές εξελίξεις άμεσα, είτε μετά τα παράγωγα καυσίμου θα φάει νέα ροπαλιά στο κεφάλι.

Αυτή τη στιγμή είναι σε τιμή πολύ μεγαλύτερη από το τωρινό -γνωστό- BV χωρίς να υπολογίσουμε συνέχεια του καψίματος μετρητού για τους επόμενους 3-6 μήνες. Επομένως γιατί να πάρω το ρίσκο τώρα???

hippy είπε...

Δεν ήμουν σαφής, λάθος μου...η ΟΤΟΕΛ είναι που μ΄ενδιαφέρει εμένα (συντηρητικός επενδυτής ον)

Lorac είπε...

OK!!! Αλλά για οτοελ δεν ασχολούμαι και οπότε δεν έχω εικόνα.

austin είπε...

Χιπι μην ακούς.. σήμερα υπάρχει αναδουλειά και χαζεύω...

Τα κομμάτια αυτά έχουν πάει σεντούκι και ξεχασμένα..όπως βλέπεις επ ευκαιρίας άρχισα να τον ξαναπιάνω, επειδή τον θίξατε

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

Ο/Η Lorac είπε...

σχολιο 3.09

Με την αποψη σου αγαπητε μου,συμφωνω γιατι και η δικη μου σκεψη,ετσι τα βλεπει.

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

https://www.capital.gr/diethni/3486752/sto-tsernompil-anakalupsan-petalouda-se-megethos-pouliou

Φανταστειτε, τι μεγεθος θα εχουν τα πουλια τους,σε αυτους που μενουν,στο ΤΣΕΡΝΟΜΠΙΛ!!!!!!!
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα.
Καλο ΠΣΚ.

μπαρμπαλιας είπε...

Τσαμπ,πααινε μια βολτα μηπως προκυψει κανενα θιαμα.

μπαρμπαλιας είπε...

χαιρομαι για το φιλο της στηλης τον κ.Δεξιο(σας ξερουμε παλαιωθεν.......)που κερδιζει.
απέκει σας φιμωσε ο Μιχαλης ,τον ειχατε πρηξει το δολιο.

σσ εδω ο Μιχαλης εχει σβου το θυμιεσαι πιστευω

Andreas D. είπε...

Μπάρμπα,

έχω κι εγώ γόμα... χατιρικά τον έχω αφήσει...

μπαρμπαλιας είπε...

Ανδρε,
βγηκε ενας απο του Γελ...με το ονομα ΛιτσαΠ. και του ειπε οΜιχ κατσε νε σε χαδεψω....Λιτσακι

μπαρμπαλιας είπε...

650 πλαφονέ...και περιμενουμε να κοκκινησουν οι αλλοι για να εχουμε και την δικαιολογια ετοιμη,Αουστιν

Andreas D. είπε...

Μπάρμπα,

δεν θέλω να πω κάτι... πρόβλημα τους...

Frances είπε...

Χαίρομαι που ο κ. Hippy, έχει επιλέξει ΟΤΟΕΛ, παρακολουθώ τις επιλογές και τις κρίνω σωστές και μετρημένες.

Έχω το 25% της θέσης μου εκεί ενώ φέτος έχω αποκομίσει το 20% των κερδών μου από αυτήν. Παρόλα αυτά με έχει ταλαιπωρήσει αρκετά, καθώς και νέος δεν την έχω στήσει πάρα πολύ καλά, ενώ δεν πρόλαβα να φύγω και εγκλωβίστηκα. Με ΜΟ του 80% της θέσης γύρω στο 4,18 και γενικό ΜΟ τα 4,84 δεν έδωσα ακόμα και στα 3,08. Για εμένα αν δεν είχε το βάσανο της αμερικανικής hertz και όλη αυτή τη δήθεν αποκλειστική σύνδεση με τον τουρισμό θα ήταν σε πολύ καλύτερα επίπεδα. Ανεμένουμε!