Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Παρασκευή 19 Μαρτίου 2021

  X.A.A





     ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ONLINE

ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ 
ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ;

H αγορά τροχοδρομεί προς υψηλότερα επίπεδα, ο Γενικός Δείκτης έχει ανέβει 40% από τον Νοέμβριο, και οι αμφιβολίες των επενδυτών είναι θεμιτές. Όμως στα ενδότερα του χρηματιστηρίου επικρατεί κοσμογονία επιχειρηματικών εξελίξεων και την ίδια ώρα νέο χρήμα εισέρχεται σε αυξήσεις κεφαλαίου και ομολογιακές εκδόσεις. Οι κινήσεις αυτές απηχούν την πεποίθηση πως τα χειρότερα έχουν περάσει. Οι επενδυτές θα μπορούσαν να κοιτάξουν τη ΔΕΗ ως ένα παράδειγμα επιτυχημένου επενδυτικού στόχου και να αναζητήσουν τις κρυμμένες ευκαιρίες.

101 σχόλια:

michele είπε...

Καλημέρα, καλημέρα σε όλους! Τriple witching day σήμερα

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Austin..Δηλαδή και πες..ότι η φριγκο έφτιαχνε ψυγεία για τα εμβόλια και τι θα γινόταν;
πόσα θα έφτιαχνε και ποσο θα τα πουλαγε;μην ασχολείσαι..

παμε στα τωρινά..
Όπως βλέπουμε τις τράπεζες τις έφαγε η μαρμάγκα γιατί οι επενδυτές πιθανολογουν πως όταν έρθει η ώρα ια έχουν την ίδια τύχη με την σαπιομπανκ..
Η γιουρομπανκ κρατάει λίγο μέχρι να φάει και αυτή την φόλα της..
Και όταν ο ΓΔ..δει το 7 μπροστά εκεί να δεις γλέντια.
Για Αμέρικα έχω δώσει έως τέλος του Μάρτη του γδαρτη..
Μπρρρρρρ.....αν σκάσει εκεί να δείτε πανηγύρια.
Προσωπικά παραμένω σταθερός στην τακτική μου.

hippy είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
hippy είπε...

@ austin

"Το ΧΑΑ επειδή είναι πάααρα πολύ μοχλευμένο"

Φίλε έχω άλλη άποψη. Οι μερισματικές αποδόσεις των "μεγάλων" εταιριών του ΧΑΑ για το κακό προηγούμενο έτος προβλέπονται (αλλά και του χρόνου, αντίχρονου κλπ) σημαντικές

Ενδεικτικά

ΟΤΕ, ΕΥΑΠΣ, ΙΝΤΕΡΚΟ, ΟΠΑΠ >6%
ΕΥΔΑΠ, ΟΛΘ > 5%
ΕΛΛ, ΜΠΡΙΚ, ΕΧΑΕ, ΟΤΟΕΛ > 4%
ΜΥΤΙΛ, ΜΟΗ, ΜΠΕΛΑ > 3%

Και δεν ξεχνάμε ότι οι εταιρείες διακρατούν στο συρτάρι τμήμα των κερδών τους. Εμένα μια χαρά μου κάνει το μαγαζί.

Καλημέρα

austin είπε...

Hippy μέχρι στιγμής κρατάνε όλα καλά. Αν και από δευτέρα-τριτη κρατάνε ακόμα καλό γιατί μόνο το διεθνές σκάσιμο της φούσκας μπορεί να μας επηρρεάσει (κακό γιατί μείωσα θέσεις)

Όσο για τις τράπεζες ΟΠΛΑ.

Επειδή γενικότερα τα έχει κάνει σκατά και αυτή η κυβέρνηση σε διάφορους τομείς, αλλά στον οικονομικό τα πάει καλά (βλέπει ΔΕΗ και άλλα) θεωρώ όπως και άλλοι ότι εδώ είμαστε στο τελικό πλιάτσικο των τραπεζών.

Άρα την ΑΜΚ της Πειραιώς, όσο και αν πονάει τώρα είναι τρελή ευκαιρία. Δεν θα την αφήσουν μετά, θα πάει μπούνια.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Δηλαδή austin όταν λες δεν θα την αφήσουν μετά τι εννοείς;
Και γιατί την αφήνουν τωρα;
τι πιο λογικό να βάζανε το χεράκι τους τώρα..να διατηρούσαν το καλό κλίμα..και να γίνετε χαμός στο μαγαζί μας..
Για να μην κουράζω..κρατάμε την σημερινή δήλωση Σταικουρα που δείχνει τι θα έρθει...

Τέλος, ερωτηθείς για την αποπληρωμή των 3,3 δισ. ευρώ προς το ΔΝΤ, επεσήμανε ότι ακριβώς λόγω της κατάστασης της οικονομίας, τα ελλείμματα αυξάνονται άρα το χρέος είναι ψηλότερο και η βιωσιμότητά του επιβαρύνεται.
«Και εμείς πρέπει να βγαίνουμε στις αγορές, αλλά ταυτόχρονα θα πρέπει να κάνουμε κινήσεις για να βελτιώνεται η βιωσιμότητα του χρέους, όπως είναι η πρόωρη αποπληρωμή του ΔΝΤ η οποία μας βοηθάει να κρατάμε χαμηλά το κόστος δανεισμού για να μπορέσουμε να δανειστούμε και να βοηθήσουμε την κοινωνία», δήλωσε χαρακτηριστικά.

hippy είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

Καλημερα σε ολους μας.
Με την Πειραιως ,που ασχοληθηκαμε,ΤΩΡΑ διαπιστωσαμε οτι αξιζει 0 φραγκα.????
Και τοσο καιρο, που τα γραφανε οι νουνεχεις,τι διαβαζατε???
Παρα τον πονο αρκετων(τους καταλαβαινω),τα γραφω σκληρα,για να προστατευτουν στο μελλον και το τι και το ποιους πιστευουνε.
Με συμπαθατε.!!!!

hippy είπε...

Πιθανολογώ ότι κάπου εδώ, στα €0,50, θα ισορροπήσει η ΠΕΙΡ μέχρι την αύξηση. Ωστόσο δεν σκοπεύω να προσπαθήσω κερδοσκοπία, δεν είμαι τζογαδόρος. Σκέφτομαι όμως να μπω δυνατά κατά την ΑΜΚ (με τα δεδομένα τούτης της στιγμής φυσικά).

Ενοποιημένα ίδια κεφάλαια 7,15 δις (μετά την ΑΜΚ θα γίνουν 8,15 δις)
Κεφαλαιοποίηση 420 εκ (μετά την ΑΜΚ θα γίνουν 1,42 δις)

BV ~ 0,17. Φτηνή μου φαίνεται σε σύγκριση με το BV ~ 0,30 των ΑΛΦΑ κ ΕΤΕ. Πολύ περισσότερο που η τενεκεδοπειραιώς θα έχει πίσω της την ανακεφαλαιοποίηση. Φτηνή μου φαίνεται επίσης σε σύγκριση μετο BV ~ 0,70 της κορυφαίας ευρωπαικής τράπεζας (για μένα) BNP ή το BV ~ 1,2 της ING την οποία έκανε πρόταση αγοράς η UBS προ μηνός.

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

Αγαπητε Ηλια.
Για να αποφασισανε να μας πουν οτι,αξιζει 0 αυτη τη στιγμη,τοτε μαλλον αξιζει 0 .
Τα αλλα,ειναι χρηματιστηριακα παιγνιδια των βουβαλιων.
ΟΠΛΑ
Ξεκινα να γραφεις με το nick σου και ασε τις τελειες.Δεν νομιχω οτι θα συνεχισει ο Πετρος,τουλαχιστον με σενα.Του το ζηταω, σαν προσωπικη χαρη.

hippy είπε...

Δημήτρη το ΧΑΑ δεν εξαντλείται στην ΑΜΚ της Πειραιώς. Είναι κι η Aegean και φυσικά η ΕΛΛΑΚΤΩΡ που είναι το στοιχείο σου. Προσωπικά (αλλά και οι άλλοι συνάδελφοι φαντάζομαι) περιμένουμε αιτιολογημένη άποψη. Λεφτά υπάρχουν χα χα.

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

Στην ΑΡΑΙΓ,εξακολουθω να παραμενω ,ιδιαιτερα επιφυλακτικος.Για τον ΕΛΛΑΚΤΩΡΑ,οταν θα ερθει η ωρα και οι συνθηκες, ειναι παρομοιες με τις σημερινες,ως προς την προθεση των Ολλανδων,οσα αδιαθετα δεν μπορεσουν να παρουν οι μεγαλομετοχοι,θα τα παρω εγω χαχαχαχχαχα
Να μου επιτρεψετε να διακοψω ....για 2 και1/2 ωρες.
Θα τα ξαναπουμε

hippy είπε...

Δημήτρη ΔΕΝ έχω θέση, αλλά ΔΕΝ μας είπαν πως αξίζει μηδέν. Μας είπαν πως θα κάνει reverse- μετά αλλαγή ονομαστικής αξίας από €99 σε €1 και μετά ΑΜΚ. Σε ποια τιμή? Υποθέσεις κάνουμε.

Αν εκδωθούν 1 δις μετοχών με €1 όντως αξίζει μηδέν.
Αν εκδωθούν 200 εκ μετοχών με €5 όντως αξίζει 0,30.
Αν εκδωθούν 100 εκ μετοχών με €10 όντως αξίζει 0,60 κλπ

Η αλητεία τους είναι ότι άφησαν όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά. Αλλά μήπως δεν το ξέραμε? Τα λέγαμε στο "ευτυχυσμένο" συνάδελφο που μου τα έχωνε τον Νοέμβριο ("μεγάλε παιδιά είμαστε, προσέχουμε που βάζουμε τα λεφτά μας")...μόνο που τότε εγώ δεν έβριζα για τα λεφτά μου, έβριζα για τους φόρους μου που λήστευε το ΤΧΣ

hippy είπε...

Το σχόλιο αφορά την ΠΕΙΡ

hippy είπε...

Χίππη θα μας στραβώσεις ...."ευτυχισμένο"

(όταν συγχίζομαι κάνω λάθη χε χε)

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...




Τον Ιανουάριο ο ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ έγραψε..


Αλλα μιας και με τσιγκλατε..δυο κουβεντες..

-Και οταν αρχισουν τ οργανα στις τραπεζες για αυξησεις ποσο θα πανε;
-20%;-30%;.
Ενταξει θα μου πειτε κυνδυνολογω..
Ενταξει..τοτε αναμενω την αναπτυξη..χαχαχα.Υφεση και φετος θα εχουμε.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Η Πειραιώς θα γραψει το 4 μπροστά.
Αλλιώς δεν ..
βέβαια δεν ξέρω αν είναι αρκετό το ένα δις..

leky είπε...

hippy, γιατί δεν λες ποιος είναι ο πονηρός, "ευτυχισμένος" συνάδελφος που σου τα έχωνε; επειδή αναφέρεσαι σε εμένα άκου λοιπόν:
πρώτα πρώτα δεν σου τα έχωνα, αλλά εδώ λέμε τις απόψεις μας...μάλλον δεν σου αρέσει η διαφορετική άποψη. τι είχα πει λοιπόν; ότι από τότε που ανέλαβε ο Μεγάλου έχει κάνει γρήγορες κινήσεις για να εξυγιάνει την τράπεζα και έχει καλύψει αρκετά την διαφορά από τις άλλες... σου είχα πει ότι το story των τραπεζών αλλάζει και δεν είναι πια τενεκεδοπειραιώς και θα δούμε πού θα είναι η τιμή της στο τέλος του 2021...ούτε με ενδιαφέρει η ΑΜΚ, γιατί βλέπω τις τράπεζες για τα επόμενα χρόνια και όχι για σήμερα...καλά κάνεις και θα μπεις στην αύξηση, όπως το ίδιο θα κάνω κι εγώ...μόνος σου έρχεσαι στα λόγια μου, γιατί τελικά υπάρχει μέλι στο μέλλον της τράπεζας και για αυτό θέλεις να έχεις μετοχές της...δεν βλέπω να σε ενδιαφέρει το ότι θα την πληρώσουμε εμείς οι φορολογούμενοι...δηλαδή αν έχω μετοχές μιας εταιρείας και αυτή διώξει 100 υπαλλήλους, αλλά ανεβεί η μετοχή της στο μέλλον, δεν θα πάρω τα κέρδη και θα κάθομαι να λέω κοινωνικές θεωρίες; μπορεί να έχεις δίκαιο, αλλά στο ξαναλέω πάλι ότι είμαστε μεγάλα παιδια κι εδώ είναι χρηματιστήριο...σε ρωτάω λοιπόν: τι πιστεύεις για τη μετοχή της Πειραιώς τα επόμενα δύο χρόνια; πού θα είναι η τιμή της; όχι θεωρίες και μισόλογα...και άλλη φορά να έχεις το θάρρος να λες το όνομα του συνάδελφου και πάντα μιλάω με επιχειρήματα χωρίς να προσβάλλω κανέναν...σου είχα πει επίσης ότι αν κάνω λάθος θα το παραδεχτώ...αυτό όμως θα το δούμε μετά από ένα χρόνο...μην βιάζεσαι λοιπόν.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

MENOY
Αναζήτηση στο protothema.gr...
LIVE
Κορωνοϊός
Κορωνοϊός - Δείτε στο protothema.gr: Κρούσματα και θάνατοι σε όλο τον κόσμο

Επανεκκίνηση των εμβολιασμών με AstraZeneca σε πολλές χώρες μετά το «πράσινο φως» του ΕΜΑ

Στα όρια του το ΕΣΥ - Περιμένουν το μεγαλύτερο κύμα ασθενών τέλη Μαρτίου

Αποζημιώσεις ενοικίων: Βήμα βήμα η διαδικασία για να δείτε online πού βρίσκεται η αίτησή σας
Ελλάδα
#TAGS:
Εμμανουέλ Μακρόν 25η Μαρτίου
Μακρόν: Ακύρωσε την επίσκεψή του στην Αθήνα
macron-arthro
πριν 8 λεπτά
Thema Insights
νεο-Το-Παρκο-ΦΙΞ-Σημερα
Η επιστροφή του Πάρκου ΦΙΞ
18/03/2021, 11:04
Η απόλυτη ασφάλεια εν κινήσει από την Europ Assistance Greece
18/03/2021, 10:56
Τα highlights της ζωής μας
11/03/2021, 11:22
Το ανακοίνωσε ο Γάλλος πρωθυπουργός Ζαν Καστέξ

Ακυρώνει την επίσκεψή του στην Ελλάδα και την παρουσία του στη στρατιωτική παρέλαση της 25ης Μαρτίου ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμμανουέλ Μακρόν. Όπως ανακοίνωσε ο Γάλλος πρωθυπουργός Ζαν Καστέξ ο κ.Μακρόν θα παραμείνει στη Γαλλία λόγω της έξαρσης της πανδημίας. Όπως είιπε ο πρωθυπουργός της Γαλλίας Ζαν Καστέξ, «η χώρα αντιμετωπίζει το τρίτο πανδημικό κύμα και η επιδημιολογική κατάσταση επιβάλλει τη λήψη αυστηρών μέτρων».

H Γαλλία μπαίνει σε καθεστώς αυστηρού lockdown μετά την έξαρση της πανδημίας. Ετσι από τα μεσάνυχτα, και επί τέσσερις εβδομάδες, οι κάτοικοι της γαλλικής πρωτεύουσας και των άλλων 16 «κόκκινων περιοχών» δεν θα μπορούν να κάνουν παρά ψώνια πρώτης ανάγκης. Οι μετακινήσεις μεταξύ νομών απαγορεύονται, ενώ η απαγόρευση της κυκλοφορίας θα ξεκινά από τις 7 το απόγευμα, αντί για τις 8.

hippy είπε...

"Ο/Η . είπε...
Η Πειραιώς θα γραψει το 4 μπροστά.
Αλλιώς δεν ..
βέβαια δεν ξέρω αν είναι αρκετό το ένα δις.."

Τα κεφάλαια που χρειάζεται μια επιχείρηση για να λειτουργήσει σωστά βρίσκονται μέσω ΑΜΚ και δανεισμού (ομολογιακών δανείων). Στην περίπτωση της Πειραιώς η συνολική αύξηση θα είναι € 1,6 δις ευρώ....ένα δις ευρώ με έκδοση μετοχών και 0,6 δις ευρώ μέσω έκδοσης AT1.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

όσα και να παρειθα καουν..
Πόσο λογικό είναι να ζητάει τρείς φορές την χρ.αξια της η συγκεκριμένη;
Ο Βαρουφακης τις έκλεισε..το λάθος ήταν που ξανάνοιξαν..
αφοι τις πήρε που τις πήρε το ποτάμι..ια φτιάχναμε άλλες καθαρές χωρίς βαρίδια.

hippy είπε...

Το πρωί στους "αταίριαστους" στο sky μας έφτιαξαν λίγο την μέρα με εικόνες απ΄το Ισραήλ. Ο κόσμος έξω στα καφέ να πίνει καφέ και να γελάει. Ο κύριος Σφαιρόπουλος, προπονητής της Μακάμπι Τελ Αβιβ, μας είπε ότι την προηγούμενη ημέρα είχε δειπνήσει σε εστιατόριο με την οικογένεια του (με το πιστοποιητικό εμβολιασμού τους και προσοχή φυσικά), στα γήπεδα επιτρέπεται προσέλευση φιλάθλων στο 30% της χωρητικότητος και είχε εξαγγελθεί συναυλία με 1.000 θεατές.

Μοιάζει μακρινό αλλά απέχει ένα (1) μήνα!!!!!!!!!

Το έγραψα για να σας φτιάξω τη μέρα, όχι για αντιδικία.

ArTaXiA είπε...

Τη μέρα μας την έχουν φτιάξει τα short που πληρώνουν.

Bonjour επενδυτές και αναλυταράδες μου.

Οπλαρχηγέ, έχεις είπες τα στοιχεία του τυχάρπαστου;
Για στείλε να γελάσουμε!

hippy είπε...

Ο/Η . είπε...
όσα και να παρειθα καουν.


Μην μπεις, κάτσε και περίμενε τον (επόμενο) σεισμό....χα χα χα

μπαρμπαλιας είπε...

τελικα οι κκ Παντελακηδες και Κουτοι της ευρωπανκας πηραν την ΠΕΡΣΕΦΟΝΕ 9.60 και την κατεβασαν 8.30...
μπαστα ρε μαλακες...

hippy είπε...

Οι μετά Χριστό προφήτες ΠΑΝΤΑ κερδίζουν


🌹🌹😎😎😎😎🌹🌹

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

artaxia για ποσταρε αυτό που έγραψες προχθές στου Σόλωνα.

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

Τρια ερωτηματικα,οσο και να πεις,γεννιουνται.
1ο Γιατι αφησανε να βγει το 30ετες ομολογο και μετα να ανακοινωθει η ΑΜΚ της Πειραιως???Αποψη μου .Καλα κανανε.
2ο.Γιατι το κανανε 2 μερες πριν την triple witching day???.Αποψη μου.Κακως το κανανε
3ο.Γιατι το κανανε στην διαρκεια του ομολογου της ΜΟΗ.???Σκεφτειτε ποσοι θα χρειαστουνε κεφαλαια που ενδεχομενως να τα ριχνανε στο ομολογο ,για να καλυψου τα MARGINS.Αποψη εχω αλλα,δεν εκφραζεται,οπως την σκεφτομαι

Πολυ μεγαλα βουβαλια, βρισκονται αυτην την εποχη στο ΧΑΑ μας κι ακομα περισσοτερα,ετοιμαζονται να μας επισκεφθουν.Πολεμος,για το ποιος θα επικρατησει.Προς το παρον ο πολεμος εξελισσεται μεταξυ των παλαιων Ελληνων μαγαλολεφταδων και των νεων ...εισοδων στο Ελληνικο γιγνεσθαι.

Μια πονηρη??? σκεψη την κανω.Ομως μπορει να κανω και λαθος και ολα να ειναι απλουστερα.

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

Νομιζω οτι οι Αμερικανοι το ειχανε πει ,στο πολεμα εναντιον του Ιρακ.
Η,εισαι μαζι μας ,η,εισαι εχθρος μας.Την ουδετεροτητα,δεν την ειχαν στις επιλογες.
Ετσι λετε και τωρα να πορευομαστε???

ArTaXiA είπε...

Οπλαρχηγέ, νομίζεις δεν το έχουν διαβάσει;

Αν είχα δηλώσει πως "πάμε για νέα υψηλά" θα το είχες δει πενήντα copy-paste.

Αντικειμενικοί αφού. Αχαχαχαχαχαχαα

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

ΟΠΛΑ.
Αδερφακι μου,εκει κατα το μεσημερακι,σου αρεσει το τζερτζελο???χαχαχααχα

hippy είπε...

Τα ερωτηματικά Δημητρη είναι για τους "γρήγορους παίχτες". Εμείς είμαστε αλλού. Όπου χαράζει!! (μετά λόγου γνώσεως)

Σε ρώτησα προχθές "Τι σκέφτεσαι να κάνεις με την ΤΕΝΕΡΓΑ?"

Απάντησες "Μ'αυτες ειμαι ...παντρεμενος και προσδοκω οτι ...θα ζησω βιον ανθοσπαρτον.Τα πρωτα ρ χρονια του εγγαμου βιου μας ,με πηγαν μελι.Θεωρω οτι και τα υπολοιπα χρονια,θα τα παμε καλυτερα."

Όλα καλά, μακριά από βεγγαλικά!!

1/3 η θυγατέρα, 1/3 ο γιος, 1/3 ο πατήρ. Καθώς σήμερα θα έχουμε είσοδο της στον Russel πιθανολόγησα συγκράτηση τιμής λόγω αυτού κι έδωσα μόνο τα δικά μου. Αύξησα ρευστότητα για τις προσεχείς αυξήσεις. Μου αρέσουν οι ΑΜΚ και Δημόσιες Προτάσεις, τις "παίζω" πάντα.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Tσμπης...οχι βρε..αφου ξερεις..απο το χερι μου παιρνει αντιδωρο ο αλλος..αχααχα

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

Ηλια
Πρακολουθω τις σκεψεις σου και ΠΑΝΤΟΤΕ, τις μελετω.
ΟΠΛΑ
Σε γουσταρω(οχι σαν σκηνοθετης)χαχαχαχα και σε παω με χιλια.

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

Ας παρακολουθησουμε τωρα και την κινηση της ΙΝΤΡΑΚΟΜ να δουμε ,ΠΟΣΗ ορεξη εχει???

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Λέτε να έχουμε καταστροφές στο κλείσιμο;
Αφού το πήρε που το πήρε...ας το κάνει σωστά.

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

ΑΝΤΕ λεβεντες μου.
Καλο ΠΣΚ,σε ολους μας.
ΑΓΑΠΗ ΜΟΝΟ!!!

George Papadopoulos είπε...

1/3 η θυγατέρα, 1/3 ο γιος, 1/3 ο πατήρ. Καθώς σήμερα θα έχουμε είσοδο της στον Russel πιθανολόγησα συγκράτηση τιμής λόγω αυτού κι έδωσα μόνο τα δικά μου. Αύξησα ρευστότητα για τις προσεχείς αυξήσεις. Μου αρέσουν οι ΑΜΚ και Δημόσιες Προτάσεις, τις "παίζω" πάντα.
Πολύ σωστά πράξατε δείχνει να ταλαιπωρηθεί το χαρτί όλα είναι θολά και θολώνουν περισσότερο με την αποεπενδυση που κάνει ο Περιστέρης

μπαρμπαλιας είπε...

Τσαμπ,
η δικια σου δε βλεπω σημερα να καταλαμβανει το υψωμα ...
τον αλλο μπουλο ισως

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

Μπαρμπα.
Ο λυκος...στην αναμπουμπου΄λα κλπκλπκλπκλπ
Καλο ΠΣΚ.Κρατα την ταξικη σου συνειδηση καλα.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Γράφε βρε Καραγκιοζακο με το όνομα του οπλαρχηγου.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Σε κατέστρεψε η Πειραιώς. .
Πήρες στον λαιμό σου κόσμο.

mixalis mixalios είπε...

https://www.moneyreview.gr/green-economy/23575/dei-vgainei-xana-stis-agores-gia-alla-100-ekat-eyro/

mixalis mixalios είπε...

Έχει φτάσει να δανείζεται η υπο χρεωκοπία προ ενάμιση έτους εταιρεία σχεδόν 1 δις. Να ναι καλά η Εκτ και οι Χατζηδάκης, Στασσης

mixalis mixalios είπε...

"καθώς σε πρόσφατο άρθρο του υποστήριξε ότι η αύξηση των επιτοκίων οδηγεί έμμεσα στην άνοδο του πληθωρισμού"
Τον ξεπέρασε τον Γιάνη...
https://www.liberal.gr/world/o-erntogan-apeluse-ton-kentriko-trapeziti-kindunos-neas-krisis-stin-tourkia/364771

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Αυτός ο Γιαλαντζί πού γράφει ως ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ τώρα...
μας παρότρυνε να πάρουμε Πειραιώς στα 0.80λεπτα..έχωσε τον κόσμο και κατηγορεί άλλους για την φόλα..
Τώρα που είδε την καταστροφή έβγαλε Ραπόρτο ότι δεν έχει τράπεζες.
Ντροπή σου.

Skoil Elikiku είπε...

Δεν ξέρω ποιος, χρησιμοποιώντας το προφίλ μου, έγραψε πως πούλησα τις ΠΕΙΡΑΙΩΣ. Τις έχω κρατήσει όλες κι έχω κάνει και μουαγιέν.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Το ΟΝΝΕΔ ΜΕ ΔΥΟ Ν.
Αντε. .νάνι τώρα και από Δευτέρα μετά τις 10:30 έλα να μας διασκεδάσεις πάλι.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Νάνι Βλάσης...είναι αργά τέτοια ώρα να συχνάζεις στα μπλογκ..
10:30 την Δευτέρα να τα πούμε. .

mixalis mixalios είπε...

Παιδιά έχετε ανεβάσει πολύ το επίπεδο του blog, ο οικοδεσπότης που σας φιλοξενεί σας ευγνωμονει. (Δεν μιλάω εξονοματος του αλλά το φαντάζομαι). Και το τελευταίο που με νοιάζει είναι ποιος το ξεκίνησε... Καλή συνέχεια

mixalis mixalios είπε...

Μιας και αναφέρθηκε η ΟΝΝΕΔ, οι νεοδημοκράτες γενικά έχουν παράπονα από τη ΝΔ, ευτυχώς θα έλεγα γιατί ποτέ οι νεοδημοκράτες δεν έβγαζαν κυβερνήσεις. Το κέντρο στηρίζει Μητσοτάκη είτε γιατί τον συμπαθούν είτε γιατί δεν έχουν εναλλακτική. Άρα αν οι κεντρωοι ψηφίζουν ΝΔ και οι νεοδημοκρατες έστω και με παράπονα συνεχίζουν να ψηφίζουν ΝΔ ο Κυριάκος έχει χρόνια μπροστά του ακόμα...

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Έχει πολλά χρόνια ναι..Το λέει και ο ΣΚΑΪ.

hippy είπε...

Καλησπέρα


Σκέψεις ως προς την ΑΜΚ της Πειραιώς

Προσωπικά ΔΕΝ έχω μετοχές της τράπεζας ούτε και καμιάς άλλης ελληνικής (έχω ΒΝΡ).  Ίσως όμως αποκτήσω στην περίοδο της ΑΜΚ. Διαβάζω προσεκτικά την ανάλυση ο κ. Χατζηδάκη

https://www.mikrometoxos.gr/19-3-manos-chatzidakis-trapeza-peiraios-mia-ayxisi-polla/

Εστιάζω σε τούτο

"H ενσώματη καθαρή θέση της τράπεζας με ισολογισμό 31.12.2020 είναι 6,9 δισ. ευρώ. Η αποαναγνώριση των 19 δις ευρώ καθυστερούμενων δανείων θα «σβήσει» 4 δις από τα κεφάλαια της Τράπεζας. Εν συνεχεία θα πρέπει να υπολογιστούν τα κέρδη από την πώληση των POS (300 εκατ. ευρώ) και τα κέρδη από την ανταλλαγή των ομολόγων (400 εκατ. ευρώ) τα οποία θα εμφανιστούν στις λογιστικές καταστάσεις του α’ τριμήνου. Επομένως, η ενσώματη καθαρή θέση θα διαμορφωθεί σε 3,6 δις ευρώ ήτοι 4,33 ευρώ ανά μετοχή προ της αύξησης."

Εάν υποθέσουμε ότι η κεφαλαιοποίηση της τράπεζας την περίοδο της ΑΜΚ θα είναι 415 εκ. (που αντιστοιχεί σε τιμή € 0,50/μετοχή) και πραγματοποιήσει ΑΜΚ 1 δις τότε μετά την αύξηση θα έχει  κεφαλαιοποίηση 1,415 εκ και ενσώματη καθαρή θέση 4,6 δις ευρώ δηλαδή  BV = 0,30 λογικό σαν τράπεζα της ψωροκώσταινας, περίπου όσο και οι τρεις άλλες, με το πλεονέκτημα όμως της ήδη διαγραφής >60% NPLS κάτι που δεν συμβαίνει με τις υπόλοιπες. Συνεπώς την θεωρώ σε πλεονεκτικότερη έναντι των υπολοίπων. Πολύ περισσότερο αν συνεκτιμήσουμε ότι έχουν κάποια θεματάκια πχ η ΕΤΕ έχει την εκκρεμότητα πώλησης της ασφαλιστικής, η ΕΥΡΩΒ χρωστάει ακόμα τα 950 εκ του Αλογοσκούφη από το 2009 (μετέτρεψε τις προνομιούχες μετοχές σε perpetual ομόλογο προσμετρούμενο στα κεφάλαια Tier 2 και πληρώνει τόκο 6,40%). 

Συμπερασματικά εάν κάποιος πιστεύει στη δυναμική Κυριάκου, ότι το 2022 η ελληνική οικονομία μαζί με τις άλλες ευρωπαϊκές καταφέρει να μπει τον "ανηφορικό δρόμο της αρετής" (εγώ αυτό πιστεύω) μπορεί να πάρει ένα μικρό στοίχημα κατά την ΑΜΚ καθώς έχει λογικό ρίσκο/απόδοση και είναι κατά τη γνώμη ασφαλέστερη έναντι των άλλων τραπεζικών. Αλλιώτικα μπορεί να προτιμήσει κάποια κανονική-ευρωπαϊκή (αγαπημένη μου η ΒΝΡ με BV ~ 0,60, NPLS<5% και προβλεπόμενη μερισματική απόδοση >6%). Ο κλάδος πάντως οικουμενικά φαίνεται να βγαίνει απ΄το τούνελ.

austin είπε...

Λόγω lovkdown..πολύς ελεύθερος χρόνος και ασχολείστε με ανοησίες.

Στα άλλα νέα, έχετε προσέξει στα social media τι γίνεται με τα dislikes στον Μητσοτακη??

Μιλάμε για νούμερο πλέον μεγάλο... ενώ μέχρι προτερα τα likes υπερισχυαν. Κρίμα... αλλα τι να κανουμε, όταν σε αναγκάζουν να εκτελέσεις εντολές, όποιος και αν είσαι τον κόσμο θα τον βρεις απεναντι

mixalis mixalios είπε...

Δεν με νοιάζει τι λέει ο ΣΚΑΪ και επειδή δεν ξέρω και ποιος είσαι δεν με νοιάζει και τι λες κι εσύ ειδικά αν υποτιμάς τη νοημοσύνη μου.

mixalis mixalios είπε...

https://m.facebook.com/photo.php?fbid=1635302169988944&id=100005275292036&set=a.119001688285674&source=48&refid=17&_ft_=mf_story_key.1635302206655607%3Atop_level_post_id.1635302206655607%3Atl_objid.1635302206655607%3Acontent_owner_id_new.100005275292036%3Athrowback_story_fbid.1635302206655607%3Astory_location.4%3Astory_attachment_style.photo%3Athid.100005275292036%3A306061129499414%3A2%3A0%3A1617260399%3A3185699905737942988&__tn__=EH-R

mixalis mixalios είπε...

Έχει πέσει σύρμα από τον άξονα Σύριζα Austin, μην το παίρνεις σοβαρά. Άσε που τα likes δεν βγάζουν κυβερνήσεις ακόμα και στη μπανανια μας

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Το μεγαλύτερο λάθος είναι ότι πιστεύουν ότι θα μείνουν για πολύ(κάτι σαν το ηθικό πλεονέκτημα των Συριζαιων)
Εγώ τα βρισίδια τα ακούω από τους ΝΔδες.

mixalis mixalios είπε...

Θα ήθελα να ξαναδιαβάσεις το σχόλιο 12:20 ειδικά την τελευταία φράση. Ως εκ τούτου μην ξανασχοληθεις με μένα.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Η μπάλα στην εξέδρα.
Όταν θίξει κάποιος τον Μητσοτάκη..πανικός.
τι θες και ταυτότητα;Γιατί τους άλλους συνομιλητές σου τους γνωρίζεις;
Μα τι λες κύριε mixalios;

Βασίλης Πασπαλιάρης είπε...

.Καλημέρα σας.
Ο κανόνας του τοίχου...αφου!
Γράφεις σου γράφουν...εάν σε γράφουν δε σ' απαντούν.
Ο σεβασμός είναι υπερεκτιμημενη η στην καλυτερη παρεξηγημένη έννοια.

Αγαπημένο μου ημερολόγιο ..έκαμα μια καλή πράξη σημερις

Βασίλης Πασπαλιάρης είπε...

Πότε είπαμε θα γένει η ΠΕΙΡΑΙΩΣ αμκ?

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Βλάπτει καραβλαξ..το τερμάτισες...
Βρε ζώων θα έλεγα ποτέ ότι ήμουν πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ ΌΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑΣ?
πόσο βλαξ είσαι. .κάθε πόλη έχει τοπική οργάνωση ΟΝΝΕΔ..ΒΛΑΚΑ ΠΑΝΙΒΛΑΚΑ..ΤΏΡΑ ΚΑΤΆΛΑΒΑ ΕΝΤΕΛΏΣ ΤΙ ΣΤΌΚΟΣ ΕΊΣΑΙ. ..
Εντάξει σε δουλεύω τόσο καιρό. .αλλά τόσο βλαξ δεν σε περίμενα.
Θα έλεγα βρε βλαξ καραβλαξ ποτέ ότι είμαι ένας από τους δέκα? Τόσο βλαμμένο είσαι?

Από δω και στο εξής σε απαλλασω λόγο βλακιας.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

ΣΕ ΑΠΑ-Β-ΛΑΣΩ ΛΌΓΩ ΒΛΑ(ΣΩ)ΚΙΑΣ.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

ΣΕ ΑΠΑ-Β-ΛΑΣΩ ΛΌΓΩ ΒΛΑ(ΣΩ)ΚΙΑΣ.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Οι δυο τους γνωρίστηκαν ένα καλοκαίρι στην Πάρο, όταν ο Γιώργος Πατούλης είχε αποφοιτήσει από την Ιατρική Σχολή και η Μαρίνα ήταν φοιτήτρια στο πρώτο έτος της Φιλολογίας.
Εκείνος όταν την είδε της απηύθυνε το λόγο στα γερμανικά, εκείνη τον ειρωνεύτηκε και ξεκίνησε το ειδύλλιο τους. Δεν πέρασε πολύς καιρός και παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο και το 1992 έγινε ο θρησκευτικός τους γάμος στη Μητρόπολη Αθηνών.

ΠΕΣ ΜΑΣ ΒΛΑΣΟ. ..ΠΟΤΈ ΕΊΣΑΙ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ?
ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ
ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ

ΕΙΣΑΙ ΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΒΛΑΧΟΜΠΑΡΟΚ ΖΕΥΓΟΥΣ?

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Ο ένας με την βλάχα με τους χρυσούς θρόνους..
Ο άλλος με την τελεπερσονα θα φέρει την αναφτηξη..
Ο τρίτος με την άλλη με τα μεγαρα στα εξωτερικά. .
Φτάνει ρεεε..χορτάσαμε νοικοκυρεους.
Πάνω απ όλα δεξιό ηθικό πλεονέκτημα ξανά.
Φιλιά ΒΛΑΣΟ...Τις Κυριακές τρώμε νωρίς οι ΝΔδες..

mixalis mixalios είπε...

Απλά πράγματα, μην ασχολείσαι μαζί μου. Deal?

Βασίλης Πασπαλιάρης είπε...

:) εντάξει ο Κόρινοιος πρέπει να φταίει :)
Έχω διαβάσει διάφορα..χαχα

austin είπε...

Αυριο έχουμε το σταδιακό ανοιγμα τηε αγοράς! Πολύ ωραία, και αφήνω πισω μου ότι κλείσαμε με 1000-1500 και ανοίγουμε με 3000 και κρουσματα. Άλλωστε και το lockdowm απόδοση δεν είχε.

Μια ερώτηση προς όλους εδώ... γυρω σας, τον κοσμο τον βλέπετε κουρεμένο η με μαλουρα?

mixalis mixalios είπε...

Με 5 ευρώ κούρεμα στο σπίτι μια χαρά....

Βασίλης Πασπαλιάρης είπε...

Αγαπητέ Austin εκ του αποτελέσματος το έξυπνο ακορντεόν δεν δούλεψε και το έξυπνο άνοιγμα δίχως κλίνες γίνετε για την οικονομία ρε γαμωτο.

Κλίνες από τα ιδιωτικά και επιστράτευση ιατρών μπορει και να λειτουργήσουν σαν ανάχωμα ...περιμένοντας τον καλό καιρό και τα εμβόλια.

Οι έξυπνοι 60 και βάλε καλά θα κάνουν να πάρουν τα μέτρα τους.

Πόσο είπαμε χάνετε από το ΑΕΠ για κάθε μήνα κλεισίματος?

austin είπε...

Προφανώς και καλα κανουμε και ανοίγουμε, σιγα σιγα, σταδιακά όπως θετε πείτε το!

Μιχαλιό.. καπως ετσι! Εμπρός στον δρόμο που χάραξαν οι αλλοδαποί (κυρίως Πακιστανοί) που ξεκίνησαν από κέντρο με κομμωτήρια με 5 ευρώ το κούρεμα. Μεταφέρθηκαν και σε καλύτερες περιοχές και τελικά, μπήκαν σε κάθε σπίτι κομες του 5ευρου!

Πολυ μπροστά από την εποχή τους τότε οι αλλοδαποί, έβλεπαν το μέλλον!

mixalis mixalios είπε...

Δυστυχώς η φοροδιαφυγή ζει και βασιλεύει από την άλλη χωρίς αυτήν πιθανά οι μισές επιχειρήσεις να έκλειναν... Η κότα εκανε το αυγό ή το αυγό την κότα...

austin είπε...

Μιχαλιό, πολύ σωστά! Αυτή την στιγμή, με σοβαρό business plan στην Ελλάδα, σε ευρεία γκάμα επιχειρήσεων, αν πας κατά γράμμα με τον νόμο, τότε το η επιχείρηση δεν είναι βιώσιμη. Δλδ δεν ξεκινάς να δουλεύεις καν.

Βεβαίως, όπως είπαμε, η πλειονότητα των μικρομεσαίων (όχι όλοι προφανώς, τίποτα δεν είανι απόλυτο) για να ζήσει πρέπει να μην κόψει κάποιες αποδείξεις, ενώ ο μεγάλος κάνει μία εταιρεία συμμετοχών και παρακάμπτει το αναζητούμενο materiality!

Βάλε και στο παραπάνω, ότι κάποια στιγμή έρχεται κάποιος τοκοφλύφος, "παράνομου εμπορίου" και πάει λέγοντας και σου ανοίγει δίπλα σου ένα μεγαθήριο για ξεπλύνει το χρήμα του χωρίς κανένας να τον ελέγχει..

Πάρα πολύ καιρό τώρα, χωρίς να έχω την εμπειρία και τα δεδομένα του σήμερα, τυχαία έλεγα "όποιος ασχολείται (επιχειρηματικά) με ελλάδα για την ελλάδα, τον έχει ή θα τον πίνει". Εκτός αν είσαι σκιτζής-λαμόγιο, κρατικοδίαιτος, ή...ολιγάρχης!

Πέφτω καραμπινάτα μέσα και χαίρομαι που το ένας μέρος δραστηριότητας μου δεν έχει να κάνει τίποτα με την μπανανία!

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

https://www.mikrometoxos.gr/20-3-2021-ch-a-o-logikos-o/

Καλημερα και καλη εβδομαδα,σε ολους μας.

austin είπε...

Στα άλλα νέα, καλά έμαθα ότι οι νομικές μορφές δεν δικαιούνται από το κράτος τα 20% από τα covid ενοίκια σε πληττόμενς επιχειρήσεις για το 2020??

Ωραία! Ποιος θα πάρει τον μουτζούρη είναι η φάση. Λέει οι νομικές μορφές έχουν λεφτά, πληρώνουν και λιγότερο ΕΝΦΙΑ, άρα οκ

ArTaXiA είπε...

Τα Νομικά Πρόσωπα πληρώνουν ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΝΦΙΑ από τα φυσικά πρόσωπα.

austin είπε...

Are you sure? Γιατί ένας από τους λόγους (δεν κόβω και το κεφάλι μου, αλλά ξέρεις και οι λογιστές πολλές φορές λένε μπαρούφες) να περάσεις τα ακίνητα σε κτηματική εταιρεία ήταν ο μειωμένος ενφια..

Anyway, όπως και να έχει αναμέναν κάποιοι λεφτά, βγήκε η πλατφόρμα. Μπήκαν μέσα και σήμερα το έμαθαν ότι ο κλήρος πέφτει και σε αυτούς..

ArTaXiA είπε...

To ότι τα νομικά πρόσωπα ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΝ από την καταβολή αποζημίωσης για τα μειωμένα ενοίκια ήταν γνωστό από τον Απρίλιο του 2020. Αυτό άλλαξε για Ιανουάριο Φεβρουάριο 2021, όπου θα αποζημιωθούν με το 60% του ενοικίου, αντί του 80% των φυσικών προσώπων.

Όσον αφορά τον ΕΝΦΙΑ είμαι απόλυτος και κάθετος. Η κτηματική εταιρεία βοηθάει, διότι έχει σήμερα έναν FLAT συντελεστή φορολόγισης 24% σε αντίθεση με το 15% 35% 45% των ΦΠ. Επίσης περνάει τα έξοδα συντήρησης ως δαπάνες, κάτι που δεν μπορεί να κάνει ο ιδιώτης. Από την άλλη, έχει τέλος επιτηδεύματος, running costs, και φόρο υπεραξίας στις αγοραπωλησίες, τα οποία δεν έχει ο ιδιώτης.

Όπως όλες οι περιπτώσεις, η εταιρεία διαχείρισης ακινήτων βοηθάει εάν τα εισοδήματά σου ξεπερνούν ένα συγκεκριμένο όριο, ή προβαίνεις σε ανακαινίσεις, επεκτάσεις, συντηρήσεις συχνά. Δεν έχει νόημα για εισοδήματα έως 35,000 ευρώ το χρόνο.

austin είπε...

Είχα λάβει ελλιπή ενημέρωση.. Πολλές φορές οι θαμώνες εδώ είναι πιο καταρτισμένοι από τους λογιστάδες/τραπεζίτες κτλ κτλ

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

Τοση ηρεμια σημερα,δεν τη περιμενα.
Αλλα,οταν λειπει το αφεντικο(Μισελ),ο Ανδρεας,οι δυο Ηλιες,χιππυ και μπαρμπας,ο Πετρος,και οι λοιποι εκλεκτοι του μπλογκ )να μην αδικησω και καποιον που δεν αναφερομαι,για να μην κουρασω),τι να σου κανουν και ο Ωστιν με τον ΑΡΤαξια.???
Που εισαστε βρε συνομιλητες????

μπαρμπαλιας είπε...

Τσαμπ,
τρεχω με προβληματακια υγειας και ριχνω μονο ματιες...
χαιρετω ολους

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

Να ειναι περαστικα ,μπαρμπα.!!!!

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Χαρακτηριστική είναι η αναφορά της Société Générale η οποία καλούσε τους επενδυτές να αποχωρήσουν όσο προλαβαίνουν από μακροπρόθεσμες επενδύσεις τους. «Συνιστούμε να αποχωρήσετε από οποιεσδήποτε μακροπρόθεσμες θέσεις στα τουρκικά περιουσιακά στοιχεία, λαμβάνοντας υπόψη τη βαθιά αλλαγή στη χάραξη πολιτικής και την πιθανή οικονομική αναταραχή που θα ακολουθήσει. Το short trade που είχαμε στην ισοτιμία ευρώ - τουρκικής λίρας χτύπησε stop loss και κλείσαμε εντελώς τις θέσεις μας», ανέφερε.

Προσοχή και εδώ μια και ο Μεμετης θα προσπαθήσει να ανυψώσει την περηφάνια των πεινασμένων με εθνικά θέματα. .
Αυτά παθαίνει όποιος προσπαθεί να απλώσει τα πόδια του σε κοντά καλύμματα...παγώνει. .
ΓΙΑ ΕΔΩ...
Ριχτε και κάνα σορτ στις τράπεζες. .δεν είναι ντροπή.

austin είπε...

Την Τουρκία δεν την αναβαθμίζανε πριν κανα δυο βδομάδες?

Μπάρμπα περαστικά, θα σε πάρω τηλέφωνο αν μπορείς να το σηκώσεις

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Τα καλύτερα σορτ στην Τουρκία τα παίζει ο Ερντογαν..όπως γίνετε πάντα και παντού.
Και σε μας έχουν παίξει κατά καιρούς οι δικοί μας. .πότε ο Ανδρέας. .πότε ο Κώστας. .πότε ο Πόκεμον. .πότε ο Αλέξης με τον Γιανη..
Μόνο ένας ακόμα δεν έχει παίξει σορτ στο ΧΑ..Αυτός θα παίξει σορτ όλη την Χώρα όταν θα κοψει το Ζ.
Καλό μας απόγευμα.

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

Να ρωτησω κατι,αν μου επιτρεπετε???
Ο/Η KATA-STROFO-LOGIOS,ειναι καποιος γνωστος,με αλλλο νικ ,η,ειναι νεος στο μπλογκ μας.????
Απλα για να ενημερωθω,μιας και φαινεται,εχω χασει ...επεισοδια!!!

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

ΤΣΑΜΠΗΣ..και εγω σε αγαπαω..χαχα
Εισαι μια πο..να εσυυυυυυ....

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

Οκ, KATA-STROFO-LOGIOS.
Βρισκομαι σε καλο δρομο.Μετα απο αρκετοοοοοο καιρο,κατεβηκα,σημερα στο κεντρο.
Αν ειχα αρκετο χρονο,θαπινα μαζι σου, ενα κρασακι.
Μια αλλη φορα,να ειμαστε καλα.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Για κουρεμα πηγες η στην Ακροπολη;
Καλα εκανε και πηγες γιατι απο βδομαδα..προβλεπω ομορφιες και δυσκολιες.

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

Συναντηση... χρηματιστηριακη.Παντως πηγα, με εγγραφο.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Αμ τι..χωρις εγγραφο;
Δεν τελειωνει και η καραντινα..να μαζευτουμε σπιτια μας.
Χαχα..
Για πες τι σου ειπαν τα Κονγκα;

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

Ο/Η TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

Στην ΑΡΑΙΓ,εξακολουθω να παραμενω ,ιδιαιτερα επιφυλακτικος.Για τον ΕΛΛΑΚΤΩΡΑ,οταν θα ερθει η ωρα και οι συνθηκες, ειναι παρομοιες με τις σημερινες,ως προς την προθεση των Ολλανδων,οσα αδιαθετα δεν μπορεσουν να παρουν οι μεγαλομετοχοι,θα τα παρω εγω χαχαχαχχαχα
...................................
19 Μαρτίου 2021 - 11:49 π.μ.

Μια εμπνευση την Παρασκευη την ειχα,Ηλια(χιππυ)
Και δυο εμπνευσεις, μπορει να πεις.


Blogger Ο/Η TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

Ας παρακολουθησουμε τωρα και την κινηση της ΙΝΤΡΑΚΟΜ να δουμε ,ΠΟΣΗ ορεξη εχει???

19 Μαρτίου 2021 - 2:57 μ.μ.


χαχαχαχαχα

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

Ασυλια ΟΠΛΑ μου εχεις,η, με εγγραφο,η,δηλωνοντας οτι εισαι αριστερουλης και το κομμα σε διεταξε να κατεβεις σε πορειες.Και το τελευταιο καιρο, στις πορειες δεν βλεπω κανενα, απο τα επιφανη????στελεχη που ειναι ανεμβολιαστα.Αναλαμβανουν το ρισκο αλλα,με την υγεια των ...φανταρων.Απο συνταγματαρχες και πανω ουδεις.
χαχαχαχααχα.Το εχει παρατηρησει και κανεις αλλος, η,δεν παρατηρω σωστα και ενδελεχως???????????

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

Καλο απογευμα,σε ολους μας.!!!
ΑΓΑΠΗ ΜΟΝΟ.

hippy είπε...


Διαβάζω με σκέψη (όσο μου κόβει) και προσοχή τα σχετικά άρθρα για την ΑΜΚ της της τράπεζας Πειραιώς. Τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια , λένε, τούτη τη στιγμή ανέρχονται στα 22,5 δις σε σύνολο δανείων 47,6 δις (δηλαδή υπάρχουν επιπλέον 25,1 δις δάνεια που εξυπηρετούνται κανονικά). Μετά από τις πρωτοβουλίες της διοίκησης θα μειωθούν κατά 19 δις "καίγοντας" 4 δις ίδια κεφάλαια. Συνεπώς τα "κόκκινα¨περιορίζονται σε 3,5 δις σε σύνολο 28,6 δις (ποσοστό 12,24%) που δεν το λες και μικρό (ενδεικτικά η ΒΝΡ έχει <5%). Βασική όμως είναι και η ερώτηση "Πόσα επιπλέον δάνεια κ. Μεγάλου εκτιμάται ότι θα κοκκινίσουν λόγω της πανδημίας?"

Ελπίζω να δοθεί απάντηση από το ΔΣ των αχρείων ή αχρήστων και τα δυο ταιριάζουν κατά την προσεχή ΓΣ. Αναλόγως θα διαμορφώσει την άποψη μου για την τράπεζα (τζόγος ή επένδυση) και την είσοδο ή όχι στην επικείμενη ΑΜΚ της τράπεζας.

austin είπε...

Καλημερα, συνεχόμενη και τεράστια η προσπάθεια του "συστηματος" να προφυλαξουν τους πολίτες από το bitcoin. Η yelen, η λαγκαρντ, τωρα και ο Powell.

Όπως προστάτευαν τους πολίτες με αναβαθμίσεις τραπεζών που μετά κατέρρευσαν.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Απαλλαγή λόγο βλακείας έχεις.
Σεβασμός σε όσους χρήζουν ψυχιατρικής βοηθείας.

michele είπε...

Καλημέρα σε όλους, παμε επανω νεα αναρτηση!