Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Τετάρτη 12 Μαΐου 2021

 X.A.




                                               
ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ON LINE 
ΕΙΣΗΓΜΕΝΕΣ ΜΕ ΟΠΛΟ ΤΗΝ ΙΣΧΥΡΗ ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑ
ΣΤΗΝ ΜΕΤΑ-ΠΑΝΔΗΜΙΚΗ ΕΠΟΧΗ...

Δεδομένης της μεταβλητότητας που κυριαρχεί τον τελευταίο μήνα πέριξ των 900 μονάδων σε επίπεδο Γενικού Δείκτη, δίνεται η δυνατότητα στους επενδυτές να μελετήσουν τις κινήσεις τους. Στην αγορά υπάρχουν μετοχές με πολύ ισχυρή ρευστότητα στο ταμείο τους που μπορούν να καταστούν αξιόπιστες επιλογές. Θέτουμε στο μικροσκόπιο τέσσερις εταιρείες της μικρής κεφαλαιοποίησης με αρνητικό καθαρό δανεισμό. (Διαγράμματα)

40 σχόλια:

michele είπε...

Καλημέρα, καλημέρα σε όλους!

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

Καλημερα,σε ολους μας.
Μιχαλη,το πρωτο σχολιο του αγαπητου ΟΠΛΑ,σχετικα με τη δηλωση ΑΔΩΝΙΔΟΣ για ΚΑΡΑΝΙΚΑ,μου φαινεται πως το δικιο του το εχει και του το δινω.
Στα υπολοιπα ειναι.... ως εκ περισσου(και Νεας Ιωνιας ,θα προσθετα.)

austin είπε...

Λέτε να περιμένουν την αμερική για να φύγει από την σφήνα η ΕΤΕ μετά την μη εισαγωγή στον δείκτη?

Επίσης Μιχάλη καλά δεν βλέπω μία σφήνα, ή απλά θέλω να την δω?

hippy είπε...

Ο/Η kostas είπε...
μυτιλ δε μπηκε msci λογω free float. αυτοι δεν κοιτανε κερδοφορια και προοπτικες


Φαντάζομαι πως εννοείς την μέση αξία κατα το τελευταίο 6μηνο των μετοχών του free float (καθώς σε απόλυτα νούμερα το free float μια χαρά είναι-περί το 73%). Πραγματικά η κεφαλαιοποίηση του ΜΥΤΙΛ "φούσκωσε" τους τελευταίους μήνες. Ωστόσο "των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν" κι εμείς ξέρουμε πια πως ο Βαγγέλης θα είναι 1ο φαβορί για το επόμενο rebalance τον Νοέμβριο. Ιδιαίτερα εάν τα μέταλλα διατηρηθούν στα υψώματα.

Καλημέρα

austin είπε...

Στα δικά μου τραβογραπτά, σπάει κάτω την σφήνα

michele είπε...

Στην ουσια την εχει σπάσει τη σφηνα απο χτες Αustin, απλα τη μαζεψαν στο τελος και την ακουμπησε οριακα. Τωρα ειναι καθαρα εκτος σφηνας. Αλλα αν προσεξεις ειχε βγει και τον Απριλιο απ εξω και επανηλθε
οπως και να εχει η ζωνη 2.51-2.59 ειναι ισχυρη

austin είπε...

Α έχω τραβήξει εντελώς λάθος γραμμή σε σχέση με αυτά που λες... αλλά το χω στα υπόψην

michele είπε...

Το θεμα Αδώνιδος τωρα. Ο Αδωνις ειναι απο τους λιγους πολιτικους που παραδεχεται. Εχει πει για τον εαυτο του οτι μιλαει πολυ και επομενως θα πει και παπαριες, οτι ειναι δηλαδη μειονεκτημά του, εχει πει για την Περκα του Συριζα οτι ηταν η μονη που προωθουσε το θεμα του Ελληνικου

Ετσι και τωρα, επειδη δεν μπορουσε να πει οτι στο θεμα της ιατρικής κανναβης πηγαν κοντρα για να μην δυσαρεστησουν τους συντηρητικους ψηφοφορους τους το 2018 ( ειχαν μπροστα εκλογες)
τωρα καπως επρεπε να γινει. Οπότε ειπε τη συγνωμη του και καλα εκανε το πιστευει δεν το πιστευει. Το νομοσχεδιο βεβαια ειναι πληρέστερο απο το τότε αλλα αυτο ειναι άλλης ταξεως ζητημα.
Ακόμα και ενας κατσαπλιας σαν τον Καρανικα στο συγκεκριμενο θεμα ειχε δικιο.Ηταν και το μονο αλλωστε.

austin είπε...

Με αναγκάζετε και δεν μπορώ!

Είναι δυνατόν να ασχολούμαστε με δηλώσεις που φέυγουν γενικώς κατά ρυπάς?? Χρήζει ανάλυσης τι είπε ο Άδωνις για την Κάναβη όταν πάνε να περάσουν ένα εργασιακό που στην θεωρία μπορεί να είναι τέλειο (δεν το έχουμε δει ολόκληρο) αλλά στην Ελληνική πραγματικότητα θα είναι ΟΤΙ ΝΑΙ????

Απορώ πραγματικά. Πρώτα φτιάχνεις δομές, ελεγκτικούς μηχανισμούς, και προωθείς μία καλύτερη κουλτούρα και μετά κάνεις πράγματα "περίεργα" για τα ελληνικά δεδομένα πάντα.

Καιρό πριν βγει το νομοσχέδιο (και οι μπαρούφες του Χατζηδάκη για μάνες, παρασκευές, φοιτητές και άδειες) έλεγα ότι ο μέσος εργαζόμενος στην Ελλάδα δουλέυει δυσανάλογα πολύ σχετικά με τις απολαβές που παίρνει και την ακρίβεια που επικρατεί.

Και επειδή όπως είπα μιλάω με στοιχεία και όχι με facebook, εδώ και η ανάλυση

https://clockify.me/working-hours

Working hours in OECD countries κοιτάμε!

austin είπε...

Σορρυ το average...

michele είπε...

Βρισκω την ευκαιρία να πω και για το 31% που οφείλω

Το 31% που πηρε ο Συριζα στις εκλογες, ηταν σαν μια υπερτιμημενη μετοχη. Για καποιους λόγους κινειται σε αυτη τη ζώνη μεχρι να αποκατασταθει ισορροπία.

Το 31% δημιουργηθηκε την τελευταια εβδομάδα και ημερα των εκλογων καθως ενεργοποιηθηκε κυριως απο φόβο ενα κομματι αντιδεξιου, αντιμητσοτακικου μπλοκ. Απο φόβο μηπως ο νεοφιλελευθερος Μητσοτακης τους βαλει να δουλευουν Σαββατο, τους κοψει τις συνταξεις κλπ κλπ.

Αυτο το 6-7% υπηρξε μεγάλη παγιδα για το Συριζα. Πιστεψε οτι συντηρει ενα δικομματισμο ( οπως παλια ΝΔ-ΠΑΣΟΚ) και δεν εψαξε να βρει τα αιτια της ηττας και φυσικα, ακομα δυσκολοτερο δεν εψαξε να βρει την ταυτοτητα του και το προταγμα της πολιτικής του. Αριστερα, στροφη προς σοσιαλδημοκρατια; τι ακριβως;

Ομως ( και ειμαστε στο μεσον της θητειας Μητσοτακη οπου παραδοσιακα οι κυβερνησεις βρίσκονται στο χειροτερο σημειο τους) και ο μεν Συριζα κινείται στα κυβικα του, τα κανονικα 23-26% ο δε Μητσοτακης εχει παρα τα λαθη της κυβερνησης του διαχειριστει με επιτυχια σοβαρα προβληματα :

Εβρος- ανατολικη Μεσογειος-μεταναστευτικες ροες- πανδημια.
Στη συνείδηση του ΜΕΣΟΥ μετριοπαθους ακομα και α-πολιτικ πολίτη ( αυτους δηλ που σαν βαρομετρο αποφασίζουν την εκαστοτε κυβερνηση) ο Μητσοτακης με τα λαθη του δεν συγκρίνεται με τους κατσαπλιάδες.

Γι αυτο αυτη τη στιγμη δεν υπαρχει δικομματισμος, αλλα κυριαρχια στην ουσια ενος κομματος με ενα "μισο" κομμα. Εαν διατηρηθει αυτος ο συσχετισμος και στις επόμενες εκλογες -η γνωμη μου ειναι οτι θα διατηρηθει-
και ξαναχασει ο Τσιπρας ( που θα ξαναχασει) θα ενεργοποιηθει ο κλασσικος μηχανισμος εκκαθαρισεων που κυριαρχει στα αριστερα κομματα ιστορικα.

Σε ποσοστα ο Συριζα ειναι το μεγαλυτερο κομμα της Ευρωπης, σε κομματικα μελη και δομη ειναι το μικρότερο. Γι αυτο και σε μια επερχομενη ηττα θα δοκιμαστει η βιωσιμοτητα του σε επιπεδο κυβερνησιμοτητας ιδιως εφοσον δεν αποφασιζει τη ΓΡΑΜΜΗ της πολιτικής του.

Κομματα που αναδεικνυονται σε κλιμα οργης-αντισυστημισμου- κρίσεων ειναι δυσκολο να επιβιωσουν στην ομαλοτητα. Ας δουμε λιγο Salvini και Podemos και θα καταλαβουμε. Το ειπε ξεκαθαρα η Αχτσιογλου, η κανονικοτητα δεν τους ωφελει, μεγαλη αληθεια.

Για το τι περιμενω απο το Μητσοτακη, το μελλον αυτης της κυβερνησης, τη συγκριση με αλλα ευρωπαικα κομματα και την οικονομια τα επόμενα χρόνια, την επόμενη φορα.
Σορρυ αν σας κουρασα :))


ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Η τοποθέτηση του κ. Μητσοτάκη έκλεισε με προσωπική επίθεση στον Πρωθυπουργό, ο οποίος απευθυνόμενος στον κ. Τσίπρα, είπε: «Να μας πείτε κ. Τσίπρα, είστε πρωθυπουργός ή είστε προβοκάτορας; Ως πότε θα κοιτάτε με απάθεια την κατάσταση που έχετε προκαλέσει στη χώρα;». Διαβεβαίωσε τέλος ότι «η επόμενη κυβέρνηση της ΝΔ θα αποκαταστήσει το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών». 

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Βρε Μιχάλη εγώ τους έχω βάλει όλους στο ίδιο τσουβάλι.
Όλοι για το ΖΗΤΑ δουλεύουν.

michele είπε...

Αυτο ειναι και το λαθος σου ΟΠΛΑ

austin είπε...

Μιχάλη και πολύ ωραία ανάλυση και πολύ στοχευμένη.

Ξέρω ότι και γνωρίζεις και καλός αναλυτής είσαι σε αυτά.

Απλά μία απορία.
Αν βάζαμε στην μία ζυγαριά όλα αυτά που έζησε η ανθρωπότητα τον τελευταίο χρόνο (και βάζω τα πάντα μέσα. Από την πανδημία μέχρι την εισβολή στο καπιτώλιο, μέχρι τις πολεμικές εικόνες που βλέπουμε πάλι να γεμίζουν τις σελίδες)

Και από την άλλη βάζαμε την ανάλυση της εσωτερικής κατάστασης, όπως ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ τοποθετείς.

Τι πιστεύεις ότι έχει μεγαλύτερη βαρύτητα? Αυτή η τάση υπερκυβέρνησης που δημιουργείται ή αν ο Τσίπρας και ο Μητσοτάκης το ένα και το άλλο.
Και αν τώρα πιστεύεις ότι αυτό έχει ισχύει και "η βούληση του ελληνικού λαού ανεβάζει και κατεβάζει κυβερνήσεις", πιστεύεις ότι στο μέλλον θα ισχύει το ίδιο?

Χωρίς να σημαίνει ότι εγώ είμαι ο σωστός (ξανά μανα) εδώ κάπου φαίνεται το χάσμα γενεών.

Και ξέρετε ποια ήταν για μένα το πιο απίστευτο και δύσκολο στην αντίληψη γεγονός?

Ότι αν ο νέος σήμερα που είναι 30-35 ας πούμε, είχε ένα χάσμα γενεών "Χ" με τους γονείς του (ας πουμε 60-70 ), σήμερα το χάσμα γενεών που έχει ο 30-35 με το παιδί του είναι ΚΑΤ ΕΛΑΧΙΣΤΟ "10Χ"

Και ο λόγος απλός μεν δύσκολος να εντοπισθει δε:
Γιατί ο 35άρης σήμερα μεγάλωσε ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ με την ανάπτυξη της τεχνολογίας
Το παιδί σήμερα γεννήθηκε και μεγαλώνει ΜΕΣΑ από την τεχνολογία. Άρα δεν μπορούμε να συλάβουμε εμείς τι σκέφτεται ένα παιδί. Και ας νομίζουμε ότι ξέρουμε.

Συγγνώμη που θα "απογοητεύσω" αλλά αυτό με την παραπάνω triggering κατάσταση που βιώσαμε, δεν χωρά αναλύσεις για ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ!

Αυτά...

michele είπε...

Η Υπερκυβέρνηση που λες υπαρχει με την εννοια της παγκοσμιοποιησης Austin αλλα οι λαοι πάντα ενδιαφέρονται για το "εσωτερικό" τους και αποφασιζουν ανάλογα. Μεγάλο κομματι του κόσμου, απασχολειται επιφανειακα με τα της πολιτικής γιατι ισως πιστεύει οτι δεν τον αφορούν
γι αυτο το λογο μετακινείται συχνα απο το ενα κόμμα στο αλλο και συχνα απο το ενα ακρο στο αλλο

Αυτο οφειλεται σε ελλειψη γνωσης και διορατικότητας αλλα και στόχευσης:Προς τα που θέλω να κινηθει η χώρα μου σε ποιο "μπλοκ" τοποθετείται. Δεν ηταν τυχαιο το παλιο Καραμανλικο "Ανηκομεν εις την Δυσιν"

Σε αυτο το πλαισιο και παρα τη γραφειοκρατία της Ευρωπης και τις δυσκολιες ομοσπονδιοποίησής της παραμένει ο καλυτερος τόπος για να ζεις. Γι αυτο το λογο εχει και εισροες μεταναστων ακόμα και Λατινοαμερικάνων. Σε επίπεδο οικονομίας και ευελιξίας η Αμερική ειναι πολυ μπροστα αλλα σε επίπεδο κοινωνικής αλληλεγγυης ειναι πίσω
Ωραιος τόπος για να ζεις ειναι και η Αυστραλια με τη διαφορα οτι αποκοπτεσαι απο τον τον υπόλοιπο κόσμο

michele είπε...

Οσον αφορα την απόσταση μεταξυ γονεων και παιδιων ειναι φυσιολογικο αυτο που περιγραφεις με την ταχυτητα εξελιξης τεχνολογιας. Η διαφορα αυτη θα μειωθει οταν το σημερινο παιδι που αναπτυσσεται μεσα απο την τεχνολογογια κανει παιδια.

Αλλα να σου πω και ενα παραδειγμα απο τα παλια. Οταν ο ανθρωπος πατησε στο φεγγαρι ο πατερας μου ηταν 48 χρονων και εγω 7. Υπηρχε και τοτε η ..αποσταση στα επιτευγματα. Ειχα μάλιστα βρει και βιβλιο του της δεκαετιας του 50 που υπολογιζε 10-12 χρόνια αργοτερα την κατακτηση του διαστηματος δηλ περιξ του 80.

austin είπε...

Μιχάλη, η φράση του Καραμανλή ήταν για άλλη εποχή.

Όλοι αυτοί που συζητάνε σήμερα κάτι διαφορετικό, είναι εκτός τόπου και χρόνο εξού και δεν ασχολούμαστε.

Ο μόνος και ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ λόγος που είναι καλύτερα να ζεις μέσα στην Ευρώπη και όχι έξω από αυτή (αν ανήκεις γεωγραφικά εντός της) είναι γιατί αν είσαι έξω από αυτή πολλά περισσότερα δεινά σε περιμένουν. Εξού και οι βαρουφακιάδες ήταν π@π@ριες καμαρωτές.

Κατά τα άλλα δεν θέω να επεκταθώ τι κάνει η Ευρώπη σε εμάς τα τελευταία πολλά χρόνια. Το πιο απλό θα πω... για να ξεστοκάρει τα 2λιτρα αυτοκινήτα της τα φόρτωσε και στην Ελλάδα και μετά η Ελλάδα έβαλε φορολογία. Το πιο απλό και χαζό...

Η Ευρώπη δυστυχώς είναι Γερμανοκρατούμενη και τι να κάνουμε τώρα... Από όπου και αν το πιάσεις αυτό δεν είναι καλό!

Μεγάλη κουβέντα

leky είπε...

Μιχάλη, την πιο μεγαλη αληθεια, όπως ειπες, την ειπε η Αχτσιόγλου...δεν μπορούν την νορμαλ ζωή...αυτοί οι κατσαπλιαδες χαίρονται πάντα οταν διαλύεται το κρατος.

μπαρμπαλιας είπε...

Tσαααααααμπ,
πηξαμε στην πολιτικουρα..
πεσ κανενα επι του ταβλε

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

Κι ολα αυτα μπαρμπα,τα ξεκινησε,πρωι-πρωι ο ΟΠΛΑ.
Μεγαλη ...πληγη αυτος ο τυπος.χαχχαχαχα.
Αναψε το φυτιλι του,μαζευτηκαμε ολοι γυρω απο αυτο και αυτος, μας αφησε να παει να μαζεψει...μπικικινια.


Ο ΛΥΚΟΣ στα προβατα,καλος και σημερα.
Για την αξια του ειναι ακομη φτηνος.Δεν ξερω ομως ποση ορεξη θα εχει.Το μεσημερι θα δουμε.Ο επιμενων και επιμενων ομως, εκτιμω, θα αμοιφθει καλα.
ΑΓΑΠΗ ΜΟΝΟ,λοιπον.
Α,μην το ξεχασω.Αποχωρησε και ο Τζειμς απο το σαρβαιβορ.Αυτη κι αν ειναι ειδηση.!!!!!!!

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

Ασε, που τον εχει φορτωσει ταλαρα τον ΟΠΛΑ ο ΑΔΩΝΙΣ και αυτος ψαχνετε να του την πει.
Μωρε ,εχεις εμπιστοσυνη σε Μεσσηνιο.χαχαχχααχχα.

μπαρμπαλιας είπε...

αμα τη λεσ σε εκτιμουν πιοτερο,απο του να εισαι γεσμαν.
αυτα τα προσπερναω .
η γαδαρα δε λεει νασκωσει κεφαλι μετα την αυξηση των πολσονιδων

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

Τα τελευταια επι του παροντος μπαρμπα μου.
Αν ο προεδρος Σ.Κ. φερει καμμια συμφωνια για την ΙΝΛΟΤ,τοτε ολα θα πανε καλα και καλυτερα.
Εμπιστοσυνη ομως σε παλαιοκουμουμιστη...καμμια.!!!!!!!
Εξακολουθω να θεωρω πολυ καλη, την ΓΕΚΤΕΡΝΑ ΚΑΙ σ'αυτα τα νουμερα.
Περιμενω την ΑΜΚ του ΕΛΛΑΚΤΩΡΑ να μπω με τα μπουνια.
Μαζευω σιγα-σιγα ενα μικροχαρτο,με το οποιο κανουν παιγνιδια οι βασικοι μετοχοι νομιζω,αλλα αμα αγριεψω,θα ψαχνονται που να καθησουν.Προς το παρον τους αγναντευω.
Αυτα τα ολιγα.
Σου τα ειπα ομως ΟΛΑ!!!!!

μπαρμπαλιας είπε...

ΕΛΙΝοιλ 2.06 σημερα ..χθες αγοραζαν 2.56 χωρις αυριο...

καλη εταιρεια αλλα θελει το μμ να τη στρωσει

μπαρμπαλιας είπε...

τα ειπες ΟΛΑ με ερωτηματικα...και χωρις φως

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

Μπαρμπα,δεν αγαπω τις τραπεζες, αφου τις βρισκω ακομη προβληματικες.Οταν νομιζω οτι αξιζουν, θα τις αγορασω και ακριβοτερα.
Εκτιμω την ΠΕΙΡΑΙΩΣ,πλεον περισσοτερο αλλα, εδω την βρισκω λιγουλακι τσιμπημενη.
20% πιο κατω ,αν παει,θα με κανει μικρομετοχο της

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

Και ασε τον μ/μ και τον ΔΝ,γιατι εχει δωσει ...φαι στους μικρους.
Η κοτα πινει νερο κοιταει και τον ΘΕΟ,λεει η λαικη παροιμια.Κι αν αυτος βγαζει περισσοτερα,απο του περισσοτερους, το αξιζει γιατι... ταιζει,!!!!
Κανεις δεν ειναι ομως,τελειος.
Γνωμη μου και μονο γνωμη μου.Ενδεχομενως ,αλλος που εχει διαφορετικη αποψη, να ειναι σωστοτερη.

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

Οσο για τα ερωτηματικα που εχεις,ο πατριωτης σου ειπαμε ναμαστε καλα θα σου τα πει κατ'ιδιαν τον Ιουνιο,με ανταλλαγμα μια γαριδομακαροναδα και ενα καλο κρασι, στον ΜΥΤΙΚΑ.χαχαχαχα

μπαρμπαλιας είπε...

και αλλοι δινουν χαρτια αλλα δεν περπατανε.ασ πουμε ταπληροφορικα ταειχε δωσει πρωτος ο Μικες αλλα ΔΕΝ ..
οταν ταπισε ο ΘΕΟΣ Ο ΜΙΔΑΣφυγανε.
ξηγατο

hippy είπε...

Τα έχει πει όλα ο τροβαδούρος της νιότης μας, ο Διονύσης

"Σημαία, από νάϋλον υψώνουμε σημαία πλαστική"

https://www.youtube.com/watch?v=OJU4U-rCCFU


(και τα τρια πλαστικά μ΄αρέσουν)

μπαρμπαλιας είπε...

ασ ελθει εκεινη η ωρα...

austin είπε...

Παιδιά..το πέτυχα το πρωί! λέτε να περιμένουν το ΑΜέρικα για το χωσέ

Τα έκλεισα τα σορτ και σε ΕΤΕ τα πρωινά.

Unknown είπε...

καλησπέρα την alfa πως την βλέπεται?? έχει ακόμα η μέχρι εδώ ήταν και ακολουθεί ΑΜΚ??

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Ο Τσαμπής είπε. .

Κι ολα αυτα μπαρμπα,τα ξεκινησε,πρωι-πρωι ο ΟΠΛΑ.
Μεγαλη ...πληγη αυτος ο τυπος.χαχχαχαχα.
Αναψε το φυτιλι του,μαζευτηκαμε ολοι γυρω απο αυτο και αυτος, μας αφησε να παει να μαζεψει...μπικικινια.

Αυτό που μου αρέσει είναι ότι μπαίνεις στην σκέψη μου..
Εγώ κάνω την ένεση...
Εκεί που δύσκολα θα με καταλάβει κάποιος είναι γιατί έχω γυρίσει παντιέρα..
Από όσα ακούς τίποτα και από όσα βλέπεις τα μισα..
Ο καθένας έχει το σχέδιο του...μα όλοι άθελά μας ακολουθούμε το σχέδιο τού Θεού.

austin είπε...

U.S. Inflation Surges to 13-Year High of 4.2%

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

https://www.euro2day.gr/news/enterprises/article/2078361/athanasioy-se-ligotero-apo-7-evdomades-oi-ypografe.html

Και η ΓΕΚΤΕΡΝΑ θα παρει ΜΟΝΟ, την δουλεια του ουρανοξυστη του καζινο???.Τα αλλα δις, θα τα δωσουν σε ...αλλους και οχι σε εξειδικευμενη.???
Ετσι ειναι ,αν ετσι νομιζετε.
Βρε, κατσε να τελειωσουν(απορροφηθου), τα χαρτια των φαντς που ακολουθουσαν τον ΟΛΛΑΝΔΟ και που τωρα μας αποχαιρετουν κι αυτα και θα δειτε ....πραγματα και θαυματα.
Καλο απογευμα,σε ολους μας.

austin είπε...

https://invst.ly/uskg9

Μεγάλο το ράλλι κακή η εικόνα εδώ και δύο μέρες. Και οι δύο γραμμές δεν μου αρέσουν τόσο πως τις έχω τραβήξει, περίσσοτερο μου κάνει για να δω αυτό που θέλω να δω.

Βέβαια μία επίσκεψη προς το 3990 δεν θα έκανε? ίδωμεν. Έχω και το κεφάλι και ώμους που στην Τενεργ, που ναι μεν κρατάει, αλλά μαζί με το κλίμα μην τον ενεργοποιήσει

michele είπε...

Παμε επανω νεα αναρτηση !

austin είπε...

Εγώ περίμενα λίγο πιο κάτω ελλακτωρίνιο δεν μου έκατσε και έφυγε πάνω σε στραβή μέρα.

Πειραιώς αφού δεν πέφτει και σήμερα, εδώ φαίνεται να κάνει βάση.

Βέβαια, τα πράγματα δεν είναι ελπιδοφδόρα στο Αμέρικα και δεν ξέρω πόσο μπορούμε να διαφοροποιηθούμε.