Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Παρασκευή 28 Μαΐου 2021

 X.A.




                                                               ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ON LINE 

ΕΙΣΗΓΜΕΝΕΣ ΣΗΜΑΤΩΡΟΙ ΤΗΣ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ
ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ...

H άρση των περιοριστικών μέτρων, τα πρώτα δείγματα "κινητικότητας" των Ελλήνων καταναλωτών και οι εκτιμήσεις για την επερχόμενη τουριστική περίοδο αποτελούν τους σημαντικότερους παράγοντες στην αναμενόμενη ανάκαμψη του 2021. Ποιες εισηγμένες που επλήγησαν περισσότερο από την πανδημική κρίση, μπορούν να λειτουργήσουν με την ιδιότητα του "πιεσμένου ελατηρίου" λειτουργώντας ως σηματωροί  αυτής της ανάκαμψης.

79 σχόλια:

michele είπε...

Καλημέρα, καλημέρα σε όλους :))

michele είπε...

Για να δουμε εδω το 892 ενδιαφέρον σημείο

hippy είπε...

Καλημέρα

Σχόλιο της OPTIMA AXE για το 1ο τρίμηνο 2021 της ΚΟΥΕΣ

"Το 1Q21 είναι το καλύτερο πρώτο τρίμηνο για την Quest Group όσον αφορά τους πραγματικούς αριθμούς και την ανάπτυξη σε ετήσια βάση, λόγω της ισχυρής αύξησης των πωλήσεων και των προσπαθειών περιορισμού του κόστους

· Προοπτικές για το 2021: Διοίκηση στοχεύει σε διψήφια έσοδα και αύξηση EBITDA για το 2021, αναμένοντας ήπιους ρυθμούς ανάπτυξης τα επόμενα τρίμηνα έναντι 1ου 2021

· Το Capex θα κυμαίνεται μεταξύ 50-70 εκατομμυρίων ευρώ φέτος. Τα επενδυτικά σχέδια έχουν επαναπροσδιορισθεί εκ νέου το 1ο τρίμηνο 2021 λόγω της απόφασης που σχετίζεται με την Γ.E. Δημητρίου για την οποία έχει προγραμματιστεί capex 25 εκατ. Ευρώ. Η εταιρεία σχεδιάζει επίσης να επενδύσει 5-6 εκατ. Ευρώ σε φωτοβολταϊκά πάρκα το 2021, ενώ παραμένει πολύ δραστήρια για  ευκαιρίες σε συγχωνεύσεις και εξαγορές.

· Έργο Ταυτοτήτων: Η εταιρεία έχει μερίδιο μειοψηφίας στην κοινοπραξία, ενώ η διάρκεια του έργου είναι 15 χρόνια. Τούτου λεχθέντος, το πιθανό όφελος από αυτό το έργο των  515 εκατ. Ευρώ περίπου δεν είναι τόσο σημαντικό για την ομάδα.

· Διάθεση της Teka Systems: Η εταιρεία θα σημειώσει συνολικό κέρδος 1,8 εκατ. Ευρώ από τις πωλήσεις του 25% της Teka και εισροή μετρητών 5 εκατ. Ευρώ το 2021.

· Μόχλευση: Το καθαρό χρέος διαμορφώθηκε σε 23 εκατ. Ευρώ το 1ο 21ο από τα καθαρά μετρητά των 5,3 εκατ. Ευρώ το 1ο τρίμηνο. Αυτή η αύξηση αποδόθηκε σε υψηλότερες ανάγκες κεφαλαίου κίνησης λόγω εύλογα αναμενόμενων παραγόντων ως εξής: α) 18 εκατ. Ευρώ σχετικά με πληρωμές προμηθευτών, β) 7 εκατ. Ευρώ κεφάλαιο κίνησης που συνδέεται με αυξημένη ζήτηση πληροφορικής και γ) αύξηση 23 εκατ. Ευρώ σε αποθέματα λόγω της επιχείρησης Clima , XIAOMI stock και το Πρόγραμμα Ψηφιακής Πρόσβασης για μαθητές χαμηλού εισοδήματος.

 Η  Quest Holdings ανακοίνωσε πωλήσεις 216 εκατ. Ευρώ (+ 46% ετησίως), EBITDA 18,4 εκατ. Ευρώ (+ 46% ετησίως) και καθαρά κέρδη 11,2 εκατ. Ευρώ (+ 152% ετησίως) για το πρώτο τρίμηνο του 21ου έτους. 

Επιδόσεις εσόδων ανά επιχειρηματικό τμήμα: Προϊόντα πληροφορικής: + 64% y-o-y...υπηρεσίες IT: + 24% y-o-y...ACS: + 24,5% y-o-y...Cardlink: + 34,6% y-o-y...RES: -4% y-o-y"


Νομίζω-μου φαίνεται λογικό πως μετά την πώληση της Cardlink  στη Γαλλική εταιρεία Worldline (υπεραξία €87 εκατ.περίπου) η μετοχή στο ταμπλό πρέπει να μηρυκάσει τα τρέχοντα επίπεδα τιμών. Καθώς έχει μπροστά της μέρισμα 0,45 ευρώ/μετοχή ΔΕΝ πουλάω, ούτε όμως αγοράζω.

https://www.athexgroup.gr/documents/10180/6267902/623_3886_2021_Greek_1.pdf/dbd5cf97-eeca-409d-8f43-5718cc2f307b

michele είπε...

Διαμαντι πάντως, θυμασαι περσι Ηλία και εκει στα 6 και χαμηλότερα που ειχε παει, ωραιες τιμές ειχαμε βρει

cornelsen είπε...

Καλό μεσημέρι.
Στις 901 μον του ΓΔ κλείνει το τελευταίο gap χωρίς ο ΓΔ να βγει από το πλαγιοκαθοδικό κανάλι του τελευταίου μήνα. Λίγο παραπάνω, στις 904 μον., βρίσκει και την γραμμή αντίστασης του καναλιού. Άρα χωράει μια μικρή ανοδική κίνηση 10 μον. ακόμη για να ακολουθήσει μια μικρή πτώση στα πλαίσια της ταλάντωσης του ΓΔ ή για να σπάσει το κανάλι και να ανέβει σε νέα υψηλά.

austin είπε...

Η αλφα κρατάει η Ευρωβ τρώει χωσέ. Πλέον με πολύ λιγα κομμάτια σε ευρωβ.. ΕΑΝ και εφόσον σπάσει το 0,805 το ξαναβλέπουμε.

Ψυχοβγάλτης! Άνευ ουσίας να περιμένω να σπάσει έναν ώμο επειδή απλά το πιστεύω

hippy είπε...

Φυσικά και το θυμάμαι Μιχάλη, καθώς και την εύστοχη τεχνική σου ματιά που είχα ζητήσει. Όπως και στην ΟΤΟΕΛ, στο Λίθιο και αρκετές άλλες. Βέβαια ο Ιζνογκουντ θα περιμένει το τυχαίο κακό γεγονός για να βγει απ΄την κρυψώνα του και να δαγκώσει.

Σαν τον γκρινιάρη κατα φαντασίαν ασθενή θείο που έβαλε σαν όρο στη διαθήκη του πριν εισπράξουν οι κληρονόμοι να χαράξουν στο μνήμα του "ακόμα μια φορά που δικαιώθηκα, ορίστε που τελικά πέθανα"

michele είπε...

Ωραιο το τελευταίο, δεν το ειχα ακούσει Ηλία!

Συμφωνω με το Γιαννη Cornelsen αυτα ειναι τα τεχνικα δεδομένα της στιγμης

michele είπε...

Βill η ΙΝΤΚΑ ξαναξεκινησε; πανω που με ρωτησες χτες!

Bill είπε...

Καλησπερα σ ολους,δεν ξερω Μιχαλη,η συμπεριφορα της μου θυμιζει εντονα το διαστημα που επαιζε επι μηνες 0,72 εως 0,88

Bill είπε...

και αν οντως ειναι ετσι τοτε το 1,8 θα αποδειχτει πολυ ευκολος στοχος οταν ξεκινησει η ανοδος.τις προηγουμενες αντιστασεις τις καταπιε,κανει βαση πανω απο αυτες,πολυ στενο το trade.Παντως Μιχαλη ,αναλογως το κλιμα βεβαια,ισως να χρωσταει και μια επισκεψη στο 1,22.Για εμενα ομως ο Μαιος προσφερονταν για κατι τετοιο.

Bill είπε...

Καποιος φιλος ,θεν θυμαμαι ποιος,ειχε κανει αναφορα σε ενα αμμολοφο που εβλεπε στο 1,48 -1,49.και αποδειχτηκε σωστος

michele είπε...

Nαι ισως ο ΤΣΑΜΠ εκει υπαρχει αντισταση σε αυτο το ευρος, δυσκολα βλεπω το γυρισμα περι το 1,20 καθως και τοτε που βοηθουσε το κλιμα, βιαστηκε να γυρισει και δεν το ακουμπησε

μπαρμπαλιας είπε...

μας λειπει τελικα ο φιλτατος Τσαμπ

hippy είπε...

...κι ο Αντρέας

mixalis mixalios είπε...

Για τη Φριγο Γιώργο ξέρω τα παρακάτω:
Με το ξέσπασμα της κρίσης του κορωνοιου κι ενώ είχαν ξεκινήσει διαφορά projects και υπήρχε μια διάχυτη αισιοδοξία στην εταιρεία σταμάτησαν όλα απότομα. Μάλιστα υπήρξαν απολύσεις και μειώσεις μισθών (οι οποίοι σημειωτέον δεν είναι και χαμηλοί στην εταιρεία). Προφανώς αντέδρασαν ίσως και λίγο σπασμωδικά γιατί η εταιρεία πρόσφατα είχε βιώσει και άλλη κρίση που την οδήγησε σε ΑΜΚ. Σταδιακά το τελευταίο δίμηνο η κατάσταση έχει ομαλοποιηθει με αύξηση πωλήσεων και επαναφορά συγκρατημένη αισιοδοξίας.
Προσωπικά αγόρασα σε δύο φάσεις στα 0.074 και 0.087 όταν πούλαγε ο Milwaukee Bugs βλέποντας ότι η τιμή του ομολόγου της είχε φτάσει σε επίπεδα προ covid οπότε δεν υπήρχε κάποιος προφανής λόγος ανησυχίας για την επιβίωση της εταιρείας. Νομίζω ότι σε ένα γενικότερα κλίμα απλετης ρευστότητας και αναζήτησης επενδυτικών ευκαιριων κάποιοι θα την κοιτάξουν (είτε για τζογαρισμα είτε για επένδυση). Αυτό γίνεται τώρα...

mixalis mixalios είπε...

https://www.euro2day.gr/news/enterprises/article/2081018/tzirakian-ayxhsh-kefalaioy-kai-diergasies-gia-meto.html

Ανδρέα μπαίνουμε? Δεν έχω μετοχές αλλά υπάρχουν και τα δικαιώματα...

hippy είπε...

@ m&m

Μπαγασάκο...μαθαίνεις γρήγορα

🐺🌻🐺

paolostar είπε...

Καλημέρα. Ποια η γνώμη σας(ερώτηση προς τον κύριο hippy κυρίως) για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της aegean. Αξίζει να συμμετάσχουμε με την αγορά δικαιωμάτων από το ταμπλό;

mixalis mixalios είπε...

Δασκαλε είπαμε... τις 2-3 τελευταίες ημέρες ρίχνουμε καμία κλεφτη ματιά...και αν βρούμε καμία ευκαιρία τη χωνομαστε! Διαβάζω ανελλιπώς τα μαθήματα μου...

hippy είπε...

Κύριε paolostar συμμετέχω ανελλιπώς στις ΑΜΚ ζητώντας ταυτόχρονα αδιάθετες μετοχές από το 1998 (ΑΜΚ ΙΝΤΕΚ με 350 δρχ/μετοχή-Δ/νων σύμβουλος τότε Ανδρέας Πολυκάρπου). Θα ήθελα να διατηρήσω την παράδοση. Ωστόσο ο τζόγος γύρω απ΄την ζημιογόνο (εκτιμώ και φέτος) ΑΡΑΙΓ με χαλάει. Το θέμα είναι να πετύχουμε μια διαφορά ασφαλείας απ΄την τιμή στο ταμπλό πάνω από 6% (τουλάχιστον).

Χθες ας πούμε δεν συνέφερε καθώς η συμμετοχή στην ΑΜΚ στο κλείσιμο κόστιζε

[(3,81 δικ/μετοχή Χ 0,66) + 3,20] = 5,714 έναντι 5,56 της μετοχής στο ταμπλό.

Με τέτοιο κλείσιμο θέλω ιδανικά κόστος συμμετοχής περί το 5,20-5,25 => το ΑΡΑΙΓΔ περί το 0,52.

paolostar είπε...

@hippy δεν ξέρω μήπως είναι πιο σωστό να περιμένουμε να αγοράσουμε από το ταμπλό όταν θα μπουν και οι νέες μετοχές ευελπιστωντας μια πτώση της τιμής από τους βιαστικούς νέους μετόχους...

hippy είπε...

Φίλε paolo δεν θα διαφωνήσω...ωστόσο το ένα δεν αναιρεί το άλλο...ο Βασιλάκης, το ξέρουμε, αγαπάει και στηρίζει τα χαρτιά του (και την ΟΤΟΕΛ). Οπότε...

θαρρώ πως θα τα μπλέξω
απ' την Κική και απ' την Κοκό
ποια να διαλέξω
Την Κική την αγαπώ
μα μ' αρέσει κι η Κοκό.

https://www.youtube.com/watch?v=FA8TS6TZoPc

hippy είπε...

Από την άλλη βέβαια ακόμα κι αν το 2021 αποδειχθεί ισοδύναμο του 2019 για τον τουρισμό (πράγμα ΑΔΥΝΑΤΟΝ) η ανοδική δυναμική της ΑΡΑΙΓ στο ταμπλό θα είναι περιορισμένη λόγω αντίθετων συμφερόντων των βασικών μετόχων.



"Τα warrants που θα πάρει το δημόσιο για το 11,50% των μετοχών έναντι της ενίσχυσης των 120 εκ. ξέρουμε πως είναι ελεύθερα μεταβιβάσιμα και το Δημόσιο μπορεί να δηλώσει πρόθεση άσκησης μετά τη λήξη του δεύτερου έτους από την εκταμίευση της κρατικής ενίσχυσης. Οπότε πρέπει εντός εξήντα (60) ημερών από την ημερομηνία της δήλωσης πρόθεσης άσκησης, η Aegean να ασκήσει το δικαίωμα προαίρεσης και να αγοράσει τα warrants στην αγοραία αξία τους".

Δηλαδή θα πρέπει όταν της το ζητήσει το Ελληνικό Δημόσιο να αγοράσει τις 10.360.218 μετοχές πληρώνοντας την διαφορά ανάμεσα στην τιμή του ταμπλό και την τιμή της ΑΜΚ των €3,20. Το συμφέρον της λοιπόν (αντίθετο απ΄το δικό μας ως επενδυτές και φορολογούμενοι) είναι να μην ανοίξει πολύ αυτή η διαφορά τα προσεχή 3-5 χρόνια.


ArTaXiA είπε...

Ανωτάτη Μπακαλική στα καλύτερά της.

Δηλαδή εγώ, ελέγχω το 32,89% μιας εισηγμένης, τυχαίο παράδειγμα μη φανταστείς.
Θα υποβαθμίσω την συμμετοχή μου, ανοίγοντας την όρεξη σε πιθανή επιθετική εξαγορά, ή ανατροπή ισορροπιών, προκειμένου να μην εξαγοράσω το 11,50% από το ελληνικό δημόσιο. Το οποίο 11,50%, μπορώ ανά πάσα στιγμή να το ακυρώσω, ενισχύοντας τα "per share" μεγέθη της εταιρείας, ή εναλλακτικά να αυξήσω την τιμή στο ενδιάμεσο χρονικό διάστημα, κλείνοντας συμφωνία για αυτό το ποσοστό όσο η τιμή είναι ψηλά.

Bonjour βρε παίκτες μου.
Πάντα επιτυχίες εύχομαι.

hippy είπε...

Ο/Η ArTaXiA είπε...
Ανωτάτη Μπακαλική στα καλύτερά της.


Πιο χαμηλά Λόλα, πιο χαμηλά Λόλα

καθημερνά και πέφτεις χαμηλά

🎷 🎺 🎸


Πελατάκια εύχομαι αλλά με τέτοια μυαλά δύσκολο. Καληνύχτα αγαπητέ!!

ArTaXiA είπε...

Θα σου δώσω 100,000 ευρώ εάν μπορέσεις να αποδείξεις πως έγω προσεταιριστεί έστω και έναν πελάτη από εδώ.

Καληνύχτα μπακάλη μου!

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

https://youtu.be/AtN_mc89p9E

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

https://youtu.be/0YdLuQYEARo

paolostar είπε...

Ρε αρταξια πραγματικά δηλαδή έχεις ξεπεράσει τα όρια..
Εγώ έκανα μια ερώτηση ζητώντας απόψεις γνώμες περί της αμκ της aegean. O hippy είχε την ευγενή καλοσύνη να μου πει την άποψη του... Θα προτιμούσα να μας πεις και εσύ τη δική σου αντί να βγαίνεις, να τρολαρεις, να πετάς εξυπνάδες και να κάνεις χαρακτηρισμους για μπακαληδες κλπ
Και το άσχημο είναι ότι το κάνεις κατ' εξακολούθηση δυστυχώς..
Καλημέρα σε όλους.

ArTaXiA είπε...

Με τόσους φωστήρες εδώ, τι άποψη να έχω εγώ ο ταπεινός;

Να σου πω εάν σε συμφέρει να μπεις στην ΑΡΑΙΓ; Χωρίς να ξέρω τον ορίζοντά σου; Χωρίς να ξέρω, το προφίλ σου; Χωρίς να έχεις πει με τι ποσοστό του χαρτοφυλακίου σου το σκέφτεσαι; Χωρίς να ξέρω εάν θα μπεις με μετρητά ή margin;

Και με δέκα τύπους από πάνω μου να με παρακολουθούν, προκειμένου να ισχυριστούν πως παρέχω επενδυτικές συμβουλές;

Ε όχι δα!

VAGGELIS MP είπε...

Καλημέρα,πάντως περιφερεσαι στα site μόνον για να προκαλεις εντάσεις,πως σου έχει δημιουργηθεί η εντύπωση οτι είσαι ο Μεσσίας των ""μικρων""επενδυτών παικτων;
Προσπαθείς να απομακρύνεις καλοπροαιρετους και ανιδιοτελείς που με τον τρόπο τους και με τις οποίες γνώσεις έχουν προσφέρουν.
Άιντε στο καλό....

hippy είπε...

"Ο/Η ArTaXiA είπε...
Θα σου δώσω 100,000 ευρώ εάν μπορέσεις να αποδείξεις πως έγω προσεταιριστεί έστω και έναν πελάτη από εδώ.

31 Μαΐου 2021 - 11:18 π.μ."


Κατέθεσε πρώτα τα χρήματα σε έναν συμβολαιογράφο και μετά ευχαρίστως να το κάνω. Καλά είσαι τόσο ανόητος που ξέχασες σε ποιόν μιλάς.

Επί της ουσίας τώρα. Σαν σοβαρός-παρατηρητικός επενδυτής θέλησα να δώσω τους κινδύνους-περιορισμούς στον συνομιλητή μου. Τώρα που το ξαναδιαβάζω βλέπω πως μια χαρά το έκανα. Εσύ πάλι σαν κακός βεζύρης Ιζνογκουντ ρίχνεις ληγμένα πυροτεχνήματα. Όπως έκανες με την ΜΠΕΛΑ (και τον ήπιες), την Πειραιώς (και τον ήπιες), τις στατιστικές παροιμίες (Μαη) που γύρισες να γλείψεις εκεί που έφτυνες. Κρίμα. Μπορούσες καλύτερα αλλά καταδικάζεσαι απ΄την ζηλοφθονία σου προς τους πάντες.

Δωρεάν Συμβουλή...άλλαξε επάγγελμα "σύμβουλε"...αμαρτία να κάψεις την πατρική περιουσία.

ArTaXiA είπε...

Σε ποια site ακριβώς περιφέρομαι;

μπαρμπαλιας είπε...

παντως το προφιλέ σκιαγραφηθηκε πληρως...γιατι ειχα αποριες

ArTaXiA είπε...

Sell in May and Go Away

2020, δεν βγήκε
2019, δεν βγήκε
2018, βγήκε
2017, δεν βγήκε
2016, βγήκε
2015, βγήκε
2014, δεν βγήκε
2013, βγήκε.

50% επιτυχία. Τέλεια.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα.

ΜΠΕΛΑ τον ήπια; Πώς προκύπτει;
Η τελευταία μου κίνηση ΜΠΕΛΑ ήταν long από το 12 και κάτι ως τα 15.
ΠΕΙΡ; Μπήκα στην ΑΜΚ, βγήκα στο 1,60.
Στατιστικές παροιμίες, ίδε ανωτέρω.

Τώρα το ποιος τον πίνει και που, κάτι ΑΣΚΟ θυμάμαι...

Στο δεύτερο θέμα, εάν θέλεις εσύ ΝΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΣΑΙ ΣΤΑ FORA, γράφωντας ό,τι παπάντζα σου κατεβαίνει, παριστάνοντας τον φωστήρα και σου χαλάω το image, ναι, συμβαίνει αυτό. Φρόντισε να γίνεις καλύτερος, ώστε να μην σου χαλάω τις παπάντζες.

Τρίτον, εάν το θέμα σου είναι να μην χάσεις τις 100,000€, βάλε άλλες 100,000€ εσύ πως πράγματι έχω πελάτη κάποιον από το Forum και πάμε σε όποιον συμβολαιογράφο θέλεις να κάνουμε ταμείο.

Μάρτυρες όλο το Forum.

Να βάζουμε ένα-ένα τα πράγματα στη θέση τους, όχι τίποτα άλλο. Και ως ΥΓ, απάντησε στο αντεπιχείρημα μου της ΑΡΑΙΓ.

Που τα περισσότερα σου σχόλια είναι "σβήνω το πρώτο γιατί κάτι ξέχασα", τόσο συγκροτημένη σκέψη.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Μην πάτε σε συμβολαιογράφους..
Τα δίνετε στον Οπλαρχηγο να τα κρατήσει και όταν λήξει το στοίχημα σας επιστρέφουν με τόκο 7%.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Αλήθεια ένας επιχειρηματίας του δικουμου προφίλ πόσα θα μπορούσε να βγάλει σε ένα μήνα χωρίς να παίξει χρηματιστηριο ή άλλα επενδυτικά προϊόντα με 100 ή 200 χιλιαδες;
Όλες οι απόψεις δεκτές.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Είναι γεγονός όμως πως αυτό το στοίχημα θα ήταν εύκολακι για τον κύριο ΑΡΤΑΞΙΑ.

hippy είπε...

Εάν ήσουν σοβαρός θα έψαχνες τις αιτίες, θα μέτραγες το αποτέλεσμα των Μαίων και θα είχες σωστή άποψη. Αλλά είσαι "σύμβουλος" μπαρουφολόγος. Δεν σε χρειαζόμαστε, μπορείς να φύγεις, δεν θα λείψεις σε κανένα.

ΠΕΙΡΑΙΩΣ μπήκες? Μπράβο σου. Ευχαρίστησε όμως και τον συνάδελφο που έδωσε τη γκουρουδιά βρε αχάριστε...δεν θα σου πέσει η μύτη.

Για το στοίχημα είμαι μέσα...θα χαρώ να σου πάρω το χρήμα.

hippy είπε...

Για να δώσω παράδειγμα σιγά μην πούλαγε κάποιος τον Μάιο του 2019 με τον Αλέξη στην έξοδο και τον Κυριάκο Μητσοτάκη unde portas.

ArTaXiA είπε...

Ε εντάξει, αφού δεν με χρειάζεστε να φύγω.

Διάλεξε συμβολαιογράφο, όρισε ραντεβού, κάλεσε έναν μάρτυρα, τηλεφώνησέ μου και αν καταφέρεις να αποδείξεις πως έχω προσεταιριστεί πελάτη από αυτό εδώ το forum τα χρήματα δικά σου.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

βρε hippy και συ...
με το ζόρι να χάσεις χρήματα..
Δηλαδή αφου θα πάμε και σε συμβολαιογραφους ..σοβαρές δουλειές δηλαδή.. πως θα αποδείξεις πως έχει κάποιον πελάτη από εδώ μέσα;
σοβαρά μιλάω..
Εγώ να έρθω για μάρτυρας.. με μοναδική αμοιβή το ταξί που θα με πάει και θα με φέρει πίσω ( κατά προτίμηση ΜΕΡΣΕΝΤΕ)αλλά αυτά δεν είναι σωστά πράγματα.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Κατά τα λοιπά..
θα προτιμούσα ο Κύριος Αρταξιας να μην αποχωρήσει καθώς πιστεύω ακράδαντα πως οι απόψεις του είναι χρήσιμες.

μπαρμπαλιας είπε...

οι ΕΥΡΩΣΥΜΠΟύΛΟΙ του πομπαδορου σκιζουν στο ανοιγμα...

μπαρμπαλιας είπε...

ποιεσ αποψεις του κυρΣωτηρακι;;

hippy είπε...

Βρε ΟΠΛΑΡΧΗΓΕ ήμαρτον...σκέψου...σοβαρός άνθρωπος 67 χρονών είμαι...πως γίνεται να μιλώ με τέτοια βεβαιότητα?

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Εγώ θα ήθελα να μπει ένα άλλο στοίχημα κύριοι..
Ας πούμε..σε έναν χρόνο από σήμερα ο ΓΔ θα γράφει πάνω από 1000 μονάδες κάτω από 800 ή πέριξ των σημερινων;

ArTaXiA είπε...

Επειδή, ου γαρ έρχεται μόνον, άλλο το forum του Michele για το οποίο μιλάμε, άλλο το προσωπικό μου blog. Όχι το ξεκαθαρίζω γιατί σέρνεται και Αλτζχάϊμερ, εγώ απαντώ σε όσους μου προσάπτουν πως "περιφέρομαι εδώ για να ψαρεύω πελάτες" και προκαλώ τον οποιονδήποτε να μου αποδείξει πως έχω προσεταιριστεί έστω και έναν πελάτη. Και όλοι γνωρίζουμε τι συμαίνει πελάτης, ε;

Ο πελάτης έχει επαγγελματική σχέση με τον σύμβουλο, ο πελάτης υπογράφει κάτι, ο πελάτης λαμβάνει κάτι επί πληρωμή.

Ισχύουν οι 100,000€ και ο συμβολαιογράφος μπλα μπλα μπλα, εγώ σας χαιρετώ. Όποιος θέλει, ξέρει πάντοτε που θα με βρει.

Αλλά βρε μπαγάσες. Θίγω ένα σκασμο θέματα σε κάθε σχόλιο, και απαντάτε "άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε". Νομίζετε, οι αναγνώστες είναι ηλίθιοι; Δεν αντιλαμβάνονται πως δεν έχετε απαντήσεις;

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

ΜΠΑΡΜΠΑΛΙΑ Καλημέρα.
πρόσεξε πως το βλέπω εγώ..
αν υποθέσουμε πως μιλούσαν για ιατρικά θέματα..Ο hippys θα ήταν άνετα ένας καλός πρακτικός..ενώ ο Αρταξιας ένας Γιατρός με πτυχίο.
Και οι δύο μπορούν να σε πεθάνουν ή να σε αναστήσουν..το σίγουρο είναι ότι και στους δύο μπορεί να πάει κάποιος με τα ανάλογα αποτελέσματα.

streetboy είπε...

Ο/Η ArTaXiA είπε...
Σε ποια site ακριβώς περιφέρομαι

Έλα τώρα κύριε πανσεληνε
Έχεις φάει κάτι κατραπακιες στο σβέρκο (δίπλα στου Σόλωνα) άλλο πράγμα...

streetboy είπε...

Ο/Η ArTaXiA είπε...
απαντώ σε όσους μου προσάπτουν πως "περιφέρομαι εδώ για να ψαρεύω πελάτες" και προκαλώ τον οποιονδήποτε να μου αποδείξει πως έχω προσεταιριστεί έστω και έναν πελάτη. Και όλοι γνωρίζουμε τι συμαίνει πελάτης, ε;

Ο hippy καταρχήν σου είπε ότι προσπαθείς να ψαρέψεις πελάτες όχι ότι έχεις βρει κιόλας , έχει μια διαφορά ξέρεις.
Πάντως εγώ πιστευω τον αρταξια ότι δεν έχει βρει πελάτη από εδώ μέσα....
Και είναι λογικό αυτό, με τόσες μ@λ@κιες που πετάει κάθε μέρα (και μετά βγαίνει και ζητάει συγνωμες όπως στον hippy για την Πειραιώς), ποιος θα εμπιστευθεί τα λεφτακια του σε ένα τσαρλατανο!!

μπαρμπαλιας είπε...

ΟΠΛΑ,ο γεροΤσαμπ εδωσεΙΝΤΚΑ και απογειωθηκε...
ο Ανδρε εδωσε πληροφορικη,απογειωθηκε.
ο περι ου ,τι εδωσε αν και επαγγελματιας ;μονον ειπε οι συμπουλες πλερωνοντε(σωστος εδω)
αλλα δωσε μια να τσιμπησω ,οχι οπως τη ΦΟΛΑΡΑ που τσιμπησαμε και οι δυομας...

ArTaXiA είπε...

Στο site του Solon, γράφω αραιά και πού, έχω άριστες σχέσεις με όλους, και επίσης "δεν έχω ψαρέψει πελάτες", σε αντίθεση με άλλους που γράφουν εκεί συστηματικά, οι οποίοι δεδηλωμένα αλιεύουν πελατεία. Επίσης το ερώτημα που έθεσα όσον αφορά την προσαρμογή της ΠΕΙΡ, απαντήθηκε προσηκώντος και άμεσα από τους forumιτες εκεί, σε αντίθεση με εδώ που οι επαγγελματίες της αγοράς (ο Θεός να τους κάνει) δεν είχαν κάτι να πουν. Και δεν αναφέρομαι στην απάντηση Hippy, διότι ο Hippy ΔΕΝ είναι επαγγελματίας της αγοράς.

Οι κατραπακιές και οι σβέρκοι στο διαταραγμένο σου μυαλό και μόνον.

Streetboy, θα ήσουν χρήσιμος ως σφουγγαρίστρα του Κούλη και αυτό άλλωστε είναι το μόνο που κάνεις, άσε τα της αγοράς, δεν έχει ποτέ αναφέρει το παραμικρό.


michele είπε...

Kαλημέρα, καλή εβδομάδα σε όλους! Περι όνου σκιάς η συζήτηση..

hippy είπε...

"Επειδή, ου γαρ έρχεται μόνον, άλλο το forum του Michele για το οποίο μιλάμε, άλλο το προσωπικό μου blog. Όχι το ξεκαθαρίζω γιατί σέρνεται και Αλτζχάϊμερ, εγώ απαντώ σε όσους μου προσάπτουν πως "περιφέρομαι εδώ για να ψαρεύω πελάτες" και προκαλώ τον οποιονδήποτε να μου αποδείξει πως έχω προσεταιριστεί έστω και έναν πελάτη".


Αι γειά σου...υπάρχει και το capital θα πρόσθετα ο φανατικός οπαδός της αλήθειας εγώ.

Bill είπε...

Καλημερα κ καλη εβδομαδα σ ολους.Ωραιο το στοιχημα .Εγω δεν ξερω που θα θα ειναι ο δεικτης τετοια εποχη του χρονου,αλλα πονταρω οτι το 22 ο δεικτης θα δει 30% πανω απο τα τρεχοντα επιπεδα.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Εγώ ΜΠΑΡΜΠΑΛΙΑ έδωσα την Περφομανκε στα 3 ευρώ και δήλωσα πως θα πουληθεί στα επί τέσσερα..δηλαδή 12.
πιστεύω θα το θυμάσαι.
Είναι το μοναδικό χαρτί που έχω και δεν πωλήθηκε πριν μήνες για εντελώς προσωπικούς λόγους...
γι'αυτό άλλωστε ήταν και το μόνο που έδωσα ως πρόταση.
αν στο μεταξύ είχε κλείσει η είχε πάει στον πάτο η ευθύνη θα ήταν δική μού ή όσων ακολούθησαν την πρόταση οπλαρχηγού σε ένα μπλογκ που με γνωρίζουν δύο ή τρία ατομα;
Στα της φολι τα έχω ξαναπεί.
1000 τεμάχια στα 5.15..και δεν μου φταίει κανείς.
Βασικά δεν με επηρέασε σε κάτι καθώς τότε ήταν το 1% του χαρτοφυλακίου.
Αλλά...Αλλά.. Αλλά.. να σας πω κάτι..
Το πόνημα ΑΡΤΑΞΙΑ που γράφτηκε τότε ΗΤΑΝ με ημερομηνία μεταγενέστερη της αναστολής φόλας και θα ήταν αδύνατον να με επηρεάσει.
Αυτό που γίνετε με το θέμα φόλα- Αρταξιας είναι το λιγότερο άστοχο για να μην πω βλακώδες μιας και ανεξαρτήτως αποτελέσματος και κινήσεων που κάνετε..Δεν μπορώ να δεχθώ επηρεασμό ενηλίκων ατόμων από κάτι πουωδιαβασε στο διαδίκτυο.
Ας σοβαρευτούμε.


ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Υ.Γ.Τον ΑΡΤΑΞΙΑ τον έχω δει μια και μόνη φορά στο γραφείο Μιχάλη μαζί με Austin.. και δεν γνωρίζω ούτε το μικρό τού όνομα.
Για να μην πεταχτεί κάνεις εξυπνάκιας και μου πει ότι κάτι άλλο τρέχει.
ΕΠΙΣΕΙΣ είμαι σίγουρος ότι και ο Μιχάλης και ο Αταξίας γνωρίζουν την μεταξύ τους οικονομική επενδυτική επάρκεια..άσχετα αν λόγο πολιτικών πεποιθησεων εχουν ειπωθεί δύο κουβέντες παραπάνω μεταξύ των..
Τέλος με αυτό το θέμα.

ArTaXiA είπε...

Οπλαρχηγέ, το θέμα FF και εμού ανακινήθηκε αμά την άφιξη του Peter Vlaso, ένα χρόνο αργότερα. Ο Peter Vlaso έγραψε μια ωραία ημέρα, ζητώντας από εμένα να αποζημιώσω τα "θύματά μου". Όταν πολύ καλοπροαίρετα ανέφερα πως το πόνημα ήταν μετά την αναστολή, ήρθες εσύ, ο Austin να το επιβεβαιώσεις, ενώ ο ΜΠΑΡΜΠΑΣ, το αρνήθηκε, λέγοντας πως "θυμάται διαφορετικά". Χ λοιπόν στον ΜΠΑΡΜΠΑ από τότε.

Στη συνέχεια, κατηγορήθηκα από τον Vlaso και κουστωδία πως τάχα μου αλλοίωσα τις ημερομηνίες και ενώ ας πούμε ο Hippy έχει σχολιάσει κάτω από το πόνημα, και ανέβασα και το screenshot, δεν ήρθε να επιβεβαιώσει τα λεγόμενά μου. Ούτε βέβαια ο Michele πήρε θέση. X και στους υπόλοιπους από τότε που δεν είναι και τόσο φιλαλήθεις όσο θέλουν να δείχνουν.

Αργότερα, είπα σχετικώς με τη FF, πως επειδή το θέμα είναι ευαίσθητο και είμαι εγκαλών, δεν μπορώ να σχολιάζω βλακείες, αλλά και αυτό στρεβλώθηκε εναντίον μου, χωρίς κάποιος να λάβει θέση. Στο μεταξύ έχω καταθέσει σε ανακριτές και εισαγγελείς και εάν ο Κουτσολιούτσος σήμερα βρίσκεται στη φυλακή, οφείλεται, πέραν του νομικού μου συμβούλου και στις δικές μου μαρτυρίες. Έτσι αναζητούν ευθύνες οι δημοκρατικοί πολίτες και έτσι οφείλει να συμβαίνει. Αντ' αυτού, η λάσπη συνεχίστηκε με κατηγορίες απέναντί μου, σαν να είμαι υπεύθυνος εγώ για το μεγαλύτερο χρηματιστηριακό σκάνδαλο της νεώτερης χρηματιστηριακής ιστορίας της Ελλάδος, ενώ εγώ είμαι βασικά ο κατήγορος.

Ήρθε κι ο Andreas να γράψει, ρωτώντας "πόσα FF έχεις", ενώ η κουστωδία σιγοντάριζε περί ύπαρξης OTC, εξωχρηματιστηριακών συναλλαγών και τα συναφή, απαιτώντας να προσκομίσω στοιχεία, λες και είχα σχέση με την υπόθεση.

Αυτό στα μέρη μου, το λέμε συκοφαντική δυσφήμιση, αμαύρωση επαγγελματικής προσωπικότητας και ψεύδος. Περιττό να πω πως πέραν του ΟΠΛΑ και του Austin, δεν βγήκε κανείς να με υπερασπιστεί. Ισαποστάκηδες για πάντα!

Όλο βέβαια το προηγούμενο διάστημα ο Peter Vlaso, έγραφε ό,τι παραμύθι ήθελε τύπου "μας έχουν ενημερώσει από το αποθετήριο πως δεν έχουν γίνει μεταβολές στο μετοχολόγιο μετά την αναστολή" χωρίς κανείς από εσάς να λάβει θέση, και ακόμη τότε, που αντιληφθήκατε πως ο τύπος έγραφε φίδια.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, ο Hippy, με τον οποίον είχα ως τότε άριστες σχέσεις, ζήτησε από τον Peter να γράφει γιατί ήταν "asset" και η "γνώμη του μετράει".

Και εμφανίζεστε τώρα να μου πείτε γιατί δεν σας έδωσα χαρτάκια;

ΡΕ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ;

ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ;

Ζητήστε από τον Peter Vlaso χαρτάκια, από τον Streetboy, τον "Φιλικά KΩΣΤΑΣ". Από εμένα μην περιμένετε τίποτα. Και όχι βασικά επειδή θέλω πληρωμή. Ούτε με πληρωμή δεν θα σας αναλάμβανα. Τον λόγο θα τον αντιλαμβάνεστε θαρρώ.

μπαρμπαλιας είπε...

ΟΠΛΑ,

"Στα της φολι τα έχω ξαναπεί.
1000 τεμάχια στα 5.15..και δεν μου φταίει κανείς.
Βασικά δεν με επηρέασε σε κάτι καθώς τότε ήταν το 1% του χαρτοφυλακίου.
Αλλά...Αλλά.. Αλλά.. να σας πω κάτι..
Το πόνημα ΑΡΤΑΞΙΑ που γράφτηκε τότε ΗΤΑΝ με ημερομηνία μεταγενέστερη της αναστολής φόλας και θα ήταν αδύνατον να με επηρεάσει."

μην επανερχεσαι και δεν ειμαστε για ταμπαζα...και ασφαλως εχω δηλωσει-ξεκαθαρισει οτι ο Αταραξι και ο καθε ΟΠΛΑ μπορει να γραφει οτι θελει...αλλα το κωλαρακι μου φταιει 99.9% για την αγορα και 00.01% ο αταραξις .και δεν του δινω καμια ευθυνη ,αλλα το αρθρο γραφτηκε ΠΡΙΝ και σαυτο ειναι κατηγορουμενος που δεν το παραδεχεται ΤΕΛΟΣ

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Δεν είναι δουλειά μού..ΑΛΛΑ για άλλη μια φορά να πω....
Όταν καποιος δεν αντιλαμβάνεται οτι αυτα που λέει δημόσια κινούνται στα όρια..αν δεν τα έχουν ξεπεράσει..προσωπικών δεδομένων και συκοφαντικής δυσφήμισης και θα μπορούσαν να τιμωρηθούν με χιλιάδες ευρώ ποινής σε κάποιο δικαστήριο...αντιλαμβάνεστε και την σοβαρότητα λόγου σε άλλα θέματα..κυρίως επενδυτικά.
Ο νοών νοειτω..ή δεν νοειτω;

ArTaXiA είπε...

ΟΠΛΑ, άστον να εκτίθεται. Τόσο του κόβει!

μπαρμπαλιας είπε...

ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ

Αταραξι εχεις ξεπερασει τα ορια σου...ΙΕΡΗ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ η απαντηση σου...

ArTaXiA είπε...

Μπάρμπα, με συκοφαντείς, απαντώ καταλλήλως. Μπορείς να με σβήσεις, ή να μην μου απευθύνεις ξανά το λόγο. Ούτως ή άλλως, τα σχόλια μου σήμερα είναι προς αποκατάσταση της τάξης. Δεν θέλω πάρε-δώσε και δεν υπάρχει κάτι εδώ για μένα εδώ και πολύ καιρό.

Σοφια είπε...

Peter Vlaso

Να μην έχεις εμπιστοσύνη στις τρυφερές υπάρξεις "αγαπητέ μου"...!

Δεν υπογράφω χαρτιά σε κανέναν και για κανέναν λόγο !
Η Σοφία έχει δικά της χρήματα από το αμερικανικο χρηματιστήριο και από επενδύσεις οικοδομικες !
Δεν υπήρξα ποτέ γυναίκα ναυτικού
και δεν ανακατεύτηκα ποτέ στην ζωή μου με την φολι φολί !

Τώρα γιατί γράφεις αυτές τις σαχλαμάρες μόνο εσύ ξέρεις...

Σοφια είπε...

Την καλησπέρα μου σε ολους μετά από μεγάλο διάστημα !
Απάντησα στον Peter Vlaso γιατί αυτά που θέλει να γράφει δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα..

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Πάμε τώρα στο άλλο σενάριο..υπόθεση εργασίας..
Το ενδεχόμενο τις οποίες απαντήσεις είχε να δώσει ο Αρταξιας να τις έχει δώσει εκεί που τον ρώτησαν θεσμικά και να έχει ικανοποιήσει την υπερσπιστικη τού θέση..και να μην είναι αναγκασμένος να δώσει σε εμάς εξηγήσεις μιας και δεν υπάρχει ενδικη αντιδικία με κάποιον από το μπλογκ αυτό το σκέφτηκε καποιος;
Στο υποθετικό σενάριο ο Αρταξιας να έχει δηλώσει στον Ανακριτή η όπου αλλού αυτά που ισχυρίζεται και εδώ.. έστω και αν έχετε αμφιβολίες
..και εμείς να του ζητάμε να δηλώσει κάτι άλλο ενάντια στην υπερσπιστικη του γραμμη το σέβεστε;
ερώτηση κάνω..

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

ΕΠΙΣΕΙΣ θερμή παράκληση..
Μην νομίζετε πως δεν ξέρω πώς τα γνωστά τρολακια με τα πολλά NICKNAMES..Είναι το ένα και το αυτό πρόσωπο.
Μάλιστα αρέσκονται κατα καιρους να γράφουν και με γυναικεία και με αντρικά ονοματα..Αλλού τις πήραν χαμπάρι και δις- τους έπραξαν.. Γκεγκε?

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

ΒΛΑΣΟ μην έχεις την εντύπωση πως κάτι μου ξέφυγε και πας να πιαστείς.
ελπίζω να κατάλαβες τι έγραψα περί υποθετικό σενάριου..
Είμαι χρόνια στο κουρμπέτι και γνωρίζω πως ακόμα και ένα ΚΑΙ..δηλώνει κάτι άλλο.
έξυπνος φαίνεσαι..μουστάκι έχεις.. καταλαβαίνεις τι λέω.

streetboy είπε...

Επειδή βλέπω ότι όλοι ασχολούμαστε με τον ΠΑΠΑΡΑ(φυσικά την αρχή την έκανε αυτός με την επίθεση για πολλοστή φορά εναντίον του hippy) του blog και τους γλυφτες του, προτείνω να σταματήσουμε να ασχολούμαστε μαζί του και μαζί τους

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

streetboy.
Τσιγάρα και την espresso μην ξεχάσεις να μου φέρεις.

streetboy είπε...

Όπλα(και τέλος και με εσένα) το χειρότερο είδος ανθρώπου είναι αυτός που γλύφει εκεί που κάποτε έφτυνε....
Είναι πετυχημενο το ονομα που έδωσε ο νονός γι αυτό το χρησιμοποιώ!!

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Ο ΝΤΟΡΙΣ ΚΑΙ Ο ΨΑΡΙΣ..
ΝΑ μοιρασεις το σανό δίκαια..
κοίτα μην μπερδευτείς.

hippy είπε...

Κύριε streetboy θα συμφωνήσω 100% μαζί σας. Ας τους αφήσουμε στο βούρκο τους.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Έχει δίκιο ο hippy.
Βούρκος.

hippy είπε...

ΑΡΑΙΓΔ...205,000 κομμάτια στο κλείσιμο στα 0,60...όποιος ήθελε έπαιρνε ότι ήθελε με έκπτωση 4% έναντι της μετοχής. Κάπως εκλογικεύτηκε το παιχνίδι.

mixalis mixalios είπε...

Διάβασα όλα τα σχόλια αλλά αν θα πάρω Τζιρακιαν κάνεις δεν μου είπε... Καλά θα μείνω με τα Φριγο μου, εκτός αν πάρω Λανακαμ που λέει και ο μικρόμετοχος😜

michele είπε...

Παμε επανω νεα ανάρτηση !