Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Τρίτη 13 Ιουλίου 2021

 X.A.






                                         ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ON LINE

ΤΡΑΠΕΖΕΣ: ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ 
ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ...

Στα τέλη Ιουλίου θα επικυρωθεί η επιτυχία των ελληνικών τραπεζών στα πανευρωπαϊκά stress test με την κεφαλαιακή τους επάρκεια να ικανοποιεί τις εποπτικές προσταγές. Οι τράπεζες συνεχίζουν να ακολουθούν συντηρητική πολιτική, αλλά πρέπει να επεκτείνουν την τραπεζική πίστη δεδομένων των θετικών συνθηκών ρευστότητας. Θα δοθεί το «πράσινο φως» για την χρηματοδότηση της πραγματικής οικονομίας με το ξεκίνημα της λειτουργίας του Νext Generation ΕU;


78 σχόλια:

hippy είπε...

@ Artaxia


"hippy είπε...

Για το υπόλοιπο τμήμα της ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ πλέον θέσης μόλις ολοκληρώθηκε η πώληση-χετζάρισμα μέσω ALPHA2109 στα €1,02. Τα συνολικά έξοδα είπαμε είναι περίπου 0,30%. Καθαρή τιμή 1,01694 και καθαρό κέρδος μέχρι την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου που θα εισπραχθεί €0,01694 δλδ περίπου 2% μέχρι τη λήξη ή 8% ετησιοποιημένο. Για τα παλαιά κομμάτια που δόθηκαν "καλού κακού" το όφελος είναι 4πλάσιο.

6 Ιουλίου 2021 - 1:18 μ.μ."


Αυτό ΑΚΡΙΒΩΣ έγινε. Σωστά το διέκρινες. Μέση τιμή πώλησης-ακόμα και σέ αυτα τα χαμηλά 20 φορές μεγαλύτερη από την επιλογή ΧΑΟΥΣΜΟ κάποιου που ξέρω.

Σε αυτό το είδος της επένδυσης, δηλαδή τη σίγουρη κερδοσκοπία με χεντζάρισμα με ενδιαφέρει ΜΟΝΟ το κέρδος. Το περισσότερο ή λιγότερο είναι δευτερεύων.

Εσύ έχεις κάτι να προτείνεις?

ΥΓ Θα σου φανεί περίεργο αλλά χθες έγιναν λίγα ΠΡΕΖΤ...ξέρεις, φασούλι το φασούλι κλπ χε χε...

Καλημέρα στην παρέα

michele είπε...

Καλημέρα, καλημέρα σε όλους :)

michele είπε...

ΟΠΛΑ παλληκαρι μου 10,38 πως και μιλας με σιγουρια για ανθρώπους οπως ο Hippy που δεν γνωρίζεις λεγοντας μάλιστα και αυτες τις απίστευτες βλακείες;

hippy είπε...

Έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα Μιχάλη δυσκολεύεται κάποιος να πει άποψη για μετοχή. Θέλω να πω ότι εάν πουλήσεις κι ανέβει σε ειρωνεύονται ότι πούλησες φτηνά. Εάν δεν πουλήσεις και πέφτει σε κατακρίνουν γιατί χάνεις. Τόμπολα.

Επειδή ωστόσο εδώ πρέπει να συζητάμε θα γράψω μια άποψη για τον γάμο ή όχι με την ΑΛΦΑ.

Με παίρνουν απ΄το πρωί κάποιοι φίλοι που μπήκαν στην ΑΜΚ και ρωτούν τι να κάνουν. Απαντώ ως εξής:

Εγώ κάτι "ψιλά" που πήρα με το υπόλοιπο των κωδικών των παιδιών θα τα δώσω στην αυριανή δημοπρασία. Κατά τα λοιπά οι ερωτησεις που πρέπει να κάνει στον εαυτό του ο καθένας είναι

-έχει μέλλον η κίνηση της ΑΛΦΑ ή όχι και πόσο?

-θα κινηθεί μόνη της ή συνολικά με τις άλλες του κλάδου της?

-είμαι ικανοποιημένος από το πως κινούνται σήμερα οι υπόλοιπες?

Ανάλογα με την απάντηση κάνεις την κίνηση. Μην ξεχνάμε πως τούτη τη στιγμή η ΑΛΦΑ είναι η 2η σε κεφαλαιοποίηση με αρκετή διαφορά από την 3η ΕΤΕ (αλλά και την 1η ΕΥΡΩΒ + ΓΡΙΒ)

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
hippy είπε...

@ ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ

όλοι έχουμε δικαίωμα στην άποψη...και καθένας μας κρίνετε από τους άλλους τόσο για την ουσία αυτής αλλά και τον τρόπο που εκφράζεται.

άχαρτος εγώ????? εσύ το είπες.

μονοπολυ εγώ??????????

βλακες εγώ???????????

κλέφτες και απατεώνες εγώ??????????

Ουδέν σχόλιο. Εννοείται φυσικά ότι θα συνεχίσω.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
michele είπε...

Ρε συ ΟΠΛΑ να στο πω απλα: Αν δεν σου πει ενας επενδυτης σαν το Ηippy για μετοχες και επενδυσεις ποιος θα σου πει;
Αν δεν σου πω εγω πως να σκεφτεσαι στην πολιτική, ποιος θα σου πει;
και βεβαια εγω αυτα που λες οτι ειπε εγω δεν τα εχω διαβασει ποτε εκ μέρους του

Αχαρτο σε ειπα εγω απο τον Νοεμβριο που ανεβαινε γιατι φαινοταν οτι ησουν και συ το ελεγες.

Παμε τωρα στα εμβόλια. Τα ποσοστα των ανθρωπων που ο γιατρος μπορει να συστησει σε ασθενη του να μην το κανει ειναι παρα πολυ μικρα.

Το υπολοιπο ποσοστο ειναι καποιοι ανθρωποι που αμφισβητουν, εχουν τις επιφυλαξεις τους και μπορω να το δεχθώ. Το μεγαλο ποσοστο ειναι ψεκασμενοι του κερατα.
και βεβαια αυτος που παει με τα ποδια και δεν μπαινει σε ασανσερ δεν ενοχλει κανενα.

Ο ανεμβολιαστος ειναι επικινδυνος για τους συνανθρωπους του και για το εαυτο του. Που ειναι σαφως διαφορετικο.

Και πολυ αργησε η κυβερνηση να καταστησει υποχρεωτικο τον εμβολιασμο σε γιατρους-νοσηλευτες- υπαλληλους δομων υγειας κλπ.

kostas είπε...

καλημερα . Για οσους ενδιαφερονται η δημοπρασια αλφα msci ειναι ΣΗΜΕΡΑ

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
μπαρμπαλιας είπε...

εγω να σας πω ενασιγουρακι.
ο ανηψιος μου δουλευει στο αεροδρομιο Παρισι και η γυναικα του δασκαλα σε δημοσιο σχολειο εκει.λπν ΑΝ ΔΕΝ εισαι εμπολιασμενος δουλεια δεν μπαινεις.
τωρα για το μονο που μπορω να κατηγορησω το Μητσο ειναι οτι εχει αφησει πολλους παρα πολλους εξω απο τον υποχρεοτικο.και επισης οι τυπου μαγκες δε κοιλαω να κανουν δηλωση αρνησης .απλα πραματα

μπαρμπαλιας είπε...

σσ δε κολαω

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
streetboy είπε...

Ο/Η michele είπε...
Παμε τωρα στα εμβόλια. Τα ποσοστα των ανθρωπων που ο γιατρος μπορει να συστησει σε ασθενη του να μην το κανει ειναι παρα πολυ μικρα.

Το υπολοιπο ποσοστο ειναι καποιοι ανθρωποι που αμφισβητουν, εχουν τις επιφυλαξεις τους και μπορω να το δεχθώ. Το μεγαλο ποσοστο ειναι ψεκασμενοι του κερατα.

Συμφωνώ απολύτως και για να το προχωρήσω. Υπάρχουν άτομα(και εδώ μέσα μάλιστα) που λένε εγώ δεν ειμαι ψηφοφόρος του μητσοτάκη και δεν κάνω το εμβόλιο, δε θα κάνω το χατήρι της κυβέρνησης για να πει μεθαύριο ότι κάναμε σωστή διαχειριση της πανδημίας.
Ναι ρε μπαγλαμά αν εσύ μεθαύριο πεθάνεις(αν βρεις θέση) στην εντατική από το κορονοϊό, ο μητσοτάκης θα τα βάψει μαύρα και θα σου στήσουν άγαλμα ότι έκανες αντίσταση στη χούντα των εμβολίων.
Έχουμε ξεφύγει σαν κοινωνία γενικότερα πάντως

michele είπε...

12.06 Που επεσε παικτη μου, στο μπάνιο;

michele είπε...

Και μην λετε παπαριες οτι ο υποχρεωτικός εμβολιασμος ειναι αντισυνταγματικός

εδω τα λεει ο ειδικός Βενιζέλος. Οποιος δεν θέλει να λεει παπαρες διαβαζει:

« Η συζήτηση για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό είναι πολύ ενδιαφέρουσα, αλλά γεμάτη από παρεξηγήσεις. Υποχρεωτικός εμβολιασμός με την έννοια ότι θα προβλέψει ο νόμος να σε παίρνει η Αστυνομία, να σε πηγαίνει και να σε εμβολιάζει διά της βίας δεν υπάρχει, ο καθένας δέχεται ή δεν δέχεται μία βιοϊατρική παρέμβαση στο σώμα του εάν το θέλει, εφόσον είναι ενήλικας. Εάν όμως κάποιος αρνείται για το παιδί του τη μετάγγιση, όπως συνέβαινε παλιά από ορισμένα θρησκευτικά δόγματα, βεβαίως ο νόμος μπορεί να προβλέψει ότι ο Εισαγγελέας θα διατάξει να γίνει μετάγγιση στο παιδί παρά τις θρησκευτικές πεποιθήσεις των γονέων.

Αλλά πάμε στο προκείμενο. Όταν λοιπόν μιλάμε για υποχρεωτικό εμβολιασμό, δεν εννοούμε ότι θα ασκηθεί φυσική βία για να εμβολιαστεί κάποιος, αλλά βεβαίως όταν η παγκόσμια επιστημονική κοινότητα μέσα από έρευνες, κλινικές διαπιστώσεις, συζητήσεις, αντιφάσεις, δυσκολίες καταλήγει κάπου, όταν βλέπουμε ότι η πανδημία μεταλλάσσεται και επιμένει, ότι το εμβόλιο αποδίδει, παρά τα προβλήματα παρενεργειών που προφανώς πρέπει να τα προσέχουμε, αποδίδει με συντριπτικά ποσοστά επιτυχίας παγκοσμίως, βεβαίως η πολιτεία οφείλει να πει ότι ο εμβολιασμός, πρώτον, είναι σύσταση, δεύτερον, είναι υποχρέωση. Υπό την έννοια ότι εάν κάποιες ομάδες ή κάποια άτομα δεν κάνουν την επιλογή, τη δική τους επιλογή του εμβολιασμού θα έχουν κάποιες επιπτώσεις, και οι ομάδες οι οποίες θα κάνουν την επιλογή του εμβολιασμού θα έχουν κάποιες ευκολίες.

michele είπε...

Δεν θα χρειάζεται π.χ. να κάνουν συνεχώς τεστ, θα μπορούν να ταξιδεύουν στα μέσα μεταφοράς πιο άνετα, ιδίως στις μεγάλες αποστάσεις, θα μπορούν να πηγαίνουν σε κλειστούς χώρους διασκέδασης ή πολιτισμού.

Από την άλλη μεριά, δεν μπορεί προφανώς η πολιτεία, ο νόμος να μείνει αδιάφορος όταν έχεις υγειονομικούς ή ανήκοντες στα λεγόμενα επαγγέλματα υγειονομικού ενδιαφέροντος που δεν εμβολιάζονται. Για παράδειγμα, η εστίαση είναι δραστηριότητα υγειονομικού ενδιαφέροντος. Ένας εργαζόμενος άρρωστος με λοιμώδη νόσο σε μία κουζίνα εστιατορίου μπορεί να προκαλέσει ένα τεράστιο πρόβλημα. Θα έπρεπε να έχει νομική υποχρέωση αυτοελέγχου, ιατρικού ελέγχου και άμεσης γνωστοποίησης.

Κατά μείζονα λόγο δεν νοείται να έχεις έναν γιατρό ή ένα νοσηλευτή ο οποίος λέει «εγώ δεν πιστεύω στο εμβόλιο». Καταρχάς υπάρχει ένα επιστημονικό ζήτημα, πρέπει ένα υπηρεσιακό συμβούλιο να ελέγξει εάν αυτό είναι επιστημονικώς σοβαρό, εάν αυτός ο επιστήμων ή γενικότερα ο υγειονομικός, γιατί έχουμε και επιστήμονες νοσηλευτές, αλλά και νοσηλευτές άλλων βαθμίδων εκπαίδευσης, είναι επαρκής, είναι επιστημονικά και επαγγελματικά επαρκής. Πρέπει συνεπώς να ληφθούν κάποια μέτρα τα οποία, από την άλλη μεριά, δεν μπορεί να οδηγήσουν απλώς στο να τοποθετηθούν κάποιοι σε μη μάχιμες θέσεις παίρνοντας τον μισθό τους, ενώ ουσιαστικά αδρανοποιούνται και αυτοί οι οποίοι είναι συνεπείς, υπεύθυνοι, δείχνουν αλληλεγγύη, συνέπεια επιστημονική να επωμιστούν όλο το βάρος των εφημεριών, των μονάδων εντατικής θεραπείας και ούτω καθεξής.

Ήδη έχει προηγηθεί η Ιταλία που έχει επιβάλει για διάφορες κατηγορίες υποχρεωτικό εμβολιασμό, έχουμε και πρωτοβάθμιες δικαστικές αποφάσεις. Στη χώρα μας το Συμβούλιο Επικρατείας, ακολουθώντας τη νομολογία του Ευρωπαϊκού Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου έχει πει με αφορμή όχι το εμβόλιο COVID, αλλά τα παιδικά εμβόλια, ότι όταν η αρμόδια αρχή λέει ότι ένα παιδάκι που δεν έχει κάνει τα εμβόλια του, δεν μπορεί να πάει στο βρεφονηπιακό σταθμό ή στο νηπιαγωγείο, αυτό είναι σύμφωνο με το Σύνταγμα και την Ευρωπαϊκή Σύμβαση Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, είναι ένας θεμιτός περιορισμός για να προστατευτεί προφανώς η κοινωνία.

Άλλωστε το δικαίωμα στην (ατομική) υγεία και το δικαίωμα αυτοδιάθεσης έχουν ως όριο τους το δικαίωμα του άλλου στην υγεία και τη ζωή. Δεν μπορεί κανείς να επικαλείται το δικαίωμα στην υγεία όπως το αντιλαμβάνεται, λέγοντας «είμαι αντιεμβολιαστής» ή ακόμη «δεν πιστεύω στην ύπαρξη του COVID», καθώς ο άλλος έχει επίσης δικαίωμα στην υγεία και πρωτίστως δικαίωμα στη ζωή.

Επάνω από αυτά, που είναι το δικαίωμα του καθενός στην υγεία και το δικαίωμά του στην πρόσβαση στις υπηρεσίες υγείας, υπάρχει ένα άλλο αγαθό που είναι η δημόσια υγεία, που είναι η πιο σοβαρή όψη του γενικού συμφέροντος και το γενικό συμφέρον είναι η Δημοκρατία, το γενικό συμφέρον είναι το Κράτος Δικαίου, το γενικό συμφέρον είναι το κοινωνικό συμβόλαιο. Χωρίς δημόσια υγεία δεν υπάρχει κοινωνία, ούτε κοινωνία μοντέρνα ούτε κοινωνία μεταμοντέρνα.»

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
kostas είπε...

και ποιον να πιστεψει εσενα?

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
George Papadopoulos είπε...

Καλησπέρα σε όλους παρατηρώ ότι η κοινωνία έχει διχαστεί και αυτό φαίνεται όχι μονό σε αυτό το μπλογκ άλλα και σε άλλα φόρουμ που παρακολουθώ με αφορμή αυτό θα ήθελα να πω ότι ο Ηγέτης δεν πρέπει να διχάζει άλλα να ενώνει και εδώ είναι που έχει αποτύχει η κυβέρνηση και το σχόλιο δεν είναι πολιτικό

hippy είπε...

Κύριε kosta έχετε δίκιο (για την ΑΛΦΑ)...mea culpa

Κατά τα λοιπά τι να πω? Σε κάθε στέκι κάποιοι είναι στην αίθουσα και συζητούν, άλλοι στο πεζοδρόμιο με την ντουντούκα και βρίζουν. Καθένας με τις επιλογές του.

Χρήστος είπε...

@ George Papadopoulos .....Δηλαδή έχετε εφαρμόσει μία στατιστικά αποδεκτή μέθοδο, προφανώς, και συμπεραίνατε τον διχασμό της κοινωνίας?
Δώστε μας, εάν θέλετε, περισσότερες πληροφορίες για την μέθοδο σας.

hippy είπε...

Μιχάλη ευχαριστώ θερμά...για την εκτίμηση (αμοιβαία) και πιο πολύ για τα άρθρα στο Liberal.

austin είπε...

Δόξα την Παναγιά! Αυτό λέω και εγώ τόσο καιρό και πέραν από κακεντρεχή σχόλια ΟΥΔΕΙΣ αναλύει αυτό.

Αναλύουμε τα εμβόλια. Την κατάσταση, το αν τα κάνει καλά η κυβέρνηση και στο κρίσιμο ζήτημα σιγή!

Συγκρίνουμε ακόμα και για να πετύχουμε το σκοπό της αναλυσής μας ότι τα παιδικά εμβόλια είναι υποχρεωτικά. Προφανώς και είναι...γιατί έχουν περάσει ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ εγκρίσεις.

Το να χάνεται το δικαίωμα της αυτοδιάθεσης σε μερίδες κόσμου που στατιστικά δεν πλήτονται όσες άλλες και να τους τραμπουκίζουν είναι προβληματικό. Είναι σαν αδιαφορούμε για τον ελέφαντα στο δωμάτιο. Ο οποίος κάποια στιγμή θα μας πατήσει.. αλλά τότε θα είναι αργά.

Πάμε λοιπόν, να δικαιολογήσουμε και να υποστηρίξουμε το επόμενο κεφάλαιο που επικρατεί σε πολλές χώρες με αρθρογραφία τύπου "βραχιολάκι covid, γιατί είναι χρήσιμο γιατί είναι σωτήριο για την κοινωνία".

Κλείνοντας (γενικά) η ερώτηση σε όλους τους "ΕΜΕΙΣ" τους καλούς και λογικούς είναι μία: Αύριο το έκανες το εμβόλιο αυτό σε ένα παιδί????

Γιατί μέχρι στιγμής, στο δικό μου στατιστικό δείγμα που είναι μεγάλο, το 90% των γονιών λένε ΒΡΟΝΤΕΡΑ ΟΧΙ.

Αυτό δηλώνει πολλά, και τα υπόλοιπα τα λόγια είναι είτε από ανθρώπους τρίτης ηλικίας που για αυτούς το εμβόλιο είναι σωτήριο είτε από ανθρώπους που έτρεμαν να πάνε να κάνουν το εμβόλιο, το έκαναν και τώρα απλά θέλουν να πουν κάτι του στυλ "μαλάκες είμαστε εμείς που το κάναμε".

Όλες τις πλευρές, μα όλες ακόμα και τους ψεκασμένους τους καταλαβαίνω και συμπάσχω μαζί τους.

Ας φρόντιζαν οι κυβερνησάρες να μην κόβανε για πολιτικούς κυρίως λόγους το Αστρα και τότε να το ξανασυζητάγαμε.

Σχολιο ανάλυση για την καφρίλα του αστρα και το πιο καλό εμβόλιο είναι το γρήγορο και μετά το ακυρώνουμε για πολιτικό δεν είδα από κανένα "ΕΜΕΙΣ"

austin είπε...

*αυτοδιάθεση δεν το συγκρίνω για υποχρεωτικό εμβολιασμό, μιλάω για την τρομολαγνία και πίεση που επικρατεί για το εμβόλιο όταν με αυτό δεν αποκτάται ανοσία. Αποδεδειγμένα μέχρι στιγμής τουλάχιστον. Κολλάνε μαζικά πλέον και στην Ελλάδα οι φρεσκοεμβολιασμένοι.

Θεωρώ ότι πρέπει αρχικώς να είναι υποχρεωτικός ο εμβολιασμός ανω των 50 ετών γιατί τα νούμερα από εκεί και πάνω είναι ΞΕΚΑΘΑΡΑ

austin είπε...

Χρήστο.. αν θες σου αποτυπώνω την κοινωνία, το δείγμα, τα δεδομένα και πολλά άλλα.

Αλλά και να στα αποτυπώσω, είτε σιγή, είτε μπηχτή. Άρα πιο το νόημα?

kostas είπε...

Όπλα τουλάχιστον εγώ δεν ντρέπομαι για το όνομα μου.

Χρήστος είπε...

@ Austin........ Κατ'αρχήν δεν ζήτησα από εσένα κάτι. Από άλλον συμφορουμίτη το ζήτησα.
Τώρα για το τι αποτυπώνεται στην κοινωνία επίτρεψε μου να έχω την δική μου εικόνα. Στην ίδια κοινωνία ζούμε.....ο καθένας βλέπει ότι και όπως το θέλει. Από τον κύριο Παπαδόπουλο ζήτησα να μου πει δυο λόγια για την μέθοδό του επειδή, μάλλον, από τα blogs που συχνάζει, και καλά κάνει, με σπουδαίο ύφος μίλησε για την ΚΟΙΝΩΝΙΑ!!!! Έλεος!!!!! Λέω εγώ!!!!
Απλά πράγματα , φρικαλέες υπερβολές.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
hippy είπε...

Κύριε Vlaso έχετε δίκιο ομοίως (για την ΑΛΦΑ)...κι ευχαριστώ για την διόρθωση.

Χρήστος είπε...

@ ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ .......Δεν έχω τέτοια μέθοδο κύριε........ένας απλός πολίτης είμαι, μέτριας νοημοσύνης, συνταξιούχος πλέον που τα κατάφερε αρκετά καλά στη ζωή του, φρονώ :)

Χρήστος είπε...

Το ''ρε'' στην μανα σου και τον πατέρα σου κε ΠΑΠΑΡΑΡΧΗΓΕ.......Το έχω ξαναπεί....και εγώ μπορώ να μιλήσω την γλώσσα του πεζοδρομίου που εσείς μαθαίνετε τώρα!

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
michele είπε...

Μαχη αποτιμήσεων με την ΕΤΕ να υπολειπεται μισο δισ πλεον της Αλφα

Χρήστος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
hippy είπε...

Άκουσα χθες τον κ. Μητσοτάκη...διάβασα και τις δηλώσεις. Δεν διέκρινα πρόθεση διχασμού κύριε George Papadopoulos. Το διχασμό τον "ανακαλύπτουν" άλλοι, αυτοί που προσπαθούν να συγκρατήσουν τους ψηφοφόρους στο μαντρί, αυτοί που διατυπωνουν την άποψη πως "η κανονικότητα δεν είναι ποτέ ευκαιρία για την Αριστερά και πως αποτελούν ευκαιρία οι ρωγμές που δημιούργησε η πανδημία".

Το είπαν απλά δεν το πήραν πίσω ούτε το ανασκεύασαν.

Κατα τα λοιπά δεν φταίμε εμείς εάν κάποιοι αντί της αίθουσας διαλέγουν το πεζοδρόμιο (πχ βοθροδηλώσεις Λασκαρίδη)

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
hippy είπε...

Κύριε Χρήστο, όλοι γνωριζόμαστε καλά, ΔΕΝ θα τους ακολουθήσουμε στο βούρκο. Χάρισμα τους.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Χρήστος είπε...

Hippy, Ηλία.....έχεις δίκαιο........ζητώ συγνώμη από τον Μιχάλη και τους φίλους του blog.......To παράκανα, καμία δικαιολογία....ούτε καν ο βούρκος που κολυμπάνε.
Άπειρες φορές έδειξα ψυχραιμία στα όσα ποστάρουν αυτοί οι δύο.............Τους μιλάς όμορφα και σε βρίζουν.......αμάν πια.....Ξέφυγα και δεν θα ξαναγίνει.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
kostas είπε...

Θα πρότεινα μόνιμο ban στον οπλαρχηγό. Δεν ξέρω πόσο φίλος σας είναι, άλλα βρωμιζει το μπλογκ και τραμπουκιζει χωρίς λόγο. Επειδή φέρεται σαν μικρό παιδί ίσως μια τιμωρία έκανε καλό

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
michele είπε...

ΟΠΛΑ εδω εβαλα μια συνεντευξη του συνταγματολόγου και ΟΧΙ του πολιτικου Βενιζέλου για να ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ σου εσυ και όποιοι αλλοι. Να κατανοούμε τα απλα πραγματα για να πηγαίνουμε παρακατω.
Ενα αυτο
και δεύτερο η όποια ερμηνεία περι και καλά "διχασμου" της κοινωνιας μετα απο 1,5 χρόνια πανδημία και 4 εκ νεκρους ( που χωρις την επιστημη του σήμερα θα ηταν 30 και 40 εκατ) ειναι εκτος πραγματικότητας.

Η δημόσια υγεια ειναι το ΥΨΙΣΤΟ αγαθό, περα και πανω απο το ατομικό περι ελευθερίας δικαίωμα.

Τα μονα διαζευκτικά "ή" που βλέπω εγω ειναι:

Ή με τη γνώση ή με την άγνοια.
Ή με την αλληλεγγύη ή με τον εγωισμό.
Ή υπέρ τής ζωής ή εναντίον της.

Αν αυτο ειναι "διχασμός" ειμαι υπερ του

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Χρήστος είπε...

@ kostas 13 Ιουλίου 2021 - 2:32 μ.μ......Συμφωνώ μαζί σας, αλλά δεν πρόκειται να γίνει....έχει να κάνει με την καλοσύνη και την ευγένεια του οικοδεσπότη.
Η καλύτερη λύση είναι να τον αγνοούμε παντελώς.
Εγώ αυτό θα κάνω, ότι και να κάνει/πει. Δεν ξανα απαντάω.

Εν τω μεταξύ κε Παπαδόπουλε.....από την φιλοσοφική σας διαπίστωση ξεκίνησε αυτό......δεν μου απαντήσατε.......Ποιά μέθοδο εφαρμόσατε για την διαπίστωσή σας.?

George Papadopoulos είπε...

@ George Papadopoulos .....Δηλαδή έχετε εφαρμόσει μία στατιστικά αποδεκτή μέθοδο, προφανώς, και συμπεραίνατε τον διχασμό της κοινωνίας?
Δώστε μας, εάν θέλετε, περισσότερες πληροφορίες για την μέθοδο σας.
Καλησπέρα σας Κ.Χρηστο δεν έχω κάποια μεθοδολογία για να τεκμηριώσω αυτά που έχω αναφέρει πιστεύω όμως ότι τα φόρουμ είναι μικρές κοινωνίες και εάν έχετε χρόνο και διαβάσετε την Ελεύθερη Γνώμη το φόρουμ που μας φιλοξενεί θα καταλάβετε γιατί έχω αναφέρει την λέξη διχασμός έμενα προσωπικά μου θυμίζει το δίπολο μνημόνιο-αντιμνημονιο και εννοείται ότι εκφέρω την προσωπική μου γνώμη

Χρήστος είπε...

@ George Papadopoulos......ΟΚ....ειλικρινά ευχαριστώ.

michele είπε...

Παιδες αυτο με το "δικαστικά" που το χρησιμοποιεί και ο Art ενίοτε, μην το χρησιμοποιείτε, κανείς δεν θα ασχοληθεί με ενα "οπλαρχηγό" και με εναν οποιοδήποτε Νικο, θαναση που μπορει να αλληλοβριστούν στα σοσιαλ

Κωστα μπαναρισμα στον blogger δεν γινεται, μονο σβησιμο. Αλλα αυτο απαιτει χρόνο ( για αηδίες)

Χρήστος είπε...

@ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ χαχαχαχαχαχαχα, τα τελευταια μου λόγια εδώ μέσα προς εσένα.......Ααααααααα...και τσου ρε Λάκη!!!!!ΟΥΣΤ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

https://www.youtube.com/watch?v=qOsLuByj86w

Τα φουστανάκια τα φοράνε αυτοί που θέλουν να κρύβουν τα ουμπαλάκια που θα ήθελαν να έχουν αλλά δεν έχουν!!!!!

Όσα ονόματα και να αλλάξεις .....ουμπαλάκια δεν θα αποκτήσεις

Χρήστος είπε...

Είσαι πολύυυυυυυυυ άρρωστος που θα ζητήσω εγώ συγνώμη από εσένα!!!!!!


Νομίζεις έχεις να κάνεις με παιδάκι καρπαζοεισπράκτορα!!!"" Έμπλεξες αυτή τη φορά ""!!!!

Φώναξε τη μαμά σου και τον μπαμπά σου να με κάνουν νταντά!!!!


michele είπε...

https://www.bankingnews.gr/rss/item/573689

Και εδω ο καθηγητης Μανιτακης αναλυει τα περι συνταγματικότητας, αναστολη εργασιας και μιλα για οποιους κινηθουν δικαστικα τι θα πάρουν

Χρήστος είπε...

Καλά βρε Μιχάλη, τόσο εύκολο είναι να μπαίνει κάποιος στο blog σου και να αλλάζει τα ονόματα!!!!! ακόμη και εκ των υστέρων!!!!!!Και είναι ανεκτό αυτό!!!!! Εντύπωση μου κάνει!!!

michele είπε...

Ειναι θεμα του blogger, εγω καταλαβαινω οτι ειναι αλλος "Χρηστος" και γι αυτο τα εσβησα

Χρήστος είπε...

Οκ Μιχάλη, κατάλαβα.
@ Desunt Cetera, εσάς και εάν σας έχει κλέψει το όνομα!!! Άπειρες φορές, αλλά όπως λέει και ο Μιχάλης καταλαβαίνει εύκολα κανείς ποιος πραγματικά γράφει.
Τσπ.
Κάποιος ψυχάκιας είναι, που παίρνει ληγμένα φάρμακα, μιας και του κόψανε τα κανονικά επειδή η επιστήμη σήκωσε τα χέρια ψηλά.........δεν υπήρχε περίπτωση να γιατρευτεί χαχαχαχα

michele είπε...

Κλεινω τα σχολια προς το παρον γιατι εχω μια δουλιτσα. Ο ΟΠΛΑ απο εδω και στο εξης θα σβηνεται με οποιοδηποτε νικ

μπαρμπαλιας είπε...

φετος τα μερισματα μουσαντενια,διασωζεται ο ΜΥΤΙΛ

michele είπε...

Γιατι μουσαντενια μπολικο εδωσε ο ΟΤΕ μπολικο ο ΟΠΑΠ το γνωστο ο Καρελιας και μερισμα και επιστροφη το ΕΧΑΕ

μπαρμπαλιας είπε...

...και χασανε διπλα και τριπλα.
βεβαια εχουμε τα κολπα με την ΑΡΦΑ και τους κοκκινοκωλους που τα πηραν χοντρα

michele είπε...

Βαζω εδω ανταπόκριση απο Σαντορίνη απο φιλο γιατρο που παει καθε χρόνο:

1. Είναι αστείο αλλά δεν έχει καθόλου Κινέζους. Προφανώς η Ευρώπη είναι πολύ μολυσμένη γι αυτούς . Αμολυσαν τον ιό και τώρα μας αποφεύγουν για να μην τον επανεισάγουν στην Wuhan.
2. Το νησί πάει τρένο. Καμία σχέση με πέρυσι. Και οι μαγαζατορες δεν γκρινιάζουν. Σε δύο χρόνια από σήμερα το νησί θα βουλιάζει από κόσμο.
3. Με μεγάλη ικανοποίηση είδα πολλούς ΑφροΑμερικανούς. Προφανώς θεωρείται σύμβολο Status η Σαντορίνη στην κοινότητα τους όπως έδειξαν και οι πρόσφατες επίσκεψεις ΑφροΑμερικανών celebrities τελευταία. Εξαιρετικού επιπέδου τουρισμός με πολύ χρήμα.
4. Για το τελευταίο αν διαβάζει κάποιος από τον τουριστικό τομέα ίσως μπορεί να κάνει κάτι .
. Είναι αδιανόητο να είμαι στη μέση του Αιγαίου να πιάνω καμπάνα 10 Τουρκικούς σταθμούς και οι Ελληνικοί να ακούγονται μετά βίας. Δεν ξέρω αν φταίει κάποιος νόμος για την εμβέλεια των fm σταθμών αλλά είναι αδιανόητο να είσαι στη μέση του Αιγαίου και να ακούς σχεδόν αποκλειστικά Τουρκική γλώσσα.

hippy είπε...

Μπάρμπα όντως, η αγορά είναι μάλλον ατασική, οπότε αυτό το "ευκολάκι" δλδ κόβει το χαρτί και κερδίζει σε δυο μέρες το μέρισμα δεν υπάρχει. Προσωπικά ρωτώ τον εαυτό μου "με ορίζοντα 12μηνου-δλδ μέχρι του χρόνου τον Ιούνιο-προτιμάς τον ΟΠΑΠ του 4,50% μέρισμα στα €12 ή τα λεφτά στην τράπεζα περιμένοντας την ευκαιρία?". Ανάλογα με την απάντηση κινούμαι.

Πάντως στον ΟΠΑΠ, όπως έκανα τα τελευταία χρόνια, θα επιλέξω το δικαιώματος επανεπένδυσης μερίσματος.

https://www.athexgroup.gr/documents/10180/6304017/863_4632_2021_Greek_2.pdf/207633da-1dd5-428e-bd04-56444e40d079

michele είπε...

Ναι φαινεται οτι δουλευει το stock dividend Ηλία

μπαρμπαλιας είπε...

Ηλια τραπεζα δεν το συζητω καθολου.αστα καποια στιγμη θα τελειωσουν τις παπαριες με την ΑΡΦΑ και εδω ειμαστε.
οπως βλεπεις ο 40ρης παει καλυτερα

Χρήστος είπε...

Δεν θα διαφωνήσω με την αρνητική σας στάση για τις τράπεζες.
Όμως, βγήκαν αρκετά σπασμένα από το παρελθόν........πήρα όσα άντεχα στην ΑΜΚ, κ πούλησα όλες τις μάνες εχθές το μεσημέρι νωρίς με 14% κέρδος. Δεν το λες και άσχημα.

hippy είπε...

Ποτέ μην λες ποτέ. Άλλα 450 κομματάκια έγιναν σήμερα στα €6,60 στο ΠΡΕΖΤ. Φασούλι το φασούλι κλπ

hippy είπε...

Χάσαμε και τον Αντρέα...να μας έλεγε που βλέπει να φτάνει το διαστημόπλοιο και τα λοιπά υπερηχητικά καταδιωκτικά

μπαρμπαλιας είπε...

χασαμε και τον Ανδρε και τον ΤΣΑΜΠ...
αλλα επειδη το κανανε μπαρ ,ειπανε να πανε κατα βουνο για δροσια

paolostar είπε...

Πάντως αν παρατηρήσει κανείς τα κρούσματα ενώ αυξάνονται οι διασωληνωμενοι συνεχώς μειώνονται έστω και κατά μικρό ποσοστό
Δεν το λες και άσχημο αυτό αρκεί να διατηρηθεί αυτή η μείωση - σταθερότητα

μπαρμπαλιας είπε...

εφοσον εμβολιασθουν οι "αντι"

paolostar είπε...

Εγώ ελπίζω να είναι λιγότερο θανατηφόρα (αν και περισσότερο μεταδοτική πράγμα αδιάφορο) η μετάλλαξη όπως έχω ακούσει να λένε κάποιοι επιστήμονες.
Αν συμβαίνει αυτό τότε βρισκόμαστε στην αρχή του τέλους της περιπέτειας.

mixalis mixalios είπε...

Από την άλλη Paolo αυξάνουν οι εισαγωγές στις απλές κλίνες... Δεν ξέρουμε αν αυτό θα οδηγήσει σε αύξηση στις ΜΕΘ γιατί πιθανά οι νοσούντες να είναι πιο νέοι και η μετάλλαξη λιγότερο θανατηφόρα. Ομως νομίζω ότι κανένας δεν θέλει να μπει στο νοσοκομείο έστω και για 1 ημέρα...

VAGGELIS MP είπε...

Ακριβώς το αντίθετο δυστυχώς αγαπητέ

https://www.euro2day.gr/amp/news/highlights/article/2085448/mosialos-mia-pio-metadotikh-metallaxh-einai-heirot.html

mixalis mixalios είπε...

Μιχάλη αυτό με τα διαζευτικα στις 2:39 το "έκλεψες".... Και βέβαια συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Αν το δίλημμα είναι ζωή ή θάνατος η απάντηση για τα νοημονα όντα είναι δεδομένη...