Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Πέμπτη 19 Αυγούστου 2021

18 σχόλια:

austin είπε...

Την καλημε΄ρα μου.. τι βλέπω?? Γύρισαν τα παιδιά από τις διακοπές τους και χώνουν το αμέρικα??

Πάλι καλά μήπως και καταφέρουμε να βρούμε καμιά καλή τιμή στον μύτιλο γιατί (ξανά) έκανα το λάθος να τα κλείσω όλα..

Εύκολα την γυρίζουν την φούσκα βέβαια στο αμέρικα, οπότε ας περιμένουμε

austin είπε...

Πανδημια, φωτιές, ταλιμπαν, μεταναστεύτικο που ξέρουμε την προϊστορία πως θα συμπεριφερθει η Ευρώπη, πιεση στα παιδιά να εμβολιαστούν, κρεσέντο από Σεπτέμβρη σε ανεμβολιαστους, πιθανο νέο lockdown και πτι αλλο προκύψει..

Η αισιοδοξία είναι στον ήλιο και στις διακοπές, αλλά από Σεπτέμβρη δύσκολες μέρες γενικα. Οπως εχω ξαναπεί δεν είναι θεμα/φταίξιμο του μητσοτακη. Εντολες εκτελεί και να ειμαι ειλικρινής δεν ξερω πως αποφεύγονται και οι εκλογές.

Χρηματιστηριακα ειλικρινώς δεν ξερω πως θα κινηθούμε. Δυσκολος γρίφος, περα από τα βαριά χαρτιά. Και το σορτ εδω το φοβάμαι. Και το Λονγκ επίσης.

Andreas D. είπε...

ΟΠΛΑ,
υπομονή μέχρι να γυρίσει ο Μιχάλης...

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Γειά σου λεβέντη Ανδρέα..

Andreas D. είπε...

ΟΠΛΑ,
απο τον μ/μ για την ΒΥΤΕ:

Ο ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ μας στο City (1): Η προηγούμενη διοίκηση της Ιντεαλ κουβέντιαζε με τον Βυζάντιο της BYTE για να γίνουν ένα. Ο Φεσσας έχει στο όνομα του το 4,9% της παλιάς Ιντεαλ, επίσης κι άλλο ποσοστό σε άλλο όνομα. Είναι στην επιτροπή του Virtus που πήρε την Ιντεαλ. Η Ιντεαλ συνεργάζεται πολύ με την QUEST στο cybersecurity. Αν οι νέοι της Ιντεαλ αγοράσουν την BYTE θα κάνουν έναν μεγάλο εισηγμένο όμιλο και μπορεί μετά να βάλουν μέσα και την UNISYSTEM της QUEST.

Ο ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ μας στο City (2): Για να τα βάλουμε τα πράγματα στη σειρά, στη θέση τους. Μόνο η Space κατεβαίνει στον διαγωνισμό με τις ταυτότητες, ως κοινοπραξία με τους Ισραηλινούς. Οχι όμως η ΒΥΤΕ ή η ΙΝΤΕΑΛ. Είναι ξεκάθαρο αυτό…

Εχουν κατέβει ως γνωστόν κι άλλες 2 κοινοπραξίες, της Veridos με τον ΟΤΕ και της Thales με την Quest. Aν έπαιρναν τον διαγωνισμό οι Veridos+OTE θα έδιναν δουλειά στην ΒΥΤΕ, ένα κομματάκι δηλαδή. Αν επικρατούσαν οι Thales+Quest θα έκαναν το ίδιο με την ΙΝΤΕΑΛ.
Ενστάσεις στα τεχνικά τώρα δεν έκανε η Space, αλλά η Veridos+OTE και οι οποίες απερρίφθησαν από την επιτροπή. Συνεχίζουν και οι τρεις, αλλά η κοινοπραξία της Space έχει δώσει την πιο φτηνή προσφορά και ο διαγωνισμός κρίνεται πλέον στην τιμή. Κι αυτό δεν αλλάζει. Ο διαγωνισμός θα φτάσει το ένα δις, με αυτά που θα ζητήσουν μετά.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Για την BYTE σου είχα στείλει μέηλ πριν μήνες και σου έγραψα κάτι..
Όταν μαζευτούμε θα σου πω για μια εταιρία διαμάντι..νέα..Που πάει σφαίρα..μηδέν δανεισμό...150 άτομα προσωπικό..και όταν αποφασίσει να κάνει το μπασιμο...Ο οπλαρχηγός θα είναι πρώτος...Όχι όπως η PERF...Που μπήκα μετα..Τώρα πρώτος.
Όταν γίνει η δουλειά θα το πω σε δύο τρείς..με την προϋπόθεση ότι θα είστε καλά παιδιά..
Ως τότε αναμονή.

μπαρμπαλιας είπε...

ΟΠΛΑ παιχταρα μου....

Andreas D. είπε...

Blogger Ο/Η ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...
Για την BYTE σου είχα στείλει μέηλ πριν μήνες και σου έγραψα κάτι..

γι' αυτό στο έγραψα... όταν μαζευτούμε λοιπόν...

μπαρμπαλιας είπε...

αντιγραφη απο αλλο σιτέ....

Στις 12/7 είχα γράψεi: Αγαπητοί συνάδελφοι καλή σας ημέρα. Διαβάζοντας τις προηγούμενες ημέρες την τελευταία οικονομική έκθεση της Alpha, έχω να πω τα εξής: Τα ίδια κεφάλαια είναι 7,945 δις ευρώ. Αφαιρώντας από αυτά 550 εκ. υπεραξία και λοιπά άυλα πάγια (αέρας κοπανιστός), μας μένουν 7,395 δις. Από αυτά αφαιρούμε 5,306 που είναι ο αναβαλλόμενος φόρος και τα καθαρά ίδια κεφάλαια είναι 2,089 δις. Σε αυτά προσθέτω και τα 750 εκ. περίπου (800-αμοιβές αναδόχων)από την αύξηση και τα ίδια κεφάλαια είναι 2,839 δις .Δεν υπολογίζω σε αυτά τα νέα τυχόν κόκκινα δάνεια, και τις επιπτώσεις σε αυτά, από την τιτλοποίηση των κόκκινων δανείων. Αυτή τη στιγμή με τιμή 1,12 η κεφαλοποίηση φτάνει τα 2,627 δις. Τα συμπεράσματα δικά σας!!!!!!!!!!
Δυστυχώς ή ευτυχώς η αλήθεια δεν κρύβεται. Η Πειραιώς που είναι σε χειρότερη κατάσταση πως θα πάει στα 2 ευρώ;

εγω ο ασχετος λεω "η βλεπω οτι οι τραπεζες ειναι μη επεντυσημες ακομη...εξαλλου αυτο λεει το ταβλε .εν αναμονη για ΑΛΦΑ κατω απο 0.90 "η περιπου

mixalis mixalios είπε...

Απίστευτος Ελλακτωρ...

Andreas D. είπε...

mixali,

θέλω περισσότερο όγκο...

mixalis mixalios είπε...

Και δεν μου το λεγες... Διάβασε εδώ...
https://www.ediva.gr/tips-gia-ogko-mallia/

mixalis mixalios είπε...

Ο Τσιτσιπας τι φοβάται? Μήπως του βάλουν τσιτσιπακι?

Το κρύο ανέκδοτο της ημέρας...

mixalis mixalios είπε...

Πάντως στον Ελλακτωρ και οι δύο βασικοί μέτοχοι είναι κοντά στο 33%. Δεν πιστεύω πως κάποιος θέλει να κάνει Δημόσια Πρόταση οπότε λογικά, αγοράζουν φιλιες δυναμεις

austin είπε...

Οπλα.. να μας πεις και εμάς! Όχι στην απέξω..

mixalis mixalios είπε...

Οι νέοι δεν πρέπει να φοβούνται τον Κορονοιο https://www.protothema.gr/life-style/article/1153345/nikos-oikonomopoulos-sto-nosokomeio-me-covid-einai-anemvoliastos/

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Ντοπερμαν ο Αντρέ.
Δεν περνάει κουνούπι..
Χαχα..

austin είπε...

Μιχαλιό.. όλοι (πλην των παιδιών, με βάση τα σημερινά δεδομενα) πρέπει να ανησυχούν και να προσέχουν τον covid. Ο πρώτος και ο κυριότερος λόγος φόβου είναι ότι όπως λένε, ξέφυγε από εργαστήριο. Οτι μη φυσιολογικό, χρειάζεται έξτρα προφύλαξη.

Πόσους σαν τον οικονομιδη γνωρίζεις η έχουν παίξει τα μέσα. Το ενα παράδειγμα δεν κάνει τον κανόνα ( για την ωρα), όπως με τα εμβόλια... το ενα δυο η όσα είναι, που έχουν σοβαρότατες παρενέργειες δεν κάνουν τον κανόνα.

Ετσι δεν είναι?? Δεν μπορει παντού τα δικά σου δικά σου και τα δικά μου παλι δικά σου... (γενικα μιλαω για την κατάσταση, οχι για εσένα προφανως).