Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2021

31 σχόλια:

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Καλημέρα..
Γιατί διάλεξες αυτή την φώτο Αντρε;

austin είπε...

Καλημέρα! Όπως είπε η Ανα Μισέλ..

"Να αγιάσετε κ. Μητσοτάκη"!

Σήμερα το μενού έχει ηρεμία. Το απόγευμα βλέπουμε, αν και λογικά σήμερα αύριο θα είμαστε κάπως χαλαροί.

Andreas D. είπε...

ΟΠΛΑ,
μου το ζήτησε η μητέρα του συγκεκριμένου κυρίου...

Andreas D. είπε...

απο μ/μ:

ΒΥΤΕ: Είπαμε, θα την καταπιούν πολύ μεγαλύτερα ψάρια για να ενισχύσουν τα μεγέθη τους. Ωραία, σκέτη μούρλια, η διαδρομή 0,7500 με 3,1000 ευρώ.

Μιχάλη & Μικρέ,
θυμάστε?

hippy είπε...

Ο/Η Andreas D. είπε...
ΟΠΛΑ,
μου το ζήτησε η μητέρα του συγκεκριμένου κυρίου...


Μάλλον θα είχε αγοράσει ΑΤΤ...η βαρύτητα είναι ανίκητη...όποιος πρόλαβε κι όποιος προλάβει

Καλό μεσημέρι

Andreas D. είπε...

https://finance.yahoo.com/news/cucumber-gherkins-market-size-worth-080000055.html

hippy είπε...

Φίλτατε Peter V.

θα έλεγα ότι είναι μάλλον σαν τα μανιτάρια. Άλλοι τα τρώνε και χορταίνουν κι άλλοι τα τρώνε και πεθαίνουν.

Τούτη τη στιγμή, απ΄όσο έχω καταλάβει, διαπραγματεύονται μόνο 24.229.445 μετοχές. Δηλαδή 7.687.567 μετοχές που προέκυψαν από το reverse split (60=>1) και 16.541.878 από τους παραστατικούς τίτλους που μετατράπηκαν σε μετοχές και επειδή δεν παρακολουθώ την εταιρεία για να πω την αλήθεια δεν ξέρω ποιοι τους πήραν. Αντίστοιχος είναι κι ο αριθμός των δικαιωμάτων.

Ο πολύ μικρός αριθμός δίνει τη δυνατότητα του τζόγου, πολύ περισσότερο που πάνω από το 80% των μετοχών κατέχονται από ΤΧΣ και άλλους οργανισμούς. Αντίστοιχα ανοδικά παιχνίδια έγιναν στο μεσοδιάστημα της ΑΜΚ της ΠΕΙΡ προ μηνών (όπως και στην ΑΜΚ της ΑΤΕ τον Ιούνιο του 2011 όπως είχα ξαναγράψει).

Σε ότι με αφορά ισχύει το "από πίττα που δεν τρως μην σε νοιάζει κι αν καεί". Ειλικρινά σας εύχομαι κάθε επιτυχία.

hippy είπε...

Αν έπρεπε να μαντέψω όμως θα έλεγα πως όταν θα ξεκινήσει η διαπραγμάτευση των νέων μετοχών στο ταμπλό θα γράφει τιμή < 0,25

mixalis mixalios είπε...

Με την ΑΤΤ δεν θα εμπλεκα.
"Σιγα ρε φίλε" θα μου έλεγε κάποιος...
"Εσύ έχεις τόσα ΦΡΙΓΟ". Κι εκει σταματώ.Αναξιοπιστος.
Συμφωνώ πάντως με Hippy. Και βλέποντας τα πάνω κάτω του δικαιώματος συμφωνώ και με τον εαυτό μου. Μάλλον μεγαλώνω...

hippy είπε...

Δεν έχω ΦΡΙΓΟ.

Μια ερώτηση θα μπορούσε να είναι:

-Πόσο πιθανό είναι μεταταχθεί στην κύρια αγορά και πόσο αέρα θα δώσει στην τιμή?

-Θεωρώ περί το 50% και για τα δυό μέσα στο 1ο εξάμηνο του 2022.

-Σημαντικές ως πιθανότητες. Γιατί δεν ψωνίζεις?

-Δεν μπορώ. Δεν αντέχω την πίεση. Ο τζόγος μου ερεθίζει τις αιμορροΐδες χο χο χο. Δεν είναι επειδή μεγάλωσα. Το είχα κι από νέος 🤓.

Konstantinos n είπε...

Κύριε hippy στόχευσαν την realcons ,δεν λένε και κάτι ιδιαίτερο τα στοιχεία τα οικονομικά,αλλά πόνταρα στο σύλλογο Βαρδινογιάννης,τι λέτε;για βάθος χρονου

Konstantinos n είπε...

Εννοώ στο αλλογο

Konstantinos n είπε...

Ψώνισα και μια μικρούλα αλλά δεν είναι ανακοίνωσημη ,διότι ψωνίζει και ένας φίλος ,τα κέρδη του εννιαμηνου της επί 3,3 αποτελούν την κεφαλαιοποίηση της


ΑΡΤ είπε...

Δευτερα 22 μηνυματα την ωρα της συνεδριασης ( τα 7 δεν ηταν καν μηνυματα )
Τριτη 19 μηνυματα την ωρα της συνεδριασης( τα 17 αφορουσαν ευχες και ευχαριστιες - καλως - της γιορτης του Αγιου Ανδρεα )
Τεταρτη 7 μηνυματα την ωρα της συνεδριασης ( τα 6 ειχαν σχεση με την αγορα )

Πραγματικα αδυνατω να αντιληφθω τον λογο που ενοχλουν τα μηνυματα του austin , του οπλαρχηγου ή οποιουδηποτε αλλου θελει να γραψει κατι αλλο εκτος χρηματιστηριου την ωρα που λειτουργει η αγορα.

mixalis mixalios είπε...

Peter δεν λέω ότι αυτό που κάνεις είναι λάθος. Απλά δεν θα το έκανα εγώ. Ακόμα και μια εταιρεία που είναι στα πρόθυρα χρεωκοπίας κάνει πρώτα το τιναγμα της ψοφιας γάτας. Εκεί δίνεται ευκαιρία αλλά φοβάμαι ότι αυτό είναι ένα παράθυρο μισοκλειστο. Κάποιοι προλαβαίνουν, οι περισσότεροι όχι. Καλή τύχη. Κανένας δεν θέλω να χάνει. Από ιδιοτέλεια κυρίως. Όσο πιο πολλά χρήματα κυκλοφορουν τόσο μεγαλύτερες οι πιθανότητες να κερδίσω κι εγώ.

mixalis mixalios είπε...

Ηλία θα ΜΕ στενοχωρήσω με την απάντηση μου. Δεν περιμένω μέσα στο 2022 μετάταξή στην κυρια αγορά. Τα αρνητικά ίδια κεφάλαια δεν γυρίζουν εύκολα παρά μόνο με θηριώδη για τα δεδομένα της ΑΜΚ. Ο Βασικός μέτοχος είχε βάλει χρήμα στο 0.36 στην προηγούμενη. Άρα για να πετύχει μια ΑΜΚ θέλει άνοδο της τιμής για να προσκαλέσει νέους επενδυτές και να φανεί ότι κάτι γίνεται (και με βελτίωση αποτελεσμάτων για συνεχή τρίμηνα) .
Από την άλλη, σε καλό κλίμα περιμένω το 50%. Δηλαδή περίπου 30 λεπτά.
Εμένα οι αιμορροΐδες μου ερεθιζονται όταν η αγορά είναι flat... Χεχεχε

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Καλησπέρα κύριε ΑΡΤ..
Το Μπατσελορ και το Μπιγκ Μπραδερ έχουν μεγαλύτερη τηλεθέαση από μια εκπομπή για εθνικά θέματα ή μια εκπομπή πολιτική...
Όση αξία έχουν τα λόγια αυτών που κατηγορούν τον Οπλαρχηγο..Που δεν είναι απλά ένας άγνωστος μεταξύ αγνώστων..μιας και έχει Όνομα Επίθετο..τηλέφωνο και διευθυνση..
Άλλη τοση αξια έχουν και οι θεατες των τηλεσκουπιδιων που τα παρακολουθούν.
Σας ευχαριστώ για την καθαρή σας σκέψη γενικά.. και ειδικά.

mixalis mixalios είπε...

Α εμένα το Μπατσελορ μου αρέσει. Το Big Brother ομολογώ πως οχι. Παρότι μου αρέσει να παρακολουθώ ΣΚΑΙ. Τώρα δεν ξέρω που πρέπει να με κατατάξει κάνεις. Αλλά δεν βαριέσαι, το Αιγάλεω και ο Ολυμπιακός να κερδίζει...

mixalis mixalios είπε...

https://www.kathimerini.gr/world/561610387/israil-to-emvolio-pfizer-fainetai-90-apotelesmatiko-kai-enanti-tis-omikron/

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

MM.. το ζήτημα δεν είναι που σε κατατάσσει ο καθένας αλλά που θες να κατατάξεις εσύ τον εαυτό σου.

hippy είπε...

"Ο/Η ΑΡΤ είπε...

Πραγματικα αδυνατω να αντιληφθω τον λογο που ενοχλουν τα μηνυματα του austin , του οπλαρχηγου ή οποιουδηποτε αλλου θελει να γραψει κατι αλλο εκτος χρηματιστηριου την ωρα που λειτουργει η αγορα."


Προσωπικά αγαπητέ θεωρώ πως το μπλογκ είναι πρωτίστως χρηματιστηριακό.

Οι συμμετέχοντες μεταξύ μας γνωρίζουμε ποιοι είναι υπέρ των δημοκρατικών δικαιωμάτων των εμβολιασμένων και ποιοί το αντίθετο. Τι νόημα έχει να συνεχίσουμε τους ίδιους μονολόγους? Από τη στιγμή που κανένας μας δεν μετακινείται πόντο προς την πλευρά του άλλου ο διάλογος είναι αδιέξοδος.

Ως προς τα πολιτικά. Εκτός από τρολάρισμα, τι νόημα έχει να αμφισβητούμε τις δημοσκοπήσεις και να συζητάμε ποιος θα κερδίσει τις επόμενες εκλογές που θα γίνουν σε 2 χρόνια? Θα συμφωνήσετε πιστεύω πως ο πρωθυπουργός αποκλείεται να τις κάνει νωρίτερα εάν ξέρει ότι είναι πιθανόν να τις χάσει.

Προσωπικά θα επιθυμούσα να μην γράφετε κανένα σχόλιο που προκαλεί (όπως τα πολιτικά) κι αν είχα τα κλειδιά του μπλογκ θα τα έσβηνα συνεχώς μέχρι να γίνει σεβαστό από τους συμμετέχοντες. Ευτυχώς για τους άλλους δεν τα έχω.

mixalis mixalios είπε...

Αν με ρώταγες θα έλεγα ότι είμαι αρκετά έξυπνος, με αίσθηση του χιούμορ, με ενσυναισθηση, αλτρουιστης και ορθολογιστης. Ε και? Σημασία έχει τι πραγματικά είμαι όχι τι νομίζω ότι είμαι τελικά. Εγώ θέλω να τον κατατάξω στο top 5. Αν γελάω και σπάω πλάκα με το bachelor δεν μπορώ να μπω σε αυτή τη λίστα?

Konstantinos n είπε...

Κύριε hippy ,εγώ ασχολουμε αυστηρά με την αγορά,έχετε άποψη και πια για την realcons

hippy είπε...

Κύριε Konstantinε εύστοχα γράψατα "στόχευσαν" την realcons (υπερσυγκεντωμένη μετοχή με σχετικά μικρή κεφαλαιοποίηση), ομοίως για τα αδύναμα (προς το παρόν) οικονομικά στοιχεία και ορθά την χαρακτηρίσατε "άλογο". Δεν παρακολουθώ την εταιρεία συνεπώς δεν έχω άποψη. Αν γινόταν κανονική δημόσια εγγραφή κι έπαιρνα μετοχές στο €1 θα ήταν αλλιώς.

Βαρδινογιάννηδες είναι οι ιδιοκτήτες της ABE. Βαρδινογιάννης ήταν και το αφεντικό της κυπριακής Sea Star Capital που πτώχευσε (εκτός της οικογενείας Βαρβή βέβαια).

Ωστόσο απ΄όσο σας έχω παρακολουθήσει έχετε ισχυρό κερδοσκοπικό ένστικτο (ΠΛΑΘ, ΑΛΜΥ, ΜΕΝΤΙ κλπ) + την τάση της εποχής + την αβάντα του μ/μ οπότε => πιστεύω θα κάνετε ακόμη μια επιτυχία.

hippy είπε...

@ Konstantinos


Παρέλειψα να επισημάνω και την σημαντική άνοδο κερδοφορίας από τρίμηνο σε τρίμηνο, η οποία με τα χρήματα του Ταμείου Ανάκαμψης unde portas σίγουρα θα συνεχιστεί

https://www.businessnews.gr/epixeiriseis/item/223943-real-consulting-ayksisi-29-sta-ebitda-tou-omilou-to-9mino-2021

Φαντάζομαι πως είναι απ΄τους κύριους λόγους της επιλογής σας.

austin είπε...

Εισαι πολυ καλύτερος από μένα στο να κέρδος

https://youtu.be/W3NlyGa_uRQ

Konstantinos n είπε...

Βαρδινογιάννη δες,ευρωπαϊκό ταμείο,μικρό free flot και το ότι αργότερα θέλουν να κάνουν μετάταξη,την ΜΕΝΤΙ δεν την εντόπισα,είχα όμως πολλά ΙΚΤΙΝΟ από το 2007,βρήκα πινακιδιο Ικτίνου το 2009 η κάποιο έτος εκεί κοντά Στα 0,4 του ευρώ,την μικρούλα που έγραψα,πρόταση φίλου,και πήρα κάποια κομμάτια το επόμενο διάστημα θα την ανακοινωσω

austin είπε...

Με βάση το παραπάνω λοιπόν, έκανα ένα καυστικό σχόλιο.

Το οποίο παλι ενόχλησε??? Την μυγα έχετε εδω. Μονο ευαγγελια περνάνε χωρίς εμπάθεια από εδω πλεον..

austin είπε...

Και αφού μόνο εμπάθεια από τον κύριο Βλασίου.. ας ακολουθήσω το μοτιβο του, που τόσο αρεστός ειναι στο μπλογκ

Που να δει τα παραπάνω και να καταλάβει το σχόλιο μου όταν βλέπει κανάλια πληρωμένα με πετσες, και πως να μην ενοχληθεί και να πει στον άλλο φίλο να κανει ερώτηση στο χρηματιστή του.

Πες του να με κάνει και ντα!

VAGGELIS MP είπε...

Γεα σου Austin,στο τέλος του άρθρου
έχει την λίστα Πέτσα, περί τα 2 εκατ ευρώ πήραν τα ΜΜΕ του Βαρδινογιαννη,(το μεγαλύτερο ποσό απ' όλους στην λιστα) ,πιστεύεις ότι εξαγοράζεται με αυτό το ποσο;σκέψου μονον την ΜΟΗ και άλλες επιχειρήσεις που κατέχει η οικογενεια ,αυτό το ποσό γιαυτό είναι για οδοντογλυφιδες και οδοντοκρεμες

https://www.protagon.gr/epikairotita/afti-einai-i-lista-petsa-me-ta-mesa-kai-ta-posa-tis-kabanias-menoume-spiti-44342081458

hippy είπε...

@ Konstantinos

Γενικότερα νομίζω ο άνεμος είναι ούριος στο ελληνικό τμήμα του κ. Τάκη...δυνατή ομάδα