Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2022

  X.A.                              





.                    ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ON LINE
ΠΟΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΕΥΝΟΟΥΝΤΑΙ 
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΣΤΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ...
Το αλουμίνιο σημείωσε νέο ρεκόρ όλων των εποχών στα 3.420 δολάρια εν μέσω μείωσης αποθεμάτων και ανησυχιών για περαιτέρω διαταραχές του εφοδιασμού και της αντιπαράθεσης Ρωσίας - Δύσης. Ποιες μεγάλες ελληνικές εισηγμένες ευνοούνται από τη φρενήρη κούρσα του μετάλλου; Ποιες επενδύσεις αρχίζουν να αποδίδουν, ποια προγράμματα έχουν θέσει σε εφαρμογή και η διαγραμματική τους εξέλιξη.


97 σχόλια:

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Καλημέρα...
Μεγάλη προσοχή στα Μεμέτια..
Στην αναμπουμπούλα χαίρεται ο λύκος.

austin είπε...

Ελπίζω όλοι οι λογικοί και οι αναλυτές που εξηγούσαν με δεδομένα νούμερα κτλ, σημερα να χαίρονται!

2022 και εχουμε κανονια στην Ευρώπη! Τραγικα πραγματα...

Ξεκινάμε για αποδιοπομπαιους και ψεκια! Συρτε τον χορό!

austin είπε...

Ευελπιστώ να μην πουλάτε στο άνοιγμα πέραν των marginοφόρων..

Ένα πράγμα όμως ρε παιδί μου τα τελευταία χρόνια όταν νιώθουμε μία ασφάλεια ότι όλα βαίνουν καλώς για εμάς να γυρίζει ο κόσμος τούμπα και πάνω που λέμε έφυγε, σπάει πάνω τρέλα και κορδέλα να γυρνάει με ξύλο και να μας κόβει τα φτερά.

Ένα μπράβο στον Hippy που εδώ και μέρες έλεγε ότι αποκτά ρευστότητα. Εγώ του είπα βέβαια τότε για τις εκλογές. Που να φανταστώ (ακόμα και εγώ που εδώ και καιρό λέω τι θα έρθει) ότι θα γίνει επίθεση τέτοιου τύπου!

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Ο πρόεδρος Μαριονέτα της Ουκρανίας αν είχε φιλότιμο θα έπρεπε ήδη να έχει αυτοκτονήσει για τα δεινά που θα φέρει στους Πολίτες της χώρας.
Τα παραμύθια που του πούλησαν οι Αμερικανοί για στρατιωτική επέμβαση αν απειληθεί τα κατανάλωσε αμάσητα...
Όπως βλέπουμε είναι εντελώς μόνος.
Αν και οι Ευρωπαίοι ακολουθήσουν και αυτοί τις μπούρδες του Μπαιτεν και δεν συμμορφωθούν με τις νέες εξελίξεις θα δουν πράγματα πρωτόγνωρα στις οικονομίες των χωρών τους..
Σε αυτόν τον πόλεμο τα συμφέροντά τούς ταυτίζονται με αυτά της Ρωσίας και όχι των Αμερικανών που δεν θα επηρεαστούν σχεδόν καθόλου.
Δυστυχώς όμως μαριονέτες δεν υπάρχουν μόνο στην Ουκρανία αλλά και στην Ευρώπη.
Ας ξυπνήσουν.

austin είπε...

Εξαφανιστηκαν όλοι που με έλεγαν γκρινιαρη και τα συναφή.

Περιμένουμε να κάτσει η αναμπουμπουλα με το πετρέλαιο να χτυπάει 3ψηφιο. Επεται μια κάποια ηρεμια και μετα στο επόμενο. Δοντάκια λέμε.

hippy είπε...

austin ντρέπομαι που το λέω (για το κυνικό του πράγματος) αλλά αν δεν αγοράσεις σήμερα πότε θα το κάνεις?

Σε ότι με αφορά για πρώτη μέρα αποφεύγω τα "ελαφρά", για 1η μέρα αγορών προτιμώ μετοχές αξίας (ΕΕΕ, ΜΟΗ, ΤΙΤΚ, ΜΥΤΙΛ, ακίνητα-ΑΕΕΑΧ κλπ)

hippy είπε...

ακίνητα-ΑΕΕΑΧ....στο 1,43 αγοράζω όσα ΠΡΕΜΙΑ μου δώσουν. Ομοίως ΑΣΤΑΚ στο €8 (αν πάει)

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Austin δεν υπάρχει λόγος να αγοράσεις σήμερα.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Δύο Ρωσσικά εμπορικα πλοία χτυπήθηκαν πριν λιγο απο Οργανικούς Πυραύλους..
Η Αγγλία στέλνει Αεροπλάνα...
Οι εξελίξεις δεν είναι απλά ένα θερμό επεισόδιο.

μπαρμπαλιας είπε...

τα καναλια εχουν οργιασει αυτες τις μερες...με δεδομενο οτι χασανε τον κορωνα.ετσι λπν μιλανε για ανθρωπους που τρεχουν να γλυτωσουν ...αλλα αυτοι ψιλοχαζευουν,αλλα την αλλη το πρωι την ειχαν για πτηση φευγα και τους την εσπασε...παω στη δουλεια μου δουλευω στην τηλεοραση.εχουν γινει ανθρωποφαγοι και θηρια της "ενημερωσης"...επομενως προσοχη δε ζουμε και τακαλυτερα

ΝίκοςΤ είπε...

Μαζί σου φίλε Ηλία-hippy Αγορά σήμερα ΜΟΗ,μόνο μην κλείσουν τα στενά.

hippy είπε...

Μαζί σου στη ΜΟΗ Νίκο μου...και ΕΛΛ στα €17 για ξεπέτα. Σε 1,5 μήνα θα κόψει το μέρισμα (πιθανολογώ πως θα πουλήσω πριν την αποκοπή). Εννοείται πως θ΄αγοράσω κι αύριο 1 ευρώ κάτω (αν συνεχιστεί η πίεση). Τι στην ευχή σφίγγαμε τόσο καιρό τη ρευστότητα?

hippy είπε...

Η ρωσική αγορά καταρρέει αυτή την στιγμή. 35% χάνει ο ΜΟΕΧ...50% πριν 2 ώρες. Το μήνυμα των αγορών νομίζω είναι η καλύτερη ερμηνεία για το αν η Ρωσία θα χάσει η θα κερδίσει σε μακροπρόθεσμη βάση από αυτό που γίνεται τώρα.

https://finance.yahoo.com/quote/IMOEX.ME?p=IMOEX.ME&.tsrc=fin-srch

ΝίκοςΤ είπε...

Και επειδή άκουσα από δύο άτομα χτες και σήμερα το:"Και τι με νοιάζει αν αύριο ανεξαρτητοποιηθούν και αποστρατικοποιηθούν η Κομοτηνή και η Ξάνθη" μία φράση μόνο αρμόζει."Ντροπή σας εσείς τάχα αντιαμερικάνοι που επικροτείτε άμεσα ή έμμεσα την εισβολή του δικτάτορα στην Ουκρανία.Τώρα θυμηθήκατε την Κύπρο και την Σερβία,θαυμαστές του κνούτου και των στρατοπέδων συγκέντρωσης.

ΑΡΤ είπε...

ΝίκοςΤ...
Η Κρίση των πυραύλων της Κούβας (Cuban Missile Crisis) ήταν μία αντιπαράθεση διάρκειας 13 ημερών που συνέβη τον Οκτώβριο του 1962 μεταξύ των Η.Π.Α. και της Σοβιετικής Ένωσης λόγω των σοβιετικών βαλλιστικών πυραύλων που αναπτύχθηκαν στην Κούβα.

Η ιστορική της σημασία έγκειται στο γεγονός πως έφερε τις δύο υπερδυνάμεις της εποχής πολύ κοντά σε έναν πυρηνικό πόλεμο. Αιτία της κρίσης αποτέλεσε η εγκατάσταση σοβιετικών πυραύλων με πυρηνικές κεφαλές στο έδαφος της Κούβας, στον Κόλπο των Χοίρων, ενέργεια που αποτελούσε απάντηση στην εγκατάσταση αμερικανικών πυρηνικών πυραύλων στο έδαφος της Μεγάλης Βρετανίας, της Ιταλίας και κυρίως της Τουρκίας.

Η κρίση ξεκίνησε όταν ένα U2 αμερικανικό κατασκοπευτικό αεροσκάφος, φωτογράφισε την Κούβα και αποκάλυψε την ύπαρξη βάσεων εκτόξευσης πυραύλων. Στις 22 Οκτωβρίου, ο Τζον Φιτζέραλντ Κένεντι σε διάγγελμά του μίλησε για κίνδυνο παγκόσμιου πυρηνικού πολέμου και ανακοίνωσε πως το αμερικανικό ναυτικό θα επέβαλλε ναυτικό αποκλεισμό της Κούβας, προχωρώντας σε κατάσχεση όπλων, που σοβιετικά σκάφη θα επιχειρούσαν να παραδώσουν στην Κούβα. Ο ηγέτης της Σοβιετικής Ένωσης Νικίτα Χρουστσόφ αναφέρθηκε σε παραβίαση του διεθνούς δικαίου ανταποδίδοντας και τις προειδοποιήσεις-απειλές, ζητώντας από την αμερικανική ηγεσία να αποχωρήσει, προτείνοντας αμοιβαία υποχώρηση, της ΕΣΣΔ από την Κούβα και των ΗΠΑ από Ασία και Ευρώπη. Ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ, Σίθου υ Θαντ, παρεμβαίνει προσωπικά: στέλνει μηνύματα στον Τζον Κένεντι και στο Νικίτα Χρουστόφ και συναντά τους εκπροσώπους των δύο μερών. Στις 28 Οκτωβρίου, ανακοίνωσε ότι η εγκατάσταση των πυραύλων στην Κούβα θα σταματούσε, ενώ ήδη εγκατεστημένοι πύραυλοι θα επέστρεφαν στη Σοβιετική Ένωση. Σε αντάλλαγμα, ο Κένεντι δεσμεύτηκε πως οι Η.Π.Α. δεν θα εισέβαλαν στην Κούβα, ενώ παράλληλα, αποδέχθηκε μυστικά την απομάκρυνση των αμερικανικών πυραύλων που βρίσκονταν σε τουρκικό έδαφος[1].

austin είπε...

https://twitter.com/SebGorka/status/1496838963935518721?t=DQcc5vNu70ogRisucv6hvg&s=08

Ψεκασμένος και αυτός τα έχει χαμένα.

Χίπι, καίγομαι με τα συμβόλαια μου γιατί η αναταραχή αυτή θα πείσει την FED να μην αυξήσει πολύ τα επιτόκια, λέω εγώ ο μπακάλης, ο πληθωρισμός θα συνεχίσει και άντε πείσε κάποιον να αγοράσει τώρα στο 100% αύξηση λέγοντας του ότι μπορεί να κάνει 120% σε λίγες μέρες.

Ας κάνουν ότι θέλουν οι αγορές και ούλοι οι σιχαμενοι που δεν θέλουν να αφήσουν τον πλανήτη σε ησυχία.

Όλοι γνώριζαν τις επιπτώσεις. Το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι να πιέζουν να "συμμορφωθούμε εμείς οι απλοί" γιατί προκαλούμε δήθεν πρόβλημα, και στο big scale γίνονται καφρίλες.

Όσο για το σχόλιο του Νίκου.. Τι να πει κανείς. Τα έχει χάσει ο κόσμος.

austin είπε...

Στα άλλα, τα ψεκασμένα ντε...

https://twitter.com/disclosetv/status/1496555793092685824?t=txQV7SX2vPHQ2tE1ONPIbA&s=08

Η Welt τα λέει.. όχι το twitter. Και ασγαλιστική εταιρεία τα λέει. Όχι κανάς κακομοίρης.

mixalis mixalios είπε...

Austin αν είχαμε τον Τραμπ θα τα είχε αποτρέψει όλα αυτά?

hippy είπε...

Προσυπογράφω φίλε Νίκο. Περιφρονούμε και προσπερνούμε. Δεν αξίζουν ούτε το σάλιο μας.

paolostar είπε...

Δηλαδή αυτός ο οτες αν δεν υπήρχε το ουκρανικού που θα πήγαινε κλειδωμένος στο limit up?

hippy είπε...

Ο/Η Peter V. είπε...
Αγοράζω χαρτιά του 25αρη που γράφουν -10%.

24 Φεβρουαρίου 2022 - 3:51 μ.μ.


Για πρώτη φορά μετά την ΑΜΚ αγόρασα την "ελληνική ριβιέρα" σας. Στα €6.30. Για ξεπέτα εννοείται. Νομίζω 40 λεπτά όφελος θα τα δώσει εύκολα.

ArTaXiA είπε...

Αχαχαχαχχα.

Πάντα σκορπάς απλόχερα το γέλιο.

Σφίξε λίγο τον ΟΛΠ και να εύχεσαι μακροζωΐα, γιατί θα τη χρειαστείς μέχρι τα 22€ που τον έχεις.

Αχαχαχαχα, μπα σε καλό σου!

hippy είπε...

Και με αποτελέσματα μάλλον μέτρια κύριε paolostar . Η Eurobank δίνει τιμή στόχο €16 (μάλλον ο Τσαμάζ δεν τους δίνει λεφτά για "στημένες" αναλύσεις)

OTE | First thoughts: Q4 numbers well ahead but shareholder remuneration not to excite

Rating: Hold

Target Price: EUR 16.

hippy είπε...

Ο/Η ArTaXiA είπε...
Αχαχαχαχχα.

Πάντα σκορπάς απλόχερα το γέλιο.

Σφίξε λίγο τον ΟΛΠ και να εύχεσαι μακροζωΐα, γιατί θα τη χρειαστείς μέχρι τα 22€ που τον έχεις.

Αχαχαχαχα, μπα σε καλό σου!

24 Φεβρουαρίου 2022 - 5:02 μ.μ.


"Όταν δεν έχεις ρευστό ν΄αλλάξεις την τύχη σου το μόνο που σου μένει είναι να ελπίζεις και να προσεύχεσαι" έλεγε ο δάσκαλος. Σου πάει γάντι.

Από ρευστότητα γιοκ ε? Ρέστος μεν, διαχρονικά ανόητος δε.
Και δεν μαθαίνεις ρε γαμώτο.

"Σύμβουλος" 000 !!!!!!

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

«Είχαμε μία δραματική τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ουκρανό πρόεδρο Βολοντίμιρ Ζελένσκι» δήλωσε σήμερα από τη Βιέννη ο καγκελάριος της Αυστρίας, Καρλ Νεχάμερ. «Ο Ουκρανός ηγέτης μου είπε ότι φοβάται για τη ζωή του και για την τύχη της χώρας του».


Υ.Γ. Από τα πα@α@ια θα σε κρεμάσει ο Πούτιν...

hippy είπε...

Παρεπιπτόντως απόφοιτε ΚΑΠΕΙ μέχρι πριν λίγο είχα το μοναδικό θετικό χαρτί του ταμπλό χα χα. Το ΕΥΠΙΚ-ομόλογο. 1% στο δίμηνο, 6% ετησιοποιημένο. Το έγραψα αλλά εσύ δεν...

ΚΑΠΕΙ = ΚΑτανάλωση Πατρικού ΕΙσοδήματος

austin είπε...

https://twitter.com/search?q=%23Ukraine&src=trend_click&vertical=trends

Επειδή σήμερα έχω απίστευτο εκνευρισμό, θλίψη, ακόμα και οργή θα έλεγα που τόσο κοντά μας και ΑΝΕΥ ΛΟΓΟΥ για ακόμα μία φορά γίνεται πόλεμος...θέλω να ΛΑΙΚΙΣΩ απίστευτα με το παραπάνω tweet και το παρακάτω σχόλιο

Κάθε φορά που θα λέμε για την γελοιότητα του τραμπ και τις χλωρίνες, να θυμάστε αυτό!

Γιατί έχουμε κοντή και επιλεκτική μνήμη. Επί ημερών του δεν είδα πόλεμο και επιμένω, κατόπιν εορτής (που να ξέραμε τις εξελίξεις) σημασία για μένα έχει αυτό και όλα τα άλλα είναι μπούρδες

austin είπε...

Α και btw.. γνωρίζουμε τι τραμπούκος είναι ο Πούτιν. Όπως τον διαχειρίστηκε ο ένας έπρεπε να το διαχειριστεί και ο άλλος. Δεν μειώνω την καφρίλα που κάνει ο Πούτιν

ΠΡΟΦΑΝΩΣ.

hippy είπε...

Η κατάληψη του Καπιτωλίου από αγρίμια και κερατοφόρους με 5 νεκρούς είναι μπούρδες?

Δεν είναι απαραίτητο austin επειδή ο νέος μοιάζει ανεπαρκής να δίνουμε άφεση στο λαϊκιστή ανόητο. Μπορούμε απλά να διαπιστώσουμε ότι δεν υπάρχουν εμπνευσμένοι πολιτικοί.

VAGGELIS MP είπε...

Οκ ευχαριστούμε για την ενημέρωση.
Κάτι από pronews ή Μακελειό μας έχουν λείψει.....
Χαλάρωσε μην μας βασανίζεις μας φτάνουν οι τύψεις μας, της ""ανοησίας ""που μας χαρακτηρίζει
Σωτήρα μας Γεώργιε.. καλό βραδυ...

austin είπε...

Έτσι είναι η λάσπη βαγγέλη. Λάσπη εσύ...λάσπη και εγώ.

Σε ευχαριστούμε Βαγγέλη για το χρήσιμο πολεμοχαρές σχόλιο σου.

Μην μας βασανίζεις μας φτάνουν οι τύψεις της "ανοησίας" που προτιμάς τον πόλεμο και για να πεις την βλακεία σου πετάς για pronews και εγώ δεν ξέρω τι.

Hippy.. δεν ξέρω πως τι και γιατί έγινε στο καπιτώλιο, το πιο ασφαλές μέρος στον πλανήτη... Αλλά κόμα και 100% να ευθύνεται ο τράμπ.. και πάλι. Δεν το συγκρίνω με τον πόλεμο.

Αν ήμασταν στην θέση του παραπάνω πατέρα θα λέγαμε για καπιτώλια??

VAGGELIS MP είπε...

Ξαναδιάβασε αυτά που γράφεις ίσως καταλάβεις ότι δεν βγαίνει νόημα από τα γραφόμενα σου.
Το πολεμαχαρης από που προκυπτει;;;;

Είσαι αθεράπευτα ευκολοπιστος και αρκετά αδύναμος στο να κατανοήσεις
Τόσο σοβαρά γεωπολιτικά θέματα.
Καλώς έχεις τις απόψεις σου,δικαιωμα σου γιατί πρέπει να συμφωνεί κάποιος ντε και καλά μαζί σου;; και γιατί επανερχεσαι ξανά και ξανά αυτό γίνεται πρόβλημα δεν το καταλαβαίνεις τόσο δύσκολο σου ειναι;;

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
ArTaXiA είπε...

Μπράβο ψιλικατζή μου.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Ωραία λογική...mister 4%

Να πουλαγες την όποια θέση προχθές και να την αγόραζες χθες στο -10%+ δεν θα το σκέφτηκες..

Πάμε παρακάτω..καταλάβαμε..

hippy είπε...

Κάποιοι πρέπει να δουλέψουμε. Άλλοι πάλι ανεπάγγελτοι, μπορούν από το νησί της ζηλοφθονίας τους να παπαρολογούν, νομίζοντας ότι φιλοσοφούν, καταναλώνοντας την πατρική περιουσία. Δεν τσιμπάμε, προσπερνάμε.

hippy είπε...

Peter προσωπικά προς το παρόν διακρατώ ότι αγόρασα...μετά τις συγκρούσεις (που μάτωσαν το ταμπλό χθες) έρχεται η εκεχειρία...πιθανολογώ-ελπίζω πως θα βρω λίγο καλύτερες τιμές.

ArTaXiA είπε...

Γράφει ο ξεκούτης που πήγε κι έχτισε διαμερίσματα να προικήσει τα τέκνα του για "πατρικές περιουσίες". Ο ίδιος ξεκούτης που αποφαζίζει πως τα "ΟΛΠ" είναι για "το χαρτοφυλάκιο της θυγατέρας".

Από "σύμβουλος", υποβιβάστηκα σε ανεπάγγελτο και στη συνέχεια σε "γόνο πλουσίας οικογένειας".

Αν αυτή η λάσπη σε κάνει να νιώθεις καλύτερα, ποιος είμαι εγώ που θα διαφωνήσω; Γλέντι, τραγούδι, χορός.

Πες μας τώρα για την φοβερή κίνησή σου που θα σου βγάλει ΚΟΤΖΑΜΑΝ 6% ετησιοποιημένο. Να την βάλεις δίπλα-δίπλα στον ΟΛΠ και τη ΜΠΕΛΑ.

Αχαχαχαχαχα, πολλαπλασιάζονται οι καραγκιόζηδες μήνα με το μήνα.

hippy είπε...

"Αχαχαχαχαχα, πολλαπλασιάζονται οι καραγκιόζηδες μήνα με το μήνα"


Έτσι ακριβώς ανεπάγγελτε απόφοιτε ΚΑΠΕΙ.

hippy είπε...

Κι αφου σύσσωμοι οι Ευρωπαίοι ηγέτες (μη χέσω) ''στολισαν'' τον Πουτιν κανονικά επι διημέρου ως τρομοκρατη, δικτατορα και πολέμαρχο, σήμερα το πρωί κανονικότατα ζήτησαν και έλαβαν τις ποσότητες αερίου της Gazprom και μάλιστα μεσω Ουκρανίας (!!!). Business as usual δηλαδη κι άσε το κορόιδα να πεθαίνουν για ενα πουκάμισο αδειανό, για μια Ελένη.

________________________________
Russian Gas Flows to EU Via Ukraine Keep Rising on Higher Demand
2022-02-25 06:47:25.849 GMT

(Bloomberg) -- Russian natural gas flows entering Slovakia through a key route crossing Ukraine are set to increase further on Friday, according to data from grid operator Eustream.

* Supplies through Slovakia’s Velke Kapusany station are expected at ~75 mcm/d based on gas orders, up from ~60 mcm/d on Thursday.

** NOTE: Russia sends gas through Ukraine to Slovakia, which is its main route for transit to the EU; also to Poland, Hungary, Romania, Moldova.

** READ: European Energy Firms Rush to Buy Russian Gas After Attack.

* The total volume of Russian gas entering Ukraine via the Sudzha and Sokhranovka stations on the border is expected at ~104 mcm/d on Friday vs ~84 mcm/d the day before, based on gas orders published by Ukraine’s network operator at 8:19am local time.

** NOTE: Gazprom can send 109.6 mcm/d across Ukraine’s border under its transit contract; actual volumes have been lower so far this year.

Άχθος είπε...

Περί κυρώσεων...

https://www.capital.gr/diethni/3616777/kuroseis-ena-oplo-amfilegomenis-apotelesmatikotitas

Καλημέρα σας!!!

austin είπε...

Έχει μία ωραία φωρτογραφία (googlarete θα σας την βγάλει λογικά) που λέει ότι 5 στα 5 στις παλιότερες εχρθοπραξίες οι αγορές είχαν δει τα χαμηλά τους

Buy the invasion δλδ...

hippy είπε...

Την έδωκα στα 6,78. Κυρίως λόγω Παρασκευής. Μεγάλο διάστημα για τις αγορές το Σ/Κ ακόμα και σε καλές συνθήκες.

mixalis mixalios είπε...

Επειδή κάποια στιγμή ρώτησα τον Austin (που υπερθεματισε εμμεσως για τον Τραμπ) αν ο τελευταίος θα μας γλύτωνε από τον πόλεμο του Πουτιν και δεν μου έδωσε απάντηση, ας δούμε τι λένε οι financial times
https://www.euro2day.gr/ftcom/ftcom_gr/article-ft-gr/2121388/oykranikh-krish-ti-tha-ginotan-an-htan-proedros-o.html

austin είπε...

Καλησπέρα!

Μιχαλιό, τότε δεν απάντησα, γιατί πολύ απλά ποιος είμαι εγώ να ξέρω το ΑΝ. Η κρίση μου στήριζεται κατά κύριο λόγο σε "παρατήρηση". Δεν μπαίνω καν σε επιχείρημα ότι τα μέσα είναι πλέον δεδομένο ότι γράφουν αυτό που θέλει η όποια "προπαγανδα", αλλά θα σε ρωτήσω κάτι πρώτα.

Όταν πέφτουν κανόνια το 2022, με πρόεδρο κάποιον άλλο, και όχι τον "ήρωα" του άρθρου, και πέφτουν σε ευρωπαικό έδαφος που κανονικώς θα έπρεπε να έχουν λυθεί μια για πάντα τέτοια θέματα στην δύση, καθόμαστε και ασχολούμαστε με τα βαμμένα μαλλιά κάποιου που του απαγόρευσαν να βγαίνει στο twoitter? Κατά σύγκριση, θα έπρεπε ένα παρόμοιο να ξεκίναγε ένα άρθρο με ότι ο πρόεδρος έχει Αλτσχαιμερ σε μάι σοβαρή κρίση ε? Είναι αυτό ποιοτική δημοσιογραφία ή κομμάτι διαλόγου στην ελληνοφρένεια?

Δλδ όσο ήταν πάνω, έφταιγε αυτός και όλοι λέγαμε για αυτό, τώρα που δεν είναι πάνω ψάχνουμε να βρούμε τι θα έκανε ΑΝ ήταν πάνω. Μπράβο.. όχι μπράβο. Δεν κοιτάμε τι γίνεται τώρα και γιατί γίενται τώρα, αλλά κοιτάμε τι θα έκανε ο Τράμπ και κάθε τραμπ.

Δεν κοιτάμε τι έκανε ο τραμπ (και ο κάθε τραμπ, λεφτά δεν βγάζω από τον τραμπ, χέστηκα τι κάνει) τότε, αλλά κοιτάμε εάν θα έλεγε που είναι η μαύρη θάλασσα και για ηλιθιότητες.

Έτσι λοιπόν Μιχαλιό, δεν ξέρω τι θα έκανε ο τραμπ ΑΝ ήταν πάνω τώρα. Ξέρω τι έγινε τότε. Και ακόμα και τυχαίο να ήταν.. δεν μπορεί να μην το βλέπουμε, επειδή κάποιος ήταν γελοίος και τα μέσα νυχθημερόν τον έκραζαν. Δεν βλέπω ας πούμε τα ίδια μέσα να κράζουν τις κινήσεις του Μπάιντεν.

Ή μήπως ΟΛΑ καλά τα έκανε αυτός και έτυχε μόνο επειδή ο Πύτιν είναι τρελός και ο Τράμπ καθόταν... σούζα.

Ωραία τα είπαν οι FT για τον τραμπ.. ας μας πουν τώρα πόσο ωραία είναι ο πατέρας να αποχαιρετά το παιδί του και... να τολμήσω να πω, να μας πουν αν ανοίγει η εισβολή περίεργες ορέξεις ΓΕΝΙΚΑ. Και ο νοων νοείτω

mixalis mixalios είπε...

Έχουμε μια (ψευδ)αίσθηση ότι μπορεί να κάνει τα πάντα ο εκάστοτε πλανητάρχης και μάλιστα χωρίς πολλές συνέπειες. Αν ήταν έτσι δεν θα είχαμε ούτε τον Α ούτε τον Β Παγκόσμιο πόλεμο. Μου θυμίζει αυτή την περίφημη θεωρία ότι για όλα φταίνε οι Εβραίοι που κρυβονται πίσω απ όλα.
Επίσης κατηγορουνται για όλα η Δύση και η Ευρώπη, ότι δηλαδή δεν απέτρεψαν τον πόλεμο και ότι δεν βοηθούν την Ουκρανία. Η οποία δεν είναι ούτε μέλος του ΝΑΤΟ ούτε της Ε.Ε. Ο ουσιαστικά δικτάτορας Πουτιν αποφάσισε να κάνει πόλεμο επεκτατικο. Τι θα έπρεπε να κάνει η Δυση? Να αποδεχθεί τα αιτήματα Πουτιν για να αποτρέψουν την επίθεση? Σε αυτή την περίπτωση θα του άνοιγαν την όρεξη για περαιτέρω κινήσεις. Να στείλουν στρατιώτες στον πόλεμο? Να δω ποιος αλλοδαπός θα πολεμούσε για τους Ουκρανους, άσε που θα μπορούσε να κλιμακωθεί η κατάσταση.
Το μόνο που μπορεί να γίνει είναι να επιβληθούν σοβαρές κυρώσεις στους Ρώσους που όμως θα έχει παράπλευρες απώλειες και για τους Ευρωπαίους. Όμως, έτσι είναι. Οι πόλεμοι προκαλούν μόνο απώλειες. Ανθρώπινες κυρίως και οικονομικές για όλους.

mixalis mixalios είπε...

Εν τω μεταξύ στο open ο ανταποκριτής από τη Μόσχα μεταφέρει την προπαγάνδα του Πουτιν αυτολεξεί. Α ρε Σαββίδη αρχηγέ...

austin είπε...

Μιχαλιό.. κανω λαθος ότι πριν καμποσο καιρό τον τσιγκλαγαν. Κατι δηλώσεις κσι οχι μόνο?? Τσιγκλας έναν δικτατορα σαν τον πουτιν ετσι??

Είναι σα να λέμε ότι αυριο θα λέγαμε εμείς πχ ότι η Σμύρνη είναι δική μας και αν έριχνε ο ερντογαν θα ζητάγαμε τα ρέστα.

Ξερεις ποιον εχεις απέναντι σου. Και τον μεταχειριζεσαι για να μην έχεις πολέμους.

Εκτός και αν τα συμφέροντα είναι αλλα και κανουμε αναλύσεις ετσι.. για το ποπολο.

mixalis mixalios είπε...

Δεν ξέρω πως ακριβώς τσιγκλαγαμε τον Πουτιν και αν αυτό δικαιολογεί πόλεμο. Βέβαια μπορούμε να κάνουμε αυτό που κάνει ο Τραμπ τώρα. Να τον εκθειαζουμε.

hippy είπε...

Οι μεγάλοι οραματιστές της ενωμένης Ευρώπης (Ρομπέρ Σουμάν, Ζαν Μονέ κλπ) την είχαν φανταστεί να δημιουργείται σε τρία στάδια και να εδράζεται σε τρεις πυλώνες. Νομισματική ένωση-Οικονομική ένωση (κοινός υπουργός οικονομικών) και τέλος Πολιτική Ένωση στο πρότυπο των ΗΠΑ. Ο οικονομικός φαβοριτισμός της ενωμένης Γερμανίας φρέναρε τα δυο τελευταία στάδια. Η απειλή της Ρωσίας ίσως τα "γρασάρει" καθώς δεν έχει πολεμική μηχανή.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Κύριε Μητσοτάκη..με την αποστολή επιθετικού στρατιωτικού εξοπλισμού στην Ουκρανία..βάζετε την χώρα μας σε περιπέτειες .
Τι παιχνίδι παίζεται;

hippy είπε...

"Τι παιχνίδι παίζεται;"

Ευρωπαϊκό???

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Κύριε hippy...
Μην πάτε στην πρεσβεία τώρα..
Βρέχει έξω..

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Τώρα αν αρχίσει να βρέχει πυραυλακια μετά τις 16:00 Μην το πάρετε στραβά..
Προσοχή μεγάλη Μην ξεφύγει κανένα κατά λάθος..
Από την άλλη...Να είναι μπροστάρηδες της ειρήνης οι Αμερικανοί και οι Γερμανοί με ξεπερνά..
Και όποιος δεν θυμάται την ιστορία..είναι καταδικασμένος να την ξαναζήσει.
Ξεχνάμε εύκολα τι συμβαίνει στην Κύπρο;
Καλημέρα σας και καλή μάς τύχη.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Το ότι τους έχει πάει πάσο ο Πούτιν τόσες μέρες δεν φανερώνει αδυναμία..αλλά οίκτο..
Σε λίγες ώρες θα δούμε την πολεμική μηχανή της ένδοξης Ρωσίας σε πλήρη εξέλιξη...

austin είπε...

Πυρηνικα λεει.. ας συνεχίσουμε να λέμε για το αν το. Εκθειάζει ο τραμπ

mixalis mixalios είπε...

Austin εσύ το ξεκίνησες για τον Τραμπ και την "νοσταλγία" σου για αυτόν.
Κατά τα αλλα

https://m.naftemporiki.gr/story/1836811?

austin είπε...

Δεν ξεκίνησα καμια νοσταλγία.. εάν η αποτυπωση δεδομένων είναι νοσταλγία οκ.

Εάν το σχόλιο που έκανα περι αλτσχαιμερ και χλωρίνη είναι μεροληψια παλι οκ. Εάν έχουμε φαγωθεί να είμαστε "συστημικοι" και μας έχουν στην πρεσα λεγοντας και ευχαριστώ αρέσει, πάλι καλά.

Όταν όμως κανουμε ελαφρά την καρδια σχόλια και τελικά έρχεται συνολική συραξη, και κανουμε αναλύσεις (όχι αποττπωση) για τον βαψομαλλια λέγεται απλα εχουμε κατεβασει μια προπαγάνδα αμασητι, βάζουμε ταμπέλες και γίνονται δουλίτσες εις βάρος μας.

Αυτά..

hippy είπε...

Βρε Οπλαρχηγέ, αφού δεν τό΄χεις, περιορίσου στην κουζίνα σου κι άσε τις αναλύσεις για τους επαγγελματίες.

hippy είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
hippy είπε...

Κύριε Άχθο απ΄όσο μάθαμε στο σχολείο μετά την συντριβή της Γερμανίας στον β΄παγκόσμιο οι σύμμαχοι της απαγόρεψαν να φτιάξει σοβαρή πολεμική μηχανή. Αυτόν τον ρόλο τον ανέλαβαν οι Άγγλοι και οι Γάλλοι στην ΕΕ. Εάν τώρα η Ουκρανία γίνει ο Δούρειος Ίππος για να ξαναγίνει στρατιωτική υπερδύναμη δεν ξέρω.

Όπως έγραψα και προηγούμενα ο κάθε ημιάσχετος δημοσιογράφος, στρατιωτικός κλπ βγαίνει στην TV και στα μπλογκ και καταθέτει την παπαριά του για την Ουκρανία προσπαθώντας απ΄τη καρέκλα του να ερμηνεύσει τον Πούτιν. Σε ότι με αφορά ομολογώ ότι ΔΕΝ γνωρίζω το θέμα συνεπώς ΔΕΝ έχω άποψη. Η ψυχή μου βέβαια είναι με τους άτυχους Ουκρανούς αλλά αυτό δεν λέει τίποτα.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Hippy και ΒΛΑΣΣΟ
Σκατόψυχοι.
Θα σας γλεντάω όπως πάντα.

hippy είπε...

Ναι μπακαλόπαιδο, ότι πεις. Άλλωστε τα ξέρεις όλα. Μπου χα χα χα!!!




"Ο/Η hippy είπε...

austin ντρέπομαι που το λέω (για το κυνικό του πράγματος) αλλά αν δεν αγοράσεις σήμερα πότε θα το κάνεις?

Σε ότι με αφορά για πρώτη μέρα αποφεύγω τα "ελαφρά", για 1η μέρα αγορών προτιμώ μετοχές αξίας (ΕΕΕ, ΜΟΗ, ΤΙΤΚ, ΜΥΤΙΛ, ακίνητα-ΑΕΕΑΧ κλπ)

24 Φεβρουαρίου 2022 - 12:49 μ.μ.
   

Ο/Η ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Austin δεν υπάρχει λόγος να αγοράσεις σήμερα.

24 Φεβρουαρίου 2022 - 1:11 μ.μ."


ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Ποιός είναι μπακαλοπαιδο εγω;
Σε αγοράζω και σε πουλάω όπως είσαι.
Βρε τενεκέ όταν πριν δύο μήνες σού έλεγα αγορασε τράπεζες...μας έλεγες εδώ μέσα ότι δεν είναι επενδυσιμες..και έβγαινες μαζί με τον άλλο τον ασχετιδη βλαξο και με ρώταγες πόσα χάνω...
Άντε τώρα να φας το γιαουρτάκι σού και άσε τις εξυπνάδες.
Βλαξ που περίμενες να πάρεις το εφάπαξ για να εμφανιστεις εδώ και να το παίξεις επενδυτής..
Από τις 3 και εξήντα που έπαιρνες σαν δάσκαλος..Τώρα μας βγήκες και αναλυτής..
Τόσο ηλίθιος είσαι που δεν καταλαβαίνεις;

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Εσύ σουτ.
Μην μιλάς..
Είπαμε είσαι ο βλάξο .
Αλητάμπουρα έχεις τα μούτρα και μιλάς.

hippy είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
hippy είπε...

"Ο/Η ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...
Ποιός είναι μπακαλοπαιδο εγω;
Σε αγοράζω και σε πουλάω όπως είσαι.
Βρε τενεκέ όταν πριν δύο μήνες σού έλεγα αγορασε τράπεζες...μας έλεγες εδώ μέσα ότι δεν είναι επενδυσιμες..και έβγαινες μαζί με τον άλλο τον ασχετιδη βλαξο και με ρώταγες πόσα χάνω...
Άντε τώρα να φας το γιαουρτάκι σού και άσε τις εξυπνάδες.
Βλαξ που περίμενες να πάρεις το εφάπαξ για να εμφανιστεις εδώ και να το παίξεις επενδυτής..
Από τις 3 και εξήντα που έπαιρνες σαν δάσκαλος..Τώρα μας βγήκες και αναλυτής..
Τόσο ηλίθιος είσαι που δεν καταλαβαίνεις;

27 Φεβρουαρίου 2022 - 10:46 μ.μ."



Επί της ουσίας "σιωπή ιχθύος". Επί της συνουσίας "λασποχώρι".

Καληνύχτα οπλαρχηγούλη. Όνειρα γλυκά.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

hippy25 Φεβρουαρίου 2022 - 11:24 π.μ.
Peter προσωπικά προς το παρόν διακρατώ ότι αγόρασα...μετά τις συγκρούσεις (που μάτωσαν το ταμπλό χθες) έρχεται η εκεχειρία...πιθανολογώ-ελπίζω πως θα βρω λίγο καλύτερες τιμές.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

hippy24 Φεβρουαρίου 2022 - 12:49 μ.μ.
austin ντρέπομαι που το λέω (για το κυνικό του πράγματος) αλλά αν δεν αγοράσεις σήμερα πότε θα το κάνεις?

Σε ότι με αφορά για πρώτη μέρα αποφεύγω τα "ελαφρά", για 1η μέρα αγορών προτιμώ μετοχές αξίας (ΕΕΕ, ΜΟΗ, ΤΙΤΚ, ΜΥΤΙΛ, ακίνητα-ΑΕΕΑΧ κλπ)

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Να με συμπαθάτε Κύριε hippy που είπα στον Austin να μην αγοράσει

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

ΒΛΑΣΣΣΣΣΟΟΟΟ ΕΣΥ Μην μιλάς.
Μόνο όταν σού απευθύνεται ο λόγος.

austin είπε...

Επειδή τώρα είδα το σχόλιο του Βαγγέλη, και επειδή προφανώς υπάρχει δυσκολία στην κατανόηση κειμκένου και το μόνο που ξέρει να κάνει είναι η λάσπη...

1) Είπα ότι ξέρω κάτι?
2) Άκουσες να κάνω καμία ανάλυση σαν ειδικός τι και γιατί?

Όπως είπα και στον Μιχαλιό, αποτύπωσα τα δεδομένα.

Στην μεν θητεία είχαμε απόσυρση στρατευμάτων, επίλυση αράβων με ισραηλινών, επίλυση του τρελού κορεάτη κα,

Στη άλλη θητεία είχαμε τούρκο, ταλιμπάν ουκρανία.

Στην μία θητεία κράζαμε για χλωρίνες.
Στην άλλη θητεία λέμε ευχαριστώ.

Να σημειώσω επίσης.. ότι εδώ και καιρό έλεγα (ο μόνος) για το τι θα ζήσουμε και αλλού είναι το θέμα, όχι στους εμβολιαστές-αντιεμβολιαστές και πάλι άκουγα τα απίστευτα.

Τώρα φίλτατοι?? Δεν θέλει μεγάλη αναλυτική δυνατότητα να καταλάβεις ότι μας έχουν στην πρέσα! Αρκεί κάποιος να είναι στην αγορά μέσα... και το βλέπει.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Austin φίλε..Για ρώτα τον ΒΛΑΣΣΟ και τον συνταξιούχο αναλυτή αν πρέπει να αγοράσουμε σήμερα..
Χαχαχαχαχα....
Ρειιιι...έχετε υπόψιν σας τι έρχεται;
Παρταλια που περιμένατε τις 1000 μονάδες...μυρουδιαδες...
Πάμε άλλη μία...

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ10 Φεβρουαρίου 2022 - 12:32 μ.μ.
Όταν λες rotation Μιχάλη εννοείς να πωληθούν τράπεζες και να αγοραστούν βαριά χαρτιά που έχουν κάνει το ράλι τους προηγούμενους μήνες;
Το ενδεχόμενο γενικότερου βυθισματος τής αγοράς υπάρχει;
Ας πούμε σε περίπτωση πολέμου Ρ..Ουκρ..ή και προσφυγή σε κάλπες έχει ληφθεί υπόψιν

μπαρμπαλιας είπε...

η ΕΤΕ/μλάρα γιατι τρωει ξυλο;ανοικει στο διατραπεζικο του τσαρεβιτσ;;;

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

ΒΛΑΣΣΟ γράψε μας τις πράξεις σού και υπόσχομαι πως θα εξαφανιστώ για αρκετο καιρο...


austin είπε...

Θέλω να ελπίζω ότι θα βγει λευκό καπνός από τις συνομιλίες.

Θέλω να ελπίζω ότι το νταβαντούρι γίνεται περισσότερο για "οικονομικούς λόγους" και λόγους γενικότερη "τρομοκρατίας" και όχι ότι πάμε να λύσουμε τις διαφορές των κρατών με γενικευμένο πόλεμο.

Είμαστε στην φάση της ελπίδας.. γιατί ακόμα, λέμε τώρα, να έχουν υπάρξει ντίλιες από πίσω, όταν τα πράγματα δεν σταματάνε να είναι εκρυθμα, τα ατυχήματα και γενικευμένες συρράξεις γίνονται σαν σπίθα στον καύσωνα..

Πρέπει γρήγορα να βρεθεί λύση. Έχουν ανοίξει οι ορέξεις λέμε.

austin είπε...

Τι κάνουμε άραγε? Αγοράζουμε την "συνομιλία" που θα κάνουν τώρα? ή μπα?

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Mpaaaaa

manos είπε...

Καλησπέρα τουρισμός ξεκίνησαν οι ακυρώσεις από βόρειους όχι μόνο Ρώσους.παγωμαρα γενικά σε άλλες κρατήσεις. απο Αμέρικα πλευρά λένε τραμ και κλαίνε.ανεπαρκης τελείως ο Μπάιντεν

manos είπε...

Καλό μήνα να έχουμε

austin είπε...

Γεια σου Μανο, ήρεμη και παραγωγική δύναμη!

Προφανώς και σύγκριση δεν υπάρχει μεταξύ των δύο. Απλά είπαμε..μην τα ξαναλέμε.

https://twitter.com/PriapusIQ/status/1498618446678052864?t=3SqOmOF2R24eFp0SYSpQIQ&s=08

Εδώ σουπερ ΣΟΣ. Λέτε οι ελπίδες μου να βγουν αληθινές?? Να πουν αυτά που πρέπει για τα επιτόκια και να ηρεμήσουν κάπως τα πράγματα? Το εύχομαι πάλι να είναι μόνο αυτό και όχι γενικευμένη σύρραξη.

Αν περάσει αυτό της ουκρανίας.. μας μένει ο τούρκος και βλέπουμε.

mixalis mixalios είπε...

https://www.moneyreview.gr/business-and-finance/markets/68718/allagi-skinikoy-sto-ch-a-i-coca-cola-den-einai-pleon-i-megalyteri-eisigmeni/?utm_source=push

mixalis mixalios είπε...

Μεγάλος ηγέτης ο Τραμπ. Με λίγη χλωρίνη θα ειχε πείσει και τον Πουτιν...

mixalis mixalios είπε...

https://www.euro2day.gr/news/world/article/2121849/capital-controls-anakoinose-h-rosia.html
Παραείναι φιλελεύθερος αυτός ο Πουτιν...

VAGGELIS MP είπε...

https://www.euro2day.gr/ftcom/ftcom_gr/article-ft-gr/2121388/oykranikh-krish-ti-tha-ginotan-an-htan-proedros-o.html

austin είπε...

Επαναλαμβάνεσαι.. έπαιξε αυτό από το Μιχαλιό.

Ας πούμε και τι θα γινόταν αν ήταν εν ζωή ο Ανδρέας Παπανδρέου!

Πάνω από 110 δολάρια το βαρέλι. Οι παίκτες με τα options που (λένε) ποντάρανε 200, ήδη βγάζουν. Να δούμε αν σταματήσει η ακρότητα ή έχουμε και άλλο.

Επόμενη ανάλυση, "πως εξηγείται ο Τραμπ να ήταν petrolhead και να ήθελε παραδοσιακές μορφές ενέργειας, αλλά η τιμή να ήταν χαμηλότερη από αυτούς που θέλουν τις ΑΠΕ"

austin είπε...

Ο άλλος βέβαια που μπερδεύει την Ουκρανία με το Ιράν δεν μας πειράζει.. μας πειράζει μόνο ο βαψομαλλιάς.

Ασταμάτητο τοσφυροκόπημα σε ουκρανία και ΧΑΑ.

Crypto ανεβαίνουν.

Μέχρι να πειστεί και ο τελευταίος... θα έχουμε συνεχόμενη πρέσα. Όταν πειστεί και ο τελευταίος ότι ο πλανήτης οδεύει σε περίεργες ατραπούς... θα είναι όχι απλά αργά, αλλά έξω από το σπίτι μας. Και να βρούμε τώρα αποδιοπομπαίους τράγους τους ρώσους... ε και??

Μόνο τουρισμό θα χάσουμε εάν και το ε΄θχομαι δεν πάμε σε γενική συρραξη.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Austin..Αν σε μια ώρα σταματούσε ο πόλεμος..οι οικονομικές και γεωπολιτικές συνέπειες είναι τεραστίων διαστάσεων..πέρα από το κόστος σε ανθρώπινες ζωές.
Έχουν μετακινηθεί πιόνια πάνω στην σκακιέρα που ήταν ακουνητα για πάνω από 70 χρόνια.
Δεν θα με εξέπλητε ακόμα και πυρηνικός Πόλεμος.
Το σίγουρο είναι πως δεν μπλοφαρει κανείς πλέον.

austin είπε...

Οπλα, είμαι 60-40 ότι οι λόγοι είναι και οικονομικοί. Ήδη είδαμε την πτώση στα ομόλογα. Ήδη λένε αύξηση επιτοκίων από 6 φορές στις 2,5.

Επόμενος σταθμός όταν η αγορά θα πρασινίσει και θα ξαναεμφανιστούν όλοι!

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Είναι κάτι πιο βαθύ από οικονομικός πόλεμος..
Είναι η μοναδική ευκαιρία να ξεκαθαρίσει η Ήρα από το στάρι..
Όταν στριμώξεις τον λύκο στον τοίχο..θα σου επιτεθεί όχι για να σε φάει σαν τροφη..αλλά..Για να σε δαγκώσει.

μπαρμπαλιας είπε...

καλα ο κυρΜητσό ειναι σεο της ΔΕΗ και μας ειπε για τη διανομη των κερδων;οπως λενε-ΛΕΝΕ-εχουν στη ΔΕΗ κασερι 2,5δις...γιατι δε στηριζουν τη μετοχη σημερα;παλια ειχαμε τον μπαρμπαΘοδωρο της μλάρας για τις βρωμοδουλειες...

ακους να μην τους πιστευω στην τελικη ουλους

manos είπε...

Καλησπέρα μπαίνουν στην ΕΥΔΑΠ πολύ από ΔΕΗ και προσπαθούν να μπουν και ευαπς αλλά δεν βρίσκουν εκεί κομμάτια για αυτό πιέζεται η πρώτη πολύ τόσο καιρό

austin είπε...

Μπάρμπα.. περίμενε να πρασινίσει και θα σου απαντήσουν δεόντος

austin είπε...

https://www.capital.gr/agores/3618582/opec-ametablitos-o-ruthmos-auxisis-tis-paragogis-para-to-rali-ton-timon

Το θέλουν ψηλά τα παιδιά!είμαι αρκετά περίεργος να δω αν εδώ γύρω θα σταματήσει ή θα έχει και συνέχεια

mixalis mixalios είπε...

Η ΔΕΗ αγόρασε 60000 μετοχές της χτες. Κατέχει το 0.2% περίπου της εταιρείας

mixalis mixalios είπε...

Μπορεί το Russian today να μην παίζει την προπαγάνδα της Ρωσίας πια όμως εμείς δεν έχουμε πρόβλημα γιατί βλέπουμε Θανάση Αυγερινό στο Οpen του Σαββίδη.

austin είπε...

Εάν και πότε δεν βλέπω με έβαλες στο τρυπάκι να δω οπεν.

Φοβερο. Ένας εγκολφοπουλος ναύαρχος πλέκει εγκώμιο στο λαβροφ, λεει ότι δεν χτυπάνε τα κόμβοι αρα κάτι παίζει λαθος στις φωτογραφίες που κυκλοφορούν. Συμφωνούν όλοι.

Τέλος πάντων.. δεν άντεξα πολυ