Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012


ΚΥΡΙΑΚΗ..

(Reuters) - Grammy Award-winning singer and actress Whitney Houston has died at age 48, a family spokesman said on Saturday.
                                                         ...με ελεύθερη γνώμη     

ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΒΑΘΥ ΣΚΟΤΑΔΙ..
To  αρθρο αυτο γραφτηκε  απο Μichele στις 2 Φεβρουαριου και δημοσιευτηκε 
στις 11 Φεβρουαριου στην εφημεριδα http://www.menohalandri.gr/default.asp?catid=4363&subid=20120

Το πρώτο κομμάτι ενός επίπονου μαραθώνιου, μετά την απόφαση για την καταφυγή της Ελλάδας στο ΔΝΤ, φτάνει στο τέλος του. Οι ιδιώτες πιστωτές του Ιnternational Monetary Fund βρίσκονται σε συμφωνία με την ελληνική κυβέρνηση για το haircut των ομολόγων τους με μεσοσταθμικό επιτόκιο που ενδεχομένως θα καταστήσει βιώσιμο το ελληνικό χρέος τα επόμενα χρόνια.
Η Ελλάδα, αν και αντιμετώπιζε σοβαρά δημοσιονομικά προβλήματα, βρίσκεται σε πολύ χειρότερη μοίρα 2 χρόνια μετά το έγκλημα της κυβέρνησης Παπανδρέου. Σήμερα έχουμε:

Απεμπολήσει όλα τα διαπραγματευτικά μας ατού στις συζητήσεις με τους πιστωτές μας
Μετατρέψει το χρέος μας σε ενυπόθηκο με τη σφραγίδα του αγγλικού δικαίου
Παραχωρήσει την δυνατότητα εκμετάλλευσης των πλουτοπαραγωγικών πηγών μας στα χέρια των δανειστών μας
Δημιουργήσει αίσθημα ανασφάλειας και σύγχυσης στους πολίτες
Παγώσει τις σχέσεις μας με μεγάλες υπερδυνάμεις (Κίνα και Ρωσία) "κατ' εντολήν"του Α' μνημονίου που δεν πρόλαβαν να μελετήσουν οι εκλεγμένοι βουλευτές μας που το ψήφισαν.
Η leader της Νέας Ευρώπης, η Γερμανία, εκμεταλλεύτηκε πλήρως αυτή την αδυναμία και το σχέδιο της φτάνει στην κορύφωση του με την ψήφιση του νέου δημοσιονομικού συμφώνου (κυρώσεις για τις χώρες που εκτρέπονται), την λειτουργία του ESM ένα χρόνο νωρίτερα και την επίσπευση των διαδικασιών στις συμφωνίες με τους πιστωτές μας.
Η Ευρώπη έχοντας ισοσκελισμένο ισοζύγιο εξωτερικών συναλλαγών σε αντίθεση με τις ΗΠΑ, τη Μ.Βρετανία και την Ιαπωνία,θα μπορούσε να επιλύσει τα δημοσιονομικά προβλήματα των χωρών της περιφέρειας, καθότι τα ελλείμματα του Νότου αντιστοιχούν στα πλεονάσματα του Βορρά.
Όμως η Γερμανία αποφάσισε να αξιοποιήσει την κρίση μετατρέποντας την Ευρώπη των λαών και της αλληλεγγύης σε μια Ευρώπη υπό τον έλεγχό της, εκμεταλλευόμενη τους κρατικούς δεσμούς χρέους.
Η Ελλάδα, το πρώτο πειραματόζωο αυτής της νέας τάξης πραγμάτων, βρίσκεται τώρα στην ανάγκη της ανασυγκρότησης της μέσα από μια επώδυνη και ΒΙΑΙΗ διαδικασία που διάλεξαν όλοι αυτοί που αποτελούν το χειρότερο επονείδιστο πολιτικό προσωπικό που πλαισίωσε τον ανελλήνιστο πρώην πρωθυπουργό. Ο πολιτικός κόσμος όντας σε δεινή θέση, χωρίς ιδέες και οράματα, πρέπει να αποβάλει από τις τάξεις του όλο αυτό το παρωχημένο πρόσωπο του εκλεγμένου ανδρείκελου. Οι παρατάξεις πρέπει να βρουν το σθένος να "εξαγνιστούν" γιατί η οργή ενός λαού παγιδευμένου θα είναι το τέλος τους και ίσως η αρχή για πράγματα που η Ελλάδα δεν θέλει να ξαναζήσει.
Πριν την αυγή είναι το πιο βαθύ σκοτάδι. Έχω πίστη ότι ο ‘Ελληνας πολίτης μετά το σοκ και δέος που ζει θα βρει τη δύναμη να ανταπεξέλθει. Έχουμε κάνει λάθη, έχουμε τις δικές μας ευθύνες, καθώς υιοθετήσαμε τη λογική της «ευκολίας», του βολέματος, της ζωής χωρίς αύριο. Θα το γυρίσουμε το παιχνίδι γιατί είμαστε αναγκασμένοι να το κάνουμε και αφού πρώτα θυμηθούμε τη ρήση του Αριστοτέλη: «Μην κρατάς την οργή αθάνατη, αφού είσαι θνητός».


http://www.menohalandri.blogspot.com/p/blog-page.html

189 σχόλια:

giannhs kon είπε...

Καλημέρα σε όλους τους φίλους . Πεσμένους σας βρήκα διαβάζοντας τα χθεσινά σας σχόλια ΓΙΑΤΙ?? Γίνεται κάτι που δεν το γνωρίζατε ότι θα γίνει , δεν νομίζω . Γι αυτό κοιτάμε μπροστά, άντε μπράβο με τα λαμογια που μπλέξαμε ΔΕΝ θα μας τρελάνουν κιόλας .Λάθη έχουμε κάνει όλοι μας και θα κάνουμε και αλλά γιατί ? γιατί είμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ χαχαχα αλλά όταν μας την δίνει τα διορθώνουμε ,και τώρα μας πάτησαν τον κάλο ,γιαυτο λίγο υπομονή να περάσει η μπόρα και θα τα ΠΟΥΜΕ με τους κυρίους και τις κυρίες………………….
Για αύριο προβλέψεις για το ΧΑΑ δεν είδα ΓΙΑΤΙ ???? Μην μου πείτε ότι δεν ρισκάρατε αγορές την Παρασκευή στις ΤΡΑΠΕΖΕΣ ? Τι ο μόνος τρελός εγώ είμαι χαχαχχαχαχα

George είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ giannhs kon...........Σύμμαχοι απέναντι στην αβεβαιότητα για το μέλλον της Ελλάδας θα είναι σύμφωνα με πληροφορίες, την Κυριακή οπαδοί του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού και του Πανιωνίου.
Όπως προκύπτει από συνδεσμιακές πηγές, στελέχη από τα κορυφαία κλαμπ των τριών ομάδων ετοιμάζουν κοινή πορεία προς το Σύνταγμα, όπου το απόγευμα της Κυριακής έχει προγραμματιστεί παλλαϊκό συλλαλητήριο ενόψει της ψήφισης του Μνημονίου 2 στο ελληνικό κοινοβούλιο...

ΠΑΝΟ-ΜΙΚΕΛΕ θα ερθετε ?????

giannhs kon είπε...

Καλημέρα George

George είπε...

Ο στόχος του Παπαδήμου οι 180 βουλευτές. Θα τον πιάσει? Ακούστε με τι ασχολείται αυτός ο βλάκας και οι υπόλοιπη.....βαζουν μόνο μπροστά το μνημόνιο και δεν βλέπουν τα λάθη που έχουνε κάνει μέχρι σήμερα....τα τομάρια εχουν το θράσος να προκαλούν και να εκβιάζουν απειλώντας μας οτι αν χρεοκοπήσουμε θα επέλθει το χάος θα εχουμε ελλειψη στοιχειωδων αγαθών και υπηρεσιών. φαινετε πώς δεν εχετε επαφή με το περιβάλον.στοιχειώδη αγαθά οπως το ηλεκτρικό το πετρέλαιο το ψωμι η εργασία η κοινωνική συνοχή η πρόσβαση στην υγεία στην παιδεία μας τα εχετε στερήσει εδω και 2,5 χρόνια.ειναι απο τότε που αναλάβατε να μας σώστε.αρα δεν ξέρετε τι σας γίνετε.............

giannhs kon είπε...

George μην τα παίρνεις παλικάρι μου στο κρανίο με ηρεμία και σχέδιο μπορούμε να πάρουμε το μέλλον μας πίσω .

Ανώνυμος είπε...

Καλημερα,οπως ειπε ο Μικελε πριν την αυγη ειναι το πιο βαθυ σκοταδι και οπως ειπε ο Αριστοτελης¨μην κρατας την οργη αθανατη,αφου εισαι θνητος.DIM

giannhs kon είπε...

ο Αριστοτέλης είπε και κάτι άλλο όμως Ο καθένας μπορεί να θυμώσει, είναι εύκολο. Αλλά να θυμώσεις με το σωστό άνθρωπο, στο σωστό βαθμό, για το σωστό λόγο, τη σωστή στιγμή και με το σωστό τρόπο, αυτό δεν είναι καθόλου εύκολο

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα σε όλους.
Μπράβο στον Μικέλε για το άρθρο του, τα λέει όλα.
Εμείς σαν πολίτες θα βρούμε το κουράγιο να μαζέψουμε τα κομμάτια μας, αρκεί να δούμε επιτέλους δικαιοσύνη και τιμωρία των ενόχων, δεν χρειάζεται να ξαναπούμε ποιοι είναι αυτοί, ο αρχηγός και οι κηπουροί του με λίγα λόγια. Και να πεισθούμε ότι η "λύση" που προωθείται θα οδηγήσει σε ένα τέλος. Χωρίς όραμα και χωρίς πίστη ότι κάποια στιγμή θα ανακάμψουμε δεν θα πάμε πουθενά.
Ένα βήμα παραπάνω θα κάνω. Ο πολιτικός κόσμος αν θέλει να εξαγνιστεί στα μάτια της κοινωνίας πρέπει να κάνει αυτοκάθαρση και να παραδώσει ο ίδιος στην κρίση της δικαιοσύνης τα λαμόγια που ξεπούλησαν τα πάντα. Διαφορετικά θα έχουμε τα ίδια. Όχι άλλες τιμητικές αποστρατείες μετ' επαίνων. Και μετά να θέλουμε ένα στρατό να τους φυλάει όταν κάνουν ποδήλατο ή μπάνιο ας πούμε, ενώ ο άλλος δίπλα τους θα πεινάει. Σκληρά λόγια αλλά έτσι είναι.

michele είπε...

Kαλο μεσημερι κι απο μενα..οπως ειπε κι ο Πανος,οχι αλλες τιμητικες αποστρατειες μετ επαινων.Επαυξανω.
Κριμα για την Witney Elisabeth.Mεγαλη φωνη..

michele είπε...

Ο Γιαννης Κον, σταθερα αισιοδοξος.Γεια σου ρε Γιαννη

giannhs kon είπε...

Καλημέρα ΜΙΧΑΛΗ καλημέρα ΠΑΝΟ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...

Kαλημερα καλημερα ωραιο αθρο Μικελε.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα παιδιά, με διακοπές η επικοινωνία.
Κρίμα πράγματι για την Witney, μόλις το έβλεπα, εδώ στην ταινία Ο σωματοφύλακας με τον Κέβιν Κόστνερ.

michele είπε...

Kαλημερα Γιαννη Αμπ και σε σενα ,ευχαριστω..Κριμα Πανο τα χαπια και ολα αυτα,τρωνε ανθρωπους που δεν αντεχουν χρηματα και δοξα..

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ευτυχώς που θα πεθάνω φτωχός και άσημος δηλαδή.

michele είπε...

Ευτυχως που εισαι υγιης Πανο και ειδικα στο μυαλο χαχα

dim είπε...

Σε τρεις κατηγοριες οι επισφαλειες που βρηκε η Β.R.για το συνολο των δανειων των τραπεζων. Σε αυτες του 15%του18%και του20%.Αναφερεται, οτι στην εκθεση υπαρχει τραπεζα της οποιας οι επισφαλειες ξεπερνουν το 20% και βαδιζουν προς το 25%.Για την ιστορια,θα πρεπει να αναφερθει οτι,σε αυτην την περιπτωση,την τελικη εικονα επιβαρυνουν παλιες αμαρτιες της,απο την εποχη που χρησιμοποιουνταν ως μεσο ασκησης κοινωνικης πολιτικης των κυβερνησεων που περασαν απο την χωρα την τελευταια 30ετια.Οι δε προσπαθειες που γινονται τα τελευταια χρονια για την εξυγιανση του χαρτοφυλακιου της ειναι μεν φιλοτιμες,ωστοσο αποδεικνυονται εκ του αποτελεσματος ανεπαρκεις.Το ενδιαφερον ειναι οτι αυτη η τραπεζα δεν ειναι Ελληνικη!Συμφωνα με τις ιδιες πληροφοριες, η πλειονοτητα των ελληνικων τραπεζων βρισκεται στο 18% με ταση στο 19%.Στο 15% βρισκονται μονον 1-2 τραπεζες. Απο την εφημεριδα ¨Κεφαλαιο¨. Ρε παιδια ποια ειναι αυτη η οχι ελληνικη τραπεζα,Μικελε?

michele είπε...

ξερω εγω ρε dim μηπως η μαρφβ??δεν θελω και να λεω χωρις να ξερω

michele είπε...

παλι δεν μου κανει,καθοτι δεν υπηρχε αυτη τοτε,που λεει το δημοσιευμα

porca miseria είπε...

"Ελεγχος στις περιουσίες και στους λογαριασμούς όλων των εφοριακών της χώρας.-Έθνος.-

Σύμφωνα με πληροφορίες, η έρευνα από τον οικονομικό εισαγγελέα θα ξεκινήσει δειγματοληπτικά από μεγάλες φορολογικές υποθέσεις, κυρίως εταιρειών ή μεγαλοοφειλετών, ωστόσο αναμένεται να επεκταθεί προς κάθε κατεύθυνση και σε βάθος 10ετίας.---Αν δεν δω αποτελέσματα,ΔΕΝ το πιστεύω.Ει,ψιτ και κίνηση λογαριασμών σε όλους να δείτε μάγκες.

michele είπε...

Φαινεται εχει πιασει δουλεια στα σοβαρα ο Ραιχενμπαχ..να δουμε βεβαια και τα αποτελεσματα αυτων των ενεργειων

φσ είπε...

Οι 361.896 από αυτούς διαθέτουν κατοικία που η επιφάνειά της υπερβαίνει τα 200 τ.μ.
Επίσης, 662.403 δηλώνουν ιδιοκτήτες εξοχικής κατοικίας από τους οποίους οι 133.169 διαθέτουν εξοχικό επιφάνειας άνω των 150 τ.μ. Ακόμη 310.595 φορολογούμενοι εκτός από την πρώτη κατοικία τους δηλώνουν ότι έχουν δευτερεύουσα κατοικία που δεν είναι εξοχική.---7 στους 10 δήλωσαν κάτω από το αφορολόγητο.Φτώχεια παίδες.----Χθες το αναπαρήγαγα,είπα τις προάλλες και για "εξοχικό" 500μ2 υπαλλήλων του υποικ,υπάρχει πολύ λίπος μάγκες.

φσ είπε...

Ας όψεται η "καταραμένη" γενιά του Πολυτεχνείου.Μέσα ήταν όλοι αυτοί;Γιατί από όσους γνωρίζω,ούτε ένας δεν πλούτισε.Φυσικά θεωρώ απολύτως ...φυσιολογικό να μην "γνωρίζω" ούτε ένα πολιτικό/συνδικαλΗστή/κομματόσκυλο,ποτέ δεν ταίριαξαν τα... χνώτα μας.

FS είπε...

όλο το φασισταριό δεν διανοήθηκε ούτε καν να πλησιάσει εκείνες τις μέρες στο Πολυτεχνείο.Μας έβριζαν ,στην καλύτερη "αναρχικούς"...Όχι μόνο είχαν ενσωματωθεί με τη χούντα,αλλά ήταν τόσο μικρά ανθρωπάκια που δεν θα είχαν ποτέ το θάρρος να θέσουν σε κίνδυνο τη ζωή τους,όπως έκαναν άλλοι.Όταν όμως ήρθε το πασοκ έγιναν όλοι "μάγκες και αγωνιστές".ΟΛΟΙ δήθεν "ήταν εκεί",τους θυμάμαι καλά.Και μετά όρμησαν σαν ΚΟΡΑΚΙΑ και ΟΡΝΕΑ να φάνε τις σάρκες της Ελλάδας.

michele είπε...

Eτσι εγινε Φωτη,αλλα δεν μου εκανε εντυπωση,οι πρωτεργατες του Μαη του 68 στην Γαλλια εγιναν οι τραπεζιτες της δεκαετιας του 80 και του 90

μπαρμπαλιας είπε...

υπονοειται κατι για την κυρια Δαμανακη;;;καπως ετσι διαβαζεται

μπαρμπαλιας είπε...

καλησπερα παιδια...

FS είπε...

Όταν ακούσαμε,μαζί με μεγάλη παρέα,τον Ανδρέα,το 1981,να λέει στίς μάζες του 1εκ. ότι "την Αλλαγή θα την επιβάλλουμε",αμέσως καταλάβαμε τι ήθελε να πει.Μέσα σε ένα μήνα άρχισαν να γεμίζουν γραφεία από "αγωνιστές"και να παίρνουν τις καλύτερες θέσεις,στην εφορία,πολεοδομία,συγκοινωνιών κλπ,εκεί δηλαδή που υπήρχε ΨΗΤΟ.Και μεις κοιτούσαμε σαν ΒΛΑΚΕΣ και αναρωτιόμασταν,τι γίνεται εδώ ρε παιδιά;Μέχρι να φτάσει το 1984,δεν είχε μείνει πιά ούτε ένας εχέφρων άνθρωπος που να μην είχε ΣΙΓΟΥΡΕΥΤΕΙ ότι βαδίζαμε στην κατηφόρα τη μεγάλη.Τότε όμως είχε έρθει πια η ώρα να ..."να δεις που θα πούνε και ΜΑΛΑΚΕΣ ,να δεις που θα μας πούνε και ΧΑΖΟΥΣ",όπως έλεγε τότε το τραγούδι...KLSP MPARMP

φσ είπε...

Λένε πως είμαι γκαντέμης
Παλιοκουμούνι, ανάρχας
Χωρίς αιτία φρικάρω
Και άλλα πολλά εμπριμέ

Πιάσαν τα πόστα κοθώνια
Όλα τα ξέρουν, ξεράδια
Κι ήρθανε λέει να μας σώσουν,
Που να μην σώσουνε ποτέ



Γύρω σαΐνια κανάγιες
Τρώνε με δέκα μασέλες
Θέλουν βρεμένη σανίδα
Και τους φερόμαστε κι ευγενικά


Άστα να πάνε στο διάλο
Κάθε καρέκλα και χάχας
Όλα πηγαίνουν στο φούντο
Κι αυτοί εκεί τη λιλής το χαβά

Να δεις που κάποτε
Θα μας πούνε και μαλάκες
Να δεις που κάποτε
Θα μας πούνε και χαζούς

dim είπε...

Ο σοσιαλισμος του Α.Παπανδρεου μας επιασε κοροιδα.Αντε να ξεχωρισεις τον πραγματικο σοσιαλισμο που θελουμε.Αραγε υπαρχει?

φσ είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=WaAbYc3eDTE&feature=related δείτε και τα σχόλια που ακολουθούν

dim είπε...

Η CITI απο ποτε ειναι στην Ελλαδα, ξερει κανεις?

fs είπε...

Η Citibank στην Ελλάδα

Η Citibank εγκαταστάθηκε στην Ελλάδα το 1964 αρχικά για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες του Ναυτιλιακού και του Τομέα των Μεγάλων Επιχειρήσεων (Corporate). Τη δεκαετία του ’80 ξεκίνησε η επέκταση στη Λιανική Τραπεζική. Σήμερα διατηρεί ηγετική θέση στη χώρα στους τομείς: Κάρτες, Citigold Personal Banking, Παγκόσμιες Υπηρεσίες Συναλλαγών, Θεματοφυλακή, Ανάδοχοι ελληνικών ομολόγων, Αγορές Συναλλάγματος, εμπορευμάτων και παραγώγων.

H Citibank διαθέτει 41 καταστήματα στην ελληνική αγορά.

Διευθύνων Σύμβουλος της Citi στην Ελλάδα είναι ο κος Grant Carson.

fs είπε...

απο το site citibank.gr

Ανώνυμος είπε...

Σιγα ρε ΦΣ αγωνιστη του πολυτεχνειου.

Τα ιδια με αυτους εισαι, αλλα απλως σ' εχει πιασει το παραπονο γιατι δεν ησουν μεσα οταν εγινε η μοιρασια.

Αντε ρε απο 'δω, δηθεν ολοι οι αριστεροι αγωνιστες και οι αλλοι προδοτες.

Ρε ουστ κουμουνια.

Υ.Σ.

Ο Μηλιωκας με αυτα τα τραγουδακια που σας επαιζε, εβγαλε καμποσα εκκατομυρια, κοροϊδα ε, κοροϊδα.

dim είπε...

Τhanks fs!

φσ είπε...

Ανώνυμε ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ που νομίζεις πως αξίζεις έστω και το σάλιο μου.Καλό απόγευμα σε όλους.

μπαρμπαλιας είπε...

ηρεμηστε ελληνες ...αυτα μας φαγανε...μην κολατε ταμπελες...δεν υπερασπιζομαι το Φωτη αλλα ξερω οτι ειναι ο Φωτης...εσυ ρε φιλε ανωνυμε ποιος εστι;;;

dim είπε...

Απο το 1980 η CITI εκανε επεκταση στην τραπεζικη λιανικη,μαζι με τον Ανδρεα.Μηπως ειναι αυτη που λεγαμαι προηγουμενως Μικελε?

michele είπε...

dim μπορει να ειναι αυτη, δεν ειχε παει το μυαλο μου,αλλα δεν εχει καμμια σημασια η τραπεζα αυτη για την Ελλαδα,μαλλον αποχωρει,τωρα εκανε και διαφορα ο πρωην διευθυνων συμβουλος Βασιλειαδης νομιζω

μπαρμπαλιας είπε...

...και πως βγαζεις συμπερασμα οτι ανηκουμε στον ανδρεισμο;;;γιατι τοσος κοσμος δεν διωχθηκε απο τους συντροφους σοσιαλ-ληστες;;;αστα αλλα ...εγω δεν ειμαι πουλακι που σκαει το αυγο του...αστα σου λεω....

Ανώνυμος είπε...

Ρε ξεφτιλα κουμουνα ΦΣ, δεν φταιτε εσεις, αλλα ο μαλακας ο Καραμανλης που σας εκανε νομιμους.
Καταστροφεις της Ελλαδας προδοτες ληστοσυμμοριτες.

dim είπε...

λεγαμε, εννοω.

michele είπε...

http://www.jourfixe.gr/2011/08/15-citibank-e.html
πριν 5 μηνες περιπου dim

michele είπε...

Aνωνυμε δεν χρειαζεται να την πεφτεις σε καποιους που δεν ξερεις και μαλιστα ανωνυμα.Αυτο λεω εγω..εχει καποια σημασια αυτο που κανεις??

dim είπε...

Το λεω γιατι δεν θελω να ειναι κυπριακη...καταλαβες,χα χα

michele είπε...

αφου ειπαμε ρε συ dim..xaxa ρωτησαμε δεν ρωτησαμε??

dim είπε...

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΜΙΚΕΛΕ!!!

Ανώνυμος είπε...

Εχω βαρεθει να ακουω και να διαβαζω κατι τυπους σαν κι αυτον τον ΦΣ, οι οποιοι μια ζωη κλαιγοντε και μια ζωη οι αλλοι τους φταινε.

Ξεκουνα ρε κακομοιρη, αμα θες να αλλαξει η κατασταση προσπαθησε να κανεις κατι κι εσυ.

Αλλα ξεχασα, εισαστε οι αιωνια αδικημενοι << επαναστατες >> κομουνιστες και με τα μυαλα που εχετε, οχι μια αλλα δυο ζωες θα εισαστε, αν εισαστε δηλαδη γιατι κομουνιστης και να ασχολειται με χρηματιστηριο δεν πολυκολλαει.

dim είπε...

Εχουμε και ΜΑRFIN....

michele είπε...

Και προς τι η προσωπικη επιθεση στον ΦΣ.Γραψε ο,τι θελεις για τους κομμουνιστες,τους φασιστες ,τους δεξιους τους αριστερους..δεν σ εμποδιζει κανεις.Αλλα δεν ειναι ωραιες οι επιθεσεις.Και κυριως δεν προσθετουν τιποτα.Μονο μπινελικια.

dim είπε...

Ρε παιδια αφηστε τους χαρακτηρισμους,δεν ειμαστε σε καφενειο.Αυτο θελουν,να δημιουργησουν εμφθλιο,ηρεμειστε

michele είπε...

σωστο dim.. Οσον αφορα την ΜΑΡΦ θα δουμε..δεν περιλαμβανεται παντως σ αυτα που λεει το αρθρο

Ανώνυμος είπε...

Δεν ειναι προσωπικη επιθεση, ειπα πιο πανω για κατι τυπους σαν τον ΦΣ και οπου τους πετυχαινω τους την λεω για τους βαρεθηκα την κλαψα τους.

μπαρμπαλιας είπε...

...δεν μας ειπες ποιος εισαι...

dim είπε...

Ανωνυμε προσωπικη επιθεση ηταν.Μην το συνεχιζουμε,ο ανθρωπος τις αποωεις του ειπε, δεν εβρισε καποιον.

dim είπε...

Απο αυτα που διαβαζω Μικελε,βλεπω οτι την θεση της CITI,που φευγει τωρα απο Ελλαδα,την παιρνει το fund Global X FTSE Greece 20ETF,εδω και δυο μηνες με κερδη 20%απο την ημερα εγκαταστασης του στην Αθηνα...

bertolt είπε...

Καλημερα σε ολους.Μπραβο στο μικελε για το τιτλο του αρθρου(αυτο θα το διαβασω αργοτερα). Μονο για να χαραξει πρεπει να βγει και ο Helios αλλα τωρα ξερεις μετα μνημονια και τα τοιαυτα το ποσοστο εκμεταλευσης μεταφερθηκε στο Ταμειο και παγωνει καθε δραστηρειοτητα. Ο ηλιος δε χαραζει επαοριστον. Και ενταξει μη τρελενεσαι ο πληρων λαβε τον εχεις τον ηλακο σου η απελευθερωση της αγορα του ηλιου να ειναι καλα. Τωρα οποιος δεν εχει καλα να παθει το καθικι. Κανενας τεμπελης θα ειναι που θα πινε φραπεδες στον ηλιο του ολη μερα( μη σε δω να τρως και τυροπιτα ). Και αυτοι με τα χρεοι? Σιγα οτν κανατε ντολτσε βιτα ηταν καλα ε? Μου ηθελες δανεια μεγαλεια και τον ηλιο σου στη μυκονο βλαχαρα φατην τωρα και μοκο μη καταληξεις νεοαστεγο. Και το μοκο -το νου σας- ειναι καθολικο. Ολοι σας μεγαλοπιαστικατε το λενε και τα νουμερα..εισαι ελλειματικος λαος δε το καταλαβαινεις? δεν εισαι ανταγωνιστικος.δες τα νουμερα παραγωγη εισαγωγες τερμα ζουσες περα απο τις δυνατοτητες σου(ορθη προταση) ΚΑΙ οφειλεις να αποδεχθεις την μοιρα σου (λαθως προαση) .Εσυ εισαι υπευθυνος για την τραγωδια σου( λαθως προταση) ασε που ηταν και ανηθικο ολο αυτο ετσι? Ολος αυτος ο καταναλωτισμος(εσυ παληθεια ποσο ηλιο ξοδεψες τσαμπα και αναιτια?) η πνευματικη και η ηθικη απαξιωση σου? Ελα τωρα καταρχιν θα πρεπε να ντεπεσαι που θα φωναξεις κιολας αλλοστε ολοι φταιμε εσυ δεν εχεις το κοκο ευθυνης σου? (λαθως προταση) για την τωρινη κατασταση.Ρε αγορινα που πας και εσυ,εσυ ξοδεψες τον ηλιο κατω απο το καμπριο γκομενιζωντας- εμεις δηλαμη τι ειμαστε μαλακες ειμαστε? Να φωναξουμε εμεις ενταξει αλλα οχι εσυ αυτο που παθαινεις εσυ ειναι θεια δικη ( προφανως λαθος). Καπου δεν πολυσυντονιζομαστε ετσι? μαλλοθν δε το χουμε ε? κριμα ε και εσυ τι μπορεις να κανεις? δεν υπηρχε ουτε θα μπορουσε να υπαξει αλλος δρομος δεν φταις εσυ για αυτο. ε?(καραλαθως προταση). Δεν πειραζει ομως εχουμε ακομα χρονο να αλληλομισηθουμε να κρυφτουμε πισω απο τα ισμος μας να ομαδοποιηθουμε να διαρεθουμε καλα καλα και να φαγωθουμε σαν κοκορια στη μαχη.Δεν υπαρχει αλλος δρομος?

dim είπε...

Ησηχθη στο χρηματιστηριο της Ν.Υ και απευθυνεται σε ολη την ελληνικη κοινοτητα της Αμερικης.Καταλαβατε....

michele είπε...

Bertolt υπαρχει αλλος ο δρομος.Αποδοση ευθυνων,ενδοσκοπηση σε μας τους ιδιους,δουλεια,θετικες προτασεις και οχι μονο αρνητισμο,μελετη σε ολα και φιλτραρισμα για μην μας πιανουν κωτσους..αλληλεγγυη που συμφερει εμας και δεν συμφερει καποιους αλλους.

michele είπε...

dim το GLOBAL X δεν εισηχθη σε τυχαια περιοδο,ετσι πιστευω..

dim είπε...

Μας λεει λοιπον ,αντι για το ΧΑΑ επενδυστε σε μενα, να εχετε και τα χρηματα σας εξασφαλισμενα αφου ειμαι και ξενος θεματοφυλακας.

michele είπε...

δεν λεει αυτο, λεει επενδυστε Ελλαδα τωρα!

dim είπε...

Ναι,αλλα μεσω αυτου!!!

michele είπε...

Εμπεριεχει ολες τις μεγαλες ελληνικες εταιριες,δηλ αν γινοταν μια στραβη θα επεφτε κι αυτο ,αποτιμημενο σε δολλαρια..ασε που αν ερχοταν η δραχμη-λεμε τωρα- μετα το αρχικο σοκ,ξερεις που θα πηγαιναν οι μετοχες?? χαχα

μπαρμπαλιας είπε...

Top 10 HoldingsPortfolio weighting
CCH Coca-Cola Hellenic Bottling Company S.A. ADR 13.35%
NBG National Bank of Greece ADR 13.04%
-- Opap S.A. 12.22%
-- Hellenic Telecommunication Organization SA 8.76%
-- Titan Cement Company SA 5.07%
-- Hellenic Petroleum SA 4.85%
-- Public Power Corporation S.A. 4.78%
-- Bank of Cyprus Public Company Ltd. 4.73%
-- Marfin Popular Bank Public Co., Ltd. 4.25%
-- Jumbo SA 3.75%

michele είπε...

Σωστος ο Λιακος!

μπαρμπαλιας είπε...

...αυτες ειναι οι δεκα τοπ επιλογες...ακολουθουν και οι αλλες με μικροτερα ποσοστα...
παντως ο ΜΥΤΙΛ δεν ειναι τοπ επιλογη σε αντιθεση με το ΑLUM ETF των αμερκάνων...

μπαρμπαλιας είπε...

...ουτε και το ΜΟΗ....

μπαρμπαλιας είπε...

..αν θυμιεμαι καλα ειχε τιμη εισαγωγης 14.75 μπαξ

michele είπε...

θελει ψαξιματακι,αλλα δεν εχει σημασια.. μπαξ χαχα

μπαρμπαλιας είπε...

...με αποδοση 22% .μεχρι προχθες

μπαρμπαλιας είπε...

...στο αμερκή ...τα δολλ τα λενε μπαξ...

μπαρμπαλιας είπε...

...βροχομερα...μας καθηλωσε ...και υγρασια καργα

michele είπε...

γι αυτο γελασα Λιακο!!

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλησπέρα σε όλους, γύρισα.
Είδα και επιθέσεις στον Φώτη και ολίγο Bertolt που πάντα θέλει δυο και τρεις φορές διάβασμα, ααα και να ρωτήσεις και κάποιο μαντείο για να τον ερμηνεύσεις όπως τα γράφει ο αθεόφοβος και πολλά άλλα. Είτε συμφωνείς στην κατανομή των ευθυνών είτε όχι, δεν έχει άδικο ειδικά στο τελευταίο, στην διαίρεση που δεν πρέπει να προκύψει βγάζοντας ο καθένας την ουρά του απ' έξω, για να γίνουμε σαν τα κόμματα, αλήθεια πόσα θα κατεβούνε στις εκλογές? Έχουμε ακόμα καιρό, μπορεί και καμιά 30ριά.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Η ουσία είναι ότι δεν νομίζω να αλλάξουμε εύκολα. Αν αύριο ξυπνήσουμε και όλα αυτά ήταν ένα κακό όνειρο, τα ίδια ακριβώς θα κάνουμε. Είναι βαθειά ριζωμένα μέσα μας. Άναρχος λαός. Χωρίς να υπάρχει και κάποιος να επιβλέψει, που καιρός για τέτοια και που λεφτά πλέον.
Στον πεζόδρομο, στην παραλία το αυτοκίνητο ο ελληνάρας, ΑΚΡΙΒΩΣ μπροστά εκεί που θα πιει τον καφέ του. Τεράστιο δημοτικό πάρκινγκ ακριβώς 100 μέτρα πιο πίσω, αλλά μπορεί να περπατήσει ο υπέρβαρος και μισοανάπηρος (67% ?) αυτά τα 100 μέτρα? Μάλλον όχι ακόμα. Αργότερα βλέπουμε, όταν θα έχει χάσει τα μισά κιλά του.
Καλά δεν μιλάω για τα συνθήματα του ενεκδιήγητου ή αλλάζουμε ή βουλιάζουμε και άλλα τέτοια γραφικά για λαϊκή κατανάλωση.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Για το θέμα του ΦΣ... από την άλλη πλευρά έχουν αρχίσει να βγαίνουν φανερά πλέον άτομα υπέρ της δικτατορίας κλπ. Σβήνονται βέβαια αλλά ο καθένας μπορεί να τα διαβάσει. Μήπως ήρθαν κι εδώ?

michele είπε...

Πανο δημοκρατια εχουμε ο καθενας ας λεει ο,τι θελει,αρκει να μην κανει προσωπικες επιθεσεις.Απαντησεις υπαρχουν για ολα.Το δυσκολο ειναι να γινει αυτο που ειπες:να παρκαρει ο ελληναρας εκει που πρεπει και να παει με τα ποδια

ΠΑΝΟΣ είπε...

Συμφωνώ Μικέλε. Το γεγονός είναι ότι άλλοι βγαίνουν απροκάλυπτα και άλλοι λένε ότι δεν τους αρέσει γενικά η δικτατορία, αλλά μήπως είναι καλύτεροι αυτοί οι "δημοκράτες" που είναι τώρα στα πράγματα? Εκεί δυσκολεύει λίγο το πράγμα χαχα. Δυστυχώς το ίδιο ακούς κάθε μέρα από πολλούς συμπολίτες μας.

Αλεξανδρος είπε...

Καλησπερα ,τεχνικα η ΕΤΕ εχει ολοκληρωσει εστω προσωρινα,την ανοδικη της κινηση.Αν μετα την δεδομενη ψηφιση του μνημονιου υπαρξει σοβαρη ανοδος του ΧΑΑ θα πρεπει να επιλεξουμε Τ.Α ή γεγονότα ΕΛΑ ΝΤΕ,ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ

Αλεξανδρος είπε...

Αξιοπιστος οδηγος η νυχτερινη κινηση του euro

michele είπε...

Eφ οσον η ΕΤΕ βρηκε στηριξη στο πανω μερος του gap 2.43-2.55 και γυρισε ,δειχνει αλλες διαθεσεις..πανω απο 200 ψηφοι,ειναι ισχυρο μηνυμα στις αγορες.Kαλησπερα Αλεξανδρε!

michele είπε...

και βεβαιως η τεχνικη αναλυση ενδεχομενως "ενσωματωνει" ειδησεις,η προεξοφλει θετικη η αρνητικη εκβαση των γεγονοτων

ΠΑΝΟΣ είπε...

Κάτι από τα ...δυσνόητα του Bertolt... με τις καταλήξεις σε ...ισμός όπου έχει απόλυτο δίκιο . Αυτά θα βγουν μπροστά τώρα, φασισμός κομμουνισμός, λαϊκισμός και δεν συμμαζεύεται.
Προσωπικά ως σταθερός αιθεροβάμων αδιαφορώ ΠΛΕΟΝ για τις καταλήξεις και τις ονομασίες, πράσινος, κόκκινος μπλε κλπ κλπ...αυτά είναι για να υπάρχει ένας διαχωρισμός μεταξύ τους και για να παραμυθιάζουν τον κόσμο.
Και για τις καταλήξεις σε ...ία ακόμη χειρότερα, τις ξεφτυλίσαμε κι αυτές στη χώρα που τις γέννησε.
Έτσι καταντήσαμε δυστυχώς.
Ακούω και τον χοντρό παράλληλα.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Εγώ τα δικά μου....
Καλησπέρα Αλέξανδρε.

michele είπε...

Και γω τον ακουω:Αλλα φερει ΑΚΕΡΑΙΑ την ευθυνη της ΕΞΟΔΟΥ απο τις αγορες και ΤΟΥ Α ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ που ανοιξαν τον δρομο για την σημερινη οριακη κατασταση.

Αλεξανδρος είπε...

τελος παντων θα δουμε,εμενα η ΤΑ μου δειχνει κατω,και τα γεγονοτα πανω.....

michele είπε...

Θυμιζω οτι η συμβαση ψηφιζεται με το 50%+1 των παρευρισκομενων,με ελαχιστο οριο τους 120 ψηφους

michele είπε...

Παλι μπερδεμενος Αλεξανδρε?? χεχε.Η ΔΕΗ τι σου δειχνει?? γιατι και την Παρασκευη η αγορα ηταν κατω,αλλα η ΔΕΗ πανω

ΠΑΝΟΣ είπε...

Αντικρουόμενα συναισθήματα σε πολλούς Έλληνες για να μην πω και συμφέροντα, ψήφιση ή όχι, χρηματιστήριο από τη μια, παράδοση της χώρας από την άλλη, αυτά λαμβάνω, καταλαβαίνεις τώρα...

Αλεξανδρος είπε...

καλησπερα Πανο,Michele μου εδειχνε ΔΕΗ πανω,και εξακολουθει για ατο και εαν δεν μου βγει η ετε παω για δεη

Αλεξανδρος είπε...

χωρια οτι το συστημα εχει επαναρυθμιστει με βοηθεια απο τα εξωτερικα χεχε

michele είπε...

φυσικα και καταλαβαινω Πανο,τα ιδια συναισθηματα με διακατεχουν..Αλεξανδρε γεματη χαρτια η αγορα,ανοιξε λιγο το πεδιο χεχε

giannhs kon είπε...

Καλησπέρα σε όλους.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Μικέλε σου μοιάζει λίγο αυτός που είναι στο βήμα τώρα ή κάνω λάθος? χαχα

μπαρμπαλιας είπε...

αν ψηφιστει...ποιος θα προλαβει αυριο να παρει ΕΤΕ και ΔΕΗ...και εννοω το σεναριο του Μικε...200 +..

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλησπέρα Γιάννη, όλοι στημένοι στην TV για ομιλίες και ψηφοφορία, έτσι?

Αλεξανδρος είπε...

Αν ειναι πανω απο 200 οτι και να παρει κανεις....

ΠΑΝΟΣ είπε...

Κι άλλα θα πάρεις μπάρμπα? Εσύ τα θέλεις όλα βλέπω, λιγάκι τζογαδόρο σε βρίσκω...

michele είπε...

Παιδια δεν ξερω τι θα κανει η αγορα ,αλλα εκει στους 200+ τους κοβει το ματι μου ..

ΠΑΝΟΣ είπε...

Πάω μια βόλτα έξω και θα τα πούμε αργότερα. Και ...ρεπορτάζ και επίσκεψη χαχα

giannhs kon είπε...

Έτσι ΠΑΝΟ Καλησπέρα

μπαρμπαλιας είπε...

...εκεινος ο ηλιθιος ο Καψης στο μεγα ...εχει ξεπερασει σε τρομολαγνεια ολους τους πολιτικους...και φυσικα το καναλι τον αφηνει να πρωτοστατει...καλα τοσο ηλιθιος ειναι ο κοσμος να πιστευει ολα αυτα που τον βομβαρδιζουν;;;και στον μπατο γιατι απευθυνονται στον κοσμο;;;ο κοσμος θα ψηφισει αποψε;;;αδιανοητα..........

μπαρμπαλιας είπε...

...και διανοηται κανεις οτι το πανοπλο κρατος δεν μπορει να σταματησει τους κουκουλοφορους;;απλα δημιουργουν μπαχαλο τρομοκρατιας και αναρχιας...

michele είπε...

Πανο για τον Δενδια λες οτι μου μοιαζει χαχα?? τον κερκυραιο?

giannhs kon είπε...

Καλησπέρα ΜΠΑΡΜΠΑΛΙΑ .Έτσι πιστεύουν οι περισσότεροι από αυτούς για τον κόσμο αλλά δεν θα περάσει το μούδιασμα μετά να τους ΔΩ

michele είπε...

Λιακο ο Μανωλης ειναι το αστερι μας..γελαμε καθε φορα στις ειδησεις με την αντιληψη του και την οξυδερκεια του

αρτ είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=eLtQmSlmMKM

giannhs kon είπε...

ΜΙΚΕΛΕ γιατί συγκρατησαι εκφράσου ελευθέρα χαχαχαχ

michele είπε...

Γιαννη τι να πω ,ο τι ειναι ο χρησιμος βλακας?? το λεω κομψα χαχα. ART εσυ??

ΑΡΤ είπε...

Aaaxxx Μαρινα..

michele είπε...

χαχα! το πηρες το δεμα?? τι βλεπεις,θελω αναλυση για αυριο

ΑΡΤ είπε...

δεν το πηρα ακομα...οπως και ναχει αυριο εφοσον ψηφιστει θα εχει ανοδο...το ζητουμενο θα ειναι η υπερβαση η οχι των τελευταιων υψηλων...παντως γνωμη μου οτι και υψηλοτερα υψηλα να κανει θα ολοκληρωθει το πρωτο ανοδικο κυμα...

michele είπε...

εν τω μεταξυ που τα βρισκεις αυτα τα βιντεακια ρεε φατσα χαχα,
Αχ Μαρινα, μου ελειψες

michele είπε...

ΠΟΥ θα ολοκληρωθει ομως?? Βρχαυπροθεσμος στοχος το 1020 οταν επικυρωθει η διασπαση του 830

ΑΡΤ είπε...

Διαφημιση ρε....πεσαν οι καταναλωσεις...

ΑΡΤ είπε...

κατα τον Στεφανο 870 και 950 μοναδες...δεν εχω δει ομως ποιος μ.ο. ειναι εκει

michele είπε...

οι υπερβολικο φοροι μειωνουν την καταναλωση δυστυχως.Εν τω μεταξυ μιλαει ο Καρατζαφερης στη βουλη.Ειπε κατι και χειροκροτηθηκε απο τους βουλευτες του.Ενας δεν χειροκροτησε.Μαντεψτε.

michele είπε...

927 Ο Εκθετικος 200αρης και 941 ο απλος.Θα μεταβληθουν βεβαια λιγακι

ΑΡΤ είπε...

gd 927.57 ema200
ete 3.23 ema200
alfa 1.86 ema200
eurob 1.57 ema200( χμμμ )
ftse20 394.75 ema200
deh 4.75 ema100

ΑΡΤ είπε...

χαχα δεν το ειδα οτι το εγραψες καθως εκεινη την ωρα τα εψαχνα...

michele είπε...

ε ναι τα γρηγορα..σου αρεσει το 1,57 της ευρωβ εε???χαχα

ΑΡΤ είπε...

μεχρι να ανακοινωθει το περιφημο deal ειχαν περιπου ιδια τιμη...η τιμη τους διαφοροποιηθηκε μετα με την σχεση ανταλλαγης...αν οντως δεν ισχυει πλεον το deal γιατι να μην ...??

ΑΡΤ είπε...

ασε που τις τελευταιες μερες τρεχει στο ταμπλω και το 1/3 με την ετε...

michele είπε...

ολα τα σκεφτεσαι μπαγασα..παιζε και τιποτα αλλο ομως..μερικες θα μοιρασουν λεφτααααα

ΑΡΤ είπε...

παω για ποτακι στο γειτονα...καλο βραδυ...

ΑΡΤ είπε...

για πες μερικες...

michele είπε...

αυριο αυριο..πιες το ποτακι σου να χαλαρωσεις..

manos1 είπε...

KALHSPERA PAIDIA

michele είπε...

Kαλησπερα Μανο

manos1 είπε...

MIXALI TI BLEPEIS.KAIGETE I ATHINA PISTEUO OI JENOI DEN PROKITE NA MAS DOSOUN FRAGO ME AYTA POU BLEPOUN MAKARI NA BGO CEYTIS ALLA PISTYO OTI MAS KOROIDEOUN

michele είπε...

Το οτι καποιοι εκμεταλλευονται την αγανακτηση του κοσμου,για να καψουν την Αθηνα ειναι κατι που δυστυχως το κρατος εδω και χρονια δεν θελει να περιορισει.Προφανως καποιους βολευει.Ομως δεν εχει καμμια σχεση με τα χρηματα της συμβασης.Τους ξενους τους ενδιαφερει οι ψηφοι να ειναι πανω απο 200,ισχυρη ψηφος δηλ

Ανώνυμος είπε...

Τα επεισοδια, τις φωτιες, τις λεηλασιες τα βλεπετε να χαιρεστε λοιπον την << δημοκρατια >> σας και τα αναρχοκουμουνια τους << επαναστατες >> του πολυτεχνειου, τους << αντιστασιακους >> της δικτατοριας τους τσιπριδες και τις παπαρηγες, τους απλυτους λαθρομετανεστες που αφησατε να κατακλυσουν την χωρα, αλλα και τους παπανδρεου και τους καραμανληδες γιατι κανενας δεν ειναι αμοιρος ευθυνων και ισως αυτοι, οι δυο τελευταιοι, να ειναι και οι μεγαλυτεροι φταιχτες.
Και μου λετε εσεις για δημοκρατια και πρασινα, κοκκινα και μπλε αλογα.
Να την κατουρισω αυτη τη δημοκρατια.
Χιλιες φορες δικτατορια, χουντα, ολοκληρωτικο καθεστως, πειτε το οπως σας αρεσει.

Michalis είπε...

kalispera ke apo mena

michele είπε...

Εσενα μπορει να μη σ αρεσει,αλλα προτιμω να διαβαζω την ακραια αποψη σου και να την αντικρουω παρα καποια χουντα να μας "κοψει" τη δυνατοτητα να συνομιλουμε ακομα και απο εδω.Το γεγονος οτι επιμενεις στην ανωνυμια σου ειναι ενα δειγμα το πως αντιλαμβανεσαι τα πραγματα.

Michalis είπε...

euxome mono na min thrinisoume thimata..

dim είπε...

Μικελε γυρισα απο Χαρη- Νικολ,ολα καλα.Η Μαρφιν,αν ολα καλα,τι λεει για αυριο?

michele είπε...

Πολυ ωραια dim, αν ολα καλα,καλα και η ΜΑΡΦΒ..αε λιγο μιλαει ο Παπαδημος και παπαλα.

dim είπε...

Οσο για σενα ανωνυμε,η βγαλε τη κουκουλα η αγαπουλα πουλαααα.....,καταλαβες?

michele είπε...

Δυστυχως συνονοματε,οταν γινονται τετοια,παντα υπαρχει ο κινδυνος αυτος.Ας το σκεφτουν οι ιθυνοντες της δημοσιας ταξης και επισης το πως συνεχιζει το κρατος να συνεργαζεται με το παρακρατος.Ας το σκεφτουν επισης οι ταγοι της αριστερας κοινοβουλευτικοι και μη οι οποιοι χαιδευουν τα αυτια σε κατι καλοπαιδα με το μανδυα της ιδεολογικης και οχι μονο παλης.

ΔΙΟΜΗΔΗΣ είπε...

Δηλαδη αμα γραψω ενα ονομα τι θα γινει;
Θ' αλλαξει κατι;
Ρε παρτε το χαμπαρι στην Ελλαδα, στην χωρα της δημοκρατιας, εχει παρανοηθει εντελως ο ορος του πολιτευματος και εγω θελω ρε δημοκρατια και ελευθερια σε ολα τα επιπεδα, αλλα θελω και ταξη και ασφαλεια και οχι ανομια και καταστροφη.
Γι αυτο ισως, για να μπορεσουμε, αν μπορεσουμε ποτε, να φτασουμε σ' αυτο το σημειο και να λεμε οτι ζουμε στην χωρα λικνο του πολιτισμου και της δημοκρατιας ισως τελικα να χρειαζεται να περασουμε απο αυτο το λουκι.
Πειτε με οπως θελετε, αλλα σας το ξαναλεω τετοια << δημοκρατια >> σαν αυτη που εχουμε τωρα, να την βρασω.

Υ.Γ.
Αφου θελετε και ονομα σας το βαζω.

Michalis είπε...

Ego ime tis apopsis pos i polli dimokratia vlapti..
idietera opos tin ekmetaleuonte oi ''aristeroi''

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλησπέρα ξανά. Καλησπέρα Μιχάλη.
Δυστυχώς η δημοκρατία μας έχει ξεστρατίσει, είναι κατ' επίφαση δημοκρατία. Και όλη η υφήλιος έχει παραφρονήσει. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να φέρουμε ολοκληρωτικά καθεστώτα. Για να κάνουν τι? Τα χειρότερα?
Ανώνυμε και ποιος σου είπε ότι οι φωτιές είναι από αυτούς που αναφέρεις?
Και μόνο η ορολογία σου δείχνει μια παλαιοκομματική και φασιστική αντίληψη που έχει εδώ και πολλά χρόνια καταδικαστεί. Ίδια και χειρότερη με αυτήν που καταδικάζεις. Μιλάς για φταίχτες και εγώ θα πω και προδότες, αλλά και η χούντα δεν πρόδωσε την Κύπρο? Άστο, πονάει από όπου και να το πιάσεις.
Η ονομασία και το "σύστημα" είναι το λιγότερο, οι άνθρωποι που κρύβονται από πίσω είναι που με ενοχλούν. ΄Ενας Πατριώτης μας χρειάζεται ανεξάρτητα από την ταμπέλα, ας ξεφύγουμε από τα κλισέ και τον κακό μας εαυτό επιτέλους για να μην ξαναπέσουμε θύματα του κάθε επιτήδειου. Και θα βρούμε τον δρόμο μας.
Απάντησε ήδη και ο Μικέλε.

michele είπε...

Πρωτον εχω να πω οτι τουλαχιστον μπορω να σε αποκαλω καπως..εστω και με ψευδωνυμο,δεν σου ζητησαμε την ταυτοτητα.
Δευτερον η τελευταια σου τοποθετηση ειναι πιο ηπια και σαφης.Γιατι τοτε επρεπε να γραψεις τοσα "επιθετικα" σχολια για να φτασεις στην τελευταια τοποθετηση?? ,η οποια πιστευω μπορει να συζητηθει.Αλλα ξερεις η δημοκρατια αυτο το προβλημα εχει.Ειναι προτιμοτερη απο την πιο ελαφρια χουντα.Θα προτιμουσα να την καλλωπισουμε.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Διάβασα και το όνομά σου.
Τάξη και ασφάλεια ΟΛΟΙ θέλουμε.
Και για να τελειώνουμε, συμφωνώ, αυτό πού έχουμε δεν είναι δημοκρατία, ας την επαναφέρουμε αν είμαστε "μάγκες" αλλά όχι με μια δικτατορία σαν φάρμακο.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Λίγο πού τα ίδια σκεφτόμαστε όλοι...
απ' ότι βλέπω.

dim είπε...

Η κουκουλα,ακομα και στην ανωνυμια δειχνει το παρακρατος.Αυτη τη δημοκρατια μας λες οτι ονειρευεσαι?Προσεχε γιατι τους ανωνυμους τους κυνηγαει και η CIA τελευταια.Ασε που η ιδια εριξε την χουντα που αιλαιγαις....

ΠΑΝΟΣ είπε...

Την δημοκρατία θα την επαναφέρουν μόνο οι ίδιοι οι πολίτες με την στάση τους καθημερινά... και θα δούμε μετά να κάνουν το ίδιο και αυτοί που εκλέγουμε για να μας κυβερνήσουν.

ΔΙΟΜΗΔΗΣ είπε...

Καλλωπιζεται αυτο το πολιτευμα εκτρωμα που βιωνουμε τωρα;
Και που να βρεθει μωρε ενας πατριωτης, αφου ολοι πουλημενα τομαρια ειναι.
Στην αρχαια Αθηνα, την πολη που γεννησε την Δημοκρατια, αν εχετε διαβασει ιστορια, για να μπορεσει η πολη να φτασει σε αυτο το απολυτο επιπεδο ελευθεριας, περασε για ενα διαστημα και μεσα απο την τυρρανια.
Το θεμα ειναι οτι εκεινοι οι ανθρωποι καταλαβαν πως για να ζουν ελευθεροι, πρεπει να γινουν καλυτεροι και σαν συνολο και σαν ατομα.
Αυτο δυστηχως δεν μπορω να το δω οτι γινεται σημερα.
Γι αυτο ισως πρεπει να εχουμε μια τυρρανια σκληρη, μηπως και εκτιμησουμε την ελευθερια που μας παρεχει η δημοκρατια.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Μου αρέσει πού όλοι μιλάνε για "βραχυπρόθεσμα" μέτρα που σε κανέναν δεν αρέσει να τα επιβάλει...
Καλά δεν το ξέρουμε λέτε το ουδέν μονιμότερον του προσωρινού?
Τελείωσε η συζήτηση....και τώρα η τελευταία πράξη...

michele είπε...

Θα προτιμουσα να μην αναγκαστουμε να περασουμε τυραννια η δικτατορια για να θεμελιωσουμε η να καλλωπισουμε την ηδη υπαρχουσα..Η δημοκρατια οποιασδηποτε μορφης βρισκει παντα την ακρη.

dim είπε...

Δηλαδη πως φανταζεσαι την συγχρονη τυρρανια που θα μας επαναφερει στην ταξη?Ονεος ηγετης μας να επαναφερει την ΕΣΑ?

michele είπε...

Ξεκινησε η ψηφοφορια..προβλεπω 200+ και Βοριδης εκτος ΛΑΟΣ

dim είπε...

Ο Παπουτσης μιλησε σαν να μην ειναι υπουργος αυριο.

ΔΙΟΜΗΔΗΣ είπε...

Μακαρι να την βρει την ακρη, αλλα πολυ αμφιβαλω, εχω απογοητευθει εντελως.

Καληνυχτα και ευχομαι μια καλυτερη Ελλαδα με οποιοδηποτε τροπο.

michele είπε...

Καληνυχτα Διομηδη.

michele είπε...

Βοριδης ψηφισε ναι,επισης και ο μπουμπουκος.Οχι απο Μιλενα, Βασω,Κατσελη.Σταματη,Βλαχο,Κουντουρα,Καμμενο

michele είπε...

Oχι και απο Μαρκοπουλο της ΝΔ.

Michalis είπε...

pos pai i psifoforia pedia?
pernai? i tha ine derby?

michele είπε...

Απων ο Καστανιδης και ο Κεφαλογιαννης

michele είπε...

Εχω προβλεψει 200+ δεν υπαρχει ντερμπυ Μιχαλη

Michalis είπε...

me to kalo sinonomate:)

michele είπε...

Σε λιγο θα ξερουμε ακριβως

Michalis είπε...

euxome na ine opos tin niki tis omadas mas simera:)

michele είπε...

Κοιταξε δεδομενου οτι λειπουν καποιοι δεν απαιτειτο ουτε καν το 151.Απλα περιμενουμε να δουμε αν ειναι πανω απο 200.Που θα ειναι

Michalis είπε...

posa oxi os tora?
pesmou ton adoni o karatzaferis tha ton diagrapsi?

michele είπε...

Κανονικα πρεπει και αυτον και το Βοριδη.Ο Βοριδης εχει που να παει ,ο Αδωνις?

ΠΑΝΟΣ είπε...

Eδώ ξανά. Απουσίες αρκετές. Σιγά να μην τον διαγράψει Μιχάλη.

michele είπε...

34 οχι απο τα δυο μεγαλα κομματα

michele είπε...

Ο Βοριδης ετσι κι αλλιως θαβεται εκει.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Για να δούμε ποιος θα το πιάσει χαχα.
Και ο Άδωνις έχει, την μπουμπούκα μήπως και τον Αντωνάκη, όλα γίνονται με αυτούς.
Λες ο Βορίδης να το κάνει το βήμα?

ΠΑΝΟΣ είπε...

Αρκετούς μπελάδες έχει ο Καρατζ αν αρχίσει και τις διαγραφές... βέβαια ο Βορίδης δεν ήταν και ευχαριστημένος από πριν

michele είπε...

Κοιταξε ξεκινησε απο φασιστακι τα χρονια τα δικα μου ,τον θυμαμαι εγω στην Κανιγγος να βαραει..απο κει και περα εξελιχθηκε εχει να πει κατι ,μια συγκροτημενη ομιλια χωρις κραυγες ακροδεξιες σαν τον μπουμπουκο. Τι να κανει να κατσει εκει?

michele είπε...

Τον θεωρω καλυτερο απο πολλους των δυο μεγαλων

ΠΑΝΟΣ είπε...

Δεν διαφωνώ, έχει συγκροτημένη σκέψη. Για την ώρα ησυχία, περιμένουμε το αποτέλεσμα.
Θα έχει ενδιαφέρον η εβδομάδα που έρχεται, να δούμε και τις διαγραφές που έταξαν οι δύο μεγάλοι και από ότι βλέπω τρίτο σε δύναμη κόμμα θα (αν δεν είναι ήδη) είναι οι διαγραμμένοι

michele είπε...

ψηφισαν 278 επι της αρχης ναι 199

ΠΑΝΟΣ είπε...

Το πέτυχες παρά 1 χαχα, το 4 πήρε τα περισσότερα ναι... 202 .
Και τώρα η επόμενη μέρα.

michele είπε...

περναγε δηλ και με 140 ψηφους..παρα 2-3 επεσα εξω στην αριθμητικη προβλεψη μου.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Βέβαια, τόσα ήθελε με 278 παρόντες.
Να και οι διαγραφές...

michele είπε...

Ανακοινωνονται οι διαγραφες απο τα κομματα,εκτος κοινοβουλευτικης ομαδαςΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΛΑΟΣ.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Τελικά σκληρός ο Κάρατζ...για να δούμε τι ποσοστό θα πάρει στις εκλογές, τα έπαιξε όλα για όλα

michele είπε...

Το ιδιο και στη ΝΔ φυσικα..

ΠΑΝΟΣ είπε...

Οπότε πάμε για ύπνο και ο θεός να βάλει το χέρι του, για το ΧΑΑ διάβασα τις προβλέψεις σας, για τα άλλα κανείς δεν ξέρει...

michele είπε...

Δεν γινοταν να μην τους διαγραψει..21+20+2. Τοσοι διεγραφησαν.Βεβαια καποιοι θα μεινουν στα κομματα τους καποιοι οχι.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καληνύχτα Μικέλε μια και μόνο εμείς μείναμε...

michele είπε...

Καληνυχτα Πανο,ες αυριον τα σπουδαια

ΠΑΝΟΣ είπε...

Έτσι γίνεται συνήθως, συμπλέουν μέχρι να ξαναμπούν μέσα κάποια στιγμή

Γιαννης Γιαννης είπε...

Καλο βραδυ παιδια.Μιχαλη φοβερο αρθρο σημερα και με τις πραξεις σου αποδυκνυεις ποσο δημοκρατικος εισαι.Σε ζηλευω για το ΗΘΟΣ σου και οχι μονο.Ελπιζω αυτην την εβδομαδα να τα πουμε.Καλο βραδυ να εχουμε.