Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012


Χ.Α.Α.  Live    

                                      Σχόλια γιά τή συνεδρίαση ..online


ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΕΛΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ

Της Φωτεινης Kαλλιρη


Χιλιάδες εργαζόμενοι αναζητούν ήδη την επόμενη εργασιακή τους μέρα, καθώς η νέα συμφωνία για το δεύτερο πακέτο οικονομικής βοήθειας προβλέπει απολύσεις, δραστικές μειώσεις συμβασιούχων, νέες περικοπές μισθών, αλλά και επανεξέταση από τον Ιούνιο των ειδικών μισθολογίων για τις αμοιβές στρατιωτικών, διπλωματών, γιατρών, πανεπιστημιακών, δικαστικών και ενστόλων.


Σε πρώτη φάση θα απομακρυνθούν έως το τέλος του έτους 15.000 υπάλληλοι από ζημιογόνους οργανισμούς που θα καταργηθούν και φορείς ή υπηρεσίες που θα συγχωνευθούν, ενώ εκτιμάται ότι ο αριθμός των απολύσεων θα εκτιναχθεί στις 60.000 έως το 2015, καθώς ο αριθμητικός στόχος για 150.000 αποχωρήσεις την επόμενη τριετία δύσκολα θα επιτευχθεί.


Σε περίπτωση δε, κατ’ απαίτησιν της τρόικας, που δεν προσμετρηθούν στον συνολικό αριθμό των 150.000 όσοι υπάλληλοι αποχώρησαν το 2010 (53.000) και θεωρηθεί το 2011, όπου είχαμε μόλις 35.000 αποχωρήσεις, μαζί με την εφεδρεία, έτος έναρξης της διαδικασίας, θα τιναχθεί στον αέρα όλος ο σχεδιασμός του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης.


Πάντως, μεταξύ των 150.000 αποχωρήσεων που θα πραγματοποιηθούν μέχρι το τέλος του 2015, σύμφωνα με κύκλους του υπουργείου, περιλαμβάνονται και περίπου 50.000 συμβασιούχοι των οποίων οι συμβάσεις δεν θα ανανεωθούν.


Υπό το φως των εξελίξεων, οι απολύσεις είναι μονόδρομος και θα γίνουν με συνοπτικές διαδικασίες, στη λογική της εφεδρείας. Στους οργανισμούς στους οποίους θα μπει «λουκέτο» ή στις υπηρεσίες που θα συρρικνωθούν θα απομακρυνθεί σχεδόν το σύνολο του προσωπικού. Ορισμένοι εργαζόμενοι θα μετακινηθούν σε υπηρεσίες που παρουσιάζουν ελλείψεις, οι οποίες, ωστόσο, θα πρέπει να θέσουν σε εφεδρεία ισάριθμους υπαλλήλους χαμηλών προσόντων.


Από την κύρια μάζα, όσοι υπάλληλοι βρίσκονται κοντά στη συνταξιοδότηση θα εισέλθουν σε καθεστώς προσυνταξιοτικής διαθεσιμότητας για 24 μήνες, λαμβάνοντας το 60% του βασικού τους μισθού. Οι νεότεροι θα μπουν για ένα χρόνο εφεδρεία και μετά θα βρίσκονται εκτός Δημοσίου, χωρίς μάλιστα να δικαιούνται αποζημίωση.


Με τα νέα μέτρα προβλέπεται η διαρκής μείωση κρατικών μονάδων και η ανάθεση κρατικών αρμοδιοτήτων σε ιδιώτες (πολεοδομίες, καθαριότητα κ.τ.λ.) τόσο στην κεντρική διοίκηση όσο και στους ΟΤΑ, όπου θα οδηγήσει σε επιπλέον απολύσεις υπαλλήλων.


«Σφαγή» αναμένεται να γίνει και στις ΔΕΚΟ, αφού του σχεδίου για την πώληση και ιδιωτικοποίησή τους θα προηγηθεί συμπίεση του λειτουργικού τους κόστους με απολύσεις προσωπικού, δίχως περιορισμούς, μετά την πρόβλεψη για κατάργηση των κανονισμών προσωπικού. Τέτοιου είδους επιχειρήσεις είναι η ΔΕΗ, η ΕΥΔΑΠ, ο ΟΛΘ, ο ΟΛΠ, τα Ελληνικά Πετρέλαια, η ΕΥΑΘ και τα ΕΛΤΑ, αλλά και τράπεζες, όπως η ΑΤΕ Bank και το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο.


Η τρόικα απαιτεί να μειωθεί το μισθολογικό κόστος του Δημοσίου κατά 5,5 δισ. ευρώ, στόχος που προϋποθέτει, εκτός από τις απολύσεις και νέες μειώσεις αποδοχών. Μέχρι τον Ιούνιο θα πραγματοποιηθεί μείωση που ενδέχεται να φθάσει και το 20% των αποδοχών σε όσους δημόσιους λειτουργούς αμείβονται με ειδικά μισθολόγια προκειμένου να επιτευχθεί εξοικονόμηση 0,2% του ΑΕΠ, δηλαδή 440 εκατ. ευρώ. Η γενική κατεύθυνση είναι να εξισωθούν οι μισθοί 280.000 γιατρών του ΕΣΥ, μόνιμων στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων, της ΕΛ.ΑΣ., του Πυροσβεστικού και Λιμενικού Σώματος, δικαστικών λειτουργών, διπλωματικών υπαλλήλων, πανεπιστημιακών, ερευνητών με εκείνους των λοιπών δημοσίων υπαλλήλων, λαμβάνοντας όμως υπόψη το ιδιαίτερο καθεστώς απασχόλησης για κάθε κατηγορία. Στελέχη της κυβέρνησης εκτιμούν ότι θα καταργηθούν διάφορα επιδόματα που προβλέπονται σήμερα, ώστε να περιοριστεί το κόστος των ειδικών μισθολογίων που φθάνει το ένα τρίτο της μισθολογικής δαπάνης.


Την ίδια στιγμή, ο κανόνας, μία πρόσληψη για κάθε πέντε αποχωρήσεις είναι απαράβατος και η μείωση στις προσλήψεις αφορά και τους εισακτέους στρατιωτικών και αστυνομικών σχολών.


Θα επανεξεταστεί, τέλος, το νέο σύστημα προαγωγών προκειμένου να διασφαλιστεί πως θα γίνονται αυστηροί έλεγχοι και ορθή αξιολόγηση, δεδομένου ότι πλέον η βαθμολογική εξέλιξη είναι άμεσα συνδεδεμένη με τη μισθολογική.


πηγη:Καθημερινή.

101 σχόλια:

Money είπε...

Καλημέρα σας. Ένα σχόλιο για το αρχικό δημοσίευμα. Ίσως το μόνο θετικό του μνημονίου. Όχι βέβαια για τις απολύσεις από ανθρωπιστική άποψη αλλά για την ουσία του. Την καλή λειτουργία του κράτους.
Και αφήνω και ένα άλλο δημοσίευμα. Το οποίο είναι το πιθανό κακό του μνημονίου.
"Ο οίκος πιστοληπτικής αξιολόγησης Moody's υποβάθμισε μία σειρά ευρωπαϊκών χωρών, μεταξύ των οποίων την Πορτογαλία, την Ιταλία, την Ισπανία, τη Μάλτα, τη Σλοβακία και τη Σλοβενία ενώ έθεσε σε αρνητική προοπτική και παρακολούθησε για πιθανή υποβάθμιση την Αυστρία, τη Γαλλία και τη Βρετανία.

Ως κύριες αιτίες για τις υποβαθμίσεις και τις αρνητικές προοπτικές αναφέρονται μεταξύ άλλων η ευρωπαϊκή κρίση και η αμφιβολία για τη δυνατότητα των ευρωπαϊκών κρατών να προχωρήσουν στη υλοποίηση προγραμμάτων δημοσιονομικής λιτότητας.

Μεγάλο ενδιαφέρον έχει η άποψη της Moody's ότι η πιθανότητα μίας μη ελεγχόμενης ελληνικής πτώχευσης έχει αυξηθεί, παρά την υπογραφή του νέου Μνημονίου την Κυριακή, με προβαλλόμενο λόγο μία ενδεχόμενη αποτυχία στη στήριξη του PSI από τους επενδυτές ή μία ενδεχόμενη αποτυχία στη λήψη περαιτέρω χρηματοοικονομικής στήριξης από τους επίσημους ευρωπαϊκούς φορείς. "
Και τώρα ας γελάσει ο κάθε πικραμένος.

ΛΑΣΚΑΡΗΣ είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

«Εχουμε συλλάβει τους περισσότερους κουκουλοφόρους αλλά…»Την τελευταία διετία έχουν συλληφθεί 1.300 ύποπτοι, σύμφωνα με δήλωση αξιωματούχου στο «Βήμα»

http://www.tovima.gr/society/article/?aid=443480

Μάς ζήτησαν λεφτά για να μην κάψουν τον κινηματογράφο, λέει ο ιδιοκτήτης του «Άστυ»”Ελληνες” οι κουκουλοφόροι

http://www.tanea.gr/latestnews/article/?aid=4694265

Τα επόμενα βήματα του μνημονίου.Οι κρίσιμες ημερομηνίες μέχρι την Πέμπτη – Οι εγκρίσεις από τα ευρωπαϊκά Κοινοβούλια – Οι ανταλλαγή του ελληνικού χρέους

http://www.tovima.gr/finance/article/?aid=443382

Πλιατσικολόγοι και ξένοι μέσα στους “μπαχαλάκηδες”

http://www.antinews.gr/2012/02/13/147694/

Το προφίλ των συλληφθέντων στα επεισόδια

http://www.24h.gr/section/ellada/profil-ton-sullifthenton-sta-epeisodia

Φορολογικές δηλώσεις 2012: Πώς θα πληρώσετε λιγότερο φόρο

http://www.24h.gr/section/24htv/forologikes-diloseis-2012-pos-tha-plirosete-ligotero-foro

Νίκη είπε...

Εύχομαι μια καλή καλή καλή ημέρα σε όλους.

manos1 είπε...

KALHMERA SE OLOUS

μπαρμπαλιας είπε...

καλημερα...
μεγαλο το ξεπεταγμα ΑΛΦΑ.ΕΥΡΟΒ,ΠΕΙΡ,σε σχεση με την ΕΤΕ ...που δεν μπορεσε απο αρχης να ακολουθησει την ανοδο τους...η δικαιολογια οτι ειχαν πιεστει περισσοτερο μεχρι ενος σημειου ισχυρη...μετα ομως;;κατι σκαρωνουν παλι οι γνωριζοντες;;;

michele είπε...

Kαλημερα,καλημερα κι απο μενα.Θαναση παρατηρω παντα τους οικους αξιολογησης και κυριως την αιτιολογια τους.Ορισμενες φορες ,εισαι σιγουρος οτι βγαζουν αναλυσεις με συγκεκριμενους σκοπους .Ενα εξαμηνο αργοτερα η και νωριτερα μπορουν καλλιστα να αναθεωρησουν στοχους,γιατι αλλαξαν τα δεδομενα.Τα οποια συνηθως δεν εχουν αλλαξει.

Michalis είπε...

kalimera se olous..
na mas zisoune ke oi eroteumenoi pou giortazoune simera...
panta me igia xara eutixia

ΠΑΝΟΣ είπε...

Τώρα είναι ακριβώς η εποχή για να ερωτευθεί κανείς, δεν θα μπορούσαν να υπάρχουν πιο ευνοϊκές συνθήκες

michele είπε...

Οντως τωρα με την κριση..ευχες στους ερωτευμενους κι απο μενα.Μετοχες δεν ερωτευομαστε.Οταν παιρνουμε αυτο που θελουμε τις παραταμε συξυλες χαχα

Ανώνυμος είπε...

10:17 π.μ. Ακου σύξυλες ….ΚΑΚΕ

giannhs kon είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

michele είπε...

Αντε ..να τις ..παρουν κι αλλοι χαχα

alexandra είπε...

Καλημέρα σε όλους Νίκη ωραίες οι παπαρούνες άντε να έρθει η άνοιξη και στη ζωή μας.

michele είπε...

Καλημερες στις κυριες και στον κυριο Γιαννη Κον.Στα ισα η αγορα ανοιξε..

Νίκη είπε...

Αλεξάνδρα μακάρι. Μικέλε, χρωστάς κάποια γκαπάκια στις τραπεζες.

giannhs kon είπε...

Καλημέρα Κυρίες μας ,καλημέρα Κύριε ΜΙΧΑΛΗ

michele είπε...

Νικη μου,ΕΤΕ 2,85-2,86 ανεπαισθητο,ΑΛΦΑ 1.52-1,60 ΕΥΡΩΒ 0,9340-0,99 ΠΕΙΡ 0,56-0,587 ΜΑΡΦΒ 0.359-0.365

Νίκη είπε...

Ευχαριστώ Μικέλε, να είσαι καλά.

giannhs kon είπε...

Αν σου κοταγε μην απαντούσες γρήγορα χαχαα Γεια σου ΝΙΚΗ

michele είπε...

Σε στυλ χωνεματος τιμων παιζει μεχρι αυτη τη στιγμη στα ορια του 350 ο FTSE 20

Νίκη είπε...

Γιατί βρε Γιάννη τι έχω κάνει για να με φοβηθεί; Γειά σου κι εσένα.

166 είπε...

καλημέρα,να χαίρεστε όσοι έχετε...(ξέρετε εσείς...κάτι 20άρες με λεφτά εννοώ)...άντε και κάτι 40άρες όπως κρετα και ινλοτ...χαχα

166 είπε...

καλημέρα,να χαίρεστε όσοι έχετε...(ξέρετε εσείς...κάτι 20άρες με λεφτά εννοώ)...άντε και κάτι 40άρες όπως κρετα και ινλοτ...χαχα

giannhs kon είπε...

Μου αρέσει να τον πειράζω ΝΙΚΗ χαχαχα

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...

Καλημερα σε ολους

alexandra είπε...

ΕΛΛΗΝΕΣ!!!! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ...TAΠΑ ΤΟΥ ΦΑΡΑΤΖ ΣΤΗΝ ΤΖΑΒΕΛΑ...
http://www.triklopodia.com/2012/02/ta.html

michele είπε...

Γιαννη μου ειμαι της παλιας σχολης,παντα ευγενικος με τις κυριες..Καλημερα και στο Γιαννη Αμπ,χωσιματακι ηρθε τωρα μιγ κυπρου πιο σταθερη συμπεριφορα

giannhs kon είπε...

Δοκιμάζουν να κλείσουν τα gκαπάκια μερικές .Άστα αυτά κάτι για πουκαμίσα έγραφες το πρωί χαχαχα

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...

Καλημερα Μικελε

michele είπε...

πως το βλεπεις το μικρο Γιαννη ΑΜΠ??ελεγχομενο χωσιματακι προς το παρον στις αλλες

166 είπε...

ώρα για αντιστροφή,θα δοκιμάσω αγορές.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...

Πηγε μια μεχρι το 0,72 και τωρα ειναι καπου στο 0,63 βρηκε κοντρα εκει για να δουμε. Σαν γενικη πορεια για μενα η θα φυγει η θα γυρισει στα χαμηλα του και θα φυγει πολυ.

μπαρμπαλιας είπε...

...πια πραγματικη οικονομια και παραμυθια...τραπεζο-παιξικο χαα...πανε οι τραπεζες πανε ολα...δεν ...δεν.νομος εδω

michele είπε...

Λιακο μου ειναι και ευνοικα τα μνημονιακα για τις τραπεζες,εξ ου και το ραλλυ..σε βαθος χρονου βεβαια ,αλλα θα δουμε..

μπαρμπαλιας είπε...

...η αγορα πεφτει -λεει-γιατι δεν γινεται το γιουρογκρουπέ...καο ο ΜΥΤΙΛ γιατι εκανε δηλωσεις για δραχμη...ελα μ...στο ντόπο σου

ΠΑΝΟΣ είπε...

Με το που γυρίσανε κάτω οι κυρίες...έχει δίκιο ο μπάρμπας. Το θέμα είναι τι ψηφίζει ο καθένας. Αν ΝΑΙ είναι μέρα αγοράς. Αν ΟΧΙ την κάνει.

Michalis είπε...

sinomate..
simera i mera sto xaa ine gia mati:)
an den do akrotites..
den kano kinisi..
oti pirame proxtes to dosame xthes..
ke anamenome..
(milao gia trapezoxarta)

μπαρμπαλιας είπε...

...εμεις δεν θα ακολουθησουμε ...τας ευρωπας;;;;αφου ειμαστε ευρωπας

michele είπε...

o μπαρμπας Πανο,μεσα στην γκρινια ειναι..ανεβαινει +4,65% ολα καλα διορθωνει 1,3% γκρινια χαχαχα

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...

Μιχαλη mail

μπαρμπαλιας είπε...

...και εσυ φιλε Βρουτε;;;

μπαρμπαλιας είπε...

...ο Μπαλμπερδες παιζει..ζωντανα στον ΑΝΤ...θα τριβετε τα ματακια σας ...στεκεται καλα

michele είπε...

τον βλεπω το γαυρο μεσω ιντερνετ ..θα πεσει το συστημα χαχα..εχουν το αναψυκτικο 2,80 κατω και μαζευουν απ τα αλλα..

manos1 είπε...

mixali fisiologiko to shmerino kato.se roto giati exo tin miga

μπαρμπαλιας είπε...

...σημερα ο Μάρκανος παιζει μπαλιτσα

michele είπε...

Μανο,μια χαρα στεκεται η μιγ.. λιακο δεν μας παρατας με το μαρκανο χαχαχα

μπαρμπαλιας είπε...

...αμα δεν σαρεσει ο Μαρκανος...παρε το Κοσταντζο...

giannhs kon είπε...

Σύμφωνα με τους Financial Times η οικογένεια Bonomi έχει ξεκινήσει τη διαδικασία εύρεσης βιομηχανικού συνεργάτη ο οποίος θα αγοράσει την Ducati. Το ποσό που φέρεται πως ζητάει το ιταλικό group είναι κοντά στο 1 δισεκατομμύριο ευρώ, κάτι που σημαίνει πως τέτοιο ποσό μπορεί να βρεθεί κυρίως σε αυτοκινητοβιομηχανίες οι οποίες ίσως ενδιαφερθούν για τη Μπολονέζικη φίρμα.

Ο Andrea Bonomi στους Financial Times δήλωσε: «Η Ducati είναι υπέροχη εταιρία, αλλά η περαιτέρω ανάπτυξή της απαιτεί ένα παγκόσμιο βιομηχανικό συνεργάτη. Φέτος θα ψάξουμε να βρούμε αυτόν τον συνεργάτη».

Ονόματα όπως η Mercedes, η οποία ήδη συνεργάζεται με την Ducati, η Volkswagen και η Mahindra ακούγονται ικανά για αυτήν τη συναλλαγή, ωστόσο τα κορυφαία στελέχη της Ducati αρνούνται πως υπάρχει – για την ώρα – θέμα πώλησης της εταιρίας.

giannhs kon είπε...

Ο Jorge Lorenzo όσο κι αν ακούγεται περίεργο, δεν έχει δίπλωμα οδήγησης μοτοσικλέτας! Μπορεί να είναι ένας από τους ταχύτερους αναβάτες στον κόσμο, μπορεί να έχει κατακτήσει πρωταθλήματα, ωστόσο στο δρόμο με μοτοσικλέτα δεν μπορεί να βγει. Γι’ αυτό λοιπόν αποφάσισε πως ήρθε η ώρα να βγάλει δίπλωμα και έπειτα από την επιτυχία του στο θεωρητικό κομμάτι ξεκίνησε και το πρακτικό κομμάτι.

Στη σέλα ενός Yamaha YBR250 ο Lorenzo έκανε τα πρώτα του μαθήματα και ανακάλυψε πως υπάρχει και ο κόσμος στον οποίο πρέπει να πηγαίνεις αργά όταν οδηγείς μοτοσικλέτα.

michele είπε...

Ασχημο η ΕΤΕ να ειναι κατω απο 2,84-2,85

giannhs kon είπε...

Προπέτασμα καπνού είναι ΜΙΚΕΛΕ

μπαρμπαλιας είπε...

...Μικε μου να βαλουμε το γρυλλο να την σηκωσουμε...

ΠΑΝΟΣ είπε...

...και κοντοστάθηκε εκεί στο -2% χωρίς να μπορεί να αποφασίσει πιο δρόμο να τρβήξει...τον ανηφορικό ή τον κατηφορικό?

giannhs kon είπε...

ΤΡΕΧΩ να βαλω ΤΑΚΟ χαχα Γεια σου ΠΑΝΟ και ΜΠΑΡΜΠΑΛΙΑ

φσ είπε...

Οι αποκαλύψεις της zougla.gr έχουν προκαλέσει το ενδιαφέρον ανώτατων εισαγγελικών λειτουργών της Αθήνας. Η εντολή που δίνεται προς όλες τις κατευθύνσεις είναι: «Ξεσκεπάστε τους διαφθορείς και τσακίστε όλους όσοι συνετέλεσαν στη καταλήστευση του δημόσιου πλούτου».

Ανώτατες πηγές του Αρείου Πάγου λένε ότι είναι επιβεβλημένο να ανοίξουν όλοι οι φάκελοι της περιόδου 1989 – 2012, οπότε και συντελέστηκε το μεγάλο έγκλημα.

Να ελεγχθούν άπαντες. Από τον κατώτατο δημόσιο υπάλληλο μέχρι και το ανώτερο στέλεχος του Υπουργείου Οικονομικών. Να ζητηθούν εξηγήσεις για το αν δικαιολογούνται τα περιουσιακά στοιχεία ορισμένων υπαλλήλων και ανώτατων στελεχών. Να δημευθούν περιουσίες και εν τέλει να αποδοθούν τα «κλεμμένα» στον ελληνικό λαό, ο οποίος μαστίζεται από πρωτοφανή μέτρα λιτότητας.

Το ρεπορτάζ θα συνεχιστεί…

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2012, 11:26---Και γιατί από το 1989;Γιατί όχι από το ΣΩΤΗΡΙΟ ΕΤΟΣ 1981;Από εκεί πρέπει να ξεκινήσουν.

φσ είπε...

Οι αποκαλύψεις της zougla.gr έχουν προκαλέσει το ενδιαφέρον ανώτατων εισαγγελικών λειτουργών της Αθήνας. Η εντολή που δίνεται προς όλες τις κατευθύνσεις είναι: «Ξεσκεπάστε τους διαφθορείς και τσακίστε όλους όσοι συνετέλεσαν στη καταλήστευση του δημόσιου πλούτου».

Ανώτατες πηγές του Αρείου Πάγου λένε ότι είναι επιβεβλημένο να ανοίξουν όλοι οι φάκελοι της περιόδου 1989 – 2012, οπότε και συντελέστηκε το μεγάλο έγκλημα.

Να ελεγχθούν άπαντες. Από τον κατώτατο δημόσιο υπάλληλο μέχρι και το ανώτερο στέλεχος του Υπουργείου Οικονομικών. Να ζητηθούν εξηγήσεις για το αν δικαιολογούνται τα περιουσιακά στοιχεία ορισμένων υπαλλήλων και ανώτατων στελεχών. Να δημευθούν περιουσίες και εν τέλει να αποδοθούν τα «κλεμμένα» στον ελληνικό λαό, ο οποίος μαστίζεται από πρωτοφανή μέτρα λιτότητας.

Το ρεπορτάζ θα συνεχιστεί…

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2012, 11:26---Και γιατί από το 1989;Γιατί όχι από το ΣΩΤΗΡΙΟ ΕΤΟΣ 1981;Από εκεί πρέπει να ξεκινήσουν.

michele είπε...

Μπαρμπα ειδες οτι η γκρινια κανει κακο?? τιποτα δεν σε θελει σημερα χαχα

fs είπε...

κόλλησε ο mozilla....και κάτι καθηγηταράδες που έφτιαξαν βίλλες στον Ά. Σ. και σπούδαζαν και 2 παιδιά στην Αγγλία ταυτόχρονα.Απ'το χιλιάρικο του μισθού σας έγιναν αυτά ρεεεεε;

ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ Π.Θ είπε...

XAXAXA....MIKELE ΗΡΘΕ ΤΟ ΝΕΟ ΔΙΛΗΜΑ....ΕΞΟΔΟς ΑΠΟ ΕΥΡΩ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΚΑΙ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ.ΧΟΧΟΧΟ

μπαρμπαλιας είπε...

Μικε μου δεν κλεισαμε ακομη...στο τελος εχει ντεμαραζέεεεε

michele είπε...

δεν με επιασες,Λιακο

FILOS Π.Θ είπε...

ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΕ ΧΤΕς Ο ΚΥΡΙΟς ΒΑΓΚΕΛΗς..........ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ

ΠΑΝΟΣ είπε...

Χαίρεται ο χάχας αλλά ούτε κι αυτός ξέρει γιατί, μάλλον έτσι του είπανε να λέει.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Σε λένε και εσένα ΒΑΓΚΕΛΗ? Για να ξέρω πως θα σε φωνάζω...λέω να ξεκινήσω με το ΓΚΕΛΥ...ωραίο όνομα

giannhs kon είπε...

Που το μάντεψες ότι είμαστε όλοι έτοιμοι για σένα

166 είπε...

Στο ΒΝ είσαι "πάνος αθήνα" και εδώ "φίλος του πθ " ΜΩΡΗ ΔΙΠΡΟΣΩΠΗ.

michele είπε...

και λες και παπαριες..πες κατι που να εχει αξια..

michele είπε...

Αντιλαμβανεστε πως παιζει η παραγκα με την ΕΕΕΚ στο -4,87%

ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ Π.Θ είπε...

meta το xercyt 70-8-%%(oloi περιμενατε 30% χοχο)ερχετε το νεο διλημμα......η εξοδος η εξοδος.......ο βαγκελης το ειπε...χρυσορυχειο..........

μπαρμπαλιας είπε...

ο Μοδεστος νικησε στη Μοσχα...

michele είπε...

εγω Λιακο σου ειπα πριν..δεν μ επιασες..

166 είπε...

2:56

Λήξη του αγώνα. Ρούμπιν Καζάν - Ολυμπιακός 0-1 ---ΜΠΡΑΒΟ

ΠΑΝΟΣ είπε...

ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ "ΚΑΤΑΧΏΡΗΣΗ" ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΚΕΛΥ.

ΣΕ ΕΣΒΗΣΕ είπε...

XAXA..SE ESBHSE ΖΩΓΡΑΦΕ

ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ είπε...

ΧΑΧΑ,,ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΛΕΕΙ..ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙς ΠΙΓΚΟΥΙΝΕ.ΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΜΕ ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΝΟΥΛΗ.

166 είπε...

ΤΑΣΟΥΛΑ ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ...ΤΟΝ ΠΗΡΕΣ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΒΛΕΠΩ ΣΤΟ ΒΝ... ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙΣ ΚΙ ΕΔΩ...

ΕΞΑΛΟς ΜΕ ΤΟΥς ΔΗΜΟΣΙΟΥς είπε...

ΚΟΙΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ.ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ.ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΟΙ ΤΡΟΙΚΑ.ΑΝΤΕ ΔΗΜΟΣΙΕ ΤΗς ΠΛΑΚΑς

ΠΑΝΟΣ είπε...

Με έσβησε αλλά εγώ ξαναμπήκα Τασουλοπίθηκα χαχα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Για δες 15.25... και θα το ξαναβάλω αν χρειαστεί.

michele είπε...

ρε πλακα που εχετε .δεν παιζει και η κορδελα..υπνος τελειως..

ΠΑΝΟΣ είπε...

Για να σπάσει η μονοτονία μικέλε χαχα

ΕΞΑΓΡΙΩΜΕΝΗ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟΥς ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ.ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΡΩΝΕ ΞΥΛΟ είπε...

ASXOLHSOY ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕ ΠΟΥ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΕΑΙ ΤΕΜΠΕΛΗ.

166 είπε...

Βουνό αξεπέραστο προς το παρόν φαίνεται η ζώνη 0,80-0,90 για ινλοτ.Δείτε ότι εκεί είχε κάνει μεγάλους όγκους τέλη Αυγ.αρχές Σεπτ.

166 είπε...

εξαγριωμένη αδελφή τασούλα κάνε μου τη χάρη να φύγεις από δω μωρή ξεφωνημένη

ΠΑΝΟΣ είπε...

Μην εξαγριώνεσαι τόσο γιατί μας έκοψε κρύος ιδρώτας.

ΠΑΝΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΔΕΡΦΕ είπε...

ΠΑΝΟ ΑΣΤΟΥς ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΕς

ΠΑΝΟΣ είπε...

αυτό το ς αν δεν σου ξέφευγε...

ΓΕΛΟΙΕ είπε...

XAXAX..ΚΛΑΨΕ ΚΛΑΨΕ.ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΙΑΤΙ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΣΒΗΝΕΙς?ΧΑΧΑ

ΠΑΝΟΣ είπε...

Σου ξέφυγε πάλι το "σου" ρε, αυτό το τελικό, πότε θα μάθεις?

michele είπε...

γυριζει η αγορα παιδες..ειπαν να ξυπνησουνε λιγο και με το αναψυκτικο -3,38%

166 είπε...

Πρός μελέτη:"Στα ύψη εκτινάχθηκαν οι οικογενειακοί προϋπολογισμοί, το 2011, σύμφωνα με έρευνα του Ελληνικού Κέντρου Καταναλωτών (ΕΛΚΕΚΑ), που αφορά όλους τους τύπους των οικογενειακών νοικοκυριών.

Ειδικότερα, ο οικογενειακός προϋπολογισμός, για άτομα ηλικίας κάτω των 65 ετών, ανήλθε, το 2011, σε 17.711 ευρώ, σε σύγκριση με τα 17.140,7 ευρώ, το 2010.



Για ζευγάρι χωρίς παιδιά, ο οικογενειακός προϋπολογισμός ανήλθε σε 21.837 ευρώ, σε σύγκριση με τα 21.133,1 ευρώ.

Για ζευγάρι με 1 παιδί έως και 16 ετών, ο οικογενειακός προϋπολογισμός διαμορφώθηκε σε 35.395 ευρώ, σε σχέση με τα 34.254,8 ευρώ.

Για ζευγάρι με 2 παιδιά έως και 16 ετών, ο οικογενειακός προϋπολογισμός ανήλθε σε 36.770 ευρώ, σε σύγκριση με τα 35.585,6 ευρώ."---Και η εφορία εξακολουθεί να δέχεται "δηλώσεις" μέχρι 12χ.ε από το 77% των φορολογουμένων....Και κάποιοι ακόμα αναρωτιούνται...ΓΙΑΤΙ ΠΤΩΧΕΥΣΑΜΕ;

μπαρμπαλιας είπε...

Μικε μου...ανεταχθην...χαχαχαααααααα

michele είπε...

γεια σου ρε Λιακο με τα ωραια σου..

michele είπε...

5 προς 7 παλι η ανταλλαγη ΑΛΦΑ-ΕΥΡΩΒ..αν γινει λεμε..

μπαρμπαλιας είπε...

...κατι ξερουν παντως ,γιατι η δευτερη παει σφαιρατη

michele είπε...

πηγε σφαιρατη και καλυψε το 5/9 που ειχε δημιουργηθει ..και το εκανε παλι 5/7.. ρε το σαλαμι χαχα..πιο γρηγορα απο τις τραπεζες παει..

Money είπε...

Τα λέει και ο Βαρουφάκης. Τώρα τα λέει και ο Παναγιώτου.
http://www.xrimanews.gr/oikonomia/26587-psit-ksypna

Νομίζω η μεγαλύτερη προδοσία στην σύγχρονη ιστορία μας.

michele είπε...

Τα δυο πιο βαρια χαρτια του δεικτη: ΕΕΕΚ -3,31% και ΟΠΑΠ -2,08% αντιλαμβανεστε

michele είπε...

Oντως ετσι ειναι Θαναση,αλλοι το καταλαβαν νωρις,αλλοι πολυ αργα,δικιο εχει ο Παναγιωτου

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλησπέρα ξανά μετά τις κοντρίτσες, καλησπέρα ΤΚ

michele είπε...

παμε πανω