Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

ΕΛΒΑ

ΕΛΒΑΛ .Εβδομαδιαίο γράφημα..

Γράφημα "μεγάλης εικόνας" 4 ετών σε εβδομαδιαίο. Σαφής η ζώνη συναλλαγών στο οριζόντιο κανάλι GF στα επίπεδα του 1-1,60 ,με χαμηλό τα 0.78 της 27/10.2008 και υψηλό τα 2,25 ενα χρόνο μετά.Καθ όλη τη διάρκεια της τελευταίας ΤΡΙΕΤΙΑΣ αρνήθηκε να πλησιάσει τα χαμηλά της , έκανε διπλό πυθμένα στο 1 ευρώ και από τις 20/12/2010 ξεκίνησε μια πλαγιοανοδικη πορεία εντός του καναλιού ΙΖ και πάντα εντός της οριζόντιας ζώνης συναλλαγών.
Το τελευταίο τρίμηνο διασπώντας το ΙΖ έκανε μια αποτυχημένη προσπάθεια να πλησιάσει το 1 ευρώ, κίνηση που την ώθησε εκ νέου εντός του καναλιού.
Σημαντικότατο το σημείο που βρίσκεται η μετοχή καθώς αν κλείσει την εβδομάδα στα επίπεδα αυτα, κλείνει ΕΝΤΟΣ του ΙΖ , πάνω απο τον κμο 30 εβδ και ΑΠΕΙΛΕΙ τον κμο 200 εβδ.
Κίνηση επιβεβαιωμένης διάσπασης   του κμο 200 εβδ ,θα της δώσει ώθηση για την έξοδο απο την οριζόντια ζώνη συναλλαγών στο 1.60 και του πλαγιοανοδικου καναλιού ΙΖ με απώτερο στόχο τη γραμμή λαιμού D στην περιοχή των 2.20 ευρώ.
Stop long με εβδομαδιαίο κλείσιμο κάτω απο τα 1.17 ευρώ.

75 σχόλια:

Money είπε...

Κάθε χώρα έχει την κυβέρνηση που της αξίζει.
Joseph De Maistre, 1753-1821, Γαλλοϊταλός διπλωμάτης & φιλόσοφος

Money είπε...

Χέρι που δεν μπορείς να το δαγκώσεις, φίλησέ το.
Αμπού Σακούρ, 10ος αιών, Πέρσης ποιητής

michele είπε...

Θαναση ολοι τα ξερουμε αλλα ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ που μας τα υπενθυμιζεις!

pantelis είπε...

Καλο βραδυ σε ολους...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλώς τον Θανάση. θα έλεγα κάνε πως το φιλάς και δάγκωσέ το, τουλάχιστον να το ευχαριστηθείς ρε γμτ.
Τι θα γίνει μετά δεν το συζητάμε.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Άντε να τα πούμε κι από εδώ Παντελή.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Μικέλε βλέπω πάντα επίκαιρος είσαι με τα γραφήματα, ξέρεις εσύ χαχα

Νίκη είπε...

protagon - Το πρόσωπο της Μέρκελ στους καπνούς του «Αττικόν»
http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.moyfanet&id=12651
Καλή σας νύχτα.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...

Καλησπερα σε ολους

michele είπε...

Ε κραταω το εθιμο,βλεπω και Barca..μερικα επιτηδες τα κανω να τα θυμομαστε χαχα

michele είπε...

Η πλακα ειναι οτι λεει η φωτο δεν εχει υποστει καμμια επεξεργασια.Καλο!! Υπηρχαν και αλλες φωτο που εδειχναν οτι οι μποτες των αστυνομιων ηταν ιδιες με των αναρχικων.Μονο που ηταν απο την καναδικη αστυνομια οταν συνελαβαν συναδελφους τους.Ειπαμε εν καιρω πολεμου ,πολλη ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ.Δεν συζητω για την χρηματιστηριακη δε...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Λίγο τραβηγμένα όλα αυτά πράγματι.

michele είπε...

Kαλησπερα John

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...

http://www.dailymotion.com/video/xodk46_y-yyyyyyyy-yyy-yyyyyyyyyyyyy_fun


μου το στειλαν με μειλ δεν υπαρχει χαχαχα

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...

Καλησπερα μικελε καλα πηγε και σημερα η 'μορφονια

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλησπέρα Γιάννη. Όλα καλά με το σαλαμάκι βλέπω.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...

Και Ελβαλ βλεπω σημερα α ωραια πραγματα.

166 είπε...

Παίδες πήραν κι άλλοι βίντεο ...

166 είπε...

photoshop η φωτο ,με 2-3 εργαλεία,από τα βασικά του προγράμματος...

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...

Καλα παει ακομα μακαρυ να ειχα και κοματια πολλα αλλα δεν πειραζει καθε εμποριο για καλο χαχα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλώς τον 166. Είχαμε λίγη "δράση" απόψε από εκεί. Τελικά όλα σβου.

George είπε...

Eλβαλ μικελε την έχω με 1,30 και δεν ανεβαίνει παρά έως 1,34. λες να δώσει τέτοια απόδοση ????? Στον φίλο μου τον Πάνο έχω να πω ότι με την κατάσταση την πολιτική που υπάρχει δεν βλέπω να πάει το χρηματιστήριο επάνω...αύριο το είχα ακούσει από το πρωί ότι δεν θα γίνει η συνάντηση ... οπότε τα έσπρωξα όλα τα τραπεζικά χαρτιά γιατί δεν βλέπω προκοπή και μέχρι να στείλουν επιστολή και να συναντηθούν δεν περιμένω άσπρη μέρα... και όπως πάντα είναι η προσωπική άποψη μου .....Παντος αν είχαν αρ@@α έπρεπε να τους πετάξουν έξω και να κόβανε κάθε συζήτηση....... κάθε λεπτό και άλλα ζητάνε...έλεος.... κανένας πολιτικός Έλληνας ΥΠΑΡΧΕΙ..............

166 είπε...

τώρα λέμε για ψάρια με τον κρητικό

ΠΑΝΟΣ είπε...

George δυστυχώς δεν υπάρχει και έπρεπε να το περιμένουν αυτό. Δεν πρόλαβε να στεγνώσει το μελάνι στη συμφωνία και άρχισαν.
Θα το τραβήξουν μέχρι τέλους, δεν ξέρω που το πάνε, θέλουν να μας βγάλουν αυτοί ή θα μας αναγκάσουν να βγούμε μόνοι μας?

michele είπε...

Tιποτα δεν θελουν.Να παρουν τα λεφτα τους θελουν.Και εχουν δωσει πολλα.Το Α μνημονιο ηταν η κερκοπορτα.Τωρα δεν μπορουσες να κανεις τιποτα.Περιμενω ακομα ,περα απο το συναισθημα και το δικιο μας να ακουσω μια ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ προταση.Ειδικα απο τα πολιτικα κομματα.Γιατι το να λεει ο καθε καθηγητης την αποψη του και δικιο να εχει δεν μπορει να την επιβαλλει.Οσον αφορα το χρηματιστηριο ειναι αλλη ιστορια.Πολυ δυσκολο πραγμα.

George είπε...

Τώρα που υπέγραψαν από ότι άκουσα τις δεσμεύσεις να δεις ότι δεν θα τους ικανοποιήσουν διότι και οι δυο δεν έχουν πλειοψηφία για κυβέρνηση όταν γίνουν εκλογές και θα ζητήσουν και άλλες υπογραφές... να μου το θυμηθείς δεν τελειώσαμε.............

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ναι να πάρουν τα λεφτά τους είναι θεμιτό, αλλά με ποιο τρόπο? Αφού όπως πάμε δεν προκειται να τα πάρουν με τον κανονικό τρόπο. Δεν βγαίνει,
Θα μας αναγκάσουν κάποια στιγμή (δεν ξέρω ποιος θα είναι αυτός) να πούμε άει στο διάολο και ότι θέλει ας γίνει? Μέσα στη χώρα τι θα γίνει, το έχουν προβλέψει κι αυτό?

michele είπε...

Οι υπογραφες των πολιτικων αρχηγων ειναι απλα πιεση.Δεν εχουν ΚΑΜΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ. Το πραγμα αυτο ψηφιστηκε.Αν υπογραψει ας πουμε ο Σαμαρας και μετα ερθει και κανει αλλα,θα του παρουν το σπιτι??? χαχα/Α ρε τι ακουμε

ΠΑΝΟΣ είπε...

Άσε που και το θεμιτό είναι συζητήσιμο, αλλά δεν μπορείς να υποτιμάς έτσι μια χώρα, κάπου θα βγει από μέσα μας ένα όχι, όσο ξεφτιλισμένοι και αν καταντήσαμε.
Η τρέλα είναι που μας έκανε διάσημους σαν λαό.

166 είπε...

Έχετε δίκιο,άλλωστε ο σωβινισμός πάντα ήταν κακός σύμμαχος.Μας δανείζουν και θα μας πιέζουν συνεχώς γιατί θέλουν εξασφάλιση της πληρωμής.Ας μην αυταπατάται κανείς με τους "κακούς ξένους",γιατί πολλοί ντόπιοι είναι 1000 φορές χειρότεροι και το ξέρετε.Η τρόικα όταν ήρθε και είδε τα χάλια μας,είπε πιάστε τη φοροδιαφυγή για να ισοσκελίστε τον προυπολογισμό.Και οι δικοί μας τι απάντησαν παρακαλώ;"Θα πάρουμε ισοδύναμα μέτρα". Και μας τα πήραν.

michele είπε...

Εγω Πανο,επειδη η χωρα ειναι σε βαθια υφεση,με τη ΛΟΓΙΚΗ μου και οχι με το συναισθημα λεω οτι μπορει να βγει.Το Α μνημονιο ηταν ΕΜΠΡΟΣΘΟΒΑΡΕΣ.Αυτο εδω χτυπαει λιγοτερους και κυριως τους νεους.Δεν μιλαω γι αυτους ,οι νεοι θα ταλαιπωρηθουν αγρια.Αλλα αν δουλεψει σωστα το συστημα βγαινει.Θα μου πεις εχεις εμπιστοσυνη στο συστημα.ΔΕΝ ΕΧΩ.Αλλα αλλο το ενα αλλο το αλλο.

michele είπε...

Φωτη,εκαναν ΤΟ ΕΥΚΟΛΟ.Κοψανε απο τους παντες ,οριζοντιως.Ελεγε κι αλλα μεσα που δεν τα εκαναν ( οχι περικοπες) και τωρα ΤΡΕΧΟΥΜΕ

Michalis είπε...

sinonomate kopsane apo olous..
giati oi kivernontes den dexontane na kopsoune apo diafora kondilia..
gia dithen politiko kostos..
etsi den ine?

Αλεξανδρος είπε...

καλησπερα σας, τον Σαμαρα ποτε μου δεν τον χωνεψα,δεν ξερω γιατι,αλλα αυριο το θαμου στρωσει το τραπεζι να ναι καλα ο ανθρωπος

ΠΑΝΟΣ είπε...

Δεν έχω αυταπάτες με τους ξένους και τους ντόπιους και συμφωνώ ότι είμαστε πολύ χειρότεροι.
Πιστεύω όμως ότι αυτό το πρόγραμμα δεν βγαίνει. Για να δουλέψει σωστά θέλει προϋποθέσεις που μάλλον δεν υπαρχουν. Να χτυπήσεις τώρα τη φοροδιαφυγή, δεν είναι λίγο αργά? Με αυτή τη ύφεση τι να πιάσεις? Τα έσοδα του Γενάρη τα ξεχνάμε? Ωραία να τους πληρώνουμε αυτούς... και εδώ μέσα να μην βγαίνουν οι στόχοι στα έσοδα που καταλήγουμε? Πάλι σε αδιέξοδο.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Βρε τον Αλέξανδρο, πρόσεξε όμως γιατί τα πράγματα αλλάζουν από μέρα σε μέρα χαχα

166 είπε...

Δεν είναι θέμα "ευκολίας" μιχάλη.Σήμερα διάβασα ότι θα κινητοποιήσουν οι εισαγγελείς μέχρι και την ΕΥΠ για να βρούν τα κλεμμένα της συμπαιγνίας Ιδ.τομέα και διεφθαρμένων δημ."λειτουργών".Αν υπήρχε πολιτική βούληση,θα το έκαναν από την πρώτη μέρα,αλλά δεν ήθελαν να πειράξουν τη διαφθορά γιατί είναι βαθιά βουτηγμένοι και ίδιοι μέσα.Και όταν σε ένα σπίτι βάζει ο καθένας το χέρι στο ταμείο και βουτάει όσα μπορεί,το μείον πάει σύννεφο.Και όταν έρθει η ώρα να πληρωθούν τα έξοδα,δεν έχει μείνει μέσα τίποτε.Και εκεί,τι ωραία,πάμε για δανεικά,που κι αυτά τα ρουφάνε όμως όσοι προλαβαίνουν και μπορούν.Και στο τέλος τι κάνει το αφεντικό;Ανοίγει το συρτάρι,δείχνει κάτι ...κέρματα που έχουν μείνει μέσα,και λέει στο "προσωπικό":Αυτά έμειναν,μοιραστείτα τα.Ε,ΟΧΙ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ.

Αλεξανδρος είπε...

ααα διαλεξα δυο μετοχες προχθες και μπηκα ακουσα και την ιδεα του μπροκερ μου για μ ια ακομα,οι δυο δικες μου,μπα,η δικη του οκ.Αν θελετε να σας τον συστησω,η μπορει και να το ξερετε χεχε

michele είπε...

Αυτα γινονται για τους αργοπορημενους Αλεξανδρε.Θα σου πω λοιπον κατι.Παλιοτερα οταν ηταν κανα σαπακι και ειχε παρει την κατω βολτα ,καποια στιγμη εφτανε πολυ χαμηλα.Ξαφνικα αρχιζε τα limit up.Σκεφτοντουσαν ,τη γλυτωσε η εταιρεια και μπουκαραν πολλοι.Και μια μερα τους κλειδωνε μεσα και αρχιζε τα κατω,limit down καιχωρις κομματια.Αντε να βγεις.ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΑΝΕΒΕΙ???
Για να βγουν οι "φιλοι" που ξεχαστηκαν.Οι αργοπορημενοι.
Ετσι γινεται και τωρα.Απο την αναποδη.Αλλα ακομα δεν εχει γινει.

Αλεξανδρος είπε...

φιλε μου Πανο απο ωρα σε ωρα,και ειδικα αν εβλεπες τις δημμοπρασιες σημερα απο λεπτο σε λεπτο

Αλεξανδρος είπε...

στη δεη τι εγινε?

166 είπε...

Μικέλε πολύ παραστατικός,ωραίος,μόνο μη το συνεχίσω κι εγώ,γιατί με ξέρεις χαχα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ώστε του μπρόκερ τράβηξε χαχα, λες να τον ξέρουμε?

michele είπε...

Στη ΔΕΗ Αλεξανδρε,αλλαζουν επιπεδο,χωνουν τεχνικα,μαζευουν,καθονται και λιγο ,βγαινει ο αερας και ξαναξεκινανε.Ετσι γεμιζει το σακκουλι.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Σαν τι να έγινε στη ΔΕΗ δηλαδή? Άντεξε όλη μέρα και στο τέλος ...λύγισε ελαφρώς

ΠΑΝΟΣ είπε...

Αμάν αυτή η ορολογία σας χαχα

michele είπε...

Εμενα Φωτη μου αρεσουν οι περιγραφες σου χαχα

ΛΑΣΚΑΡΗΣ είπε...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ

Με σύνθημα «You never walk alone», δηλαδή «Δεν θα περπατάς ποτέ μόνος σου», η Ελλάδα αποτελεί τον κεντρικό άξονα της νέας διαφήμισης του Johnnie Walker.Το πρωτότυπο βίντεο διάρκειας ενός λεπτού και 26 δευτερολέπτων, με εικόνες από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, δημιουργήθηκε από τη διαφημιστική εταιρεία The newtones και θα προβληθεί αρχικά από την ελληνική τηλεόραση και το διαδίκτυο.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=KuohOqhOTUk

michele είπε...

Γιατι ρε Πανο τι ειπαμε?? ουτε abbandoned baby ,ουτε death cross ουτε τιποτα..απλα ελληνικα χεχε

michele είπε...

Λασκαρη αυτο ειναι συνθημα των οπαδων της Λιβερπουλ ,εσυ θα το ξερεις φυσικα.

Αλεξανδρος είπε...

ναι Πανο εκει καταλαβαινεις γιατι γδυνουν τον κοσμο οι πλατφορμες,αλλο το ματι του μι εεε του επαγγελματια αλλο το ασχετουλη

ΠΑΝΟΣ είπε...

Γεια σου Λάσκαρη με τα ωραία σου

michele είπε...

Αλεξανδρε οι πλατφορμες παιζουν μοχλευση και σε αναγκαζουν να παιζεις ως trader ,ετσι βαζεις μεροκαματακι,αλλα ποτε λεφτα.Επισης στηριζονται σε παραγωγα ( options κλπ) που δεν τα καλοξερει ο κοσμος.Και τελος που να βρεις ΚΑΛΕΣ μικρομεσαιες μετοχες που διπλοτριπλωνουν στις πλατφορμες??

George είπε...

Καλή συνέχεια και τα λέμε αύριο.....

michele είπε...

*βγαζεις οχι βαζεις

ΠΑΝΟΣ είπε...

Αλέξανδρε ποτέ δεν το έκρυψα αυτό χαχα (για τον ασχετούλη λέω)

166 είπε...

"Σκέτη μαλακία.....

sfentonas88 6 minutes ago
"--χαχα....ρε παιδιά κι ο γαπ κάπως έτσι είχε διαφημίσει το Τζόνυ ΄λταν βγήκε...Τον είχε πλησιάσει λέει μια νεαρή "συντρόφισσα!" και του είπε το πολύ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ και ανεπανάληπτο...KEEP WALKING

ΠΑΝΟΣ είπε...

Γεια σου George όπου να 'ναι θα την κάνουμε κι εμείς.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...

Πανο ειναι αυτο που λεει ο Δημος βουλιαζουμε κουραζουμε τρομαζουμε κι αρπαζουμε και παλι απ την αρχη

ΛΑΣΚΑΡΗΣ είπε...

ΝΑΙ ΤΟ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΤΟΤΕΝΑΜ. ΑΝ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΣ Μ 'ΑΡΕΣΕ Η ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΕΪΖΕΛ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΓΟΥΣΤΑΡΑ ΠΛΕΟΝ.
Ο ΜΕΛΜΠΕΡΓΚ ΕΠΑΘΕ ΜΕΡΙΚΗ ΑΜΝΗΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΤΥΠΗΜΑ, ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΑΤΕ.
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΘΑΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΤΟΝ ΥΜΝΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ. ΧΑΧΑ

michele είπε...

χαχα Λασκαρη δεν παιζεσαι !!

166 είπε...

papaleo:Γιατί το ελληνικό πάρτι δεν συγκεντρώνει VIP; Οι ξένοι θα έρθουν μετά τις αμκ των τραπεζών….---άργησαν να βάλουν το καλσόν και το κόκκινο φουρώ,μπορεί θα χάσουν και το ...εβέντ,ποτέ δεν ξέρεις

ΛΑΣΚΑΡΗΣ είπε...

ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑ ΤΟΝ GEORGE.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ωραίο Λάσκαρη σε φόρμα αν και βραδινός χαχα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ναι Γιάννη ο άλλος όμως είπε ΚΑΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΜΕ χαχα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ο γαύρος καλά τα πήγε σήμερα έξω.
Ευτυχώς έπαιζε έξω και δεν χρειάστηκε να θυμηθούμε το ανέκδοτο με τον φανατικό που πήγε στην μπουτίκ, ζήτησε μια φανέλα και τον ρώτησαν: Τ φανέλα παίχτη ή διαιτητή?

michele είπε...

το ειπα εγω οτι μου αρεσουν οι περιγραφες σου Φωτη.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...

Αστα να πανε χαχα

michele είπε...

Και επι της ουσιας,εγω θα περιμενω τους ξενους να σηκωσουν τα ελκα ,την ινκατ,την ελβε και τη ελβα.Δεν παιζουν με τιποτα.Που θα παει δεν θα ερθουν μαζικα??

ΛΑΣΚΑΡΗΣ είπε...

ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟ

http://www.youtube.com/watch?v=VboX2DLkDD0

ΛΑΣΚΑΡΗΣ είπε...

ΚΑΙ ΑΥΤΟ

http://www.youtube.com/watch?v=cQzPNT780bs&feature=related

ΠΑΝΟΣ είπε...

Λάσκαρη δεν παίζεσαι απόψε χαχα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καληνύχτα ας ξεκουραστούμε λίγο, για να ετοιμαστούμε για την αυριανή άνοδο όπως θα έλεγε και ο αισιόδοξος Γιάννης ΚΟΝ

ΛΑΣΚΑΡΗΣ είπε...

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΜΕ ΕΝΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ

ΠΑΝΟ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ

http://www.youtube.com/watch?v=4yZfHukR7sI&feature=fvwrel

michele είπε...

Χαχα καλο του Λασκαρη,καληνυχτα Πανο..