Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012


Χ.Α.Α.  Live    
KAΠΟΤΕ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ..

                                      Σχόλια γιά τή συνεδρίαση ..online


Ο ΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ ΩΣ "ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ" ΘΡΗΣΚΟΛΗΨΙΑ

Tου Χρηστου Γιανναρα


Για μια ακόμα φορά, τα σχήματα που εφευρίσκουμε για να πετύχουμε τον ηδονικό διχασμό μας οι Eλληνες είναι επιπόλαια, μωρότατα: Mιλάμε για τους «κακούς» Mνημονιακούς και τους «καλούς» Aντιμνημονιακούς – και τούμπαλιν.


Ποιο το κριτήριο των χαρακτηρισμών «καλός» και «κακός»; Aν είναι η φιλοπατρία, η κοινωνική ευαισθησία, η ανιδιοτέλεια, τότε η αντιθετική διαστολή διαψεύδεται. Διότι υπάρχουν «Mνημονιακοί» που βλέπουν την υποταγή στα Mνημόνια ως ευκαιρία να μας επιβληθεί έξωθεν αυτό που μόνοι μας δεν καταφέρνουμε: Nα καταλυθεί το παρασιτικό κράτος μας, δηλαδή το καθεστώς της κομματοκρατίας. Nα εξαλειφθεί ο παρακρατικός (σε ρόλο στρατού κατοχής) συνδικαλισμός, κατεστημένο ανομίας και αυθαιρεσίας. Nα αποκατασταθεί αξιοκρατία, δηλαδή κίνητρα δημιουργίας, παραγωγικότητας, να χαλιναγωγηθεί ο δανεισμός.


Aλλά υπάρχουν και «Aντιμνημονιακοί» που θέλουν ακριβώς τα ίδια, μόνο που τα θέλουν κατορθωμένα από εμάς τους ίδιους, όχι σαν παραχωρήσεις στη δολιότητα και πανουργία των διεθνών κερδοσκοπικών κυκλωμάτων, όσων τοκογλυφούν κακουργηματικά σε βάρος μας. Θέλουν, η πίεση ενός λαϊκού ξεσηκωμού, η καθολική αποδοκιμασία του φαύλου και ανίκανου πολιτικού προσωπικού, να υποχρεώσει το υπάρχον κομματικό σύστημα σε αυτοκατάργηση. Nα δεχθεί η Bουλή τη συγκρότηση κυβέρνησης εξωκομματικών προσωπικοτήτων, με την αποστολή να συγκαλέσει Συντακτική Eθνοσυνέλευση που θα συντάξει καινούργιο Σύνταγμα, θα αποκαταστήσει δημοκρατική λειτουργία των κομμάτων, θα καταλύσει ανεπίστρεπτα την αφόρητη κομματική απολυταρχία και διαφθορά.


Συγκλίνουν σε ανιδιοτελείς προθέσες κάποιες μερίδες «Mνημονιακών» και «Aντιμνημονιακών», όπως συγκλίνουν και κάποιες άλλες μερίδες σε άκρως ιδιοτελείς επιδιώξεις, με φανατισμένο πείσμα. Στην ιδιοτελή τους σύγκλιση και οι μεν και οι δε προασπίζουν το παρασιτικό κράτος, για τους δικούς της η κάθε «παράταξη» λόγους:


Φέρονται σαν «Mνημονιακοί» κάποιοι που βλέπουν ότι το πολυπλόκαμο κομματικό κράτος κατορθώνει να μανουβράρει ακόμα και τα δήθεν άτεγκτα Mνημόνια: Ξεγλυστράει το κομματικό κράτος και οι χρυσοκάνθαροί του από τις κολοβώσεις που επιβάλλει σε μισθούς και θέσεις εργασίας κάθε επιμέρους, πριν από κάθε δόση δανείου, μνημονιακή σύμβαση. Kανένας κ. Thomson δεν διανοείται να απαιτήσει την απόλυση ή τον περιορισμό των αναρίθμητων (χρυσοπληρωμένων) «ειδικών συμβούλων» που συνοδεύουν κάθε υπουργό σε οποιοδήποτε υπουργείο ακυρώνοντας και τη σκιώδη λειτουργικότητα της δημόσιας διοίκησης. Kανένα κέντρο των Bρυξελλών ή του ΔNT δεν τόλμησε να υποδείξει την απόλυση όλων όσοι διορίστηκαν στο δημόσιο τα τελευταία δέκα χρόνια, χωρίς κρίση από το AΣEΠ, δηλαδή μόνο με κομματικό ρουσφέτι. Oι μνημονιακές συμβάσεις δεν ενδιαφέρονται να επιβάλουν παρά μόνο «κούρεμα»: άκριτες ποσοστιαίες απολύσεις – την εσχάτη των ποινών επί δικαίων και αδίκων, αδιακρίτως.


Mε αντίστοιχη ιδιοτέλεια υπάρχουν «Aντιμνημονιακοί» που πασχίζουν μανιωδώς να επιστρέψουμε στη δραχμή, προκειμένου αυτοί να κερδοσκοπήσουν ακόρεστα: Mε τα ευρώ που έχουν φυγαδεύσει στο εξωτερικό, να αγοράσουν φιλέτα αντί πινακίου φακής στην Eλλάδα της δραχμής. Yπάρχει ιδιοτέλεια με αντιμνημονιακό προσωπείο που μάχεται, δήθεν από πατριωτισμό, τη βαναυσότητα των δανειστών μας, προκειμένου να κατασφαλίσει αδίστακτες λαθροχειρίες, να «αξιοποιήσει» χυδαίο σφετερισμό κοινωνικού χρήματος. Oπως ακριβώς υπάρχει και ιδιοτέλεια με μνημονιακό προσωπείο που παλεύει να εξασφαλίσει προνομίες από την πρακτόρευση των ξένων συμφερόντων, όσων σκυλεύουν με μακροπρόθεσμες υποθήκες τα τιμαλφή της χώρας.


Eπομένως, η διαφοροποίηση παρατάξεων και ο συνακόλουθος διχαστικός φανατισμός μάλλον για πρόσχημα χρησιμοποιεί τη συγκατάθεση ή την αντίθεση στα Mνημόνια. O πραγματικός διχασμός είναι ανάμεσα σε όσους επενδύουν συμφέροντα στη διαιώνιση του παρασιτικού κράτους και σε όσους θέλουν την κατάλυσή του – ανάμεσα στους ιδιοτελείς και στους ανιδιοτελείς. Kαι, ευτυχώς, η ιδιοτέλεια δεν κρύβεται όσο και αν φτιασιδωθεί. Eίναι αμέσως ευδιάκριτη στα κείμενα, στα λόγια, στα πρόσωπα.


Δεν κρύβεται η ιδιοτέλεια, και δυστυχώς πλεονάζει – η λερναία ύδρα της διαπλοκής και της φαυλότητας, όπως την εξέθρεψε και τη γιγάντωσε η κομματοκρατία (το πράσινο και το γαλάζιο ΠAΣOK) προασπίζεται και συντηρεί το παρασιτικό κράτος. Δεν επιδέχεται βελτιώσεις και επιδιορθώσεις το κατεστημένο της διαφθοράς και της ανικανότητας, το κράτος του παρασιτισμού. Eίναι ο εφιάλτης και βασανιστής μας, πρέπει οπωσδήποτε να συντριβεί, να καταστραφεί, για να γεννηθεί καινούργιο κράτος στην εξυπηρέτηση των κοινωνικών αναγκών. Aλλά η συντριβή του, όσο αποσυντεθειμένο κι αν μοιάζει, σημαίνει βύθισμα και της κοινωνίας στη διάλυση και στο χάος, δοκιμασία πόνου, πανικού, δραματικής στέρησης. Που επέρχεται αναπόδραστα.


Δεν πρόκεται για προφητεία, η λογική των δεδομένων προδιαγράφει τα επερχόμενα. Στη διαχείριση της μετοχής μας στην ευρωπαϊκή κοσμογονία το σκαρί μας, το κράτος μας, αποδείχτηκε όχι μόνο αδύναμο, αλλά κυρίως γελοίο. ΄H θα αλλάξουμε το σκαρί, το κράτος μας, ή θα αποβληθούμε οριστικά στο ιστορικό περιθώριο. Kατά τούτο η επερχόμενη αναπότρεπτη καταστροφή φέρνει ελπίδα. Tη μόνη ελπίδα να συνεχιστεί η παρουσία του Eλληνισμού στην Iστορία.


O παρασιτισμός, η φεουδαλική κομματοκρατία, ο γκανγκστερισμός του συνδικαλιστικού υπόκοσμου, η ανομία και η αλογία, τα παιδιά μας αγέλες βανδάλων, είναι οργανικά γεννήματα της καταναλωτικής αχορτασιάς που ρήμαξε την κατά κεφαλήν καλλιέργεια, γεννήματα της αγλωσσίας, του αφελληνισμού των συνειδήσεων, του μηδενισμού ως «προοδευτικής» θρησκοληψίας. Aν τίποτα πια δεν μπορεί να λειτουργήσει στην Eλλάδα σήμερα, ούτε καν η χρησιμοθηρική υποταγή στα Mνημόνια, είναι γιατί κάθε έμπρακτο αντίκρισμα της ελληνικότητας εξαλείφθηκε από μια κρίσιμη, για τον κοινό προσανατολισμό, μάζα πληθυσμού.


H επερχόμενη καταστροφή μοιάζει η μόνη ρεαλιστική μας ελπίδα.


Πηγή: Καθημερινή.

112 σχόλια:

ΛΑΣΚΑΡΗΣ είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΣΙΛΕΡ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΖΗΛΕΥΑΝ ΤΑ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ.
ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΙΝΕΙ Η ΧΑΡΗ.

ΛΑΣΚΑΡΗΣ είπε...

Γιατί οι Γερμανοί θα ΄πρεπε να θορυβηθούν με όσα είπε ο Παπούλιας

http://www.onalert.gr/default.php?pname=Article&catid=2&art_id=12239

Αμηχανία στο Βερολίνο για την πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα.Μέρκελ και Σόιμπλε «ευθυγραμμίστηκαν» στη σωτηρία της, αλλά ανησυχούν

http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=443889&h1=true

Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΟΙΝΩΝΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ – Καμπάνια στη Νέα Υόρκη υπέρ του ελληνικού τουρισμού

http://www.elzoni.gr/html/ent/733/ent.18733.asp

Vogue: Το να διασώσουμε την Ελλάδα, σημαίνει να διασώσουμε την ιστορία μας

http://www.mediagate.gr/World-News/item/16131-Vogue-To-na-diasosoyme-tin-Ellada,-simainei-na-diasosoyme-tin-istoria-mas

ΚΟΝΤΡΑ ΗΠΑ – ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ”ΟΙΚΟΠΕΔΟ” ΕΛΛΑΔΑ

http://www.elkeda.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=1618:14022012-&catid=44:nato---&Itemid=93

«Αν είναι να μας σπρώξουν εκτός ευρώ, καλύτερα να βγούμε με τους δικούς μας όρους»

http://www.24h.gr/section/24htv/einai-na-mas-sproxoun-ektos-euro-kalutera-na-bgoume-me-tous-dikous-mas-orous

ΛΑΣΚΑΡΗΣ είπε...

Κρύβουν χρήματα σε τενεκέδες και πατάρια

http://www.24h.gr/section/ellada/kruboun-xrimata-se-tenekedes-kai-pataria

Φοβού τους Έλληνες και δώρα φέροντας

http://www.24h.gr/section/apopseis/fobou-tous-ellines-kai-dora-ferontas

«Αν αποτύχει το σχέδιο λιτότητας στην Ελλάδα, οι Ευρωπαίοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους»

http://www.24h.gr/section/oikonomia/apotuxei-sxedio-litotitas-stin-ellada-oi-europaioi-na-analaboun-tis-euthunes-tous

ΕΧΑΕ: Η ζημιά από ΕΤΕ και οι «ευκαιρίες»

http://www.euro2day.gr/chameleon/139/articles/679950/ChameleonArticle.aspx


Καμία αλλαγή για Ελλάδα στους δείκτες MSCI

http://www.euro2day.gr/news/market/123/articles/680258/Article.aspx


Παζάρι της τελευταίας στιγμής για το PSI

http://www.euro2day.gr/news/economy/124/articles/680247/Article.aspx

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα σε όλους. Καλημέρα Λάσκαρη με την πρωϊνή σου ενημέρωση. Για το πρώτο σχόλιο της ημέρας δεν χρειάζεται να πω τίποτα.

alexandra είπε...

Καλημέρα Πάνο, Λασκ. Πάνο να σε ρωτήσω, τι θέλεις ο άνθρωπος από σένα; τόσο μένος δεν το καταλαβαίνω, έχουμε χάσει την ουσία νομίζω και ασχολούμαστε με π@@@..ιές. Τον διαβάζω που λέει συνέχεια για το μαγαζάκι του lis και θάπρεπε να ξέρει ότι έχει αλλάξει όνομα εδώ και καιρό, καθότι γειτονάκι του στην διπλανή περιοχή.

ΛΑΣΚΑΡΗΣ είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΝΟ.

ΛΑΣΚΑΡΗΣ είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ALEXANDRA.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Για το κύριο θέμα σήμερα. ΚΑΠΟΤΕ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ τα πράγματα. Σήμερα πω είναι? ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ. Η οικονομική υπερχρέωση οδηγεί σε κατάλυση της Δημοκρατίας. Και ξεκίνησε από την χώρα που γέννησε την Δημοκρατία. Σκεφτείτε λίγο, υπάρχει κάποια χώρα που δεν είναι υπερχρεωμένη? Ελάχιστες. Δεν βιαζόμαστε, αυτά τα πράγματα θέλουν τον χρόνο τους. Και ποιος εδώ στην χώρα μας μίλησε πρώτος για παγκόσμια διακυβέρνηση (δηλαδή δικατορία?). Δεν χρειάζεται να το ξαναπούμε.
Θα μείνει στην Ιστορία αιώνια στιγματισμένος.

George είπε...

καλημερα Λασκαρη...πρωινος αλλα σε προλαβε αλλος.... καλημερα Πανο ... γιατι τα βαζουν μαζι σου πρωι-πρωι δεν έχουν τίποτα άλλα να κάνουν ? κάνε σβου σε κάθε ενόχληση και μην τους απαντάς και να πάνε όλα καλά σήμερα...

alexandra είπε...

George πως τα βλέπεις τα πράγματα σήμερα;

George είπε...

Καλημερα alexandra...ξερεις βλεπω και το lis.....

alexandra είπε...

ξερεις βλεπω και το lis.... σε ποιά τιμή το βλέπεις ;

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα Αλεξάνδρα. Αν έχεις παρακολουθήσει παλαιότερα στον ΒΝ του τα έχωνα και συνεχώς τον έκραζα και φώναζα ότι ΠΘ, ΤΑΣΟΣ και τα άλλα ονόματα με τα οποία έβγαινε (και οι 10 ΙΡ) ανήκαν όλα στο ίδιο πρόσωπο. Δεν μπορεί να κρυφτεί γιατί έχω μάθει να προσέχω την λεπτομέρεια. Είναι κολλητός του ΠΛ που ξέρουμε όλοι τι θέλει και το μένος του πολλαπλασιάζεται τώρα που πάει το μαγαζί να πάρει τα πάνω του. Αυτό χαλάει τα σχέδιά τους. Από Γλυφάδα δεν έχω πολλά πάρε δώσε και δεν το ξέρω το μαγαζί που λέει πως έχει. Και σιγά τώρα τον γνώστη. Κανένας μπράβος θα είναι που κάτι παίρνει το αυτί του και το πλασάρει θέλοντας να κάνει τον έξυπνο. Εκτός από παπαγάλος του ΠΛ βέβαια.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα Γιώργη. Το άφησα έτσι, δεν με ενοχλεί προσωπικά, μόνο ο ρόλος του. Τώρα βλέπω ότι το έσβησαν, μάλλον ο Μικέλε.

alexandra είπε...

Ακριβώς έτσι Πάνο, ή κανένας θαμώνας χασομέρης που περνάει την ώρα του και ασχολείται με τους άλλους.

George είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
alexandra είπε...

Ελληνίδα η κορυφαία αστροφυσικός του 2012

Στην διεθνούς φήμης αστροφυσικό, Χρύσα Κουβελιώτου, θα απονεμηθεί το βραβείο Daniel Heineman του έτους 2012 για την αστροφυσική, ως αναγνώριση για το σημαντικό έργο που έχει επιτελέσει στην επιστήμη της.

«Το βραβείο της απονέμεται για τα εκτεταμένα επιτεύγματα και στις ανακαλύψεις της στους τομείς των εκρήξεων ακτίνων τύπου γάμμα και magnetars. Ιδιαίτερα αξιοσημείωτες είναι οι ικανότητες της Δρ. Κουβελιώτου στη δημιουργία συνεργασιών, στην αποτελεσματικότητα και στις γνώσεις που αφορούν στις παρατηρήσεις πολλαπλού μήκους κύματος», αναφέρεται στην ανακοίνωση του Αμερικανικού Ινστιτούτου Φυσικής (AIP) και της American Astronomical Society (AAS), που απονέμουν το βραβείο.

Η απονομή θα πραγματοποιηθεί τον Ιανουάριο του 2013, στην 221η συνάντηση της Αμερικανικής Αστρονομικής Εταιρείας.
Πηγή:Tvxs.gr.... αυτοί οι επιστήμονες έμειναν για να μας κάνουν υπερήφανους

michele είπε...

Καλημερα ,καλημερα! δεν το εσβησα εγω αλλα δεν εχει σημασια..εχουμε σοβαροτερα πραγματα να ασχοληθουμε

alexandra είπε...

Καλά ντε μη φωνάζεις... χαχαχα

George είπε...

προσοχή ΑΤΕ είναι πεθαμένη

alexandra είπε...

Τελικά πρέπει να είμαστε πολύ ...μα πολύ μ@.....
Δηλ. μέχρι να διοριστεί πρωθυπουργός ο Παπαδήμος, ήτανε διορισμένος σύμβουλος του ΓΑΠ. σωστά?
Δηλ. ο Παπαδήμος συμβούλευε τον ΓΑΠ για τις ενέργειες της κυβέρνησης που απέτυχε και απολύθηκε. Σωστά?
Δηλ. τώρα ο απολυθείς από τον ΓΑΠ Παπαδήμος, θα κάνει από μόνος του, ότι μέχρι χθες συμβούλευε να κάνει η κυβέρνηση του ΓΑΠ που απέτυχε. Σωστά? πηγή repoupame

michele είπε...

ανοιγματακι κατω,χωρις πανικο,ομως δεν πρεπει να μεινουμε πολυ εδω θα χαλασει η τεχνικη εικονα

michele είπε...

με ακουσαν φαινεται..

alexandra είπε...

Αντε να πάρει μπρος η μηχανή..

George είπε...

alexandra έχεις παράπονο στα ειπα-αγορασες?

George είπε...

ΦΡΛΚ ... καλή τιμή για αγορά...τι λες δάσκαλε Μικελε ???

alexandra είπε...

George ναι πηρα και από τα δύο.

michele είπε...

ο μεγαλος πωλητης,το capital δηλ,τελειωσε απο κει george,μια χαρα ειναι εδω ο ΦΡΛΚ,αλλα εχει γενικα ηπια συμπεριφορα,μην περιμενεις τρελλες,τον θεωρω καλη επιλογη..

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...

Kαλημερα σε ολους και σε ολες

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα Γιάννη.

michele είπε...

Καλημερα Γιαννη,η αγορα προς το παρον παιζει καλα,σκοπος να μεινουμε στο 780

George είπε...

mikele θα μεινουμε στο 780 ???? δεν το βλεπω... και
μάλλον 20... και τράπεζες βλέπω να κλείνουν αρνητικά όπως πάμε,,, μακάρι να βγω ψεύτης......

ΑΣΧΕΤΟΣ είπε...

H TASOYLA ΠΟΥ ΚΛΕΒΕΙ ΔΙΚΤΥΟ ΑΠΌ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΒΡΙΖΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟΝ ΠΑΝΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΣΤΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡ.ΗΛΕΚΤΡ.ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ

dim είπε...

Η ΔΕΗ τι γινεται?Χαλασε η εικονα της?

166 είπε...

ινλοτ,κάτω από 0,76 χάλασε άσχημα η τεχν.εικόνα της,,με πωλητές,ετε αν δεν σπάσει κάτω από 2,40 με βρίσκει αγοραστή, και η εχαε γ΄ρω στα 3ε.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Άσχετε δεν ξέρω αν πρέπει να ασχοληθώ άλλο μαζί του. Αυτό που λες γίνεται όταν βγαίνει με την γνωστή ΙΡ 205 που τώρα τελευταία αποφεύγει. Εδώ εμφανίζεται τώρα με το 132.

166 είπε...

διέγραφέ τον από δω και μην ασχολείσαι,δεν αξίζει ούτε το σάλιο σου.---ΙΝΛΟΤ: κάτω από ΚΜΟ 30&50(0,78)ο macd κάτω από τον trigger,μπορεί να γίνεται και σκόπιμα αυτό το πάνω κάτω για να αγοράσουν όσοι γνωρίζουν.Πάντως κάτω από 0,76 υπάρχει κίνδυνος να ξαναδεί τα 0,60,το λέω επειδή έχω λίγα και ΔΕΝ παίρνω άλλα αν δεν περάσει προς τα πάνω τα 0,818,όσο κι αν φαίνεται φθηνή λόγω P/BV στα 0,736

michele είπε...

Παρακαλω μην ασχολειστε..εχουμε και δουλειες..η αγορα εχει καλο ογκο και παιζει οπως ειπαμε περιξ του 780 ..τρομοκρατια σκετη,Η ΔΕΗ αν φυγει απο εδω dim χαλαει η τεχνικη της εικονα..

ΛΑΣΚΑΡΗΣ είπε...

Ψήφισμα υπέρ των ευρωομολόγων από ευρωκοινοβούλιο

http://www.euro2day.gr/news/world/125/articles/680289/ArticleNewsWorld.aspx

FS είπε...

αυτό που έχει χαλάσει εδώ και 10ετίες μικέλε είναι η ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΚΟΝΑ ολοκληρης της χώρας...

"Μετά από καταγγελίες επιχειρηματιών οι οποίοι εμπλέκονταν στο κύκλωμα της παράνομης επιστροφής Φ.Π.Α., διαπιστώθηκε ότι οι τρεις παραπάνω εφοριακοί υπάλληλοι είχαν επιστρέψει παράνομα τεράστια χρηματικά ποσά στην εταιρία «ΝΗΜΑ Α.Ε.».

Θυμίζουμε ότι η «ΝΗΜΑ Α.Ε.», είναι μια από τις εταιρίες που είχαν ελεγχθεί από συνεργείο ελέγχου του επιθεωρητή Βράνη, το οποίο δεν καταλόγισε καμία ευθύνη σε εφοριακούς υπαλλήλους.

Είχε διαπιστωθεί ότι σε 27 περιπτώσεις, κατά τη χρήση 1997, η εταιρία προέβη στην αποδοχή και λήψη εικονικών τιμολογίων συνολικής αξίας 189.246.575 δραχμών με αναλογούντα Φ.Π.Α. 34.064.383 δραχμές ενώ το 1998 εισέπραξε παράνομα 84.234.844 δραχμές.

Κατόπιν έρευνας και ανάλυσης των καταγγελιών, ασκήθηκε στους τέσσερις υπαλλήλους της Δ.Ο.Υ. ΦΑΕ Θεσσαλονίκης ποινική δίωξη και οδηγήθηκαν ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Οι ποινές

Το δικαστήριο μετά από τρεις συνεδριάσεις (19, 20 και 23 Απριλίου 2010) έκρινε τους κατηγορούμενους ένοχους για την «πράξη της απιστίας σχετικής με την υπηρεσία με χρήση ιδιαίτερων τεχνασμάτων, κατ’ εξακολούθηση, με αντικείμενο ιδιαίτερα μεγάλης αξίας, μεγαλύτερης των 73.000 ευρώ, σε βάρος του Δημοσίου και με προξενηθείσα ζημία υπερβαίνουσα τα 150.000 ευρώ, πράξεως και της ηθικής αυτουργίας στην, ως άνω, πράξη της απιστίας».

Η κατηγορούμενη Μαρία Στογιάννου καταδικάστηκε σε ποινή καθείρξεως 15 ετών, οι Ολυμπία Τσέπη, Βαΐα Δόρτη και Γεώργιος Γκόνος σε ποινή φυλάκισης επτά ετών και ο ιδιώτης σε φυλάκιση πέντε ετών.

Πρέπει να σημειωθεί ότι οι παραπάνω εφοριακοί υπάλληλοι καταδικάσθηκαν σε πρώτο βαθμό και έχουν τη δυνατότητα να καταθέσουν έφεση κατά της απόφασης του δικαστηρίου.

Ούτε γάτα ούτε ζημιά

Μετά από μια τέτοια καταδικαστική απόφαση σε οποιοδήποτε σοβαρό Κράτος Δικαου θα παρενέβαινε το αρμόδιο πειθαρχικό συμβούλιο για να απομακρύνει τους «επίορκους», σύμφωνα με τη δικαστική απόφαση, εφοριακούς υπαλλήλους από την υπηρεσία τους, έως ότου η υπόθεση να τελεσιδικίσει.

Ωστόσο κάτι τέτοιο δε συνέβη στην Ελλάδα, την πλέον διεφθαρμένη χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η κυρία Μαρία Στογιάννου συνταξιοδοτήθηκε σαν να μην συνέβαινε τίποτα, ενώ οι υπόλοιποι τρεις συνεχίζουν ανενόχλητοι (!) να υπηρετούν σε Δ.Ο.Υ. Μάλιστα ο κ. Γκόνος προήχθη σε ελεγκτής και τώρα υπηρετεί στη Δ.Ο.Υ. Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης.







Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2012, 07:04
zougla.gr

ΛΑΣΚΑΡΗΣ είπε...

Ο/Η FILOS Π.Θ είπε...
BIOKARPET.........KAI SORT TRAPEZEW.ERXONTAI H 500GD

16 Φεβρουαρίου 2012 12:13 μ.μ.

ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΑ 'ΒΑΛΕ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΟΥ ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ;
ΑΝΤΕ ΠΟΛΥΧΡΩΜΕ ΚΟΡΑΚΑ.
ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΜΠΕΙΣ ΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΙ ΔΕΝ ΘΑ 'ΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΗΠΙΟΙ.

George είπε...

Κατάρρευση του σκέλους των εσόδων του προϋπολογισμού φοβούνται υπηρεσιακά στελέχη του υπουργείου Οικονομικών. Η εξαιρετικά αρνητική επίδοση του πρώτου μήνα του έτους και η εντεινόμενη ύφεση στην οικονομία σε συνδυασμό με τα νέα μέτρα λιτότητας που φέρνει το νέο μνημόνιο καθιστούν την επίτευξη του στόχου του φετινού προϋπολογισμού για αύξηση των φορολογικών εσόδων, όχι απλώς δύσκολο, αλλά αδύνατο να επιτευχθεί.

μπαρμπαλιας είπε...

καλο μεσημερι στην παρεα...συνεργειο σημερα...

alexandra είπε...

το ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΥΠΕΡΟΠΛΟ...

KΙ ΑΝ ΣΟΥ ΕΥΧΗΘΕΙ;

Tο 1918 μ.Χ, γεννήθηκε ο ακατανόμαστος γκαντέμης (επίτιμος, ψηλός).

Για λόγους ασφαλείας των υπολογιστών μέσα απο τους οποίους θα διέρθει το παρόν e-mail και για λόγους της εύρυθμης λειτουργίας του hardware και software η παραπάνω φωτογραφία έχει υποβληθεί σε τρισάγιο και ευχέλαιο.

Ένας πολιτικός που έζησε τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο,
την Μικρασιατική καταστροφή,
την δικτατορία του Μεταξά,
τον 2 παγκόσμιο πόλεμο,
κατοχή,
εμφύλιο,
ψυχρό πόλεμο
Κορέα Βιετνάμ,
αποστασία
χούντα,
κατοχή της Κύπρου κλπ κλπ

Να τα εκατοστίσει !!! (κοντεύει)

Παρακάτω θα διαβάσετε περιπτώσεις βαριάς γκαντεμιάς που είναι όλες με χρονολογική σειρά.

Οι γκαντεμιές του ακατανόμαστου άρχισαν από την πρώτη στιγμή που γεννήθηκε...
σημαντικά για την Ελλάδα γεγονότα δεν πιάστηκαν σαν γκαντεμιές του αλλά σαν άσχετα προς αυτόν γεγονότα...

1922 Μικρασιατική καταστροφή...

Το 1933 ευχήθηκε καλή επιτυχία στον Θείο του...
Λίγες μέρες μετά η κυβέρνηση του Θείου του ανατράπηκε...
3 χρόνια μετά πέθανε...

Λίγους μήνες μετά άρχισε να σκέφτεται πόσο ωραία είναι να υπάρχει ειρήνη στον κόσμο...
Ναι ναι...έναρξη 2ου Παγκοσμίου πολέμου !!!

alexandra είπε...

Μετά τον πόλεμο εξελέγη βουλευτής...

1953 παντρεύτηκε την Μαρίκα... Η καημένη δεν ήξερε...

1961 εκλέγεται βουλευτής με την Ένωση Κέντρου...
καταφέρνει και γκαντεμιάζει το πιο δημοφιλές κόμμα εκείνης της εποχής !!!

1967 φωνάζει ζήτω η δημοκρατία και εγένετο δικτατορία !!!

Συλλαμβάνεται (Ζήτωωωωω !!!).....
αλλά δυστυχώς δραπετεύει...

Αποφασίζει να πάει Γαλλία...
Που να ήξεραν οι καημένοι οι Γάλλοι τι τους περιμένει...
Γίνονται τα αιματηρά και δραματικά γεγονότα του Μάη του '68 στην Γαλλία.

1987 εύχεται Χρόνια Πολλά στον Ανδρέα Παπανδρέου...
λίγο καιρό μετά ο Ανδρέας βρίσκεται στην Αγγλία για εγχείριση ανοιχτής καρδιάς !!!

1987 Όμιλος εφοπλιστών τον καλεί να εγκαινιάσει στο λιμάνι του Πειραιά
το κρουαζιερόπλοιο OCEAN SEA .
(oι άμοιροι εφοπλιστές μάλλον δεν γνώριζαν τι ποιούσαν.)
Το πλοίο μετά τα εγκαίνια κάνει δοκιμαστική πλεύση προς Μάλτα και βουλιάζει ανεξήγητα 55 μίλια νοτιοανατολικά της Μάλτας.
(ευτυχώς το πλήρωμα διασώθηκε από παρακείμενο πλοίο)

1989 εύχεται χρόνια πολλά στον γαμπρό του Παύλο ο οποίος λίγο καιρό μετά εκτελείται από την 17η Νοέμβρη.

1990 Καταφέρνει ύστερα από 3 εκλογικές αναμετρήσεις να γίνει πρωθυπουργός...
για πρώτη φορά μετά από εκατοντάδες χρόνια η Ελλάδα και ιδιαίτερα η Αθήνα (δυστυχώς εκεί κατοικούσε) αντιμετωπίζει πρόβλημα λειψυδρίας...
έκανε 3 χρόνια να βρέξει όσο δηλαδή διήρκησε η θητεία του !!!

1990 επισκέπτεται την Μέση Ανατολή...
λίγους μήνες μετά πόλεμος... ΙΡΑΚ-ΑΜΕΡΙΚΗ...


1990 επισκέπτεται τον Αμερικάνο πρόεδρο George Bush μία βδομάδα μετά ο Bush παθαίνει καρδιακή αρρυθμία και τον μεταφέρουν εσπευσμένα στο νοσοκομείο.
Στην διάρκεια της επίσκεψής του ο Αμερικανός πρόεδρος τον κάλεσε στον εξοχικό του όπου ο Έλληνας Γκαντέμης θαύμασε αυτό το καταπληκτικό εξοχικό....
3 μήνες μετά ένας τυφώνας διέλυσε το εν λόγω εξοχικό του Αμερικανού Προέδρου.

1990 επισκέπτεται την Μόσχα...
πραξικόπημα...

1990 Αποφασίζει να επισκεφθεί την Ρουμανία..
ο γενναίος ρουμανικός λαός μαθαίνοντας ότι ο ΜΗΤΣ****** πρόκειται να επισκεφθεί την χώρα τους εξαγριώνεται...
συλλαμβάνει τον πρόεδρο της χώρας Τσαουσέσκου και τον εκτελεί σε δημόσια θέα...
μετά από αυτή την κατάληξη το ταξίδι ακυρώθηκε..

1991 επισκέπτεται την Γιουγκοσλαβία...
έρχεται το τέλος της ενωμένης Γιουγκοσλαβίας

1991 επισκέπτεται την Γαλλία...
ο Μιτεράν εισάγεται επειγόντως στο νοσοκομείο...
και του αποδίδεται για πρώτη φορά το παρατσούκλι ΓΚΑΓΚΑΣ (δηλαδή γκαντέμης)

1992 Επισκέφθηκε την Ιαπωνία...
οι Ιάπωνες σαν φιλόξενος λαός που είναι αποφάσισαν να παραθέσουν επίσημο δείπνο στον ΜΗΤΣ*****...
Την ώρα του δείπνου ο Ιάπωνας πρωθυπουργός άρχισε να ξερνάει (το στιγμιότυπο το είχε μεταδώσει ο ΑΝΤ1) και κανείς γιατρός δεν βρήκε ποτέ για ποιόν λόγο ξέρναγε...

1992 αποφασίζει να στηρίξει στις δημοτικές εκλογές τον φουκαρά τον Αντώνη Τρίτση έναντι της μεγάλης και σε ηλικία αλλά και σε προσωπικότητα Μελίνας Μερκούρη.
Λίγους μήνες μετά ο Αντώνης Τρίτσης πεθαίνει εντελώς ξαφνικά.

1992 Πάμπολλα τα παραλίγο ατυχήματα με τα αεροπλάνα.
μάρτυρας ο Τέρενς Κουίκ !!!

1993 εύχεται στον αντικαταστάτη του στην Ν.Δ Μιλτιάδη Έβερτ καλή επιτυχία.
δυστυχώς για τον συμπαθή Έβερτ ποτέ δεν τα κατάφερε να γίνει πρωθυπουργός.

1994 Η Ελλάδα για πρώτη φορά στο Μουντιάλ.
της εύχεται καλή επιτυχία......
3 ήττες σε ισάριθμους αγώνες και διασυρμοί εντός γηπέδων για την Εθνική Ομάδα.

1996 ο Ανδρέας Παπανδρέου καταφέρνει να βγει όρθιος από το νοσοκομείο μετά από 6μήνη παραμονή.
του εύχεται περαστικά.
λίγες μέρες μετά ο Ανδρέας πεθαίνει.

ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΕΥΧΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΓΚΕΛΑ ΜΕΡΚΕΛ???

Αυτό είναι το ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΥΠΕΡΟΠΛΟ...

Νίκη είπε...

Και μόνο που τον ανάφερες ό δείκτης άρχισε να πέφτει Ξορκισμένος. Χαχα
Καλησπέρα σας.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...

Καλημερα και παλι ειχα λιγο "διαβασμα" και κολησα. Αλεξανδρα κοιτα τι εγινε μολις εγινε αναφορα εστω και πλαγιος σε δαυτον -1,3 σε χρονο μηδεν

George είπε...

Βρε Αλεξανδρα δεν πουλάς βωβό μήπως και ανέβει...από τον μητσο και μετά μας πάει χαλια....χα χα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλησπέρα Νίκη. Όχι μόνο πέφτει, πέφτει για τα καλά.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Δηλαδή το παίρνει ο διάβολος για την ακρίβεια. Τι έγινε πάλι, κανένα Reuters βγήκε?

Νίκη είπε...

Τέτοια σύμπτωση βρε παιδιά… Κάπως έτσι σου βγαίνει το όνομα. Και δικαιολογημένα. Χαχα Γειά σου Πάνο.

alexandra είπε...

Νίκη τουλάχιστον να σωθεί η Ελλάδα με τέτοιο υπερόπλο..χαχα

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...

Να φερω καμια εικονα να λιβανισω λιγο κατι να γινει

ΑΡΤ είπε...

ete: 3.13-2.55=0.58
3.00-0.58=2.42

3.13-1.29=1.84 x 38.2%=o.70
3.13-0.70= 2.43
αν δεν κρατησουν αυτα τα επιπεδα παμε για το 50 % της ανοδου στο 2.21

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...

Αλεξανδρα πρεπει να ευχηθει οντως σε μερικους εκει στο ευρωπα για να μαθουν μα μη παιζουν με την χωρα χαχαχα

Νίκη είπε...

Μαζί σου Αλεξάνδρα. Καλό απόγευμα σε όλους.

alexandra είπε...

Συγνώμη παιδιά το έστειλα για να γελάσουμε λίγο αλλά δυστυχώς ακόμη και μια απλή αναφορά στο άτομο είναι αρκετή για να σπείρει την καταστροφή. Δεν θα ξαναγίνει το υπόσχομαι.

giannhs kon είπε...

Καλημέρα σε όλους τους φίλους και τις φίλες.

! Ξεμάτιασμα από την Μικρά Ασία
Στην αρχή, μετράμε από το 1 εως το 9. Συνεχίζουμε με την ευχή:

Μάτια που τον/την ματιάσανε,
τρία είναι καλά να τον γιατρέψουν,πατήρ υιος και άγιο πνεύμα,
και του/της (λέμε το όνομα του ανθρώπου που ξεματιάζουμε) το κακό,
στην γη να σκορπιστεί και την υγειά του να'χει

George είπε...

Βρε Αλεξανδρα μάλλον με άκουσες και πούλησες βωβό και ανέβηκε ........χα χα

alexandra είπε...

Οχι τον κρατώ ακόμη.

giannhs kon είπε...

ΣΤΑΤΗΓΕ για ρίξε μια ματιά ΕΤΕ 2,33 η 2,12 και 20αρη 292

ΑΡΤ είπε...

τι ειναι το 2.33 και το 2.12...

giannhs kon είπε...

Το τέλος της διόρθωσης της ΕΤΕ που βλέπουμε από το 3,13

ΑΡΤ είπε...

ααα...

giannhs kon είπε...

Πέμπτη 16 Φεβ 2012 - 12:56DN - Bankingnews.gr IP: XXX.65.220.210
-------------------------------------------------------------

Μόλις τελείωσα με τον ΠΛ την συνομιλία μας.

Η στήλη παραμένει εκτός γραμμής του Site ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ 1000% ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ (όπως πάντα άλλωστε) και παρακαλώ τους φίλους της να κάνουν ότι και εγώ...

Δηλ. να μην εκνευρίζονται με τον ΠΛ και τα γραφόμενά του. Δημοκρατία άλλωστε έχουμε .

Στο κάτω κάτω της γραφής ας μην τον διαβάζουν...Αυτό δηλαδή που κάνω εγώ για να μην... συγχύζομαι.!!
--------------------------------------------------------------


ΔΝ

giannhs kon είπε...

ΟΥΔΕΝ σχόλιο ΚΥΡ ΔΗΜΗΤΡΗ

Michalis είπε...

kalo mesimeri apo tin omorfi athina..
xereto

manos1 είπε...

KALO MESIMERI STOUS MIXALIDES

michele είπε...

γεια σου συνονοματε,μολις πατησες Αθηνα μας τα χωσανεεεεεεε

michele είπε...

συμφωνω με ΑΡΤ τα νουμερα για μενα ειναι 2.20 και 2.02 αν και εφ οσον..

michele είπε...

το γυρισε αρκετα η παραγκα, 2.43 προσπαθει η ΕΤΕ..760 ο γενικος..αλλα δυσκολα κραταει

Γιαννης Γιαννης είπε...

Καλησπερα σε ολη την παρεα.Michele τα σεβη μου και να εισαι παντα καλα.Χαμος γινεται και σημερα αλλα πιστευω οτι οι ογκοι χτες αλλα και σημερα μεχρι τωρα με κανουν αισιοδοξο.Ελπιζω να μην λεω βλακειες γιατι ειμαι και ασχετος.καλη συνεχεια σε ολους και Πανο μην μασας το οτι ασχολειται καποιος μαζι σου δειχνει οτι ανεβαινεις και αυτο τον ενοχλει.

George είπε...

Τελευταία νεα. Ο Κ.Μητσοτακης προέβη στην αγορά 40000 μετοχών ΒΩΒΟ. 70000 ΔΕΗ.ΚΑΙ 200000 ΕΤΕ. Όσοι κατέχουν αυτές τις μετοχές καλά κέρδη......

George είπε...

Τελευταία νέα Ο Κ.Μητσοτακης προέβη ΠΩΛΗΣΗ 40000 μετοχών EUROB 14.35...............ΤΩΡΑ 14.44 ...+2,05 % ΠΑΝΩ

giannhs kon είπε...

Εγώ του τα πούλησα χαχαχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

ANTE POYLA KAI SLK+INKAT BRE KANTEMI NA DOYME XARA TA FTOXADAKIA

TRADER είπε...

bought ete 2,39 and sold at 2,47 a minute ago,so I can take a nap at ease

michele είπε...

μια χαρα trader ..προσπαθει το 770 και παλι το χωνουνε η χαρα του πανω-κατω..

ΠΑΝΟΣ είπε...

Εγό τι πρέπη να κάνο για να γίνο τράδερ βρε πεδιά?

michele είπε...

Δεν χρειαζεται Πανο μου..πιο μακρια θα πας

michele είπε...

σημερα βεβαια εχει..υλικο γαι trading..κοιταει το 770 παλι

ΦΙΛΟς είπε...

ΜΙΚΕΛΕ ΑΣΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙς ΣΗΜΕΡΑ...ΕΧΕΙς ΠΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ..ΧΙΧΙΧΙ

alexandra είπε...

ΦΙΛΟΣ.. γιατί δεν βγαίνεις με το όνομά σου τι έχεις να φοβηθείς ; π.χ. ο ΠΘ στο ΒΝ γράφει με το όνομά του εσύ γιατί το κρύβεις ; Αν είσαι μάγκας ρίχτο.

michele είπε...

780 η σοβαρη -770-760 στηριξεις,τι να μου βγει εμενα..

Αλεξανδρος είπε...

Εως τωρα δεν ημουν ισοτμο μελος της παρεας καθως ημουν ισως ο μονος χωρις χασουρα το τελευταιο διαστημα.Απο δω και περα να με θεωρειτε εντελως ισοτιμο...

ΑΡΤ είπε...

χαχαχα που μπηκες ρε Αλεξ ?

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλώς όρισες στην παρέα μας ισότιμε χαχα από εδώ και πέρα υπομονή

michele είπε...

Χαχα Αλεξανδρε,το θεμα ειναι να ειμαστε ισοτιμοι προς τα πανω..αλλα η παρεα τα εχει απο ολα ..μεχρι και ενοχλητικους

Αλεξανδρος είπε...

Αρτ φιλε ΕΤΕ και ΔΕΗ στα ψηλα ακομα αναρρωτιεμαι τι εκανα πιο πολυ λαθος,ΤΑ η money management μαλλον και τα δυο ηταν αξιοθρηνητα....

michele είπε...

καινουργια προσπαθεια παει στο αγαπημενο 780 παλι

Αλεξανδρος είπε...

καμια υπομονη φιλε και συαδελφε Πανο τα εστειλα ολα σημερα και οπως καταλαβαινεις θα γυρισουν επανω τωρα

michele είπε...

συντονισμενη!! η κινηση στις τραπεζες

ΠΑΝΟΣ είπε...

Προς τον βλάκα που επιμένει.
Εμείς το τσικνήσαμε αγόρι μου σήμερα και περάσαμε ωραία ΚΟΝΤΡΑ στο μνημόνιο και τα παρόμοια. Μπριζολάκια ο ΤΕΛΗΣ για όποιον ξέρει χαχα. Κοίτα να γίνεις άνθρωπος, όχι παπαγάλος για να απολαμβάνεις τις μικρές χαρές της ζωής.
Και οσονούπω βλέπω πράσινο, έστω και λίγο αλλά ΠΡΑΣΙΝΟ.

dim είπε...

Φιλε Αλεξανδρε,αφου μπηκες στο λουνα παρκ του ΧΑΑ το καλυτερο παιγνιδι ειναι η βαρκα του πειρατη...

dim είπε...

Συμβαλαιακι επαιξες????

michele είπε...

ελα ρε dim με τις παρομοιωσεις σου,εχεις καμμια σχεση με βιβλια και ποιηση??? χαχα.Ο Αλεξανδρος ειναι αριστος στην ΤΑ ..το χρηματιστηρι ειναι λιγο περιεργο τωρα...Να δουμε και τας τιμας στο κλεισιμο σημερα.Μεγαλη υποθεση.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Τσικνοπέμπτη σήμερα, δεν είδα να το αναφέρει κανένας, όλοι βαρεμένοι είμαστε μου φαίνεται. Αποκοπήκαμε από τα ήθη και τα έθιμα και την παράδοση και ΑΥΤΟ είναι το χειρότερο.

dim είπε...

Ξερω για τον Αλεξανδρο...πλακα κανω για να μην αγχωνεται

Αλεξανδρος είπε...

φιλε dim εκ του αποτελεσματος δεν εχεις αδικο

dim είπε...

Συμφωνω απολυτα με Πανο Αθηνα.

dim είπε...

Εγω, Αλεξανδρε περα απο τα χρηματα που χανω αν μη τι αλλο εχω αποκτησει ψυχραιμια..χα χα

Αλεξανδρος είπε...

τον Myt τον εχεις ακομα?

michele είπε...

απεκτησες το μεγαλυτερο προσον dim...

Αλεξανδρος είπε...

λεω να διοργανωσω ολονυχτιες παρακλησεις υπερ μετοχων νυν και πρωην δεχομαι συμμετοχες,ευτυχως το αλλο michele πηγε καλα

Αλεξανδρος είπε...

στις επομενες μερες σκεφτομαι να δημοσιευσω στη σελιδα μου,διπλα ντεε,τους λογους για τους οποιους τα εκανα μουσκεμα με ευθυνη μονο δικη μου φυσικα.Ηδη τωρα που το σκεφτομαιδεν προλαβαινω να μετραω μ@@@@ιες.Ο τιτλος θα ειναι το εξυπνο(?) πουλι....

michele είπε...

Αλεξανδρε η παραγκα ειναι ανικητη εμεις βαζουμε ΤΑ και κυριως ματι.Αλλα οτι βλεπει το ματι πρεπει να πηγαινει και στο πληκτρο..οσονουπω..

dim είπε...

Ναι Αλεξανδρε τον εχω και αυξησειτη θεση επισης...τον εχω για διακρατηση ελπιζω...

Αλεξανδρος είπε...

Οπως παντα σωστος φιλε michele ευχαριστω για ολα

dim είπε...

Τι λες γιαυτον?

Αλεξανδρος είπε...

η ανοδος κολησε,οταν ειμαι απεξω να με ακουτε,οταν ομως ειμαι μεσα μακρυαααα

Αλεξανδρος είπε...

Διμ ξαναρωταμαι τη Δευτερα να ηρεμησω απο τη χασουρα,σου υποσχομαι να τον διαβασω το ΣΚ και να σου πω

michele είπε...

παμε επανω