Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

X.A.A. META TH ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ

                                                         ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ
                                           
    Καθημερινό σχόλιο Μιchele
 Στις 776,28 μον .εκλεισε σημερα ο ΓΔ...
με απωλειες 5,11% στον αποηχο φημων που προηλθαν απο δημοσιευμα του Reuters οτι εξεταζεται αναβολη της βοηθειας προς την Ελλαδα που μπορει να διαρκεσει μεχρι τις εκλογες ,και εξεταζονται προτασεις για καθυστερηση του πργραμματος η διασπαση του.
Εαν αυτο αληθευει θα το διαπιστωσουμε τις επομενες ωρες και μερες.
Ο ΔΤΡ πρωταγωνιστησε φυσικα στην πτωση εχοντας απωλειες 11,12% στις 426,53 μον, με μεγαλη στηριξη  το επιπεδο των 414 μον.Ολες οι τραπεζες εκτος των κυπριακων επεσαν πανω απο 10% με αποκορυφωμα την ΕΥΡΩΒ στο -16,24% στα 0,98 ευρω.Δεν εχει κλεισει το gap της βεβαια στα 0,9340 σε αντιθεση με τις υπολοιπες. Στην στηριξη  της η ΕΤΕ στα 2,54 ευρω με -10,56%.
Απο τον FTSE 20 που εκλεισε οριακα κατω απο την μεγαλη στηριξη των 320 μον,στις 319,9 μον διεσωθηκε μονο η ΕΕΕΚ με κερδη 1,38%, και η ΒΙΟΧΚ με κερδη 2,58% στα 3.58 ευρω.Κρατηθηκαν καπως τα ΕΛΠΕ με -1,32% στα 5,96 ευρω.
 Απο την περιφερεια συνεχισε  εντυπωσιακα η ΚΡΕΤΑ με κερδη 7,01% στα 0,8240, αντεδρασε η ΒΙΟΚΑ( μετα απο ενα πακετο του 6,5% της εταιρειας στα 0,18 ) με ανοδο 9,88% στα 0,3560 ευρω,καθως και η ΕΛΒΕ η οποια διεσπασε την καθοριστικη αντισταση της στη ζωνη των 0,7 ευρω ,με κερδη 6,86% στα 0,7320 ευρω.
Στο κακο κλιμα συνετεινε και η ειδηση περι αποφασης του Ιραν για τη διακοπη παροχης πετρελαιου προς 6 ευρωπαικες χωρες κατι που το Ιραν διεψευσε.
«Διαψεύδουμε το δημοσίευμα… Εάν ληφθεί τέτοια απόφαση, θα ανακοινωθεί από το ανώτατο συμβούλιο ασφαλείας του Ιράν», δήλωσε εκπρόσωπος του υπουργείου στο Reuters.
Θετικα παραμενουν αυτην την ωρα τα ξενα χρηματιστηρια με τον DAX να υποχωρει απο τα υψηλα ημερας ,αλλα να βρισκεται σε θετικο εδαφος στις 6749 μον +0,32% και τον DOW να ξεκιναει θετικος αλλα να υποχωρει στη συνεχεια στις 12848 μον -0,23%  Θετικος παραμενει ο S&P

91 σχόλια:

dim είπε...

Ρε Μικελε,ολα σχεδον πηγαν και καθησαν στις στηριξεις τους.

michele είπε...

dim ολα ακριβως εκει.Τα περιμενα σιγα-σιγα μεχρι Παρασκευη ,αλλα φαινεται το δημοσιευμα του Reuters εσπειρε πανικο.Τωρα το ποσον αυτο ευσταθει θα φανει σημερα αυριο..μερικα μικρα,ονοματα δεν λεμε δεν καταλαβαν βεβαια απο τετοια..

manos1 είπε...

MIXALI TI GINETE? POS TA BLEPEIS?

μπαρμπαλιας είπε...

28 και βαλε μηνες...δεν εχουν να ασχοληθουνε οι ντενεκεδες οι πολιτικοι και οι δημοσιογραφοι απο κοντα,με κατι αλλο;;;δεν υπαρχει προηγουμενο...και με το λαο ...μετα τις καταστροφες στην Αθηνα και την τρομοκρατια,να εκφραζει την αγανακτηση του σιωπων...και ο χονδροσυνταγματαρχης συνεχιζει να τρομοκρατει...

ΛΑΣΚΑΡΗΣ είπε...

ΠΕΣΤΑ ΡΕ ΜΠΑΡΜΠΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΛΕΞΕΙ.

Επίκαιρα και πάλι τα χρέη της Γερμανίας στην Ελλάδα

http://www.newsbeast.gr/financial/arthro/304103/epikaira-kai-pali-ta-hrei-tis-germanias-stin-ellada/

Michalis είπε...

o ti ginete.. briskoune profasi tin daniaki simvasi oti den tha tin dosoune prin ginoune ekloges.. afto ginete.. gia na valoune piesi ston antonaki na ipograpsi tin simvasi.. o giorgakis tin ipograpse giati ine kamenos.. ke theloune na exoune ke ton antonaki xiropodara an ke otan gini prothipourgos..

George είπε...

ΜΠΑΡΠΑΛΙΑ έκανες αγορά στο 0.98 eur???? όπως σου είπα αγόρασα στο 0,98και 0,99 για σήμερα ... αύριο στο ταμείο

166 είπε...

Financial Times
Ως βαθύτερο πρόβλημα της χώρας περιγράφεται η «ανικανότητα ή απροθυμία της πολιτικής τάξης» να αντιμετωπίσει τη γραφειοκρατική αδράνεια, την αντίσταση στις μεγάλες μεταρρυθμίσεις στο δημόσιο και τη φοροδιαφυγή.
Τονίζεται δε ότι πολλοί Έλληνες οικονομολόγοι πιστεύουν ότι χρειάζεται αναπροσαρμογή της ακολουθούμενης οικονομικής πολιτικής με ένα συνδυασμό επενδύσεων και διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων.
---ούτε η ινλοτ δεν κράτησε σήμερα,ταπί και ψυχραιμία.Βρε δεν πα να λένε οι FT,εμείς έχουμε Βενιζέλο "ηγέτη" και "μηχανισμό" άρτια εκπαιδευμένο στη μάσα.Τα ξέρουν,βλέπουν ότι δεν άλλαξε τίποτε και ούτε πρόκειται και καλά κάνουν και πιέζουν για αλλαγές.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλησπέρα κι από μένα.

μπαρμπαλιας είπε...

οι γερμανοι πιεζουν με καθε τροπο...να μην γινουν εκλογες αφου εχουν τον εκλεκτο τους χονδροσυνταγματαρχη ,μπαστακα, σε καθε τι και τον δολιο τον Σαμαρα που του εφυγε το κλαπετο στο προσκυνημα...ομως επειδη ειναι και λιγο κωλοπαιδι σαν καλαματιανος...τους την φυλαει ,πιστευω ,γιαυτο και τον ξαναβαλαν να υπογραψει...Ετσι αποδεικνυεται το βαθεμα της εξαρτησης απο τους ξενους ,με τις επιλογες του ΓΑΠακη μας και του πατσοκ που τον στηριζει

μπαρμπαλιας είπε...

...παντως οι ξενοι εχουν κανει το κουμαντο τους και εχουν ξεφορτωθει τα ομολογα και ειναι ετοιμοι για ολα.Τελικα δεν τους πολυνιαζει αφου με τα τοκια που εχουν εισπραξει τοσα χρονια δεν εχουν χασουρα...και θα ερθουν εδω να αγορασουν πιρπαρα ...με θεαν την θαλασσαν...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ήμουνα εκτός υπολογιστή και είχα πρόσβαση μόνο στο ραδιόφωνο. Ακουσα την είδηση του Reuters και κατάλαβα. Πήρα τηλέφωνο έτσι από περιέργεια και μου είπαν τα μαντάτα. -5,16%.
Μάλιστα είπα. Αν αυτό δεν είναι εκβιασμός... Μην κάνετε εκλογές ή στην καλύτερη περίπτωση να βγάλετε αυτούς τους δύο που υπέγραψαν!!! Διαφορετικά δεν έχει παραδάκι.
Ξέρω θα μου πείτε δανειστές είναι και θέλουν εξασφάλιση, αλλά όλα έχουν και ένα όριο.
Και καθόμαστε εμείς μετά και κάνουμε βραδινές συζητήσεις περί του αν βγαίνει ή δεν βγαίνει το πρόγραμμα και άλλα τέτοια ωραία ή περί του αν θα ανέβει το ΧΑΑ κλπ.
Πόσο μακριά νυχτωμένοι είμαστε, φτάνει μια είδηση ή μήπως φήμη από αξιωματούχους της ΕΕ και ...πάρτον κάτω.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Το παράκανα λίγο -5,11%, μεγάλη διαφορά.

μπαρμπαλιας είπε...

γεια σου Πανο...ειδες τα γκαπαλια πως κλεινουν ;;;...και η πραγματικη οικονομια που φωναζω...παραμυθια της χαλιμας ...πηγε δυο φορες 840..ειπα να τα παρω και τελικα μου τα ξαναπηραν...φταινε;;;οχι ασφαλως,εδω ειναι ελληνικο χαα και δεν ισχυουν ουτε οικονομικα ουτε τριγωνοβιδωτα...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Και δεν μπορώ να μην συμφωνήσω για μια άλλη φορά, ήταν να μην μπούμε στον κουβά με το "παιδί", τώρα θα έχουμε αυτά όχι κάθε τρεις μήνες αλλά κάθε εβδομάδα για να μην πω κάθε μέρα.
Φυσικά πρέπει να γίνουν αλλαγές, οι λεγόμενες "διαρθρωτικές" αλλά τα είπε ο Φ. προηγουμένως, ανικανότητα και απροθυμία είναι το κύριο "προσόν" αυτής της πολιτικής τάξης. Και μην πάει το μυαλό σας ότι θέλω κάτι διαφορετικό, εξάλλου η αριστερά όσο και να πάρει σιγά να μην θέλει να κυβερνήσει ή έστω να συγκυβερνήσει. Αδιέξοδο? Θα το δούμε σύντομα.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Γεια σου Ηλία, το ίδιο κι εγώ είπα να ξεθαρρέψω χτες και τώρα στο περίμενε πάλι...αυτό το τριγωνοβιδωτα μου άρεσε, είναι άλλη λέξη για τους χάρακες? χαχα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Σε μας ισχύουν μόνο τα "νέα" σ' αυτή τη φάση τουλάχιστον και συνήθως δεν είναι καλά.
Έχω μια μικρή ελπίδα ακόμη για όσες αξίζουν πραγματικά αλλά δεν ξέρω για πόσο, αν τα πάρει όλα και τα σηκώσει δεν αντέχει τίποτα....

michele είπε...

κατι για χαρακες ακουσα..ολα αυτα εγω τα βλεπω ασκησεις πανικου.Φυσιολογικα μια διορθωση θα ερχοταν εδω μεχρι το τελος της εβδομαδας.Ηρθε ομως με ΠΑΝΙΚΟ.Και επειδη καποιοι οπως λεγαμε χτες ειναι ΑΡΓΟΠΟΡΗΜΕΝΟΙ ,πρεπει να μπουνε,υπαρχει κι αυτο το ενδεχομενο...οποτε θα κοιταμε τεχνικα τι γινεται..και ΛΙΑΚΟ οταν υπαρχει ΠΑΝΙΚΟΣ τα πετανε ολα απο πανω τους οι πανικοβλημενοι.Το θεμα ειναι ΠΟΙΟΙ τα παιρνουν Αυτο θα φανει απο αυριο..

ΠΑΝΟΣ είπε...

Τριγωνοβιδωτά είπε ο μπάρμπας, κάτι σαν τρίγωνα Πανοράματος μου έρχεται στο μυαλό

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλησπέρα. Τα τεχνικά εσύ θα μας τα λες Μικέλε γιατί εμείς...άστο καλύτερα

michele είπε...

ωραια λεξη του μπαρμπα,θα την υιοθετησω χαχα.Τα λεμε αργοτερα το βραδακι..

ΠΑΝΟΣ είπε...

Έγινε, να κάνουμε και καμιά δουλειά...

ΑΡΤ είπε...

τριγωνοβιδωτα ??? τι ειναι αυτο ρε μπαρμπα ?? χαχαχα

μπαρμπαλιας είπε...

ρε με κανετε και γελαω.....αχαχαχχχχχχχχχχχχχχ

Νίκη είπε...

Καλησπέρα σας.
Axiaplus - 15 |2 |2012 15:56
ΣΜΕΧΑ: Προτάσεις για έξοδο από την κρίση
Τις προτάσεις για έξοδο από την κρίση παρουσίασε σήμερα ο πρόεδρος του Συνδέσμου Μελών Χρηματιστηρίου Αθηνών (ΣΜΕΧΑ) Αλ. Μωραϊτάκης, τονίζοντας ότι η Ελλάδα μπορεί να μετατραπεί σε χρηματοοικονομικό κέντρο χωρίς πρόσθετο δημοσιονομικό κόστος.

Οι βασικές προτάσεις του κ. Α. Μωραϊτάκη είναι οι εξής:
http://www.axiaplus.gr/Default.aspx?id=349876&nt=108&lang=1

ΦΣ είπε...

54 σκληροί δίσκοι..."Η Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος μετά από συντονισμένη επιχείρηση συνέλαβε τον Πλοίαρχο του Πολεμικού Ναυτικού, Παναγιώτη Παπαδάτο και άλλα δύο άτομα σε τρεις διαφορετικές τοποθεσίες στην Αττική οι οποίοι συμμετείχαν σε αυτό το κύκλωμα. Ο πλοίαρχος Παπαδάτος, είναι ο διευθυντής του των Πληροφοριακών Συστημάτων του Π.Μ. στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας.
Σε έρευνες των οικιών τους, σε διάφορες περιοχές της Αθήνας, κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, (54) σκληροί δίσκοι."

μπαρμπαλιας είπε...

...Φωτη μου αυτα μας ελειπαν ...με τους συγχρονους εφιαλτες

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλησπέρα Νίκη και Φώτη.
Το περιεχόμενο των σκληρών δίσκων το μάθαμε? Αυτό που υποψιάζομαι λόγω της ιδιότητάς τους?

ΛΑΣΚΑΡΗΣ είπε...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ

Στην καρδιά του Πενταγώνου κύκλωμα παιδοφιλίας

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=473488&cid=4

ΛΑΣΚΑΡΗΣ είπε...

ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΤΟ 'ΒΓΑΛΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΤΗΝΟ;
ΝΑ ΠΕΙΣ ΣΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΟΥ ΝΑ ΣΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ.

ΒΛΑΜΕΝΕ.

George είπε...

Ψηφίστηκε το αθλητικό νομοσχέδιο - Η ώρα των...Αράβων στον ΠΑΟ

ΠΑΝΟΣ είπε...

ΧΕΧΕΧΕ Χέξι και ξερός και στα μούτρα σου παπαγάλε. Τράβα από εκεί να βγεις με το 205 πάλι. Παιδιά μόλις μπήκα, τον σβήνω για να μην βρωμίζει τον τόπο...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλησπέρα Λάσκαρη και george.
Λάσκαρη ευτυχώς δεν ήταν αυτό που νόμισα στην αρχή όταν άκουσα για αξιωματικούς και δυστυχώς ήταν κάτι εξ ίσου βρώμικο.

ΠΑΝΟΣ είπε...

George αν δεν βγάλεις διαρκείας στον ΠΑΟ δεν ανεβαίνει ο μουγγός...

μπαρμπαλιας είπε...

...αυτοι οι βαρυγδουποι πλοιαρχοι του ναυτικου...σαπιλα...και δεν τον ηξεραν τοσα χρονια;;;η ασφαλεια του ναυτικου τι εκανε;;;ολα σκορπισμενα ...δεν γνωριζαν και απο πανω εδιναν γαλονια;;;αστα μην αρχιζω και γραφω για μανελλες και ψαχνεται ο Πανος ....

George είπε...

και η πλάκα είναι ότι έχω λίγες.... πρέπει αύριο πρωι-πρωι να κάνω αγορές γιατί μόνο για αύριο θα έχουν αξία...τόσο αξίζει και το διαρκείας... χα χα

michele είπε...

αμα δεν σε δουμε george με κασκολ του ΠΑΟ ..ΧΑΧΑΧΑ

ΠΑΝΟΣ είπε...

Βέβαια θα ψάχνομαι μπάρμπα, είπες ότι θα βγάλεις λεξικό αλλά δεν το βλέπω.
Γιώργη μη βιάζεσαι στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Μικέλε είδες μέιλ?

μπαρμπαλιας είπε...

Πανο μου κατ ιδιαν ...γιατι μερικα δεν γραφονται απαλα....

ΠΑΝΟΣ είπε...

Εντάξει Ηλία, το μέιλ το ξέρεις χαχα

George είπε...

Πάνο ότι σου είπα χθες έπεσα μέσα...για να δούμε αύριο για βωβό......και όπως πάντα είναι Π.Αποψη ....Α και μην ξεχάσουμε και EUROBANK..Με σημερινή τιμή αγοράς 0.98 αύριο τουλαχιστον1,15... GOOD NIGHT....

michele είπε...

Ειδα Πανο,θα σου απαντησω ,εχω καλεσμενο στο σπιτι..

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καληνύχτα Γιώργη, μακάρι να σου βγουν όλα.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Άντε γεια παπαγάλε.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Διαγραφή δια παντός βλέπω. Εγώ τα αφήνω λίγο για να τα δεις πρώτα Μικέλε

Νίκη είπε...

Βρε παιδιά… τι να πω; Καληνύχτα….
defencenet 14-02-2012 12:50:34
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΣΟΚ: Αναγκαστικές επιτάξεις ιδιωτικής περιουσίας εγγυήθηκαν στην τρόϊκα!

http://www.defencenet.gr/defence/index2.php?option=com_content&task=view&id=34282&pop=1&page=0&Itemid=139#.Tzteo8gH2K8.twitter

ΠΑΝΟΣ είπε...

Βρε Νίκη πολύ τραβηγμένο μου φαίνεται αυτό, τόσο ξεπούλημα πια?

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...

Kαλησπερα σε ολους

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλησπέρα Γιάννη ΑΜΠ-ΣΑΛ. Όλα καλά να υποθέσω?
Επιστρέφω σε λίγα λεπτά .

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...

Καλα Πανο ξερω γω με αυτα που διαβαζω δεν ξερω τι να πω και τι να κανω πλεων χαχαχα

Νίκη είπε...

Πάνο κι εγώ τα έχασα όταν το είδα. Αλλά υπάρχει και η απόφαση. Δημοσιευμένη. Και δεν είδα πουθενά διάψευση. Θα το στείλω κι από εκεί, μήπως απαντήσει ο Γιώργος. Καλησπέρα Γιάννη. Καληνύχτα. Καλό ξημέρωμα σε όλους.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...

Καληνυχτα Νικη

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλό ξημέρωμα Νίκη.
Την είδα την απόφαση. Μήπως είναι όμως μια τυπική διαδικασία που ανανεώνεται κάθε χρόνο?
Γιατί υπήρχε άλλη όμοια υποθέτω με ημερομηνία πάλι 27/1 (του 2011) που καταργήθηκε με την καινούργια.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Άντε πάλι ο παπαγάλος...σβου με την μία. Δεν πιστεύω ότι λέει κάτι για καλό αυτός.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Γιάννη όπως πάνε τα πράγματα δεν ξέρουμε τίποτα πλέον. Ο Θεός να μας φωτίσει. Τα βλέμματα τώρα στραμμένα στην Δευτέρα. Αύριο και μεθαύριο το μεγάλο ερωτηματικό για το ΧΑΑ.

ΚΛΑΨΕ ΚΛΑΨΕ είπε...

DHMHTRHDHMHTRH MALOSE TOYW AX AXAX..........MORH ADERFH PANO

Michalis είπε...

kalispera

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...

Πανο σχεδον ολες με μια ματια που εριξα ειναι στις στηριξεις τους.Βγηκε και αυτος ο γιουνκερ και λεει θα υπαρξει συμφωνια τη δευτερα πολυ πιθανο.Τι να πω ισως και να ειναι για να πανικοβαλουν το κοσμο ν αδειασει τα χαρτοφυλακια θα δουμε.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...

Καλησπερα Μιχαλη

ΛΑΣΚΑΡΗΣ είπε...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ

ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ DEFENCENET:

1. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΣΕ ΚΑΙΡΟ, ΣΥΝΗΘΩΣ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ.

2. ΤΟ DEFENCENET ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ.
ΑΝ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΤΕ ΣΥΧΝΑ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΓΡΑΜΜΗ.

Michalis είπε...

laskari
a kala to defencenet kani polemo me ton eafto tou..
simfono me afta pou les..
an akougame to defencenet
tha ixame kani 1000 fores polemo os tora

ΛΑΣΚΑΡΗΣ είπε...

ΜΙΧΑΛΗ ΣΑΝ ΔΙΧΑΣΜΕΝΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ Ή ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ.

michele είπε...

καλησπερα κι απο μενα.Ειχα καλεσμενο σημερα.Γραφηματακι αυριο με την πρωινη αναρτηση..πως ειδατε τα news??

Michalis είπε...

laskari ne akrivos etsi ine..
sinonomate...
anxie to skype
exo ke entoles apo ton stratigo na ton kanis add sto skype

ΛΑΣΚΑΡΗΣ είπε...

Συγκινητική παρέμβαση του Αντριάνο Τσελεντάνο: "WE ARE ALL GREEKS"!
VIDEO

Φεστιβάλ Σαν Ρέμο χθές. Και παρουσιαστής ο Αντριάνο Τσελεντάνο. Παίρνοντας το μικρόφωνο, και με έκδηλη την συγκίνηση του, αναφέρθηκε στον "σχεδιασμό αφανισμού της Ελλάδος".

http://www.axortagos.gr/sigkinitiki-paremvasi-tou-antriano-tselentano-are-all-greeks.html

michele είπε...

μπαινω σε λιγο συνονοματε,καπως καλα τα ειπε ο juncker

ΛΑΣΚΑΡΗΣ είπε...

MICHELE TA NEA ΟΥΤΕ ΚΡΥΟ ΟΥΤΕ ΖΕΣΤΗ.
ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΛΑ, ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΑΥΡΟΚΟΡΑΚΑΣ ΤΑ ΕΡΜΗΝΕΥΕΙΣ ΑΣΧΗΜΑ.

michele είπε...

oπως τα λες ειναι Δημητρη,με τη διαφορα εγω τα βλεπω πιο καλα απο οτι ηταν στις 4 τ απογευμα

ΛΑΣΚΑΡΗΣ είπε...

MICHELE ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΟΥΣ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΥΣ ΕΙΜΑΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΤΗΝΑ ΟΠΩΣ ΠΟΛΥΧΡΩΜΟΙ ΚΟΡΑΚΕΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλησπέρα Μιχάλη. Άργησα λίγο.

ΛΑΣΚΑΡΗΣ είπε...

ΠΑΝΟ ΤΙ ΧΑΜΠΑΡΙΑ;

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλησπέρα και σε σένα Δημήτρη.
Τα ίδια περίπου έγραψα κι εγώ πιο πάνω για το άρθρο του defencenet

michele είπε...

Καλησπερα Πανο,πως ειδες τις ειδησεις?

ΠΑΝΟΣ είπε...

Όλα καλά Δημήτρη. Είδα την άποψή σου και συμφωνώ. Το μόνο κακό είναι ότι η γυναίκα μου αγόρασε πιο χαμηλά από μένα. Η τύχη του άσχετου όπως λέει και ο Μικέλε χαχα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Μικέλε κάτι έγραψα το απόγευμα εν θερμώ που λένε. Πιστεύω ότι μέχρι αύριο θα έχει κατακαθίσει λίγο η σκόνη. Οι ειδήσεις κάθε μέρα έχουν καταιγιστικό ρυθμό. Πάνε να μας τρελάνουν αλλά εμείς δεν θα τα φάμε όλα αμάσητα. Παπούλιας το κεντρικό θέμα πιστεύω σήμερα. Αν και άργησε.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...

Καλησπερα Μιχαλη Δημητρη ολα καλα;

ΛΑΣΚΑΡΗΣ είπε...

ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ ΤΑΜΕΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΥN ΤΑ ΚΕΡΔΗ;

ΠΑΝΟΣ είπε...

Το μόνο που μένει να δούμε τώρα υπογραφή της Παπαρήγα και μετά δεν έχει άλλο.
Νέο γκάλοπ είδα κάπου με 27 και 11,5
% αντίστοιχα αν θυμάμαι καλά. Μετά την ψήφιση. Ο Κουβέλης στα ύψη.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Μπα, γυναίκες, τα δικά τους δικά τους και τα δικά μας πάλι δικά τους...

ΛΑΣΚΑΡΗΣ είπε...

ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΓΙΑΝΝΗ KAI ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

EXTRA PRIMA GOOD. ΧΑΧΑ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...

Ετσι ετσι γερα χαχαχα

ΛΑΣΚΑΡΗΣ είπε...

ΝΑΙ ΒΡΕ ΠΑΝΟ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ.

ΛΑΣΚΑΡΗΣ είπε...

ΔΕΙΤΕ ΤΟ


http://www.youtube.com/watch?v=VkOOh9UQ_1I&feature=g-hist&context=G267033aAHTzwvHQAUAA

ΛΑΣΚΑΡΗΣ είπε...

ΚΑΙ ΑΥΤΟ

http://www.youtube.com/watch?v=66DDHBHAmeg&list=PLFB69FE1BA14CAE83&index=167&feature=plpp_video

ΠΑΝΟΣ είπε...

Προηγουμένως είπα Παπούλιας γιατί αυτό είναι το νέο κατά την γνώμη μου. Τα υπόλοιπα επαναλαμβανόμενες δηλώσεις επί δηλώσεων και ξανά δηλώσεις είτε κατά είτε υπέρ της χώρας. Δεν μπορώ να τα πάρω όλα σοβαρά γιατί παραέγινε το θέμα με τις δηλώσεις. Όλοι δηλώνουν κάτι κάθε μέρα. Αξιωματούχοι γαρ.
Ο καροτσάτος πιστεύω ότι έχει ξεφύγει. Το καλό είμαι ότι πυκνώνουν οι φωνές υπέρ μας.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Που πας και τα βρίσκεις ρε Δημήτρη χαχα

ΛΑΣΚΑΡΗΣ είπε...

ΠΑΝΟ ΕΙΠΑΜΕ ΕΙΔΗΣΗ Ο ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΑΛΛΑ ΣΤΑΓΟΝΑ ΣΤΟΝ ΩΚΕΑΝΟ.
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ, ΑΛΛΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...

Καληνυχτα σε ολους αυριο παλι.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καληνύχτα Γιάννη, καληνύχτα Λάσκαρη και σε όλους. Τα λέμε αύριο πάλι.

ΛΑΣΚΑΡΗΣ είπε...

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ Μ' ΕΝΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ.


http://www.youtube.com/watch?v=0k17-swCJ8o