Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

ΓΔ

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ ΕΞΑΜΗΝΟΥ  για τον ΓΔ..

Υπαρχουν δυο πολυ σημαντικες παρατηρησεις για την μεχρι τωρα πορεια του δεικτη. Η πρωτη ειναι η εξαιρετικη, εκρηκτικη εξοδος απο την καθοδικη σφηνα ΓΔ στις 18 Ιανουαριου και η δευτερη ειναι η διασπαση με δυναμη της ανοδικης trend line D στις 22/2.
Το τονιζουμε για να καταδειξουμε ποσο σημαντικη αλλα και συχνα προφανης ειναι η εισοδος και η εξοδος στην βραχυπροθεσμη ταση.
Σημερα κατα τη φαση της διορθωσης του ο δεικτης εκλεισε λιγο πανω απο τις 725 μον που οριοθετει η κατω κοκκινη γραμμη του οριζοντιας ζωνης συναλλαγων και λιγο χαμηλοτερα απο την κατα 50% διορθωση fibo του τελευταιας ανοδικης κινησης,εχοντας ακουμπησει και τον κμο των 90 ημ.
Αντιδραση του δεικτη αμεσα ισως δημιουργησει ενα δεξιο ωμο του μεγαλου σχηματισμου inverse head &shoulders ,ενω περαιτερω υποχωρηση θα πρεπει να σταματησει στη ζωνη των 701-706 μον ,οπου και η κατα 61,8% διορθωση της κινησης.
Πανω απο τις 765 μον οπου περναει και ο κμο30ημ ενισχυουμε θεσεις.Στοχος για τους long τα τοπικα υψηλα στη ζωνη των 830 μον οπου και θα εχουμε καινουργια παρουσιαση.

21 σχόλια:

michele είπε...

Που λες Γιαννη και Hawk εγω θυμαμαι αυτον για πρωταθλητη το 80, και βεβαια αρχισα και να βλεπω live ολα τα grand-prix γιατι τοτε σπουδαζα Ιταλια.Μαζευομαστε αρκετες φορες και στην τηλεοραση της φοιτητικης λεσχης ,απο οπου θυμαμαι χαρακτηριστικα το 82 το ατυχημα του Villeneuve του Giles βεβαια του πατερα,που οδηγουσε Ferrari και επεσε θρηνος και οδυρμος.
Εγω βεβαια ημουνα με Mac Laren και φανατικος του Prost ο οποιος δεν ηταν ταλενταρα αλλα ειχε τρομερο ενστικτο,εξυπνη συμπεριφορα και κυριως κατεβαζε το αμαξι για να κερδισει αναλογα με τις παιτησεις του αγωνα..ειχα κερδισει στοιχηματακια πολλα απο τους Ιταλους φιλους μου..Αυτα για να θυμηθουμε τα παλια λιγακι..ειχα παει και Imola φυσικα και Μonza.Montecarlo πηγα εκτος grand -prix..

giannhs kon είπε...

ΜΙΚΕΛΕ Ωραίες εποχές ΜΕΓΑΛΟΙ ΟΔΗΓΟΙ χωρίς ηλεκτρονικά ……… βέβαια έχεις τις απόλυτες εμπειρίες ήσουν στην φωλιά του λύκου εύχομαι να έχεις γιο .

michele είπε...

Δεν εχω δυστυχως,αλλα η αληθεια ειναι οτι εζησα εκεινα τα χρονια σε χωρα με μεγαλη αγαπη στο μηχανοκινητο αθλητισμο..πηγα και Vallelunga και οδηγησα μια ΑΛΦΑ SPRINT ενος φιλου μου και μια carrera 2.4 του 70 ηταν αν θυμαμαι καλα.Πηγαιναμε με ολη την ασφαλεια βεβαια και πληρωναμε για ενα τεταρτο και καναμε μερικους γυρους..Μια φορα την εβδομαδα νομιζω ηταν για το κοινο.

giannhs kon είπε...

ΜΙΚΕΛΕ Hawk ==== http://youtu.be/fuMRc_-nXyY

giannhs kon είπε...

Έχω τάξει στον εαυτό μου κάποτε εάν τα καταφέρω (ποτέ) να οδηγήσω στο Νιρμπουρινκ που είναι ανοικτό για το κοινό .

Γεράκι είπε...

αρε φιλε..τι σπινθήρες είναι αυτές..!!κλείνουμε..και κλείνουμε όμορφα..μακαρι να αγοραζα κάποια κομματια nbg..αλλα δεν απελπιζομαι..

giannhs kon είπε...

ΜΙΚΕΛΕ Hawk Και τώρα δηλαδή θέλετε να πούμε ΚΑΙ για το διάγραμμα?? που δεν έχει και το 1030 χαχαχαχα

michele είπε...

Γιαννη σου το ευχομαι,να δειξεις και στους Γερμανους τι αξιζουμε χαχα.Οσο για το 1030 δεν το εχει επειδη υποχωρησαμε αρκετα και δεν ..φαινεται!!Hawk προσεξε κατι : η nbg τρακαρε στο απο πανω gap και επεσε.Σημερα βρηκε στηριξη στο απο κατω gap και μαλλον κλεινει λιγο ψηλοτερα.Αν αντιδρασει απο εδω θα παει να κλεισει το απο πανω..

giannhs kon είπε...

Σιγά να μην φαινόταν ΜΙΧΑΛΗ πολύ δύσκολο πλέον .

Γεράκι είπε...

gapοκατασταση δηλ...πάντως βρήκε στήριξη στον EMA50...ωραίο κλείσιμο η ADP..συνεπής η HPQ και ελπίζω να αποδώσει μέσα στις επόμενες 2 ημέρες.

Γεράκι είπε...

εαν κλείσει το απο πάνω θα βγάλω ένα μικρό κέρδος..απλα ελπίζω να συνεχίσει την άνοδο προς τον ΕΜΑ 200..

michele είπε...

Θα καταλαβεις απο την αυριανη ημερα εδω Hawk..οχι ρε συ Γιαννη δεν ειναι δυσκολο..χρονο θελει.Μια πτωτικη ταση τοσων χρονων δεν αλλαζει ευκολα,το παλευει πρωτα.Αλλα θα χασει στο τελος..

giannhs kon είπε...

Συμφωνώ και επαυξάνω.

Γεράκι είπε...

για να δουμε τι θα πειτε αυριο εσεις..τεσπα..καλό βράδυ..χαρηκα που τα είπαμε και κάναμε μια αναδρομή στο ένδοξο παρελθόν...ποιος δεν θυματαί το παιχτάρα ποδοσφαιριστή ΡΟΙ με το θανατηφόρο σουτ μπανανα..χοχοχο...καλη ξεκουραση!!!

michele είπε...

Eχουμε και το διχτυ αλλωστε..να κραταμε τον ..δεικτη!

giannhs kon είπε...

Πρέπει να σας καληνυχτίσω κ εγω γιατί έχω πολύ πρωινό ξύπνημα .Καλή συνέχεια .

Γεράκι είπε...

http://royoftheroversgr.blogspot.com/2009/03/blog-post.html

michele είπε...

Kαλη ξεκουραση παιδες.

giannhs kon είπε...

Ναι ΜΙΚΕΛΕ και τώρα θα το βάζουμε διπλό χαχαχα Καλό ξημέρωμα σε όλους

michele είπε...

Αυτον δεν τον θυμομουνα Hawk δεν ειχε πεσει στα χερια μου

Γεράκι είπε...

τα εχω διαβασει σχεδον ολα..ημουν λατρης και παραμενω θα ελεγα ακομη απλα επιλεκτικα σε marvel,DC κτλ..αντε καλο βραδυ...

http://www.google.gr/imgres?q=%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%86%CF%85%CE%BB%CE%B1%CE%BA%CE%B1%CF%82+%CE%B3%CE%B9%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%82&hl=el&sa=X&biw=1366&bih=649&tbm=isch&prmd=imvnsu&tbnid=79OXBVBV96LeIM:&imgrefurl=http://pesetero-blog.blogspot.com/2008/08/blog-post.html&docid=XvrXbIPQfDN3dM&imgurl=http://bp2.blogger.com/_T5WdDrKqwio/SFohKlhs1mI/AAAAAAAABU8/TDUNS5qr1I4/s400/komiksmesa_5.jpg&w=345&h=400&ei=PklNT87BBsiKswbcwbmkDw&zoom=1&iact=rc&dur=543&sig=103389355432700177649&page=1&tbnh=145&tbnw=129&start=0&ndsp=20&ved=1t:429,r:1,s:0&tx=57&ty=68