Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

ETE


ΚΥΡΙΑΚΗ..
                                                                        
                   
με ελεύθερη γνώμη..
                                                 

                                                  ETE : ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ?       


Όπως βλέπουμε η ΕΤΕ εξερχόμενη του καναλιού Α1-Α2 απέκτησε νέα δυναμική,που επικυρώθηκε πάνω απο το οριζόντιο κανάλι Κ-Λ δηλ πάνω απο το 1.70 ευρώ.Εν συνεχεία κινήθηκε πάνω στην πράσινη γραμμή τάσης G επιταχύνοντας την πορεία της φτάνοντας στη ζώνη του gap( μπλε γραμμες) και κλείνοντας και το μικρο gap της 21/9 κάνοντας τοπικό υψηλό στα 3.08 ευρώ.      
Η μετοχή έχει μια σειρά από στηρίξεις, στο 2.43 κάτω γραμμή του gap, πολύ σημαντικό το 2.32 όπου τέμνονται η γραμμή τάσης G και η κόκκινη P που είναι το υψηλό της κεφαλής της 10/11.
Επόμενος στόχος η κατά fibo διόρθωση 50% της ανόδου στα 2.18 όπου και το άνοιγμα της 10/11.
Απο οποιαδήποτε απο αυτές τις στηρίξεις αντίδραση, ο επόμενος στόχος της μετοχής ειναι κατ ελάχιστον η ζώνη του 3.45.
Σε περίπτωση ΑΜΕΣΗΣ αντιστροφής με μεγάλο ανοδικό κερί χωρίς να δοκιμάσει αυτές τις στηρίξεις η μετοχή επανέρχεται άμεσα σε bullish κίνηση.

154 σχόλια:

Money είπε...

Καλημέρα σας.
Για να δούμε τι θα βγάλει η κυοφορία. Αν και για τον λαό τα πράγματα είναι πλήρως δεδομένα. Φτώχεια υλική ελπίζοντας να μην είναι και πνευματική.

"Γρίφος" είπε...

Μεικτό σχήμα για τις τραπεζικές μετοχές
Βήμα για το «ξεκλείδωμα» της νέας δανειακής σύμβασης των 145 δισ. ευρώ θεωρείται και η συμφωνία των πολιτικών αρχηγών σχετικά με την κάλυψη των μετοχών των Τραπεζών. Ενα σενάριο που ακούγεται αφορά μεικτό σχήμα, με το οποίο φέρονται ότι συμφωνούν Σαμαράς και Καρατζαφέρης: οι διαπιστωμένες «τρύπες» από τον έλεγχο της Μπλακ Ροκ να καλυφθούν με κοινές μετοχές και αυτές από το PSI με ομολογιακά δάνεια πενταετίας που θα μετατρέπονται σε προνομιούχες. Γρίφος παραμένει η στάση του Γ. Παπανδρέου.

ΦΩΦΗ ΓΙΩΤΑΚΗ
fofig@pegasus.gr

"Γρίφος" είπε...

"Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η ίδια πηγή ανέφερε ότι οι «υπεράνθρωπες» --όπως τις χαρακτήρισε-- διαπραγματευτικές προσπάθειες των στελεχών της κυβέρνησης έχουν βελτιώσει πάρα πολύ την πορεία επίλυσης μιας σειράς ζητημάτων ενώ επισήμανε αυτό που επισημάνθηκε κι από άλλη κυβερνητική πηγή νωρίτερα: ότι ενδέχεται το δημοσιονομικό ζήτημα της χώρας να επηρεαστεί σοβαρά από τις επιπτώσεις των εργασιακών θεμάτων."--Θανάση,δεν συμφωνείς ότι επί τριάντα ΔΥΟ και πλέον χρόνια ,κατεβλήθησαν πραγματικά "υπεράνθρωπες" προσπάθειες στο πάρτυ της λαμογιάς,της διαφθοράς και της φοροδιαφυγής;Πώς ήταν δυνατόν να μην πτωχεύσουν οι μάζες,όταν όσοι έπρεπε να πληρώνουν,εισέπρατταν ακόμα και παχυλή ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ φόρου;

giannhs kon είπε...

Καλημέρα σε όλους τους φίλους

giannhs kon είπε...

δεν θα υπαρχω ,αλλα οι νεωτεροι ας το θυμιουντε =====ΜΠΑΡΜΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ κάτσε φρόνιμα πρωί πρωί διάβασε τι σου ανέβασε ο ΜΙΚΕΛΕ Ωραίος τίτλος == (ETE : ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ?) Έτσι μπράβο αισιοδοξίαααααα.

μπαρμπαλιας είπε...

...καλημερα σε ολους και εδω...Γιαννη μου η αισιοδοξια δεν μου λειπει...εγω εγραψα για την πραγματικοτητα που βιωνουμε...εχουμε 28 μηνες στον μπατο του βαρελιου και δεν κανει το λαοπροβλητο κομμα μια τομη...."η μαλλον εκανε τομη στην τσεπη της μεσαιας ταξης και φυγανε ολα απο εκει μεσα...και εχω ξαναγραψει οτι οχι μια αλλα εκατο επιτροπειες χρειαζομαστε μηπως και πληρωσει και κανεις απο τους κατεχοντες...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα αισιόδοξοι και απαισιόδοξοι φίλοι

giannhs kon είπε...

Α ρε ΜΠΑΡΜΠΑΛΙΑ ποιος μπορεί να σου πει πως έχεις ΑΔΙΚΟ ποιος .

giannhs kon είπε...

Καλημέρα ΠΑΝΟ

ΠΑΝΟΣ είπε...

Πραγματικά "κρίσιμες" διαβουλεύσεις, τηλεδιάσκεψη του Eurogroup, διαπραγματεύσεις με την τρόικα μέχρι αργά το βράδυ, σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών με τον Παπαδήμο σε μια ώρα,
ξανά Eurogroup την Τετάρτη αν δεν αλλάξει κάτι...αλήθεια είναι ΚΑΙ για όλους αυτούς κρίσιμες οι καταστάσεις ή μόνο για μας, τον λαουτζίκο?
Και καλά ρωτάει ο γρίφος, τι έκαναν όλοι αυτοί (οι δικοί μας εννοώ ταγοί) τόσα χρόνια για να μην φτάσουμε στο σημείο αυτό?

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα Γιάννη

ΠΑΝΟΣ είπε...

Περισσότερα σε λίγο, αφού γίνουν πρώτα κάποιες απαραίτητες δουλειές, που έχουν μείνει πίσω.

μπαρμπαλιας είπε...

Πανο κλμ αυτα λεω ...μας παρα μυθιαζουνε τωρα οτι αν δεν ...τελειωσαμε.ποσες φορες το εχουμε ακουσει τους τελευταιους 28 μηνες;;μετα τους φταιει η τροικα και ο καθε ενας ...Παναθα με γαυρους που καθε Κυριακη φταιει ο διαιτητης...

μπαρμπαλιας είπε...

http://youtu.be/9NBzeoLS_40

...ετσι για να παουμε ταπανω μας λιγο...

ομορφη ηγουμενιτσα είπε...

επιτελους οι τραπεζιτες θα πληρωσουν.ετσι μπραβο

ομορφη ηγουμενιτσα είπε...

πανο ακου κανα πετρο λουκα και ασε τους χαρακες.....γραψε κανενα βιβλιο ζωγραφισε τραγουδα....χοχοχο....ερχονται μεγαλες στιγμες

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα Ηλία...έτσι σε θέλω.
Άσε μας ρε Τάσο κι εσύ τώρα, τι έγινε, δεν σε παίζουν από την άλλη πλευρά?
Βελτιώνεσαι και στην ορθογραφία βλέπω. Και δεν μας είπες κάτι, γιατί νομίζεις ότι μας νοιάζει εμάς για τους τραπεζίτες?

ΠΑΝΟΣ είπε...

Για χάρακες δεν ξέρω, δεν ασχολούμαι, για τα άλλα κάτι μπορώ να κάνω.
Γιατί χαίρεσαι όμως δεν ξέρω, επειδή έρχεται χρεοκοπία, έτσι σου είπε ο Πέτρος?

ΠΑΝΟΣ είπε...

Τα υπόλοιπα αργότερα...

michele είπε...

Καλο μεσημερι κι απο μενα,εναν ηλιο τον εχουμε σημερα..κρισιμη μερα οπως και να εχει

μπαρμπαλιας είπε...

καλωστον και ας τον πηρε ο υπνος...

michele είπε...

Λιακο μου ειχα καλεσμενους και..το τραβηξαμε λιγο χεχε..και συ πολλους καφεδες βρε παιδι μου..

ΠΑΝΟΣ είπε...

Να' μαι κι εγώ ξανά.
Από ήλιο λίγα πράγματα, αλλά ο καιρός γλυκός.
Τουλάχιστον να εξοικονομήσουμε λίγο πετρέλαιο.

michele είπε...

...και φυσικο αεριο

ΠΑΝΟΣ είπε...

Σωστά, για όσους έχουν συνδεθεί...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Οι δικοί μας λένε στις ειδήσεις ότι "αντιστέκονται" στις πιέσεις της τρόικα...λέτε?

ΠΑΝΟΣ είπε...

Υπάρχει και η άλλη άποψη. Ότι γίνεται ο συνήθης εκβιασμός από την τρόικα εν όψει της δόσης.
Τι θα γινόταν αν σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος σήκωνε κεφάλι και έλεγε στοπ, μέχρι εδώ ήταν, δεν μπορούμε να πάρουμε άλλα μέτρα και να κάνουμε άλλες περικοπές?

giannhs kon είπε...

ΠΑΝΟ τους κόβω να περιδρομιάζουν και να χασκογελάνε …………….

ΠΑΝΟΣ είπε...

Σιγά να μην το κάνουν βέβαια.
Πάντως αν γίνει κάτι τέτοιο, η άλλη άποψη λέει ότι τότε θα δούμε την άλλη πλευρά να ανακρούει πρύμνα γιατί δεν θέλουν με τίποτα ούτε να χρεοκοπήσουμε ούτε να φύγουμε από την Ευρωζώνη.
Μάλλον δεν θα το μάθουμε ποτέ.

michele είπε...

Φυσικα και γινεται εκβιασμος,αλλα εχουμε απο καιρου απεμπολησει τα διαπραγματευτικα μας ατου..τωρα 1 μηνα πριν μια μεγαλη εκπληρωση υποχρεωσης ( 14,5 δισ στο ομολογο του Μαρτιου) ποσο μπορουμε να διαπραγματευτουμε?? Τουλαχιστον να ενσωματωσουν αντι να περικοψουν τον 13ο και 14ο ,πραγμα που θεωρω οτι προβαλλουν για να κοψουν αλλα πραγματα και οχι αυτο

ΠΑΝΟΣ είπε...

Γεια σου Γιάννη, δεν έχεις άδικο.
Το μόνο που λένε οι δικοί μας (ή τουλάχιστον αφήνουν να διαρρεύσει) είναι ότι αν γίνουν όλα αυτά που ζητάνε οι δανειστές μας, θα έχουμε μεγαλύτερη ύφεση και θα καταστραφούν τα ασφαλιστικά ταμεία. Και σε 6 μήνες θα μας ζητήσουν κι άλλα μέτρα.
Για τα μάτια του κόσμου πιστεύω.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Τα λεγόμενα ισοδύναμα μέτρα Μικέλε?
Αλλά ποια θα είναι αυτά?

Ο Καρατζαφέρης ακούω ότι δεν θα πάει στο Μαξίμου αν δεν φύγουν οι "μουσαφίρηδες". Σήκωσε κεφάλι? Για να δούμε.
Θα έχουμε πολλές εξελίξεις σήμερα.

michele είπε...

Oι ξενοι γνωριζουν οτι αυτα τα μετρα επειδη ειναι πιο θεσμικα ειναι τα τελευταια γι αυτο πιεζουν πολυ,θα πουν αν δεχτειτε αυτα,μετα ριξτε τον φπα πχ να αναθερμανετε το συστημα,γνωριζουν οτι πρεπει να μειωσουμε την υφεση ,αλλοιως πως θα παρουν τα λεφτα τους σε βαθος χρονου??

ΠΑΝΟΣ είπε...

Δεν ξέρω τι σκέφτονται οι ξένοι, μπορεί να το επιδιώκουν κόλας, μπορεί να έχουν άλλες βλέψεις και να περιμένουν μετά τις υπογραφές την πρώτη στραβή για να βάλουν χέρι σε άλλα πιο ουσιώδη πράγματα.., όλοι καταλαβαίνουμε.
Δεν είναι δυνατόν να περιμένουν ανάπτυξη με όσα ζητάνε...

michele είπε...

ο Καρατζαφερης εχει δει εδω και καιρο τα ποσοστα του καθηλωμενα και προσπαθει να το παιξει λιγο ηρωικα..οι ξενοι πιστευουν οτι με πολυ χαμηλοτερο μισθολογικο κοστος( εκει βασιζονται πιστευω) θα ερθει η αναπτυξη.Αλλα αν ειναι να εχουμε μισθους Βουλγαριας κλαφτα Χαραλαμπε

ΠΑΝΟΣ είπε...

...και συντάξεις παρακαλώ.... αυτό που το βάζεις?

Υπογράψτε εσείς δηλαδή και θα σας φέρουμε εμείς την ανάπτυξη, θα σας αναβαθμίσουμε θα φέρουμε επενδύσεις κλπ.
Αν είναι να δυστυχήσουμε για να το δούμε αυτό... τι να πω, έτσι δυστυχώς νοείται η "ανάπτυξη" σήμερα...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλή όρεξη για την ώρα...και τα λέμε αργότερα.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Κάτι τελευταίο... Τάσο εσύ που πας γυμναστήριο με το αφεντικό σου τον μποντιμπιλντερά μπορείς να το κάνεις αυτό???
http://www.youtube.com/watch?NR=1&feature=endscreen&v=pknAuG3LSmo

Και πες μας τώρα που θα έχει πανσέληνο θα ζεσταθεί το νερό στον ηλιακό???

michele είπε...

πατερ μπορεις να πεις κατι αλλο,δεν ειδα κατι τετοιο,ο καθενας εχει το στυλ του και τις μετοχες που παιζει και την αποψη του και ο Δημος ειναι παλιος και ο ΔΝ επισης ..τελειο το βιντεακι σου Πανο..

ΠΑΝΟΣ είπε...

Άσε μας ρε ΤΑΣΟ, εσένα έκραξε και ξεβράκωσε ο Δήμος από εκεί και τώρα ήρθες να τα πεις εδώ... κότα, γιατί δεν τα γράφεις στη στήλη του ΔΝ?

michele είπε...

και επισης ο Δημος ειναι και φιλος μου και δεν θελω πολλα πολλα εδω..καλα σου λεει ο Πανος

michele είπε...

επειδη σε βαρεθηκα θα εχεις σβου απο δω και περα..οπως βλεπεις σ αφηνω να γραφεις τις παπαριες σου για να γελοιοποιεισαι περισσοτερο

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλησπέρα Μικέλε, δεν τον πρόλαβα αλλά καλά του έκανες, ο άνθρωπος είναι κολλημένος και άμα αρχίσει το παραλήρημα δεν σταματάει με τίποτα.

michele είπε...

ε Πανο μου προβληματικοι γεματο ο τοπος,εχουν φραρακει και τα νοσοκομεια ψυχικης υγειας

ΠΑΝΟΣ είπε...

Βλέπω ότι τα έσβησες όλα και καλά έκανες, μπήκε εδώ και ως πάτερ μάριος για να θολώσει τα νερά.
Καμία σχέση με τον πραγματικό.
Θα μου πεις τόσα ονόματα έχει "δανειστεί" μέχρι τώρα, αυτό θα τον πείραζε?

Γεράκι είπε...

καλησπερα σας...τρελος κόσμος στην horeca...τυχαίο το ενδιαφέρον όλων?

michele είπε...

ε καμμια φορα κανουμε οτι δεν καταλαβαινουμε..

μπαρμπαλιας είπε...

απορια...οταν λεει "πατερ Μαριος"...εννοει παπαβαγκελιος;;;εχω μπερδευτει

michele είπε...

ε τοσες κουπες καφε που εχεις πιει πως να μην μπερδευτεις Λιακο μου χαχα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλησπέρα Hawk,είναι από τις εκθέσεις που δεν μας ενδιαφέρουν εμάς τους απέξω, αφού το λες εσύ...
Καλό ακούγεται πάντως, θα έχουμε ανάπτυξη λες?

Γεράκι είπε...

απευθυνεται σε επαγγελαματιες..τα παρκιν ηταν φουλ...μεσα κόλαση..ίσως φταιει η κυριακη..τι πανε ολοι αυτοι εκει?ελπιζω ο τουρισμος να βαστηξει το 2012 και να κρατηθουν πολλά επαγγελματα..

ΠΑΝΟΣ είπε...

ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΗΛΙΘΙΕ, ΜΑΘΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.
ΚΙ ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΙΔΡΩΣΑ ΜΕΤΑ ΑΠΌ 37 ΣΧΕΔΟΝ ΧΡΟΝΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑΣ.

Γεράκι είπε...

οταν κλεινω την τηλεοραση νιωθω καλύτερα...ίσως και όλοι αυτοι θεώρησαν συνετό να κοιτάξουν την δουλεια τους και οχι να χαζευουν το χαζοκουτι και την μαυριλα τους..

ΠΑΝΟΣ είπε...

Γεια σου μπάρμπα, πως πάμε?

Γεράκι είπε...

ετσι και αλλοιως δραχμη δεν ερχεται..απλα εχουν βρει το κολπο της τελευταιας στιγμης να περνανε οτι θέλουν..κλασσικο εικονογραφημενο...τα λεμε αργοτερα..κοινωνικη υποχρεωση..bye!!!

ΠΑΝΟΣ είπε...

Δεν έχεις άδικο Αντώνη, έκτακτα δελτία, τι είπε ο ένας τι είπε ο άλλος μας μαύρισαν την ψυχή, ουστ.

ΠΑΝΟΣ είπε...

ΕΙΣΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΣ. ΔΕΝ ΕΧΩ 37 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΤΟ ΕΧΩ ΠΕΙ 100 ΦΟΡΕΣ. 37 ΣΥΝΟΛΙΚΑ. ΑΛΛΆ ΠΟΛΥ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΘΙΚΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ. ΣΚΥΨΕ

michele είπε...

γιατι ασχολεισαι Πανο ??

ΠΑΝΟΣ είπε...

Βρωμίζει τον τόπο και μας αναγκάζει να λέμε διάφορα, άκου όνομα που βρήκε.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Εντάξει Μικέλε, μερικές φορές δεν μπορείς να κρατηθείς...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Αντι να πούμε μερικές κουβέντες ουσίας ασχολούμαστε με καραγκιόζηδες, τελευταία φορά πάντως.

michele είπε...

το γεραλι λεει,γεματη η εκθεση,ολα ειναι θεμα τραπεζων,αν αυτες ,μετα τις αυξησεις αρχισουν να δανειοδοτουν παλι,ο υγιης τομεας θα αρχισει να κινειται

μπαρμπαλιας είπε...

...Πανο ηρέμα...
οι αλλοι θα τα βρουνε...πλακιτσα γινεται για το φιλοθεάμον κοινον

ΠΑΝΟΣ είπε...

Οι αγαπημένες μας...πρέπει να διασωθούν πάση θυσία και μετά να ξεκινήσουν τα δάνεια, αν ξεκινήσουν βέβαια, αφού πρώτα τους δώσουν ένα σκασμό λεφτά. Τέλος πάντων, έτσι είναι το σύστημα και δεν αλλάζει, καλό απόγευμα για την ώρα.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Μάλλον έτσι είναι μπάρμπα, για να δείξουν ότι κάτι κάνουν. Όπως έκαναν πάντα χωρίς να πουν ποτέ την αλήθεια στον λαό. Τα λέμε αργότερα.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...

Kαλησπερα σε ολους.

Μικελε ωραιο τιτλο εχει η αναρτηση σημερα

michele είπε...

την ΕΤΕ εννοεις?? ε προσπαθουμε να βρουμε τι θα γινει χαχα

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...

Σχεδον ολοι αυτο ψαχνουν χαχαχα

michele είπε...

παιζει πολυ τεχνικα παντως η ΕΤΕ χρονια τωρα..βεβαια ειναι και τα τρεχοντα θεματα

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...

Για να δουμε τι θα δουμε που λεει και μια ψυχη.

michele είπε...

τα εχουν βρει για psi+ παιζει τωρα το θεμα της τροικας..

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...

Κατσε να βαλω ενα τραδουδακι λιγο δυνατο για μια αλλη ψυχη που μας βγαζει τη ψυχη


http://www.youtube.com/watch?v=eeWjzBHUdsI

Self Esteem - The offspring

michele είπε...

Προς ΧΧΧ.205.244.134 πρεπει να εχεις παθει μεγαλη ζημια απο ΔΙΟΝ..

michele είπε...

Δυνατο οντως Γιαννη!

πατερ μαριος είπε...

MIKELE ΑΣΕ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΩ...ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΜΕΤΑ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙς ΣΤΟΥς ΦΙΛΟΥς ΚΑΙ ΚΑΛΑ..ΑΣΕ ΣΟΥ ΛΕΩ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ

michele είπε...

αν εγραφες σαν ανθρωπος θα σε αφηνα αλλα εισαι προκλητικος και ενοχλεις τους αλλους.Δεν με ενοχλει η αντιθετη αποψη.

πατερ μαριος είπε...

MIKELE ΠΡΟΣΕΞΕ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕς..ΕΙΣΑΙ ΕΞΥΠΝΟς ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΙς..ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙς..ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΜΕ ΠΡΟΚΑΛΕΙς,,ΟΚ?

michele είπε...

Εσυ εισαι προκλητικος και τα βαζεις με συγκεκριμενους ανθρωπους,μπορεις να λες οτι θελεις για την αγορα,αλλα τα προσωπα δεν εχουν σημασια..αλλαζεις ονοματα πετας ο,τι σου κατεβει ΜΟΝΟ για να προκαλεσεις.Και βλεπεις οτι σου φερομαι σαν κυριος,αν δεν το καταλαβαινεις τι να σου πω.

giannhs kon είπε...

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους . ΜΙΚΕΛΕ κοιτούσα πάλι αυτό το πανέμορφο διάγραμμα που μου έφτιαξε την μέρα το πρωί και ξέρεις τι λείπει ? ο στόχος toy 3,598 χαχαχαχ

michele είπε...

Λειπει οντως Γιαννη ,αλλα θα μπει κι αυτος σιγα-σιγα,για να δουμε εδω πως θα κινηθει και μετα θα το "ανοιξουμε" το διαγραμμα να κοιτας αρκετα ψηλα χεχε

giannhs kon είπε...

http://youtu.be/D1R9rLI3-a4

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...

Καλησπερα Γιαννη Κον πως εισαι;

giannhs kon είπε...

Καλησπέρα ΓΙΑΝΝΗ μια χαρά εσύ

michele είπε...

σωστο το τραγουδι Γιαννη Κον..χαχα

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...

Μια χαρα εδω διαβαζα τα αθρα του δημητρη στο ΒΝ

giannhs kon είπε...

Άστο ρεσιτάλ δωσανε σήμερα στραβοξυπνησε ο ένας είχε κέφια ο ΔΙΚΟΣ μας , ξεκούραστος βλέπεις και τα ειπανε για τα καλά το πρωί χαχαχα

giannhs kon είπε...

ΜΙΚΕΛΕ έχεις mailακι

michele είπε...

οκ Γιαννη,θα το κανονισω σημερα-αυριο

πάτερ νεκτάριος είπε...

αφήστε τα ...με πήραν πρέφα και οι από κει

michele είπε...

πατερ μου αλλη δουλεια δεν κανεις..να μην σε παρουν?

George είπε...

Γεια σας. Μικελε τι έκανες στο firstow live και δεν ανοίγει για να δούμε τον Ολυμπιακό που κερδίζει 2-0 ???νομιζω ότι φόρτωσες πολύ την σελίδα και δεν ανοίγει γρήγορα και δεν παίζει το τραγούδι της Κυριακής μόνο με διακοπές.

michele είπε...

george δεν εκανα τιποτα ειναι προβλημα της σελιδας..
http://www.vipbox.tv/watch/32271/1/paok-saloniki-vs-olympiacos-piraeus-live-stream-online.html
μπες εδω

George είπε...

OK ευχαριστω....

George είπε...

Το ξέρω ότι δεν έκανες τίποτα,,,,και στον επόμενο αγώνα θα σε πάρω μαζί μου......

michele είπε...

για εξηγησου ποιον λες?? χαχα τους κυνηγαει η Νοβα george αυτους με το livestream δεν φταιει η δικια μας σελιδα..

George είπε...

ΕΣΕΝΑ....ΧΑ ΧΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ

michele είπε...

Καρατζαφερης: αυριο θα υπαρξει συνεχεια

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλησπέρα ξανά σε όσους είναι μέσα

michele είπε...

Σαμαρας:Μας ζητουν περισσοτερη υφεση ,την οποια η χωρα δεν αντεχει..θα συνεχιστει και αυριο η διαπραγματευση.
ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ λεω εγω.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Για να δούμε ρε παιδιά...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Βλέπω πέρασαν οι Γιάννηδες και ο Aris. Μικέλε που βρίσκεσαι?

μπαρμπαλιας είπε...

...αυτοι οι χρησμοι του Καρατζαφερη τετοιες ωρες ...μονο ...λικια σηκωνουν.καλα οι αλλοι που κυβερνανε ακομη,που το πατε;;εγω θεωρω οτι εχουν συμφωνησει...αλλα δεν βγαινουν ευκολα στην φορα..
ο ΓΑΠ τον χαβα του με τις τραπεζες...

μπαρμπαλιας είπε...

Μικε...

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...

Καλησπερα και παλι

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλησπέρα μπάρμπα και Γιάννη

George είπε...

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες αλλά και τις δηλώσεις των Σαμαρά και Καρατζαφέρη οι εκβιαστικές απαιτήσεις της τρόικας είναι σχεδόν αβάσταχτες για τους πολιτικούς αρχηγούς που πολύ απλά καλούνται να αποφασίσουν στο εξής δίλημμα : Εαν θα χρεοκοπήσει η χώρα ή εαν θα εξαθλιωθούν οι πολίτες.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Αυτά είναι λεπτομέρειες μπροστά στη νίκη του γαύρου

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...

Γεια σου Πανο.

Και καλα τωρα παλευουν για το καλο της πατριδας.Δεν μπορουν ουτε τις μιζες τους να μοιρασουν,και θα σωσουν εμας,δεν πανε ...

michele είπε...

Για συνδυασμο μεσων οσον αφορα την ανακεφαλαιοποιηση των τραπεζων ,μιλα η ανακοινωση του Παπαδημου

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Καλησπέρα σας. Νομίζω ότι είμαστε στο ίδιο έργο θεατές. όλα είναι συμφωνημένα, και το δίλημμα που τάχα έχουν είναι για τα μάτια του κόσμου.
Όλα για τα ψηφαλάκια τους. Μόνο αυτό τους ενδιαφέρει. Σιγά μη με πείσουν ότι κάνουν αντίσταση.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλησπέρα Βασιλική.

michele είπε...

καλησπερα Βασιλικη,τα μετρα τα περισσοτερα θα περασουν απλα παιζουν και την αβεβαιοτητα ειναι και τα χρηματιστηρια βλεπεις...τι ψηφαλακια να παρουν,θα παει προς τα αριστερα το συστημα και ζητω που καηκαμε..

ΠΑΝΟΣ είπε...

Είναι πράγματι δύσκολο να πιστέψεις ότι τώρα τους έπιασε το πατριωτικό τους.

michele είπε...

Παιδια το εγκλημα συντελεστηκε με το Α μνημονιο και την ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ.Ολες οι κυβερνησεις ειχαν ελλειμματικο χαρακτηρα οσον αφορα τον δημοσιο τομεα,δεν εγινε τιποτα επι Καραμανλη,κατα την περιοδο δε του Σημιτη φτιαξαμε και παραγκες παντου να παιρνουν τα εργα μονο συγκεκριμενοι φιλοι που τωρα η μετοχη τους ειναι φθηνοτερη και απο τον ΕΠΙΛΚ. ΕΕ απλα ηρθε και ο ανελληνιστος εγκληματιας και ΠΟΥΛΗΣΕ κυριολεκτικα την Ελλαδα.

michele είπε...

Λίγο μετά τις 9 μμ εξεδόθη η εξής ανακοίνωση του πρωθυπουργού:

"Ο Πρωθυπουργός και οι πολιτικοί αρχηγοί των τριών κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση συναντήθηκαν για να λάβουν από κοινού απόφαση για το περιεχόμενο των βασικών στοιχείων της συμφωνίας με την τρόικα, όσον αφορά το νέο οικονομικό πρόγραμμα της Ελλάδας που αποτελεί προϋπόθεση για τη νέα χρηματοδοτική στήριξη της χώρας.

Ο Πρωθυπουργός και οι πολιτικοί αρχηγοί συμφώνησαν σε βασικά θέματα τα οποία, μεταξύ άλλων, αφορούν:

1) Τη λήψη μέτρων εντός του 2012 για τον περιορισμό των δημόσιων δαπανών κατά 1,5% του ΑΕΠ.

4) Την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών με συνδυασμό μέσων που διασφαλίζουν την προαγωγή του δημόσιου συμφέροντος και την επιχειρηματική αυτονομία τους.

Ο Πρωθυπουργός και οι πολιτικοί αρχηγοί θα ξανασυναντηθούν αύριο προκειμένου να ολοκληρώσουν τις διαβουλεύσεις για το περιεχόμενο του προγράμματος.


2) Την εξασφάλιση της βιωσιμότητας των επικουρικών συνταξιοδοτικών ταμείων.

3) Την αντιμετώπιση του ελλείμματος ανταγωνιστικότητας με τη λήψη μέτρων που περιλαμβάνουν ρυθμίσεις σε διάφορους τομείς, όπως η μείωση του μισθολογικού και μη μισθολογικού κόστους, με στόχο την ενίσχυση της απασχόλησης και της οικονομικής δραστηριότητας.


Πηγή:www.capital.gr

ΠΑΝΟΣ είπε...

ανελλήνιστος, ωραία λέξη, μια στιγμή να φωνάξω τον φίλο μου να μας την εξηγήσει.
Κάτι άλλο έπρεπε να γράψεις αλλά είπαμε να είμαστε κόσμιοι.

George είπε...

Δραματοποιούν όλοι την κατάσταση για να βγούνε "νικητές" να ανακοινώσουν ότι έσωσαν τον κουτσουρεμένο 13-14ο μισθό και περιόρισαν τη μείωση των επικουρικών συντάξεων...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Για τις τράπεζες αυτονομία το λέμε τώρα, μια χαρά δηλαδή.
Για τις επικουρικές εξασφάλιση βιωσιμότητας, εκεί θα πέσει κλάμα δηλαδή.

ΠΑΝΟΣ είπε...

George εσύ μια χαρά είσαι αφού νίκησε ο γαύρος και έχεις και τον Βωβό...

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Μιχάλη όταν έλεγα για τα ψηφαλάκια τους εννοούσα αυτά που προσδοκούν να πάρουν,όχι αυτά που θα πάρουν.
Μειώσεις των μισθών των βουλευτών ζητάει η τρόικα;

michele είπε...

ειναι μια λεξη που χρησιμοποιησα και στο αρθρο μου της επομενης εβδομαδας,ναι το παιζουμε κοσμιοι,ιδιωτικα τα χωνουμε καλυτερα χαχα,και αυτο που λεει ο george παιζει..

George είπε...

"Παρέλαση" Ολυμπιακού στην Τούμπα και... τούμπα το πρωτάθλημα ΚΑΙ όσο για βωβό πουλήθηκε σε τιμή ευκαιρίας.... μετά την Τετάρτη τα λέμε για βωβό.....

michele είπε...

απο που και ως που ειναι τουμπα george το πρωταθλημα?? ειπαμε να το κανουμε λιγο πιο ενδιαφερον,θα ερθεις και στο ΟΑΚΑ ..

ΠΑΝΟΣ είπε...

Αναβαθμισμένο σε βλέπω τελευταία george χαχα

Γιαννης Γιαννης είπε...

Καλησπερα σε ολην παρεα και απο εμενα.Michele απότι καταλαβα ερχονται δυσκολες μερες για ολους μας ασχετως τν αγορων.Ευχομαι να βγουμε νικητες στο τελος.Επισης κατι αλλο ηθελα να σχολιασω σχετικα με τον baltic dry που φυσικα πρωτη φορα τον ακουω.Απ οτι διαβασα εδω ειπωθηκε οτι σχετιζεται με την πτωση των μετοχων κτλ κτλ αλλα για που.Θελω να πω οτι δεν μπορει να πανε ολα κατω σε σχεση με τον δεικτη καποιες αγορες θα ανεβαινουνε.Αρα μηπως ειναι για συγκεκριμενες αγορες.Ελπιζω να μην λεω βλακειες.Καλη μας συνεχεια

Γεράκι είπε...

καλησπέρα σας....εγινε κατι?εχασα τπτ? κανενα σημαντικό νεό?πάλι δεν παρακολουθησα ειδησεις...και νιωθω μια χαρα..ελπιζω κ εσεις...λίγο το έντερο μου έχει προβλημα αφου η προβατινα μου έκατσε βαρια χτες...χαχαχαχα...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλησπέρα Γιάννη Γιάννη.
Θα απαντήσει ο Μικέλε σύντομα πιστεύω.

michele είπε...

Καλησπερα Γιαννη ειναι ο δεικτης μεταφορας εμπορευματων και δειχνει τη δραστηριοτητα στη ναυτιλια.Ε αυτος ειναι το Γεναρη ολο κατω..Εδω ειναι αλλοιως τα πραγματα στο δικο μας..ειναι ειδικη περιπτωση

ΠΑΝΟΣ είπε...

Αντώνη ειδήσεις είδαμε... δυστυχώς, τα σχόλια πιο πάνω.
Τώρα για το πρόβατο ας πρόσεχες χαχα.

michele είπε...

Επισης θεωρω οτι θα επαληθευτει αυτο που εχω πει πολυ νωριτερα πριν δημιουργηθει αυτη η παρεα,παιρνοντας αντιστοιχα παραδειγματα απο αλλες χωρες,αν και υπαρχουν διαφορεικες καταστασεις,οτι το μονο που θα πηγαινει καλα θα ειναι το ΧΑΑ.Δυστυχως θα υπαρξει μεγαλη συρρικνωση της αγοραστικης μας δυναμης

Δίκαιο Κεφάλαιο είπε...

"Μια δίκαιη φόρμουλα για την ανακεφαλαιοποίηση των ελληνικών τραπεζών υιοθετείται ώστε οι τράπεζες να μην κρατικοποιηθούν επειδή το ελληνικό κράτος είναι αναξιόχρεο. Θα περιλαμβάνονται αυξήσεις κεφαλαίου με κοινές άνευ ψήφου που θα καλύψουν το PSI+, με κοινές μετά ψήφου που θα καλύψουν την Blackrock, ομολογιακών μετατρέψιμων σε μετοχές CoCos (Contingent Covertibles) καθώς και ίδια συμμετοχή επιβεβαιώνοντας πλήρως το αποκλειστικό ρεπορτάζ του www.bankingnews.gr την προηγούμενη εβδομάδα. " ΩΧΧΧΧ

ΠΑΝΟΣ είπε...

Οι αισιόδοξοι ελπίζουν ότι θα καλύψουν τις απώλειες από το ΧΑΑ...μη γελάτε παρακαλώ.

Γεράκι είπε...

θα δυσκολευτουμε όλοι..κάποιοι παραπάνω άλλοι λιγότερο...να έχουμε δουλεια ομως..να ρολάρουμε..

ΠΑΝΟΣ είπε...

Πάλι δικαιώνεται το ΒΝ, τώρα θα βγει ο άλλος από εκεί να πει μπράβο Πέτρο...

Γεράκι είπε...

σε τι δικαιωθηκε? Πτωχευσαμε Ωρε?

michele είπε...

Αμα τα πεις ολα,μεσα θα πεσεις.Το θεμα ειναι αυτο που βλεπουμε στο ταμπλο.Μιλαω παντα οσον αφορα τις τραπεζες.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Όχι ακόμα Αντώνη. Μιλάω για όσα έγραψε το δίκαιο κεφάλαιο πιο πάνω.

Δίκαιο Κεφάλαιο είπε...

5-7 η ΕΤΕ,ΓΔ 1.100

Γεράκι είπε...

Σκυβουμε κεφάλι , Πάνο, δουλευουμε όσο το δυνατόν πιο παραγωγικα και αποτελεσματικα...Χεστηκα για ολα τα υπολοιπα..βαρεθηκα...στον διαθεσιμο χρονο μου, θα μελεταω μετοχουλες με καλα σεταρισματα τα οποια θα αποδιδουν μερικές μέρες..thats it...και ας λένε οτι τους κατεβει το κεφαλι...δεν με αγγιζουν..αρκετα...

michele είπε...

https://twitter.com/primeministergr

ΠΑΝΟΣ είπε...

και πολυ καλά κάνεις Αντώνη...

Γιαννης Γιαννης είπε...

Michele ευχαριστω για την απαντηση σου.Πανο καλησπερα.Θα κλεισω συμφωνοντας μρ τον hawk στο να εχει δοθλεια ο κομσος για να ρολαρει.ΚΑλο βραδυ σε ολους και τα λεμε παλι αυριο

δημοσθενης είπε...

Ανατροπές στις εσωτερικές ισορροπίες του τραπεζικού συστήματος προκαλεί η απόφαση του Τσάρλς Νταλάρα να εντάξει στη ρύθμιση των χρεών (PSI) και τα δάνεια που έχουν χορηγήσει οι ελληνικές Τράπεζες σε δημόσιες επιχειρήσεις και οργανισμούς με την εγγύηση του ελληνικού δημοσίου. Αν τελικώς εφαρμοσθεί το μέτρο θα κουρευθούν επιπρόσθετα δάνεια ύψους περίπου 11δισ. ευρώ, πράγμα που ανατρέπει σχέδια, υπολογισμούς και θέτει εν κινδύνω πρόσφατες επιλογές συγκεκριμένων πιστωτικών ιδρυμάτων.

Κι αυτό γιατί η κατανομή είναι συγκεκριμένη. Το μεγαλύτερο βάρος πέφτει στην Εθνική Τράπεζα και στην Alpha Bank.Η τελευταία έθεσε πρόσφατα υπό αίρεση τη συγχώνευση με την Eurobank του ομίλου Λάτση, επειδή έκρινε τη συμφωνία ετεροβαρή λόγω του βάρους που προέκυπτε για την Τράπεζα του Σπύρου Λάτση από τα πολλά ομόλογα του ελληνικού δημοσίου που κατέχει.

Τώρα όμως με την πιθανή ένταξη στο κούρεμα των δανείων προς τις ζημιογόνες δημόσιες επιχειρήσεις τα πράγματα ισορροπούν μεταξύ των δύο προς συγχώνευση τραπεζών. Με άλλα λόγια αν εξελιχθούν έτσι τα πράγματα το μπλέξιμο θα είναι ατελείωτο στο ελληνικό τραπεζικό σύστημα. Αν μάλιστα τεθεί και ζήτημα υπαγωγής το κούρεμα και του περιβόητου ομολόγου ''Τίτλος'' της Εθνικής Τράπεζας, ύψους 5,5 δισ, ευρώ, το κουβάρι δεν θα ξεμπλέκεται με τίποτε.

Η αλήθεια είναι ότι αυτή την ώρα έντονες είναι οι παρασκηνιακές διαβουλεύσεις για το ξετύλιγμα αυτού του ανεπανάληπτου κουβαριού διεκδικήσεων και απαιτήσεων μεταξύ των ελληνικών τραπεζών. Χωρίς βεβαίως κανείς να είναι σε θέση να δώσει ασφαλή απάντηση για τις ισορροπίες που θα επικρατήσουν την επόμενη μέρα μετά το κούρεμα του Τσάρλς Νταλάρα. http://www.tovima.gr/finance/article/?aid=442054

Γεράκι είπε...

καλο σας βραδυ...τα λεμε αυριο!!!

michele είπε...

Mαρινακι,περιεργο δημοσσιευμα αυτο... και ανυπογραφο,καλο βραδυ Γερακι long εισαι απο οτι θυμαμαι στο Αμερικα εε??

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καληνύχτα Γιάννη Γιάννη.
Καλησπέρα Μαρίνα, αυτό το "με την εγγύηση του ελληνικού δημοσίου" μου κάθεται στο λαιμό χρόνια τώρα, τώρα άντε να το ξεμπλέξουν αυτό το απίστευτο το κουβάρι τράπεζες - δημόσιο - Νταλάρας και Χάρις Αλεξίου και δεν ξέρω ποιος άλλος μαζί.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλό βράδυ και σε σένα Hawk.

δημοσθενης είπε...

καλησπέρα κύριε Πάνο και σε όλους...πιαστ αυγό και κούρευτο..καληνύχτα σας

giannhs kon είπε...

Καληνύχτα και από μένα σε όλους .

Γεράκι είπε...

long..long..ηδη εκανα ενα σαρωμα..βρηκα καποια επιπλεον long σεταρισματα..για να δουμε..θα περιμενω τα ωριαια κλεισιματα για να κανω τις εισοδους μου..αντε..χαιρετω..

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καληνύχτα Μαρίνα και Γιάννη, καληνύχτα κι από μένα, δύσκολη θα είναι η αυριανή μέρα...

michele είπε...

Καληνυχτα παιδες να εισαστε καλα,καλο ξημερωμα

ενα παραμυθι αντι για καληνυχτα είπε...

μαλλον πηγατε ολοι για υπνο..εγω παλι αναρωτιεμαι τι θα μπορουσε να πει κανεις για ολο αυτο το κομφουζιο? τι να ακουσει τι να πιστεψει κανεις? Αποψεις ιδεες κατηγοριες αφορισμοι τυψεις κοροιδια θυριωδια ολα σε ενα..φιλοι με ρωταν περιμενοντας οι αμηροι ενα "φιλοσοφημενο" λογο να αγαλιασει η ψυχη τους μα νιωθω ανυμπορος να αρθρωσω λεξη πια( που λογως για ανα στημα). Και στο μυαλο μου δε ξερω γιατι στριφογυρνα ενα "παραμυθι" των σουφι. Ρωταει λοιπον ο μαθητης των μουλα.Δασκαλε πες μου πως ειναι η δουλεια αυτου που αναζητει την αληθεια? Ο δασκαλος χαμογελα και απαντα..ειναι σαν την ιστορια με την αλατενια κουκλα. Ηταν που λες μια κουκλα φτιαγμενη απα αλατι που καποια στιγμη αναρωτηθηκε τι τελος παντων ηταν.Ταξιδεψε μιλια στεριας ωσπου εφτασε στη θαλασσα.Εμεινε εκει μερες κοιταζοντας τη μαγεμενη απο τη ομορφια της που με τιποτα αλλο απο οτι ειχε δει δε συγκρινοταν. Τι εισαι εσυ την ρωτησε. Ελα μεσα και θα δεις της απαντησε.Και ετσι και εκανε αργα αλλα σταθερα χανοταν μεσα στη θαλασσα. Και οσο πιο βαθια μεσα της προχωρουσε τοσο διαλυοταν.Λιγο πριν χαθει και το τελευταιο της κομματι και γινει ενα με τη θαλασσα προλαβε και αναφωνησε με μια προτωγνωρη χαρα και ενθουσιασμο.Τωρα ξερω τι ειμαι εγω,τωρα ξερω τι ειμαι εγω.Καληνυχτα.

michele είπε...

Ευχαριστουμε ,πολυ διδακτικο το παραμυθι σου..Καληνυχτα