Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

X.A.A. META TH ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ

                                                         ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ
                                           
    Καθημερινό σχόλιο Μιchele
Στις 746,53 μον εκλεισε σημερα ο ΓΔ..

λιγο κατω απο το ανοιγμα του προσπαθωντας να "απορροφησει" τις ορδες των πωλητων των 2 προηγουμενων ημερων.Τεχνικα η εικονα δεν ειναι καλη εφ οσον δεν μπορεσε να κλεισει πανω απο τα 760 ( οπου και ο ΚΜΟ 30ημ) και πορευεται προς την επομενη μεγαλη στηριξη των 725 μον. 0σο ο FTSE 20 δεν σκαρφαλωνει πανω απο τις 320 μον η αγορα θα ταλαιπωρειται.
Στο τραπεζικο κλαδο εμφανισθηκαν διαφοροποιησεις με το ΤΤ να εχει την καλυτερη συμπεριφορα με κερδη 9,64%  στα 0,7850 οπως και η  ΕΥΡΩΒ με ανοδο 7,22% στα 1,04 ευρω,κλεινοντας πρωτα το gap στα 0,9340  Πολυ ασχημη η εικονα της ΜΑΡΦ με απωλειες -10,37% στα 0,2680.
Στον υπολοιπο εικοσαρη υπηρξαν επισης διαφοροποιησεις με πολυ καλη τη BIOXK στα 3,29 ευρω με +4,11% το ΦΦΓΚΡ+2,39% στα 8,15% ΜΟΗ +2,36% στα  5,63 ,ΜΠΕΛΑ +2,71% στα 3,79 ευρω και ο ΟΠΑΠ +1,21% στα 6,69ευρω.Αντιθετα η ΔΕΗ πλησιαζει το τοπικο χαμηλο κλεινοντας 3,01% κατω στα 3,55 ευρω και ο ΟΤΕ με τα τα ασχημα αποτελεσματα του τελευταιου τριμηνου (ζημιες 77εκ) με απωλειες 2,75% στα 2,48 κανοντας καινουργιο χαμηλο στο κλεισιμο.
 Η ΓΕΚΤΕΡΝΑ πολυ καλη στον 40αρη με κερδη 3,96% στα 1,05 ευρω,για αλλη μα συνεδριαση η ΕΔΡΙΠ με +9,22% στα 0,90 ευρω ,επανερχεται η ΔΙΟΝ με κερδη 8,77% στα 0,1860
Καλα τα λιμανια και τα δυο θετικα ο μεν ΟΛΘ στο +1,94% στα 11,55 ευρω Ο δε ΟΛΠ +2,71% στα. 11,36 ΕΥΡΩ.
Με θετικο προσημο κινειται ο dow στην Αμερικη στις 12961 μον στο +0,17% ενω με απωλειες περισσοτερες της μιας ποσοστιαιας μοναδας κινειται ο DAX στις 6767 μον στο -1,12%.

47 σχόλια:

michele είπε...

Κατω απο το 750 ο δεικτης,αρχιζουν και διαφοροποιουνται μετοχες ,ακομα και τραπεζες ..γραφω σχολιο και τα ξαναλεμε

μπαρμπαλιας είπε...

..ο αλλος εχει λυσσαξει - ο λυσσαρης- με τα ντεφολτέ εβεντέ...
απορια . εχει δυο χρονια που ντεφαουλ-τάρει...ωραια και εγινε...και μετα τι θα γραφει;;

Γεράκι είπε...

παντως..υπο φυσιολογικές συνθήκες..η NBG σετάρεται για τοποθέτηση στο daily..Δηλαδη στήριξη στον 50αρι (λες και το ήξερα..) και σχεδόν oversold stoch...αν κρατήσει εδώ..ΠΩΠΩΠΩΠΩ..εγώ βλέπω μονο πάνω..

Γεράκι είπε...

Εγω τα κρατάω πάντως..το χειρότερο σενάριο είναι να σπάσει ο 50αρης και να τραβηξει προς στην ταση που εσπασε προ ημερων...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλησπέρα σας. Μετά το σχόλιο του Μικέλε... ουδέν σχόλιον, όσον αφορά εμένα. Και εξηγούμαι. Χωρίς ουσιαστικές διαφοροποιήσεις προς τα κάτω αλλά ούτε και προς τα...πάνω. Είναι γεγονός ότι η αγορά άρχισε να με κουράζει. Ίσως και αρκετούς άλλους μαζί με εμένα. Άρα πρέπει κάτι να αλλάξει. Κι επειδή η αγορά δεν πρόκειται να μου κάνει την χάρη, πρέπει να αλλάξω εγώ.
Για παράδειγμα πήρα κι εγώ ΕΥΡΟΒ σήμερα στο 0,94 αλλά όταν πήγε στο 1,10-1,11 εγώ ήμουνα ...αλλού φαν πάρκ. Δεν μπορούσα να το δω λόγω δουλειάς και κυρίως δεν έχω ακόμη καταφέρει να αλλάξω νοοτροπία και να τα δίνω αυθημερόν. Άρα... εντολή πώλησης αμέσως μετά την αγορά σε καθορισμένο στόχο. Θα μου πει κάποιος μπορεί να σου βγει σε καλό, αλλά συνήθως δεν γίνεται έτσι. Αύριο είναι μια άλλη μέρα και ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται.
Και μετά την ...βαθυστόχαστη ανάλυση πάω να ...υποβάλω τα χαρτιά μου για σύνταξη για να έχω περισσότερο χρόνο για να παρακολουθώ. Έτσι τουλάχιστον νομίζω.
Η συνέχεια αργότερα.

ΤΑΣΟΣ είπε...

μικελε οσοι αγορασαν ετε κατο απο 2.3 θα πανε ταμειο μεχρι την τεταρτη.αυριο πρωι και αλλες αγορες ετε.

michele είπε...

Καλησπερα Πανο,οταν εχεις καλη τιμη αγορας δεν φοβασαι..η δε ΕΥΡΩΒ (οπως και το ΤΤ) ειχε μια διαφορετικη δυναμικη,οποτε να δουμε και αυριο..θα εχεις,θα εχεις..οι ανθρωποι που βγαινουν στην συνταξη εκτος απο το ψαρεμα και τις βολτες πρεπει να εχουν ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ και να κρατανε το μυαλο σε εγρηγορση!!

ΤΑΣΟΣ είπε...

πανο ελα στο μαγαζι στην γλυφαδα.να περναει η ωρα

michele είπε...

Θα αρρωστησεις εσυ αμα δεν αρχισεις να την πεφτεις σε καποιον

ΤΑΣΟΣ είπε...

PANO εχω δυο μωρακια στην μπαρα και στην πορτα αλλο πραγμα.ναι στην πορτα εχω το καλυτερο μωρο της αθηνας.και απο ξυλο αλλο πραγμα.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Άσε ρε Τάσο καλύτερα...πρώτον δεν ξέρω αν υπάρχει το μαγαζί και δεύτερον εμείς οι δύο δεν κάνουμε μαζί, θα πλακωνόμαστε στις μπουνιές κάθε μέρα... Η μέχρι τώρα συμπεριφορά σου αυτό μου λέει.
Όσο για την ΕΤΕ μη μου πεις ότι τώρα to γύρισες long.

michele είπε...

Και γιατι δεν ασχολεισαι με το μωρο και ασχολεισαι με τους αλλους?? επισης μπορεις να ασχοληθεις με ΔΙΟΝ.Εγω καλη τη βλεπω (απο χθες την εβλεπα δηλ).Να βγαλεις και τα σπασμενα.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Και τώρα που βλέπω το τελευταίο που έγραψες ...αμετανόητος

ΤΑΣΟΣ είπε...

μικελε δεν εχω σπασμενα στην ΔΙΟΝ φιλε.δεν ασχοληθηκα ποτε.τωρα το μονο που ακουσα εδω στο μαγαζι ειναι οτι η solidus ΜΑΖΙ με κατι λαμογια θελουν να την πανε 0.6.ΠΑΝΟ δεν ασχολουμαι με σορτ λονγ.ΜΟΝΟ με αγορα πραγματικη με μετοχες.οχι ελα απο το μαγαζι,τι εχουμε να χωρισουμε.

giannhs kon είπε...

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους . Εγκρίθηκε από τη Βουλή το νομοσχέδιο για το PSI ========= Ξεκινά ο Π.Α.Ο.Κ
ΣΤΡΑΤΗΓΕ και ΜΑΚΗ καλή επιτυχία

michele είπε...

Τασο λαθος πληροφοριεςσου δωσανε..Καλως το Γιαννη,καλη επιτυχια στον ΠΑΟΚ!!

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλησπέρα Γιάννη.
Καλή επιτυχία στον ΠΑΟΚ.
Θα φύγω απόψε και θα τα πούμε αργά το βράδυ αν σας προλάβω.

michele είπε...

Φτου ! το εφαγε ο ΠΑΟΚ

giannhs kon είπε...

Καλησπέρα ΠΑΝΟ καλησπέρα ΜΙΧΑΛΗ

michele είπε...

Εφαγε και το δευτερο,κριμα.Ηταν γκολαρα αυτο..

μπαρμπαλιας είπε...

καλησπερα παιχτες μου ...ΜΠΑΟΚΑΡΑ δεν πειραζει.......

michele είπε...

Με το 1 κατι γινοτανε,τωρα πεφτει κι η ψυχολογια..κι αυτοι σκοραρουνε με το ζορι,τωρα βρηκανε..

pantelis είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=-S1ZfjZmjgA Καλησπεραααα

giannhs kon είπε...

Καλησπέρα ΜΠΑΡΜΠΑΛΙΑ
Πολύ κωλόφαρδοι οι Ιταλοί του ΠΑΟΚ δεν του βγαίνει τίποτα.

michele είπε...

Καλως τον Παντελη,δυνατος ο Ρωσος εε??

pantelis είπε...

Geia soy Mixalh.... ο Βλαδιμηρος ειναι δυναμη....

pantelis είπε...

Καθε Αυγουστο τον φιλοξενουμε πανω στο κοτερο του φιλου του του Αμπραμο... Στις δυτικες ακτες της Σκοπελου... Ανοιχτα του ορμου Καστάνι...

ΑΡΤ είπε...

Δεν μπορει η ΠΑΟΚΑΡΑ...ευχομαι να το χαρουνε οι παικτες το 2ο ημιχρονο και ειδικα οι νεαροι ελληνες

ΑΡΤ είπε...

λοιπον ερωτηση...ποσο πιθανη θεωρειτε την εναρξη ενος νεου ανοδικου σκελους ?

pantelis είπε...

ΑΡΤ... με αυτα που εμαθα σημερα δυσκολο....

pantelis είπε...

Τι εμαθα σημερα θα μου πεις... Τρομερη κοντρα διαβουλευσεων μεταξι τραπεζιτων και κυβερνησης,,,,, Θελουν να τους πεταξουν εξω απο τα μαγαζια..η να τους βαλουν να χωσουν τρελα φραγκα στις ΑΜΚ... Εγω πλεον ενω ειχα αλλαξει αποψη , θεωρω πολυ πιθανη την πληρη προσφυγη στο ταμειο... Εινια μια αποψη που την δεχομαι κατα 70%..

166 είπε...

"Στην εποχή του downsizing, δηλαδή μικροί σε χωρητικότητα κινητήρες αλλά με υψηλή ιπποδύναμη, φαίνεται πως οι αυτοκινητοβιομηχανίες θέλουν να μας… τρελάνουν. Ειδικά η Ford έχει σκοπό να μας… αποτελειώσει. Η εταιρεία που μέχρι πριν από λίγους μήνες δεν είχε στα μοντέλα του κινητήρα τέτοιας τεχνολογίας πλέον έχει σκοπό να γεμίσει την αγορά και να κάνει και δύο βήματα μπροστά.

Όπως φημολογείται ο νέος κινητήρας 1.0 λίτρου με τους 100 ίππους τον οποίο θα δούμε αρχικά στο Focus και μάλιστα τον ερχόμενο Απρίλη θα κυκλοφορήσει και σε άλλες εκδόσεις. Συγκεκριμένα ο τρικύλινδρος Ecoboost θα διατίθεται όπως φημολογείται και με 180 άλογα γεγονός που σίγουρα θα ικανοποιήσει πολλούς οδηγούς και κυρίως Έλληνες."- Για Fordάκηδες και όχι μόνο...άκου χιλιάρι με 180HP...θα μετρήσουμε ΠΟΛΛΑ νεανικά κορμιά στην άσφαλτο.Φοβάμαι.

ΕΤΣΙ "ΣΩΘΗΚΕ" Η ΠΑΤΡΙΔΑ είπε...

Ρεπορτάζ: Παναγιώτης Βλαχουτσάκος Ούτε ένα, ούτε δύο, ούτε τρία αλλά 7,5 δις δραχμές επέστρεψαν παράνομα, τη διετία 1999 – 2000, τρεις από τις μεγαλύτερες Οικονομικές Υπηρεσίες της Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με τα νέα στοιχεία που δημοσιεύει σήμερα η zougla.gr. Πρόκειται για τη Δ.Ο.Υ. Νεαπόλεως και τις Α’ και Β’ Δ.Ο.Υ. Θεσσαλονίκης, οι οποίες εμφανίζονται να έχουν «μοιράσει» δισεκατομμύρια δραχμές σε επιχειρήσεις-φαντάσματα, κάτω από το «άγρυπνο» βλέμμα των ελεγκτών και των οικονομικών επιθεωρητών. Και σε αυτή την περίπτωση, οι αιτήσεις που έφταναν στα γραφεία των Οικονομικών Υπηρεσιών ήταν κενές. Οι «επιχειρηματίες» δεν κατέγραφαν ούτε καν το τηλέφωνο επικοινωνίας, δεν παρέδιδαν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, ενώ «ηχηρή» ήταν και η απουσία του χρηματικού ποσού που υποτίθεται ότι έπρεπε να τους επιστραφεί. Αντίθετα, ωστόσο, ήταν τα αποτελέσματα όταν οι Δ.Ο.Υ. εξέδιδαν τις αποφάσεις για τις αιτήσεις επιστροφών. Τα πεδία των αποφάσεων ξαφνικά συμπληρωνόντουσαν, ενώ αναγράφονταν πεντακάθαρα τα χρηματικά ποσά που θα εισέπρατταν -παρανόμως- οι επιχειρηματίες

μπαρμπαλιας είπε...

η ΟΥΝΤΙΝΕ ειναι σκληρη ομαδα...ο ΠΑΟΚ εχει χασει τον αερα του...θα δουμε την συνεχεια......
μετα εχει Μπαλμπερδε και δε συμμαζευεται Μόδεστο Κοστατζο κλπ

Πιτσιρικος είπε...

Και δε μου λες Παντελη εσενα ποιος σου εδωσε την πληροφορια ?

Εγω ακουσα ακριβως το αντιθετο.

pantelis είπε...

Καποιοι ανθρωποι που ειναι κατ εμε μεσα στα πραματα και τους ακουω καμια φορα...

michele είπε...

εγω παλι κοιταω τας τιμας,καθοτι αλλαζουν ολα ( υποτιθεται) απο μερα σε μερα.Καντε ενα απολογισμο,για ολα για το psi,για τις τραπεζες για το αν θα ψηφισουν οι πολιτικοι και ποσοι κλπ..τι ειπε η Μερκελ,ο Σοιμπλε,ο Ρεν,ο Μπαροζο, η pimco ,η Νomura,o Στουρναρας και φυσικα ο Βαρουφακης.
Αυτο που ειδα σημερα ειναι οτι απορροφησαν τις πωλησεις διακρατωντας τον φοβο και οτι διαφοροποιηθηκαν μεχρι και τραπεζες μεταξυ τους ..

michele είπε...

Φωτη εδω με το peugeot rally to 106 σκοτωνοντουσαν ,δεν μιλαω παλια για τα samurai τα 750

pantelis είπε...

Μικελε που καταληγεις με τα απο την αναλυση ολων αυτων που παρακολουθησες????

michele είπε...

Στο οτι η παραγκα ζει και βασιλευει..και στο οτι η πραγματικη οικονομια θα ερθει στην επιφανεια σιγα-σιγα..παιζουν επισης απολυτα τεχνικα,καθοτι ολοι ξερουν πια που εοναο τα σημεια,ειδικα για την ΕΤΕ που ειναι ζωγραφια..και επισης μου εχει κανει εντυπωση οτι ολοι οι ειδημονες βλεπουν οτι ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ το θεμα..υποπτο φιλε..

ΑΡΤ είπε...

διαβαζοντας και τις εκτιμησεις διαφορων φιλων ( καθως εγω δεν το ειχα δει ), εχουμε σε 60λεπτο ( σε γδ και ετε που εχει την μεγαλυτερη συσχετιση )ενα σχηματισμο ABCDE διευρυμενου τριγωνου , ο οποιος ως συνηθως συνανταται σε 4ο κυμα ...

pantelis είπε...

Αυτο το υποπτο το λαμβανω υπο ψιν πολυ σοβαρα... Αλλα οπως ειπες η παραγκα καλα κρατει... Κατσε να ξανα φυτεψουν τη μαριδα και να της παρουν οτι εχει απομεινει και μετα ολα βγανουν...

Γεράκι είπε...

παλι καλα που ο αμερικανος αντιστεκεται στις σειρήνες της καθόδου...μήδενισε η αγαπημένη nbg..μην τα ξαναλεμε..βρίσκεται σε πολύ καλό τεχνικό σημέιο..εαν κρατήσει εδω...παμε να χτυπήσουμε τον 200αρι για πλάκα δηλ 4.40$

Γεράκι είπε...

είναι μια pattern η οποία έχει δουλέψει/αποδωσει πάρα πολλές φορές..δεν έχω λόγο να μην πιστεψω οτι θα το επαναλάβει άλλη μια φορα..πόσον μάλλον αφου είμαι μέσα κ εγω..το οφείλει..χοχοχο...

michele είπε...

ειδικα ο τελευταιος λογος μου αρεσε Hawk ..στρατηγε που οδηγει το 4ο κυμα μπορεις να εξηγησεις??

Γεράκι είπε...

παντα αντικειμενικος...και με ακραδαντα επιχειρηματα...

michele είπε...

Χαχα ,παμε επανω, ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ..