Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

ΓΔ

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ  ΓΔ...

Σημαντικη διαγραμματικη εξελιξη συνιστα η σημερινη κινηση του δεικτη,που δειχνει να απομακρυνεται απο την πολλη σημαντικη στηριξη των 725 μον.
Παρατηρουμε ενα μεγαλο σχηματισμο inverse head &shoulders, του οποιου οι δυο ωμοι βρισκουν στηριξη στην κοκκινη γραμμη  G στο επιπεδο των 725 μον.Δυο φορες  ο δεικτης  πηγε ενδοσυνεδριακα κατω απο το προαναφερομενο επιπεδο για να κλεισει και τις 2 επανω απο αυτο.
Λιγο πιο πανω στις 733 μον το επιπεδο διορθωσης 50% της ανοδικης κινησης,σημειο που διεσπασε και σημερα ο δεικτης αφου πρωτα δοκιμασε τις 728 μον.
Επιβεβαιωση της σημερινης κινησης θα ειναι η ανοδικη διασπαση του κμο 30ημ στις 774μον,καθως και η πρασινη γραμμη Η στις 782 μον.
Υποχωρηση κατω απο τις 701 μον θα οδηγησει σε αναιρεση του σχηματισμου,ενω ανοδικη λυση του σχηματισμου πανω απο το επιπεδο των 830-835 μον θα οδηγησει τον δεικτη αρκετα ψηλοτερα στη ζωνη των 1020-1045 μον.

18 σχόλια:

michele είπε...

Η καθυστερηση οφειλεται στο οτι παρακολουθω και την Αρσεναλ.Για μενα οποιαδηποτε κινηση μεταξυ 725-760 του δεικτη δεν λεει τιποτα.

Αλεξανδρος είπε...

Σαφης και ξεκαθαρος.Εκτος απο τραπεζες/αληθεια βλεπεις αυριο συνεχεια στο ραλυ τους ή να τα μαζευουμε σιγα-σιγα?/προτεινω να δουμε γεκ τερνα,φριγγο και ...διον

Αλεξανδρος είπε...

θετικη η πτωση του χρυσου,αντε κατω καλο μου

giannhs kon είπε...

3-0 στο πρωτο ΜΙΚΕΛΕ !!!!! ΤΟ 900—950 ΠΩΣ ΠΕΡΝΑΜΕ ???? Με σκιάζει πολύ χαχαχ

michele είπε...

καλο μου χαχα, 6 βδομαδες πεφτει..τωρα αυριο, θετικη ηταν η εξελιξη με την εμπλοκη που πηγε να παρουσιαστει με τα ταμεια και τις τραπεζες.. Για τα 3 που ειπες συμφωνω.Η φριγο εχει βγαλει αποτελεσματα δεν εχει κατι τετοιο μπροστα της,η γεκτερνα ειναι η πιο επιθετικη απο τις κατασκευες,αφομοιωνει σεδω στο 1-1,05 την κινηση απο τα χαμηλα,η ΔΙΟΝ ειπαμε...

michele είπε...

Γιαννη το βλεπω εκπληκτικη η Αρσεναλ ανεξαρτητα περασει δεν περασει..real footbal..
AMA ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΙΣ 830-840 θα το συζητησουμε το παραπανω.Κατσε να μην εχουμε απροοπτα με τον ...ωμο .Αυριο θελω πανω απο το 760 κλεισιμο γιατι αλλιως θα ταλαιπωρηθουμε

michele είπε...

Hawk δεν πιστευω να βγηκες απο nbg??

Γεράκι είπε...

οχι ειμαι μεσα..ανεβασε λιγο στροφες στο τελος..παραμενω μέσα στο παιχνιδι..εχω περιεργεια πως θα παμε αυριο..εννοω μεσα κ έξω...θα συνεχίσουν την αντίθετη πορεία?

michele είπε...

μπραβο,οπως βλεπεις εχει ενα τεραστιο gap απο πανω.Στο δε απο κατω βρηκε στηριξη.Αν εδω παει καλα και μπορεις αυξησε θεσεις..ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΘΕΤΙΚΟΥ ΝΕΟΥ το gap της απο πανω θα το κλεισει με gap-up.Λεω εγω τωρα..

Γεράκι είπε...

ετσι το εχω κ εγω στο μυαλο μου..να δουμε τι θα πει η αμερικανα (εκδοση)...

Γεράκι είπε...

αντε καλό βραδάκι..νομίζω ότι τα έφτυσαν στην Άρσεναλ...απο καμια σπόντα ίσως..διαφορετικά χλωμό...αντε..sweet dreams made from money..

michele είπε...

Eπαιξαν μεγαλη μπαλα στο α ημιχρονο,στο τελος τα εφτυσαν οντως..καληνυχτα Hawk αυριο εχε απο κοντα την ΕΤΕ χαχα

giannhs kon είπε...

Καληνύχτα σε όλους ,καλό ξημέρωμα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Μάλλον ήρθα λίγο αργά, δεν πειράζει καληνύχτα.
μόλις άκουσα τα δυσάρεστα. Τ μόνο που μου ήρθε αυθόρμητα είναι: Όξω μωρή αρχιμασόνα που θα μας φέρεις εσύ την ανάπτυξη, εδώ δεν τα κατάφερε ολόκληρος Μιχάλης. Τέλος πάντων, ανακύκλωση του Πατσόκ που θα κυβερνάει για άλλα 30 χρόνια όπως λέει και ο μπάρμπας.
Το καλύτερο που άκουσα σήμερα. Νέο τραγούδι από τον Νταλάρα. Το πουκάμισο το γιαουρτί.
Δεν κατάλαβα προς τι ο πανικός για τα ξένα. Δεν θα διορθώσουν? Δεν ξέρω αν θα επηρεαστούμε ή όχι ή θα μεταφερθούν εδώ κεφάλαια κατά τον πάντα αισιόδοξο Γιάννη Κον. Ή αν είναι κάτι παροδικό και σταματήσει γρήγορα λόγω προεκλογικής περιόδου σε Ευρώπη και Αμερική. Θυμάμαι μόνο ότι κάποτε ήμαστε μαζί με τους φρίτσηδες, εκεί στις 6000 μονάδες, ενώ τώρα... Εντάξει έχουμε κάτι μικροδιαφορές , εμείς είμαστε χρεοκοπημένοι ενώ αυτοί όχι, αλλά διαφέρουμε και κατά 6000 μονάδες τώρα.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ο Μικέλε θα ετοιμάζει την νέα ανάρτηση τώρα οπότε μάλλον θα το δει για τη καληνύχτα.

michele είπε...

Πανο εδω ειμαι.Ετσι κι αλλοιως η συγκυβερνηση εχει ζωη λιγοτερο απο 2 μηνες.Μετα θα εκφραστουμε και βλεπουμε..τα ξενα διορθωσαν για καποιους λογους ,εμεις ειμαστε αλλου παπα ευαγγελιο ,ας ειμαστε και μεις εκει πανω και ας διορθωναμε

ΠΑΝΟΣ είπε...

Σωστά και αφού δεν είμαστε τουλάχιστον ας ξεκινήσουμε δειλά δειλά προς τις 1000 τουλάχιστον χαχα. Αισιόδοξος τώρα, φταίνε οι μεταπτώσεις μου, αύριο δεν ξέρω. Άντε καληνύχτα και καλό ξημέρωμα.

michele είπε...

Kαλο ξημερωμα Πανο.