Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

X.A.A. META TH ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ
ΝΑ ΕΔΩ..ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ 760 ..

                                                         ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ
                                           
    Καθημερινό σχόλιο Μιchele
Στις 755,06 εκλεισε σημερα ο ΓΔ...
μετα απο μια εντυπωσιακη συνεδριαση που γυρισε απο το 728,74 (-0,81%) για να φτασει στο υψηλο της ημερας 766,12( 4,28%) και να κλεισει τελικα στο 2,77% κατω απο την αντισταση των 760μον . Πρωταγωνιστης και παλι ο ΔΤΡ με διασπαση της αντιστασης του 415 ,για να κλεισει στο + 8,30% στις 417,46 μον.
Μεγαλος πρωταγωνιστης η ΕΥΡΩΒ με ανοδο +20,41% στα 1,18 ευρω και ακολουθησε η ΑΛΦΑ στο +19,23% στα 1.55 ευρω. Πολυ καλο και το ΤΤ στα 0,85 ευρω με κερδη 14,67%.
Ολα αυτα εν αναμονη της ληξης του PSI την Πεμπτη το βραδυ,απο το οποιο δεν ειναι ευκολο να καταλαβει κανεις την πορεια του καθως εμφανιζονται συκεχυμενες πληροφοριες.Οδηγος μας το ταμπλο.
O FTSE 20 εφτασε και ξεπερασε προς στιγμην( 315,89) τις 310 μον,κρατωντας ομως την επαφη του με τελικη αποδοση 4,21% , ωθουμενος εκτος των τραπεζων και απο τον ΟΤΕ ο οποιος προσπαθει να αποφυγει την περαιτερω πτωση του και εκλεισε με κερδη 5,45% στα 2,32 ευρω.Τον ακολουθησε η ΜΙΓ στα 0,3820 με κερδη 4,37%..Καλη και η ΒΙΟΧΚ με +3,12% στα 3.31 ευρω.Αρνητικη η ΜΠΕΛΑ-2,17% και οι δυο κυπριακες τραπεζες ΚΥΠΡ και ΜΑΡΦΒ με μικρες απωλειες.
 Τριτη συνεχομενη ανοδικη συνεδριαση για τη ΔΙΟΝ με ανοδο 10% στα 0,2090,πολυ καλη και η
ΑΤΤ στο +6,31% στα 32 ευρωλεπτα απο τον FTSEM. Eντυπωσιακη η ΦΡΙΓΟ +6,15% στα 4,14 ευρω που αν διασπασει ,ανοιγει ο δρομος για τα 4,80.Αντεδρασε και ο ΦΡΛΚ με κερδη +5,43% στα 1.36 ευρω.
Στην περιφερεια συνεχισαν τις καλες συνεδριασεις ΕΛΣΤΡ+3,73% στα 0,6120 και ΠΡΟΦ+2,28% στα 0,4940 .
Εν μεσω ανησυχιων για την παγκοσμια αναπτυξη ,κατοπιν και της αναθεωρησης του ρυθμου αναπτυξης της Κινας απο το +8% στο +7,5%,οπως και της μειωσης του ΑΕΠ της ευρωζωνης για το τεταρτο τριμηνο σε σεχση με το προηγουμενο κατα 0,3% ,οι ξενες δεικτες κινουνται εντονα πτωτικα με τον DAX να χανει 2,93% στις 6663 μον και τον DOW μιαμιση ωρα μετα το ανοιγμα του να κινειται υποχωρωντας κατα 1,35% στις 12.789 μον.

54 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Βάλια όπως σου είπα πούλησα ευρ+ άλφα στο 20% .. και τώρα μπορώ να πάω για τον απογευματινό καφέ μου ήρεμος...γιατί από αύριο δεν τα βλέπω και τόσο καλά βέβαια η επιλογή μου δεν αποτελεί προτροπή να πουλήσετε και εσείς

michele είπε...

Σε μια τετοια μερα captain πουλανε το πρωι την αλλη μερα,αλλα αμα εχεις ημερησια κερδη μεγαλα καλα κανεις..

michele είπε...

καλο το κλεισιματακι ..ο τραπεζικος κλεισιμο πανω απο 415 ,ο FTSE 20 στο 310 σχεδον..

Ανώνυμος είπε...

Mικελε την στιγμή που αγοραστές δεν υπάρχουν μπορεί να ανοίξει και αρνητικά αύριο το πρωί έκτος αυτού η Ευρώπη είναι στο 3% κάτω και η Αμερική στο 1,5. Μήπως κάτι ξέρουν ?υποθεση κάνω ....

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

captain εγώ είμαι της θεωρίας σε έντονα ανοδική μέρα δεν πουλάμε. Ρισκάρουμε για την επόμενη μέρα το πρωί. Καλό απόγευμα, να περάσεις καλά. Καλοφάγωτα τα κέρδη σου.

νικος φαληρο είπε...

καλο βραδυ σε ολες τις φιλες και τους φιλους

Ανώνυμος είπε...

η κυβέρνηση και ο υπουργός Οικονομικών επανεξετάζουν το ζήτημα των δανείων που χορήγησαν οι τράπεζες σε κρατικές εταιρίες

michele είπε...

Δεν εχουν σχεση το πως κινουνται οι ξενοι δεικτες με την εδω παραγκα Captain.Oυτε με το τι γραφουν τα διαφορα sites ..Bρηκαμε μια αντισταση που μπορει να μας κανει υποχωρησουμε ,αλλα παντα η αγορα ξερει προς τα που και με τι τροπο κινειται.Αλλωστε οι ξενοι για καιρο δεν εχουν διορθωσει.
Καλο βραδυ Νικο απο το Φαληρο.

μπαρμπαλιας είπε...

ο αμερκανος ειναι στο 12800...αν ειναι διορθωση

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΚΕΛΕ εσύ ξέρεις πιο πολλά από εμάς και εγώ έκτος από αυτά που βρήκα και έγραψα εξέφρασα και την άποψη μου που δεν σημαίνει ότι είναι και σωστή....

michele είπε...

Captain αυτο δεν σημαινει οτι θα βγω αληθινος, στο χρηματιστηριο οι εκτιμησεις υπαρχουν για να πεφτουν εξω...απλα καταθετω την "μυρωδια" που μου δινει η αγορα.Ακομα και με πληρωμη των CDS δεν βλεπω σοβαρη πτωση προς τα χαμηλα μας.

Ανώνυμος είπε...

Μόνο γκιουβετσάκι μυρίζω xa xa Που είσαι Βάλια..

michele είπε...

Τωρα θα το εχει...καταβροχθισει χαχα.Τα κερδη τα αφησε για αυριο η καλη μας φιλη

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλησπέρα... και εγώ τα άφησα για λίγο αργότερα.
Τώρα είδα το κλείσιμο. Τράπεζες και άγιος ο Θεός και πάλι. Τα υπόλοιπα ψιλοκινήθηκαν με εξαίρεση τον ΟΤΕ. Το 0,60 βουνό για την ΙΝΚΑΤ. Υπομονή.

michele είπε...

στα 0,96 ευρω τη συζηταμε αυτη Πανο..χαχα

Αλεξανδρος είπε...

καταρρεει το συμπαν!!

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...

Καλησπερα σε ολους. Καλη η ανοδος σημερα μακαρι να εχει και συνεχεια

ΧΑΑμένος είπε...

Μια ερώτηση.Πώς εσείς καταφέρνετε να κερδίζετε ;

ΑΣΧΕΤΟς είπε...

πουλαμε ΜΟΝΟ ψηλοτερα απ οτι αγοραζουμε ΧΑΑμενε

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ποιος σου είπε ότι κερδίζουμε ΧΑΑμένε? Διαφορετικά δεν θα μας έβλεπες εδώ.
Καλό βραδάκι, έχω να κάνω μια επίσκεψη τώρα που είμαι ξανά δίτροχος και τα λέμε αργότερα.

michele είπε...

Eχει πολλα κλαδια το κερδος.Τεχνικη αναλυση,θεμελιωδη,υπομονη,stop loss,ελλειψη συναισθηματων,φιλτραρισμα της πληροφοριας που οδηγει πολλες φορες εκει που θελουν καποιοι,πειθαρχια,γρηγορες αποφασεις,κοινη λογικη κα.Ε δεν κερδιζουμε παντα,θα ειμασταν αλλου τωρα,αλλα αισθανομαστε καλα.Αυτο ,μετραει.Και εγω προσωπικα θεωρω,οτι επενδυση σε μια χρεωκοπημενη χωρα θα κανουν καποια μεγαλα κεφαλαια??? επενδυση σε καποιες μετοχες της ,εγω. Πολλα ειπα??

Ανώνυμος είπε...

μη σκορπιζεσαι ασχετε και πλημμυρισουμε......απο το πολυ χρημα!!!

ΧΑΑ είπε...

βρε τι έπαθα.... πίστευα το ακριβώς αντίθετο ,από αύριο αλλάζω τακτική ...μην κρυώσεις πάνο πάνω στο 2τροχο,τα περήφανα κάθονται στη φωτιά και μετράνε τα σημ.κέρδη...2η ερώτηση:πώς γίνεται και σας βγαίνουν οι προβλέψΗσ;

ΑΣΧΕΤΟς είπε...

δινουμε ενα ταληρο στον Ανονυμω και μας κανη προβλέψΗσ με κολωτουμπες

Γεράκι είπε...

μόλις γύρισα..κ βλέπω το απόλυτο κόκκινο..μιλάμε για βαθύ κόκκινο..παλι καλα που πουλησα καποια κομματια στο πριμαρκετ με καλή κέρδος..

ΠΑΝΟΣ είπε...

Πριν φύγω. Καλή η πλάκα αλλά ας σοβαρευτούμε και λίγο τώρα. Γιατί εμείς μπορεί να κερδίζουμε ή να χάνουμε (που σημαίνει ότι μπορούμε να παίζουμε κάποια χρήματα) ή να συζητάμε για κάποια έξοδο αφού είμαστε (ακόμη) εργαζόμενοι αλλά δεν συμβαίνει το ίδιο παντού. Ενώ έτρωγα άκουγα ανταπόκριση από Κομοτηνή. Πολύ συνοπτικά: ΒΙΠΕ Κομοτηνής. Πριν 99 εργοστάσια και 17.000 εργαζόμενοι. Τώρα 7 εργοστάσια και λιγότεροι από 900 εργαζόμενοι. Η περίπτωση του 52χρονου απολυμένου με το δίκανο είναι σταγόνα στον ωκεανό μπροστά σ' αυτά που θα βλέπουμε σε λίγο καιρό μπροστά μας. Δεν είμαι αυτός που μπορεί να προτείνει λύσεις αλλά το μόνο που είμαι σίγουρος ότι πρέπει να γίνει είναι η παραδειγματική τιμωρία όσων μας έφτασαν ως εδώ. Πρέπει επιτέλους κάποιοι να τιμωρηθούν και να αποδοθεί δικαιοσύνη.
Για να μην φτάσουμε στο σημείο να κατεβούμε εγώ εσύ ο δίπλα στο κέντρο και γίνει της πόπης. Και χωρίς κουκούλες. Δεν θέλει πολύ , όταν έχεις χάσει τα πάντα ένα "πάμε" περιμένεις και μετά λειτουργεί η ψυχολογία της μάζας.
Ας βοηθήσουμε στο μεταξύ όποιον αναξιοπαθούντα συνάνθρωπο μπορούμε με ότι διαθέτει ο καθένας.
Μια καλησπέρα στον ΦΣΚ.
Τα λέμε.

giannhs kon είπε...

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους .Καλώς ήρθες CAPTAIN
HAWK η αμερικανα αδελφή πως πάει??? Στο συν δεν είναι ??

Money είπε...

Γερμανία: Σε 1 πτωτική ημέρα πήρε πίσω 24 μέρες. Αϊ μανούλαμ

Money είπε...

USA: 1 πτωτική πάιρνει πίσω 27 μέρες.
Βοήθα μας κύριε
Τελικά ο DJT τα έδειχνε αλλά εμείς δεν θέλαμε να τα δούμε.

Γεράκι είπε...

στο +2,92%..εχει σαφως επηρεαστει απο το κλίμα..πουλησα το 25% στο πριμαρκετ και λες το ήξερα ειχα βάλει και άλλη εντολή αλλά θεωρουσα (λογω της ντοπιας αποδοσης) θα πάει λίγο ψηλότερα..τελικά δεν καλυφθηκε ποτε..το αντίθετο θα έλεγα..

giannhs kon είπε...

Καλησπέρα ΤΚ εάν δεν ρευστοποιήσουν οι άνθρωποι που θα βρουν ρευστό να επενδύσουν στο δικό μας .χαχαχαχα

michele είπε...

Καποια στιγμη θα γυριζαν αυτα..Στον DOW υπαρχει μια στηριξη στο 12.750 ,εδω που ειναι δηλ ,δυο κορυφων 7/7 και 21/7 του 2011
Το πιο σημαντικο ειναι η διασπαση της γραμμης τασης απο τις 11/8/2011 που αν επιβεβαιωθει θα στειλει τον DOW σχετικα γρηγορα στις 12.200 που ειναι μεγαλη στηριξη.Αυτο θα φανει στο σημερινο κλεισιμο και στην αυριανη ημερα που θα επιβεβαιωσει η οχι το γυρισμα αυτο.12370-12.430 μια ενδιαμεση στηριξουλα

michele είπε...

Γιαννη ωραιο αυτο που ειπες χαχα.Γινονται κι αυτα να ξερεις ,οχι σε τοσο εκταση βεβαια.

giannhs kon είπε...

Καλησπέρα ΜΙΚΕΛΕ έχει κονόμα το ELLADA από εδώ και περαααα χαχαχαχ

michele είπε...

Πολλοι δεν το εχουν αντιληφθει Γιαννη και δεν εννοω οτι θα ανεβαινει συνεχεια.Θα εχει και διακυμανσεις ευεργετικες γι αυτους που εχασαν πολλα χρηματα..καθοτι θα μπορουν να πουλανε και να αγοραζουν again.

giannhs kon είπε...

Καλά που λείπει ο ΔΗΜΟΣ θα έτρωγα κράξιμο χαχαχαχα ΜΙΚΕΛΕ ποιες είναι οι στηρίξεις του S&P

giannhs kon είπε...

Έτσι το βλέπω και εγώ ΜΙΚΕΛΕ ίσως βγουν τα σπασμένα με σωστό τέμπο εισόδου και εξόδου .

giannhs kon είπε...

ΚΑΙ ΟΙ 6 ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΠΑΝ ΝΑΙ ΣΤΟ PSI πριν λιγο στον ANT1

michele είπε...

Βρισκεται κι αυτος στην πρωτη στηριξη του στο 1345.Χανοντας αυτο το επιπεδο καθοριστικης σημασιας η ζωνη 1316-1321( κμο 50ημ ).Σ αυτη τη ζωνη "απετρεπα" τον Ηawk να παιζει short.Πραγματι πηγε 1378.

michele είπε...

Γιαννη ετοιμος ηταν να το σηκωσει το θεμα ο Πετραν..

giannhs kon είπε...

Τον ΠΡΟΛΑΒΑΜΕ χαχαχα Για να δούμε ΜΙΚΕΛΕ τι θα του ξίνισε πάλι χαχαχ

michele είπε...

Εν τω μεταξυ εχει φαγωθει να ενεργοποιηθουν τα CAC'S για να πληρωθουν τα CDS..AYTO OMΩΣ ΘΑ ΣΗΜΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ PSI.Αυτο που θελουμε δηλ για να παμε πανω εμεις.

giannhs kon είπε...

Σωστές απόψεις μπορεί να έχει ΣΩΣΤΟ τρόπο δεν έχει . Την έχει δει κάπως .

michele είπε...

Θα του βαλω ενα διαγραμματακι ΓΔ σε λιγη ωρα..να παρακολουθει το κλιμα..

giannhs kon είπε...

Με μπαλκόνι ΜΙΧΑΛΗ χεχεχε

Γεράκι είπε...

το χανει συνεχως η αμερικανα...ισως επρεπε να ειχα πουλησει παραπανω στο προμαρκετ...

michele είπε...

ΟΧΙ.Μεσα θα καθεσαι και θα κοιτας εξω.Οταν σου πω οτι ειναι χτισμενο το μπαλκονι βγαινεις και κοιτας τον ουρανο οκ???? χαχαχα

giannhs kon είπε...

ΟΚ

Money είπε...

Ελλάδα: Για πρώτη φορά στο 1000% η απόδοση στο ετήσιο Ομόλογο

Money είπε...

Στο +15% ο Δείκτης Φόβου

Money είπε...

"Η Ελλάδα θα φερθεί αμείλικτα σε όσους δε συμμετάσχουν στο PSI"
Τρίτη, 06 Μάρτιος 2012 21:51
Για πρώτη φορά στη μοντέρνα οικονομική ιστορία η Ελλάδα απείλησε με πτώχευση όσους ιδιώτες πιστωτές δε συμμετάσχουν στο PSI σε μία ένδειξη ότι ο Υπουργός Οικονομικών κ. Βενιζέλος ακολουθεί πράγματι τις συμβουλές της νομικής εταιρίας που εκπροσωπεί επισήμως την Ελλάδα στις διαπραγματεύσεις για την αναδιάρθρωση του χρέους της κάτι που αν έκανε και η προηγούμενη κυβέρνηση τα πράγματα δε θα είχαν φτάσει στο καταστροφικό σημείο που βρίσκονται σήμερα.

Η απειλή εκτοξεύτηκε κυρίως προς τους κατόχους ομολόγων σε αγγλικό Δίκαιο, οι οποίοι και αντιπροσωπεύουν το 14% των ιδιωτών πιστωτών.



Στο υπόλοιπο 86% η απειλή είναι ότι θα ενεργοποιηθούν οι ρήτρες συλλογικής δράσης και η συμμετοχή τους θα γίνει αναγκαστική.

XrimaNews.gr με πληροφορίες από FT

michele είπε...

xaxa Θαναση στο +17,29% στα 21.17 ο VIX με ανοδικο gap πανω απο τον ΚΜΟ 50ημ! εκει στο 30-33 θα φρακαρει παλι,θα δουμε..
Οντως η πιεση ειναι ΜΕΓΑΛΗ στους κατοχους..τι να κανουμε αν εξαιρεσεις τους μικρους ιδιωτες για τους οποιους λυπαμαι,ελπιζω η Ελλαδα να βρει τροπο να τους αποζημιωσει,οι θεσμικοι αναλαμβανουν εναν κινδυνο με τα ομολογα.Εμεις να δεις στο ΧΑΑ τι κινδυνο αναλαμβανουμε

Αλεξανδρος είπε...

γραφηματακι δεν εχει σημερα?

michele είπε...

ΜΟΛΙΣ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΑΛΕΞ?? ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΧΟΛΙΟ