Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012


Χ.Α.Α.  Live    
                                                                                     
NYSE 1882
                                                                                                                                                                    
                                                      Σχόλια γιά τή συνεδρίαση online.
ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ...
«Είναι θέμα αξιοπιστίας του κράτους. Υπάρχει ένα σοβαρό θέμα και το κράτος εμφανίζεται ως αναξιόπιστο». Ποιος θυμήθηκε την αξιοπιστία του κράτους και αισθάνθηκε ότι γίνονται κινήσεις που την πλήττουν; Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Παντελής Οικονόμου, όταν χθες, μετά τη γενική κατακραυγή, πήρε πίσω τη ρύθμιση με την οποία επιβαλλόταν αυξημένη φορολογία σε όλους όσοι είχαν σπεύσει, ύστερα από κρατική πρόσκληση, να «τακτοποιήσουν» και να εμφανίσουν τους αυθαίρετους χώρους που διαθέτουν.

Και γιατί ο υπουργός έγινε ξαφνικά μέρος μιας εύθικτης δημόσιας διοίκησης; Απλούστατο, δεν χρειάζεται αυξημένη κριτική ικανότητα για να το κατανοήσει κανείς. Οι εκλογές είναι τόσο κοντά, που ακόμη και οι πλέον υπερμνημονιακοί πολιτικοί παράγοντες αδυνατούν να τις αγνοήσουν.

Τα αυθαίρετα υπήρξαν πάντοτε πεδίο δόξης λαμπρό πολιτικού καιροσκοπισμού. Δημιουργήθηκαν, γιατί ουδείς πολιτικός θέλησε ποτέ να πλήξει την... ελεύθερη έκφραση των στεγαστικών αναγκών της κομματικής του πελατείας.

Πολλαπλασιάστηκαν, γιατί ο επιφορτισμένος με τον έλεγχο μηχανισμός, διορισμένος από την καρδιά του ίδιου κομματικού συστήματος, ανακάλυψε σύντομα το μεγαλείο της ατιμώρητης διαφθοράς του επίορκου δημόσιου λειτουργού, που τον εισήγαγε στις χάρες του δανεικού και αγύριστου καταναλωτικού ευδαιμονισμού.

Θέριεψαν, γιατί οι προεκλογικές περίοδοι έδιναν, κατά τη διάρκεια των «καλών εποχών» της επίπλαστης ευμάρειας, το σύνθημα της πλέον αλόγιστης αυθαιρεσίας στην κάθε είδους δόμηση. Κυριάρχησαν, γιατί κατά καιρούς το ελληνικό Δημόσιο έστρεψε το βλέμμα του προς τα εκεί όχι με τη ματιά του μετανοημένου φταίχτη, αλλά με την απληστία αυτού που διαπιστώνει ότι μπορεί να εισπράξει επιπλέον από το τερατούργημά του.

Το ελληνικό κράτος και οι συνιστώσες του -εκλεγμένες και μη- είχαν επί σειρά ετών την ίδια στάση απέναντι στο θέμα των αυθαιρέτων. Ποιος θα περίμενε να αλλάξουν την εποχή της χρεοκοπίας...

Αλλωστε, ο αναπληρωτής υπουργός ήταν αφοπλιστικά ειλικρινής όσον αφορά τις προθέσεις του -δεν έχει σημασία αν δεν θα είναι στη θέση του μετά τις εκλογές, οι σκέψεις μετράνε. Είπε, λοιπόν, ότι «η ρύθμιση θα αποσυρθεί, ώστε να βρεθεί ένας διαφορετικός τρόπος υπολογισμού έως τον Ιούνιο», αφού δηλαδή οι εκλογές έχουν τελειώσει. Ετσι είναι η αξιοπιστία του ελληνικού πολιτικού συστήματος, σαν το γάλα μικρής διάρκειας: τρώγεται «φρέσκια» και γρήγορα, γιατί, αν προσπαθήσει να τη διατηρήσει κάποιος για μεγάλο χρονικό διάστημα, ξινίζει.

ΝΙΚΟΣ ΦΡΑΝΤΖΗΣ - nfran@naftemporiki.gr

130 σχόλια:

giannhs kon είπε...

Καλημέρα σε όλους τους φίλους..

Ελπίζω σήμερα- αύριο να τελειώνει το φαγοπότι της ΟΥΡΑΣ χαχαχα

Α να μην το ξεχάσω ΚΑΠΟΙΟΣ όνομα και μη χωριό ,είπε να προσέχουμε τα κοστούμια μας γιατί θα χρειαστούν ξανά. Περίπτωση μεγάλη ο τύπος χαχαχαχα

giannhs kon είπε...

Υπό πτώχευση βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες επισήμως η άλλοτε κραταιά εταιρεία Ashley and Holmes,

giannhs kon είπε...

Danger Zone http://youtu.be/Uvk6DJu26gI

giannhs kon είπε...

http://youtu.be/DfmWtDjZxSA

Γεράκι είπε...

καλημέρα Γιάννη...κ σε όλα τα παιδιά που θα ακολουθησουν...η Ασία κ αυτη κλείνει υπο πίεσεις "Asian shares trade lower, with commodity firms' stocks coming under pressure"...χτες το μάζεψαν οι αμερικάνοι στο τέλος αλλα ως πότε..?

giannhs kon είπε...

Καλημερα HAWK πως είσαι ?

Γεράκι είπε...

θα μπορούσα να είμαι κ καλύτερα..οι δουλειες στην πραγματική οικονομία δεν πάνε καλα..μάλλον πάμε κ για δευτερη κ τρίτη δουλεία..

giannhs kon είπε...

Έχεις δίκιο διαλύονται τα πάντα κάθε μέρα και περισσότερο .

Γεράκι είπε...

ακόμα το trading δεν μπορεί να καλύψει τρύπες...δεν ειναι καθόλου εύκολο αθλημα αλλα το παλευουμε..μεχρι τότε όμως...εμπλοκη..

μπαρμπαλιας είπε...

καθε μερα η Π........λεττα ,μα καθε μερα πρωινιατικα ειναι κατα σειρα στα πρωιναδικα..Μας προεκυψε αστερι σοβαντησμενο...και κανει και κριτικη απο αριστερα ...και οι μονοι που δεν φταινε ειναι αυτοι που υπεστησαν τις περικοπες...εξ αιτιας των λαθων των πολιτικων και παει λεγοντας.και θα βαλει στην β αθηνων ,να πατε να την ...

για να μην ψαχνετε για την κυρια Δρεττα "η οπως την λεω παραπανω ,ομιλω .καλημερα σε ολους

Money είπε...

Καλημέρα σας.
Σήμερα είναι υποχρεωτικό να δώσουμε την μεγαλύτερη δυνατή προσοχή. Οι στηρίξεις έχουν ξεχαρβαλώσει και αντέχουν με την minimum δύναμή τους. Αν δεν γυρίσει σήμερα το "παιχνιδι" για το επόμενο διάστημα είναι χαμένο.

μπαρμπαλιας είπε...

Ένα σύστημα με δύο νομίσματα προτείνει ο κεντρικός τραπεζίτης της Πολωνίας για την Ελλάδα, χαρακτηρίζοντας τα προγράμματα στήριξης της χώρας «ανέλπιδη».

"Η χώρα φαίνεται πως χρειάζεται έναν ειδικό διακανονισμό ίσως για μία περιορισμένη χρονική περίοδο» δήλωσε ο Marek Belka μιλώντας στους Financial Times Deutschland και συμπλήρωσε: «Δεν αναφέρομαι σε έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ, αλλά για εσωτερικούς λόγους θα μπορούσε να υπάρξει ένα σύστημα πληρωμών που θα χρησιμοποιείται εντός της χώρας, ειδικότερα στον δημόσιο τομέα».

Πολωνία: Σύστημα 2 νομισμάτων για Ελλάδα

...ωιμέεε,μαθανε πως ...και πλακωσανε και οι γιουφτοι

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα σε Ολους σας, είμαι ένας σιωπηρός αναγνώστης σας από τα μέσα Φεβρουαρίου περίπου και με έχει κερδίσει η στήλη σας για την ωραία ’παραιήστικη΄ διάθεση που έχει αλλά και γιατί κάτι ’αρπάζω’ και εγώ γύρω από τις μετοχές, καθότι είμαι ακόμα ’νιάτο’ περί του ΧΑΑ.
Θα ήθελα να επανέλθω στο χθεσινοβραδυνό θέμα της ΓΤΕ καθότι και εγώ κάτοχος μετοχών της. Ερώτηση προς τον Μάγιστρο, τον Michele ή όποιον άλλο μπορεί να βοηθήσει.

Αλεξανδρος είπε...

Καλημερα σας,τκ συμφωνω απολυτα...

Ανώνυμος είπε...

Μπήκα στο site του ΧΑΑ και βρήκα τον νόμο 3461/2006 για τις δημόσιες προσφορές. Ισχύει αυτός ή υπάρχει πιο πρόσφατος. Μέσα αναφέρει στο άρθρο 2 -αν καταλαβαίνω καλά- οτι η τιμή του τελευταίου εξαμήνου προκύπτει από το κλάσμα (άθροισμα τιμής κλεισίματος X όγκο) / όγκο και όχι από τη μέση τιμή κλεισίματος του εξαμήνου. Σωστό ή Λάθος
Επίσης στο άρθρο 9 λέει οτι η τιμή προσφοράς δεν μπορεί να είναι μικρότερη από τη μέση τιμή του τελευταίου εξαμήνου ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ την υψηλότερη τιμή στην οποία το υπόχρεο πρόσωπο απέκτησε μετοχές το τελευταίο 12μηνο. Αρα τώρα δεν μπορεί να μην κάνει προσφορά κάτω από το 0,40. Σωστό ή Λάθος.

Δεν κατάλαβα όμως να γράφει πουθενά οτι δεν μπορεί να κάνει προσφορά κάτω από την ονομαστική αξία της μετοχής (0,30) αν ο μέσος όρος του 6μηνου πέσει κάτω από 0,30. ΜΑΚΑΡΙ να ισχύει αυτό που λες Μάγιστρε.

Ανώνυμος είπε...

Τέλος αν ισχύουν τα παραπάνω, λογικά δεν θα πρέπει να νοιάζει την ΓΤΕ αν αλλάξει ο νόμος για το 6μηνο και γίνει 12μηνο αφού πάλι στο 0,40 πρέπει να κάνει την προσφορά ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΔΕΚΕΜΒΡΗ όπου εκεί θα μπορούσε να κάνει προσφορά χαμηλότερη καθώς ο ΜΟ πέφτει συνέχεια -μακρυά από μας-. Τότε θα ήθελα να ισχύει το μαξιλάρι του Μάγιστρου (0,30) !

Αυτά και Συγνώμη αν σας κούρασα.

Megas Magistros είπε...

Σύμφωνα με το άρθρο 9 του Νόμου σε περίπτωση Υποχρεωτικής Δημόσιας Πρότασης, το προσφερόμενο αντάλλαγμα είναι σε μετρητά και δεν μπορεί να είναι κατώτερο της υψηλότερης των παρακάτω τιμών:

1. Από τη μέση χρηματιστηριακή τιμή των μετοχών της Εταιρίας κατά τους έξι (6) μήνες που προηγούνται της ημερομηνίας που η εταιρεια κατέστη υπόχρεη να υποβάλει τη δημόσια Πρόταση (όπου ως «μέση τιμή» θεωρείται σύμφωνα με το άρθρο 2 περίπτωση (ι) του Νόμου «η τιμή που προκύπτει από κλάσμα με αριθμητή το άθροισμα των γινομένων σε ημερήσια βάση της τιμής κλεισίματος επί τον όγκο συναλλαγών της κινητής αξίας που αποτελεί αντικείμενο της υποχρεωτικής δημόσιας πρότασης για όλες τις ημέρες ορισμένης περιόδου και παρανομαστή το άθροισμα του ημερήσιου όγκου συναλλαγών για όλες τις ημέρες της περιόδου, όπως αποτυπώνονται στο Ημερήσιο $ελτίο Τιμών»),

2.από την τιμή στην οποία απέκτησε ο Προτείνων απευθείας ή σε συνεργασία με πρόσωπα που ενεργούν για λογαριασμό του ή συντονισμένα με αυτόν μετοχές της Εταιρίας κατά τους δώδεκα (12) μήνες που προηγούνται της ημερομηνίας που ο Προτείνων κατέστη υπόχρεος να υποβάλει τη Δημόσια Πρόταση.

Επομένως :
Οι νεες μτχ εκδοθηκαν σε ονομαστικη τιμη 0,30 αλλά διατεθηκαν στην τιμή 0,40 (τιμή με την οποία εισηχθησαν στο χρηματιστηριο). ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΠ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 0.30€ εκτος αν κάνει νέα ΑΜΚ ΠΡΑΓΜΑ ΑΔΥΝΑΤΟ καθώς το free float είναι 0 και η ΕΚ δεν θα την εγκρίνει.

karaefthimiou23 είπε...

Καλημέρα άρχοντες... Ηλία σούπερ γκομενάκι όμως η Δρέττα,δεν θα σε χαλούσε να της εξηγούσε εκ του σύννεγυς τις απόψεις σου:)

Παύλος απο Πάτρα είπε...

Καλημέρα παιδιά .... Καλημέρα στο Μπαρμπαλιά, τον michele και τον Πάνο......
Δεν θέλω να χαλάσω τη πρωινή διάθεση ...αλλά σήμερα έβαλα και την πανοπλία .....χα..χα
Υ.Γ. Το κράνος το φοράω απο χθές !!!

Ανώνυμος είπε...

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση ΜΜ.
Από το τέλος Δεκέμβρη που θα έχει περάσει το 12μηνο και μετά θα μπορούσε να κάνει μικρότερη προσφορά από το 0,30?

Γεράκι είπε...

πως ανοίγουμε?

Megas Magistros είπε...

Ανώνυμε δεν θα πάει μέχρι εκεί. Οποιος φοβάται αν θα χάσει τα χρήματα του από την ΓΤΕ πολύ απλά πουλάει εδω. Εγω πάντως αγοράζω σχεδόν σε καθημερινή βάση.


Εσυ πιστευεις ότι οι Γάλλοι με το σφόλι που έχουν φάει με την ΓΤΕ, θα περιμένουν μέχρι τον Δεκέμρβριο, πληρώνοντας τα της παραμονής της μετοχής στο ταμπλό, για να πάρουν το υπόλοιπο 1% τσάμπα???Μετά από τόσα δις που έχουν ρίξει σε ΑΜΚ???Δεν το νομίζω.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα στους πρωινούς φίλους, καλημέρα σε όλους.

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Καλημέρα αγόρια και κορίτσια.
Αντώνη -0.33 και η ετε αμετάβλητη 2.08

Ανώνυμος είπε...

Μάγιστρε δεν το πιστεύω, γι’αυτό και τις έχω αγοράσει και εγώ το τελευταίο διάστημα.

Απλά κοιτάζω αν είμαστε 100% στεγανοί.

Σε ευχαριστώ πολύ και πάλι.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα Βάλια.
Δραμαμίνες πάλι σήμερα, από νωρίς άρχισε το κούνημα .

μπαρμπαλιας είπε...

καρα κλμ...οπως της τα γραφω ειναι..η
λεττα

George είπε...

Καλημερα σε ολους... Πανο το δοκιμασα το μηχανημα και βαρεσε στην ΜΙΓ ΧΩΡΙΣ ΤΟ --(0,)--- ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΕΣΕΝΑ????

giannhs kon είπε...

Καλημέρα και πάλι σε όλους . ΠΑΝΟ γ αυτόν ακριβς τον λόγο το πρώτο τραγουδάκι της ημέρας χαχαχα

George είπε...

Μάγιστρε ΓΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΤΟ 2,13 ΚΑΙ ΔΙΟΝ 0,16 ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ...

Megas Magistros είπε...

George A ΔΙΟΝ και ΓΤΕ ποτέ δεν στήνω για αγορά. Αγοράζω από τους πωλητές σε τιμές που κρίνω εγώ συμφέρουσες ανάλογα και με τον όγκο που έχουν κάνει. Υπάρχουν μάτια πάνω στις δύο μετοχές που τσεκάρουν κάθε αγορά και πώληση.

George είπε...

Μάγιστρε αυτές της αγορές της κάνω για συμπλήρωμα τον 10000 τεμαχίων

michele είπε...

Καλημερα ,καλημερα! λιγο καθυστερημενα αλλα παντα στις επαλξεις..

George είπε...

Καλημέρα Μικελε... μπορείς να μου εξηγήσεις αυτές της μετοχεςγιατι δεν της προτιμούν???ΓΕΒΚΑ,ΚΑΝΑΚ,ΠΛΑΘ ΟΤΟΕΛ...

michele είπε...

δεν τις ξερουν,δεν ασχολουνται,καποιες εχουν και μικρη εμπορευσιμοτητα τα ΠΛΑΘ πολυ αξιολογη εταιρεια θα μπορουσε να ειχε κανει καλυτερη κινηση..ενιοτε πχ ΓΕΒΚΑ μπαινουν καποιοι και την κανουν σφεντονα.Αλλα ακομα δεν ειναι εποχες για τετοια.Η ΟΤΟΕΛ ενα 35% το εχει κανει ευκολα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Kαλημέρα George...μακάρι να το είχαμε το μηχάνημα να λέμε για τις τιμές των μετοχών και να βαράει στα ψέμματα χαχα

George είπε...

ΓΙΑ ΠΛΑΙΣΙΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΑΓΟΡΑ 2.12 ΤΙ ΛΕΣ???

michele είπε...

Ειναι μια αριστη επιλογη απο πλευρας εταιρειας,αλλα θα δυσκολευτεις να βγεις λογω εμπορευσιμοτητας.Θελει την υπομονη της

karaefthimiou23 είπε...

Χώνουν τις υπόλοιπες του 20άρη για να κρατήσουν τις αερόφουσκες.Δεν μ'αρέσει καθόλου αυτό...

Παύλος απο Πάτρα είπε...

Αύριο είναι κάποια αργία για το ΧΑ;

karaefthimiou23 είπε...

Μιχάλη σβήσε τα απόβλητα που λυμαίνονται το διαδύκτιο.

karaefthimiou23 είπε...

Ευχαριστώ.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Μια από τα ίδια σήμερα.
ΕΛΒΑ ΙΝΚΑΤ ΕΛΣΤΡ τόλμησαν να πάρουν κάτι ψιλά χθες, έ, να μην τα χάσουν σήμερα?

ΠΑΝΟΣ είπε...

Και σε λίγο θα δούμε ίσως το ίδιο και στα ΣΩΛΚ

karaefthimiou23 είπε...

Συνεχίζεται η πλαγικαθοδική κίνηση,δεν γλιτώνει κανείς Πάνο.

karaefthimiou23 είπε...

Μεγάλοι όγκοι και γύρισμα καθοδικό στα ΕΧΑΕ,άσχημο σημάδι.

Παύλος απο Πάτρα είπε...

Ποιός ήταν ο γελοίος , που μπέρδευε εμένα με τον Δημοσθένη και τον Πάνο ;;;

karaefthimiou23 είπε...

Πάμε για 714...?

Γεράκι είπε...

ποιος αλήτης πούλησε ΕΧΑΕ?...θα στο κρατάω ρε!!!..χαχαχα..

μπαρμπαλιας είπε...

Πανο μην γκρινιαζεις αστο σε μενα.
παντως η αγορα λεβεντησα ...αμα δεν εχεις καλα αποτελεσματα σου δινει και καταλαβαινεις...αμα εχεις ,ψιριζει και την μουμου...

alexandra είπε...

Καλησπέρα σε όλους..
http://pitsirikos.net/2012/03/%CE%BF%CE%B9-%CE%B3%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CE%AF-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CF%83%CE%B9%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%AC%CF%86%CE%BF%CE%B9-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CF%86%CE%AF%CE%BB%CE%BF/

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

ΜΑΙΛΗΣ...τόσο καλά όσο και το ΧΑΑ..

George είπε...

Να μη βγει η Ελλάδα από το ευρώ αλλά να υιοθετήσει δύο... νομίσματα - Οι καταθέσεις να είναι σε ευρώ και οι μισθοί σε εθνικό νόμισμα Αυτό προτείνει ο Κεντρικός Τραπεζίτης της Πολωνίας ΑΠΟ ΒΝ..καλό ακούγεται και έτσι πιστεύω θα πέσουν και οι τιμές στο καφέ κ.α είδη διοτι δεν θα παει κανενας να αγορασει το καφε 1700 δρχ

giannhs kon είπε...

http://youtu.be/JnDYattQH3Y

Γεράκι είπε...

κρατάει το 3,08 τα ΕΧΑΕ πάνω στον ΕΜΑ50 στο ωριαιο..

giannhs kon είπε...

http://youtu.be/qw-h2VvUE4Q

Γεράκι είπε...

σε πολυ σημαντική στήριξη ηδη βρίσκεται ο ΓΔ..εαν σπάσει τοτε 727? κ 714 όπως λεει ο Καρα?

Γεράκι είπε...

πωπω...όλοι γάβροι ντύθηκαν σήμερα..χαχαχα...ετσι γ.... ο πειραιας!!!!

karaefthimiou23 είπε...

714 στην καλύτερη των περιπτώσεων hawk,ίσως και λίγο χαμηλότερα προς την περιοχή του 700.

giannhs kon είπε...

Ας το κάνει να τελειώνουμε HAWK και ΚΑΡΑ . Να πάρουμε και λίγο ΔΕΗ ?? χαχαχα

Γεράκι είπε...

υπεραισιοδοξο σενάριο αντεχει εδω μαζευει πανω στην γραμμη τάσης..μετά πάμε 727..714 κ εντελει 700..ηδη θα εχουμε χορέψει τον χορό του Ζαλόγγου..κρεμάει κ άλλο...αλλα κ οι εξω σημερα..υποφερουν..κοκκινα!!!

karaefthimiou23 είπε...

Γιάννη και στο 700 να πάει,τεχνική αντίδραση μπορεί να δούμε.Δεν είναι βέβαιο ότι θα τελειώσουμε γιατί μπορεί να'χει ξεκινήσει το τελικό πτωτικό 5άρι για νέα χαμηλά.Πάνω από το 320 στον 20άρη θα μπορούμε να μιλάμε για τέλος πτωτικό.

Γεράκι είπε...

σκληρό για να πεθάνει το 3,08 της ΕΧΑΕ..εε mic?αλλά που θα παει..εαν όλοι οι γύρω σου...φωνάζουν ΚΑΤΕΒΑ ΚΑΤΩ..!!! εσυ τι θα κάνεις?

giannhs kon είπε...

Η κλείνει 752 σημεραι και αυριο 767 τους τρελαίνει όλους χιχιχιχι
http://youtu.be/fsiBhQ60rJE

Γεράκι είπε...

έχω κάθε συμφέρον να σε πίστεψω κ υποστηρίξω Γιάννη...χαχαχα

giannhs kon είπε...

HAWK και 782 πρωι πρωι την Δευτερα και αντε γεια χαχαχαχ

http://youtu.be/BNyRU0fKHAY

giannhs kon είπε...

η ζώνη 2.00==2,05 για την ΕΤΕ έμενα μου δείχνει τέλος του έργου για να δούμε

http://youtu.be/39aa2Hici0s

michele είπε...

Παιδες,εφ οσον δεν περασε το 782 και χτες το 760 που προσπαθησε,παει απ ευθειας 725.Απο κει και περα βλεπουμε,μη βιαζεστε..ο δεξιος ωμος μια χαρα σχηματιζεται

giannhs kon είπε...

ΜΙΚΕΛΕ ΣΤΗΝ ΝΕΤ δείχνει ΖΑΡΟΥΧΛΑ

karaefthimiou23 είπε...

Μιχάλη ο 20άρης έχει ήδη σπάσει προς τα κάτω το αντίστοιχο επίπεδο του γενικού,το 714.Έκανε κάτω από 286 και θ'ακολουθήσει και ο γενικός.

michele είπε...

Καρα μην εισαι σιγουρος τι θα κανει ο γενικος ,υπαρχουν διαφοροποιησεις οπως εχεις δει.Απλα και αυτοι που παιξανε εκμεταλλευομενοι το κλιμα( των τραπεζων κυριως) γυριζουν απο τεχνικα σημεια καραμπινατα ( βλ ΟΤΕ 3.26).Και ΔΕΗ που δεν κρατησε το 3.80.Η χαρτουρα ειναι πολλη και τα χαρτια μαζευονται με διακυμανσεις,οχι μονο με ανοδο.

michele είπε...

Γιαννη καμμια λιμνη Τσιβλου εδειξε??

giannhs kon είπε...

Όχι ΜΙΚΕΛΕ μόνο το χωριό έδειξε . Δες λίγο και από την λίμνη εδώ http://youtu.be/JxyzejwNX1c

karaefthimiou23 είπε...

ο δεξιός ώμος ποιανού σχηματισμού Μιχάλη?

michele είπε...

Καρα πηγαινε στο γραφημα ΓΔ ( πανω απο την κυλιομενη ζωνη των ειδησεων) και κοιτα το γραφημα του στις 21 Μαρτιου .Ηταν τοτε 767

George είπε...

Η λίμνη Τσιβλού είναι για το καλοκαίρι να κάθεσαι στο μοναδικό καφε-εστιατοριο και να να ατενίζεις την λίμνη και το ωραίο τοπίο.... και ένα άλλο ωραίο μέρος κοντά είναι η παναγία η Πλατανιώτισσα......................ΜΙΚΕΛΕ στο 13,31 δεν είδα κανένα σχόλιο από κανένα .. εσύ πως το βλέπεις μια και το ΧΑ δεν είναι για παρακολουθηση..καθε μέρα το ίδιο έργο

karaefthimiou23 είπε...

Γιατί έχω το ημερήσιο του γενικού μπροστά μου και δεν βλέπω κάποιον υπό διαμόρφωση τέτοιον σχηματισμό.

Αλεξανδρος είπε...

13,31/Αυτος ο νομισματικος δυισμος θα ηταν πραγματικα εφιαλτικο σεναριο,φανταστειτε μισθους σε εθνικο νομισμα,πληρωμες χρεων και εισαγωγες σε euro,ας μην μιλησω για τον προφανες νομισματικο ρισκο και το γεγονος οτι οι πολιτικοι μας θα εχουν την δυνατοτητα χαραξης νομισματικης πολιτικης.Ανθιση μαυρης αγορας για οποιαδηποτε σοβαρη δαπανη ΦΡΙΚΗ

michele είπε...

παιζει ρολο απο ποια χρονικη περιοδο το κοιτας Καρα.

karaefthimiou23 είπε...

Τώρα το πρόσεξα Μιχάλη και όντως μπορεί να έχεις δίκιο.Ταιριάζει και με το 700 που έγραψα πιο πάνω.Άντε να δούμε...

michele είπε...

13,31 Σεναρια που εκπορευονται απο το αγγλοσαξωνικο συστημα που δεν γουσταρει ευρωζωνη..

michele είπε...

Hawk καλη συμπεριφορα το ΕΧΑΕ πως το βλεπεις

Γεράκι είπε...

ναι..καλα πάει...αυτο ειναι το καλο με τις αργες μετοχές στην πτώση...αντιστροφα στην ανοδο..

michele είπε...

πανω απο 3.15 θα ..στρωσει

dim είπε...

Ο Παπαδημος θελει να μεταθεσει τις εκλογες για μετα τις 6 Μαιου.Βλεπω οτι ολα παιρνουν αναβολες,θα εχουμε παρατεταμενη διαρκεια της προεκλογικης,με οτι σημαινει αυτο για ΧΑ...

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

dim που το διάβασες;

Γεράκι είπε...

κοιτα να δεις ομως που ειχαν δίκιο ομως..στην εισοδο δηλ...

dim είπε...

FIMOTRO

Money είπε...

Αν εδώ δεν έχουμε τέλος διόρθωσης τότε το 246 θα το δούμε παλικάρια μου.

Αλεξανδρος είπε...

Η σιδενορ απο 1,37 προχθες 1,13 τωρα,προσοχη στα Σωλκ θα ακολουθησουν .Δειτε το τελευταιο διαγραμμα που εχουμε γιαυτα.

Megas Magistros είπε...

Την Δευτέρα σας είχα γράψει ΕΞΩ και ΜΑΚΡΥΑ από ΤΡΑΠΕΖΕΣ. Επίσης σας είπα για FTSE ΚΑΤΩ ΑΠΟ 200 μονάδες.

Παίδες....Αυξημένη προσοχη και επιλογή μετοχών με πολύ καλά θεμελιώδη, μαζεμένες και σε καλές τιμές.

Αλεξανδρος είπε...

οπως βλεπετε η διασπαση της κιτρινης γραμμης δινει στοχο τα 0,62 στα Σωλκ

Megas Magistros είπε...

Για τον λόγο αυτό δεν ακουμπαώ Κοκκαλόχαρτα:

http://www.euro2day.gr/news/enterprises/122/articles/689068/Article.aspx

dim είπε...

Αποφυλακιζεται αυριο ο ηγουμενος Εφραιμ με περιοριστικους ορους.Μου μυριζει ρωσικο χρημα στην αγορα...

dim είπε...

Και ο Πουτιν επισκεπτεται το Αγιον ορος το Πασχα...

michele είπε...

dim σε μεγαλη φορμα σε βλεπω.Ειπαμε το 725 θα ερχοταν .Καντε εκει τα κουμαντα και προσοχη στις διασπασεις δυο φορες πηγε 715..

Αλεξανδρος είπε...

ερε πλακες χαμος!!

δημοσθενης είπε...

καλησπερα στην παρεα

manos1 είπε...

KALHSPERA KYRIE DHMOSTHENH

δημοσθενης είπε...

γεια σου ΜΑΝΟ1..κοκκινησε ο τοπος

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Καλώς το Δήμο. Είδες εκπτώσεις και βγήκες για ψώνια;

δημοσθενης είπε...

εφτα ξεγελασματα μετραω σημερα και παμε για το ογδοο

δημοσθενης είπε...

ναι Βασιλικη μου , παω να παρω μακαρονια Νο 5 , καμμια λαμπα πετρελαιου, καμμια εικόνα της Παναγιας κλπ

manos1 είπε...

TO KOKKINO TIS FOTIAS LETE NA KAEI O TOPOS?

δημοσθενης είπε...

0,4670 το τελευταιο οχυρο της κυπρου
χαμηλο προσφατο τοπικο

Γεράκι είπε...

αντε τώρα μετάφρασε εσυ τι είπε ο Δήμος...εάν έλεγες ipad, επεξεργαστη core 2 και windows θα ηταν πιο εύκολο για μένα...χαχαχαχα

michele είπε...

Kαλως το Δημο..καλα ,λαμπα πετρελαιου με τετοιες τιμες..ακριβα γουστα βλεπω.

George είπε...

Kαλη τιμη για dion 0,159 Μάγιστρε..........

Γεράκι είπε...

σχηματιζει κακό σχηματισμο κεριων το ΕΧΑΕ..εαν παραμείνει έτσι..κακή ημέρα μας περιμένει αυριο...θελει μάζεμα..αλλα τι να πρωτο μαζεψεις σήμερα..σωστο κ αυτο..

George είπε...

Aν δεν πανε οι τραπεζες alfa 0,80, ΕΤΕ 1,50 EUR 0,50 ΚΥΠΡ 0,40 ,ΜΥΤ 2,50 ΔΕΗ 3,20 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ......

George είπε...

Τα διεθνή επενδυτικά χαρτοφυλάκια δεν είναι διατεθειμένα να επενδύσουν στο ελληνικό χρηματιστήριο και στις ελληνικές τράπεζες. απο βν ΠΑΕΙ ΚΑΙ Η ΣΤΗΡΙΞΗ 725

Γεράκι είπε...

σφάξιμο η nbg αλλα τι να πει κ η ETE.....

George είπε...

Μάγιστρε..........ΑΓΟΡΑ ΔΙΟΝ 1,59 2000 ΧΑΡΤΙΑ ΟΚ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΑ ΤΟ ΠΡΩΙ......

michele είπε...

Mη διαβαζετε μαλακιες συγχιζομαι,χτες ελεγε ο Πετραν οτι τις τραπεζες θα τις παρουν τα ξενα κεφαλαια και δεν πρεπει κλπ,σημερα λεει οτι ΔΕΝ ειναι διατεθειμενα να επενδυσουν???? ε ρε τι γινεται

Megas Magistros είπε...

GEORGE A εγώ ΔΙΟΝ αγορά πλέον από αύριο. Θέλω να δώ που θα πάει.

Ανώνυμος είπε...

Έχω κάνει σεξ και στις 50 πολιτείες των ΗΠΑ εκτος Ελλαδος που θα έλθω μετά της εκλογές

ΠΑΝΟΣ είπε...

Our hopes and expectations
Black holes and revelations

http://www.youtube.com/watch?v=TF_xFlBXBfY

Βλέπω ότι μπήκε και ο Δήμος... για ψυχολογική υποστήριξη? Το 725 το είδαμε μια φορά αλλά μάλλον θα το ξαναδούμε.
Καλησπέρα Δήμο.

George είπε...

Μάγιστρε..........Κάτω από 0,15 δεν την βλέπω και τώρα που έχουν απογοητευτεί από τράπεζες σε διον βωβο και Παρνα θα γυρίσουν.

Γεράκι είπε...

κοιτα να δεις..που οι αμερικανοι κατω μεν αλλα κ πάλι κρατάνε..δεν τα παρατουν οπως εμεις..κοιτα αντιδραση του sp πάνω στο pivot..

Αλεξανδρος είπε...

μεγαλειωδης αντιδραση του Μυτιλ ,χαχαχαχ θα τον σουταρω με πονο καρδιας,αλλα οχι σημερα

Αλεξανδρος είπε...

Στη Γεκ παλι μου εμεινε αμανατι η μιση θεση,θα γινω θεσμικος εδω,θα παρω και μερισμα,σε καλο μας

manos1 είπε...

GNORIZEI KANENAS EYRO DOLARIO POSO EINAI?

Αλεξανδρος είπε...

ο Βαγγελας χαλαει πολυ χρημα σημερα

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

ΑΤΣΑ Ο ΒΑΓΕΛΛΑΣ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

ΔΕΗ: Απόσχιση του κλάδου διανομής
Την απόσχιση του Κλάδου της Γενικής Διεύθυνσης Διανομής και την εισφορά του στην 100% θυγατρική εταιρεία «ΔΕΗ [DEHr.AT] Ρόδος ΑΕ» αποφάσισε σήμερα η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Μετόχων της ΔΕΗ ΑΕ.

Ειδικότερα, αποφασίστηκε η απόσχιση του εισφερόμενου Κλάδου της Γενικής Διεύθυνσης Διανομής, μαζί με τη Διεύθυνση Διαχείρισης Νησιών της ΔΕΗ, συμπεριλαμβανομένων των περιουσιακών στοιχείων της ΔΕΗ και των συναφών με αυτά απαιτήσεων και υποχρεώσεων, που εμπίπτουν στην αρμοδιότητα των ανωτέρω Μονάδων, με εξαίρεση τα ακίνητα και τα πάγια στοιχεία του Δικτύου Διανομής και του Δικτύου των Μη Διασυνδεμένων Νησιών.

Αποφασίστηκε, παράλληλα, η εισφορά του στη «ΔΕΗ Ρόδος ΑΕ» [μετονομαζόμενη κατά το Νόμο σε «ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ»].
http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=2157929

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

ΑΤΣΑ ΚΑΙ Η ΜΠΕΛΑ

michele είπε...

new post απο πανω..

Γεράκι είπε...

καλο το μάζεμα στην ΕΧΑΕ στο τέλος..(κολημμα με αυτην...τυχαίο?)..τι κρατάει?

George είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
δημοσθενης είπε...

1,3282 ευρω/δολλαριο