Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012


43 σχόλια:

michele είπε...

Xαχα γελαω ακομα...να κανω σχολιο?? η να περιμενω καποιον αλλον??

Αλεξανδρος είπε...

Παρακαλω πολυ κυριε michele διαφωτιστε με

karaefthimiou23 είπε...

Αλέξανδρε αν παρατηρήσεις,από τις 5 Οκτωβρίου πέρυσι έως και σήμερα εκτελεί συνέχεια τέτοιες διαγραμματικές κινήσεις,με ΩΚΩ συνεχή.Θα προτιμούσα το range τιμών 2.72-3.41 για να ονοματίσω την όλη κίνηση.

Γεράκι είπε...

κακό..κακό διάγραμμα...

Αλεξανδρος είπε...

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΩΚΟ ΤΙ ΣΤΟΧΟ ΔΙΝΕΙ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ?

Αλεξανδρος είπε...

Λοιπον ειπα να σας πειραξω να κανουμε λιγη πλακα,διοτι αν ηταν ωκο θα εδινε στοχο 1,65 περιπου, ενω εγω λεω, 1,70 εδω και εξι μηνες . α/ΔΕΝ ειναι ωκο γιατι δεν υπαρχει uptrend (ανοδικη κινηση) προηγουμενως β/ ετσι και αλλιως 1,70 θα κανει αλλα οχι λογω του σχηματισμου αυτου,απλη συμπτωση!!

μπαρμπαλιας είπε...

αμα πω οτι ειναι για τα "μπαζα"...ο Μικες θα με ξανα-ονοματισει γκρινια...κλπ κλπ

μπαρμπαλιας είπε...

Μικε εισαι εδω;;;

michele είπε...

Εσυ που ανεβαζεις γιατι δεν κανεις σχολιο.Ετσι να κανω και γω λοιπον???
Χεχε.
Λοιπον ,προκειται για σχηματισμο κεφαλης-ωμοι του οποιου ο δεξιος ωμος ειναι σε χαμηλοτερο επιπεδο,ο ογκος( που δεν φαινεται στο διαγραμμα) ειναι λιγο χαμηλοτερος σρο δεξιο ωμο,δειγμα της αδυναμιας των αγοραστων.Σε περιπτωση που ημασταν σε ανοδικο κυκλο θα θεωρουσα το σχηματισμο πολυ αξιοπιστο,αν και θα επρεπε να περιμενω το τι θα κανει στη γραμμη λαιμου στα 2.55.Αν αντιδρουσε απο κει θα αναιρειτο ο σχηματισμος και θα μετατρεποταν σε σχηματισμο συνεχειας.Αν οχι ο στοχος του σχηματισμου θα ηταν στα 1.65 ευρω.
Παρ ολα αυτα οφειλουμε να επισημανουμε εδω οτι:Ο σχηματισμος βρισκεται εντος ενος ευρυτερου σχηματισμου πυθμενα απο τις 28/9.
Εχει υπαρξει διπλος πυθμενας και στα 2.75 και στα 2.55.Οποτε μονο μετα την επικυρωμενη διασπαση των συο σημαντικων αυτων τιμων στα 2.75 και στα 2.55 ιδιαιτερα θα αποδειχθει η αξιοπιστια του συγκεκριμενου σχηματισμου.

Γεράκι είπε...

εαν θυμαμαι καλα ο ΜΥΤΙΛ ειναι μπλεγμένος εδω και παρα πολυ καιρο σε ενα καθοδικο καναλι με μεγαλο ευρος...απομονωμενα όπως το ανέβασες..πρωτο συμπερασμα? κακό..παει βουρ για κάτω..τεσπα..τωρα εχουμε πιο σοβαρα θέματα..ξεκινάει η μπάρτσα...

Αλεξανδρος είπε...

ΔΕΝ σας πιανω πουθενα χεχεχεχε,γιαυτο μου αρεσετε,δεν υπαρχει φυσικα κανενας ωκο

μπαρμπαλιας είπε...

Μικε κλσ
γνωριζεις κατι για ενα μειλ απο σολιδους κεντρικα;;;;

ΠΑΝΟΣ είπε...

Kαλησπέρα σε όλους
Αλέξανδρε μας έβαλες να ανοίξουμε βιβλία βραδιάτικα χαχα.

Γεράκι είπε...

πωπω οι Μιλανεζοι ξεκίνησαν με τα μπούνια...τι σοι ιμειλ εννοεις ρε Μπ?

michele είπε...

Αλεξανδρε τι δεν μας πιανεις πουθενα.Ειναι ενα "κοντινο" διαγραμμα που ειναι κλασσικο ωκο απλα επειδη δεν ειναι σε ανοδικο ας πουμε οτι δεν ειναι by the book.Θυμιζω κλασσικο ωκο του ΟΤΕ που εγινε στα χαμηλα και φυσικα εδωσε το στοχο.

Γεράκι είπε...

τρελό παιχνίδι..φοβερό volatility!!!χαχαχαχα..

Αλεξανδρος είπε...

γιαυτο ηταν κοντινο

ΠΑΝΟΣ είπε...

by the book... μου άρεσε αυτό. Το book λοιπόν λέει ότι πρέπει να προηγηθεί ράλι πριν από τον σχηματισμό και ότι οι όγκοι στο τρίτο ανέβασμα πρέπει να είναι σαφώς μικρότεροι από τους όγκους στα δύο προηγούμενα. Αυτό δεν ισχύει για τους όγκους στο πρώτο ανέβασμα.
Λέει και κάτι άλλο αλλά θα σας ...στενοχωρήσω χαχα

Αλεξανδρος είπε...

για μενα που ειμαι λιγο πιο απαιτητικος απο τους σχηματισμους ΔΕΝ ιπαρχει τιποτα εαν δεν σπασει η γραμμη λαιμου αρα ουτε ωκο ουτε D TOP

ΩΚΟ είπε...

ωχ ωχ ωχ

Αλεξανδρος είπε...

Πανο τι αλο λεει το βιβλιο σου που δεν θα μας αρεσει?

ΠΑΝΟΣ είπε...

...είναι σχηματισμός υψηλής πιθανότητας αλλά έχει το μειονέκτημα ότι η σύλληψή του είναι ιδιαίτερα υποκειμενική καθώς πολλοί αναλυτές βλέπουν κεφάλια με ώμους εκεί που άλλοι ούτε καν τα φαντάζονται!
Καλό.

michele είπε...

4πλος πατος η αμυνα της Μιλαν..Αλεξανδρε το σχολιο σου 10.08 συναδει με τα λεγομενα μου .Αν δεν δεις 2.75 η και 2.55 οτι και να υπαρχει ειναι για να μασανε καποιοι.Αλλα οφειλω να ομολογησω οτι ηταν πολυ ενδιαφερον και το γραφημα και ο περαιτερω προβληματισμος μετα γελωτος χεχε

Γεράκι είπε...

παιδιά αυτο βλέπετε τώρα..δηλ μίλαν-μπαρτσα..ειναι το αντιστοιχο να βλέπετε αμερικάνικες μετοχές..άλλη κλάση..ενω εσείς κολλημένοι με την Παράγκα..!!!απο που ξεκίνησε ο όρος παράγκα?χαχαχα

michele είπε...

Επισης τωρα που ειμαστε σε καθοδικο οι περισσοτεροι σχηματισμοι ειναι αναποδη κεφαλη -ωμοι χαχαχαχα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Γεια σου Αντώνη, από το ποδόσφαιρο ξεκίνησε ο όρος, τότε με Μητρόπουλους κλπ αν θυμάμαι καλά

Γεράκι είπε...

bingo mr Panos!!!!!!!!!!!!

Αλεξανδρος είπε...

Ετσι ειναι michele συμφωνουμε,παντως ο καρα απαντησε αμεσως και μου το ...χαλασε

Αλεξανδρος είπε...

Ο οτε επιασε το στοχο του,οι εχοντες ας προσεχουν οι μη εχοντες ας συνεχισουν να βλεπουν απο μακρυα

michele είπε...

Eννοεις το 3.26 για ΟΤΕ?? καραμπινατο στοπ να παρει ανασα. Οπως βλεπεις ειμεθα σε εγρηγορση.Ο ΚΑΡΑ προφανως εχει γρηγορες αντιδρασεις γι αυτο και ασχολειται με μικρουλες.Μετοχες μην παρεξηγηθω κιολας,Χεχε

ΠΑΝΟΣ είπε...

Λοιπόν ξέρετε τι λέω? Ότι έχει πολύ δίκιο κάποιος φίλος μας που πυροβολεί μόλις δει κέρδος, ενώ εμείς (εγώ ειδικά) καθόμαστε περιμένουμε σαν μαλ....ς. Τι έκανα εκεί γύρω στο 3,30-3,4? Άσε... να μη το πω δημοσίως.

karaefthimiou23 είπε...

Είναι θέμα χρόνου το γκολάκι από την υπερόμαδα.Μόνο στη κόντρα μπορεί να κάνει τη ζημιά η Μίλαν,εάν δεν το φάει πρώτη και ανοίξει το ματς και μετρήσουν πολλά μετά:)

ΜΥΤΙΛ-έχει πολύ κόσμο μέσα το χαρτί...

Αλεξανδρος είπε...

καλα που εσπευσες να το ξεκαθαρισεις γιατι υπαρχουν διαφοροι κακοπιστοι,ακου...μικρουλες

karaefthimiou23 είπε...

Γιατί το ξεκαθάρισες Μισέλ...???Δεν σου επιτρέπω:)

ΠΑΝΟΣ είπε...

Για να δούμε τώρα στο β΄ ημίχρονο...

Αλεξανδρος είπε...

αυτο που ειπε ο καρα στις 10,43 ειναι ο μονος λογος που κρατιεται ακομα η μετοχη,εξαιρετικη παρατηρηση

michele είπε...

Kαρα,το ξεκαθαρισα γιατι επειδη ειμαι λιγο παλιος τις προσεχω τις γυναικες.Δεν μ αρεσει να με κυνηγανε χαχαχα.

Γεράκι είπε...

xaxa..με εκανε κ γέλασα ο νεστα..μπρους λι..ολα μαζευουν στο κλεισιμο..ακόμη κ η nbg...σας καληνυχτω..τα λέμε αύριο πάλι...καλή συνέχεια...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καληνύχτα Αντώνη, αύριο με υγεία.

ΠΟΛΛΑ ΓΚΟΛ είπε...

SFHKSAN OI KΩLOINTZER EDO KAI DYO MHNES STO GIANNAKI EMATHA,ERXETAI KINHSH.......

ΠΑΝΟΣ είπε...

Τέλος ο αγώνας.... πολλή φασαρία για το τίποτα.

Θα το έχετε διαβάσει πιστεύω αυτό:

Από την περασμένη Τετάρτη πάρα πολλοί διοικητές νοσοκομείων, πρυτάνεις ΑΕΙ και υπεύθυνοι αρκετών άλλων οργανισμών του δημοσίου άρχισαν να ανακαλύπτουν ΑΝΑΥΔΟΙ (κυριολεκτικά …) πως έχει ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ το 70% των χρημάτων ΕΝΤΟΚΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ που διατηρούσαν στην Τράπεζα της Ελλάδος !

Αγόρασαν ομόλογα στο παρά 1΄ ο Μπένι και ο Προβόπουλος με τα λεφτά αυτά για να ευνοήσουν κάποιους κολλητούς τους και να αποφύγουν το κούρεμα σε βάρος βέβαια των οργανισμών και ιδρυμάτων. Τι μας νοιάζει η υγεία και η παιδεία? Το PSI να είναι καλά. Αν και αυτό θα το δούμε σύντομα, τριγμούς ακούω.

Από αύριο τέρμα τα μαθήματα στη σχολή του γιου μου. Κλειστόν.

Ουδέν σχόλιον...δεν χρειάζεται.

Όλο και πιο κοντά στη Βουλγαρία πλησιάζουμε. Εκεί θα πάω μόλις πάρω σύνταξη. Αλλά ξέχασα κάτι...τι θα γίνει όταν θα μου πουν δεν υπάρχουν λεφτά για συντάξεις? Αδιέξοδο πάλι. Εδώ θα μείνω.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καληνύχτα κι από μένα και καλό ξημέρωμα.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Μικέλε σε παρακαλώ πολύ ΜΗ ΤΑ ΣΒΗΣΕΙΣ.