Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

ΑΛΦΑ

EBΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ  ALPHA BANK...

Βλέπουμε ενα εβδομαδιαίο γράφημα της ΑΛΦΑ από την1/6/2010.Η μετοχή κινήθηκε εντός του μεγάλου καναλιού ΝΖ η έξοδος απο το οποίο τον Αύγουστο του 2011  έφερε τη μετοχή ,στα χαμηλά της στα 0,4420 ευρώ.
Μετά την μεγάλη ανοδική κίνηση του διμήνου που πέρασε, η μετοχή προσπάθησε να εισέλθει εκ νέου στο κανάλι αυτό, κλείνοντας όμως μόνο ΜΙΑ φορά την εβδομάδα 13-20/2 μέσα σ αυτό.
Η μετοχή κινείται τώρα οριακά πάνω από την πολύ σημαντική στήριξη της μπλε γραμμής Μ,που ταυτόχρονα οριοθετεί και η ανοδική γραμμή τάσης Α της τελευταίας κίνησης στα 1.30 ευρώ.
Διάσπαση ( σε εβδομαδιαίο κλείσιμο) κάτω από το 1.30,θα βρει την μετοχή να προσπαθεί να βρει στήριξη στον πολύ σημαντικό κινητό 30 εβδ στα 1.12 ευρώ.
Υποχώρηση απο αυτά τα επίπεδα θα σημάνουν ιδιαίτερα άσχημα τεχνικά δείγματα για τον τίτλο με επόμενο στόχο τα 0,82 ευρώ.
Αντίθετα, σημαντικό σήμα για τους long ,η υπέρβαση των 1.60 ευρω,που θα σημάνει επανεισοδο στο μεγάλο κανάλι και ενίσχυση θέσεων πανω από την κίτρινη γραμμή Κ στα επίπεδα των 1.90-2.00 ευρώ. Ο RSI σε ουδέτερα επίπεδα στα 49,2.

67 σχόλια:

michele είπε...

Με new look οπως βλεπετε..ελπιζω να σας αρεσει

michele είπε...

Στα 3,14$ εκλεισε η ΝΒG με απωλειες -3,68% χαμηλο στα 3.07 και υψηλο στα 3.18 δολ.

Αλεξανδρος είπε...

βασικη στηριξη στο 1,20 /50% της προσφατης ανοδου και κμο 55 στο 1,24.
Αν χαθουν τοτε θα πρεπει να κρατηθει ,και θα το κανει!!,στο 61,8,% της ανοδου που ειναι το 1 euro

XAAMENOS είπε...

Συνελήφθη επιθεωρητής της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς για δωροδοκία

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 12 Μαρτίου 2012, 22:03



Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε επιθεωρητής της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς για δωροδοκία και εκβίαση εις βάρος εταιρείας.

Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη, ενώ από την αστυνομία προς το παρόν δεν έχουν δοθεί περαιτέρω στοιχεία. ----ΚΕEP WALKING IN THE DARK FOREST NAMED XAA

michele είπε...

αυτες ειναι οι παραμετροι fibo ,oρθως τις προσθεσες ,αλλα απο εδω και στο εξης θα τις χρησιμοποιω μονο κοιταζοντας προς τα πανω .

michele είπε...

Ενδιαφερον ΧΑΑμενε.ΩΧΧΧΧ

michele είπε...

..και επομενως 38,2% του συγκεκριμενου γραφηματος απο 2/8/2010 τα 2.68 χεχε

Μίλον Φυρίκης είπε...

«Όρια για την εφαρμογή μέτρων περιστολής δαπανών»

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 12 Μαρτίου 2012, 22:20



Σαφή όρια από κυβέρνηση και νομοθετική εξουσία ζητεί ο πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας Παν. Πικραμμένος για την εφαρμογή μέτρων περιστολής δαπανών, όπως το πρώτο Μνημόνιο, προκειμένου να υπάρχει ισομερής κατανομή των βαρών σε όλα τα κοινωνικά στρώματα και να σταματήσουν να ευνοούνται κατηγορίες πολιτών που «κατά κανόνα» φοροδιαφεύγουν.

Ο κ. Πικραμμένος μιλώντας σε επιστημονική εκδήλωση στο Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών με θέμα «Η αρχή του κράτους Δικαίου σε έκτακτες συνθήκες μέσα στο περιβάλλον Ευρωπαϊκής Ένωσης», αναφέρθηκε στην πρόσφατη απόφαση της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας που έκρινε συνταγματικό το πρώτο μνημόνιο και έθεσε τα κριτήρια που θα πρέπει να λαμβάνονται υπόψη. Και αυτά, σύμφωνα με τον κ. Πικραμμένο, προσδιορίζονται από το ίδιο το Σύνταγμα που προβλέπει στο άρθρο 4 παρ. 5 την αρχή της ισότητας στα δημόσια βάρη αναλόγως των δυνάμεων εκάστου και στο άρθρο 2 παρ. 1 τ την αρχή του σεβασμού της ανθρώπινης αξιοπρέπειας, δείχνοντας πως «η επιβάρυνση αυτή πρέπει να κατανέμεται μεταξύ όλων των κατηγοριών απασχολουμένων τόσο στον δημόσιο, όσο και στον ιδιωτικό τομέα, καθώς και των ασκούντων ελευθέριο επάγγελμα».

---Σώωωωωωωπα,ανέλαβε ο μπενι να μας ξανασώσει,ξέρει αυτός από "σεβασμό ανθρώπινης αξιοπρέπειας" αν είδατε τον κόσμο στην τιβι που ψάχνει στα σκουπίδια των σμ για να φάει ληγμένα ,ότι πιο επικίνδυνο για την ίδια του τη ζωή....δεν ξεχνάω όμως κι εκείνη την κουφάλα πριν χρόνια που έπαιρνε από κει συστηματικά τα ληγμένα γιαούρτια για φτιάξει τζατζίκι και να μας το σερβίρει στο μαγαζί της...

michele είπε...

http://www.euro2day.gr/news/economy/124/articles/684900/Article.aspx
Παρτε κι αυτο, για να δειτε πως παιζεται το παιχνιδι..

Αλεξανδρος είπε...

αθεραπευτα αισιοδοξος

ΜΦ είπε...

βρώμικος κόσμος "αγγελικά" πλασμένος,ποιός αμφιβάλλει ότι έχει μείνει τίποτε όρθιο;

michele είπε...

ε τι να καθομαι να κοιταω,οτι θα παει στο 1 και στο 0,80?? Ας παει,θα ασχοληθω μεχρι και εγω..χαχα/Ο ογκος βεβαια στο γραφημα,καθοτι εβδομαδιαιο ειναι ογκος αντιστροφης.
Οσον αφορα την "αισιοδοξια" ενα παραδειγματακι το εφερα αμεσως πριν.ΟΤΑΝ ΘΕΛΟΥΝΕ τα βλεπουν καλα,οταν θελουν τα βλεπουν ασχημα.Και μιλαω για εκτιμησεις που κοιτανε χρονια μπροστα.

giannhs kon είπε...

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους . Ωραιότατο το διάγραμμα ΜΙΚΕΛΕ .Ο στόχος που βλέπω εγώ στο διάγραμμα αυτό είναι το 2,40 πριν την ανακοίνωση ΑΜΚ χαχαχαχ Για ΨΑΞΤΕ ΤΟ οι απαισιόδοξοι που βρήκατε τον ΜΙΚΕΛΕ μόνο του και του την πέσατε χαχαχαχ

ΜΦ είπε...

"...σύμφωνα με νέα ανάλυση βιωσιμότητας από το ΔΝΤ και την Ε.Ε, το χρέος της Ελλάδας μπορεί να υποχωρήσει το 2020 ως και στο 116% με 117% του ΑΕΠ, ανάλογα με το πόσοι ιδιώτες πιστωτές θα συμμετάσχουν στο PSI. " κάποιο λάθος κάνουν,για ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ μιλούν.Ξέρετε πόσο ΙΣΧΥΡΟ κίνητρο αποτελεί το 23%ΦΠΑ ώστε να το τσεπώνει ακόμα κι περιπτεράς της γειτονιάς σας,και να αποδίδει ψίχουλα στα ταμεία;Ακούσατε τι απάντησε μόλις σήμερα ο σπυρόπουλος του ικα,σε ερώτηση γιατί δεν καλεσε σε απολογία και όλους τους προισταμένους των υπαλλήλων που συνελήφθησαν;"Κοιτάμε μπροστά" είπε.Περιμένετε εσείς συντάξεις και μείωση του ελλείματος.ΗΠΩΜΟΝΙΙΙΙΙΙ ΛΟΙΠΟΝ,μόνο που κάποιοι "δεν κοιτούν μόνο μπροστά"

michele είπε...

Τζωνυ ευχαριστω γιατην "υπερασπιση" αλλα ο Αλεξ ειναι φιλος μου και χαιρομαι να υπαρχουν αντιθετες αποψεις.Θελω ομως οι φιλοι μου να ειναι και ΜΕΣΑ οταν θα φυγει το τραινο χαχαχαχα..Αν παλι δεν ειναι,θελω να παει οσο χαμηλα θελουνε για να μπουν!

Αλεξανδρος είπε...

Τζωνυ ο mike τα βγαζει περα με 10 απαισιοδοξους μην τον φοβασαι,και οταν το τραινο φυγει θα πινουμε καφε στο ιδιο κουπε

giannhs kon είπε...

Καλησπέρα ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ πιστεύω να καταλαβαίνεις ότι αστειευόμΑΙ …….
Και συνεχιζω δεν με καλοπιάνετε εύκολα χαχαχαχ ΜΙΚΕΛΕ
ΔΕΝ μπορώ να καταλάβω που βλέπουν το αρνητικό σενάριο .Όλα λειτουργών τέλεια ,ιδιαίτερα τα φρένα και η ανάρτηση χαχαχα Για να μην θυμίσω την τοποθέτηση του ΔΙΧΤΥΟΥ στα σωστά μετρΑ του γκρεμού εδώ και ΜΕΡΕΣΣΣΣΣΣΣΣ

Αλεξανδρος είπε...

οχι βρε φιλε και εγω πλακιτσα κανω,αλλωστε ειμαι ο τελευταιος που θα την επεφτε στον ΜΙΚΕ

michele είπε...

αυτο το θα "ταξιδευουμε" μαζι στο ιδιο κουπε ,πολυ μου αρεσε.Γιατι θα ειναι αληθεια.Γιαννη ετοιμαζεσαι για την πρεμιερα της F1 ,φαινεται,φαινεται χαχα

giannhs kon είπε...

Κ εγώ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ αλλιώς την κάτσαμε την βάρκα με τα καρ----α που έχουμε μπλέξει . ΜΙΚΕΛΕ δεν ξέρω αλλά φέτος δεν μπορώ να πω ότι το περιμένω πως και πως , μολις ξεκινήσει πιστεύω να πωρωθούμε να πάρουμε τα ίσια μας χαχαχαχ

ΜΦ είπε...

you make me want your aphrodisiac...καλό...κομμάτι

Michalis είπε...

kalispera se olous
ti kanoume?

Αλεξανδρος είπε...

kαλησπερα Michali

giannhs kon είπε...

Καληνύχτα σε όλους καλό ξημέρωμα

michele είπε...

Kαλως το συνονοματο τι κανεις?? πολυ ογκο σημερα η Κυπρου..αντε τελειωνει και η αυξηση οσονουπω

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλησπέρα σε όλους ...και καληνύχτα στον Γιάννη

michele είπε...

Ολο βολτες βλεπω χεχε..

ΠΑΝΟΣ είπε...

Τι να κάνω, μου έκανε έξωση ο γιος με τους φίλους του για ένα τρίωρο

ΠΑΝΟΣ είπε...

Με μια πρόχειρη ματιά αύριο κάτω από 1,30 καλή είναι η άλφα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Με ελπίδα για αντίδραση το μεσημέρι

michele είπε...

θα αρχισει να εχει ενδιαφερον απο αυριο το συστημα..ωστε εξωση εε?? χαχα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Κανονική... και ακόμη εδώ είναι αλλά κι εμείς δεν μπορούμε να μετακομίσουμε. Ας μείνουν όσο θέλουν τα παιδιά αρκεί να μας αφήσουν να κοιμηθούμε και λίγο χαχαχα

michele είπε...

Πες του να βαλει νανουριστικη μουσικη και να μην μιλανε χαχαχα

Michalis είπε...

sinonomate
megalos ogkos megales agores...
teliosane ta dikeomata simera..
ta lefta ta vrikane idi:)

michele είπε...

ετσι ειδα,μεχρι να μπουνε τα χαρτια 2,5 δισ συνολο θα παιξει..μετα πρεπει να κανει reverse split γιατι σε καθε ανοδο θα βρεχει χαρτια!

Κολοκοτρωνης είπε...

τριτη μερα πτωσεως αυριο...στα ταμπουρια παλι...αφηστε τους τους να επιτεθουν πρωτα και οτα κοπασει ο κουρνιαχτος, θα κανουμε γιουρουσι παλληκαρια μου

ΠΑΝΟΣ είπε...

Χαχα Κολοκοτρώνη για σένα ναι.
Για μας τους δυσκίνητους καλύτερα πριν κοπάσει εντελώς για να μην μας βλέπουν.

michele είπε...

Επισης οταν κουνηθει και λιγο η ΚΥΠΡ θα εχει ενδιαφερον διαγραμματικα και θα ανεβασουμε και ενα ωραιο γραφημα..τωρα με γιουρουσια δεν ξερω πως θα γινει..εγω συνεχιζω να λεω να κοιτανε γυρω-γυρω γιατι υπαρχουν χαρτια και παρα κει

Κολοκοτρωνης είπε...

ΩΡΕ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΜΟΥ O πλούσιος έχει τα φλωριά, έχει o φτωχός τα γλέντια.
Άλλοι παινάνε τον πασά και άλλοι το βεζίρη,μα γώ παινάω το σπαθί το τουρκοματωμένο,το χει καμάρι η λεβεντιά, κι' ο κλέφτης περηφάνεια.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Όπως δηλαδή?

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ο Κολοκοτρώνης μιλάει για γιουρούσια γιατί θα την κάνει αυθημερόν...

Κολοκοτρωνης είπε...

Σαράντα παλληκάρια από τη Λεβαδειά,
καλά κ’ αρματωμένα πάνε για κλεψιά,
πάνε για να πατήσουν το Καλό Χωριό,
πάνε και για να κάψουν χώραις και νησιά.
Κάνα δεν έχουν πρώτο και τρανύτερο,
γυρεύουν ένα γέρο για την ορμηνειά,
επήγαν και τον βρήκαν σε βαθειά σπηλιά,
οπόλειωνε τασήμι κ’ εφτειανε κουμπιά.
"Γεια σου, χαρά σου, γέρο. -Καλό ‘ς τα παιδιά,
καλό 'ς τα παλληκάρια, τα κλεφτόπουλα.
-Σήκου να βγούμε, γέρο, κλέφταις 'ς τα βουνά.
-Δεν ημπορώ, παιδιά μου, γιατ’ εγέρασα.
Περάστε από τη στάνη και τα πρόβατα
και πάρτε τον υγιό μου το μικρότερο,
πόχει λαγού ποδάρι, δράκου δύναμη,
ξέρει τα μονοπάτια και τα σύρματα,
ξέρει και τα λημέρια, που λημέριαζα,
ξέρει τοις κρύαις βρύσαις, πόπινα νερό,
ξέρει τα μοναστήρια, πόπαιρνα ψωμί,
και ξέρει και τοις τρύπαις, όπου κρυβόμουν.
Αυτού μπροστά που πάτε, 'ς το Καλό Χωριό,
έχει όμορφα κορίτσια και γλυκά κρασιά,
τήρα μη σας μεθύσουν και σας πιάσουνε,
και 'ς τον κατή σας πάνε, σας κρεμάσουνε".
Του γέρου την ορμήνεια την ξεχάσανε,
επήγαν και μεθύσαν και τους πιάσανε.
Σαν τ' άκουσε κι’ ο γέρος χαμογέλασε,
κουμπούρια ξεκρεμάει κι' αρματώνεται.
'Σ το δρόμο που πηγαίνει βρίσκει τον πασά.
"Ώρα καλή, πασά μου και Τούρκο κριτή,
να βγάλης τα παιδιά μου απ' τη φυλακή".

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλό το δημώδες χαχα παραλλαγή είναι?

Κολοκοτρωνης είπε...

ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΓΙΟΥΡΟΥΣΙΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ ΜΟΥ ..ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΞΑΦΝΙΚΗ ΚΙ ΑΠΡΟΣΜΕΝΗ ΜΕ ΟΡΜΗ...ΣΤΗΝ ΑΝΤΑΡΑ ΠΑΝΩ ΠΑΙΡΝΕΙς ΟΤΙ ΠΡΟΛΑΒΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΕΞ ΙΣΟΥ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΤΑΜΠΟΥΡΙΑ..ΚΛΕΦΤΟΠΟΛΕΜΟΣ ΒΛΕΠΕΙΣ...ΧΙΛΙΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΔΕΚΑ ΧΙΛΙΑΔΩΝ..ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ

Κολοκοτρωνης είπε...

Να μουν το Μάη πιστικός, τον Αύγουστο δραγάτης,
και 'ς την καρδιά του χειμωνιού νά μουνα κρασοπούλος.
Μα πλιό καλά ταν να μουνα αρματωλός και κλέφτης.
Αρματωλός μέσ' 'ς τα βουνά, και κλέφτης, μέσ' 'ς τους κάμπους
νά χα τα βράχια αδέρφια μου, τα δέντρα συγγενάδια,
να με κοιμάν οι πέρδικες, να μ' εξυπνάν τ' αηδόνια,
και 'ς την κορφή της Λιάκουρας να κάνω το σταυρό μου,
να τρώγω τούρκικα κορμιά, σκλάβο να μη με λένε.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Το έχεις καταστρώσει από τώρα το πλάνο για αύριο Κολοκοτρώνη βλέπω χαχα

Michalis είπε...

sinomate den tha kani RS tora...
kolokotroni.. kapios filos o korifeos traderas agorase tin kiprou sto 51.6:)

Κολοκοτρωνης είπε...

ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΙ ΕΣΥ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ ΜΟΥ... χαχα..εσο ετοιμος

ΠΑΝΟΣ είπε...

Γεια σου Μιχάλη. Και μάλλον την έδιωξε πριν τις 12?

michele είπε...

αν δεν κανει Μιχαλη μολις παει στο 0,80 θα αρχισουν οι βροχες

Κολοκοτρωνης είπε...

Της νύχτας οι αρματωλοί και της αυγής οι κλέφταις
ολονυχτίς κουρσεύανε και ταις αυγαίς κοιμώνται.
Κοιμώνται 'ς τα δασά κλαριά και 'ς τους παχιούς τους ήσκιους.
Είχαν αρνιά και ψήνανε, κριάρια σουβλισμένα,
μα είχαν κ' ένα γλυκό κρασί, που πίν' τα παλληκάρια.
Κ’ ένας τον άλλον έλεγαν, κ' ένας τον άλλον λέει.
"Καλά τρώμε και πίνουμε και λιανοτραγουδάμε,
δεν κάνουμε κ’ ένα καλό, καλό για την ψυχήν μας;
-ο κόσμος φκειάνουν εκκλησιαίς, φκειάνουν και μοναστήρια,
- να πάμε να φυλάξουμε 'ς της Τρίχας το γεφύρι,
που θα πέραση ο βόιβοντας με τους αλυσωμένους
-να κόψουμε τους άλυσους να βγουν οι σκλαβωμένοι,
να βγη της χήρας το παιδί, π' άλλο παίδι δεν έχει,
π' αυτή το χει μονάκριβο 'ς τον κόσμο ξακουσμένο".

Κολοκοτρωνης είπε...

Μικελε παλληκαρι μου ..ποιο 0,80 ποιος ζει ποιος πεθαινει μεχρι εκει...χοχοχο

michele είπε...

ρε συ γιουρουσιοtrader στον αδελφο κυπριο το λεω χαχα

Κολοκοτρωνης είπε...

Παιδιά, σαν θέτε λεβεντιά και κλέφταις να γενήτε,
νεμένα να ρωτήσετε να σας ομολογήσω
της κλεφτουριάς τα βάσανα και των κλεφτών τα ντέρτια.
Μαύρη ζωή που κάνουμε εμείς οι μαύροι κλέφταις!
Ποτέ μας δεν αλλάζουμε και δεν ασπροφορούμε,
ολημερίς 'ς τον πόλεμο, τη νύχτα καραούλι.
Δώδεκα χρόνους έκαμα 'ς τους κλέφταις καπετάνιος.
Ζεστό ψωμί δεν έφαγα, δεν πλάγιασα σε στρώμα,
τον ύπνο δεν έχόρτασα, του ύπνου τη γλυκάδα,
το χέρι μου προσκέφαλο και το σπαθί μου στρώμα,
και το καριοφιλάκι μου σαν κόρη αγκαλιασμένο.

Κολοκοτρωνης είπε...

διπλοπατωνουμε την κυπρου αυριο και ξεκιναμε μολις ..ο ΜΑΓΩΣ σορταρει

Michalis είπε...

sinomate
imaste makria akoma apo to 0.80
o kolokotronis kati xeri:)

michele είπε...

xaxa,σωστη επενδυτικη επιλογη και σιγουρη!!

Κολοκοτρωνης είπε...

"Πλην της αρχαίας απλότητος και λιτότητος
παρατηρούμεν και ακραιφνές νεωτερικόν πάθος
και σθένος ακαταδάμαστον εις τα δημοτικά τραγούδια,
οπού η γλώσσα είναι έμπλεως ορμής
προς απόσεισιν του ξενικού ζυγού και
αδιαλλάκτου μίσους προς τους απίστους μουσουλμάνους.
Τα κλέφτικα τραγούδια νομίζεις πως είναι χείμαρροι αφρισμένοι,
εκρέοντες όχι από ανθρώπινα χείλη, αλλ’ από
τους βράχους της Οίτης και του Ολύμπου".
(Κ. Mendelsohn Bartholdy)

michele είπε...

αρα καταλαβατε οτι εκει θα παει σχετικα ευκολα...και μετα θα αρχισουν τα πρωτοβροχια.Τωρα εσυ αδελφε Μιχαλη δεν χρειαζεται να σου τα φανε τα χαρτια οι συνκουμπαροι,η μηπως εισαι και συ trader???

Michalis είπε...

apo aurio tha dixni kalitera i agora..

Κολοκοτρωνης είπε...

Ταντρειωμένου τάρματα δεν πρέπει να πουλειώνται,
μον' πρέπει τους 'ς την εκκλησιά κ' εκεί να λειτουργειώνται,
πρέπει να κρέμωνται ψηλά 'ς αραχνιασμένο πύργο,
να τρώη η σκουριά το σίδερο κ' ή γη τον αντρειωμένο.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ωχ πέρασε η ώρα, πάω για ύπνο σιγά σιγά. Βλέπω πολυμέτωπη επίθεση αύριο με εμπροσθοφυλακή κύπρου και άλφα και δεν ξέρω τι άλλο.
Μια από τις δύο λέω να επιλέξω κι εγώ.
Καληνύχτα σε όλους και καλό ξημέρωμα αγωνιστές μου.

Κολοκοτρωνης είπε...

καληνυχτα φιλοι μου

Michalis είπε...

kalinixta ke apo emena se olous
kalo ximeroma na exoume

michele είπε...

Καλο ξημερωμα σε ολους !!

Γιαννης Γιαννης είπε...

Τι καληνυχτα?Τωρα που ηρθα θα φυγετε?Πλακα κανω.Michele χαιρομαι που σας βρισκω ορεξατους αν και εσυ απο οτι καταλαβσ δεν μσας μια.Πρεπει να πινεις πολυ motion χαχαχα.Καλο βραδυ σε ολους και ευχαριστουμε για ολα.Αυριο η μερα φανταζει συναρπαστικη.Για να δουμε.

michele είπε...

Στο τσακ μας προλαβες Γιαννη! οχι δεν μασαμε..καλο βραδυ και σε σενα.Θα αυξηθει το ενδιαφερον απο εδω και περα ,ετσι πιστευω.Καληνυχτα ,να εισαι καλα.