Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Τρίτη 13 Μαρτίου 2012


Χ.Α.Α.  Live    

NYSE :Αρχές του 20ου αιώνα

                                                       Σχόλια γιά τή συνεδρίαση ..online
                                                                                                                                
Μετά το PSI,επενδυτική βόμβα 20δισ..
Περισσότερο αισιόδοξος σε σχέση με τον Δεκέμβριο –λόγω του επιτυχημένου «κουρέματος» του χρέους- επέστρεψε στην Αθήνα ο επικεφαλής της Task Force για την Ελλάδα, κύριος Χορστ Ράιχενμπαχ. Είναι όμως και πιο επιφυλακτικός, γιατί μέσα σε επτά μήνες έχει «αλλάξει» δύο πρωθυπουργούς, ενώ ίσως είναι αυτή και η τελευταία φορά που θα συναντά τον Λουκά Παπαδήμο ως βασικό συνομιλητή του στη χώρα μας.

Στον απόηχο της συναντήσεως Παπαδήμου-Μπαρόζο στις Βρυξέλες, ο κ. Ράιχενμπαχ μετατρέπεται και σε «θεματοφύλακα» ενός τεράστιου χαρτοφυλακίου επενδύσεων για τη χώρα μας: περίπου 6-8 δισ. ευρώ του ΕΣΠΑ ως το 2015, και άλλα 10-15 δισ. τουλάχιστον από προσέλκυση άμεσων ξένων επενδύσεων στη χώρα μας, μέσω των αποκρατικοποιήσεων αλλά και με τη γενικότερη στρατηγική του Χορστ Ράιχνεμπαχ για κινητοποίηση ευρωπαϊκών επιχειρήσεων για την «ανόρθωση» της ελληνικής Οικονομίας.  

Εκτός από τα χρήματα από τα διαρθρωτικά ταμεία που θα διατεθούν για ανάπτυξη και δημιουργία θέσεων εργασίας ο Χορστ Ράιχενμπαχ δίνει έμφαση -ως πρώην τραπεζίτης που είναι- και στη σωστή λειτουργία του τραπεζικού τομέα, που θεωρεί πως πρέπει να ανακεφαλαιοποιηθεί για να διασφαλίσει ρευστότητα στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Στην παρούσα φάση όμως, οι κρίσιμες αποφάσεις και ανακοινώσεις μετατίθενται για την προσεχή επίσκεψή του, μετά από τρεις μήνες, όταν θα έχει πιθανότατα αποκρυσταλωθεί το μετεκλογικό σκηνικό, ώστε να διαπιστωθεί αν υπάρχουν όντως οι προϋποθέσεις και διασφαλίσεις για να μετατραπεί η Ελλάδα σε ... πεδίο βολής επενδύσεων.

Σε αντίθεση με τους ελεγκτές της Τρόικα, η τριμηνιαία έκθεση που έρχεται να παρουσιάσει την Πέμπτη, δεν θα αφορά στο Νέο Μνημόνιο, τη βιωσιμότητα του χρέους και την πρόοδο εφαρμογής των μέτρων σκληρής λιτότητος που απαιτούνται, αλλά κυρίως στα μέτρα ελσυγχρονισμού και Ανάπτυξης που έχει ανάγκη η χώρα για να βγει από την κρίση.

Όπως θα αναφέρει στην έκθεσή του ο κ.Ράιχενμπαχ, σε πρώτο πλάνο βρίσκεται επί του παρόντος η αναμόρφωση ολόκληρου του φοροεισπρακτικού μηχανισμού, τομέας στον οποίο 160 γερμανοί φοροελεγκτές θα συνδράμουν το έργο του κλιμακίου υποστήριξης από το  ΔΝΤ. Ομάδα Γάλλων έχει διεισδύσει στα κρίσιμα υπουργεία και ετοιμάζει συστάσεις για περικοπή του  «άχρηστου» δημόσιου τομέος, χωρίς να βλάπτεται η αποδοτικότητα και αποτελεσματικότητά του. Ολλανδοί πραγματογνώμονες έχουν αναλάβει την ίδια ώρα να θέσουν σε νέες βάσεις το ελληνικό Κτηματολόγιο, που αποτελεί βασική προϋπόθεση για οποιαδήποτε επένδυση ξένου στο ελληνικό real estate –και όχι μόνον.

πηγη: www.protothema.gr.

125 σχόλια:

ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ είπε...

ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ 12+31...
Η σωτηρια της πατριδος ειναι στα χερια σου...μαζι σου θα'ρθω και γω...απλος στρατιωτης στις διαταγες σου...φτανει μοναχα να σωθει η πατριδα.

http://www.youtube.com/watch?v=n01ZAepPcDc

Πιτσιρικος είπε...

Ο Χατζημαρκάκης μεταναστεύει (πολιτικά) στην Ελλάδα

Την πρόθεση του να συνεχίσει την πολιτική του καριέρα στην Ελλάδα αποκάλυψε στην εκπομπή "Πρωταγωνιστές" στο Mega ο ευρωβουλευτής, Γιώργος Χατζημαρκάκης, ο οποίος εκλέγεται στο ευρωκοινοβούλιο με το κόμμα των Γερμανών Φιλελευθέρων από το 2004.

Μιλώντας στον δημοσιογράφο Στ. Θεοδωράκη, ο κ. Χατζημαρκάκης διατύπωσε τις ενστάσεις του εναντίον του κόμματός του, ειδικά δε σε ό,τι αφορά τον πρωταγωνιστικό ρόλο που αυτό παίζει στις επιθέσεις εναντίον της Ελλάδας, με αιχμές τον νυν αρχηγό, αντικαγκελάριο Φίλιπ Ρέσλερ, και προηγουμένως με τον πρώην αρχηγό, νυν υπουργό Εξωτερικών, Γκίντο Βεστερβέλε.

Σημείωσε, επίσης, ότι από την απαρχή της κρίσης στην Ελλάδα, ο ίδιος μολονότι σκέπτεται ως Γερμανός, η καρδιά του χτυπούσε ελληνικά, και όσο περνούσε ο καιρός -και κλιμακωνόταν το ανθελληνικό κλίμα στη Γερμανία- εκείνος αντιμετώπιζε συνειδησιακό πρόβλημα.

Τόνισε, μάλιστα, ότι δεν έχει ελπίδα επανεκλογής στη Γερμανία, αποδίδοντας αυτή την πιθανότητα στο ελληνικό του όνομα.

Ο κ. Χατζημαρκάκης, μολονότι δήλωσε πρόθυμος να πολιτευτεί στην Ελλάδα, δεν αποκάλυψε εάν βρίσκεται σε επαφή με κάποιο κόμμα στη χώρα μας.

Κοντά στην Ελλάδα, αλλά και με αμφιλεγόμενες ιδέες

Ο ελληνικής καταγωγής γερμανός ευρωβουλευτής στήριξε με το δικό του τρόπο την Ελλάδα εν μέσω ενός κυκεώνα αρνητικών δημοσιευμάτων στη Γερμανία.

Πριν από ένα μήνα, μιλώντας στην εφημερίδα "Bild" απηύθυνε προειδοποίηση για τον κίνδυνο ενός "πραγματικού πολέμου φτώχειας" στην Ελλάδα, ενώ μεταξύ άλλων κατέθεσε και μία αμφιλεγόμενη πρόταση: Εισηγήθηκε την αλλαγή της ονομασίας της Ελλάδας στις άλλες γλώσσες, σε "Hellas", προκειμένου η χώρα να κάνει, όπως λέει, μια νέα αρχή με καινούργια εικόνα.

Πιτσιρικος είπε...

Ετοιμάζονται να «σκληρύνουν» την καταστολή γιατί ρεζιλεύονται

Δηλαδή θα κάνουν το γιαούρτωμα, κακούργημα;
Ίσως να το δούμε κι αυτό!
Τα θέλουν όλα: και να «σκίζουν» τον κοσμάκη και να απολαμβάνουν προνομίων, άνευ συνεπειών.
Με λίγα λόγια: θέλουν το σκύλο χορτάτο και την πίτα ολόκληρη.
Η κυβέρνηση των μνηνονίων, πανικόβλητη από τα κρούσματα βίας κατά πολιτικών (λες και δεν είναι βία να κόβεις σε έναν φτωχό τη μισή σύνταξη) από αγανακτισμένους Έλληνες, ετοιμάζεται να σκληρύνει την καταστολή της.
Στο Μέγαρο Μαξίμου, έχουν πονοκεφάλους.


Πλησιάζει, βλέπετε, η παρέλαση της 25ης Μαρτίου και τα όσα συνέβησαν στη Ρόδο, έχουν τρομάξει το σύστημα, που έχει υιοθετήσει άλλη τακτική: δεδομένου ότι είναι αδιανόητο οι πολίτες να διαμαρτύρονται, όσοι το κάνουν είναι «ακροδεξιοί», αν μάλιστα κρατούν μια σημαία, ή «αριστεριστές», όπως οι ηλικιωμένοι που τα έβαλαν με τον Ανδρέα Λυκουρέντζο στην Τρίπολη, που το μόνο που δεν μας είπαν για αυτούς είναι ότι βγήκαν από καμιά κατάληψη.
Και φυσικά, στο παιχνίδι έβαλαν τον Λουκά Παπαδήμο. Αύριο, σύσκεψη λοιπόν, με θέμα και μελλοτικά θύματα τους παππούδες με πατερίτσες που πετούν γιαούρτια πρόβεια, ή αγελάδος.
Φυσικά, θα λάβουν μέτρα ενόψει της παρέλασης της 25ης Μαρτίου.
Και φυσικά ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο κυνηγός «ακροδεξιών» και υπουργός Προστασίας του (αλλοδαπού) πολίτη, έπιασε δουλειά: «Δεν είναι δυνατόν μικρές, ακραίες ομάδες να εμποδίζουν τις κοινωνικές, εθνικές και όποιες άλλες δραστηριότητες σε αυτή τη χώρα», είπε μιλώντας στη Βουλή.
Ποιοι θα μετάσχουν στη σύσκεψη: οι υπουργοί Εσωτερικών Αν. Γιαννίτσης, Εθνικής Άμυνας Δ. Αβραμόπουλος, Παιδείας Γ. Μπαμπινιώτης, Δικαιοσύνης Μ. Παπαϊωάννου, Προστασίας του Πολίτη Μ. Χρυσοχοΐδης και Επικρατείας Γ. Σταυρόπουλος και Π. Καψής. Έχετε καμιά εμπιστοσύνη στους παραπάνω;

Νίκη είπε...

Καλή σας ημέρα.
Γιώργος Χατζημαρκάκης… Τόνισε μάλιστα, ότι ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗΣ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, αποδίδοντας αυτή την πιθανότητα στο ελληνικό του όνομα. Αποκάλυψε την πρόθεση του να συνεχίσει την πολιτική του ΚΑΡΙΕΡΑ στην Ελλάδα
Φεύγω πάλι . Καλό βράδυ.

Πιτσιρικος είπε...

Τράπεζες: Τα ομόλογα, η ΕΚΤ και η ρευστότητα
Χθες ολοκληρώθηκε και το τυπικό σκέλος της ανταλλαγής των ομολόγων που διέπονται από ελληνικό δίκαιο.

Οι ιδιώτες αντάλλαξαν ελληνικά κρατικά ομόλογα ονομαστικής αξίας 177,252 δισ. ευρώ με νέα ονομαστικής αξίας 55,8 δισ. ευρώ. Στα χέρια τους πήραν και διετή ομόλογα EFSF αξίας 26,5 δισ. ευρώ.

Με την ανταλλαγή διαγράφηκαν από την ΗΔΑΤ 53 σειρές παλαιών ομολόγων και εισήχθησαν προς διαπραγμάτευση 20 σειρές νέων ομολόγων λήξης από το 2023 ως το 2042.

Οι τιμές των νέων ομολόγων πιέστηκαν, χθες, ως αναμένετο, με το spread του δεκαετούς να διαμορφώνεται στις 1.729 μονάδες βάσης.

Η αποτίμηση των νέων ομολόγων αποτελεί κομβικό σημείο για την Ελλάδα.

Όχι μόνο γιατί αποτυπώνει την εκτίμηση της αγοράς για το αν έχει καταστεί ή όχι βιώσιμο το ελληνικό χρέος, αλλά γιατί κρίνει πόση ρευστότητα αντλούν οι τράπεζες από την Ευρωπαική Κεντρική Τράπεζα.

Η ΕΚΤ, όπως διευκρίνισε την προηγούμενη εβδομάδα, συνεχίζει να δέχεται τα ελληνικά κρατικά ομόλογα ως ενέχυρο. Δανείζει, δε, τις τράπεζες που τα προσκομίζουν, στην αξία που διαπραγματεύονται στην αγορά μείον ένα discount που φθάνει ως το 5%.

Τα παλαιά ομόλογα είχαν φθάσει να διαπραγματεύονται στο 19% με 35% της ονομαστικής αξίας τους.

Κατά μέσο όρο για κάθε 1 δισ. ευρώ ελληνικά κρατικά ομόλογα που προσκόμιζαν ως ενέχυρο στην ΕΚΤ οι τράπεζες λάμβαναν ρευστότητα της τάξης των 250 εκατ. ευρώ.

Το πραγματικό ποσό, όμως, ήταν μικρότερο καθώς τα περισσότερα παλαιά ελληνικά ομόλογα έληγαν ως την 5ετία και διαπραγματευόταν στα χαμηλά του προαναφερόμενου εύρους.
Με την ανταλλαγή τα παλαιά ομόλογα ονομαστικής αξίας 1 δισ. ευρώ αντικαταστάθηκαν με νέα ομόλογα ελληνικού δημοσίου ονομαστικής αξίας 315 εκατ. ευρώ συν διετή ομόλογα EFSF αξίας 150 εκατ. ευρώ.

Τα διετή ομόλογα EFSF γίνονται δεκτά ως ενέχυρο από την ΕΚΤ στο 90% με 95% της ονομαστικής τους αξίας. Αυτό σημαίνει, ότι με την ενεχυρίασή τους οι τράπεζες παίρνουν στο χέρι 135 με 142 εκατ. ευρώ.

Τα νέα ελληνικά ομόλογα διαπραγματεύονται ως και στο 20% της ονομαστικής τους αξίας. Ήτοι βάζοντας ενέχυρο ομόλογα ονομαστικής αξίας 315 εκατ. ευρώ, παίρνεις ρευστότητα της τάξης των 63 εκατ. ευρώ.

Άρα πάνω- κάτω οι τράπεζες θα αντλήσουν από την ΕΚΤ την ίδια ρευστότητα.

Νίκη είπε...

...Καλή συνέχεια ως το βράδυ.

Πιτσιρικος είπε...

Ρατσιστικό επεισόδιο από την Aer Lingus εις βάρος Ελληνίδας

Ρατσιστική αντιμετώπιση εναντίον Ελληνίδας από την αεροπορική εταιρία Aer Lingus που την ανάγκασαν να κάνει τεστ γλωσσομάθειας για να την αφήσουν να ταξιδέψει.

Η Δρ Χρύσα Δισλή, που ζει στο Κορκ της Ιρλανδίας από το 1998, επέστρεφε στην Ιρλανδία στις 6/01 από την Βαρκελώνη όπου είχε πάει για λίγες ημέρες με τον σύζυγό της και την 10χρονη κόρη τους.

Όταν πήγαν για να κάνουν check in οι υπάλληλοι της Aer Lingus επέμεναν να συμπληρώσει τα δύο γλωσσικά τεστ, ένα αγγλικών και ένα ελληνικών, με τη δικαιολογία ότι «αυτό το κάνουμε γιατί πολλοί άνθρωποι από την χώρα σας (Ελλάδα) έχουν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα!».

Η ίδια όπως ήταν φυσικό και επόμενο αντέδρασε, λέγοντας ότι η όλη διαδικασία δεν είχε καμία νομική βάση με αποτέλεσμα.... η εταιρεία να κατεβάσει τις αποσκευές της από το αεροπλάνο! Οι υπεύθυνοι αρνήθηκαν να δουν οποιοδήποτε άλλο στοιχείο της ταυτότητάς της και αγνόησαν το γεγονός ότι είχε βιομετρικό διαβατήριο.

Μη έχοντας άλλη επιλογή η Χρύσα Δισλή αναγκάστηκε να κάνει τα τεστ για να μπορέσει να επιστρέψει... σπίτι της, ζήτησε όμως αντίγραφα από τα τεστ, τα οποία και αρνήθηκαν να της δώσουν με τη δικαιολογία ότι ήταν εσωτερικά έγγραφα.

Ο σύζυγός της τα έβγαλε φωτογραφία με το κινητό του, κάτι το οποίο αντιλήφθησαν οι υπεύθυνοι της αεροπορικής εταιρείας και κάλεσαν την αστυνομία.

Η αστυνομικός που προσήλθε ζήτησε από το σύζυγο της κυρίας Δισλή να σβήσει τις φωτογραφίες και από την εταιρεία να ξαναβάλει τις αποσκευές του ζευγαριού στο αεροπλάνο προκειμένου να μπορέσουν να ταξιδέψουν κανονικά. «Εμείς το κάναμε και μπήκαμε στο αεροπλάνο. Την εποχή της τεχνολογίας και των βιομετρικών διαβατηρίων εμείς εξευτελιστήκαμε μόνο και μόνο επειδή είμαι ελληνίδα», λέει η κα Δισλή στην εφημερίδα Irish Times.

Ο σύζυγός της κατάφερε να ανακτήσει τις φωτογραφίες. Όσο για την εταιρεία; Προσπάθησε να την αποζημιώσει με ένα κουπόνι 200 λιρών, αλλά σύμφωνα με το ζευγάρι, δεν σκοπεύουν να το αφήσουν να περάσει έτσι και θα προχωρήσουν σε περαιτέρω ενέργειες...

Πιτσιρικος είπε...

Υποβάθμιση της Κύπρου από τη Moody΄s σε Ba1, outlook αρνητικό

Κατά μία μονάδα υποβάθμισε την αξιολόγηση της Κύπρου ο οίκος Moody’s, στο Ba1 από το Baa3, αποδίδοντας αρνητικό outlook στις αξιολογήσεις.

Σύμφωνα με την Moody’s, οι βασικοί λόγοι για τη σημερινή υποβάθμιση είναι ότι η κυπριακή κυβέρνηση θα πρέπει να δημιουργήσει επιπρόσθετη χρηματοοικονομική στήριξη στις τράπεζες της χώρας εξαιτίας της έκθεσής τους στην ελληνική οικονομία.

Ακόμη, αποδίδει την υποβάθμιση στην πιθανή επίδραση που θα έχουν στην εμπιστοσύνη της αγοράς οι ανησυχίες για τον τραπεζικό κλάδο καθώς και οι ευρύτερες αβεβαιότητες για τις μακροοικονομικές προοπτικές της Ευρώπης και τα θεσμικά πλαίσια.

Συνολικά εκτιμά ότι το ευάλωτο περιβάλλον εμπιστοσύνης στην Κύπρο, το οποίο έχει ήδη οδηγήσει σε κάποια απώλεια πρόσβασης στις διεθνείς αγορές χρέους, αναμένεται να συνεχιστεί, με υψηλή πιθανότητα για περαιτέρω σοκ στις συνθήκες χρηματοδότησης για το κράτος και τις τοπικές τράπεζες.

Εξηγεί ακόμη ότι η υποβάθμιση ήταν μόλις μιας βαθμίδας, καθώς αναγνωρίζει τις θετικές εξελίξεις που έχουν λάβει χώρα στην Κύπρο από το Νοέμβριο που είχε θέσει την αξιολόγηση της χώρας under review.

Συγκεκριμένα, αναγνωρίζει ότι η κυπριακή κυβέρνηση έχει περάσει ένα πρόγραμμα δημοσιονομικής προσαρμογής μεγάλης κλίμακας, το οποίο περιλαμβάνει έναν μεγαλύτερο αριθμό διαρθρωτικών αλλαγών στις δαπάνες του δημοσίου τομέα από ό,τι είχε εκτιμηθεί.

Αυτά τα μέτρα, εκτιμά η Moody’s αναμένεται να δώσουν στη χώρα τη δυνατότητα να πετύχει μείωση του ελλείμματος περίπου κατά 3% του ΑΕΠ το 2012.

«Επιπρόσθετα, η πρόσφατα επιβεβαιωμένη ύπαρξη αποθεμάτων φυσικού αερίου στην κυπριακή ΑΟΖ, είναι μια θετική εξέλιξη. Αν και η κυβέρνηση πιθανότατα θα αποκομίσει κάποια έκτακτα έσοδα από την πώληση των αδειών για την επεξεργασία αυτών των αποθεμάτων αερίου, πιθανότατα θα χρειαστεί περίπου μια δεκαετία για τη χώρα ώστε να αποκομίσει τα πιο σημαντικά και ουσιαστικά οφέλη».

George είπε...

ΠΑΟ: Εβαλε 1,67 εκατ. ευρώ ο Βγενόπουλος

12/03/2012

Συμμετείχε στην ΑΜΚ του Παναθηναικού ο Ανδρέας Βγενόπουλος καταθέτοντας στο λογαριασμό της ΠΑΕ 1.678.969 ευρώ, όσα χρήματα δηλαδή αναλογούν στο ποσοστό του (10,8%).

Πανευρωπαϊκές διακρίσεις ο Ολυμπιακός

13/03/2012
Ο Ολυμπιακός εκτός από τις συνεχείς του νίκες, δεν δέχεται γκολ και όλα αυτά τον έχουν κάνει να πρωταγωνιστεί σε όλα τα μέτωπα τα οποία έχει ανοικτά. Ξεχωριστά από την Ελλάδα, πάντως, ο Ολυμπιακός είχε πραγματοποιήσει μεγάλη πορεία στο φετινό Champions League, κάτι το οποίο του έχει μείνει προίκα στο Europa.

George είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ META ΤΗΝ ΠΡΩΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ .ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΣΗΜΕΡΑ....ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΓΡΑΦΗΜΑ ΜΙΚΕΛΕ

George είπε...

Mέσα σε ένα βράδυ τα ελληνικά spreads υποχώρησαν στις 1.659 μονάδες βάσης, όμως το χθεσινό ντεμπούτο των νέων ελληνικών ομολόγων δεν ήταν καλό.
Τα ελληνικά spreads είναι στις 1.659 μονάδες βάσης, η Ιρλανδία στις 643 μ.β, η Πορτογαλία στις 1.226 μ.β, η Ισπανία στις 329 μ.β και η Ιταλία στις 314 μ.β.

michele είπε...

Καλημερα σε ολους! Θα αποκλιμακωθουν σιγα-σιγα τα spreads george!

George είπε...

MIKELE ΓΙΑ ΤΟ 09.37 ΣΑΣ ΕΒΑΛΑ ΠΡΩΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΣΒΟΥ χα χα

Michalis είπε...

kalimera se olous
gia na doume to simera:)

michele είπε...

Δεν εχει σβου στον george xaxa,συνονοματε καλημερα,παλι υποβαθμιση??

George είπε...

ΑΝ ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ 13 ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ.....

George είπε...

ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ>>>>>> ΕΤΕ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΛΦΑ ΑΡΧΗΓΟ.....

Γεράκι είπε...

καλημέρα σας...ααα..αμαν με τον nyse..για να μας εκστασιάζεις πρωινιάτικα..?ολα καλα θα πάνε...

michele είπε...

ωραια δεν ειναι hawk?? εχω κι αλλες!Αξιολογηση απο τον οικο ftse για την αγορα μας σημερα

Michalis είπε...

sinonomate i moodys ixe prodiathesi apo pio prin...

opotan den me ekplisi

gia na doume pos tha andidrasi to magazi......

to simantiko ine an tha mini to xaa stis anaptigmenes agores....

michele είπε...

Το μονο κριτηριο που ζητανε ειναι ο φορος υπεραξιας για τους ξενους,τα αλλα τα εχουμε ,δεν νομιζω να υπαρξει προβλημα

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Kαλημέρα σε όλους. Πότε θα ξέρουμε
αν το χαα θα μείνει στις ανεπτυγμένες αγορές;

michele είπε...

Γιατι θελεις να πουλησεις η να αγορασεις πριν απο μας?? χαχα

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Για ν' αγοράσω στον πανικό καλέ

michele είπε...

Εαν μπαιναμε στις αναπτυσσομενες αγορες,θα γινοταν μεγαλο πανω -κατω καθοτι θα επρεπε να βγουν οι μεγαλοι και να μπουν τα hedge funds που προυιμανε τις αναδυομενες,δεν θα εφτανε μια μερα

μπαρμπαλιας είπε...

καλημερα παιχτεςμου

michele είπε...

Λιακο μου καλημερα,πως ειμαστε??? δυναμωσε λιγο η αγορα,δεν εχει κανα σπουδαιο ογκο αλλα δεν μας νοιαζει

michele είπε...

Αλλη μια καλη συνεδριαση για τα ΠΛΑΘ..προφανως θα ειναι καλα τα αποτελεσματα του

μπαρμπαλιας είπε...

κλμ Μικε ,με τσακισε αλλα τη σκαπουλαρω

michele είπε...

Mια χαρα σε βλεπω,παλι προς το 751 η αγορα..ειπαμε σ αυτη τη ζωνη θα κινουμαστε για λιγο.. σε ιστορικα υψηλα τα cds λεει ο Πετραν ,εν τω μεταξυ ειναι θεμα ανταλλαγης,τι μας ενδιαφερει?? Τελος παντων ο καθενας και το playmobil του

μπαρμπαλιας είπε...

καλα αυτος εχει αλλο σουργελο στα μυαλα του.τωρα ταχει με τις τιμες των αμκ τραπεζων

alexandra είπε...

Καλησπέρα σε όλη την παρέα.

μπαρμπαλιας είπε...

Κολοκοτρωνη καλημερα...χθες εδωσες ρεστα.δεν μπορεσα να σας παρακολουθησω και τα ειδα μολις τωρα ...εκεινον τον Μπατολντυ που τον ξετρυπωσες;;;ξερεις τι αληθειες γραφει για τον αγωνα και τον εχουν εξαφανησει...υπηρχε ενα μοναδικο πολυτιμο αυθεντικο στη Δημοτικη βιβλιοθηκη της Πατρας...και το φαγανε τα ποντικια...καταντημα

Γεράκι είπε...

χαχαχα..καλό..."Τελος παντων ο καθενας και το playmobil του"...μεγάλωσα με playmobil..

ΦΣ είπε...

προσοχή στο 745 όπου στις 12:25 εκδηλώθηκαν μαζικές πωλήσεις

ΠΑΝΟΣ είπε...

Μια καλησπέρα και από εμένα.
18 εκ. σε 3 ώρες...ψόφια πράγματα, πάλι στην αναμονή είμαστε

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ξεκίνησε η ΙΝΚΑΤ να αγοράζει ίδιες μετοχές όπως αποφάσισε χθες το ΔΣ.
Για την ώρα έχει πάρει 6000 τεμ. Μέχρι τα 2,3 εκ (10%) έχει λίγο δρόμα ακόμη. Ναι καλά. Τακτικές του παρελθόντος που δεν πιάνουν.
Εν τω μεταξύ η απόφασή της να κεφαλαιοποιήσει τις μισές απαιτήσεις που έχει από την ΗΟL λένε ότι μάλλον δεν θα της βγει σε καλό.

ΦΣ είπε...

Δείτε πόσο....όμορφα και απότομα πήγαν την ινλοτ από τα 60 στα 90 λ μέσα σε 13 μέρες(11-23/1/12) και πόσο γλυκά την ξανάφεραν τώρα πάλι στα 0,60,ΑΦΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΕΧΩΣΑΝ ΠΡΩΤΑ ΤΗ ΜΑΡΙΔΑ ΜΕΣΑ.Οι οπαδοί του double bottom ας την προσέξουν,εγώ δεν αγγίζω.

THE JUNIOR είπε...

Δωστε εμενα τα κομματια στην ιντρακομ σημερα και τα λεμε για την χολ του χρονου.

michele είπε...

Το μονο χαρτι του ομιλου που αξιζει εδω και καιρο ειναι η ΙΝΚΑΤ ,τη χωσανε κιολας με την ΗΟΛ που θα εχει ζημιες αιωνιες( βλ forthnet)..
μικρε εχουμε αλλα δεν σου δινουμε στα 0,30 θα το σκεφτουμε χαχα

THE JUNIOR είπε...

ελα χθες εσπασε ενας και τα εριξε στο -8 στις δημοπρασιες και ολοι βλεπουν πτωση και οσο για την χολ εχω κανει μελετη σε ισολογισμους 5 χρονων, απο το 2012 θα βγαλει κερδος και εδω θα ειμαστε να τα πουμε

michele είπε...

Οσο για την ΙΝΛΟΤ ΑΠΟ ΤΟ 2.60 ελεγα και στον ΔΝ να μην ασχολειστε..Εφ οσον δεν ειμαστε σιγουροι για ποσο θα συνεχισει η σχεση της με τον ΟΠΑΠ..Η ιντρακομ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ την κοτα με τα χρυσα αυγα ,το δημοσιο, πηγε στα 0,20 απο 49 ευρω τον Οκτωβρη του 1999

υγιής κενωνία είπε...

…2-3 εκατομμύρια Έλληνες που έχουν την φοροδιαφυγή σαν χόμπι και εμένα και εσένα σαν θηράματα…
Απάντηση: Η φοροδιαφυγή αποτελεί πλεόν την μόνη αμυντική γραμμή της υγιούς κοινωνίας ενάντια στο κράτος μαφία.capital.gr

Κολοκοτρωνης είπε...

ΚΛΕΦΤΟΠΟΛΕΜΟΣ (μερος 2ο) : τα λαφυρα απ το προηγουμενο γιουρουσι ταχουμε ηδη στειλει στο βουνο...φτιαχνουμε ταμπουρια απ το ανοιγμα (736,60) και κατω, ΜΕΧΡΙ το 725-727..κατω απ τ οριο αυτο, παιρνουμε τα βουνα...σε περιπτωση κλεισιματος κατω απο το ανοιγμα (τριτο συνεχομενο μαυρο κερι) ΠΑΛΙ παιρνουμε τα βουνα, χωνοντας τα παντα στις δημοπρασιες με ζημια μικρη η μεγαλη...ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΤΕ μια μετοχη αν ειναι στο συν η στο πλην, αλλα που διαπραγματευεται συγκριτικα με το ανοιγμα της..

michele είπε...

ΤΑ λεφτα στην ΙΝΚΑΤ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΠΙΣΩ ετσι τα βγαζω και γω τα κερδη ,αμα δανειστω απο την αδελφη μου και δεν της τα δωσω ποτε μια χαρα θα ειμαι

michele είπε...

Εγω κοιταω τα ΠΛΑΘ που απο χτες δειξανε οτι κατι καλο συμαβαινει..γεια σου κολοκοτρωνη μου με τα γιουρουσια σου,τι μου κανεις?

Γεράκι είπε...

μα πότε προλάβατε κ το ρίξατε..?ωραια ανοίξαμε κ πάτε γυρευοντας..οι εξω πάντως καλά κρατούν τα κέρδη τους...κριμα..

michele είπε...

Zωγραφοι ειναι οι ανθρωποι:
Στις 11.06 πηγε στο 735.89
στις 14.25 τωρα 736.4 και αντεδρασε αμεσα

Κολοκοτρωνης είπε...

μια χαρα παλληκαρι μου..με το πηγαμε 736,30 λιγο κατω απ τ ανοιγμα , λες και του βαλανε νεφτι του δεικτη..χαχα

Κολοκοτρωνης είπε...

μην ξεμυτατε...στα ταμπουρια εμεις

Γεράκι είπε...

δίπλα μου είναι...το καλύτερο χύμα παγωτό μηχανής..χαχαχα..

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

ΠΡΟΣΟΧΗ γεμίστε τις μπανιέρες με πετρέλαιο...

Κολοκοτρωνης είπε...

μην στηνετε εντολες, αλλα να ειστε "στην τσιλια"...

Κολοκοτρωνης είπε...

γεια χαρανταν σ ολα τα παλληκαρια

Κολοκοτρωνης είπε...

ΔΕΝ ειναι για να χανει ο οτε το 2,37
γιατι θα βρεξει κλωτσιες

Κολοκοτρωνης είπε...

προσεχουμε και παρατηρουμε το πλησιασμα των σημερινων χαμηλων των τραπεζων αλφα-ευρω-ετε

Κολοκοτρωνης είπε...

αλφα ...χαμηλο χθες 1,33 και σημερα παλι 1,33

Κολοκοτρωνης είπε...

δεν ασχολουμεθα καν (κι ας πανε οπου θελουν) τραπεζες με ΑΡΝΗΤΙΚΟ κεφαλαιο (ΤΤ-ΠΕΙΡ-ΑΤΕ)

Γεράκι είπε...

ηδη αυξάνονονται οι πιέσεις σε nbg στο premarket...θα δοκιμάστουν οι αντοχές σήμερα...και οι στηρίξεις μας..

Κολοκοτρωνης είπε...

736,60 ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ...ΜΕΛΕΤΩΝΤΑΙ ΠΡΟΘΕΣΕΙς...

Γεράκι είπε...

ελπιζω μην κοιτάνε προς τον αμερικάνο..γιατι χωλαίνει σήμερα..για να δουμε τις προθεσεις...

Κολοκοτρωνης είπε...

βγαζουμε τις πιστολες, η ετοιμαζουμε τα χατζαρια ????

Κολοκοτρωνης είπε...

2,29 η ετε σπαει το σημερινο χαμηλο της ?

michele είπε...

22 ΕΚ εχει κανει Κολοκοτρωνη οτι θελουν κανουν..

Κολοκοτρωνης είπε...

ετσι ειναι παλληκαρι μου..χωρις εμας ομως...ακομη...

άρχισε η "ανάπτυξη" είπε...

Ρεπορτάζ: Πέτρος Κουσουλός

Σε υπόθεση εκβίασης πολύ γνωστού επιχειρηματία ο οποίος δραστηριοποιείται στην περιοχή του Ναυπλίου, προκειμένου να προωθηθεί το «έργο» του, εμπλέκονται δύο υψηλόβαθμα στελέχη του Υπουργείου Ανάπτυξης. Πριν από λίγη ώρα (14:00), η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών άσκησε εναντίον τους διώξεις για τα αδικήματα της δωροδοκίας σε βαθμό κακουργήματος και της εκβίασης επίσης σε βαθμό κακουργήματος.

Είχε προηγηθεί, μία ημέρα νωρίτερα, επιχείρηση της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Οργανωμένου Εγκλήματος, κατά τη διάρκεια της οποίας οι δύο κατηγορούμενοι συνελήφθησαν, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, με προσημειωμένα χαρτονομίσματα 120.000 ευρώ.

Όπως και στην περίπτωση των διεφθαρμένων υπαλλήλων του υποκαταστήματος του Ι.Κ.Α. Καλλιθέας, οι εισαγγελικές αρχές προχώρησαν σε έκδοση διάταξης δημοσιοποίησης των ονομάτων των δύο συλληφθέντων. Πρόκειται για τους Κωνσταντίνο Λιάκο του Ηλία (γεννηθείς στις 19-10-1951) και Κωνσταντίνο Καζαζάκη του Ιωάννη (γεννηθείς στις 17-7-1951).---734 ΑΒΛΕΠΙ

Κολοκοτρωνης είπε...

προσφατο χαμηλο κυπρου 0,5130 υπενθυμιζω

Κολοκοτρωνης είπε...

αφυλακτα τα χαρτια προς τα κατω..

Κολοκοτρωνης είπε...

παμε για 725-727

Γεράκι είπε...

άλλο ενα -2 με -3% η nbg κ θα με πετάξει έξω..τωρά στο ειναι στο 3,05..το 2,99 ειναι η βάση...και το πλησιάζει λεπτό με το λεπτο....

Γεράκι είπε...

ακούμπησε το 3...μια τρέλα ήταν κ πέρασε...θα έχουμε να το θυμόμαστε..

Κολοκοτρωνης είπε...

καλο βολι παιδες

Γεράκι είπε...

δεν ξέρω εάν μπορώ να αντέξω μέχρι στο 2.86 στην επόμενη καθοδική στήριξη...

Αλεξανδρος είπε...

Σας ενημερωνω οτι ο φιλτατος Ηρωας δεν θα ξαναγραψει σημερα, τον συναντησα στο δρομο προς το βουνο και μου ειπε να σας δωσω το χαμπερι

dwk είπε...

Το ΧΑΑ είναι ψυχολογία. (πω, πω, πω τι σοφία! δοξάστε με!) σε 10-15 μέρες θα δοθεί το σήμα: από τις ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ θυμηθείτε το.

Κολοκοτρωνης είπε...

χοχοχο..εισαι ΜΕΓΑΣ παλληκαρι μου ..η μαχη ακομα δεν εχει κριθει..σωμα με σωμα, βγαλαμε τα γιαταγανια με τη πλατη στο βουνο..εδω τους περιμεναμε 725-727

...dwk είπε...

Για τον hawk: dawk-προκαλώ την πλήρη καταστροφή του καλού, κάνοντας κάτι εντελώς παράλογο!!! Μεγάάάλε!!! και http://www.youtube.com/watch?v=nbaIjSJLe4s καλησπέρα.

Γεράκι είπε...

ο sp βρήκε στήριξη στο Pivot και κρατάει τα κέρδη του..έδωσε μια ανάσα κ στους ευρωπέους....

ΜΑΡΙΝΑ είπε...

ΕΜΗΣ ΤΑ ΛΑΙΓΑΜΕ

Αλεξανδρος είπε...

Και λενε οτι δεν ειμαστε προηγμενη χωρα,ασυρματο ιντερνετ στο βουνο?

υελωνειακος με πανω απο 4 εκ ευρω είπε...

..εγω μια φορα δεν ανησυχω για τιποτε..ολα καλα θα πανε

Αλεξανδρος είπε...

και εμης τα κλεγαμαι

Γεράκι είπε...

γεια σου ρε dawk..xaxaxa

Κολοκοτρωνης είπε...

αμα το βουνο ειναι ο Παρνασσος, απ ολα εχει παλληκαρι μου

Γεράκι είπε...

ανοίγουμε...!!!! καλο τρενάκι...καλή διασκέδαση!!!!

Αλεξανδρος είπε...

καπετανιο κρατα εσυ στον Παρνασσο να φυλαξω εγω την Παρνηθα,κοκκινο η μαυρο αραγε...

michele είπε...

Σας χαιρομαι ρε μπαγασες..

Γεράκι είπε...

αλλή μια τέτοια ημέρα (πχ αυριο) και τελειώσαμε...!!!!! κλαψ...μόλις πιάσαμε εκ νέου το 3$..αλλά αντιδράει ελαφρώς..

Αλεξανδρος είπε...

Συγκεκριμενα στο υψωμα 7,15 αλλα αμα ειναι πολλα τα φουσατα θα ταμπουρωθω στο περασμα 6,60

Γεράκι είπε...

να η NSC..νέα υψηλά...!!

μπαρμπαλιας είπε...

δυο πακετα στον ΟΤΕ 900.000 και 800.000 στο 0.90...ναι στο 0.90
ελα νινι στον τοπο σου

ΕΛΛΑΣ ΚΡΑΤΑΕΙ Ο ΒΟΡΡΑΣ είπε...

καπεταναιοι ...και ο χορτιατης καλα κρατει ωρε...χοχοχο

alexandra είπε...

Mπαρμπαλιά τα πακέτα στη ΔΙΧΘ..

Γεράκι είπε...

ωχ νατα μας...2.97$..έσπασε το 3$ ενώ κάνει νεα υψηλά η HPQ...Την σκοτώνουν τώρα την nbg..!!!!!!!!!!!!!!!!

michele είπε...

θα βγειτε να αγορασετε η περιμενετε το 660???

Κολοκοτρωνης είπε...

παλληκαρι μου το πρωτο υψωμα ειναι πολυ κοντα στο 725 και πιθανοτατα δεν θα φτουρησει...εμεις θαμαστε φευγατοι στο βουνο, πως να φτουρησει ? (μια αποψη)

Αλεξανδρος είπε...

καπετανιο ετσι το πα γιατι με λενε γρουσουζη,στο περασμα 660 θα παω απο την αρχη

Κολοκοτρωνης είπε...

..εκτος αν το πιασουμε σημερα...

Κολοκοτρωνης είπε...

διπλοπατωσαμε στο 726,50 ??

michele είπε...

Μην χρησιμοποιειτε ονοματα υπαρκτων προσωπων για θα πεσει σβου. Για τον κυριο που αναφερθηκε σε μενα μιλαω.Εγω το πρωι 11.32 μιλησα για ΠΛΑΘ,αργοτερα δε για ΙΝΤΚΑ .Παιξτε σεις με τα υψωματα να παρω λιγη κυπρου εδω κοντα που μ ενδιαφερει.Το 725 να το προσεχουμε παντως

Κολοκοτρωνης είπε...

κι εγω μαζι σου παλληκαρι μου 0,5170

michele είπε...

Xαμηλο down side risk οπλαρχηγε μου εκει η ΚΥΠΡ..

Κολοκοτρωνης είπε...

χρειαζεται σπασιμο του 736 με ογκο για να πειστουμε...

Γεράκι είπε...

ρε πρασινίζετε???Αντε ρε Κολοκοτρώνη...αγόρασε τπτ και εσύ..τόσο χρυσό έχεις γκαβάτζα...ξαφνικά πήγε στο 3.03$..στο φτερό...

Κολοκοτρωνης είπε...

733,89 το χθεσινο κλεισιμο..σημαντικο κι αυτο

Κολοκοτρωνης είπε...

αεεερααααα

Γεράκι είπε...

μόλις είδα ενα 735..τι λες?

Γεράκι είπε...

δεν καλείς κανέναν Καραισκάκη και Παπαφλέσα να το σώσουμε? έχουμε λίγη ώρα ακόμα...

Γεράκι είπε...

Ποιος π..... μας βλέπει και πουλάει?

michele είπε...

Εστω στο 733.89 οπλαρχηγε μια χαρα θα ειναι,η επιμονη της ΕΕΕΚ εκει προφερεται γι αυτο το σεναριο

George είπε...

ΑΝ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΓΔ 725 ΠΑΜΕ ΒΟΥΡ ΓΙΑ 710...ΚΑΙ Ο FTSE 20 ΜΕ ΣΤΗΡΙΞΗ 294 ΠΑΕΙ ΣΤΟ 280....ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΟΧΥΡΟ 354-365 ..... ΠΑΝΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΑΥΤΑ...ΧΑ ΧΑ

Ανώνυμος είπε...

Ο/Η Κολοκοτρωνης είπε...
χρειαζεται σπασιμο του 736 με ογκο για να πειστουμε...

13 Μαρτίου 2012 4:14 μ.μ.

Γεράκι είπε...

τα λεμε αργότερα ήρωες..(πραγματι είναι οσοι ασχολουνται με το ΧΑΑ)..κρατήστε καλά...

dwk είπε...

Γύρνα πίσω hawk το ανεβάζουμε!

dim είπε...

Ρε Στρατη Πολυχρονεα μηνως μπορεις να αυξησεις και το δικο μου margin γιατι ανεβαινει η ΑΛΦΑ?

Κολοκοτρωνης είπε...

736,60 στο ανοιγμα παλι...ολα καλα...θελουμε και επιβεβαιωση στις δημοπρασιες ...να μην χωθει δηλαδη

dim είπε...

Αντε ρε Κυπρου.....

ΠΑΝΟΣ είπε...

Για να μην έχετε αγωνία... αφού σας γράφω πάει να πεί ότι εμένα δεν συλλάβανε (ακόμη) χαχαχα
(Για τον "φίλο" μου κυρίως το λέω που ανησυχεί όταν δεν έχει νέα μου ).

Κολοκοτρωνης είπε...

βαλανε και μαξιλαρι τα παιδια στο 738+..αντε παμε για κλεισιμο περιξ 736,60

Κολοκοτρωνης είπε...

739 μαξιλαρι τωρα (740 χαι)...

dim είπε...

Αρχισε να κατεβαινεις απο το βουνο...χα χα..

Κολοκοτρωνης είπε...

παλληκαρι μου δεν ξεκινησα για το βουνο...εχω μαθει να μαχομαι στα ταμπουρια ...χρονια τωρα ..γερασα ετσι..χαχα

Κολοκοτρωνης είπε...

αν κλεισουμε ετσι, δεν πουλαμε ...η συνεχεια αυριο, τουλαχιστον στην αρχη, θαναι καλη

Κολοκοτρωνης είπε...

στο αυριανο γιουρουσι πανω βεβαια, αλλαζει το πραγμα

michele είπε...

ΠΑΜΕ ΕΠΑΝΩ