Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012


X.A.A. META TH ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ

ΦΕΡΑΜΕ ΛΙΓΟ ΚΗΡΟΖΙΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΥΡΑΥΛΟ
                                                         ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ
                                           
    Καθημερινό σχόλιο Μιchele
Στις 747,85 μον εκλεισε σημερα ο ΓΔ..

με ανοδο 0,57% και τζιρο 54,5 εκ ευρω.Ο δεικτης κινηθηκε σε αρνητικο εδαφος μεχρι τις 730.88 μον (-1,71%) αναμενοντας και την αποφαση της  ISDA αναφορικα με τον αν η θεσμοθετηση των ρητρων συλλογικης δρασης συνιστουν η οχι πιστωτικο γεγονος.Αμεσως μετα την αποφαση ο δεικτης κινηθηκς εντονα ανοδικα μεχρι τις 756,11 μον .Τελικα υπο το βαρος αποκομισης κερδων εκλεισε πιο κατω και παντως πανω απο το ανοιγμα των 740,32 μον
Ο ΔΤΡ κρατησε τα χτεσινα του κερδη κλεινοντας με θετικο προσημα +0,08% στις 598,78 μον.
Η ΜΑΡΦΒ ηταν και σημερα πρωταγωνιστης φθανοντας το 23,05% οπου φυσιολογικα επηλθαν πωλησεις ( 12,4 εκ τμχ ο συνολικος ογκος) για να κλεισει τελικα στο +4,22% στα 0,321 ευρω.
Πολυ καλη και ΕΤΕ η οποια εχει αλλαξει επι τα βελτιω συμπεριφορα στις τελευταιες συνεδριασεις ειτε ανοδικες ειτε πτωτικες.Τελικα κερδη +2,13% στα 2.40.
O FTSE 20 με θετικο προσημο +0,24% στις 305,95 μον,πρεπει να φτασει τις 320 μον για να μιλαμε για αντιστροφη της βραχυπροθεσμης τασης.
Καλυτερος ο ΕΛΛΑΚΤΩΡ με κερδη 5,88% στα 1,26 ευρω,καθως και η ΜΠΕΛΑ +2,44% στα 3.78 ευρω,ΕΛΠΕ,ΜΟΗ και ΔΕΗ με κερδη ,ενω η ΜΙΓ μολις ακουμπησε τον κμο30ημ κατεποντισθη και εκλεισε με σοβαρες απωλειες -6,75% στα 0,3780 ευρω.
Απο τον mid cap η ΣΕΛΟ πρωταγωνιστρια εν μεσω εξελιξεων στον χωρο των ψαριων με κερδη 21,15% στα 0,3789 καλος και ο ΝΗΡ με 5,08%.ΦΡΙΓΟ και ΓΕΚΤΕΡΝΑ πολυ καλες με ανοδο 8,57% και 7,92% αντιστοιχα.
Η ΛΑΒΙ πρωταγωνιστης απο τις μικρες στα 0,2250 ευρω με ανοδο 11,39%,καλες ΠΡΟΦ και ΠΑΡΝ. Με 1000 μονο τμωχ η ΡΕΒ στο -9,83% στο 0,4320..
Αυτη τη στιγμη οι ξενοι κινουνται εκ νεου θετικα μετα τις χτεσινες απωλειες ο μεν DAX στο +1% στις 6925 μον, ο δε DOW στις  12992 με ανοδο 0,33%. Πρασινο φως αναμενεται να δωσει για το προγραμμα της Ελλαδας το Εurogroup..

63 σχόλια:

μπαρμπαλιας είπε...

να δουμε ποτε θα ξεκολησουμε...αμα διορθωσουν και τα ξενα,μηπως ελθει απο εδω κανενα μπαξι

michele είπε...

Καλο βραδυ Νικο..

Νίκη είπε...

Καλησπέρα σας Καλό μήνα σε όλους.
ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ Πέμπτη 1 Μαρτίου ΣΤΟ tsantiri.
Liberation: «Ο Έλληνας αν και χτυπημένος μέχρι θανάτου πάντα σηκώνεται»
Όχι. Αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα, αν και δραματικό, δεν είναι μια καταστροφή. Είναι επίσης μια ευκαιρία. Γιατί η δύναμη του χρήματος έχει, για πρώτη φορά, υπερβεί με ένταση το ρυθμό της μέχρι τότε σταδιακής, σχολαστικής και προσεκτικά οργανωμένης καταστροφής του δημόσιου συμφέροντος και της ανθρώπινης αξιοπρέπειας.
Και σε μια χώρα τόσο διάσημη για τη φιλοσοφία της ζωής, στον αντίποδα του αγγλοσαξονικού μοντέλου, και διάσημη για την ακούραστη αντίσταση που έχει φέρει στις πολλαπλές μορφές καταπίεσης που προσπάθησαν να τη χαλιναγωγήσουν.
Ο Έλληνας δεν χορεύει και δε θα χορέψει ποτέ στο ένα πόδι, ούτε θα σκύψει δουλικά, ανεξάρτητα από τα καθεστώτα που θέλουν να του επιβάλλουν. Χορεύει με τα χέρια του, σαν να θέλει να πετάξει προς τα αστέρια. Γράφει στους τοίχους αυτό που θα του άρεσε να διαβάσει κάπου αλλού. Καίει μια τράπεζα όταν δεν του αφήνουν πλέον την πολυτέλεια να ψήσει στην παραδοσιακή του ψησταριά. Ο Έλληνας είναι τόσο ζωντανός, όσο η ιδεολογία της απειλής θανάσιμη. Και ο Έλληνας αν και χτυπημένος μέχρι θανάτου, στο τέλος πάντα σηκώνεται.
Ναι, η Ευρώπη της οικονομίας ήθελε να δημιουργήσει ένα παράδειγμα.Αλλά μες τον εκνευρισμό της να χτυπήσει τη χώρα που φαινόταν η πιο αδύναμη στη ευρωζώνη, μέσα στην υπερβολική της βία, η μάσκα της έπεσε. Είναι τώρα περισσότερο από ποτέ, η ώρα να καταδείξουμε το αληθινό της πρόσωπο: αυτό του ολοκληρωτισμού. Γιατί πρόκειται πραγματικά περί αυτού.
Και υπάρχει μόνο μία απάντηση στον ολοκληρωτισμό: ο αγώνας, επίμονος και ανυποχώρητος, μέχρι τη μάχη, αν χρειαστεί, καθώς διακυβεύεται η ίδια η ύπαρξη. Έχουμε έναν κόσμο, μια ζωή, και αξίες να υπερασπιστούμε. Παντού στους δρόμους, είναι τα αδέλφια μας, οι αδελφές μας, τα παιδιά μας, οι γονείς μας, οι οποίοι έχουν πληγεί μπροστά στα μάτια μας, ακόμα και αν είναι μακριά. Πεινάμε, κρυώνουμε και πονάμε μαζί τους. Όλα τα χτυπήματα που δέχονται μας τραυματίζουν εξίσου. Κάθε παιδί στην Ελλάδα που λιποθυμά στο σχολείο του, μας καλεί στην αγανάκτηση και στην εξέγερση.
Για τους Έλληνες, είναι καιρός να πούνε όχι, και, για όλους εμάς, ήρθε ο καιρός να τους υποστηρίξουμε. Επειδή ο ελληνικός λαός σήμερα ηγείται της μάχης κατά του οικονομικού ολοκληρωτισμού, που καταστρέφει παντού τη δημόσια περιουσία, απειλεί την καθημερινή επιβίωση, διαδίδει την απόγνωση, το φόβο και την αποχαύνωση μέσα από έναν πόλεμο όλων εναντίον όλων.
Πέρα από έναν συναισθηματικό θυμό που εκτονώνεται με την καταστροφή των συμβόλων της καταπίεσης, αναπτύσσει έναν διαυγή θυμό, των αγωνιστών που αρνούνται να στερηθούν την ίδια τους τη ζωή προς όφελος της τραπεζικής μαφίας και της λογικής της, αυτής του «τρελού χρήματος».
Με τις συνελεύσεις της άμεσης δημοκρατίας, το κίνημα της πολιτικής ανυπακοής, το κίνημα «Δεν πληρώνω» και τις πρώτες εμπειρίες της αυτοδιαχείρισης, μια νέα Ελλάδα αναδύεται αυτή τη στιγμή, που απορρίπτει την τυραννία της αγοράς για λογαριασμό των ανθρώπων.
Δεν γνωρίζουμε πόσο καιρό θα πάρει για τους ανθρώπους να ελευθερωθούν από την εθελοντική δουλεία τους, αλλά είναι βέβαιο ότι, αντιμετωπίζοντας τη γελοιότητα της πελατειακής πολιτικής, των διεφθαρμένων δημοκρατιών, τον τραγελαφικό κυνισμό του κράτους των banksters (τραπεζική μαφία), θα έχουμε μόνο την επιλογή -ενάντια σε κάθε εκβιασμό- να διαχειριστούμε τις υποθέσεις μας εμείς οι ίδιοι.
Η Ελλάδα είναι το παρελθόν μας.
Είναι επίσης το μέλλον μας.
Ανακαλύψτε την ξανά μαζί της!
Το 2012 ας γίνουμε όλοι Έλληνες!

michele είπε...

Ωραια η αλληλεγγυη απο Liberation..να βοηθησουμε και μεις τους εαυτους μας,πρωτα απο ολα οι πολιτικοι να ξεκινησουν γιατοι εχουν τις μεγαλυτερες ευθυνες Νικη μου

michele είπε...

ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ παιδια στενοχωρηθηκαν με την αποφαση της ISDA .. O Βill Gross ,η TF Market Advisors, ο Πετραν ...

michele είπε...

Monti: "Βλέπει" θετική κατάληξη στη συμφωνία για το PSI
Rehn: Η Ελλάδα έχει πραγματοποιήσει αποφασιστικά βήματα
Rehn: Σήμερα πραγματοποιήθηκε σημαντικό βήμα στην επίλυση του ελληνικού προβλήματος
Juncker: "Η Ελλάδα πληροί τις προϋποθέσεις για τη βοήθεια"

ΦΣ είπε...

Για τα Φ/Β από κάπιταλ,μακροσκελές,σταχυολογώ από σχόλια "Το Σοβιέτ της ΔΕΗ φταίει ή η " ελληνική αρπαχτή" .

Σας μεταφερω διάλογο που ειχα με φίλο που ενδιαφέρεται για να αγορασει άδεια ΦΒ:
"Διαπραγματευομαι με κάποιον από τη Λειβαδιά, που έχει 14 άδειες για 100αρια και τα έχει βάλει σε όλα τα μεσιτικά της περιοχής για να τα πουλήσει. 'Οταν τον ρωτησα αν θα φτιάξει κανένα δικό του...μου απαντησε τρελλός είσαι-για να τις πουλήσω τις έβγαλα τις αδειες. Θα μαζεψω μισό εκατομμύριο αφορολόγητο! Όταν τον ξαναρωτησα γιατί τα πουλάει τόσο ακριβά (40χιλ/αδεια), μου απάντησε οτι φτηνά τις πουλάει-μια άλλη πουλήθηκε 60 χιλ. το 2011- και έχει και υποχρεωση να δωσει και ένα ποσοστό στα "παιδιά της ΔΕΗ"! Κι όταν τον ρωτησα αν φοβαται οτι θα του μείνουν οι άδειες άμα λήξουν , μου είπε οτι έχει μιλήσει με τα κεντρικά της ΔΕΗ(!) και το Σϋνδεσμο Φωτοβολταικών(!)και οτι οι "παλιοι" δεν κινδυνευουν- οι νέοι θα την φάνε".

Να τα χαίρεστε τα κατορθωματά σας στην πρασινη μπανανία, κυριοι κυβερνωντες και κύριοι δημοσιογραφοι που τους λιβανιζετε, με τους παλιούς και τους νέους.
Την ώρα που η χώρα χρειάζεται παραγωγικές επενδύσεις, έχουμε ένα "τσίρκο" ψευτοεπενδυτών, μεσιτών, λαδιάρηδων ΔΕΗτζηδων και άχρηστων πολιτικών που δεν μπορούν να προστατεψουν τα συμφεροντα του κρατους!
Μέσα στη ΔΕΗ, υπάρχει κύκλωμα υπαλλήλων, που βγάζει άδειες (καταστρατηγώντας τον νόμο που επιβάλλει αδειοδοτική σειρά)για λογαριασμό τους μέσα σε ένα 3μηνο. Άδειες που στη συνέχεια μοσχοπουλά. Έχει γίνει ήδη ανώνυμη καταγγελία στην οικονομική αστυνομία και στο τμήμα καταγγελιών του ΣΔΟΕ με παράθεση αποδεικτικών στοιχείων...
1) Δεν πρόκειται περί φούσκας
2) Δυστυχώς το κράτος δεν φρόντισε να θωρακίσει την διαδικασία αδειοδότησης ώστε άδειες να βγάζουν μόνο όσοι ΈΧΟΥΝ το κεφάλαιο και την θέληση να επενδύσουν
3) Πάνω από το 50%-60% των μικρών αδειών (50κω - 1MW) βγήκε από λαμόγια με σκοπό να πουλήσουν τις άδειες. Υπάρχουν ολόκληρα κυκλώματα.
4) Δυστυχώς ισχύει απόλυτα αυτό που γράφει το άρθρο για το ΣΟΒΙΕΤ της ΔΕΗ. Η ΔΕΗ καθυστερεί πάρα πολύ την σύνδεση των ολοκληρωμένων πάρκων με αποτέλεσμα είτε να χάνουν την τιμή είτε να χάνουν τα πάρκα οι επιχειρηματίες καθότι δεν έχουν έσοδα να πληρώσουν τον τυχόν δανεισμό
5) Πολλοί ΔΕΗτζήδες βγάζουν μαύρα λεφτά από φακελάκια αφού για να κάνεις την δουλειά σου πρέπει να λαδώσεις αλλιώς άδεια δεν βγάζεις, ούτε σύνδεση θα έχεις
6) Τρέξανε όλοι οι αγρότες να βγάλουν άδειες με σκοπό να τις πουλήσουν και τους μείνανε αμανάτι
7) Παίζει πολύ μαύρο χρήμα στην αγοραπωλησία των αδειών καθώς ουσιαστικά αγοράζεις την εταιρεία που έχει την άδεια με αποτέλεσμα το μεγαλύτερο μέρος του τιμήματος να είναι μαύρα έσοδα για τον πωλητή.
….Η φωτοβολταϊκή φούσκα έχει σκάσει στην Ευρώπη εδώ και 1.5 χρόνο (εφημερίδεεεες) και η αιολική έχει ξεκινήσει εδώ και ένα μήνα.
…..Όσο για τον αμοιχτομάτη, εξυπνάκια από την Λειβαδιά που έβγαλε δέκα άδειες για να τις πουλήσει και μόνον,πέστε του ότι τα παραμύθια του να τα πουλήσει αλλού. Κανείς δε αγοράζει άδειες σήμερα. Τους έχουν μείνει σε όλους στα χέρια. Και μετά την πάροδο 18μήνου έχασαν και την εγγυημένη τιμή. Για τους περισσότερους από αυτούς οι προθεσμίες εξέπνευσαν την 1/2/2012. Απλά μαθηματικά είναι. Δείτε πότε ήταν καλές οι τιμές, προσθέστε 18 μήνες και θα δείτε γιατί όλοι τους κλαίνε με μαύρο δάκρυ. Προφανώς και ο τυπάκος έχει ήδη βάλει τις άδειες του εκεί που ξέρει...
---Πρέπει να έχετε υπόψη σας ότι όσο και να πουλάει ο άλλος την άδεια, αυτό που εμφανίζεται επίσημα και βάση στο οποίο υπολογίζεται και φόρος υπεραξίας είναι η αξία που πωλείται η εταιρεία... και αυτή η αξία είναι όσο γίνεται πιο χαμηλή γιατί πολύ απλά δεν εμφανίζεται πουθενά ως πάγιο άυλο με κάποια αξία η άδεια παραγωγής.
….ξερουμε καλα πως γινεται και τι δηλωνεται: πχ κανει 40.000 € δηλωνουν 20.000 και περνουν μετρητα τη διαφορα!--------Αθάνατοι ΔΕΗτζήδες,αθάνατο ελληνικό επιχειρείν.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ασυγκίνητοι οι αναλυτές μετά την επίσημη ανακοίνωση της ISDA πως δεν ενεργοποιούνται τα ελληνικά CDS - Εγείρουν θέμα αξιοπιστίας - Δεν υπάρχει πιστωτικό γεγονός σήμερα, αλλά μπορεί να υπάρξει αύριο - Για "επικίνδυνο προηγούμενο" κανει λόγο η Pimco.

Η "επίσημη" αντίδραση από το ΒΝ.
Σταθερός στην γραμμή του ο Πετράν.
Αγωνιστικούς χαιρετισμούς στον "διορατικό" .

Γεράκι είπε...

αντε να δουμε ποτε θα φιλοτιμηθει ο αμερικανος να διορθωσει...mic email

PS είπε...

ολι ρεν...ολι ρεν...δεν θα μας παρεις τα καγιεν...υπέγραψε ο ρενος διαβάζω

Γεράκι είπε...

πεστα ρε Πειραιώτη!!!!

ΤΑΣΟΣ είπε...

αυριο παλι βγενο.θα εχ3ει την τιμητικη του παλι αυριο.

δημοσθενης είπε...

εχει δικηο ο φιλως ΤΑΣΟΣ

δημοσθενης είπε...

ΕΙΔΑΤΕ ΣΟΙΜΕΡΑ ΠΩς ΜΑΖΕΨΕ ΣΤΟ ΤΕΛΩς Η ΚΥΠΡΟΥ ? ΟΛΑ ΤΑ ΞΑΙΡΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΔΙ

δημοσθενης είπε...

ΩΛΟΙ ΑΓΩΡΑΖΟΥΜΕ ΒΓΕΝΟ ΑΒΡΙΟ

φαν φουν είπε...

τασο πιασε μια παστα φλωρα

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΨΕ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΡΕ ΤΑΣΟ ΜΙΑ ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ ΜΙΑ ΣΤΟ ΒΝ ΜΙΑ ΖΩΗ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ

φαν φουν είπε...

ε οχι και καραγκιοζης...ενας απλος αργοσχολος ΒΛΑΚΑΣ ειναι

giannhs kon είπε...

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους. Ολοκληρώθηκε το Eurogroup. Στις 9 Μαρτίου η τελική έγκριση.
Στο Eurogroup υπογράφηκαν και οι πέντε κρίσιμες συμβάσεις, για το PSI και το νέο Μνημόνιο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και Υπουργός Οικονομικών κ. Ευάγγελος Βενιζέλος, υπέγραψε σήμερα στις Βρυξέλλες με τον αντιπροεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Olli Rehn το μνημόνιο συνεργασίας για το νέο πρόγραμμα. Το μνημόνιο προσυπογράφει και ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος κ. Γ. Προβόπουλος ενώ επισυνάπτονται σε αυτό οι δεσμευτικές επιστολές των προέδρων του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ προς τον προεδρο του Eurogroup.

Ο κ. Βενιζέλος υπέγραψε επίσης σήμερα με τον επικεφαλής του EFSF κ. Κlaus Regling τις πέντε κρίσιμες συμβάσεις:

δημοσθενης είπε...

ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟ ΠΟΛΗ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΚΑΛΛΟΙΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΑΣΟ

ΠΑΝΟΣ είπε...

Βλέπω διάθεση να μας κάνετε μπάχαλο το μαγαζί, για λίγο σοβαρότητα παρακαλώ χαχα.
Κάποιος να μου εξηγήσει παρακαλώ αν μπορεί τι σημαίνει φαν φουν . Το έγραψα κι εγώ το μεσημέρι αλλά ομολογώ δεν ξέρω τι είναι...

Ανώνυμος είπε...

πανο το FUND ο Π.Θ το λεει φαν φουν

ΠΑΝΟΣ είπε...

Αν είναι έτσι εντάξει, με μπερδεύουν οι δύο λέξεις, αν έλεγε μόνο φαν θα ήταν πιο εύκολο.
Διχασμένη προσωπικότητα, βρίζει τον Μιχάλη για την Κύπρου από την μία και από την άλλη την προτείνει αφού το είπαν τα παιδιά. Σήμερα όμως άστα να πάνε. Πάλι μέσα έπεσε.

δημοσθενης είπε...

Ο Π.Θ ΞΕΡΕΗ....ΗΝΑΙ ΜΑΓΩΣ ΣΟΣΤΩΣ

δημοσθενης είπε...

Ο Π.Θ ΔΕΝ ΠΕΖΕΤΕ...ΜΕ ΤΗ ΔΙΟΝ ΣΤΟ 1,53 ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΠΑΗ ΓΙΑ 2,50 ΚΑΙ ΣΕ 8 ΜΕΡΕΣ ΕΓΡΑΦΕ 0,17
...ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ ΠΙΟΣ ΑΛΟΣ ΕΧΗ ΚΑΝΗ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΝΤΕΨΙΑ????? ΕΕΕΕ?

pantelis είπε...

Κλαησπεραααααααααααα........

pantelis είπε...

Το προγραμμα Ηλιος δειχνει να ξεκολαει....

pantelis είπε...

Κινεζοι ξεκινανε project με φωτοβολταικα σε Ελλαδα... Ψαχνουν άδειες....

pantelis είπε...

Το παιχνιδι θα ειναι καθαρα ενεργειακο τα επομενα 2-5 χρονια..ισως σιγονταρει και τουρισμος....

ΠΑΝΟΣ είπε...

Γεια σου Παντέλο. Με ποιον τρόπο?

ΠΑΝΟΣ είπε...

Διάβασες πιο πάνω τι γράφτηκε στις 6.53?

Money είπε...

Τα ΕΛΚΑ τεχνικά.
Ανάλυση Αυτόματων Συστημάτων: Βραχυχρόνια short, Μεσοχρόνια short, Μακροχρόνια long. Υπάρχει δοκιμασία στηρίξεων οριακά διασπασμένων.
Ανάλυση Indicators: Βραχυχρόνια 3/4 short, Μεσοχρόνια 4/4 long, Μακροχρόνια 3/4 long
Ανάλυση Διαγραμματική: Χειρότερη εκδοχή με τα μέχρι στιγμής στοιχεία είναι η περιοχή του 1,35 πάνω κάτω.
Με άνοδο πάνω από 1,60 όλα είναι ρόδινα.
Αγορές μόλις δωθούν βραχυχρόνια long σύμφωνα με την δική μου θεωρία αγορών.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλησπέρα ΤΚ. Βλέπω "κόλλημα" με τα ΕΛΚΑ σήμερα.

michele είπε...

Παντελο τι κανεις?? τωρα που υπογραψαμε και μαλιστα ΑΝ πληρωθουν και τα cds η και χωρις να πληρωθουνε ξερεις ΠΟΣΑ ΚΑΛΑ νεα θα βγαινουνε???
για να ανεβουν και τα χαρτια που θα εχουνε μαζεψει βεβαια

pantelis είπε...

Πανο καλησπερα...δε διαβασα... απλα οτι εμαθα σας αναφερω...

pantelis είπε...

Μικελε , ποτε δε θεωρησα σοβαρα τα cds ως επι της πληρωμης τους...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Παντελή για το 6.53 που έλεγα, εκεί πουλάνε άδειες.
Οι Κινέζοι τι θα βάλουν? Γιατί ήξερα ότι ενδιαφέρονταν οι Γερμανοί.

pantelis είπε...

Πανο το να αγορασεςι αδεια ειναι χαζο για εμενα εξαρχης... Αδειες για κατοσταρια δε πωλουνται πολλες... οι Μεγαλοι ψαχνουν για μεγαβατ...και οχι ενα... Εγω με ανθρωπους που μιλαω και θεόυν να επενδυσουν σοβαρα μιλανε για 3-20 μεγαβατ... Βεβαια εχει πολλες αληθειες το παραπανω κειμενο με τα καθηκια της ΔΕΗ... Απο εκει και περα... Οσο κια να κλεισιε καποιος εγγυημενη τιμη, με την συνεχη μεγαλη μειωση του κοστους εγκαταστασης , για εμενα ειναι μια καλη επενδυση.... Υπαρχει τεραστειο περιθωριο μειωσης του κοστους κατασκευης.... και τους επομενους μηνες θα το δει η αγορα....

ΤΡΚΥ είπε...

EGO STA O,70 KYPR LEO PAREI OOOOOOOLA....TO ELEGAN TA PEDIA , KI EMHS SAS TA LAIGAMAI...ALITHIA POUY EINAI O GAINNAKIS TORA????ΩΧΧΧΧΧΧ

pantelis είπε...

Πανο, οι κινεζοι δε θελουν να μπουν στο προγραμμα ηλιος... Θελουν να μπουν ιδιωτικα.... Γερμανοι όντως ενδιαφερονται πολυ... Παρεμπίπτοντος σημερα ειχα μια συναντηση με Γερμανοςυ για το γνωστο θεμα...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Παντελή δεν ασχολούμαι, ότι διάβασα μόνο. Είναι ένα πεδίο για νέα παιδιά όπως εσύ. Άντε να δούμε, για να βρουν καμιά δουλειά και τα παιδιά του κόσμου (και ο γιος μου όταν με το καλό τελειώσει).

pantelis είπε...

Τωρα που ειπαμε νεα παιδια.... Μικελε, το Βαγγελη πως τον βλεπεις τεχνικα???? Εχεις κανα διαγραμματακι???

michele είπε...

Mην αγχωνεσαι Πανο,μολις μπηκε το παιδι,τα φοιτητικα χρονια ειναι τα καλυτερα,αστον λιγο ανεμελο( σου δινω και συμβουλες τωρα χαχα).Παντελη να μας ενημερωνεις πως πανε οι δουλειες στο χωρο σου γενικα.Πραγματικη οικονομια δηλ

PS είπε...

Στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής παραπέμφθηκε η τροπολογία των 90 βουλευτών, με την οποία προτεινόταν η άρση της προστασίας των προσωπικών δεδομένων των πολιτικών προσώπων κατά τις έρευνες των κρατικών οργάνων για την περιουσιακή τους κατάσταση και οικονομική τους.

Η τροπολογία δεν έγινε δεκτή στο πλαίσιο του νομοσχεδίου για τη δίκαιη δίκη και ο υπουργός Δικαιοσύνης, Μ. Παπαϊωάννου, παρέπεμψε το θέμα στην Επιτροπή προκειμένου, όπως σημειώθηκε, από τη συζήτηση εκεί να προκύψει μια ολοκληρωμένη νομοθετική πρόταση, αντί να υιοθετηθεί μια τροπολογία συνταχθείσα «εν θερμώ». ---μια ΕΝ ΨΥΧΡΩ εκτέλεση μήπως όμως αποτελούσε κάτι "πιό ολοκληρωμένο";

ΠΑΝΟΣ είπε...

ΤΡΚΥ . Εσείς που ασχολείστε με τις τράπεζες...εγώ το μόνο που διάβασα είναι ότι είναι καλή η είσοδος στο 0,50 όταν πάει. Ο Γιαννάκις ...ντράπηκε από τότε που τον έκραξε ο δικός μας και χάθηκε.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Μικέλε μην ανησυχείς την κάνει τη ζωούλα του από τώρα και δεν τον πιέζω καθόλου. Οι μαμάδες έχουν αναλάβει αυτό τον ρόλο ...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Piraeus 2012. Σιγά να μην το άφηνε να περάσει ο Μιλτιάδης.
Στο μεταξύ κουβέντα στις ειδήσεις για τον 52χρονο απολυμένο στην Κομοτηνή. Στο ραδιόφωνο το άκουσα. Αρχίζουν τα όργανα με όσα έχουν γίνει με τους εργαζόμενους. Όποιος δεν θα αυτοκτονεί θα παίρνει ένα όπλο και ο θεός βοηθός.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Τα επιδόματα ανεργίας μέχρι χτες ήταν ανέπαφα. Σήμερα όμως υπήρξε ...επαφή, χωρίς την συγκατάθεση και των δύο μερών δηλαδή βιασμός. Μας δουλεύουν κάθε μέρα.

michele είπε...

Παντελη επειδη σημερα θα ανεβασω ΕΛΚΑ,θα στα πω γραπτως.Ο Βαγγελης εχει δημιουργησει ενα σχηματισμο πυθμενα απο τις 29/9 μεχρι σημερα με κινηση μεταξυ 2.75-3.40. Διπλοπατωσε στο 2,56 και ξανα πανω.Ο Βαγγελης θα φυγει με επικυρωμενο σημα ΠΑΝΩ απο 3.40

pantelis είπε...

Thanks Mikele... Τωρα οσο για τη πραγματικη οικονομια.... Δεκεμβριο,Ιανουαριο,Φεβρουαριο... Περασαμε τη χειροτερη περιοδο των τελευταιων 20 ετων.... Εχουν βαλει σκοπο να κλεισουν την αγορα και το πετυχαν....

PS είπε...

Πάνο,μια καλή βάση για ΤΡΚΥ είναι τα 0,53(από 16/11/11) και τα 0,485 της 30/11,όπου άλλαξαν χέρια 53εκ.τμχ.,με χαμηλό έτους τα 0,40.Επενδύεις αν πιστεύεις σε γερή άνοδο,με γκαπ 0,61-0,66 και γερό στοπ στα 0,80(100% από χαμηλό).

pantelis είπε...

Μιλαγα χτες με Τουρκια..Αυτοι περα βρεχει... Εχουν μπει ανατολικη ευρωπη και μεση ανατολη και σαρωνουν.... Εμεις κοιμαμασται...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Piraeus 2012. Ευχαριστώ για την πληροφόρηση. Αλλά το γκαπ αυτό που λες δεν έκλεισε στην άνοδο?

Αλεξανδρος είπε...

εχω καλο ΟΤΕ αλλα αφου εχει ο michele Ελκα Και αυριο μερα ειναι...

michele είπε...

Aλεξανδρε εχει γινει κουβεντα διπλα και καθησα και το φτιαξα,οποτε αφου εχεις ΟΤΕ που ενδιαφερει πολλους ριξτο αυριο agree??

ΠΑΝΟΣ είπε...

Αλέξανδρε πολύ δουλειά έπεσε μα τους ΤΑχαχα. 'Εχω καλό πράγμα ζωντανό και σπαρταράει!!! Τώρα που το λες.. είδα 13 συνεχόμενες καθοδικές και πρέπει να αντιδράσει επιτέλους κι αυτός ο ρημάδης.

Αλεξανδρος είπε...

yeaps

Γεράκι είπε...

αγόρασα ΕΑ στο -0,30% και πλέον βρίσκεται στο +2.02%...Oh how much i love this game!!!!

Αλεξανδρος είπε...

Πανο φαινεται πολυ καθαρο σημειο αντιδρασης, γι αυτο το ετοιμασα,αλλα δεν ειναι για αυριο

Γεράκι είπε...

θα διπλασιάσω θέση στο κλείσιμο...

μπαρμπαλιας είπε...

καλησπερα...Φωτηηηηη..δεν υπαρχει συστημα υγειας...τα διαλυσαν ολα...περαν απο το φαρμακο που τοσα χρονια περμαμε και δεν ξεραμε.στον παθολογο πλερωνεις να σου γραψει μια συνταγη....λεπτομερειες βραστα

michele είπε...

Παμε πανω αναρτηση Αλεξανδρε και παιδες

μπαρμπαλιας είπε...

στην ΝΕΤ η Αθηνα Π....κ..λεττα...της ξεφυγε(;)ο τι στας ευρωπας που συνεδριαζουν ,περιμεναν την συνδεση των επικουρικων συνταξεων με τον κατωτερο μισθο...το και εσταλη ...οποτε ; που θα δουμε τις επικουρικες;;;;Φωωωωωτη καλο μηνα