Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012


X.A.A. META TH ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ

ΜΕΤΡΑΜΕ   ΚΕΡΔΗ..
                                                                                     ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ
Καθημερινό σχόλιο Μιchele
Στις 776,79 μον. εκλεισε σημερα ο ΓΔ...

με ανοδο 1,57% και τζιρο 64,3 εκ .ευρω,στην πρωτη συνεδριαση μετα απο μια δυσκολη εβδομαδα που ακολουθησε την ολοκληρωση του PSI,την ολοκληρωση της ΑΜΚ της ΚΥΠΡ ,την εξοδο του ΟΤΕ απο τον δεικτη Εurostoxx και την εκλογη του κ.Βενιζελου στην προεδρια του ΠΑΣΟΚ.
Πολυς καλος ο ΔΤΡ με κερδη +5,06% στις 500,44 μον με πρωταγωνιστρια της ΜΑΡΦΒ με εντυπωσιακη ανοδο στο+14,34 % και στα 0,3030 λιγο κατω απο τα 0,31 οπου θα παιχτει και η βραχυπροθεσμη πορεια της μετοχης.Πολυ καλες και ΕΤΕ +6,2% στα 2,57 ευρω,η ΕΥΡΩΒ +8,82%στα 0,9250 και το ΤΤ με ανοδο 6,52% στα 0,5880.
Εξαιρετικη η ΔΕΗ μακραν καλυτερη του FTSE 20 διεσπασε και την αντισταση των 3,80 κλεινοντας με αποδοση 7,54% στα 3,85 ευρω.Ακολουθησε ο ΟΤΕ με  +5,02% στα 2,93 ευρω,πλησιαζοντας την ισχυρη ζωνη αντιστασης 2.98-3 ευρω.Καλες και η ΜΙΓ +2,29 % στα 0,3580 ,η ΜΟΗ εν αναμονη των αποτελεσματων της σε λιγο +3,72% στα 5.86 και ο ΤΙΤΚ στα 13,80 ευρω με κερδη +3,76%.
Πολυ καλες απο τον FTSEM η ΕΥΑΠΣ συνεχιζει με μικρο ογκο στα 4,25 ευρω και +3,16%,θετικα και τα 2 λιμανια, αλλα εδω εκλεψε την παρασταση η ΜΕΤΚΑ με κερδη +9,08% στα 7,09 ευρω,καθως και η τραπεζα Αττικης στα 0,2880 με +8,68%.Καλη και ΓΕΚΤΕΡΝΑ στα 1.09 ευρω με ανοδο 4,81%. Τελικη εικονα καλη με 83 μετοχες ανοδικες και 63 πτωτικες.
Θετικος αυτην την ωρα ο DOW στις 13.244,2 ευρω με μικρη ανοδο 0,08%,πανω απο τις 1400 ο S&P στις 1408,8 με κερδη  0,32% και οριακα κατω ο DAX κατα 0,16% στις 7145 μον.
Τελευταια ειδηση,πληρωθηκαν τα Ελληνικα CDS στα 78,5 cents ,ενα συνολο δηλ 2,5δισ$.

54 σχόλια:

michele είπε...

μια χαρα το κλεισιματακι πανω απο το ν 30 αρη.. 781,82 ψηλο ,τρακαρε εκει φυσιολογικα καλος και ο ογκος

Γεράκι είπε...

καλή ατάκα..μετράμε κέρδη...χαχα..μια χαρα...!!!!πάντα τέτοια...!!!!!

michele είπε...

Ηawk αν περασει και το 782 θα μετραμε περισσοτερα..χαχα

Αλεξανδρος είπε...

φιλοδοξοι στοχοι βλεπω,αντε και στο 783 πε παιδια!!!

Γεράκι είπε...

θα προλάβουμε ρε mic να μπουμε μέσα ή θα κολήσουμε στα γραφειοκρατικά...χαχααχα!!!οπως ειπαμε ομως..οτι ανεβαινει - κατεβαίνει αρα δεν αχγωνόμαστε..

Αλεξανδρος είπε...

πολυ πονηρη κινηση απο την Κυπρου,πρεπει να εβαλε κοσμο μεσα

Money είπε...

Παιδιά αν κουραστείτε στο μέτρημα, φωνάξτε και θα έρθω για βοήθεια. Να σας αφήσουμε να λιώνεται; Ντροπή

michele είπε...

θαναση και Αλεξ δεν ειναι τοσο τα κερδη αλλα η ικανοποιηση οτι αυτο που βλεπεις γινεται..και γω ως γνωστον σ αυτη τη φαση μιλαω για ΟΤΕ και ΔΕΗ που εβγαλαν ευκολα χρηματα και αβασανιστα..

anonymous είπε...

Γνωστός σκηνοθέτης ο οδηγός του μοιραίου αυτοκινήτου

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 19 Μαρτίου 2012, 17:15

Τραγικό τέλος στη ζωή του έδωσε ο γνωστός σκηνοθέτης και συγγραφέας, Χρήστος Χαρμπάτσης σήμερα το πρωί, βουτώντας με το αμάξι του στο λιμάνι του Πειραιά.

Περίπου στις 07:55, όσοι ήταν εκείνη την ώρα στο λιμάνι είδαν τον οδηγό μιας μαύρης Mercedes να βάζει μπροστά το αυτοκίνητο και να το ρίχνει στη θάλασσα με φόρα, όπως δήλωσαν οι αυτόπτες μάρτυρες. Ο άνδρας είχε πάει στον προβλήτα από τις 05:30 τα ξημερώματα.

Όπως ανέφεραν οι παριστάμενοι, κάποια στιγμή, άνοιξε τα παράθυρα, τους είπε «άντε γεια», πάτησε το γκάζι και έπεσε στη θάλασσα, μεταξύ της πύλης Ε-7 και Ε-8.

μπαρμπαλιας είπε...

Αλεξ για την ΚΥΠΡ αυτα θελω να πω...αλλα ο Μικες μαλωνει...προσωπικα πηγα καλα ...παντα τετοια

michele είπε...

Χαχα Λιακο μου δεν μαλωνω,λεω πως εχει κανει σε 2 συνεδριασεις 33 εκ τμχ .Σ αυτα τα επιπεδα λες ολα αυτα να τα πηραν μικροι???

Γεράκι είπε...

μπουμ παλι ο sp..κάποιος να τον πιάσει ρε παιδια!!!!!!!!!!!!

Αλεξανδρος είπε...

για να παρεξηγουμαι πραγματικα χαιρομαι οταν καποιος απο εμας κερδιζει,αλλωστε ειναι εμεις εναντιον τους.Αλλα να μην πω οτι ετρεξαν την Κυπρου μπηκε ο κοσμος μεσα και μετα την ξεφορτωσαν?ψεματα ειναι?

Αλεξανδρος είπε...

Μπροβο βρε Μπαρμπα παντα ετσι

Αλεξανδρος είπε...

και στο βαθος ΓΕΚ!!!!

μπαρμπαλιας είπε...

Αλεξ ευχ ...καποτε θα ελθουν και τα κερδη...αρκετα μας εχουν ταλανισει

Αλεξανδρος είπε...

εδω κοντα ειναι....Το αστειο ειναι οτι δεν θελουν να μας τα δωσουν αλλα εμεις θα ειμαστε εδω,και θα /ΤΟΥΣ/ τα παρουμε!!!

michele είπε...

Να πουμε ομως οτι εγιναν και 3,7 εκ τμχ σε αρνητικο εδαφος που σημαινει οτι υπηρξαν ενδοσυνεδριακα κερδη 5-7% .Μαξιμουμ διακυμανση 8,86%.

michele είπε...

Αφησε πισω σημερα η ΓΕΚ τον ΑΒΑΚΑ και θα στενοχωρηθει ο φιλος μου ειδικος επι των κατασκευων ο "ΜΙΚΡΟΣ"

Αλεξανδρος είπε...

Για μενα ολο το θεμα ειναι οταν το γυρισουν να εχουμε παραδες ,γιαυτο μου λεω οχι μαγκιες οχι χαζα ρισκα,απλα να ειμαι εδω και οταν ειναι η ωρα θα το καταλαβουμε,οσο κιαν θελουν να μας εξαντλησουν.ΕΝΕΣΕΙΣ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ

Αλεξανδρος είπε...

οταν ολη η κοινωνια την περιμενε να τρεξει ΚΑΝΕΙΣ δεν βγηκε στο + 5 ΚΑΝΕΙΣ ,λεω εγω δηλαδη

michele είπε...

Παντως οταν ηταν κατω η ΚΥΠΡ ολες οι αλλες ηταν στο +6 και πανω εκτος της ΑΛΦΑ.Ηταν η μονη που προσφεριταν για trading ξεκινωντας παο κατω.Και παντως εγω ξερω 2-3 που μπηκαν κατω και εφυγαν μετα χαχα.Θα δουμε παντως,το θεμα εχει αρχισει και αποκτα ενδιαφερον

Γεράκι είπε...

νεα υψηλά για sp με μεγάλους όγκους..ακόμα τα χρήματα βρίσκονται εκει...μα πότε θα γυρίσουν σε μας???

μπαρμπαλιας είπε...

Δευτέρα 19 Μαρ 2012 - 19:20 Mπαρμπαλιας IP: XXX.130.54.157
Περισσότερα από 36.200 άτομα λάμβαναν παράνομα προνοιακά επιδόματα, καθώς σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοινώθηκαν από το υπ. Υγείας, ... ...αλλη ιστορια κιαυτη...προνοιακα επιδοματα με ποια ανωθεν εντολη;;;χονδρουλη Ρακιντζη νομιζεις οτι ολοι ειναι χαχολοι σαυτη την πατριδα;;; αναπηροι που οδηγουν αυτοκινητα μεγαλου κυβισμου...εκει να δειτε γλεντα και σερμπετια...τα οποια δεν οδηγουν οι ιδιοι ,αλλα αλλοι ....για τις αναγκες του αναπηρου...με αδεια της τελωνειακης αρχης...Η ΟΠΟΙΑ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΗ ΑΡΧΗ ΑΠΛΑ ΕΚΤΕΛΕΙ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ....Ρακιτζη ασε τις εξυπναδες...να τα λες ολα.

Για το φιλο μου τον Πανο ...που κατανοει.απλα.

μπαρμπαλιας είπε...

http://youtu.be/nAqmFs3n8ew

ακουστε λιγο το Βασλάκη...ηρεμηστε

giannhs kon είπε...

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους . ΩΡΑΙΟΣ ο ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ !!!

giannhs kon είπε...

Ωραία και η ΔΕΗ !!Άντε γρήγορα και το 6,30 . Να παίρνει και τίποτα μπροστά να κουνηθούν και τα υπόλοιπα χαχαχα Για να δούμε είναι η σειρά της ΕΕΕ ΤΩΡΑ???

ΠΟΕ-ΔΟΥ είπε...

το ανεκδοτο της ημερας "Εμείς παλεύουμε ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, οι εφορίες να είναι υπηρεσίες φορολογικής δικαιοσύνης, αναδιανομής του πλούτου, εξυπηρέτησης του πολίτη και πάταξης της φοροδιαφυγής.

giannhs kon είπε...

Να πούμε και μια καλή κουβέντα για την κακομοίρα την ΕΤΕουλα που κράτησε το 2,55 και αν καταφέρει να σπάσει και το 2,68 θα κάνουμε πάρτι χαχαχ ΒΡΕ που καταντήσαμε

giannhs kon είπε...

ΜΠΑΡΜΠΑΑΑΑ http://youtu.be/BHzurDyRC_w

μπαρμπαλιας είπε...

Γιαννη εχω την εντυπωση οτι χθες κρατησανε λιγο τη rb...για το θεαμα...μην αρχησουν παλι το περσινο μονοτερμα...

giannhs kon είπε...

Αναγνωριστικά το πήγανε θα ξυπνήσουν μάλλον .

giannhs kon είπε...

Μην ΔΕΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ χαχαχαχ

anonymous είπε...

sto bn... Κ. ΔΗΜΗΤΡΗ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΧΑΚΕΡ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΤΙΚΗ ΤΗΣ ΟΨΗ...

giannhs kon είπε...

ΜΠΑΡΜΠΑ οι γερμανοί πάλι ΠΡΩΤΟΙ στη πουστια ετσι .Τα πρώτα λαμογια είναι χαχαχ

μπαρμπαλιας είπε...

ακριβως Γιαννακη...και μας κατηγορουν αντιγραφοντας...

dimitris ns είπε...

καλησπέρα παίδες! την τεχνική σας άποψη για ΚΥΠΡ και ΜΑΡΦΒ θα ήθελα!

michele είπε...

Δημητρη καλησπερα, η ΜΑΡΦΙΝ κανει τρομερη προσπαθεια να αναιρεσει ενα καθοδικο σχηματισμο.Θα το καταφερει εαν ξεπερασει και μεινει πανω απο το 0,31.
Η ΚΥΠΡ θα πρεπει να φτασει τη ζωνη των 0,57-0,58.Αν περασει απο κει θα παει αρκετα ψηλοτερα

michele είπε...

Επισης πανω εχει καρτελες με μετοχες που εχουμε παρουσιασε.Αν πας ΚΥΠΡ θα δεις και το Σαββατο 17 Μαρτιου και την Τεταρτη 14 Μαρτιου διαγραμματα που θα σε ενδιαφερουν.

dimitris ns είπε...

ευχαριστώ...περισσότερο με ενδιαφέρει για ΜΑΡΦΒ, μιας και η ΚΥΠΡ είναι περισσότερο..."παιχνιδιάρα" αυτό τον καριό, οπότε δεν ξέρω αν χωράει Τ.Α. η περίπτωσή της!

Ανώνυμος είπε...

ti egine pali apo kei vre paidia kai xathikan ola ta sxolia?

Γεράκι είπε...

μπήκαμε σε TWX.. ωραιο σετάρισμα...

michele είπε...

Σημερα Δημητρη εχω ετοιμασει ΔΕΗ αλλα ετσι πως πηγε η ΜΑΡΦΒ θα την κοιταξουμε αυριο-μεθαυριο!

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλησπέρα σε όλους παιδιά.
Τι έγινε πάλι από εκεί? Πάλι επίθεση χάκερ έχουμε ?

τασοσ είπε...

ολα τα βρίσκη ο πανοςαθηνα

michele είπε...

Πες κατι λοιπον..

Αλεξανδρος είπε...

xmmmmmm

michele είπε...

Τι σκεφτηκες πονηρε Αλεξ???

Αλεξανδρος είπε...

xaxaxa,ψαχνω ψαχνω ψαχνω,μπορει,ισως λεω,αυριο να ειναι τελειως αλλη μερα,80 εκ και κλεισιμο πανω απο τα σημερινα υψηλα, θα κανουν το ανοδικο σεναριο ΠΟΛΥΥΥ ΠΙΘΑΝΟ

michele είπε...

Εχει τη ζωνη 782-787 μπροστα που συμπιπτει βεβαια με τα 320 του ftse..με τα δεδομενα που βαζεις..προς τα εκει παει το πραγμα,μενει να το ΔΟΥΜΕ φυσικα.Εγω ετοιμαζω ΔΕΗ και επανερχομαι

ΠΑΝΟΣ είπε...

Πάλι ήρθε ο φίλος μου.
Τασούλη μετά τις βλακείες που έγραψες στις 15.23 ΧΑΘΗΚΑΝ όλα τα σχόλια μέχρι τις 9.19 το βράδυ. Τυχαίο? Φυσικά σε άφησαν εσένα γιατί τέτοια κείμενα δεν πρέπει να χάνονται χαχα
Γιατί δεν ξεκολλάς από την πλάτη του ανθρώπου από την άλλη πλευρά και να εξαφανιστείς αφού έτσι κι αλλιώς όλο βλακείες και παπαγαλίες λες, τι σου ο ΠΘ και τέτοια...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Βλέπω αισιοδοξία στην ομάδα... άντε και ο ΤΚ να μπει στο κλαμπ και μετά θα μείνει μόνο ο Δήμος χαχα

Γεράκι είπε...

η nbg στα χαμηλά της χωρίς να κλεισει το gap απο κάτω...εύχομαι ενα καλό άνοιγμα αυριο κ τα κέρδη να συνεχίσουν να έρχονται για όλους...καλό βράδυ...Bye!!!

michele είπε...

Ανεβηκε η ΔΕΗ..ΣΤΗΝ ΠΑΝΩ ΑΝΑΡΤΗΣΗ