Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Σάββατο 7 Απριλίου 2012

ΒΙΟΧΚ

Οι συνεχεις επιστροφες της μετοχης στην πρασινη γραμμη δεν προιονιζονται τιποτα καλο. Κατω απο αυτην θα μιλαμε για επιταχυνση της πτωτικης της πορειας και της κινησης σε αχαρτογραφητα επιπεδα τιμων.

7 σχόλια:

michele είπε...

Καλησπερα και παλι.Οντως μεγαλη στηριξη αυτη η περιοχη τιμων..στενευουν τα περιθωρια.

michele είπε...

Δυο φορες βγηκε και πανω απο την πτωτικη trend line για λιγο.Οπουδηποτε γινει η κινηση θα ειναι εντονη,ειτε κατω ειτε επανω.Αλεξ τι λες?

Αλεξανδρος είπε...

MICHELE εγω δε θα την ακομπουσα

michele είπε...

Xεχε το καταλαβαινω αλλα ενα bet στο 2.80 με αυστηρο stop loss το αξιζει.Και βεβαια μια μπουκα πανω απο 3.60 για να παιξει κανεις την πραγματικη 3η διασπαση

Αλεξανδρος είπε...

για να φτασει η Βιοχαλκο που ειναι αγο καραβι στα 3,60 φαντασου που θα εχουν παει τα ΣΩΛΚ

michele είπε...

Ε καλα σωστοτατο αυτο τα εχουμε πει.Παντως την παρακολουθουμε καθοτι εκφραζει το βιομηχανικο κομματι της χωρας.Και μεχρι τωρα δεδομενης της καταστασης εχει αξιοπρεπεη συμπεριφορα.

Αλεξανδρος είπε...

Καλο βραδυ,εξοδος