Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Τετάρτη 18 Απριλίου 2012


X.A.A. META TH ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ

                                                                                     ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ
Καθημερινό σχόλιο Μιchele..
Στις 726,75 μον εκλεισε σημερα ο ΓΔ..

με ανοδο 0,79% και τζιρο χαμηλο στα 25 εκ ευρω. Η συνεδριαση ηταν σχετικα υποτονικη με την ΕΕΕΚ να πρωταγωνιστει και παλι ( +4,48% στα 14.70 ευρω) και να δινει το μεγαλυτερο μερος της ανοδου και του γενικου δεικτη και του ftse 20.
Oι τραπεζες κινηθηκαν και σε θετικο και σε αρνητικο προσημο με σχετικα λιγα τεμαχια,με αξιοσημειωτη την ΚΥΠΡ η οποια εκλεισε αμεταβλητη,παροτι αυριο αναμενεται να εισαχθουν οι καινουργιες μετοχες απο την τελευταια αυξηση κεφαλαιου.
Οι υπολοιπες εκλεισαν αρνητικα με την εξαιρεση της ΜΑΡΦΒ( +0,44%) εν αναμονη της δημοσιοποιησης του τελικου σχεδιου για την ανακεφαλαιοποιηση τους.
Στον FTSE 20 θετικες επισης ο ΤΙΤΚ με κερδη +1,79% στα 14,76 ευρω,ο ΟΤΕ με +1,31% στα 3.10 ευρω,ο ΟΠΑΠ με ανοδο 0,59% στα 6.79 ευρω και με οριακα θετικο προσημο η ΜΠΕΛΑ και το ΦΦΓΚΡ.
Πολυ καλη συνεδριαση για τον ΟΛΠ με ανοδο 4,32% στα 11.10 ευρω και την ΕΥΔΑΠ στα 4 ευρω με ανοδο 2,04%. Αντεδρασε εντυπωσιακα και με καλο ογκο η ΦΛΕΞΟ +17,36% στα 3.65 ευρω,ο ΤΡΑΣΤΟΡ με κερδη 4,2% εν αναμονη της επιστροφης κεφαλαιου των 0,10 ευρω και με ελαχιστα τεμαχια ο ΙΚΤΙΝ στα 0,7870 και με αποδοση 6,35%.Εντυπωσιακος και ο ΠΑΡΝ στο +16,01 % ισως επειδη ανοιγει η διαδικασια για την αξιοποιηση του" διπλανου" Ελληνικου.
Σημαντικη τελος η διασπαση του τιπλου πυθμενα της ΔΕΗ που την εφερε να χανει 5,92% κατω απο τα 3 ευρω και συγκεκριμενα να κλεινει στα 2,86 ευρω,δειγμα της ΑΝΑΔΙΑΝΟΜΗΣ ΠΛΟΥΤΟΥ που εχει ξεκινησει με την απαξιωση σοβαρων και μεγαλων πλουτοπαραγωγικων πηγων στις οποιες εμπλεκεται το ελληνικο δημοσιο.ΚΡΙΜΑ.
Τελικη εικονα αρνητικη με 62 μετοχες αρνητικες και 50 θετικες .
Στις ξενες αγορες συντελειται διορθωση μετα την χθεσινη πολυ καλη ημερα με τον DAX  να κινειται στο -0,98% στις 6734,7 μον και τον DOW με αρνητικο προσημο -0,48% στις 13051 μον

63 σχόλια:

michele είπε...

Για να τιμησουμε την μεγαλη φωνη που εφυγε χτες...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Πολύ σωστά Μικέλε. Εν αναμονή της λήξης του αγώνα. Το καλύτερο ανέκδοτο που άκουσα σήμερα. Αναβάλλεται για τον Ιούνιο η περικοπή κύριων και επικουρικών συντάξεων που θα άρχιζε τον Μάϊο. Η μετάθεση έγινε για τεχνικούς λόγους χαχα (είναι οι εκλογές τεχνικός λόγος, δεν ξέρω).
Βρε ουστ από εδώ.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Πρόβατα ψηφίστε μας πρώτα και μετά θα σας ...σφάξουμε.
Αρνάκια μου Πάσχα θα έχουμε κάθε μέρα από εδώ και πέρα.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Δεύτερη συνεχής μέρα δουλέματος, ψιλό γαζί μάλιστα ...με την ΕΕΕΚ στο +4,5%.

karaefthimiou23 είπε...

Η ΔΕΗ Πάνο δείχνει το δρόμο και ας την ΕΕΕΚ και της αερόφουσκες να κουρεύονται.
Δεν είναι δυνατόν η ΔΕΗ να έχει μικρότερη κεφαλαιοποίηση από καμία τράπεζα.Όταν θα συμβεί το φυσιολογικό θα μιλάμε και για φυσιολογική αγορά.

karaefthimiou23 είπε...

Με την ΕΕΕΚ θ'ασχοληθεί κανείς κάποια στιγμή?Τι εξυπηρετεί και ποιον αυτό το εξευτελιστικό σκηνικό,να αφαλοκώβουν τον παραγγικό ιστό της ελληνικής οικονομίας και να κρατάνε τη μασονία όρθια...?

michele είπε...

Αντιθετα πιστευω οτι με την ΕΕΕΚ ( ισως βοηθησει και το παλαιοτερο γραφημα της 15ης Μαρτιου) ετοιμαζεται να σπασει την μακροπροθεσμη πτωτικη γραμμη τασης απο τον Φεβρουαριο του 2009.Αυτο αν επικυρωθει,επειδη το παλευει τωρα τελευταια θα ειναι σοβαρο δειγμα για την αγορα.Θυμιζω οπως και ναχει οτι σε χρεωκοπημενες χωρες η κοκα κολα και τα τροφιμα "κρατανε".Υπαρχουν και μελετες πανω στην συμπεριφορα τους

karaefthimiou23 είπε...

Καλό απόγευμα ευγενέστατε Νίκο

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλό απόγευμα Νίκο.
Αν δεν κάνω λάθος όλο το 0,79 της ανόδου οφείλεται στην ΕΕΕΚ.
Πως να δείξει η ΔΕΗ τον δρόμο Κάρα όπως την κατάντησαν? Της φόρτωσαν τα χαράτσια , είναι και οι περικοπές των αποδοχών και τώρα άντε να βρεις άκρη. Προβληματική την κατάντησαν για να ξεπουληθεί όσο-όσο .

μπαρμπαλιας είπε...

Πανο μονο τα χαμενα κορμια σημερα τρωνε αυτες τις "μεθοδευσεις"...αφου ειναι να κρατηθουν και αναδρομικα απο 1.1.12....συν τους φορους εισοδηματος ,συν χαρατσι ΔΕΗ ...συν συν ...και θελουνε και ψηφο

michele είπε...

Τωρα το θεμα της ΔΕΗ ειναι θεμα της ΑΝΑΔΙΑΝΟΜΗΣ ΠΛΟΥΤΟΥ που συντελειται ,βοηθουν και εδω συγκεκριμενα δημοσιευματα που αλλοιωνουν την εικονα της εταιρειας ΕΠΙΤΗΔΕΣ ,με σκοπο καποιοι να την σαρωσουν.Εγινε με τον ΟΤΕ ,γινεται και μ αυτη.

karaefthimiou23 είπε...

Αφού έσπασε η ΔΕΗ θ'ακολουθήσουν και τα υπόλοιπα blue tsips.Πάμε για την τελευταία πράξη του δράματος,ως το φθινόπωρο θα'χουμε τελειώσει.

michele είπε...

οι περικοπες των αποδοχων θα "βοηθησουν" τη ΔΕΗ κατα 300.000.000.Η χρηματιστηριακη της ειναι 663 εκ.ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΠΑΝΟΣ είπε...

Εννοούσα τις περικοπές αμοιβών του υπόλοιπου κόσμου, όχι των υπαλλήλων της ΔΕΗ Μικέλε. Αυτό σε συνδυασμό με το χαράτσι στον ίδιο λογαριασμό λειτούργησε καταλυτικά. Δίκαιοι και άδικοι βρήκαν αφορμή να μην πληρώσουν. Και αυτό που δεν μπορούν να καταλάβουν οι κρατούντες είναι ότι αν συνεννοηθούν ΟΛΟΙ και δεν πληρώσουν κάποιο χαράτσι δεν μπορούν να τους κάνουν ΤΙΠΟΤΑ.

michele είπε...

"Αντιθετα πιστευω οτι με την ΕΕΕΚ ( ισως βοηθησει και το παλαιοτερο γραφημα της 15ης Μαρτιου) ετοιμαζεται να σπασει την μακροπροθεσμη πτωτικη γραμμη τασης απο τον Φεβρουαριο του 2009.." ΑΠΟ ΤΟ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 2011 ειναι το σωστο

michele είπε...

Το χαρατσι μεσω της ΔΕΗ ηταν η επιτομη της καταστροφικης πολιτικης της εισοδου μας στο ΔΝΤ.Θα αντικατασταθει αμεσα με ΕΤΑΚ γιατι και νομικα δεν μπορει να σταθει ως φορος,παρα μονο ως τελος.Εμπλεξαν και τη ΔΕΗ λοιπον που ΣΑΝ ΡΕΥΜΑ και μονο εχουμε απο τα χαμηλοτερα τιμολογιακα της Ευρωπης.Να μην πουμε ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΕΛΗ που της φορτωνουν

pantelis είπε...

Καλησπερα σε ολους... Τι κανουμε???

michele είπε...

καλως τον Παντελη,πως παει?? εμεις καλα,παρακολουθουμε τις εντολες της παραγκουλας χαχα

pantelis είπε...

Αχ αυτη η παραγκα... Ασχοληθηκα με eurobank απο τη μεγαλη εβδομαδα και με πηγε καλα...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Αν ανοίξουμε κουβέντα τώρα για την ΔΕΗ θα ξημερώσουμε. Ο αντίλογος λέει ότι όλα είναι ανάλογα με την οικονομική κατάσταση και τις αμοιβές κάθε χώρας. Αμοιβές Βουλγαρίας και τιμολόγηση Γερμανίας δεν στέκουν πουθενά. Και τα τέλη άλλη πονεμένη ιστορία. Καθόλου ρεύμα να μην ξοδέψεις σε κλειστό σπίτι θα πληρώσεις καμιά 80άρα στα υπόλοιπα. Απαράδεκτα πράγματα. Αφού είσαι απών γιατί να πληρώνεις δημοτικά τέλη και ΕΡΤ?

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλησπέρα Παντελή.

pantelis είπε...

Φυσικα εχω φουλαρει και Κυπρ με πολυ καλο ΜΟ... Λιγο ΕΤΕ.. και δε θα μπορουσε να λειπει και ο Ξιφομαχος απο το χαρτοφυλακειο μου..

pantelis είπε...

Και κατι παραγωγα long ΔΕΗ σημερινα....

pantelis είπε...

Απο ολα εχει ο μπαξες...

michele είπε...

Αυτο λεω και εγω Πανο,απλα δειχνει την αδυναμια του κρατους στο να πληρωνεις κανονικα τα αναλογουντα δημοτικα τελη,τα της κρατικης τηλεορασης κλπ και επομενως τα φορτωσαν ολα στη ΔΕΗ.
Ο ξιφομαχος ολο αγοραζει Παντελη,αλλα εδω κατω που ειναι λογικο μου φαινεται.Θα αργησει παντως να βγαλει κερδη

ΠΑΝΟΣ είπε...

Μια ευχάριστη είδηση τουλάχιστον. Σε Ελληνικά χέρια το κύπελλο του Σπύρου Λούη που βγήκε σε δημοπρασία. Το αγόρασε το ίδρυμα Νιάρχου.

pantelis είπε...

Μικελε συμφωνω για το ξιφομαχο... Αλλα δε με νοιαζει... μια καλη αντιδρασουλα να παρω για το χαρτζιλικη μου και εφυγα... Πλεον για μενα τα μονα κερδη που μπορω να υπολογιζω ειναι απο τι δουλεια μου... τα υπολοιπα ειναι βιτσιο..

ΠΑΝΟΣ είπε...

Να και μια μετοχή με συνέπεια. Με 5 τεμ. άνοιξε, με 5 τεμ. έκλεισε...

pantelis είπε...

Παντος αν το εβλεπα σοβαρα επενδυτικα, θα προσανατολιζομουν σε Χαλυβουργια (Ελαστρ,ΣΩΛΚ)
και σε ενεργεια (Μυτιλ, Μετκ) και ισως Φριγο...

pantelis είπε...

Στη ΔΕΗ θα εκανα μια τοποθετηση, αλλα μονο και μονο που εχει ποσοστο το ελληνικο δημοσιο , ειναι ο μεγαλυτερος ανασταλτικος παραγοντας...

karaefthimiou23 είπε...

Καλησπέρα Παντελή.Στη ΔΕΗ πάντως με στενοχωρεί το γεγονός ότι τη μαζεύει επισήμως ξένο αγνώστου ταυτότητος fund και όχι για παράδειγμα ένας Έλληνας εφοπλιστής ή επιχειρηματίας τύπου Βγενό.

Μη ξεχνάμε τι καλό έκανε η εμπλοκή του Βγενό στον ΟΤΕ και πώς μοσχοπουλήθηκε το κομμάτι του.Τώρα βέβαια καλό θα ήταν να παραμείνει σε ελληνικά και ει κρατικά χέρια.Ρεύμα,νερά,πετρέλαια και λιμάνια πρέπει να μένουν στο κράτος.

michele είπε...

Ειδες Πανο η ..συνεπης??( μην αποκλειεις να ειναι και κανα σηματακι).Παντελη στη σωστη κατευθυνση μου φαινονται οι επιλογες σου,οπως και σ αυτο που ειπες:Πρωτα η δουλεια,real economy που λενε..

michele είπε...

Συμφωνω και με τον ΚΑΡΑ κατα το ..ημισυ.Δεν αποκλειω ουτε την πιθανοτητα πισω απο το fund που ειναι επενδυτικης στρατηγικης να βρισκονται αλλοι του ενεργειακου τομεα.Το κατα το ημισυ ..παει στο γεγονος οτι και γω συμφωνω αυτες οι πηγες να ειναι στο κρατος αλλα με management σοβαρο και οχι με Φωτοπουλους που μπουκαραν στο γραφειο του δυσμοιρου Αθανασοπουλου που απο βραβευμενος μανατζερ εψαχνε να βρει ξενοδοχειο να συγκαλεσει διοικητικο συμβουλιο.

pantelis είπε...

Καλησπερα Καρα23... Θα συμφωνησω οτι οι ΔΕΚΟ πρεπει να ειναι κρατικες καιμε μηδενικο η ελαφρα θετικο αποτελεσμα για χρηματοδοτηση επενδυσεων στην ΚΑΧ ωστε να προσφερουν στο πολιτη κοινωνικο κρατος προνιας... ΑΛΛΑ σε ποιο κρατος????

Οσο για τη ταυτοτητα των χεριων που περνανε οι υποδομες της χωρας, με στεναχωρει , αλλα πιστευω οτι οι ελληνες θα αγορασουν φθηνα οταν πρεπει... Δε τους εχω για χαζους...

pantelis είπε...

Δηλαδη δε καταλαβαινω γιατι ο Βαγγελης να μη παρει κομματι απο τη ΔΕΗ????? Μηπως φτιαχνει απο την αρχη μια νεα???? Μηπως αγοραζει μεσο αλλων??? Μηπως περιμενει να φανε αλλοι το Φωτοπουλο και τους αλλους τεμπελιδες στη μαπα και να παρει μετα???

karaefthimiou23 είπε...

Εννοείτε βρε παιδιά ότι τύποι σαν το Φωτόπουλο ετελείωσαν,αλλά μην τα δώσουμε και στους ξένους εξαιτίας των συνδικαλιστάδων.Αυτή είναι άλωστε και η άποψη των νεοφιλελλεύθερων και της νέας τάξης πραγμάτων,που μετά βδελυμμίας μιλάνε κατά του κράτους επιχειρηματία.

pantelis είπε...

Εγω σας αφεινω για λιγο... Καλο απογευμα ..Τα λεμε το βραδακι

karaefthimiou23 είπε...

Εις το επανιδείν Παντελή.

THE JUNIOR είπε...

Capital World +951.87k 10.62m
APG +763.48k 1.25m
Belfius Bank +388.52k 558.37k
Norges Bank +3.23m 12.31m
Alpha A.E.D.A.K +1.44m 3.00m

29 Feb 2012 (ΟΤΕ)

michele είπε...

Κοσμος και κοσμακης βλεπω στον ΟΤΕ μικρε

THE JUNIOR είπε...

εχουμε και εθνικη συμμετοχη,καλα που ειναι και η alpha και κραταμε τους τυπους

THE JUNIOR είπε...

κοσμος και κοσμακης και στην διπλα γειτονια,φωναζουν αυτοι που δεν καταλαβαν οτι η κινηση στην κρετα ηταν για σφαγη

michele είπε...

Eιχαμε αναφερει και τοτε για τα θεμελιωδη της οταν δεν ηταν τα καλυτερα..νομιζω και ο αρχοντας της θεμελιωδους Ενεργειακος Μαρμαρας ειχε ασχοληθει.Καθε κινηση πρεπει να εχει αρχη και τελος και να ξερουμε τι αγοραζουμε και για ποσο

karaefthimiou23 είπε...

Μικρέ παρατηρώ ότι οι Νορβηγοί είναι ιδιαιτέρως ζωηροί το τελευταίο εξάμηνο,από τράπεζες μέχρι βιομηχανικά blue tsips.

THE JUNIOR είπε...

και σε αγορες και σε πωλησεις ,μαλλον αναλογα τα νουμερα που βλεπουν .

karaefthimiou23 είπε...

Κατά 90% αγορές έχω δει και ιδιαίτερα στις τράπεζες,τις πτωχευμένες και ένα βήμα πριν τις αυξήσεις και αυτό μου έκανε μεγάλη εντύπωση.

THE JUNIOR είπε...

πρεπει να ειναι μεγαλομετοχος σε ολες ,στην πειραιως σχεδον διπλωσε και στις αλλες αυξησε κατα 30% καλα κανουν αν θελουν μεγαλες θεσεις ,εγω περιμενω παντως για το μεελον

Money είπε...

Καλησπέρα σας. Με τεχνικά κριτήρια, η αγορά μας είναι έτοιμη για κίνηση που πιθανά με βάση όσα βλέπω θα είναι ανοδική. Για να έχουμε πτωτική συνέχεια θα πρέπει να γίνει απότομα και ορμητικά, πιθανόν με κάποια αφορμή από το εξωτερικό.

michele είπε...

Kαλησπερα Θανο,συμφωνώ απόλυτα με την εκτίμηση σου και για το πάνω και για κάποιο απότομα βυθισμα.

karaefthimiou23 είπε...

Πού τη βλέπετε την αισιόδοξη πλευρά των διαγραμμάτων,να μου τη δείξετε και μένα να τη δω:)

Εγώ βλέπω ένα τριγωνάκι στον ΓΔ,συνέχισης έτοιμο να σπάσει προς τα κάτω.

michele είπε...

Καρα δυστυχώς δεν ειμαι ακόμα για τεχνικούς λόγους σε θέση να ανεβασω ένα διάγραμμα του ΓΔ η του F
TSE ,να το συζητήσουμε.Γι αυτο έχω ένα της ΔΕΗ έτοιμο λόγω και της σημερινής της κίνησης.Όσο κινείται όμως πάνω απο τις 725 ο γιδης ,δεν ανησυχώ ιδιαίτερα.Βέβαια παίζει ρόλο και ο χρονισμος της κίνησης.

karaefthimiou23 είπε...

Είναι αναιμική η κίνησή του ΓΔ,των τελευταίων ημερών που θα γίνει θορυβώδης αμά τι διάσπαση των 720 και 700 μονάδων.Εκεί θα δούμε και όγκους και σφαγές.Η ΔΕΗ έκανε σήμερα την αρχή και έπεται ο ΟΠΑΠ και αλοίμονο αν σπάσουν το 3 τα ΕΧΑΕ.Το νούμερο που είχες γράψει τις προάλλες για ΓΔ(670) το βλέπω από βδομάδα.

karaefthimiou23 είπε...

Το μόνο θετικό σημείο που βλέπω στον κοντινό ορίζοντα έρχεται από Γαλλία μεριά κι αυτό είναι η πιθανή εκλογή Ολάντ αντί του Σαρκοζύ.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Αμάν βρε Κάρα...τόσο απαισιόδοξος πια? Εδώ δήλωσε αισιόδοξος ο Θανάσης που συνήθως δεν τα βλέπει καλά τα πράγματα.
Ευτυχώς πάντως που βρήκες και ένα θετικό. Τι σας κάνει να πιστεύετε σε όγκους? Και γιατί η αγορά να θεωρήσει κάτι θετικό έστω και αν είναι? Μέχρι τώρα μόνο οι τράπεζες κάνουν κάτι ξεπετάγματα και αυτά δεν κρατάνε. Πρέπει να γίνει κάτι σοβαρό για να ξεκινήσει η αγορά γιατί όπως πάμε τώρα δεν υπάρχει καμιά εμπιστοσύνη και ο καθένας αρπάζει ένα 10-50% και παίρνει δρόμο.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ταπεινή μου άποψη, έτσι? Η αγορά έχει μάθει σε τιμές καραμέλας και αυτό δεν αλλάζει εύκολα. Το περιβάλλον αλλάζει από ώρα σε ώρα και έτσι με την παραμικρή ψιχάλα όλοι ξεπουλάνε. Δεν ξέρω τι μπορεί να το αλλάξει αυτό και να έχουμε μια πορεία ανοδική με κάποια συνέχεια.

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Καλησπέρα σε όλους. Να σας πω την άποψη μου; Μέχρι την παρασκευή το μεσημέρι που έχουμε τη λήξη των παραγώγων μάλλον θα κινηθούμε λίγο ψηλότερα. Μετά λέτε να δούμε αυτό που έγινε τους 2 προηγούμενους μήνες; Νομίζω πως ναι, αλλά μπορεί να κάνω και λάθος.

ΠΑΝΟΣ είπε...

...γιατί οι ειδήσεις για την χώρα μόνο καλές δεν είναι κάθε μέρα...

karaefthimiou23 είπε...

Πάνο για ποιες τράπεζες μιλάμε,για τις κρατικοποιημένες που αν δεν υπήρχε η κρατική χρηματοδότηση θα είχαν σκάσει από το 2010...?Και τολμάνε να έχουν 500 και 600 μύρια κεφαλαιοποίηση οι ανύπαρκτες.Το'χω ξαναγράψει,η αγορά δεν έχει προεξοφλήσει την φετινή ύφεση και την πτώση του ΑΕΠ και δεν υπολογίζω καν την ακυβερνησία που θα υπάρξει διότι αυτό το πράγμα μικράν σημασία έχει όταν μιλάμε για τα λαμόγια της πολιτικής.Τι να φοβηθεί απ'αυτό το ΧΑΑ στις 720 μονάδες που βρίσκεται...?

Ειλικρινά περιμένω από τον Θάνο ή τον Μιχάλη να μου εξηγήσουν τα θετικά σημάδια στο διάγραμμα του ΓΔ ή του 20άρη γιατί μπορεί όντως να κάνω τραγικό λάθος με την άποψη που έχω.

karaefthimiou23 είπε...

Καλησπέρα ευγενεστάτη Βσιλική.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλησπέρα Βασιλική. Για να δούμε.

michele είπε...

Πάμε στην πάνω ανάρτηση,ένα απλό διαγραμματακι ΔΕΗ με τα μέσα που διαθετω αυτη τη στιγμή..

ΠΑΝΟΣ είπε...

Κάρα δεν είπα ότι έχω εμπιστοσύνη στις τράπεζες. Απλά κάθε άνοδος με αυτές ξεκίνησε. Και φυσικά δεν κράτησε. Και δεν ξέρω τι θα είναι θετικό για μια καλή πορεία. Το αποτέλεσμα των εκλογών? Ισως. Θεμελιώδη, αποτελέσματα, υπογραφή β΄μνημονίου κλπ κλπ δεν μέτρησαν παρά τις περί του αντιθέτου προσδοκίες.

Ελπίζω τουλάχιστον να δούμε μια καλή μπάλα απόψε γιατί το χθεσινό δεν έλεγε και πολλά.

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Καρά εγώ είμαι πιο κοντά στη δική σου την άποψη. Μάλλον την Παρασκευή θα σπάσει το τριγωνάκι σου.