Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Κυριακή 27 Μαΐου 2012


ΚΥΡΙΑΚΗ...


                                                         ...με ελεύθερη γνώμη ...


ΠΑΠΟΥΤΣΙ ΑΠ΄ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ..

Να σας πω την αμαρτία μου, ποτέ δεν πίστευα ότι θα με συγκινούσε ένα “made in Greece”. Κι ακόμη περισσότερο, ένα “made in Greece” τυπωμένο στη σόλα ενός παπουτσιού. Μου συνέβη ωστόσο τις προάλλες, σε μια απόπειρα σόπιγκ που κατέληξε σε περίπατο στις ατραπούς της μνήμης. Συν τα απαραίτητα πολιτικά συμπεράσματα, για την εξαγωγή των οποίων υποθέτω ότι είστε προετοιμασμένοι.


Να τα πάρω όμως τα πράγματα από την αρχή. Το σόπιγκ που γράφω πιο πάνω, εχει, λόγω συνθηκών, μεταμορφωθεί από χαρωπή εκδρομή σε κυνήγι ευκαιριών. Εκεί που ξόδευες αβέρτα αλά Βίκυ Σταμάτη, τώρα ψάχνεις για εκπτώσεις και προσφορές καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Και είτε το πιστεύετε είτε όχι, τις ανακαλύπτεις στο Κολωνάκι. Κοινό μυστικό είναι το κατάστημα στην Τσακάλωφ με τα φιρμάτα ενδύματα και υποδήματα που πωλούνται -75 %. Από εκεί έβγαλα όλες τις υποχρεώσεις μου στα βαφτιστήρια τα Χριστούγεννα και το Πάσχα, από εκεί περνάω όταν με πιάνει η καταναλωτική μανία και δεν μπορώ να της αντισταθώ.


Πέρασα και πριν από μερικές μέρες. Είχα παρκάρει Σκουφά, όδευα προς τον καθιερωμένο καφέ κορέτο, λέω «δεν μπαίνεις;», μπήκα. Όπως λοιπόν χάζευα τα παπούτσια, έπεσα πάνω σε ένα ζευγάρι “Weekender”. Ένα ζευγάρι “Weekender” τύπου “boat shoes” για να είμαι ακριβής. Κοντό, χαμηλό, απ’ αυτά που φοράμε το καλοκαίρι μέχρι τελικής πτώσεως. Από εκείνα που αγοράζαμε πιτσιρικάδες, γιατί η οικογένεια δεν είχε λεφτά να πληρώνει πολυτέλειες “Timberland”. Τα αγοράζαμε κι ανακαλύπταμε ότι άντεχαν όσο τα “Timberland” και βάλε, στη θάλασσα τα ‘ριχνες και με μια μπουγάδα έρχονταν στα ίσα τους. Τα “Weekender” τα αγάπησα!


Τα αγαπούσα μάλλον, διότι κάποια στιγμή εξαφανίστηκαν απ’ την αγορά, όπως και η συντριπτική πλειοψηφεία των “made in Greece” υποδημάτων. Άλλα τα ‘φαγε η στροφή των αφεντικών από την παραγωγή στην εισαγωγή, άλλα τα ‘πνιξαν οι μετακομίσεις των εργοστασίων στη Βαλκανική χερσόνησο, άλλα τα εξαφάνισε η μανία των καταναλωτών για γκράντε μάρκες από την αλλοδαπή, το παιχνίδι χάθηκε. Ανάθεμα κι αν έχουν απομείνει δυο-τρεις εταιρείες να δουλεύουν το ποιοτικό ελληνικό παπούτσι. Εκεί που κάποτε έπαιζε μπάλα στις μεγάλες αγορές ανά την υφήλιο.


«Και τι σε νοιάζει εσένα;» θα ρωτήσουν κάποιοι. «Σε πήρε ο πόνος για την πατρίδα;» Όχι, θα απαντήσω, δεν με πήρε ο πόνος για καμιά πατρίδα και τελευταία φορά που ασχολήθηκα με τα σύμβολα ήταν στην έκτη δημοτικού όταν σήκωσα τη σημαία στην παρέλαση. Εχω ωστόσο την εντύπωση ότι αν βλέπαμε μερικά παραπάνω “made in Greece” γύρω μας, δεν θα ήμασταν τόσο εύκολα παιχνιδάκι στα χέρια εκάστου κερδοσκόπου. Ότι θα μας σέβονταν λίγο παραπάνω οι δανειστές μας και δεν θα μας στρίμωχναν στη γωνία κάθε τρεις και λίγο οι εταίροι μας. Στρατηγική τους βέβαια επί δεκαετίες ήταν να σβήσει το “made in Greece” και, με τη βοήθεια του σκληρού νομίσματος, μια χαρά το κατάφεραν. Με τη βοήθεια τη δική μας επίσης, που ποτέ δεν εκτίμησαμε την δύναμη και την δυναμική του. Είναι άραγε πολύ αργά για ένα ταξίδι “back to the future”;


Υ.Γ.: Τα ψώνισα εν τέλει τα “Weekender”, γιατί ήτανε στο νούμερό μου. Εναντι 21 ευρώ και 30 λεπτών παρακαλώ και θα τα φοράω πετσί-σαμάρι όλο το θέρος.


www.protagon.gr   Χρήστος Ξανθάκης

51 σχόλια:

michele είπε...

Aφου οι Σουηδεζες ειναι πια μελαχροινες,μπορουμε και μεις να μεινουμε στην Ευρωπη.Ακομα και με Αλεξη πρωθυπουργο.

ο dwk είπε...

Ξέχασες και τον χορευτή, πλάι της, βέρο Σουηδό επίσης …

ο dwk είπε...

…ααα!
Σ’ έπιασα να ιζνογκουτίζεις ;;;;;
Πρωθυπουργός εδώ μέσα είναι ΑΛΛΟΣ !!!

PS είπε...

Βενιζέλος στο Ναύπλιο: Με το ύφος της η κ. Λαγκάρντ προσέβαλλε τον ελληνικό λαό. Την καλώ να αναθεωρήσει .
Είπατε κα Λαγκάρντ "πρέπει να πληρώνουν τους φόρους τους οι προνομιούχοι"
Μας ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΤΕ κυρία μου,να ανακαλέσετε αμέσως.

μπαρμπαλιας είπε...

καλημερα
πολυ ωραια η χθεσινοβραδινη κουβεντα...

θα παραθεσω δυο αποσπασματα απο το χθεσινο αρθρο του Μ.Γελανταλι στο euro2day...

ΧΑ: Ολοκληρωτική κατάρρευση υπό το φόβο εξόδου...

Χρηματιστηριακοί παράγοντες απέδιδαν το συνεχιζόμενο κύμα ρευστοποιήσεων στον αυξημένο βαθμό επικινδυνότητας της Ελλάδας, την αβεβαιότητα που εντείνεται με αφορμή τις εξελίξεις σε πολιτικό επίπεδο και την δραματική αύξηση του…στοιχηματισμού στο ενδεχόμενο εξόδου της χώρας από την Ευρωζώνη.

Παρά το, ότι ξένα σπίτια (κυρίως ) αμερικανικά (Goldman Sachs, JP Morgan ) δεν προβλέπουν ένα τέτοιο ενδεχόμενο τα πονταρίσματα παραμένουν σε υψηλά επίπεδα. ....


Και ενώ η Μαδρίτη- υποτίθεται από τα καλά παιδιά των δανειστών μετά μάλιστα την εκλογή του συντηρητικού Ραχόι- «φουσκώνει» επικίνδυνα, το Βερολίνο, σχεδόν εμμονικό, συνεχίζει να απειλεί την Αθήνα. Δεν έγινε και τίποτε εάν καθυστερήσει η επόμενη δόση, δήλωσε κάποιος εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών, καθώς μέχρι το τέλος Ιουνίου δεν λήγουν ομόλογα ή δεν πρέπει να πληρωθούν υποχρεώσεις προς τους δανειστές.

Με αυτή την αντιμετώπιση θα έλεγε ένας εχέφρων & ψύχραιμος παρατηρητής το Βερολίνο μοιάζει σαν να θέλει να φέρει…αυτοδύναμο τον Τσίπρα στην εξουσία.

Και καλά οι αμερικανοί μπορεί για δικούς τους λόγους να διευκολύνονται από μία τέτοια προοπτική (μόνο τυχαία δεν ήταν η αφιερωματική συνέντευξη του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ στο…ΦΕΚ του υπερεθνικού ιερατείου, την WSJ) αλλά και οι Γερμανοί.

Όλα αυτά (και πολλά που διαδραματίζονται κυρίως στο παρασκήνιο…) αποτυπώνονται (και ) στο χρηματιστηριακό ταμπλώ. ...

μπαρμπαλιας είπε...

...δεν εχω καμμια αντιρηση -δεν μου πεφτει και λογος- να βγει ο ΣΥΡΙΖΑ...
"η η ΝΔ ...αλλα το παιχνιδι να ειναι καθαρο...
ο καθενας για δικους του λογους ,αβαντσαρει "η πιεζει...και τα μλάρια ακολουθουν και δεν μπορω παρα να συμφωνησω οτι ,απο 4-5% να πας στο 23-24%...δεν ειναι αλλο απο την μετακινηση πατσοκων στο ρευμα του οπορτουνισμου...
δεν αντιγραφω κανεναν...αλλα επειδη ζω σε μικρο μερος ...εχουν ξεκαθαρισει ορισμενα πραματα...
σε επιπεδο δε ,δημοσιων υπηρεσιων δε σου λεω τιποτα...

και επιμενω στο τετριμενο πλεον.αλλα τελικα παντα επιαιρο,
το πατσο θα κυβερνα με τον εναν "η τον αλλον τροπο , τριαντα χρονια και βαλε...

μπαρμπαλιας είπε...

...ο διαβολος του πληκρ/γιου

επικαιρρο
πατσοκ

ΑΡΤ είπε...

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ 3/4/1912----27/5/1963

http://www.youtube.com/watch?v=v2m8O5CWn7o

pantelis είπε...

http://greekelliottwaves.wordpress.com/

pantelis είπε...

Καλημερα σε ολους....

Γεράκι είπε...

Καλησπέρα σας..περιμένοντας το Μονακο κ το παστιτσιο..ακουσα κ εγω οτι οι Αμερικάνοι θέλουν Τσίπρα..ποιος ειναι ο λόγος, ειλικρινα δεν ξερω..Είμαστε σε πολυ δύσκολη θέση..λειπει η ψυχραιμια..το καθαρό μυαλο..η δίκαιη σκέψη..καλη συνέχεια..

michele είπε...

Kαλο μεσημερι,ωραια η κυματικη αναλυση που μας υπεδειξε ο Παντελος..
αλλα και η αναλυση του Λιακου ,η οποια παντα καταληγει στο ιδιο συμεπρασμα..χεχε

μπαρμπαλιας είπε...

Μικε μου καλο μεσημερι...
λεω ψεματα;;;
εξαλλου γεγονοτα παραθετω ....στην κριση των φιλων της σελιδας μας.


...χονδρο/συνταγματαρχης..
...ο τσαμπουκας στα υψη...δεν κανετε κυβερνηση χωρις πατσοκ...προς γνωσιν

PS είπε...

Για τον Άλεξ,που του αρέσει ο Χαρούλης,όχι δικό μου,αλλά το σχολίασα.από καθαρή σύμπτωση και τύχη

michele είπε...

Θα εχει ενδιαφερον αυτη η μετακινηση πρασινων που γινονται ροζ..αλλα τα προβληματα ειναι το θεμα,επι της ουσιας.Βλεπω τωρα τη διαδρομη στο Μονακο,καποτε πιναμε καφεδακι πριν πολλα χρονια.Περασμενα μεγαλεια..

ο dwk είπε...

Ααααααααααααααααααααααχχχχχχχχχχχχχχχχ !!!!!!!!!!
Όπως το είπες! Περασμένα μεγαλεία !!!
Την διαδρομή την έκανα με …formula …feet, και το …pit stop μου ήταν το καζίνο…

ΠΑΝΟΣ είπε...

Για να αποτρέψει αυτήν την κατάληξη, με ή χωρίς την Ελλάδα, η Γερμανία θα πρέπει να κάνει όσα έχει αρνηθεί ως τώρα και ακόμη περισσότερα. Θα πρέπει να συμφωνήσει να επιτραπεί στην ΕΚΤ να καλύψει το χρέος των κρατών-μελών. Να συναινέσει στη δημιουργία ενός μηχανισμού στην ευρωζώνη που θα μετέφερε χρήματα σε οικονομικά αδύναμες χώρες, με τον ίδιο αυτοματοποιημένο τρόπο με τον οποίο έγινε η διάσωση της Γερμανίας. Και επίσης να δεχθεί ένα κοινό ευρωπαϊκό ταμείο ασφάλισης των ανέργων θα ήταν ένα πρώτο βήμα προς αυτήν την κατεύθυνση.

Την ώρα που η Αγκελα Μέρκελ επεξεργάζεται ποιο θα είναι το επόμενο βήμα στην ευρωπαϊκή κρίση, πρέπει να έχει καλά στο μυαλό της ότι η χώρα της χρωστάει πολλά στο ευρωσύστημα όπως και η Ελλάδα, καταλήγει η ανάλυση.

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22770&subid=2&pubid=63662009

PS είπε...

"Γεμάτο" κείμενο ΒΝ(Κυριακή 27 Μαϊ 2012 - 17:25 dwk ),δεν υπήρχε μέρος της χώρας χωρίς αυτά(με "τρόμο" θυμάται ο καθείς όταν έδωσε για πρώτη φορά τα κλειδιά του ολοκαίνουργιου ΙΧ στον παρκαδόρο,μετά το συνήθισε),ακόμα και στα πιό μικρά χωριά από το 1985 είχαν ανοίξει τέτοια μαγαζιά,όπου έτρωγαν με τις πουτάνες τις επιδοτήσεις, αγρότες,ψαράδες και ψαρομανάβηδες,που άλλαζαν μεσάνυχτα τις ψαροκασέλες στα "ιχθυεμπορικά",με ψαρια απο τη Μονεμβασιά και την Κορώνη,με σημείο συνάντησης την Τρίπολη,με μάρτυρες βουβούς μπροστά σε αυτό που είδαν από τότε να έρχεται.
Και ναι μεν άργησε πολύ,αλλά ήρθε.

ο dwk είπε...

Φίλε «προνομιούχε»
Καλύτερα μας τα λέει ο ΑΑΑ.
(που αξίζει 1003 Α !)
ΒΝ ΑΑΑ 17.16:
Κουραστηκα να διαβαζω σε διαφορα μπλογκς οτι ολος ο κοσμος,ολα τα κρατη,ολο το συμπαν συνωμοτει εναντιον της Ελλαδας...
Κουραστηκα να διαβαζω οτι ολα αυτα τα τραβαμε γιατι θελουν να μας παρουν τα πετρελαια,το φυσικο αεριο,τους υδρογονανθρακες το χρυσο,τον ηλιο,τις θαλασσες,τα ακινητα μας,τα σπιτια μας...
Προφανως η Ιρλανδια η Πορτογαλια(που ειναι ηδη σε μηχανισμο στηριξης και εχουν παρει αντιστοιχα μετρα) και ισως οι Ισπανια,Ιταλια αργοτερα, εχουν και αυτες πετρελαια,αερια,θαλασσες κ.α και θελουν να τους τα παρουν και αυτων οι κακκοι οι ξενοι...
Κουραστηκα ρε παιδια,κουραστηκα...Παντα θα Φταιει καποιος αλλος,παντα...Ολοι ξαφνικα τα εχουν βαλει με την Ελλαδιτσα μας και μας κυνηγανε......Ολοι...Ποτε δεν φταιμε εμεις...Ποτε.....Αυτο μας εφαγε σαν χωρα.....
Οταν καταλαβουμε οτι το φταιξιμο ειναι δικο μας που φτασαμε ως εδω,ισως στο μελλον η Ελλαδα γινει καλυτερη.....
Θα το καταλαβουμε ομως???

PS είπε...

Γιατί με βάζεις σε εισαγωγικά;Είπα εγώ πώς ΔΕΝ είμαι; χαχα Προνομιούχοι είναι στη γωνιά μας καταρχήν οι άχαρτοι και έχοντες ρευστότητα η οποία αγοράζει κάθε τι που κινείται στο χαα.Και με 4 γκάλοπ υπέρ Σαμαρά,δεν αμφιβάλλω ότι το τέλος της πτώσης πλησίασε "επικίνδυνα",αν δεν έφτασε ήδη.Όμως άλλοι είναι που θα μας πουν τι λένε Η ΓΡΑΜΑΙΣ ΚΑΙ Η ΧΑΡΑΚΑΙΣ...

ο dwk είπε...

Φίλε «προνομιούχε»
Καλύτερα μας τα λέει ο ΑΑΑ.
(που αξίζει 1003 Α !)
ΒΝ ΑΑΑ 17.16:
Κουράστηκα να διαβάζω σε διάφορα μπλογκς ότι όλος ο κόσμος, όλα τα κράτη, όλο το σύμπαν συνωμοτεί εναντίον της Ελλάδας...
Κουράστηκα να διαβάζω ότι όλα αυτά τα τραβάμε γιατί θέλουν να μας πάρουν τα πετρέλαια, φυσικό αέριο, τους υδρογονάνθρακες, το χρυσό, τον ήλιο ,τις θάλασσες, τα ακίνητα μας, τα σπίτια μας...
Προφανώς η Ιρλανδία η Πορτογαλία(που είναι ήδη σε μηχανισμό στήριξης και έχουν πάρει αντίστοιχα μέτρα) και ίσως οι Ισπανία, Ιταλία αργότερα, έχουν και αυτές πετρέλαια, αέρια, θάλασσες κ.α. και θέλουν να τους τα πάρουν και αυτών οι κακοί οι ξένοι...
Κουράστηκα ρε παιδιά, κουράστηκα…
Πάντα θα φταίει κάποιος άλλος, πάντα...
Όλοι ξαφνικά τα έχουν βάλει με την Ελλαδίτσα μας και μας κυνηγάνε...... Όλοι...
Ποτέ δεν φταίμε εμείς... Ποτέ..... Αυτό μας έφαγε σαν χώρα.....
Όταν καταλάβουμε ότι το φταίξιμο είναι δικό μας που φτάσαμε ως εδώ, ίσως στο μέλλον η Ελλάδα γίνει καλύτερη.....
Θα το καταλάβουμε όμως???

PS είπε...

Πώς;

ο dwk είπε...

ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΕ !
(σε …αποκατάστησα!)
Αν κατάλαβα καλά …είσαι άχαρτος και με ρευστότητα και …περιμένεις το 5Ο γκαλόπ;;;
ΔΟΣΑΙ ΣΥΜΑ !!!!!

PS είπε...

Βρέχει και περιμένω να χιονίσει.

ο dwk είπε...

Χα χα χα !!
Εξήγησέ το!
ΓΡΗΓΟΡΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

PS είπε...

Λέω να πω και στον πλπθτάσο να μας δώσει κανένα χαρτάκι να το έχουμε στα υπόψη,κάτι πρέπει να ξέρει αυτός,ήδη έδωσε πρότον,μιγ,μαρφίν,να τον ακούτε τον πλ,έχει γράψει μεγάλες επιτυχίες στο παρελθόν.

PS είπε...

ααα,όποιος κατάλαβε,δηλ. μόνο ο μάγως θα μιλάει τόσα χρόνια με γρίφους;

ο dwk είπε...

Αχααααααα !
Κατάλαβα.
Εκτός από χιόνι περιμένεις και …χαλάζι !

PS είπε...

489 ή 324 ; ποιό φαίνεται ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΟ;

ο dwk είπε...

Ρυθμικά:
Είναι,
Η ώρα,
Του
Micheeeele !

ο dwk είπε...

(εγώ προτιμώ 555
…και δεν μιλάω για τσιγάρα!)

PS είπε...

Την προσχώρησή τους στη ΝΔ ανακοίνωσαν τέσσερα στελέχη των Ανεξάρτητων Ελλήνων και δύο στελέχη του ΛΑΟΣ
ο κ. Σπύρος Ρομποτής σημείωσε ότι αμφισβητούνται όλες οι κατακτήσεις και τα οφέλη της πολυετούς εθνικής προσπάθειας
Ο κ. Ιωάννης Βαγγέλης σε δηλώσεις του υπογράμμισε ότι η ΝΔ είναι η μόνη πολιτική δύναμη η οποία μπορεί να διασφαλίσει την πορεία προς την αλλαγή.
«πολυετείς κατακτήσεις(360 δις χρέος),οφέλη(μνημόνια,1εκ άνεργοι κλπ),αλλαγή(1981??? ΩΧΧΧΧ)»,ρε πόσο καραγκιόζηδες μπορεί να είστε,άσε που αλλάζετε και κόμμα 20 μέρες πριν τις εκλογές.

PS είπε...

Πέντε αυτοκτονίες σε λίγα εικοσιτετράωρα… στην Κρήτη.
http://www.zougla.gr/greece/article/pente-aftoktonies-se-liga-ikositetraora

michele είπε...

Που τα θυμηθηκες τα 555 χαχαχα

ο dwk είπε...

Παγωμένο το χαμόγελο…
(από το 84-72 φαντάζομαι)

ο dwk είπε...

Unibet:
ΝΔ 1,50
ΣΥΡΙΖΑ 1,90
ΠΑΣΟΚ 18,00
Αααα!
Το είδες αυτό το:
01/07/2012
To be a member of Eurozone ???????!!!!!!!!!!!!!!!
(ναι 1,10 όχι 6,00)
ΑΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ !!!

michele είπε...

DWK εχουν κουραστει τα παιδια στο μπασκετ.Και κορεσθει τα εχουν παρει ολα πολλες φορες.Τα νεα παιδια του Ολυμπιακου εχουν μεγαλυτερη επιθυμια..
Το εχω δει το 1,10 με τη eurozone xaxa

ο dwk είπε...

ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ !
…όσα δεν φτάνει η αλεπού, τα κάνει κουρασμένα !!
ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ !
(…είμαι βάζελος βέβαια)

Ανώνυμος είπε...

καλησπερα σε ολους
hawk τι επαθα χτες βραδυ
επηρεαστηκα τοσο πολυ απο το τελευταιο σου μυνημα που ελεγε για το blog που μπορει να αλλαξει το ρου της ελληνικης ιστοριας που στον υπνο μου ειδα τον μικελε να ορκιζετε πρωθυπουργος μποστα στον παπουλια..........χεχε
ω ρε μπουνγκα μπουνγκα που θα πεσει

michele είπε...

bebakos ,ομως δεν ειμαι μοναχοφαης ..χοχο.Ε ρε γλεντια..

Αλεξανδρος είπε...

mike πες μια δυο τραπεζες της Ιταλιας και αμα ξερεις καμια Ισπανικη

michele είπε...

monte dei paschi di siena, unicredito
και ισπανικη santander

ο dwk είπε...

«Προνομιούχοι είναι στη γωνιά μας καταρχήν οι άχαρτοι και έχοντες ρευστότητα η οποία αγοράζει κάθε τι που κινείται στο χαα. Και με 4 γκάλοπ υπέρ Σαμαρά, δεν αμφιβάλλω ότι το τέλος της πτώσης πλησίασε "επικίνδυνα", αν δεν έφτασε ήδη. Όμως άλλοι είναι που θα μας πουν τι λένε Η ΓΡΑΜΑΙΣ ΚΑΙ Η ΧΑΡΑΚΑΙΣ...»
Τάδε έφη ζαρατού…. -ωχ λάθος! Τάδε έφη «προνομιού…» -ωωωχ λαθος!
ΤΑΔΕ ΕΦΗ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟΣ !
-καλησπέρα «bebacos». Ο bebacos πήγε για ύπνο;
Τι λες εσύ Michele;

Αλεξανδρος είπε...

η banco popolare ειναι μεγαλη?

michele είπε...

Ναι αλλα οχι απο τις πρωτες.Μεγαλη ομως

Αλεξανδρος είπε...

λοιπον πολλες ευρωπαικες τραπεζες απο ολες τις μεγαλες χωρες δειχνουν σηματα ανοδου..

michele είπε...

πηγαν στις στηριξεις τους και ψαχνονται για αντιδραση?

Αλεξανδρος είπε...

μοιαζει να ετοιμαζεται κινησουλα

Αλεξανδρος είπε...

ερχεται τραπεζοβδομαδα mike

michele είπε...

Και στα ελληνικα προφανως εννοειςη κοιτας τις ξενες

Αλεξανδρος είπε...

ολα μαζι συστημικο φαινεται