Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Δευτέρα 7 Μαΐου 2012


X.A.A. META TH ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ
Μολις φανηκε ο Αλεξης..

                                                                                     ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ
Καθημερινό σχόλιο Μιchele.
Στις 643,87 μον εκλεισε σημερα ο ΓΔ..

με απωλειες 6,67% και τζιρο 45,8 εκ ευρω,μετα τα αποτελεσματα των εθνικων εκλογων που "ισοπεδωσαν" το πολιτικο σκηνικο.Ο κοσμος ψηφισε αναλογα με τις οριζοντιες περικοπες που δεχτηκε δινοντας 19% στο πρωτο κομμα και 6% στο εκτο και αφηνοντας εκτος βουλης το 19% των επιλογων του!
Αναμενομενο λοιπον το σημερινο αποτελεσμα στο ΧΑΑ  με καλο γυρισμα στην ΕΤΕ απο -21,89% στο -8,28%,αλλα τον ΔΤΡ να κατευθυνεται εντος της πτωτικης σφηνας προς τα χαμηλα του των 212 μον. Ομοιως πραττουν και ο ΓΔ προς τις 621 μον και ο FTSE προς τις 236 μον,αφου ΔΕΗ και ΟΤΕ παρεμειναν στα χαμηλα ημερας και ο ΜΥΤΙΛ με ενα τρομακτικο -17,6% κατευθυνεται κατω απο τα 2 ευρω..
Η τελικη εικονα,αναλογη των δεικτων με 19 μετοχες ανοδικες και 103 πτωτικες  και πλειστες οσες ευκαιριες να υπαρχουν στο ταμπλο λογω της αβεβαιοτητας που δημιουργησε το αποτελεσμα των εκλογων και του φοβου των επενδυτων που ειδαν τα spreads να εκτινσσονται πανω απο 2138  κατα 239  μον και το ευρω να ξεκιναει την ημερα του κατω απο το 1,3.
Μερικη ανησυχια και στην Ευρωπη με τη νικη Holland στο Παρισι,που ομως δινει καποιες ελπιδες για αναθεωρηση των "σκληρων επιλογων" προς επιλογες περισσοτερο αναπτυξιακες κατι που πρεπει ως χωρα να εκμεταλλευτουμε αλλα που προυποθετει περισσοτερη σοβαροτητα εκ μερους του πολιτικου προσωπικου της χωρας.
Αυτη την ωρα λιγο κατω ο DAX -0,07 % στις 6561 μον και αρνητικος ο DOW στις 13009 με απωλειες 0,21%.

71 σχόλια:

Money είπε...

που; Στο βάθος του τούνελ;

michele είπε...

Οπως ελεγα και στον gap παλια,Γιωργο δεν ειναι το φως στο βαθος του τουνελ που βλεπεις.Ειναι το τρενο που ερχεται πανω σου.Και ηρθε και πανω μας.Θαναση συμφωνω απολυτα.ΤΩΡΑ εχει ενδιαφερον το χρηματιστηριο..

PS είπε...

alfa agora 0,813 pol 0,84 not VERY bad.

karaefthimiou23 είπε...

Λογικά δεν θα χρειασθούν οι 3 μέρες σε καθένα από τους 3 που θα λάβουν τις διερευντηικές,μάλλον 1 μέρα θα φθάνει.Οπότε λίαν σντόμως θα ρποκηρυχθούν επαναληπτικές εκτός απροόπτου.

Η ΕΤΕ και κάποιες άλλες έκλεισαν στα υψηλά ημέρας αλλά εάν δεν δούμε αύριο κάτι,νομίζω ότι θα καταρρεύσει και αυτή.

Νέο χαμηλό και ψώνια αυτή τη βδομάδα,είναι η πρόβλεψή μου.

Megas Magistros είπε...

ΓΤΕ έρχεται η ΔΠ. Πιστεύω εντός Μαίου και στα 0.40€. Not bad. Μικτή τιμή 0.25€ και αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες κομμάτια με ιδρώτα μαζεμένα.

George είπε...

Αυτός είναι βουλευτής της Χρυσής Αυγής Στην εκλογική περιφέρεια Β’ Αθηνών, εκτός απροόπτου, όπως αναγράφεται στην επίσημη ιστοσελίδα του υπουργείου Εσωτερικών, εκλέγεται ο Γιώργος Γερμενής με ψήφους 4.461 Τον Αύγουστο του 2009, με την ευκαιρία της κυκλοφορίας του τελευταίου δίσκου του συγκροτήματος, με τίτλο «Praetorians», μίλησε στο rockap.gr για το αντιχριστιανικό πνεύμα που διακρίνει την μπάντα του http://www.youtube.com/watch?v=Uc1-BfZ7Jnc&feature=player_embedded#!

νικος φαληρο είπε...

καλο απογευμα σε ολες τις φιλες και τους φιλους.

karaefthimiou23 είπε...

Καλό απόγευμα Νίκο.

karaefthimiou23 είπε...

Πολλά τα κομμάτια του ΕΛΣΤΡ αλλά και όσων παρακολουθούνται από μάτια που πρέπει.

Megas Magistros είπε...

Παιδιά σταματήστε να ασχολείστε με την Χρυσή Αυγή. Ο Λαός ψήφισε και τους έβαλε στην Βουλή με ποσοστό ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΚΑΝΕΙΣ.

Η ιστορία θα γράψει από εδώ και στο εξής εάν επραξε σωστά η λάθος η εάν ήταν ψήφος αντίδρασης. Πάντως χρήζει μελέτης το υψηλό ποσοστό που πήραν σε Καλάβρυτα και Δίστομο.

(δεν είμαι Χρυσαυγίτης για να μην παρεξηγηθώ).

PS είπε...

μακράν η καλύτερη επιλογή σήμερα η ετε,που άνοιξε στο 1,32(κακώς ακύρωσα στο 1,39 )και έκλεισε στο ψηλό ημέρας 1,55 με σεβαστά κέρδη.

PS είπε...

"ενδεχόμενη ακυβερνησία θα επηρεάσει αρνητικά τη μελλοντική πορεία της χώρας"---ενώ με σταθερές κυβερνήσεις τι είδαμε να συμβαίνει;Λέτε να βγουν τίποτε αριστεροί και να μας πάρουν ότι έχουμε;Θα μας πάρουν άραγε περισσότερα από όσα μας στέρησε το πασόκ;Και θα χάσουν μήπως τις χρυσές κουτάλες οι φωτοπουλαίοι και τα λοιπά κατακάθια;Φαντάζει θεόρατο το 2%;

michele είπε...

Μαγιστρε η οργη δεν εχει εξηγηση με λογικα μεγεθη.Ουτε εγω πιστευω οτι το 7% των Ελληνων ειναι φιλοναζιστες.

karaefthimiou23 είπε...

Συζητιέται εντόνως ότι το ΣΥΡΙΖΑ πήρε πολλούς ψήφους Δημοσίων Υπαλλήλων,κυρίως βέβαια του ΠΑΣΟΚ,για να προστατευθούν από τις απολύσεις που θέλει το μνημόνιο.

Φαντάζομαι θα θέλουν και άλλοι να συμμετάσχουν στο πάρτυ προσλήψεων που διακύρηττε ο αρχηγός του το 2009.

Έλα όμως που είτε με μνημόνιο είτε χωρίς αυτό,το κράτος πρέπει να μειωθεί τουλάχιστον κατά 50% σε βάθος 10ετίας.

Megas Magistros είπε...

Καρά μόνο το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ στην Αχαία (κάστρο του ΠΑΣΟΚ μαζί με το Ηράκλειο) που βγηκε και πρώτο κόμμα θα σου δείξει ότι το 10% των ψήφων το πήρε από τιμωρούς ΠΑΣΟΚΟΥΣ.

Megas Magistros είπε...

Στο ΚΚΕ βλέπω αλλαγή ηγεσίας.

Παφίλης έχει πάρει φόρα και έρχεται....

Megas Magistros είπε...

Στην ΝΔ βλέπω επιστροφή Καραμανλή στην προεδρία ώστε να συσπειρώσει την κεντροδεξιά.

Εχει πλέον την πλάτη των Ρώσων και δεν φοβάται τίποτα. Μπορεί να σας φαίνεται άσχετο αλλά ο κολλητός του Πούτιν Ιβαν αυτή τη φορά αγοράζει τον ΠΑΟΚ.

karaefthimiou23 είπε...

Μάγιστρε τιμωρούς ΔΥ και τιμωρούς τώρα που τελείωσε η μάσα.Αμ δε που νομίζουν ότι θα γλιτώσουν οι κλέφτες,θα τους κυνηγάμε μέχρι το Καλέτζι...

karaefthimiou23 είπε...

Όταν επανεμφανίσθηκε ο μπούλης,είπαν ότι ήρθε να στηρίξει τον ΠΟΛΛΑΝ.Τόσο χαιβάνια είναι,ο λύκος πήρε θέση για το χειμώνα...

PS είπε...

“Την ανησυχία τους ότι η χώρα ίσως αντιμετωπίσει προβλήματα ρευστότητας στα τέλη Ιουνίου, εάν δεν υπάρχει κυβέρνηση να διαπραγματευτεί με την Ευρωπαϊκή Ένωση και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο εξέφρασαν πηγές του υπουργείου Οικονομικών στο Reuters.
«Εάν δεν υπάρξει κυβέρνηση για να διαπραγματευτεί με την τρόικα για τις επόμενες δόσεις και δεν υπάρχει η προβλεπόμενη μηνιαία εισροή εσόδων τότε μπορεί να έχουμε πρόβλημα από τα τέλη Ιουνίου και μετά», είπε πηγή του υπουργείου, ενώ άλλοι δύο αξιωματούχοι του επιβεβαίωσαν ότι η χώρα ίσως έχει προβλήματα ρευστότητας στα τέλη Ιουνίου.”
• 17:35ΕΥ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΡΟΣ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΜΑΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
----Tι να την κάνει τη συμμετοχή όταν έχει στελεχώσει ολόκληρη τη σφηκοφωλιά της αμαρτίας, το ΥΠΟΙΚ, με κολλητάρια του,που τους βάζει να "εκφράζουν ανησυχίες" στο Ρόιτερς.

PS είπε...

Εκτός από την δεδομένη επίθεση στον Α.Τσίπρα,ο Θ.Πάγκαλος δήλωσε ότι «είναι προφανές ότι το ΠΑΣΟΚ δεν υπάρχει πια ως σοβαρή πολιτική δύναμη. Οι υποψήφιοι επιδόθηκαν σε άνευ προηγουμένου σταυροθηρία αδιαφορώντας τελείως για το συμφέρον του κόμματος και του τόπου. Ασχολιόντουσαν μόνο για το προσωπικό τους συμφέρον. Για την προσωπική τους επιβίωση. Δεν μπορεί να ψηφίζουμε αρχηγό, επειδή κάποιοι συναισθηματικά το λένε επειδή ο ένας λέγεται ο ένας Παπανδρέου και ο άλλος Βενιζέλος».

Επιμέλεια: Μαριάννα Μαρμαρά

michele είπε...

Kαρα και Μαγιστρε σιγα-σιγα καλα το πατε.Το εχω πει εδω μεσα,αλλα και εξω απο το blog μας,πολυ νωριτερα.Αν γινει θα αναδημοσιευσω το επιμαχο κομματι

karaefthimiou23 είπε...

Η μεγάλη σημερινή άνοδος σε CAC-IBEX-MIBTEL,σε αντίθεση μάλιστα με τη σημαντική πρωινή τους πτωτική εκκίνηση,σηματοδοτεί προφανώς την ελπίδα ότι η Γερμανία θα κάνει το πολυπόθητο βήμα πίσω και η Ευρωζώνη θα αναπνεύσει.

Δεν είμαι βέβαια σίγουρος για το αν η Γερμανία έλαβε το μήνυμα...

karaefthimiou23 είπε...

Μυστήρια χρώματα κεριών βλέπω σήμερα,άσπρα τραπεζικά-μαύρα τραπεζικά(όλα βέβαια με χάσματα)-μαύρα βιομηχανικά-άσπρα βιομηχανικά μικρά και μεγάλα(με χάσματα βέβαια)και γενικώς χάσματα.

Χάσματα εκκίνησης λέτε,στις 635 μονάδες ή χάσματα εξάντλησης...?

Γεράκι είπε...

είναι αυτο Κ23?Είναι αυτη η εξήγηση..?ειλικρινα δεν ξέρω..νομιζω έχει κ άλλες εκδοχές...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Εντάξει, η τεχνολογία έχει προχωρήσει πολύ αλλά μην περιμένετε τα αυτόματα συστήματα να έχουν τόσο μεγάλη ακρίβεια. Για το κλείσιμο του ΧΑΑ μιλάω. Για -6,66% το πήγαιναν, στο -6,67% τους βγήκε. Μια απόκλιση της τάξης του 0,01 δικαιολογείται.
Συμπέρασμα: Ο Αντίχριστος είναι πάντα εδώ.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλησπέρα στους παριστάμενους Κάρα και Hawk.

Γεράκι είπε...

δηλ πάμε σε 2ες εκλογές..ο Σύριζα ή γενικά αριστερα θα βγει εκ νεου πιο ενισχυμένη?επιτρέψτε μου να έχω επιφυλάξεις...εγω που ενίσχυσα πχ την αριστερά με την μέθοδο του Δήμου..ισως να το ξανασκεφτώ...

Γεράκι είπε...

Το σαμάρι καθαρίζει το θέμα μέσα σε μια μερα..Η Αριστερή πλευρα τωρα..πόσες ημέρες θα χρειαστει???1 ,2 ,3 ή θα ζητήσει παραταση καμμια εβδομάδα?..θα είμαστε για γέλια...

karaefthimiou23 είπε...

Καλησπέρα Πάνο,καλησπέρα hawk.Τι θα γίνει από δω και πέρα πολιτικά δεν το γνωρίζω,απλά μια υπόθεση κάνω.Να πω την αλήθεια λίγο με ενδιαφέρει πια,τα βασικά έγιναν πιστεύω.Το σύστημα θα ανασκουμπωθεί,θα αναδιατάξει τις δυνάμεις του και θα δούμε τι θα βγει στη πορεία.

Στα του ΧΑΑ θέλω να δω αν θα υπάρξει συνέχεια στο σχετικό μάζεμα στο τέλος στην ΕΤΕ(με αύξηση όμως των ανοικτών της θέσεων στο ΣΜΕ της)και εάν στα βιομηχανικά blue tsips,ΔΕΗ και ΟΤΕ που τρώνε εδώ και καιρό τις φάπες τους,είναι τα σημερινά κεριά εξάντλησης της πτωτικής τους ορμής.Πιστεύω θα φανεί από αύριο κιόλας.

Αν έχει κάποιος μια άλλη ιδέα,θα μας ενδιέφερνε όλους.

Γεράκι είπε...

εγω δν φέρω καμια γνώμη για το ΧΑΑ..έχω εγκλωβιστεί αλλα δεν τα έχω άμεση ανάγκη άρα αναμένω..είναι πέρα των γνώσεων αυτη η αγορα με βάση την παράλογη λογική που είναι στημένο..καλησπέρα σας..

ΠΑΝΟΣ είπε...

Γεια σας παιδιά. Πριν από τα άλλα μια απάντηση.

Γιώργη (και Νίκη δευτερευόντως) το να χτυπιόμαστε τώρα για την Χ.Α. που μπήκε στο πολιτικό χρηματιστήριο, μου φαίνεται λίγο υποκριτικό. Εμείς με την στάση μας το επιτρέψαμε αυτό αφήνοντας τα λαμόγια που μας κυβερνούσαν τόσα χρόνια να αλώνουν ανενόχλητα τη χώρα. Όπως τότε πριν 13 περίπου χρόνια που οι "αρχές" άφηναν να μπουν στο ΧΑΑ "εταιρίες" σαπάκια με έδρα μια αποθήκη με τσίγκινη σκεπή.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Για τα πολιτικά... καμία αίσθηση πλέον, σχεδόν αναίσθητος μετά τόσα χρόνια. Τα ουρλιαχτά τους και οι πύρινοι λόγοι τους για την καρέκλα και μόνο, οι διαφορές τους εντελώς πλαστές, δεν υπάρχουν, δεν τις πιστεύουν, δεν έχουν κάποιες αρχές σταθερές. Κωλοτούμπα κάνουν ανά πάσα στιγμή.

karaefthimiou23 είπε...

Να διευκρινήσω ότι χάσματα δεν υπάρχουν σε ΓΔ,20άρη.ΔΤΡ και μάλιστα ο 20άρης ακούμπησε στο προηγούμενο χαμηλό του Ιανουαρίου.Η λογική λέει ότι θ'ακολουθήσει και ο ΓΔ.

PS είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
PS είπε...

σε λίγο θα το σβήσω.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Χαχαχα... full moon πολύ καλό. Διάβασα τον Αλεξανδράτο, για τον οποίο έχω σχηματίσει εξαιρετική εικόνα εδώ και 2,5 χρόνια και δεν του λέει τίποτα περίεργο, ίσα ίσα του μιλάει ευγενικά.
Το πιο αστείο...ξαφνικά απέκτησε ελληνικό πληκτρολόγιο το λαμόγιο χαχα

ΠΑΝΟΣ είπε...

...και σε 10 λεπτά το έχασε ξανά.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Πάντως και να το αφήσεις δεν βλάπτει...

Αλεξανδρος είπε...

ΤΡΕΛΗ ΠΛΑΚΑ ΔΙΠΛΑ

michele είπε...

Όταν ολοκληρωθεί ο γύρος των επαφών θα τα αναλύσουμε τα πολιτικά..full moon καλα έκανες,το προλάβαμε ήταν και αντιαισθητικο.
Άλεξ αν έχεις γραφημα γι αργότερα ενδιαφέρον θα είναι..

ΠΑΝΟΣ είπε...

Αλέξανδρε είναι η σειρά σου τώρα να σε περιλάβει ο Μάριος χαχα

PS είπε...

ήθελε και loggin...xaxaχαπακωμενοι είναι εκεί Θανάση,αθεράπευτες φιγούρες που δήθεν επειμένουν να ...ενημερώνουν τους "επενδυτάς".Ο ΚΕΡΩΣ ΓΑΡ ΕΓΚΗΣ ΒΡΕΕΕΕΕΕ

pantelis είπε...

Καλησπερα σε ολους..καιρος γαρ εγγυς...αχχαχαχ

pantelis είπε...

Διαλυσις.....

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλησπέρα Παντελή.

Τουλάχιστον τα δικά μας κείμενα πιστεύω ότι είναι αισθητικά Μικέλε χαχα.

Για τα πολιτικά δυο λόγια και τα πολλά αργότερα.
Easy come - easy go. Αν δεν σοβαρευτούν οι νικητές των εκλογών, τα πρώην μικρά κόμματα δηλαδή, θα επιστρέψουν εκεί όπου ξεκίνησαν. Αυτό έλεγα πριν τις εκλογές ότι θέλω για να ξεκαθαρίσει το θολό σκηνικό.
Το ίδιο για τους πρώην μεγάλους. Να καταποντιστούν. Αν δεν πάρουν το ηχηρό μήνυμα τώρα, θα δούμε μεγάλες εκπλήξεις στη χώρα.

Νίκη είπε...

Αγαπητέ φίλε Πάνο. Η υποκρισία περισσεύει σ’ εκείνους που δέχονται αδιαμαρτύρητα τα πάντα. Μπορεί να τους επέτρεψαν κάποιοι να μπουν στη ΒΟΛΗ. Εμείς τι προτείνεις να κάνουμε; Να το βουλώσουμε; Όσο για τον παραλληλισμό με το χαα, τι να πω; Το αφήνω ασχολίαστο. Σήμερα, δεν θα ζητήσω συγνώμη. Καλό βράδυ σε όλους.

Αλεξανδρος είπε...

σας θυμιζω το ρητο,μαχαιρι που πεφτει μην το πιανεις.Ελπιζω ολοψυχα να ειναι λαθος χεχεχε

michele είπε...

Γενικά συμφωνώ με την άποψη σου,τα του Καίσαρος τω καισαρι Πανο.Ο καθένας πήρε αυτα που έπρεπε να πάρει,εξ ου και ο χτεσινος μου τίτλος "σοφή η μαλακια μας".
Χαίρομαι που ο κόσμος έδειξε την οργή του για ατελεσφορα μνημονια χωρις ανάπτυξη.Χαίρομαι που έδωσε και ΕΥΘΎΝΕΣ στα αριστερά μήπως ποτέ αποφασίσει να φύγει απο το καβούκι της διαμαρτυρίας που είναι και εύκολη.

Αλεξανδρος είπε...

οσο για γραφημα ΤΙ ΝΑ ΒΑΛΩ???????

ΠΑΝΟΣ είπε...

Αγαπητή μου Νίκη. Δεν υπήρχε καμία προσωπική αιχμή για κανέναν συνομιλητή μου εδώ μέσα. Χρησιμοποίησα πρώτο πρόσωπο με μπόλικη δόση αυτοκριτικής μέσα και το έχω γράψει πολλές φορές ότι εγώ φταίω πρώτα από όλους με την μέχρι σήμερα ανοχή μου...
Φαίνεται καθαρά από όσα έχω γράψει.

karaefthimiou23 είπε...

Συμφωνώ με τα μαχαίρια του Αλέξανδρε,μόνο για trading μιας το πολύ ημέρας μπορεί να γίνει.Τα νέα χαμηλά θα τα δούμε μέχρι το τέλος της βδομάδος το πιθανότερο.

karaefthimiou23 είπε...

Βάλε ένα μαχαίρι χα χα χα

μπαρμπαλιας είπε...

kalisperase olous
torakatalabaineisto
filo moyto mixali poy egrafe apoafriki

grafo apoitalia
xeretooloys toys filoys

michele είπε...

Βάλε έναν εικοσαρη αν έχεις, έχει μια πτωτική σφήνα εκει νομίζω ,οτι θες,μαζι με το μαχαίρι χεχε

Αλεξανδρος είπε...

Εγω παντως αγοραζω για διακρατηση και ο θεος βοηθος ,μυτιλ 2,07 σωλκ 0,53 ελκα 1,10 ελβε 1,07 νομιζω δεν πεφτω εξω στις τιμες καπου εκει πηρα

Αλεξανδρος είπε...

ο μυτιλ και ο ομιλος δεν θα μεινουν εδω για πολυ.ΔΗΛΑΔΗ ΕΛΠΙΖΩ ΟΤΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΕΠΑΝΩ ΟΧΙ ΚΑΤΩ...ΩΧΧΧΧΧ

michele είπε...

Ελβαλ καλε! Γεια σου Λιάκο μου χαιρετισμούς στους φίλους μου τους Ιταλους

Money είπε...

O ΛΑΜΟΓΙΟ εξαφανίστηκε.

Αλεξανδρος είπε...

Τελικα πρεπει να παρω και απο αυτη απωθημενο μου εχει μεινει,παντως αυριο πρεπει να μπει το ιππικο στο μυτιλ

karaefthimiou23 είπε...

Γεια σου Ηλία Ιταλέ.Νομίζω ότι δεν πράττει άσχημα όποιος αγοράζει αλλά προσωπικά θα περιμένω μερικές συνεδριάσεις γιατί πιστεύω ότι μόνο αντίδραση μπορούμε να δούμε άμεσα και μετά θα πάμε για νέα χαμηλά,είτε αρκετά χαμηλότερα από το 621 είτε οριακά πιο κάτω.

Τώρα είναι μόνο μπάτζυ τζάμπινγκ χε χε

Αλεξανδρος είπε...

τον εφαγε ο ΔΝ χεχε

Money είπε...

Στα τεχνικά θέματα μερικές διευκρινήσεις όπως τις αντιλαμβάνομαι εγώ.
Χάσμα έναρξης πάνω στο προηγούμενο χαμηλό ακούγεται μέγιστη ειρωνία, οπότε δεν πάιζει. Το αν είναι τελειώματος θα φανεί εντός 3 ημερών. Νομίζω πως τα χάσματα ήταν λόγω έκπληξης αποτελέσματος.
Επίσης αν και εγώ ΠΟΤΕ δεν αγοράζω σε πτώσεις, ελέου μαχαιριού που αναφέρθηκε, στην παρούσα φάση μάλλον με φαγουρίζει το χέρι μου να αγοράσω. Λέω δηλαδή πως μάλλον καλά κάνετε όσοι αγοράζετε. Προφανώς θα πέσουμε όλοι έξω αν οι μεγάλες οικογένειες της χώρς αποφάσισαν δραχμή. Αν όχι σύντομα θα "λογικευτούν" μερικοί. Μην παει το μυαλό σας στο χρήμα. Όχι βρε προς θεού.

Αλεξανδρος είπε...

Σε περιπτωσης δραχμης οι μετοχες που ανεφερα θα κανουν παρτυ,οχι βεβαια οτι ευχομαι κατι τετοιο

Money είπε...

Το γέλιο που έχει το τελευαίο μήνημα του ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΤΟΥ είναι μη σχολιάσιμο. εντελώς απίστευτο.

Αλεξανδρος είπε...

ας δουμε ενα γραφηματακι με τα σωλκ,οχι οτι η τα μπορει να πει και πολλα εδω,/σε 15 λεπτα/

karaefthimiou23 είπε...

Ο ΜΥΤΙΛ αν δεν γράψει το 1 με βαρβάτο το δεύτερο νούμερο,δεν ακουμπάω...

Επίσης το ίδιο και με τη ΔΕΗ,το 1 πρώτα μπροστά παρακαλώ...

Αλεξανδρος είπε...

Αγαπητε καρα εκτιμω οτι δεν θα προλαβεις να βρεις χαρτια κατω απο δυο.Νομιζω οτι σε εκεινα τα επιπεδα θα κανει εκτακτη εμφανιση

karaefthimiou23 είπε...

Αλέξανδρε για τον ΜΥΤΙΛ μπορεί να έχεις δίκιο,θα δώσει από εκεί γύρω(1.60-2.00)μια δυνατή ανοδική κίνηση διάρκειας από ημερών εώς μηνών αλλά το νούμερο με το 0,χχχ θα το δει ο κόσμος να χαλάσει στο προσεχές μέλλον.

Αλεξανδρος είπε...

τι εννοεις 0χχχ? οχι βεβαια αυτο που καταλαβαινω ,απαντηση επανω ΝΕΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

δημοσθενης είπε...

Αλεξανδρατος, ενα καλο και σοβαρο παιδι που θα ταιριαζε στη παρεα μας...καλησπερα σ ολους....
..alexandratos2019@gmail.com.....
Μικελε, μηπως να του στειλεις μια προσκληση ?