Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Δευτέρα 7 Μαΐου 2012


Χ.Α.Α.  Live    
                                                                                     
ΣΟΦΗ   Η   ΜΑΛΑΚΙΑ ΜΑΣ...
                                                                                                                                                                  
                                                      Σχόλια γιά τή συνεδρίαση online...
Η ΨΗΦΟΣ ΤΗΣ ΟΡΓΗΣ..συνέχεια
Τελικα ο Ελληνας μετετρεψε σε οργη,δικαιολογημενα στο επακρον κατα την αποψη μου την ατυχη 
εμπνευση που ειχε να φερει το Γιωργο Παπανδρεου το 2009 ,μην μπορωντας να εκτιμησει  τις τοτε συνθηκες της ευρωπαικης οικονομιας ,της ελληνικης οικονομιας και τη θεση της χωρας στο γεωγραφικο χαρτη.
Ετσι αναποφευκτα ,οπως σε ΚΑΘΕ ΧΩΡΑ που βγαινει απο τις αγορες και καταφευγει στο ΔΝΤ το πολιτικο σκηνικο ανατρεπεται παντελως,οι πολιτικες δυναμεις κατακερματιζονται ,στην προκειμενη δε περιπτωση στην πολυπαθη Ελλαδα μας προκαλει ισχυρες πιθανοτητες ακυβερνησιας.
Οπως καθε τουλαχιστον ενημερωμενος Ελληνας καταλαβαινει, στελνουμε 2 μηνυματα.Το ενα προς τους ευρωπαιους οτι η συνταγη σας ( ειχαμε και καλο μαγειρα! ) δεν τραβαει αλλο και το δευτερο προς τα πολιτικα κομματα κυριως τα μεγαλα που εχουν κυβερνησει οτι δεν παει αλλο με σας.Πραγματι υπαρχει μια ισορροπια "τρομου" σε ιδεολογικο επιπεδο στον πολιτικο χαρτη.
Αν εξαιρεσει κανεις την Χρυση Αυγη απο τα δεξια ακρα ,( επιεικης χαρακτηρισμος) και το ΚΚΕ κομμα κοινοβουλευτικο βεβαιως που δεν αποδεχεται οτι ανηκει στην κεντροαριστερα εχουμε:
ΝΔ,ΑΝ.ΕΛ,ΛΑΟΣ,ΔΗΣΥ,ΔΡΑΣΗ,ΔΗΜ.ΞΑΝΑ απο τον κεντροδεξιο χωρο και ΣΥΡΙΖΑ,ΠΑΣΟΚ,ΔΗΜΑΡ,ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ,ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ απο την κεντροαριστερα .Τα ποσοστα των δυο πολων ειναι σχεδον ταυτοσημα περιξ του 39 %.
Επομενως και δεδομενων των ανυπερβλητων προβληματων μεταξυ των πολιτικων σχηματισμων ειναι δυσκολο και για τους δυο πολους να μπορεσουν να δημιουργησουν ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ.
Κατα συνεπεια η χωρα ειναι πολυ πιθανο να πρεπει να παει σε νεες εκλογες στα μεσα Ιουνιου.
Περιπετεια ,αλλα αυτο αποφασισαμε.

60 σχόλια:

ΑΡΤ είπε...

Καλημερα σε ολους και ολες....ευχομαι απο τα βαθη της καρδιας μου το καλυτερο για την Ελλαδα μας...
χθες το βραδυ μιλησα για χουντα των καναλιων καθως δεν μετεδωσαν απ'ευθειας δηλωσεις του Μιχαλολιακου...
αν ο λογος που δεν μεταδοθηκαν οι δηλωσεις ηταν το παρακατω βιντεο , τοτε δυο φορες ντροπη τους γιατι θα επρεπε να δουνε ΟΛΟΙ οι Ελληνες τα φασιστοειδη που καλεσαμε να μας εκπροσωπησουν στη νεα βουλη...

http://www.youtube.com/watch?v=UHY0tPTRadM

VassilisS είπε...

καλημέρα σας μετά από καιρό και από μενα. Ως λαός και ώς χώρα επιβεβαιώσαμε για μια ακόμη φορά τις αυτοκαταστροφηκες μας '' δυνατότητες''.
Θα συμφωνήσω με τον ΑΡΤ. το μεγαλύτερο λάθος όλων είναι ότι δεν βγα΄ζουν την Χρ,Αυ. στα κανάλια για να καταλάβει και ο κόσμος για ποιους μιλάμε.
βοήθεια μας και μή χειρότερα, Αν υπάρχει θεός η ώρα για να βληθήσει έιναι τώρα.

Νίκη είπε...

Καλημέρα σας. Πήραν 3,48% ακόμα και στο Δίστομο. 5,85% στα Καλάβρυτα. Αυτοί είμαστε. Ντροπή τους.

THE JUNIOR είπε...

Τωρα να δουμε τι θα παρει η ΧΩΡΑ,μια ζωη προβατα μια με το mega μια με το kontra.

νικος φαληρο είπε...

καλημερα σε ολες τις φιλες και τους φιλους και καλη εβδομαδα

THE JUNIOR είπε...

Τωρα ελληνες θα τους τα χαριζουμε,θα παρουν την δεη στο 1 ευρω οι γερμανοι,να περασουν οι μαγκες απο το ταμειο.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Kαλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλο τον κόσμο.
Συμφωνώ απόλυτα με τα προηγούμενα σχόλιά σας. Αλλά φοβάμαι ότι δούμε και χειρότερα αν δεν αλλάξουμε πορεία. Πρέπει με κάθε θυσία να διατηρήσουμε την κοινωνική συνοχή. Το να λέμε απλά ντροπή τους σε όσους ψήφισαν Χ.Α. δεν σημαίνει τίποτα αν δεν υπάρξουν δραστικές παρεμβάσεις.

michele είπε...

Καλημέρα,καλημέρα! Έρχεται και το άνοιγμα το ωραίο..

ΠΑΝΟΣ είπε...

Μικρέ την ΔΕΗ την ξεφτίλισαν τα μνημόνια και η αδιέξοδη πολιτική τους. Ποιος οδήγησε μια τέτοια κραταιά εταιρία στο τεράστιο ταμειακό πρόβλημα του σήμερα με τα χαράτσια που ενσωμάτωσε στον λογ/σμό?

Τα υπόλοιπα αργότερα. Έχουμε καιρό για να σκεφτούμε ψύχραιμα.

VassilisS είπε...

δεν έιναι μόνο η Χ.Α παιδια. Ο κάθε πικραμένος καμένος κλπ θα λέει και θα κάνει ότι θέλει.
Ακόμη και κυβέρνηση των τριών να γίνει όλοι οι άλλοι θα είνα καθε μέρα στο πεζοδρόμιο. Τι να λε΄με τώρα.

michele είπε...

Την ΔΕΗ την ξεφτιλισαν οι Φωτοπουλοι όταν φέραμε έναν διεθνούς φήμης manager να τη διοικήσει και αυτοί μπουκαραν τότε στο γραφείο του..Για να ξέρουμε την πηγή του κακού.Και να τη λέμε.

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

Καλημέρα, το μαγαζί γιατί δεν το κλείνουν σήμερα η περιμένουν να κλείσει μόνο του?

Νίκη είπε...

Πάνο, Δίστομο και Καλάβρυτα. Βρέθηκαν άνθρωποι από αυτές τις δύο μαρτυρικές πόλεις που τους ψήφισαν με τόσο μεγάλα, κατ’ εμέ, ΤΟΠΙΚΑ ποσοστά. Δεν σεβάστηκαν τους νεκρούς τους. Και πάλι ΝΤΡΟΠΗ τους.

michele είπε...

Θα υποστεί κι αυτο τις συνέπειες Κώστα.Το μαγαζί με τέτοια ψήφο που να παει..θα μαζέψουν κι αλλα λοιπόν αυτοί που μπορούν και έχουν χρήμα και υπομονη

michele είπε...

Νίκη μου,η ψήφος της οργής δεν έχει σχέση με την ψήφο της λογικής..

Money είπε...

Καλημέρα σας.
Η αρχή λοιπόν έγινε. Είτε έτσι, είτε αλλιώς ο τοίχος είναι κοντά. Αλλά και κράσπεδα υπάρχουν πολλά.

Γεράκι είπε...

καλημέρα σας..προς το παρον, ειναι ολοφάνερο οτι οι ΟΛΟΙ πολιτικοι μας -κερδισμένοι η χαμένοι - δεν πηραν το μύνημα...μιλάνε για ταπεινότητα και ψυχραιμία κ παπαριες αλλα όλα τα θεωρουν σαν κεκτημένα..γελιούνται οικτρα κ θα το πληρώσουν πάλι..πλεον ειναι μπίλια κ γυρίζει..ακομα δεν έχει κάτσει σε κανεναν..

PS είπε...

if you haven't already bought anything so far,just think twice,I suppose everyone's here to earn money.

karaefthimiou23 είπε...

Καλημέρα και καλή εβδομάδα φίλες και φίλοι.Ήρθε η πολυπόθητη απαλλαγή,η λύτρωση.Το αύριο δεν θα'χει καμία σχέση με το χθες.

Είμαι βαθύτατα συγκινημένος που έχω την τιμή να ζω αυτή την νέα εξέλιξη,έστω και αν ο αρχηγός δεν κατάφερε για τώρα να μπει στη Βουλή.Ούτως ή άλλως θα'χουμε και συνέχεια.

PS είπε...

BIOXK-DEH-KYPR-MYTIL-OTE HAVE SEEN NEW LOWS AND REACTED IMMEDIATELY

michele είπε...

Μας ελειψες Καρα..μεταβατικες εκλογές είχαμε ,όπως τουλάχιστον υποστηριζα εγω.Προφανώς ο κόσμος δεν εξεφρασε την αγανάκτηση του απλα,τα έκανε ..οικόπεδο.Τώρα όμως πρέπει και να κτισουμε.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα και στους επόμενους φίλους. Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ. Το θυμάστε το έργο? Είναι ακριβώς το ίδιο σαν να έγινε πυρηνικό ολοκαύτωμα που κανείς δεν πίστευε. Και όλοι αναρωτιούνται...και τώρα ΤΙ?

karaefthimiou23 είπε...

Και φααααααααααααααπ η σφαλιάρα στο ΧΑΑ,μη ξεχνιόμαστε χα χα χα χα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Η μόνη που δεν παίρνει χαμπάρι σήμερα...ΕΛΣΤΡ και με όγκο. Κάποιος βρήκε ευκαιρία.

karaefthimiou23 είπε...

Τώρα θέλει ψύχραιμη ματιά και παρακολούθηση γιατί μπορεί να δούμε κινήσεις μη αναμενόμενες στο ΧΑΑ.

michele είπε...

Συμφωνώ κι εγω Καρα..στην αναμπουμπούλα ο λύκος χαίρεται..σε όλα τα επίπεδα,ξεκινώντας απο το πολιτικό όπως είδαμε..

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ξέρω ότι θα θέλατε καμιά σοβαρή ανάλυση, από κάποιο σοβαρό σάιτ ελληνικό ή ξένο, με πολύπλοκους οικονομοτεχνικούς όρους που να το υπογράφει τουλάχιστον κάποιος καθηγητής.
Εγώ θα βάλω ξανά 5 γραμμές από ένα χθεσινό σχόλιο στον Λόγιο Ερμή, "φτηνό και πιασάρικο" θα το χαρακτηρίσουν μερικοί, αλλά αποτυπώνει τον σφυγμό του κόσμου που καμιά δημοσκόπηση δεν μπόρεσε να πιάσει.

«Τα τελευταία δυόμιση χρόνια έλαβε χώρα μία πρωτοφανής επίθεση κατά του εισοδήματος των "νοικοκυραίων" - όπως είναι της μόδας εσχάτως να αποκαλούνται οι Έλληνες πολίτες.

Ταυτόχρονα, οι "νοικοκυραίοι" απώλεσαν κάθε αίσθημα ασφάλειας τόσο σε επίπεδο δημόσιας τάξης όσο και σε επίπεδο του στοιχειώδους προγραμματισμού για τα προς το ζην.

Ένιωσαν, παράλληλα, κατατρεγμένοι, αποδιοπομπαίοι τράγοι μιας ανεξήγητης εμμονής σε μια πολιτική εξώφθαλμα λανθασμένη.

Και απέδωσαν τα του Καίσαρος τω Καίσαρι.»

Και να συμπληρώσω…εκλογές με πανσέληνο και μάλιστα στο περίγειο της σελήνης…που πας ρε Καραμήτρο?

δημοσθενης είπε...

καλημερα, αν μπορει κανεις να την πει ετσι..προσεχετε γιατι οσοι μπηκαν το πρωι στα χαμηλα, ενας ενας βγαινουν γιαλο γιαλο

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα Δήμο, μάλλον καλησπέρα τώρα πια.

Γεράκι είπε...

η ευρωπη χώνεψε τα αποτελέσματα...η αντίδραση τους πρεπει να μας προβληματίζει...για να δουμε τι αλλο θα σκεφτούμε για να τους ξαναρίξουμε στο καναβάτσο..μπορούμε?

PS είπε...

Βρείτε μου μια οποιαδήποτε χώρα στον κόμσο,όπου αρχηγοί σαν το Σαμαρά και τον Βενιζέλο δεν θα είχαν θέσει τις παραιήσεις τους στη διάθεση του κόμματός τους,μετά από τέτοια ιστορική συντριβή. Έγραψα χθες ότι είναι αμετανόητοι και αδιόρθωτοι.Μόνος σκοπός τους είναι η κατοχή και νομή της εξουσίας στο διηνεκές,με ότι αυτό συνεπάγεται.Εξακολουθούν να γράφουν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους την ψήφο του κυρίαρχου λαού και προσποιούνται ότι δεν συνέβη ,ούτε άλλαξε τίποτε.Για να εξακολουθήσουν τα εγκλήματα των διορισμών και της πάση θυσία παραμονής στην εξουσία του πιό διεφθαρμένου και σάπιου συστήματος κρατικής εξουσίας που έζησε ποτέ η υφήλιος.
Ποιό κόμμα θα κατέρρεε σαν χάρτινος πύργος από το 43 στο 13% ή θα μείωνε στο μισό την εκλογική του δύναμη,και θα είχε ακόμα τους ίδιους αρχηγούς;Η ευθύνη τους (φασιστικό μεν,αλλά έτσι είναι)είναι συλλογική .
Αν δεν είναι έγκλημα κατά της πατρίδας το να διορίζουν επί τόσες δεκαετίες στον κρατικό μηχανισμό τα "δικά τους παιδιά" με στόχο τον παράνομο πλουτισμό μιας καλά οργανωμένης φάρας(σε αγαστή συνεργασία με δήθεν "επιχειρηματίες" και "εργολάβους")βάζοντας σε καίριες θέσεις ότι πιό χαμερπές , πρόστυχο και ανάξιο υπήρχε στην ελληνική κοινωνία, με βρωμερούς σκοπούς και στόχους,δεν θα ζούσαμε τώρα τέτοια οικονομική,πολιτιστική και ηθική κατάντια.

PS είπε...

Κυβέρνηση «ξεκάθαρου ευρωπαϊκού προσανατολισμού» ζητεί το Βερολίνο

πριν από 9' - Έκκληση προς τα ελληνικά κόμματα να τηρήσουν τις δεσμεύσεις που έχουν αναλάβει απέναντι στην ΕΕ για την εξυγίανση των οικονομικών της χώρας απηύθυνε ο Γερμανός ΥΠΕΞ Γκ. Βεστερβέλε. Τήρηση των δεσμεύσεων έναντι της ΕΕ ζητεί ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μ. Σουλτς. " Σας μυρίζει κάτι;

karaefthimiou23 είπε...

Είχα γράψει τις προηγούμενες μέρες για το φαινόμενο Χρυσή Αυγή.Ήρθε η ώρα να πούμε 2 λόγια:

προσωπικά είμαι πλέον και πεπεισμένος ότι το σύστημα γνωρίζοντας τις αντιδράσεις του εκλογικού σώματος που θα υπήρχαν και την οργή του κόσμου,προώθησε το εν λόγω κόμμα(που παρεπιπτόντως σε κάθε προηγούμενη αναμέτρηση δεν έπαιρνε πάνω από 0,30%)με τι γνωστές υπόγειες διαδρομές που χρησιμοποιεί πάντα το παρακράτος.

Μακριά από ενοχλητικά ΜΜΕ,να μη φανεί το ποιον της,ως δήθεν απαγορευμένος καρπός,προωθήθηκε μόνο από εταιρείες δημοσκοπήσεων,ΜΟΝΟ από αυτές,με περίεργα υψηλά ποσοστά με σκοπό να ελέγξει την επόμενη μέρα και την αβεβαιότητα του λαού.

Τα ΜΜΕ φοβήθηκαν τη δημοκρατία και δεν τους έπαιξαν και έτσι το μόρφωμα αυτό κατάφερε αυτό που κατάφερε.Το παρακράτος με τον ίδιο τρόπο που διαλύει συνήθως κάθε αγνή εκδήλωση αντίδρασης του λαού,τις διαδηλώσεις,με τους κουκουλοφόρους,έτσι προσπαθεί να πράξξει το ίδιο με τη χρυσή αυγή.
Ο χρόνος θα δείξει εάν τα καταφέρει και πάλι...

PS είπε...

Όσοι ενδιαφέρονται ας βρούν τις πιό πρόσφατες δημοσκοπήσεις και ας βγάλουν τα συμπεράσματά τους.Για το πόσο αλύπητο ξύλο χρειάζεται στους δήθεν δημοσκόπους που προσπάθησαν με κάθε τρόπο να χειραγωγήσουν την κοινή γνώμη.Με ποσοστά που απέχουν 5 και 10% από αυτό που αποτυπώθηκε στην κάλπη.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Κυβέρνηση «ξεκάθαρου ευρωπαϊκού προσανατολισμού» ζητεί το Βερολίνο

Δυο λόγια μόνο. Για μένα που θέλω απλές και καθαρές κουβέντες. Ένα κι ένα κάνει δύο.
Ωραία έτσι το θέλετε κύριοι μέσα κι έξω? Να συνεχίσει η ίδια πολιτική ?
Εντάξει . Πάρτε μέτρα όχι 11 αλλά 51 ή 111 δισ. Βάλτε χρονοδιαγράμματα και στόχους όμως. Κάθε μήνα, κάθε τρίμηνο, όποτε θέλετε, να κάνουμε απολογισμό και να βλέπουμε αν πιάσαμε τους στόχους. Να το βουλώσουμε και να τα υποστούμε τα μέτρα και τις περικοπές. Αλλά να έχετε ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ τα ούμπαλα στην πρώτη παρέκκλιση να το ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΤΕ και να αλλάξετε τακτική. Το να διαβάζουμε κάθε τόσο ότι δεν πιάσαμε τους στόχους, έχουμε υστέρηση στα έσοδα, το τάδε μέτρο δεν απέδωσε τα αναμενόμενα, για το άλλο δεν είχαμε υπολογίσει καλά κλπ κλπ , η ύφεση να βαθαίνει και εμείς να επικαλούμαστε γελοίες δικαιολογίες και να εμμένουμε στην ίδια πολιτική με νέα βάρη και περικοπές στους ίδιους και τους ίδιους δεν οδηγεί πουθενά. Το αποτέλεσμα το είδατε.
Αν δεν εφαρμοστεί μια σταθερή και κυρίως δίκαιη φορολογική πολιτική με όλους τους Έλληνες να πληρώνουν ανάλογα με την φοροδοτική τους ικανότητα, τα παιχνίδι είναι χαμένο από χέρι. Και επειδή αυτό δεν μπορεί να γίνει από την μια μέρα στην άλλη, ούτε με το ρευστό πολιτικό σκηνικό του σήμερα, αλλά έπρεπε να είχε γίνει τόοοοσα χρόνια από τις «ισχυρές» και «αυτοδύναμες» κυβερνήσεις μετά την μεταπολίτευση, το παιχνίδι είναι ξανά χαμένο από χέρι.

Καλό ξημέρωμα.

michele είπε...

Μην το παιζουμε επαναστατες ..οι δημοσκοποι ειχαν δυσκολη δουλεια,ο κοσμος δεν ελεγε ακριβως τι πιστευει και κατα 70% εκλεινε και το τηλεφωνο.Το κοινο exit poll επεσε μεσα..Οι ιδιοι ελεγαν οτι οι αναποφασιστοι την τελευταια εβδομαδα ειναι ακομα στο 15%..αυτους δεν μπορουσαν να τους πιασουν ,τους υπολογιζαν να πανε προς τους "μεγαλους" αλλα αυτοι διασκορπιστηκαν στους υπολοιπους.Την παρασκευη στο τριτο κυλιομενο δειγμα περασε ο Συριζα δευτερος

michele είπε...

Καποιοι απο τη μερια του Συριζα μιλαγαν για πιθανη νοθεια,τη στιγμη που οι εκλογικοι καταλογοι ειχαν κλεισει απο τις 29 Φεβρουαριου,μετα ελεγαν οτι πιθανον θα γινει απο την singular ,λες και αυτο δεν φαινεται σε αντιπαραθεση με το πρωτοδικειο.Το internet ειναι ενα εξαισιος δρομος για την πληροφορηση ,αλλα πολλοι ριχουν λαδια σ συτο το δρομο,ειτε απο αγνοια ,ειτε σκοπιμα

ο dwk είπε...

Καλημέρα!
Δεν θέλω κατήφεια, δεν θέλω γκρίνιες, δεν θέλω δικαιολογίες, δεν θέλω κοψοχέρηδες από την …ανάποδη!
Υψηλό το φρόνημα!
Και.. φρόνιμα!

ο dwk είπε...

Εκλογές το ταχύτερο, μπας και διορθώσουμε τα …λάθη μας!!!
…και μακριάάάάάάάάάάάάάάά ο ΠΟΛΑΝ!

michele είπε...

A ρε dwk ποιηταρα..

ο dwk είπε...

Και όταν λέω τα λάθη μας εννοώ τα ΛΑΘΗ ΣΑΣ !!!!
Χαχαχαχαχαχα !!!

ο dwk είπε...

…δεν σας άρεσε ο τρισκατάρατος δικομματισμός εεεεεεεε ;;;
Πάρτε τώρα τα αυγά και τα πασχάλια !!!
Με τις υγείες σας !!!

ο dwk είπε...

Από δω και πέρα θα το διασκεδάζω !!!

ο dwk είπε...

Εγέρθητι !
Εγέρθητιιιιιιι ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε !!!!!!!
(…και είμαστε ακόμα στην αρχή !!!)

ο dwk είπε...

Μμμμμμμμ !
Οι απόγονοι του Περικλέους!
Του Κολοκοτρώνη!
Του Ελ. Βενιζέλου!
Του Ελύτη!
Του Ρίτσου!
Του Θεόφιλου
Του …του …του !!!

michele είπε...

Eμπρος λαε ,μην σκυβεις το κεφαλι..εεε dwk?

ο dwk είπε...

Μμμμμμμμ !
Οι απόγονοι του Περικλέους!
Του Κολοκοτρώνη!
Του Ελ. Βενιζέλου!
Του Ελύτη!
Του Ρίτσου!
Του Θεόφιλου
Του …του …του !!!
ΑΜΕΣΑ εκλογές, για να εξιλεωθείτε !!!

michele είπε...

dwk καλα που το ριχνουμε λιγο στην πλακα γιατι αλλοιως..ψωνιζεις τιποτα σημερα??

ο dwk είπε...

Μας έμεινε τίποτα άλλο, Michele;

ο dwk είπε...

Α! να! Υπάρχει κι άλλο!
Πήρε την διερευνητική εντολή ο θριαμβευτής των εκλογών!!!!!

Megas Magistros είπε...

Καλησπέρα. Αγοράστηκαν τα πρώτα 5.000 ΦΡΛΚ με μικτή τιμή 1.10€.

michele είπε...

Kαλως το Μεγα Μαγιστρο 1 ευρουδακι τον εχω δωσει αλλα οι σωφρονες αγοραζουν και απο λιγο νωριτερα..χαχα σχολιακι για το πολιτικο σκηνικο?

Megas Magistros είπε...

Ολα είναι μια χαρά σχετικά με το πολιτικό σκηνικό. Ο λύκος θα φορέσει την προβιά της επανδιαπραγμάτευσης του μνημονίου και η παντοκρατορία του στο μαντρί και τα ανυπεράσπιστα προβατάκια θα συνεχιστεί.

ΥΓ

ΒΑΓΓΕΛΑΣ θέλει λίγο ακόμα για να πάρω τα πρώτα όπως μήνες τώρα γράφω...

michele είπε...

Αντε τυχεροι εισαστε οσοι προλαβετε,θα λεγατε οτι πιασατε και τον στοχο..εγω βγαζω το καπελο στους φιλους μου πιου πιανουν το στοχο.Με εναν ορο: ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ κιολας στο στοχο..

karaefthimiou23 είπε...

Καλά πάμε...

Money είπε...

Τουλάχιστον τώρα χρηματιστηριακά αξίζει να ασχοληθείς.

Money είπε...

Αν ισχύουν μάλιστα τα παρασκηνιακά μερί Παπαδήμου, τότε η άνοδος θα έρθει συντομότερα από ότι νομίζουμε.

karaefthimiou23 είπε...

Επαναληπτικές βλέπω Θανάση,μέσα στον Ιούνιο.Με Παπαδήμο πάλι βλέπω να καίγεται η Ελλάδα.

michele είπε...

Καλο θεμα βαλατε,παμε πανω αναρτηση

Money είπε...

Πάντως οι τιμές σε εξαγωγικές και βιομηχανικές είναι σχεδόν τέλειες