Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

BANCO BPI

Ενα ταξιδακι στην Πορτογαλια μας δινει ενα ωραιο long.H μεθοδος ειναι η αγαπημενη του φιλου spand και η τιμη της μετοχης βρισκεται πανω απο τα δοντια του αλιγατορα ενω εχουμε πρασινες μπαρες σε σε πρασινη ζωνη, που δυστυχως δεν φαινεται στο διαγραμμα ,φαινεται  ομως το πρασινο χαμογελο κατω αριστερα στο διαγραμμα που το υποδηλωνει.

30 σχόλια:

PS είπε...

Την ίδια ώρα, τονίζει, αυξάνονται οι οφειλές του ΙΚΑ - ΕΤΑΜ προς τρίτους ΟΑΕΔΟΕΚ Εργ. Εστία, ΕΤΕΑΜ, ΤΕΑΠΟΚΑ), ενώ αυξάνεται, λόγω των συνταξιοδοτήσεων, η δαπάνη για πληρωμές συντάξεων. Συγκεκριμένα, όπως σημειώνει η ΠΟΣΕ-ΙΚΑ, Το 2012 θα πρέπει να πληρωθούν 11,08 δισ. ευρώ σε 1.205.000 συνταξιούχους ενώ το 2011 είχαν χρειαστεί 10,850 δισ. ευρώ για την καταβολή συντάξεων σε 1.168.730 συνταξιούχους.

Οι εργαζόμενοι στο ΙΚΑ επισημαίνουν ότι η εισφοροδιαφυγή, η εισφοροαπαλλαγή και η εισφοροαποφυγή στο ΙΚΑ αγγίζουν τα 6 δισ. ευρώ σε ετήσια βάση, τονίζοντας παράλληλα ότι κάθε αύξηση της ανεργίας κατά μία ποσοστιαία μονάδα προκαλεί απώλειες 450 εκατ. ευρώ στο ΙΚΑ.

michele είπε...

ΘΑ ( που το βρηκες παλι χαχα),οι επενδυσεις θελουν κρατος μικρο και να μην τα παιρνει.Το 2004 κινηθηκε απο τον χοντρο το θεμα του ΒΑΣΙΚΟΥ ΜΕΤΟΧΟΥ που κολλησε στην ευρωπαικη ενωση.Λυθηκε το 2009 αλλα ουδεν εγινε εκτοτε.Θυμιζω οτι μεγαλοκατασκευαστες ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ να κατεχουν μεγαλα και μικρα ΜΜΕ.Αυτο ηταν ενα βρωμικο συστημα διαπλοκης.Παρακαλω να δεις διαπλεκομενα( κυριως με πασοκ) ΜΜΕ,ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ.Κωστοπουλοι,τεγοπουλοι,ΔΟΛ,Λυμπερηδες,ΠΗΓΑΣΟΙ ΚΛΠ μεσα μαζικης ενημερωσης της δημοκρατικης παραταξης.

michele είπε...

Εξαιρετικη η Banco Português de Investimento..λες να παιζει ρολο και προσαρμογη της Πορτογαλιας?? στο μνημονιο εννοω

Αλεξανδρος είπε...

Banco Português de Investimento..
πσσσσσσσσσσσσ!!!!!!!!

Αλεξανδρος είπε...

παντως ειναι καρα λονγ οπως και να την δεις

PS είπε...

αν εσύ αντέχεις να ταίζεις ακόμα 1,5εκ. μετανάστες με τις εισφορές σου,ναι αυτούς που ξεκίνησε κι έφερνε ο πολαν ανοίγοντας τα σύνορα το 1991,με καλάζνικοφ ή χωρίς,άλλοι δεν το δέχονται,για να γίνονται δήθεν επενδύσεις,από κάτι φραουλοπαραγωγούς στη μανωλάδα με τους χιλιάδες εξαθλιωμένους σκλάβους της ανατολής.

karaefthimiou23 είπε...

Δεν είναι βόας,δεν είναι κροταλίας,είναι το φιδάκι ο Διαμαντής...

Αλεξανδρος είπε...

Μη κοροιδευεις τα συστηματα γιατι θα σε πλακωσει το β κυμα του δ /αζ/ η το υποκυμα d του f1/2 θα σε γελασω χεχε

Αλεξανδρος είπε...

και ειναι κροκοδειλας!!

karaefthimiou23 είπε...

Αρνάκι άσπρο και παχύ
της μάνας το καμάρι
εβγήκε έξω στην εξοχή
και στο χλωρό χορτάρι

michele είπε...

ΘΑ η παπαρια του Antonio,εγινε πριν 20 χρονια.Που ηταν οι υπολοιποι οταν κυβερνουσαν και κυριως ποια ηταν η σταση της αριστερας( χαχα) στο μεταναστευτικο?? ποιο ειναι σημερα το προγραμμα τσυριζα για το μεταναστευτικο???

michele είπε...

παλι θα πνιγουμε στα κυματα ωιμεεεεε

karaefthimiou23 είπε...

Θέλω να διαβάζω για συντριβές μετά από 93% πτώση.Θέλω να διαβάζω για το τέλος...

Αλεξανδρος είπε...

Ερχεται το τελος ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ

michele είπε...

Αλεξ,ποτε θα βρουμε ενα τετοιο διαγραμμα για ελληνικη μετοχη??

Αλεξανδρος είπε...

ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ
εσυ εισαι και μικρο παιδι θα προλαβεις

PS είπε...

περιμένεις από μένα υπεράσπιση κόμματος;θα περιμένεις πολύ μάλλον,σε κομματικά όργανα να απευθυνθείς,καλές οι ετικέττες,μάλλον παρατράβηξε η πλάκα,σε ποιούς τομείς με βρήκες σύμφωνο τα 2 χρόνια που γράφω εδω και εκεί,για πες μου για να ξέρω.

PS είπε...

Τρίτη 05 Ιουν 2012 - 21:55DN IP: XXX.65.228.252
Μαρτύριο χωρίς τέλος για κοινωνία, επιχειρήσεις και χρηματιστήριο Ποια χώρα και ποιο χρηματιστήριο θα άντεχε σ’ αυτό τον ιδιότυπο πόλεμο που λαμβάνει χώρα τα τελευταία 2,5 χρόνια αν ήταν στη θέση της Ελλάδας και του Χ.Α.; Ασφαλώς καμμιά. Πόσο μάλλον που η συγκεκριμένη χώρα, δηλαδή η Ελλάδα που βρέθηκε στο «κάδρο» της διεθνούς κρίσης ήταν… αθωράκιστη, απροετοίμαστη, «γυμνή» από άμυνες, σχεδόν… σαν σπουργιτάκι σε κλουβί με γύπες και… χρυσαετούς! Βλέπετε, ο... κ. Γ. Παπανδρέου, έκανε τα… τρυκ που έκανε, μίλησε για πιστόλια, για τραπέζια και για απειλές τύπου «υπάρχει και το ΔΝΤ», αλλά η πραγματικότητα ήταν σαφώς πιο αδυσώπητη απ’ ότι εκείνος νόμιζε (αν το… νόμιζε) ότι θα ήταν… Πλέον, οι… αιμομικτικές παραδοχές για διεφθαρμένη χώρα, για Τιτανικούς, για αλλαγές αλλιώς… βούλιαγμα, γύρισαν μπούμερανγκ. Όπως μπούμερανγκ αποδείχτηκαν οι… αστειότητες για μεσογειακές διατροφές, για πράσινες αναπτύξεις, για ηλεκτρονική διακυβέρνηση και για… κήπους κρεμαστούς! ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ ΔΗΛΑΔΗ!!!
kaλα υα λεει,μόνο με χαρτάκια που συνήθως δεν ανοίγουν ή συχνά έχουν μόνο πωλητές διαφωνώ.

michele είπε...

Δεν με νοιαζουν τα κομματικα,δεν ειμαι γραμμενος πουθενα,ειμαι 20 χρονια στην ελευθερη αγορα και εχω συκεκριμενες αποψεις για την πολιτικη.Σ αυτη τη χρονικη συγκυρια υπαρχουν συγκεκριμενες δυναμεις,προτασεις,προσωπα.Αυτα τα κρινουμε και οπου βλεπω εγω κατι τα χωνω.Μην το παιρνεις προσωπικα,δεν νομιζω εισαι ταυτισμενος με κομματα.

michele είπε...

Φυσικα και τα λεει καλα.Βεβαια προτιμω χαρτακια με μικρη εμπορευσιμοτητα που δεν καταβαραθρωνονται.Εδωσα και μια απαντησουλα στον λατρεμενο φιλο ΤΑΣΟ για το που ηταν το ΕΛΒΕ το Νoεμβριο του 2010 ΚΑΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΑ BLUE CHIPS..

michele είπε...

Aλεξ πηρες την απαντηση για τα ΠΛΑΚΡ??

PS είπε...

Αν μπορούσαμε να ξέρουμε από τότε τις σημερινές αποτιμήσεις μετά από τις τραγικές πολιτικές που ακολουθήθηκαν,δεν θα κάναμε την παραμικρή νύξη για αγορές και διακράτηση.
Λογικό το 1500,μετά το 1280,το ψυχολογικό 1000,το 830 και πάει λέγοντας,μέχρι που στον κάπιταλ μιλάνε για 0,37 ετε και RS στο 1.

Αλεξανδρος είπε...

κατι καπου ειδα αλλα δεν θυμαμαι

michele είπε...

Οσο πιο κατω πηγαινει ,τοσο πιο κατω θα λενε..το ιδιο γινεται και στα ψηλα/Και οπως εκει ,ετσι κι εδω θα ΧΑΘΟΥΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ κερδων.
Αλεξ,το εγραψα το απογευμα.Εκλεισε το margin στο london και παρτους κατω..

Γεράκι είπε...

καλησπέρα σας..ειμαι μεταξυ QSFT..πολυ οργανωμένη μετοχη κ ψήνομαι..κ επίσης WCRX η οποια εκλεισε ενα τεράστιο κενο κ βρηκε στήριξη στον ΜΑ100..χμμμ...δύσκολες εποχες για long τυπους....

Γεράκι είπε...

τελικα η NBG γυρισε στο -4,88%...καλο σας βράδυ..κ καλη τύχη με τις επιλογές σας...

michele είπε...

ενδιαφερουσα κινηση παντως Hawk..θελουν τα long Λιγη προσοχη τωρα και γρηγορη εξοδο.Αυτα ατα ξενα.Εδω ειναι αλλη ιστορια

μπαρμπαλιας είπε...

καλησπερα
μολις επεστρεψα απο δροσατη βολτα ...μετα ριγανεως
ειναι πολυ καλα στημενο και τροφοδοτουμενο(;) "η πισωβασταζομενο..
να δουμε ...αν επιβεβαιωθω...τοτε μονο ποτε θα πεθανω δεν θα ξερω

μπαρμπαλιας είπε...

...ολα τα "σοσιαλιστικα"-"πασοκικα" τριαξονικα...κανανε επιδειξη ισχυος...
και με κρατικες πινακιδες ντε

michele είπε...

Πες με το ονομα τους Λιακο αυτα που ειδες ,πες τα.Και ασε τα ποιητικα.