Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

ΓΔ

ΓΔ:ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ...

Με απολυτα τεχνικο τροπο ο ΓΔ κινηθηκε εντονα ανοδικα απο τα χαμηλα των 477 μον και κινηθηκε προεξοφλωντας το αποτελεσμα των εκλογων  εντος του καναλιου ΤR,οπου εφτασε τις 620 μον ακουμπωντας το πανω μερος του καναλιου και μην μπορωντας να διασπασει τη γραμμη λαιμου G ,γεγονος αναμενομενο αλλωστε. 
Ο δεικτης εκκινησε με εκωφαντικο τροπο τη διορθωση του, κινουμενος προς τον ΚΜΟ 12 ημ  στις 555 μον και τον κμο 30 ημ στις 536 μον οπου υπαρχει και η σημαντικη γραμμη Ν.
Οσον αφορα τα επιπεδα fibo ,διορθωση κατα 50% του τελευταιου ανοδικου κυματος οι 546 μον ,ενω το 61,8% βρισκεται στις 529 μον.
Τελευταιο επιπεδο ανεκτης διορθωσης χωρις να χαθει η βραχυπροθεσμη ανοδικη ταση της αγορας η πλαγιοανοδικη γραμμη τασης D που δημιουργειται απο τα χαμηλα της 5/6.
Μονο εξοδος του ΓΔ απο το καναλι TR και κυριως διασπαση του επιπεδου των 620 μον και της γραμμης G θα αποτελεσει κατα μεγαλο ποσοστο τη βεβαιοτητα οτι εχουμε δει τα τοπικα χαμηλα.

46 σχόλια:

michele είπε...

Σε περιπτωση περαιτερω υποχωρησης να προσεχθει το επιπεδο rsi 14 = 35,που τωρα βρισκεται στο 51

Αλεξανδρος είπε...

αν σταθει αυριο εχει καλως αλλιως 4,20

michele είπε...

Παντα βιαζεσαι.Κυριως αναποδα.Καλως τον τι κανεις??

ΠΑΝΟΣ είπε...

Μήπως εννοείς 420 Αλέξανδρε?

ΠΑΝΟΣ είπε...

Με τη μία αυτός ο στόχος? Και πως βγαίνει αυτό το νούμερο?

Αλεξανδρος είπε...

καλησπερα σε ολους.ο στοχος βγαινει απο καθοδικο τριγωνο με βαση το 625 και κορυφη 825

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλησπέρα Αλέξανδρε, τι να ανοίξω γεωμετρία ή τριγωνομετρία?

michele είπε...

Εγω παντως στις στηριξεις που βλεπω θα κανω τις εισαγωγες μου,ηδη "εισηχθην" στην Πειρ στα χαμηλα ημερας παρ οτι ηθελα λιγο χαμηλοτερα.

Αλεξανδρος είπε...

ποταμακια και ρυακια και ενα τεραστιο h&s στην μετκα

michele είπε...

Χαρτι που ηδη εχει κανει την κινηση του,εχει δωσει το μερισμα της..εχει αλλα διαμαντακια για απασχοληση το συστημα

Γεράκι είπε...

καλησπέρα..short CNC...long GG...

michele είπε...

Eλα Αμερικανε,γεμισε gapια η ΝBG..

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλησπέρα Αντώνη...

Γεράκι είπε...

ΓΔ..60λεπτο..κακο το οτι 10αρης έσπασε τον 50αρη..βρισκόμαστε ακριβως πάνω στο 38.2% της τελευταιας ανόδου..επόμενη στήριξη οπως ειπα το πρωι..557 κ 551(ΜΑ100)..Υπομονη να δουμε ποια δουλεψει καλυτερα κ ανάλογα το σήμα αγορας που θα δοθει, έχουμε ποιες αντιστάσεις θα παλέψουμε να σπάσουμε..εάν ομως αργοτερα κρατήσει/αντισταθει ο 50αρης (595) τοτε θα έχουμε επιπλεον πτωση..

Γεράκι είπε...

ΓΔ, ημερήσιο..έκατσε ακριβως στον αγαπημένο 10αρη κ ίσως αντιδράσει αυριο (εαν τον σεβαστει)...ο στοχαστικος παραμενει για 5-6 ημέρες πάνω απο 80...ας κρατήσει λίγο ακόμη κ παραμένουμε αισιοδοξοι για συνέχιση της ανόδου..όλα κρίνονται αυριο-μεθαυριο ισως..

PS είπε...

΄Μόλις ανακοινώθηκε το όνομα του νέου ΥΠΟΙΚ.
Μάκης Ψωμιάδης.
Εκτός κι αν νομίζετε ότι αξίζουμε κάτι καλύτερο.

Γεράκι είπε...

συνέχεια..μάλιστα εαν κλεισει κάτω απο 10αρη..τότε πάμε για κάτω..αλλα πλεον το έχουμε μάθει αυτο..

michele είπε...

Σε πολυ βραχυπροθεσμο Hawk ετσι ειναι,ειδες βεβαια πως τα σαρωνουν τα βραχυπροθεσμα..σε μια μερα σου πετανε 3 στηριξουλες εξω.Σε μια αλλη σου σπανε 3 αντιστασουλες για πλακα.Το εχεις δει το παιχνιδι..

michele είπε...

..Κουβαλαει και νεροπιστολα ο Μακης,εκει να δεις, θα παγωνανε τα χαμογελα στο eurogroup

Γεράκι είπε...

mic..3η φορα δεν θα την πατήσω..την επόμενη αγορα που θα κάνω με βάση το 60 λεπτο θα την εξαργυρώσω στο ταμειο...δεν θα ξαναγυρίσει σε κόκκινο..

michele είπε...

Γι αυτο το λογο,ειδικα τωρα,ειδικα στο ΧΑΑ εγω προσωπικα κοιταω αλλα χρονικα ορια και αλλες κινησεις στο προγραμμα μου..

PS είπε...

Τότε...Μπατατούδης και ξερό ψωμί.
Εμπρός για μια Ελλάδα νέα.
Η ατμόσφαιρα πάντως έξω έχει μια μυρωδιά αναμονής.Σαν όλοι κάτι να περιμένουν να συμβεί σύντομα.

michele είπε...

Ετσι μου ..μυριζει και μενα AV

ΠΑΝΟΣ είπε...

Σαν τι δηλαδή?

michele είπε...

Σε λιγο θα σου πω τι εννοω Πανο..

ΠΑΝΟΣ είπε...

Κανένα κοψίδι???
Βάλια που είσαι???

michele είπε...

Ειναι σαφες,τουλαχιστον κατα την αποψη μου ,οτι το σχεδιο που εκπονηθηκε απο τη Γερμανια πριν 2 χρονια,δηλ οι χωρες να δεσμευτουν απο τα χρεη τους,τηρωντας αυστηρη δημοσιονομικη πειθαρχια ( κατα τα προτυπα τα δικα τους περιπου) και με leader τους ιδιους ,βρισκεται στη τελευταια του φαση.Η τουλαχιστον κοντα.
Εχω παρατηρησει οτι γινονται πολλα πραγματα σε λιγο χρονο,οπως πχ πριν 2 βδομαδες σε ενα βραδυ εγκριθηκε ενα πακετο 100δισ για την Ισπανια( τις τραπεζες της) και σημερα με "σπρωξιμο" της FITCH μπαινει και η Κυπρος ( οι τραπεζες της παλι) λογω της υπερβολικης εκθεσης στο ελληνικο χρεος

ΠΑΝΟΣ είπε...

Τα 100 δισ. της Ισπανίας που έφτασαν για μια μέρα μόνο, μετά ήθελε και άλλα τόσα και βλέπουμε. Σήμερα το πρωί η Fitch πυροβόλησε και το βραδάκι μέσα και η Κύπρος, εγώ δεν βλέπω φως εκτός και αν γίνει κάτι πολύ μεγάλο και ανατρέψει όλα αυτά τα σχέδια...που δεν το βλέπω και δεν ξέρω τι μπορεί να είναι.

michele είπε...

Ταυτοχρονα μετα την εκλογη Hollande ,τις ελληνικες εκλογες ( εδω "βοηθησε" ο Τσιπρας) αρχισαν να μιλουν για αναπτυξη ,βλεποντας τους λαους να ξεσηκωνονται και αμεσα λενε για 130 δισ ομολογων αναπτυξης ,που αντιστοιχουν στο 1% του ΑΕΠ της ευρωζωνης.Εν τω μεταξυ σκεφτονται την Ιταλια ( μεγαλο δημοσιο χρεος σαν και μας) μονο που ειναι κολοσσος και χρωσταει 1,9τρις ( χεχε).
Ετσι "ετοιμαζονται" κατα τη γνωμη μου για την φαση μιας πολιτικης και τραπεζικης ενοποιησης,αφηνοντας το συστημα να μιλαει για διαλυση της ευρωζωνης.Δεν ειναι τυχαιο οτι σημερα το SPIEGEL αναφερει για τις επιπτωσεις στη Γερμανικη οικονομια μιας τετοιας απευκταιας περιπτωσης

michele είπε...

Επομενως φαινεται να "συμπυκνωνουν" το χρονο κατι που επιθυμει και ο Obama δεδομενου οτι εχει εκλογες τον Νοεμβριο και δεν θελει αναταραξεις.

michele είπε...

Επειδη μιλαμε και για μας σκεψου ποσα γινανε τους τελευταιους 8 μηνες και υπολογισε οτι τον Σεπτεμβριο θα εχουν τελειωσει και οι ανακεφαλαιοποιησεις των τραπεζων,για να παρουν μπροστα τα μεγαλα εργα.Και τα μικρα.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Δεν ξέρω αν αυτά σε κάνουν αισιόδοξο, λέει ο ένας, γράφει ο άλλος, η δουλειά τους είναι βέβαια, σημασία έχει οτι εμείς είμαστε στον τοίχο χωρίς κανένα ατού και καμία απάντηση.. ούτε κάποιο plan B αν μας πούνε επίσημα αυτό που είπε ο καρεκλάτος , αφήστε τα αυτά και εφαρμόστε τα συμφωνηθέντα.

michele είπε...

."Δεν ειναι τυχαιο οτι σημερα το SPIEGEL αναφερει για τις επιπτωσεις στη Γερμανικη οικονομια μιας τετοιας απευκταιας περιπτωσης"
Για να τα διαβαζουν οι ΙΔΙΟΙ οι Γερμανοι ,αντιλαμαβανεσαι.

michele είπε...

Εγω σου κανω την αναλυση μου με τα δικα μου ματια.Θεωρουμαι αισιοδοξος αλλα δεν ειναι ακριβως ετσι.Απλα δεν διανοουμαι να χανω κινησεις στο χρηματιστηριο ,σκεφτομενος οτι υπαρχει το ενδεχομενο να παει πιο κατω( βλ Πετραν που χανει ολα τα ραλλυ που ειναι κερδοσκοπικα).Για ολους αυτους τους λογους απο τοτε διακρινοντας και που πηγαινε το πραγμα,απεφευγα την οποιαδγποτε εκθεση μου σε τραπεζικα χαρτια,περιοριζοντας κατα πολυ τις πιθανες ζημιες.

michele είπε...

Εννοειται πως δεν γνωριζω τον χρονο,αλλα σαν να μου φαινεται οτι δεν ειναι πολυ μακρια η επιλυση βασικων θεματων στην ευρωζωνη,αν δεχτουμε οτι δεν θα διαλυθει.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Εγώ ως απαισιόδοξος (τελευταία) και έχοντας άμεση γνώση των "ικανοτήτων" των πολιτικών μας, τις έχω ήδη αισθανθεί στο πετσί μου αρκετά... μετά και την τελευταία συνέντευξη του Σόιμπλε που είπε ότι η Ελλάδα δεν έχει καταβάλει αρκετές προσπάθειες, αρχίζω να έχω κρυάδες μέσα στον καύσωνα...ξέρω τι είναι πιο εύκολο να κάνουν.

michele είπε...

Αυτη ειναι η δουλεια του Σοιμπλε,το μαστιγιο.Ασε που δεν εχει παντελως αδικο.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Μακάρι να γίνει αυτό που λες για την ευρωζώνη...κάτι πήρε το αυτί μου για ευρωομόλογα, αλλά χωρίς να το πιάσω ακριβώς, άκουσες κάτι περισσότερο?

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ήμουνα σε κίνηση, ήταν στο ραδιόφωνο πριν λίγο, θα το ακούσουμε αύριο πιστεύω καλύτερα...

michele είπε...

Πιεζουν οι Γαλλο-ιταλοι δεν θελουν οι Γερμανοι.Εμας δεν μας ενδιαφερει δανειζομαστε ακομα πιο φτηνα απο ενα πιθανο ευρωομολογο.( Τοκογλυφικα που λεει κι ο γιγαντας Καμμενος).

ΠΑΝΟΣ είπε...

Όλοι αναμασάμε αυτή τη λέξη, χωρίς να ξέρουμε ακριβώς τι θα προσφέρει και τι όχι, οι περισσότεροι φαντάζονται ότι θα μας απαλλάξει από το χρέος ή έστω ένα μέρος του με έκδοση νέου χρήματος, είναι έτσι?

ΠΑΝΟΣ είπε...

...δηλαδή θα αγοράσει η ΕΚΤ χρέος και θα "σκίσει" τα χαρτιά μετά...

michele είπε...

Χωρις την συμμετοχη της ΕΚΤ δεν γινεται δουλεια,ειτε μ αυτο που ειπες ,ειτε με απευθειας πιστωτικη χαλαρωση τυπου ΗΠΑ

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλό, ε?
Καληνυχτίζω για σήμερα, τα λέμε αύριο...

ΠΑΝΟΣ είπε...

...με υγεία πάνω απ' όλα.

michele είπε...

Πανω απ ολα..το ενδιαφερον του Obama που λεγαμε:
Ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Έλληνα πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά τον προέτρεψε να συνεργαστεί στενά με την Ευρωπαϊκή Ένωση, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ) και την Ευρωπαϊκή Τράπεζα (ΕΚΤ) καθώς προχωρά στις οικονομικές μεταρρυθμίσεις, όπως ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος, σύμφωνα με τηλεγράφημα του πρακτορείου Reuters.

«Ο πρόεδρος χαιρέτισε την αποφασιστικότητα του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά να αντιμετωπίσει την οικονομική κατάσταση της Ελλάδας και τον προέτρεψε να συνεργαστεί στενά με την ΕΕ, το ΔΝΤ και την ΕΚΤ για την εφαρμογή του προγράμματος μεταρρυθμίσεων της χώρας», επισημαίνεται στην ανακοίνωση.