Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Κυριακή 24 Ιουνίου 2012

ΚΥΡΙΑΚΗ...


                                                         ...με ελεύθερη γνώμη ...
ΜΕΙΩΣΗ 40% ΣΤΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΙΣΟΖΥΓΙΟΥ 
ΤΡΕΧΟΥΣΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ..

 
 Σημαντική βελτίωση εμφάνισε το Ισοζύγιο Τρεχουσών Συναλλαγών στο τετράμηνο Ιανουαρίου- Απριλίου.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Τραπέζης της Ελλάδος, το έλλειμμα στο διάστημα αυτό περιορίστηκε κατά 40,3%, υποχωρώντας στα 5,7 δισ. ευρώ. Η εξέλιξη αυτή αντανακλά κατά κύριο λόγο τη μείωση του εμπορικού ελλείμματος της χώρας κατά 29% (1,25 δισ. ευρω). Συνακόλουθα οι ανάγκες χρηματοδότησης της οικονομίας από το εξωτερικό μειώθηκαν κατά 50%, στα 4,6 δισ. ευρώ έναντι 9,1 δισ. ευρώ που ήταν την αντίστοιχη περίοδο του 2011.

Πιο αναλυτικά, στο εμπορικό ισοζύγιο οι εξαγωγές αυξήθηκαν με ρυθμό 5,8% ενώ οι εισαγωγές μειώθηκαν κατά 12,1%. Παράλληλα σημειώνεται σημαντική μείωση κατά 554 εκατ. ευρώ της δαπάνης για εισαγωγές καυσίμων.

Αρνητικά ήταν τα μηνύματα από το μέτωπο του τουρισμού καθώς το τουριστικό συνάλλαγμα εμφάνισε μείωση στο πρώτο τετράμηνο του 2102 κατά 12%. Παρά ταύτα, το πλεόνασμα του Ισοζυγίου Υπηρεσιών αυξήθηκε στα 2,2 δισ. ευρώ έναντι 1,5 δισ. ευρώ που ήταν το αντίστοιχο διάστημα πέρυσι.

Το έλλειμμα του ισοζυγίου των εισοδημάτων μειώθηκε κατά 512 εκατ. ευρώ σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο του 2011, κυρίως λόγω της δραστικής μείωσης των καθαρών πληρωμών για τόκους επί των τίτλων του Δημοσίου που διακρατούν κάτοικοι του εξωτερικού, μετά το PSI.

Ακολούθως, το ισοζύγιο των τρεχουσών μεταβιβάσεων παρουσίασε πλεόνασμα 1,3 δισ. ευρώ, μεγαλύτερο κατά 86 εκατ. ευρώ από ό,τι την αντίστοιχη περίοδο του 2011. Τέλος η αύξηση των καθαρών κεφαλαιακών μεταβιβάσεων από την ΕΕ προς τον τομέα της γενικής κυβέρνησης, είχε ως αποτέλεσμα το ισοζύγιο κεφαλαιακών μεταβιβάσεων να εμφανίσει πλεόνασμα 1,1 δισ. ευρώ, έναντι 305 εκατ. ευρώ την αντίστοιχη περίοδο του 2011.

Στο Ισοζύγιο Χρηματοοικονομικών Συναλλαγών ενθαρρυντική ήταν η καθαρή εισροή 77 εκατ. ευρώ στον τομέα των άμεσων ξένων επενδύσεων έναντι καθαρής εκροής 703 εκατ. ευρώ πέρυσι. Στην κατηγορία των επενδύσεων χαρτοφυλακίου σημειώθηκε καθαρή εκροή ύψους 64,8 δισ. ευρώ (έναντι καθαρής εκροής 5,4 δισ. ευρώ την αντίστοιχη περίοδο του 2011). Ειδικότερα, καταγράφηκε εκροή κεφαλαίων κυρίως λόγω της αύξησης των τοποθετήσεων των εγχώριων θεσμικών επενδυτών σε ομόλογα και έντοκα γραμμάτια του εξωτερικού κατά 37,2 δισ. ευρώ καθώς και λόγω της μείωσης των τοποθετήσεων μη κατοίκων σε ομόλογα και έντοκα γραμμάτια που έχουν εκδοθεί από κατοίκους Ελλάδος κατά 27,5 δισ. ευρώ (εκροή).

Δευτερευόντως, εκροή κεφαλαίων καταγράφηκε και λόγω της αύξησης των τοποθετήσεων κατοίκων σε χρηματοοικονομικά παράγωγα του εξωτερικού κατά 528 εκατ. ευρώ. Οι τοποθετήσεις κατοίκων σε μετοχές αλλοδαπών επιχειρήσεων μειώθηκαν κατά 426 εκατ. ευρώ. Στην κατηγορία των "λοιπών'' επενδύσεων η καθαρή εισροή ύψους 69,9 δισ. ευρώ (έναντι καθαρής εισροής 15,0 δισ. ευρώ το αντίστοιχο τετράμηνο του 2011) οφείλεται κυρίως στην αύξηση των καθαρών δανειακών υποχρεώσεων του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα προς μη κατοίκους κατά 69,2 δισ. ευρώ (εισροή) και στη μείωση κατά 11,6 δισ. ευρώ των τοποθετήσεων των εγχώριων πιστωτικών ιδρυμάτων και θεσμικών επενδυτών σε καταθέσεις και repos στο εξωτερικό (εισροή). Ειδικότερα, ο καθαρός δανεισμός του τομέα της γενικής κυβέρνησης ανήλθε σε 70,3 δισ. ευρώ και αφορά τον δανεισμό του δημόσιου τομέα από το EFSF και το ΔΝΤ.


www.real.gr

31 σχόλια:

ΠΑΝΟΣ είπε...

Μεσημέριασε και κανένας πιστός...σας πείραξε η ζέστη φαίνεται, ξενυχτήσατε ή συμβαίνει τίποτα άλλο?

ΠΑΝΟΣ είπε...

Εδώ που είμαι δεν έχω ηχεία για να ακούσω το τραγουδάκι, ή να βάλω κάτι άλλο, όταν γυρίσω το βραδάκι. Έχω όμως την μικρή και δεν πλήττω καθόλου...ας έκανα και αλλιώς αν μπορούσα χαχα. Να ξεκουράσουμε λίγο τους γονείς που έμειναν στην Αθήνα.

michele είπε...

Εγω ειμαι σε full version μπανακι,ποτακι και μασα λιγο εξω απο την Αθηνα στην οποια η θερμοκρασια ειναι πολυ υψηλη..το τραγουδι ειναι προτιμηση φιλου που του ηρθε αυθορμητα στο μυαλο..

ΠΑΝΟΣ είπε...

Περιμένω να πέσει λίγο ο ήλιος για να πάμε παραλία με την μικρή και θα φάμε ώρες εκεί γιατί δεν ξεκολλάει εύκολα μετά... οπότε κάτι θα γράψω για να γεμίσει λίγο ο χώρος... και ...μου τη λέτε αργότερα αν δεν σας αρέσουν...ελεύθερα παρακαλώ, όπως την λέω κι εγώ σε μερικούς, κόσμια βέβαια γιατί πάντα μπορεί να γίνει διάλογος πολιτισμένα.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Αυτό το "την λέω" βέβαια πάει εμμέσως γιατί δεν αναφέρομαι σε πρόσωπα αλλά σε κατηγορίες...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Διαβάζω εδώ, διαβάζω εκεί
διαβάζω παραπέρα,
συμπέρασμα δεν έβγαλα
και μ' έσκιαξε η φοβέρα.

Κάπως έτσι συνοψίζεται η κατάσταση. Δεν ξέρεις τι να κάνεις. Αλλού ξορκίζουν τους χάρακες , εδώ τους λατρεύουν, μερικοί δεν θέλουν ν’ ακούσουν για μικρά χαρτιά, άλλοι ορκίζονται σ' αυτά και γενικά είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα, είμαστε... που λέει και η γνωστή ατάκα.
Από μικρά χαρτιά μπορεί να περιμένεις και χρόνια να δεις φως, μπορεί να παίξουν μια φορά και μετά στο περίμενε αν δεν τα προλάβεις ή πιστεύεις ότι έχει κι άλλο, τα μεγάλα θα παίξουν όταν φτάσουν στο μη παρέκει και δεν θα σε κλείσουν μέσα λόγω εμπορευσιμότητας, αλλά μπορεί και να σε καταστρέψουν αν είσαι της παλιάς σχολής για μακροχρόνια διακράτηση και πάει λέγοντας. Γενικά δεν έχουμε αγορά, την πάνε όπου θέλουν με 2-3 χαρτιά οπότε δεν μπορείς να περιμένεις τίποτα. Πρέπει να είσαι συνέχεια από πάνω (αυτό είναι το δύσκολο με μένα) και σε εγρήγορση, δεν βοηθάει καθόλου το εγχώριο περιβάλλον, (μήπως βοηθάει το διεθνές?) και πρέπει να αποφασίζεις κάθε μέρα τι θα κάνεις.
Γι’ αυτό έδωσα την Παρασκευή μερικά χαρτάκια για πώληση πιο ψηλά, δεν έκατσαν βέβαια αλλά θα το επαναλάβω την Δευτέρα και ο Θεός βοηθός.

μπαρμπαλιας είπε...

...καλο μεσημερι
ζεστη και στην Δ Ελλας..καυσώνας...

εν αναμονη για Βαλενθια,αλλα εκει ειναι λιγο ανιαρο το σιρκουι...99% ο ξεκινων πρωτος τελιωνει πρωτος...
αυτη την πιστα δεν την εχω καταλαβει ακομη...
αγωνες ταχυτητας ειναι ,οχι σκοπιμοτητας
θα δουμε και τους Φεραριστι που την πατησαν ...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλό μεσημέρι Ηλία. Εγώ θα ξεκινήσω σε λίγο για θάλασσα και θα ενημερωθώ από εσάς που θα το δείτε...

Ας συνεχίσω για λίγο τον ...διαλογισμό μου...

Θα μου πείτε έχουμε νέα κυβέρνηση επιτέλους, ναι καλά τώρα… θα αλλάξουν μυαλά ή θα κάνουν τα ίδια? Θα μου πείτε τι περιθώρια έχουν βέβαια με τα χέρια δεμένα. Έχουν όσο να’ ναι, αν κάνουν μια αναδρομή στο παρελθόν και κοιτάξουν εκτός της μείωσης των δαπανών και την ΑΥΞΗΣΗ των εσόδων, όπου δεν θα ξαναπώ τι γινόταν γιατί θα με βρίσετε και θα έχετε δίκιο. Όχι βέβαια με χαράτσια και νέους φόρους. Σαν ποσοστό επί του ΑΕΠ στα έσοδα ήμασταν πολύ πίσω… και τι πρέπει να γίνει για να φτάσουμε τον μέσο όρο των εντός € χωρών? Να επικρατήσει η απλή λογική και να σταματήσει η εθελοτυφλία. Δεν θα μιλήσω για κάποιους απλούς μεροκαματιάρηδες που από το πρωί ανοίγουν το μαγαζί τους και τρέχουν να βγάλουν τον επιούσιο και να πληρώσουν τα έξοδα. Ούτε για την γραφειοκρατία και το γελοίο έως ύποπτο καθεστώς για το επιχειρείν. Υπάρχουν όμως τόσοι και τόσοι που προκαλούν. Και τα ερωτήματα για μένα είναι αναπάντητα. Βεβαίως μπορεί να έχω κοντό μυαλό, αυτό στα υπόψη. Θυμάμαι όμως, για παράδειγμα, από την άλλη μεριά που έγραφε «κάποιος»* ότι έχει 23 οικογένειες από πίσω του που τρώνε ψωμί…πέραν της φιγούρας βέβαια που σίγουρα παίζει στην περίπτωσή του, ας υποθέσουμε ότι αληθεύει…ξέρετε πόσα θα δήλωνε ο ίδιος τόσα χρόνια? Μερικές χιλιάδες € ίσα - ίσα για να είναι αφορολόγητος. Αυτή είναι η αλήθεια για την οικονομία μας τόσα χρόνια. Τόσο αλτρουϊσμό πάντως δεν τον περίμενα σ’ αυτήν την χώρα. Ανοίγεις επιχείρηση για να τρέφεις τους υπαλλήλους σου και εσύ αρκείσαι σε 5-6 χιλιάδες € που απομένουν στο τέλος. Και γιατί παρακαλώ δεν πήγαινες εξ αρχής ως μισθωτός (προηγουμένως βέβαια όχι τώρα) , να αποφύγεις όλα αυτά, έξοδα επένδυσης, τρέξιμο όλη μέρα, αγωνία για τις δουλειές, τις πωλήσεις, τον ΦΠΑ κλπ και να παίρνεις τα τριπλάσια ας πούμε χωρίς όλα τα παραπάνω αγκάθια και σκοτούρες?

ΠΑΝΟΣ είπε...

Παλαιοπολιτική αντίληψη και διαπλοκή, για να επανέλθω στην αρχή. Και εντελώς ανεύθυνη αντιμετώπιση από τους ιθαγενείς. Ας πληρώσουν οι άλλοι. Ρίξτα βρε συ στο κράτος, αυτό δεν έχει ανάγκη και δεν πτωχεύει. Κανένας βέβαια δεν μας έβαλε στη λογική ότι δεν μπορούμε να δανειζόμαστε επ’ άπειρον. Τα αποτελέσματα τα είδαμε όλοι αλλά μετά το μοιραίο, αυτό είναι το έγκλημα που έκαναν οι πολιτικοί μέχρι σήμερα για τις καρέκλες τους και για την μάσα. Κανένας τους δεν θα πεθάνει στη ψάθα. Και τώρα ξαφνικά όλοι έχουμε μάθει για τα ελλείμματα, το χρέος, το ΑΕΠ, το ισοζύγιο, τα επιτόκια και τόσα άλλα…τώρα που είναι αργά.
Δεν χρειάζεται να εφεύρεις τον τροχό, τον έχουν βρει άλλοι. Απλά τον εφαρμόζεις. Υπάρχουν έτοιμα συστήματα άλλων χωρών για όλα τα παραπάνω. Τα εφαρμόζεις μέσα σε μια νύχτα μέσα και σε όποιον αρέσει. Κάτι είχε γράψει και ο Φ. προ καιρού και φυσικά δεν άρεσε σε πολλούς. Τελεία και παύλα.

Αρκετά για σήμερα, πάμε για μπάνιο, ας πάρει άλλος τη σκυτάλη...



* ονόματα δεν λέμε γιατί αρκετά έγινα στόχος και δεν ξέρω αν έχει κόκκινη κάρτα από την άλλη πλευρά και δεν μπορεί να απαντήσει.

ο dwk είπε...

Καλησπέρα.
Μέχρι τις εκλογές, είχαν προεξοφληθεί τα πάντα. Από την ακυβερνησία μέχρι την έξοδο από την Ε/Ζ και το ευρώ.
Δυο συν μια (εφικτές πιστεύω) κινήσεις χρειάζονται, σε πρώτη φάση, για να αλλάξει το κλίμα.
Οι πρώτες: όχι άλλες μειώσεις σε μισθούς συντάξεις και άμεση μείωση στον ΦΠΑ.
Η δεύτερη: η παράταση εφαρμογής του μνμν κατά 2 χρόνια.
Οι τρεις καλοκαιρινοί μήνες θα αποδειχτούν καθοριστικοί. Αν τον Σεπτέμβρη η κατήφεια έχει αντικατασταθεί από την (έστω αχνή) ελπίδα, το στοίχημα θα κερδηθεί.

michele είπε...

Η αγορα και η πραγματικη οικονομια ειναι κατα 70%ψυχολογια.Η κυβερνηση πρεπει να κινηθει ταχυτερα και αποφασιστικα σ αυτα που περιγραφει ο dwk.Οι Ευρωπαιοι θα χαλαρωσουν αν δουν συντεταγμενες προσπαθειες απο την πλευρα μας.

michele είπε...

Η κινηση του χρηματιστηριου θελει προσοχη και σοβαρη ενασχοληση.Τα επιπεδα αυτα ειναι πολυ χαμηλα για να μπορει να γινει εντονη ανοδικη κινηση,αλλα και η ψυχολογια ειναι τετοια που τα μεγαλα χερια ευκολα το γυρνανε πισω για να παρουν ευκολα χαρτια.Η συμπεριφορα και στις ανοδικες και στις πτωτικες μερες ειναι το κλειδι διαγνωσης για το επομενο διαστημα.Οι μετοχοι των τραπεζων εχουν χασει πληρως η σχεδον τα χρηματα τους,λογω της εμμονης τους σ αυτους τους τιτλους.Το ξεκαθαρισμα γινεται τωρα και τα ματια μας πρεπει να ειναι ανοιχτα.Οσοι πιστευουν οτι χωρις τις τραπεζες δεν ανεβαινουν τα αλλα χαρτια ,ας το ξανασκεφτουν.Οι τραπεζες θα καθαρισουν μετα τις ΑΜΚ και θα ειναι σε θεση να τροφοδοτησουν τις επιχειρησεις.Εν τω μεταξυ ομως τιτλοι με πολυ καλους αριθμοδεικτες ,δεν θα τις περιμενουν.

μπαρμπαλιας είπε...

...να λπν που τουμπαρισαν ολα στην Βαλενθια,και ο λυκος το εκμεταλευτηκε...εχει δειξει μεχρι τωρα...ενω δεν εχει το αυτ./το που πρεπει...αυτος -γεννημενος πρωτος-τα καταφερνει..
το μεγαλο κερδος σημερα τριπλωσε
νικη απο 10-10 ος
και οι δυο βασικοι διεκδικητες με 10-12 βαθμους πισω
Φερναντο γερα...μεχρι τελους

ο dwk είπε...

…και άγριο κυνήγι στη φοροδιαφυγή και εισφοροδιαφυγή!
Οι μπαταχτσήδες χαλάνε και τους τίμιους.
…απλά πράγματα: κλείσιμο μαγαζιού, αφαίρεση αδείας από γιατρούς, δικηγόρους κλπ.
Η αγορά δεν αφήνει κενά. Στη θέση των λωποδυτών (από τους οποίους δεν υπάρχει και κανένα όφελος για την οικονομία, αντίθετα ΕΜΕΙΣ πληρώνουμε τα «πρώτα τραπέζια πίστα» τους) θα βρεθούν όσοι θέλουν μεν, αλλά αποκλείονται λόγω …τιμιότητας!
Η απόδειξη έχει γίνει σπάνιο είδος! Έχει καταντήσει …ντροπή να την ζητάς!
Σκέψου όμως: π.χ. στα 50 ευρώ βενζίνης 40,65 είναι η καθαρή αξία. 9,35 είναι ο ΦΠΑ.
Αυτά τα χιλιάδες 9,35 θα πιουν στην υγεία του κορόιδου.
Κι αν δεν το καταλάβουμε αν δεν το κυνηγήσουμε, το 9,35 αντί για 8, 7, 6 που πρέπει, θα γινει 10, 11, 12 και εμείς, οι «αγανακτισμένοι», θα βρίζουμε στις πλατείες για τα χαράτσια και τις έκτακτες εισφορές!
Με τα παραπάνω δεν απαλλάσσω τους κυβερνόντες από τα λάθη τους.
Το να τα αναμασάμε ξανά και ξανά είναι η εύκολη λύση –ακούγονται και όμορφα: οι κακοί αυτοί, οι καλοί εμείς.
Το δύσκολο είναι να γίνουμε υπεύθυνοι πολίτες.
Τότε και μόνο τότε, θα αξιώνουμε και υπευθύνους πολιτικούς.

ο dwk είπε...

Και επειδή το …βάρυνα πολύ…
…ε τότε ΜΠΟΡΕΙ (;) να κάνει …ανοδικό ράλι και ο …ΜΑΙΚ μου !!! χαχαχαχα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ένας άλλος Αλόνσο, ένας άλλος Ισπανός, ήταν το Σ/Κ τους φαίνεται...

Το χθεσινό ματς δεν έκατσε στο 0-0 ημίχρονο, για να δούμε τους Αγγλοιταλούς το βράδυ.

Η αλήθεια είναι ότι περίμενα περισσότερα για τα προηγούμενα που έγραψα, ούτε μια ψιλοκίτρινη κάρτα βρε παιδιά? Ο dwk σωστά συμπλήρωσε με τα άμεσα μέτρα και με αυτά που πρέπει να κάνουμε εμείς οι ίδιοι (ειδικά με τις αποδείξεις) αλλά είμαστε σίγουροι ότι η έκδοσή τους οδηγεί υποχρεωτικά και στην καταβολή του ΦΠΑ? Δεν ξέρω ειλικρινά...αν δεν υπάρχει και ο τίμιος ελεγκτής και ο τακτικός έλεγχος μάλλον δεν γίνεται τίποτα και μετά θα επιστρατεύουμε ξανά την περαίωση....
Ο Μικέλε πολύ καλά τα λέει από την σκοπιά του αλλά δεν κατάλαβα το παρακάτω: "Τα επιπεδα αυτα ειναι πολυ χαμηλα για να μπορει να γινει εντονη ανοδικη κινηση". Αν μπορείς ένα εξπλέιν Μικέ μας, είναι και το κοντό μυαλό που έλεγα, είναι και η διαφορετική θεώρηση από κάποιον απ' έξω, δεν ξέρω. Γιατί δεν μπορεί να γίνει έντονη ανοδική κίνηση στα επίπεδα της ξεφτίλας και πότε θα μπορεί?
Πρώτο βήμα πιστεύω να καταργήσουν τα χιλιοστά από τις τιμές των μετοχών, αρκετά κράτησε το αστείο να ανεβαίνει ή να κατεβαίνει ένα χαρτί κατά 0,001 που δεν έχει και πρακτικό αντίκρυσμα σαν υποδιαίρεση του ευρώ. Αν λέω βλακείες, ακούω...

Γράφτηκε δίπλα ότι η ΕΚΤΕΡ πχ μπορεί να επιστρέψει κεφάλαιο 0,80 /μετοχή και να αξίζει ακόμα. Σωστά, με το ταμείο που έχει, αλλά πότε θα ξεφύγει από το 0,35? Μήπως η γενικότερη κατάσταση της χώρας και η ΞΕΦΤΙΛΑ που έχει διεισδύσει ΠΑΝΤΟΥ σε όλα τα επίπεδα δεν το επιτρέψει ποτέ?
Και περίμενε εσύ βλάκα να διορθωθούν οι αδικίες του ταμπλό... κάποια στιγμή σιχαίνεσαι, τα δίνεις και απέχεις, αυτό θέλουν? Μπορούμε κι εμείς να συνεννοηθούμε ΟΛΟΙ, να έχουμε τα γκατς να μην ξαναμπούμε ποτέ σε παρόμοια χαρτιά? Χάθηκε και ο πρόεδρος ο Καραγκούνης να μας συντονίσει τρομάρα του...

Άντε πάλι πήρα φόρα, ήπια και λίγη μπυρίτσα...καιρός για επιστροφή και τα λέμε αργότερα εντός έδρας.

ο dwk είπε...

Γιατί κίτρινη Πάνο; Αν υπήρχε …πράσινη κάρτα, ευχαρίστως !
«αλλά είμαστε σίγουροι ότι η έκδοσή τους οδηγεί υποχρεωτικά και στην καταβολή του ΦΠΑ?»
Μα ήδη τοποθετήθηκες:
«…ξέρετε πόσα θα δήλωνε ο ίδιος τόσα χρόνια? Μερικές χιλιάδες € ίσα - ίσα για να είναι αφορολόγητος.»
Επομένως: αυτόματη άμεση απόδοση - τέρμα ρυθμίσεις, τέλος περαιώσεις.
Τα λεφτά αυτά ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΒΡΕ ΚΥΡΙΕ. Είναι ο φόρος που ΕΓΩ πληρώνω στο κράτος. Και κλέβοντας τα θα τα ξαναπληρώσω ΕΓΩ ο ………*
Και θα σου πω ΧΙΛΙΑ μπράβο, αν οι «23 οικογένειες από πίσω του που τρώνε ψωμί» δουλεύουν με κανονικούς μισθούς, ωράρια, και ασφαλισμένοι – γιατί αλλιώς κόβεις το ψωμί από 50 ανέργους.
*…large

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

Kαλησπέρα,,
ΕΡΩΤΗΣΕΙς :
1)Tι θα γινόταν αν ο Αντώνης έκανε την εγχείρηση στις 30/6..?
2)Υπουργό οικονομικών έχουμε?
3)Ποιοί εκτός του Mice(μπράβο του) άγόρασαν πρόσφατα ΤΕΝΕΡΓ?
4)Αποδείξεις απο γιατρούς παίρνετε?
Ασχατες οι ερωτήσεις?Μπορεί..

ο dwk είπε...

Απαντήσεις…
1. Θα πηγαίναμε στα… τυφλά
2. Και που είχαμε …τι καταλάβαμε
3. Οι άλλοι κακό του κεφαλιού τους
4. Μπαααααααααααααααααα!!!

Γεράκι είπε...

καλησπέρα σας...έλεγα να ανεβάσω κάποια σχολια για το αυριανο άνοιγμα αλλα δυστυχως δεν ανοιγει το ztrade..δεν ξέρω τι τρεχει δηλ εαν ειμαι εγω ή γενικό αλλα δεν τα έχω καταφερει έως τώρα...

michele είπε...

Επεστρεψα απο ενα υπεροχο ,χαλαρωτικο διημερο που ειχα ιδιαιτερη αναγκη..
Πανο ισως δεν το εξεφρασα καλα. Η αγορα βρισκει σε ιδιαιτερα χαμηλα επιπεδα ετσι ωστε να ΜΠΟΡΕΙ να κανει ανοδικη αντιδραση, αυτο εννοουσα..
Kωστα απ οτι διαβασα ηδη κατα τη διαρκεια της προεκλογικης περιοδου εκανε θεραπεια ο Αντουαν με lazer ,οποτε μαλλον ειχε φτασει στο απροχωρητο..
Εγω ζηταω απο γιατρους και δικηγορους οσο μπορω να πιεσω αν οχι ολη δυστυχως..

michele είπε...

Hawk,δοκιμασα εισοδο στο z trade,μπηκα κανονικα ,δεν διαπιστωσα προβλημα/Δοκιμασε με internet explorer

ΠΑΝΟΣ είπε...

Επιστροφή...τώρα μάλιστα Μικέ μου μετά την επεξήγηση.
Για τον dwk... το θέμα έχει 2 σκέλη, φόρος εισοδήματος και ΦΠΑ...και στα 2 υπάρχει πρόβλημα, να μην κρυβόμαστε.
Είδα το ματσάκι από το 21 ως το τέλος του α΄ ημιχρόνου και τώρα το β΄ από το 75΄ και μετά... μας έφαγαν οι δρόμοι. Οι Ιταλοί το κατέχουν το άθλημα όπως και να το κάνουμε και είναι καλύτεροι, αν ήταν και πιο καλός ο Α-μπαλοτέλι...

Τέλος πάντων το 0-0 στο α ημίχρ.
έπιασε για όποιον το έπαιξε.

michele είπε...

Πανε παραταση,η αληθεια ειναι οτι αν παιξει καποιος για μηδενικα θα πρεπει να παιξει οταν ειναι η Ιταλια στο γηπεδο..για να δουμε.

ο dwk είπε...

Ότι και να γίνει στο τέλος, αυτό το … πράγμα ΔΕΝ είναι εθνική Αγγλίας …κρίμα.

michele είπε...

Σωστος dwk,να βλεπεις ιταλικη ομαδα ,εθνικη η club να πιεζει τοσο ,δειχνει και το ποιον του αντιπαλου.Ωστοσο στα πεναλτυ που πανε μπορει να περασει και το εκτρωμα της Αγγλιας.

michele είπε...

To αξιζε η squadra azzura..

ο dwk είπε...

Και φυσικά θα είμαστε μαζί της, την Παρασκευή.

ο dwk είπε...

35-9 οι προσπάθειες για γκολ.
64-36 η κατοχή…

ο dwk είπε...

Καλό αυτό στη ΕΤ1:
Αν είχε περάσει η Ελλάδα, στα ημιτελικά θα ήταν τα …PIGS !!!

michele είπε...

Χαχα ναι το ακουσα..