Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012


Χ.Α.Α.  Live    
                                                                                     
                                                                                                                                                                  
                                                     Σχόλια γιά τή συνεδρίαση online..
ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΑΛΛΙΑΣ-ΙΣΠΑΝΙΑΣ -ΙΤΑΛΙΑΣ
ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ...
Μια μέρα πριν την πιο κρίσιμη σύνοδο στην ιστορία της Ευρωπαϊκής Ένωσης – όπως είπε κι ο πρόεδρος της ‘διεθνούς των τραπεζιτών’ Τσαρλς Νταλάρα – η πόλωση στην ηγεσία της Ευρωζώνης αγγίζει επίπεδα δίχως προηγούμενο. Από τη μια πλευρά είναι η Γερμανίδα καγκελάριος Αγγέλα Μέρκελ που διακηρύσσει πως ‘ποτέ όσο εκείνη ζει, δεν θα γίνει κοινή ανάληψη του χρέους στην Ευρώπη’, προοιωνίζοντας ότι θα απορρίψει το αίτημα της Ιταλίας και της Ισπανίας για άμεση δράση εδώ και τώρα με σκοπό την αντιμετώπιση της κρίσης. Κι από την άλλη πλευρά είναι η Ρώμη και η Μαδρίτη που βλέπουν το κόστος δανεισμού τους να βγαίνει εκτός ελέγχου και να προσεγγίζει επίπεδα που τουλάχιστον για την Ισπανία δεν είναι βιώσιμα, καθώς η χώρα πρέπει παράλληλα να ανακεφαλαιοποιήσει τις τράπεζες της, να μειώσει το έλλειμμα της και να διαχειριστεί τη φούσκα των τιμών των ακινήτων που ακόμη πέφτουν.


Σε μια δραματική ομιλία του προς το ισπανικό κοινοβούλιο πριν αναχωρήσει για τις Βρυξέλλες, ο πρωθυπουργός της Ισπανίας Μαριάνο Ραχόι δήλωσε πως η χώρα δεν μπορεί να χρηματοδοτείται με τις δικές της δυνάμεις από τη στιγμή που οι αποδόσεις του 10ετούς ομολόγου της έχουν φτάσει το 7%. «Το πιο επείγον ζήτημα είναι της χρηματοδότησης. Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε να χρηματοδοτούμαστε για πολύ ακόμη στις σημερινές τιμές», τόνισε. Στη σύνοδο κορυφής που θα αρχίσει σήμερα ο Ισπανός πρωθυπουργός θα ζητήσει επισήμως να επιτραπεί η χρήση είτε των μηχανισμών διάσωσης της Ευρωζώνης είτε και της ίδιας της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας για τη σταθεροποίηση των αγορών ομολόγων.


Η πόλωση μεταξύ των Ευρωπαίων ηγετών είναι μια συνέπεια της ήττας του Νικολά Σαρκοζί στις γαλλικές προεδρικές εκλογές και της ανάληψης της προεδρίας από τον αντίπαλό του Σοσιαλιστή Φρανσουά Ολάντ. Με την άνοδό του στην εξουσία, ο Ολάντ συνέπηξε μια νέα συμμαχία με τη Ρώμη και τη Μαδρίτη εξουδετερώνοντας τον ως χτες κυρίαρχο γαλλογερμανικό άξονα των Μέρκελ - Σαρκοζί. Χαρακτηριστικό ήταν το πολύ δυσάρεστο κλίμα της συνέντευξης Τύπου που ακολούθησε τη ανεπίσημη σύνοδο Γαλλίας - Γερμανίας - Ιταλίας - Ισπανίας την περασμένη Παρασκευή. Υποτίθεται ότι η σύνοδος εκείνη είχε σαν στόχο τη σύγκλιση των απόψεων, αλλά στη λήξη της ο Γάλλος πρόεδρος βγήκε λέγοντας ότι πρέπει να υπάρξει περισσότερη αλληλεγγύη στην Ευρώπη προτού οι χώρες παραδώσουν μέρος της κυριαρχίας τους πάνω στους εθνικούς προϋπολογισμούς, ενώ αντίθετα η Γερμανίδα καγκελάριος υποστήριξε ότι δεν θα αποδεχτεί επιπλέον υποχρεώσεις δίχως έλεγχο στους προϋπολογισμούς. Μέρκελ και Ολάντ συναντήθηκαν ξανά χτες βράδυ σε δείπνο εργασίας στο Παρίσι με στόχο να προσπαθήσουν να πετύχουν μια σύγκλιση αλλά βγήκαν με ανακοινώσεις αόριστες, αποκλίνουσες και ψυχρές. Χωρίς ανακοινώσεις είχε μείνει εξάλλου και η ενδιάμεση απόπειρα να γεφυρωθούν οι  διαφορές με τη συνάντηση των Υπουργών Οικονομικών των 4 χωρών την Τρίτη.


Αποφασισμένος να επιμείνει για άμεσα βραχυπρόθεσμα μέτρα που θα κάνουν την αλλαγή προσέρχεται στις Βρυξέλλες και ο Ιταλός πρωθυπουργός Μάριο Μόντι. Ο Μόντι προσέρχεται μάλιστα ενισχυμένος στη σύνοδο καθώς χτες βράδυ κέρδισε μια κρίσιμη ψηφοφορία στη Βουλή για τις μεταρρυθμίσεις στις αγορές απασχόλησης και έχει δηλώσει ότι δεν θα αρκεστεί σε κάποια απλά συμπεράσματα και τυπικές διαδικασίες, αλλά θα παραμείνει στις Βρυξέλλες και θα συνεχίσει να διαπραγματεύεται ως το βράδυ της Κυριακής για τα απαιτούμενα μέτρα προκειμένου να ηρεμήσουν οι αγορές. Ο Ιταλός πρωθυπουργός, που έχει την πλήρη στήριξη του Φ. Ολάντ, ζητά περίπου ό,τι κι ο Ραχόι: να χρησιμοποιηθούν οι μηχανισμοί διάσωσης της Ευρωζώνης για να μειωθεί η διαφορά αποδόσεων των ‘χωρών που σέβονται τους ευρωπαϊκούς κανόνες’  προκειμένου να πέσουν τα σπρεντ – ο Ραχόι προτείνει εναλλακτικά και την εκ νέου ενεργοποίηση του προγράμματος αγοράς ομολόγων  της ΕΚΤ.


Οι προτάσεις αυτές είναι λογικές και η υιοθέτησή τους επείγει, όμως προσκρούουν στις αντιδράσεις της Γερμανίας. Πρώτος εξέφρασε την κατηγορηματική εναντίωσή του σε όλα αυτά ο ισχυρός επικεφαλής της γερμανικής κεντρικής τράπεζας Bundesbank Γιενς Βάιντμαν την περασμένη βδομάδα. Και τον ακολούθησε κατά τη διάρκεια χτεσινής συνάντησης με βουλευτές του Κόμματος των Ελεύθερων Δημοκρατών η Γερμανίδα καγκελάριος Αγγέλα Μέρκελ. Η Μέρκελ δήλωσε σε υψηλούς τόνους ότι ‘δεν πρόκειται να δεχτεί κοινές υποχρεώσεις για το χρέος όσο ζει’ και πως ‘η ιδέα του ευρωομολόγου είναι οικονομικά λανθασμένη και αντιπαραγωγική’.


Επομένως, τι; Μετά από τέτοιες δηλώσεις έχει νόημα να περιμένουμε οτιδήποτε από την αυριανή σύνοδο; Έχει υποστηρίζουν ορισμένοι, και επισημαίνουν ότι αν προσέξουμε την ακριβή διατύπωση της περίφημης φράσης της Μέρκελ, μπορεί να αφήνει σοβαρές χαραμάδες για κάποια σοβαρή εξέλιξη προς τη σωστή κατεύθυνση. Γιατί η ακριβής φράση της Μέρκελ, επισημαίνουν οι ίδιες πηγές, ήταν όχι ότι ‘δεν θα δεχτεί κοινές υποχρεώσεις όσο ζει’ αλλά ότι δεν θα δεχτεί ‘κοινές υποχρεώσεις για το σύνολο του χρέους όσο ζει’. Άρα μήπως η  Γερμανία προσέρχεται στη σύνοδο κατ’ ουσίαν έτοιμη να δεχτεί κοινές υποχρεώσεις για μέρος του χρέους των κρατών μελών της Ευρωζώνης και όχι για το σύνολο του – ως πρώτο βήμα  στο δρόμο προς τη δημοσιονομική ένωση; Θεωρούμε την άποψη αυτή υπεραισιόδοξη αλλά καλύτερα να περιμένουμε ως αύριο.


Μια θετική έκπληξη δεν μπορεί να αποκλειστεί 100%, καθώς η Αγγέλα Μέρκελ δεν είναι πλέον μειοψηφία μόνο σε επίπεδο Ευρωζώνη, είναι ακόμη και στη χώρα της.  Ο επικεφαλής της γερμανικής αντιπολίτευσης των Σοσιαλδημοκρατών Ζιγκμάρ Γκραμπριέλ  δήλωσε χτες ότι απαιτούνται έκτακτα μέτρα για να μειωθεί το κόστος δανεισμού των άλλων κρατών της Ευρωζώνης, διαφορετικά η νομισματική ένωση απλά θα καταρρεύσει. Η Ισπανία και η Ιταλία φωνάζουν από την πλευρά τους ότι κάνουν τα πάντα για να μειώσουν το χρέος τους και ότι χρειάζονται τη βοήθεια της νομισματικής ένωσης για να μείνουν στις αγορές. Ίδωμεν…


Πέρα από το επίμαχο θέμα των εκτάκτων μέτρων για τη στήριξη της Ιταλίας και της Ισπανίας,  η σύνοδος των Βρυξελλών αναμένεται να συμφωνήσει στο αναπτυξιακό πακέτο ύψους 130 δις ευρώ που προωθεί η Γαλλία. Το πακέτο αφορά τα λεγόμενα ‘ομόλογα έργων’ που θα χρηματοδοτήσουν έργα υποδομής καθώς και την ανακατανομή των κεφαλαίων των περιφερειακών ταμείων και της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων.


Οι ηγεσίες θα συζητήσουν επίσης τις προτάσεις για την τραπεζική ένωση, όμως από τη στιγμή που η  Γερμανία αντιστέκεται σε κάθε σχήμα κοινών εγγυήσεων καταθέσεων, δεν φαίνεται ότι θα μπορέσουν να πάνε παραπέρα από την απόδοση του ελέγχου των μεγάλων διασυνοριακών τραπεζών στην ΕΚΤ. Τέλος, θα αναμένουμε τις ανακοινώσεις της συνόδου των Υπουργών Οικονομικών για τη διάσωση του τέταρτου και πέμπτου ντόμινο της Ευρωζώνης – της  Ισπανίας και της Κύπρου.


http://www.sofokleous10.gr

110 σχόλια:

giannhs kon είπε...

Καλημέρα σε όλους τους φίλους

Βλέπω ο ΜΠΑΡΜΠΑΣ δεν τα έχωσε σε κανέναν πρωι πρωι , θα έχει πάει για την πρωινή βουτιά του .ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕ !!!!

giannhs kon είπε...

Χθες το απόγευμα ενφανηστηκε ο φίλος ΚΑΡΑ δεν τον πρόλαβα

ΚΑΡΑΑΑΑ καλημέρα μην χάνεσαι . Α όσο για την ΔΕΗ που ανέφερες είναι έτοιμη να ΠΕΤΑΞΕΙ αν δεν την τουφεκίσει κανένας κυνηγός χαχαχαχα Για τα υπόλοιπα συμφωνώ μαζί σου

PS είπε...

Τι είδε πάλι ο Γιαπωνέζος???
χαχα κλμ

giannhs kon είπε...

Καλημέρα AV που το θυμήθηκες χαχαχα

Επιθεώρηση με κείμενα Λάκη Λαζόπουλου, Άννας Παναγιωτοπούλου. Θέατρο ΑΘΗΝΑΙΟΝ, καλοκαίρι 1987

giannhs kon είπε...

Κάτι είδε σίγουρα εξου και το +1.7

PS είπε...

μόλις γύρισα κι εγώ από την προπόνηση.Στο άλμα επί κοντώ χαχα

giannhs kon είπε...

ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΚΑΤΙ ???χαχαχα

Από την Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012, παρουσιάζεται στον Εκθεσιακό Χώρο του Μουσείου Χαρτονομισμάτων της Ιονικής Τραπέζης στην Κέρκυρα η έκθεση “Το Νόμισμα στον Αρχαίο Ελληνικό Κόσμο”, η οποία διοργανώνεται από τη Νομισματική Συλλογή της Alpha Bank

Γεράκι είπε...

Καλημέρα...καλήμερα..

μπαρμπαλιας είπε...

καλημερα
εδω ειμαι κιεγω...και που να πας;
ψαρι εχω φρεσκοτατο Ιονιου,ουζακι μετα μεζε παραλιατο...
μη συνεχισω ,γιατι θα ζηλεψει ο φιλος μου ο Φωτης.
τωρα για τις αγορες ...ξεσκιστηκαν ολες,εκτος φυσικα της μαιμους...η οποια παριμενει σημερα ανοδο...αλλα πιθανολογο ,επειδη θα διορθωσουν οι ξενοι...να τους ακολουθησουμε,ως συνηθως...τα γνωστα μπαραγκισια καμωματα..

PS είπε...

Μπ.σε ζηλεύω και την κάνω κι εγώ για θάλασσα στα βόρεια,βαρέθηκα τα μπακαλιαράκια του Καναδά 4 τουλάχιστον ημερών που μας πουλάνε στα μέρη μου.Καμάρι,Πήλιο,έχει εκεί κάτι καλά ψαράκια της ώρας άλλο πράγμα.

μπαρμπαλιας είπε...

Μυτιληναίο​ς: Ζητά παρέμβαση εισαγγελέα

Την παρέμβαση του οικονομικού Εισαγγελέα ζήτησε χθες ο Ευάγγελος Μυτιληναίoς, για τη μη αδειοδότηση της μονάδας συμπαραγωγής του Αλουμίνιου, τέσσερα χρόνια μετά την πρώτη λειτουργία της.

Μιλώντας στους θεσμικούς επενδυτές, ο επικεφαλής του ελληνικού ομίλου, άφησε σαφώς να εννοηθεί ότι είναι ύποπτη η πρωτοφανής καθυστέρηση στην αδειοδότηση της μονάδας, 4 χρόνια μετά την έναρξη δοκιμαστικής λειτουργίας και 2 χρόνια μετά την ομόφωνη επί τούτου εισήγηση της ΡΑΕ, και ενδεχομένως να οφείλεται σε παρεμβάσεις-εκβιασμούς που δέχτηκαν αρμόδια διοικητικά και πολιτικά στελέχη του ΥΠΕΚΑ και του πρώην ΔΕΣΜΗΕ- νυν ΑΔΜΗΕ-ΛΑΓΗΕ.
http://www.euro2day.gr/news/enterprises/122/articles/709809/Article.aspx

PS είπε...

Αν ΔΕΗθεί σωστά κανείς,μπορεί αύριο με 2 τμχ.να τρώει 1κ.μπαρμπούνια χαχα,όνειρο καλοκαιρινό ηταν

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα καλημέρα και από μένα...για να δούμε σήμερα ποιος θα πιάσει την κίνηση, αμερικάνοι γιαπωνέζει επάνω, εμείς έρμαια της κάθε ειδησεογραφίας της στιγμής και της κάθε παράγκας...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Αν δεν υπάρξει συγκεκριμένη απόφαση αύριο, ή το αργότερο την Παρασκευή, “η αντίδραση των αγορών ενδέχεται να είναι πρωτοφανής...”.

Στην εκτίμηση αυτή καταλήγουν από όλες τις πλευρές οι οικονομικοί και πολιτικοί αναλυτές ιδιαίτερα από την “απέναντι” πλευρά του Ατλαντικού.


Και εμείς περιμένουμε να δούμε προκοπή...

michele είπε...

Kαλημερα,καλημερα ! Μπαρμπα αλλαξα ρολογακι για πες μου τη γνωμη σου να κανονισω την πορεια μου

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα Μικέ...
Κρίσιμη σύνοδος κορυφής σήμερα, χθες είχαν τετ α τετ τα δυο τους Μέρκελ και Φρανσουά... κεριά, λίγα τυράκια που της αρέσουν, ένα μπουκάλι καλό γαλλικό κρασί...πιστεύω το άδειο μπουκάλι να το χρησιμοποίησε σωστά στο τέλος ο Φρανσουά στην αμετάπειστη κυρία και να μην πήγε κατευθείαν για ανακύκλωση...

μπαρμπαλιας είπε...

καλωστον
κοιτα με τα ρολογια δεν ταχω καλα γενικως.
μετρανε με εκνευριστικη απαθεια,τα μικροδευτερολεπτα της ζωης...που χανεται

michele είπε...

Πανο μου ανεπτυγμενη φαντασια εχεις..φαινεται εισαι πρωινος τυπος χεχε

μπαρμπαλιας είπε...

...αν και νωρις...
ακολουθουμε τους "συμμαχους"ως χωρα της ευρωζωνης
με την λεπτομερεια...μονο στις πτωτικες.

michele είπε...

Εμενα μ αρεσουν τα ρολογια,το εχω κληρονομικο απο ενα θειο που μεγαλωσε στην Ελβετια και ειχε παθος..εχω καμμια 25 αρια

michele είπε...

Η ΔΕΗ κατι λεει σημερα και ο ΟΠΑΠ..

George είπε...

καλημερα καλημερα ...μικελε 30 ωρες και εχω ακομη αλφα.... δεν εχω και z trade ...... ποσες ωρες με χασουρα λες να περιμενω....

ΠΑΝΟΣ είπε...

Χθες δεν μπορούσα να γράψω, για τον Βαγγέλη, που κρατάει για την ώρα, δεν γράψατε τι γίνεται προς τα κάτω και για το γκαπάκι κάτω από το 1,90...

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

Gapλογία συνέχεια..
Η γεκ μήπως ψάχνει το κάτω gap της?
KΑΛΗΜΕΡΑ...

PS είπε...

1,155 st. 1,33 ant ete

μπαρμπαλιας είπε...

...τελικα ,μου προκυψατε γκαπολαγνοι...
ολη η θεωρια των γκαπέ,των μικροκυματων και των γραμμων μετα χαρακων...βρισκεται σε πληρη ανθιση...
αυτα εχει η κακομοιρια μας
αν ποτε γυρισει...θα σας τα υπενθυμισω...που δεν θα προλαβαινετε

μπαρμπαλιας είπε...

...παντως δεν θα ηταν και ασχημο ,η ΕΤΕ να γυριζε στις 15/5/1928 ημερομηνια που ξεκινησε να λειτυργει σαν τραπεζα...και να κλεισει το γκαπέ της

michele είπε...

Η ΑΛΦΑ μπορει να παει στο 200 αρη στο 1,03 ,το gap του Βαγγελη ειναι ανεπαισθητο 1 ποντος 1.87-1.88 ,της ΓΕΚΤΕΡΝΑ ειναι μακριααααααααα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Τι να κάνουμε βρε Ηλία, προσπαθούμε να εξηγήσουμε τα ανεξήγητα κι εμείς κοντά στους γνώστες... αν δεχτούμε ότι δεν ισχύει τίποτα τώρα σε μας, τεχνικά και θεμελιώδη, που είναι το πιθανότερο και ας στενοχωρήσω μερικούς φίλους, τι μένει? Παρακολούθηση συμπεριφοράς μετοχής, διαίσθηση, αγορές στα προηγούμενα κατώτατα ή σε νέα χαμηλά αν γίνουν και ...προσευχές.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Αν μας πεις και τιμή που είχε τότε η ΕΤΕ θα το ψάξουμε λίγο χαχα

Καλημέρα στον Κώστα G

George είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=nzSjGLAVQpY

ΠΑΝΟΣ είπε...

Στο μόνο που δε χωράει αμφιβολία είναι αυτό που έγραψε ο μπάρμπας, ακολουθούμε από κοντά τους συμμάχους...στις πτώσεις βέβαια...

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

Γειά σου Πάνο!!!

giannhs kon είπε...

ΠΑΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

Και για όλους βέβαια


http://www.eurocapital.gr/index.php/permalink/13124.html

μπαρμπαλιας είπε...

http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%91%CF%81%CF%87%CE%B5%CE%AF%CE%BF:National-bank-of-greece-stock-1925.jpg

Πανο συμφωνα με το ιστορικο αρχειο...
το 1925 η μετοχη ειχε 250 δραχμες...

PS είπε...

412,30δρχ την πήρα πριν λίγο...ωχχχ

michele είπε...

Πολυ ενδιαφερον Γιαννη το αρθρο για την περιοδο 1928-1933

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα Γιάννη. Πολύ χρήσιμη αναδρομή και ανάλυση. Πτώσεις ανάλογες και μεγαλύτερες έχουμε και τώρα στις τραπεζικές μετοχές. Τι δεν μου άρεσε αν και δεν μπορεί να είναι απόλυτο στην σημερινή εποχή? Αυτό:

Συμπερασματικά, διαπιστώνουμε ότι, παρά το γεγονός ότι η κρίση της περιόδου 1929-1933 δεν επηρέασε σημαντικά την ελληνική παραγωγή και την κατάσταση της οικονομίας, επηρέασε όμως την "κεφαλαιακή" και "χρηματιστική" πλευρά της. Οι δείκτες παραγωγής σημείωσαν μεν μία υστέρηση και κάμψη σε σχέση με τους προηγούμενους ρυθμούς ανόδου, επανήλθαν όμως σύντομα σε τροχιά ανόδου. Όμως, τόσο το νόμισμα, όσο κυρίως το Χρηματιστήριο υπέστησαν μία σημαντική πτώση. Το Χρηματιστήριο μπόρεσε να επανέλθει στις προ του 1929 τιμές, μόλις στα τέλη της δεκαετίας του 1960.

Βοήθειά μας...

μπαρμπαλιας είπε...

...μπραβο Γιαννη

160 χρυσες λιρες το καματι ειχε αποτι βλεπουμε


ουστ ρεεεεε

ΠΑΝΟΣ είπε...

Κάντε λίγη υπομονή...σε σαράντα χρονάκια όλα θα φτιάξουν χαχαχα νέοι είμαστε ακόμα...

George είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=KTHhNvPTh98

PS είπε...

40 χρόνια??? τότε ας πάρουμε ολίγα ενκλω και γιανακι ...γεια τα πεδοιά μασ

ΠΑΝΟΣ είπε...

Η πρώτη που θα κλείσει το γκαπέ της μάλλον η ΚΥΠΡΟΥ

Ο καλύτερος όλων ο Γιώργης που αγόρασε χθες στη λαϊκή ζωντανό πράγμα με μόλις 25 δρχ (όσο ένα αγγουράκι).

George είπε...

ΠΑΝΟ την πουλησα χθες........

George είπε...

και με κερδος 300 χα χα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Γιώργη έπιασες τον σφυγμό...Σώσον Κύριε τον λαόν σου, αγιασμοί, λιτανείες, ευχέλαια, μου θυμίζουν τις τελευταίες μέρες του Βυζαντίου... Παλαιολόγος ο Κάρολος σήμερα, θα πέσει στα τείχη μαχόμενος ηρωικά...

giannhs kon είπε...

εγώ θα την ψωνίσω με ανταλλαγή 10 τεμ ΕΤΕ ----1 λιτρο λαδι 0-40 ΣΥΝΘΕΤΙΚΟ χαχαχαχαχα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Το ξέρω Γιώργη απλά για την τιμή το είπα, άντε και την ΑΛΦΑ σήμερα, δείχνει να αντέχει λιγάκι

michele είπε...

1,21 O 30 αρης της ΕΤΕ ..τελευταιο οχυρο 1.15..θα κανουν και μια κινηση πανω γενικως γιατι οι πωλητες δεν ειναι επιθετικοι

ΠΑΝΟΣ είπε...

...λάθος το αγγουράκι 25 λεπτά του € = 85 δρχ.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Σωστός Γιάννη για το λάδι και την ΕΤΕ, 12 € το λίτρο, ρε που καταντήσαμε...

George είπε...

alfa με 1,16 αγορα αστα......και πηρα και πολλα......για σημερα βλεπω καλα την ΤΕΝΕΡΓ..... για αγορα......

George είπε...

ΤΕΝΕΡΓ με γκαπακι 1.29-1.31

George είπε...

και 1,50 με 1,59

ΠΑΝΟΣ είπε...

Γιώργη ο τελευταίος που μπορεί να σου πει κάτι. Τι έχω καταλάβει? Αγορά στον πάτο και παίρνεις το 30-50 % και δρόμο....
Από το 0,90 έκανε το 50% ήδη η ΤΕΝΕΡΓ στο 1,35.
Ακόμα και η ΚΥΠΡΟΥ που την βρίζω από το 0,24 έως το 0,36 έκανε ένα 50% και ας μην μας γεμίζει το μάτι...
Έτσι έχουν τα πράγματα σήμερα και όποιος πρόλαβε τον Κύριο οίδε (πιστεύω να το έγραψα σωστά).

George είπε...

και με 10% καλα ειναι την σήμερον ήμερα με το μπ@@@@@@λο αυτο.....

ΠΑΝΟΣ είπε...

Συμπυκνωμένη χρηματιστηριακή σοφία...τρομάρα μου χαχαχα

George είπε...

http://www.enikos.gr/lifestyle/56919,To_tragoydi_twn_Olympiakwn.html

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

Απόστολος Ταμβακάκης..

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

Πήρε και bonus..

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

1.000.000 ΕΥΡΑ...!!!!

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ραπανάκια για την όρεξη και τάμπα τούμπας κατά τον μπάρμπα...ναι ναι... bonus για τις πολύτιμες υπηρεσίες του?

ΠΑΝΟΣ είπε...

Για αυτούς τα εκατομμύρια είναι σαν μαρουλάκια, σε αντίθεση με μας...

ΠΑΝΟΣ είπε...

http://www.capital.gr/News.asp?id=1543254

Σιγά τον αμανέ τώρα. Δεν το χωνεύουν εύκολα οι μεμέτηδες...και πολύ καλά τους έκαναν μάλιστα οι Σύριοι. Αυτό που δεν τολμούμε τόσα χρόνια να κάνουμε εμείς με τους προδότες...

giannhs kon είπε...

Δείτε το καλά

http://youtu.be/Pw0pJ61LEdI

George είπε...

Πανο μηπως πρεπει να παρουμε λαικη AGAIN

ΠΑΝΟΣ είπε...

Το AGAIN με κεφαλαία χαχα, θα έχουμε και δωράκι?

michele είπε...

Υπουλη η αγορα σημερα,χαμηλος ο ογκος,πωλητες δεν υπαρχουν,αγοραστες δεν υπαρχουν οι μετοχες βρισκονται σε στηριξεις τους,ο ΓΔ ειναι πανω στην ανοδικη γραμμη τασης οριακα..

George είπε...

33 ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΚΟΜΗ

giannhs kon είπε...

Νομίζω πάμε για νέο ρεκόρ ωρών σε στασιμότητα

George είπε...

35 KAI ΤΕΛΟς ΣΤΟ 1.09.....

George είπε...

Στις αρχές της εβδομάδας η τρόικα στην Αθήνα .................την καναμε.........

michele είπε...

Ποιος ξερει τι θα βρουνε, η καλυτερα τι δεν θα βρουνε..παμε σιγα -σιγα προς τα ψηλα ημερας ,αλλα ειπαμε δεν ειναι χρηματιστηριο σημερα,ειναι για βολτα εχει και λιγη μεγαλυτερη δροσουλα σημερα

George είπε...

Πάνω από το 7% ανέβηκε την Πέμπτη το πρωί η απόδοση του δεκαετούς ισπανικού ομολόγου λίγες ώρες πριν την κρίσιμη...

michele είπε...

Ψηλο ημερας,περασαμε θετικοι ,κμο 50 ημ 587,09

michele είπε...

Ο Σοιμπλε θέλει Ευρωπαίο τσάρο οικονομικών σε αντάλλαγμα για τα ευρωομόλογα

ο dwk είπε...

Καλημέρα.
http://www.greecedebtfree.org/index_gr.html
Μήπως πρέπει να το διαδώσουμε;
Μήπως οι έχοντες πρέπει να βάλουν το χέρι στην τσέπη;
Μήπως και εμείς (όσο και αν μπορούμε) πρέπει να συμβάλουμε;
(Βέβαια αυτό που μου την «σπάει», προσωπικά, είναι ο …δαφνοστεφανωμένος …ας είναι!)

michele είπε...

Τον Γιώργο Ζανιά θα προτείνει η κυβέρνηση για πρόεδρο της ΕΤΕ..
DWK καλη προσπαθεια ειναι ,αρκει να μην κανει ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ το παχυδερμο ο γαβρος

George είπε...

Τρεις μήνες προθεσμία δίνει στην κυβέρνηση προκειμένου να πετύχει τους στόχους της ο Ευάγγελος Βενιζέλος, εάν μέσα στο τρίμηνο η κυβέρνηση δεν καταφέρει να ολοκληρώσει την επαναδιαπραγμάτευση και αν δεν υπάρχουν απτά αποτελέσματα, τότε, όπως αναφέρει ρεπορτάζ του Real fm, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα επανεξετάσει τη συμμετοχή στην κυβέρνηση και τη στήριξη στο πρόσωπο του Αντώνη Σαμαρά.

μπαρμπαλιας είπε...

βαζει και ορους το παχυδερμο;;;
ψωμι και βουτυρο-μελι για το Σαμ...
οποιος την "κανει"τωρα...ακολουθει τον Καρατζαφ στο Ζαλογγο...

ο dwk είπε...

…ας υπάρξουν κι άλλες τέτοιες προσπάθειες …να υπάρχει και συναγωνισμός!
(-όπως λέει ο email καλύτερο το «συν» από το «αντί»)

μπαρμπαλιας είπε...

Εθνική Τράπεζα: Ενδιαφέρουσες αλλαγές έχουν προκύψει, σύμφωνα με πληροφορίες, στο μετοχολόγιο της τράπεζας από την περίοδο του rebalancing λόγω MSCI.

Ακούμε ότι αρκετά εφοπλιστικά κεφάλαια έχουν τοποθετηθεί στη μετοχή της Εθνικής αγοράζοντας χαρτιά την περίοδο όπου ο τίτλος έκανε μεγάλους όγκους.

Κανένας εκ των εφοπλιστών δεν έχει θέση που να ξεπερνά το 5% και επομένως υποχρέωση δημοσιοποίησης ποσοστού, όπως κυκλοφορεί στη χρηματιστηριακή πιάτσα.

απο τη στηλη του Χαμαιλεονδα

ΠΑΝΟΣ είπε...

χαχαχα τι να επανεξετάσεις βρε μπουχέσα, έχε χάρη που πήρες και αυτό το 12% και έπαιζες και στα δύο ταμπλό...κεντροαριστερά, κεντροδεξιά...

michele είπε...

Eδω πηρα μεχρι κι εγω τοτε Μπαρμπα ΕΤΕ ΧΑΧΑΧΑ με αφιερωμενη αναρτηση σ αυτην

μπαρμπαλιας είπε...

Το μνημόνιο με τα μάτια μεγαλοεπιχειρημα​τία

Το μνημόνιο αποδείχτηκε ότι δεν έχει στρατηγική. Έδωσε προτεραιότητα στο ταμειακό σκέλος σε βάρος των διαρθρωτικών. Οι συντάκτες του θέλησαν να διασφαλίσουν την αποπληρωμή των δανείων μέσω της αύξησης φορολογικών εσόδων, που δεν συνδυάστηκαν με πάταξη της φοροδιαφυγής και αύξηση της φορολογητέας ύλης.

Το σωστότερο θα ήταν η προώθηση των διαρθρωτικών αλλαγών, που θα οδηγούσαν στην εξυγίανση τομέων και στην καλύτερη λειτουργία του δημοσίου, οπότε θα προέκυπτε πλούτος και άρα έσοδα που θα εγγυούνταν την αποπληρωμή των δανείων.

Οι επισημάνσεις έγιναν από τον Ευάγγελο Μυτιληναίο, επικεφαλής του ομώνυμου επιχειρηματικού ομίλου, κατά την παρουσίασή του στους θεσμικούς επενδυτές.

Ασχέτως του τι έγινε ή δεν έγινε μέχρι τώρα, ο ίδιος θεωρεί ότι η κυβέρνηση και η αξιωματική αντιπολίτευση και κυρίως η δεύτερη θα πρέπει να σταθούν με υπευθυνότητα στις προκλήσεις από δω και μπρος.
Μάλιστα, όπως είπε, είναι πολύ πιο σημαντικό για τις εξελίξεις να τηρήσει ο ΣΥΡΙΖΑ υπεύθυνη πολιτική ώστε να παραμείνει η Ελλάδα στην ΟΝΕ και στην Ε.Ε.

Το κλίμα στην Ευρώπη αλλάζει, οι πιέσεις για αλλαγή στάσης της Γερμανίας έφτασαν στην πόρτα της καγκελαρίας, όπως είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μυτιληναίος, κι οι ΗΠΑ και ο Ομπάμα προσωπικά δίνουν τη μεγαλύτερη μάχη για να κρατηθεί η Ελλάδα στην ευρωζώνη.

Η επόμενη μέρα στην ευρωζώνη θα είναι διαφορετική από τη σημερινή, καταλήγει ο κ. Μυτιληναίος, και θα ήταν έγκλημα η Ελλάδα να απουσιάζει από αυτήν. Έτσι η παραμονή της στην ΟΝΕ είναι θέμα εθνικό και όχι πολιτικό, στο οποίο θα πρέπει να συνταχθούν όλοι.

Εμείς τι να πούμε παραπάνω;

..επισης απο το Χαμαιλεονδα..που δινει τα ευσημα στο Βαγγελα..

michele είπε...

Σωστος ο Βαγγελας και κυριως δεν κολλαει να τα πει,οι αλλοι ψευροεπιχειρηματιες παιζουν μονο παρασκηνιο και πολλοι εξ αυτων δεν ξερουν και να μιλανε βλ Κοκκαλης

michele είπε...

ψευτοεπιχειρηματιες*

μπαρμπαλιας είπε...

Στάση αναμονής στο ΧΑ λόγω Συνόδου Κορυφής που δεν θα ενθουσιάσει την Ελλάδα – Εκπλήσσουν οι μηδενικές συναλλαγές των ξένων, είναι άφαντοι - Οι τράπεζες ακόμη δεν έχουν καταγράψει τα ιστορικά τους χαμηλά – Σε κίνδυνο Ισπανία 7% και Ιταλία 6,25%

...ο αντερτακέρ του ΒΝ ..συνεχιζει τον ημερησιο νεκρωσιμο εξαψαλμο...
ρε πουστη μου δεν βαριεται;;

michele είπε...

Εσυ που ασχολεισαι δεν βαριεσαι??

Γεράκι είπε...

καλές προοπτικες να πάμε ψηλότερα εάν κρατήσει ο 50αρης στο 5λεπτο...κ συγχρονισει με στοχαστικο...διαφορετικα παμε για νεα χαμηλα κάπου στο 567-8...

δημοσθενης είπε...

ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΡΙΟ ΜΠΗΤΕ ΕΔΩ : http://www.bankingnews.gr/%CF%84%CF%81%CE%B1%CF%80%CE%B5%CE%B6%CE%B9%CE%BA%CE%AC_%CE%BD%CE%AD%CE%B1/item/49844-%CF%83%CF%87%CE%AD%CE%B4%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%80%CE%AE%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%84%CF%81%CE%B1%CF%80%CE%B5%CE%B6%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%8D-%CF%87%CE%AC%CF%81%CF%84%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1-%CE%B5%CF%80%CE%B1%CF%86%CE%AD%CF%82-%CE%B5%CE%B8%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B4%CE%B9%CE%BF%CE%AF%CE%BA%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%B7%CF%82-credit-agricole-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BD%CE%B1-%CE%B5%CE%BE%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC%CF%83%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%B7%CE%BD-emporiki-bank-%E2%80%93-%CE%B5%CE%BE%CE%B5%CF%84%CE%AC%CE%B6%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CE%B7-ca-%CE%BD%CE%B1-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CF%8C%CF%82-%CE%BC%CE%AD%CF%84%CE%BF%CF%87%CE%BF%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%BD%CE%AD%CE%BF-%CF%83%CF%87%CE%AE%CE%BC%CE%B1-%E2%80%93-%CF%84%CE%B1-%CF%84%CE%B1%CE%BE%CE%AF%CE%B4%CE%B9%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%AF%CF%83%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%BF-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%BA%CE%AE%CE%BD%CE%B9%CE%BF/49844-%CF%83%CF%87%CE%AD%CE%B4%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%80%CE%AE%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%84%CF%81%CE%B1%CF%80%CE%B5%CE%B6%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%8D-%CF%87%CE%AC%CF%81%CF%84%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1-%CE%B5%CF%80%CE%B1%CF%86%CE%AD%CF%82-%CE%B5%CE%B8%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B4%CE%B9%CE%BF%CE%AF%CE%BA%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%B7%CF%82-credit-agricole-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BD%CE%B1-%CE%B5%CE%BE%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC%CF%83%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%B7%CE%BD-emporiki-bank-%E2%80%93-%CE%B5%CE%BE%CE%B5%CF%84%CE%AC%CE%B6%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CE%B7-ca-%CE%BD%CE%B1-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CF%8C%CF%82-%CE%BC%CE%AD%CF%84%CE%BF%CF%87%CE%BF%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%BD%CE%AD%CE%BF-%CF%83%CF%87%CE%AE%CE%BC%CE%B1-%E2%80%93-%CF%84%CE%B1-%CF%84%CE%B1%CE%BE%CE%AF%CE%B4%CE%B9%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%AF%CF%83%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%BF-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%BA%CE%AE%CE%BD%CE%B9%CE%BF

Γεράκι είπε...

λιγο προσοχη στον ΟΠΑΠη μην σπάσει το 4,64 κ τον χάσετε στιγμιαια..

Γεράκι είπε...

το παραπανω το στηριζω...σταθερα τα υψηλα του..υψηλοτερα νεα χαμηλα..αρα μια πιεση προς το πανω...
ολα ομως ακυρωνονται...χοχοχο..

michele είπε...

Παει για τον 50 αρη τον ημερησιο φυσικα

ο dwk είπε...

Michele, τι σε ΓΔ, 20αρι, ΔΤΡ, πρέπει να ξεπεράσουμε;
Πες το να βάλουμε όλοι πλάτη, μπας και γίνει τίποτα!

michele είπε...

Στο ΓΔ κμο 50 ημ 587,09 ο FTSE 220 Ο ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ 225,6

Γεράκι είπε...

δεν έχετε παράπονο..στο timing ειμαι καλος..ειπα καλες προοπτικες για ψηλοτερα..πρωτα η αντισταση 584 κ μετα βλεπει 590 καρφωτο..στην πανω ταση...για να δουμε ποιες ειναι οι προθεσεις..

michele είπε...

Hawk παικταρα μου ..εμεις πανω οι ξενοι κατω Λιακο δεν θα γκρινιαξεις??

Γεράκι είπε...

Επιτελους τα short σήμερα ρολαροοοοουυυννν....επιτελους..

alexandra είπε...

Καλησπέρα στην παρέα. Hawk ροκιά!!!
Eliot Wayne - New - Alternative Rock - Country Rock - Best - Great Guitarists - Southern Rock

http://www.youtube.com/watch?v=hSTUROSGiSA

michele είπε...

Καλως το Νικολα ..

Γεράκι είπε...

αυτα τα πιατινια...τρελαινομαι οσο τπτ αλλο...

Γεράκι είπε...

thanks Alexandra rocking lady...καλησπερα Νίκο...

alexandra είπε...

Να'σαι καλά. Μικ, Πάνο Γιώργη, Νίκο Γιάννη Κον, Μπαρμαλιά και στους υπολοίπους τα χαιρετίσματά μου.

michele είπε...

Νασαι καλα Αλεξανδρα!! (και με κερδη κατα το δυνατον)

alexandra είπε...

Μικ εννοείται πάντα κέρδη. Δεν σε φοβάμαι ξέρεις τη δουλειά σου καλά.

michele είπε...

Βασικα ειμαι ..αναισθητος,μεγαλο προσον.Αλλα δεν σου κρυβω οτι εχω βαρεθει ολο αυτο το παραμυθι της παραγκας και θελω να γινει ...χρηματιστηριο κανονικο.Και να αποκατασταθουν και οι αδικιες στους ανθρωπους που επληγησαν περισσοτερο

μπαρμπαλιας είπε...

καλωστην..

alexandra είπε...

Μας έχει ΚΟΥΡΑΣΕΙ η χειραγώγησή του, το σέρνουν πάνω κάτω αλλά τι να κάνεις αφού είναι στο χέρι τους το πότε θα αλλάξουν τα πράγματα.

michele είπε...

Παμε επανω απογευματινη αναρτηση..