Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

ΓΔ


ΓΔ: ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ..

Μετα την κορυφη του Φεβρουαριου ,ο δεικτης κινηθηκε πλαγιοκαθοδικα εντος του καναλιου DF,σταθηκε την περιοδο των εκλογων της 6ης Μαιου στα ορια της γραμμης λαιμου S μεταξυ 620-640 μον και λογω της αδυναμιας σχηματισμου κυβερνησης διεσπασε καθοδικα και με ορμη και την S και το καναλι  DF.
Σημερα μετα απο καποιες συνεδριασεις "απομακρυνσης" απο το χαμηλο των 471,3 μον,αντεδρασε ΕΝΤΟΝΑ ανοδικα διασπωντας την γραμμη Η στις 536 μον και κλεινοντας ελαφρα πανω απο τον σημαντικο ΚΜΟ 30ημ. 
Επικυρωμενη εισοδος του δεικτη εντος του προαναφερθεντος καναλιου πανω απο τις 555 μον θα δωσει την απαραιτητη δυναμικη μεχρι το χαμηλο της 11/1 στις 621,71 μον.
Σ αυτο θα συνηγορησει η δυνατοτητα σχηματισμου κυβερνησης απο το πολιτικο συστημα μετα τις εκλογες της Κυριακης.
Στην αντιθετη περιπτωση η ταλαιπωρια θα ειναι πολυ μεγαλη για το ελληνικο χρηματιστηριο και θα οδηγηθουμε στις 457 μον.

17 σχόλια:

michele είπε...

Χοχοχο,ο 30 άρης είναι πολύ σημαντικός,βλέπεις απο ποτέ σε έχει τελείως έξω,φαίνεται ότι παει να μας βάλει ξανά.

PS είπε...

Νάμαι κι εγώ.Θέλει ο 30άρης.
Ας δούμε την Κυριακή το βράδυ τι θέλουμε κι εμείς.

michele είπε...

Μάλλον ο 30αρης εξαρτάται απο το τι θελουμε εμείς..γεια σου ΦΣ

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλησπέρα κι από μένα. Ο 30άρης θέλει, ο 60άρης μπορεί?
Ένα ωραίο W βλέπω ή κάνω λάθος?

PS είπε...

θα σε μαλώσω.δεν θα καταργήσουμε την ΤΑ ,επειδή έτσι ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ!

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ταυτόχρονη άφιξη...

ΠΑΝΟΣ είπε...

...με ιπποδρομιακούς όρους, πάει γάντι στο ΧΑΑ.

PS είπε...

Γειά σου Πάνο.Βλέπω ένα V μπροστά από το W,και δεν ξέρω από μάρκες.Το V σε βγενό μου φέρνει,χοντρό παιγνίδι λέει ο σπύρος.

PS είπε...

***το V είναι αυτό από 2-20/1/12,προς θεού δεν μέμφομαι τον κυραντρέα που στέλνει ολόκληρη κύπρο σε μηχανισμό με τα -2δις της μαρφιν

ΠΑΝΟΣ είπε...

Φάου βε δηλαδή...πάλι προς την μέρκελ το φέρνεις...
Δεν βλέπω V πάντως... ένα W μόνο που ξεκινάει εκεί προς τις 20 Μαίου και ολοκληρώθηκε σήμερα.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Πολύ πίσω με πήγες τώρα, όσο για τον κυρ Αντρέα...άσε καλύτερα.

michele είπε...

Τον Ανδρέα δεν τον συμπαθει ο Πετραν?

PS είπε...

το αποκλείω,ουδεμία σχέση έχουν,τώρα αν το σημερινό στο χαα ήταν δουλειά ξένων,παραγώγων,ή/και του ΑΝΔΡΟΣ,αγνοώ,για συγκυρία θα πρόκειται.συγκυρία είπαμε,όχι συμπαιγνία χαχα

PS είπε...

2-0 kai όπως πάντα είμαι υπέρ του αδύναμου

michele είπε...

Ναι και γω το παθαινω αυτό με τον αδύναμο Φ αλλα οι σημερινοί δεν βλέπω να έχουν τύχη..

PS είπε...

"Στη Ντιναμό απέδειξε το τεράστιο ταλέντο του και αυτό τον οδήγησε στην Εθνική όπου εκεί τον έμαθε και ο υπόλοιπος κόσμος. Το 1956 κέρδισε στους Ολυμπιακούς Αγώνες το χρυσό μετάλλιο και το 1960 το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Σαν μέλος της Σοβιετικής Ένωσης πήρε μέρος στις διοργανώσεις Παγκοσμίου Κυπέλλου του 1958 (αποκλείστηκε στον προημιτελικό από την Σουηδία ), 1962 (αποκλείστηκε στον προημιτελικό από την Χιλή), και 1966 (τέταρτη θέση). Το 1970 ταξίδεψε στο Μεξικό για το Παγκόσμιο Κύπελλο όμως ήταν 40 ετών και ο ρόλος του ήταν πιο πολύ αυτός του βοηθού προπονητή παρά του παίκτη μιας και ήταν η τρίτη επιλογή της ομάδας ως τερματοφύλακας. Το τελευταίο του παιχνίδι το έδωσε το 1971 σε ένα συμβολικό αγώνα με τη Ντιναμό Μόσχας απέναντι σε μια ομάδα επίλεκτων της Ευρώπης στο στάδιο Λένιν της Μόσχας. Σε αυτό το παιχνίδι παρευρέθησαν πάνω από 100.000 άνθρωποι για να τον δουν να αγωνίζεται για τελευταία φορά. Μια από τις καλύτερες εμφανίσεις του την έκανε το 1963 ως μέλος της «επίλεκτης ενδεκάδας κόσμου» απέναντι στην Εθνική Αγγλίας στο στάδιο Γουέμπλεϋ καθώς έκανε απίστευτες αποκρούσεις. Το 1963 γίνεται ο πρώτος και μοναδικός τερματοφύλακας στον κόσμο που κέρδισε το βραβείο του καλύτερου Ευρωπαίου ποδοσφαιριστή. Λέγεται πως έχει αποκρούσει περίπου 150 πέναλτι σε όλη του την καριέρα. Η ΦΙΦΑ, για να τον τιμήσει, εγκαθίδρυσε το βραβείο Λεβ Γιασίν για τον καλύτερο τερματοφύλακα σε κάθε τελική διοργάνωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου."
...επειδή θυμήθηκα αυτή τη μεγάλη μορφή.480 αγώνες χωρίς να δεχθεί γκολ.

PS είπε...

καλή σας νύχτα.